You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 865K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ολλανδία είναι το χειρότερο μερος που εχω συναντήσει για πληρωμενα γαμησια.οι κοκκινες βιτρινες εχουν υπερτιμημενα πουτανακια που κανουν αρπαχτές για γαμησι της πουτσας.50 σου λέει πριν μπεις για suck n fuck.μπαινεις μεσα στο γυρίζει 50 μονο suck. Αλλα 50 αν θες και fuck.αντε να στα στα δωσω λεω σε ενα ρωσοφωνο πουτανακι.η σταση λεει είναι doggy χωρις πιπα και χουφτωματα.παει να μου την σηκωσει με το χέρι. Αφου τα καταφερνει,ημουν και πιωμενος και ελαφρως χασισομενος γυρνάει ηη ποτανα πισωκολλητο και τί κανει λέτε. Κατι που δεν το ειχα ξαναδεί. Πιανει το πουλι κα δεν το χωνει στο μουνι αλλά το τριβει αναμεσα στ χερι της και στο εξωτερικο του μουνιου να σου δημιουργειται η εντυπωση οτι γαμας.φυσικα μου πεσε και εν συνεχεια λογω κρανιου κι μείγματος αλκοολ και χασισιου δεν σηκωνοταν.τα παιρνω στο κρανιο καιτο γυριζω απ τ αγγλικα στη γλωσσα της,δεν το βαζεις πουθενα ,εισαι απατεωνισσα,αν δεν θες να κανεις αυτη τη δουλεια τραβα σπιτι σου.η καριολα εκανε πως δεν καταλαβαινε και μιλουσε μονο αγγλικα.καμμενο κατοσταρικο για το τιποτα.ΕΥΡΩΠΗΣ..Μιλάμε για Τσεχία,Ουκρανια,Γερμανία,Ολλανδία κ.λ.π που τα σκάς και πηδας σαν ανθρωπος
Πολύ εμπειρισμό έχεις...Εγώ πήδηξα φέτος 11 διαφορετικές εθνικότητες χωρίς να δώσω ένα εύρω..Δεν μου ξέφυγε/αντιστάθηκε καμία με το τον τρόπο που τις πλησίασα και έκανα παιχνίδι μαζί τους.Και τις κυνήγαγε ΑΠΕΙΡΟ καβλί!!! Απο Τούρκοι και Γάλλοι μέχρι Αμερικανοί.
Ο λόγος είναι δίοτι οι άπειροι γκόμενοι παλέυουν στην πίστα να γνωρίσουν κανά μεθυσμένο μικρό να το μεθύσουν περισσότερο μπάς και το πηδήξουν στο τέλος.Η προσπαθούν να κάνουν φιγούρα με ρούχα,λεφτά,στύλ κ.λ.π και απλά γελοποιούνται!!.
Ψάχνεται άδικα να βρείτε διαφορετικότητα και ευκολία στις διάφορες φυλές..Υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά όχι τεράστιες!!!ΟΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!!
Η εμπειρία είναι να μάθεις να παίζεις με την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ των γυναικών..Εκεί είναι το μυστικό..Να τις κάνεις να σε ερωτευτούν και να πιστέψουν πως είσαι κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό απο τους άλλους, ενώ στην ουσία είσαι ο χειρότερος όλων.Η προσοωποποιηση του ΚΑΚΟΥ!! Πρέπει να διαβάσεις βιβλιά για αυτό και να εξασκηθείς τρελά σε πραγματικό περιβάλλον για χρόνια..
Εσένα ο εμπειρισμός είναι να έρχεσαι εδώ, να την πέφτεις σε όποια δείς αδιακρίτως μπροστά σου (μόνος σου τα λες) και μετά επειδή δεν κάθεται προφανώς καμία να παραγγέλνεις πουτάνες απο το odloty.
Στις πουτάνες ΟΚ δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά άσε το καμάκι για άλλους που το εξασκούν χρόνια με αντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και στην ανέραστη Ελλάδα!!
Εγώ αυτό προσπαθώ να μεταδώσω εδώ...Πως να γαμάει ό κόσμος και να γίνει καλύτερος..Όχι πως να χορεύει στις πίστες ούτε πως να προσφέρει λεφτά στις πουτάνες!!
Να πουλάει έρωτα με έξυπνο τρόπο και να τις παγιδέυει..Και δεν θέλει πολλά ραντεβού..Σε 1-2 την έχεις κάνει να κολλήσει πάνω σου στο τριτο την πηδάς και μετά απλά ξεφέυγεις..
Ποια ψυχολογία και έρωτες?Εμένα μια Τσέχα μου το ξεκαθάρισε.Κοίτα για την προσωπικότητά σου και το άτομό σου δεν ενδιαφέρεται καμία γκόμενα.Κοιτάζουν σε εσένα το σπίτι που μένεις,τα λεφτά,το επάγγελμα,την οικογενειακή σου κατάσταση.Αλλά για εσένα σαν άτομο δεν ενδιαφέρεται καμία.
Ευτυχώς η γκόμενα μου αποκάλυψε τον τρόπο που σκέφτονται οι Ανατολικές.Μου εξήγησε αναλυτικά πώς σκέφτονται οι Τσέχες,οι Πολωνέζες οι Ρωσίδες.Μετά από αυτή γάμησα σε 2 χρόνια γύρω στις 15 Τσέχες με τις συμβουλές που μου έδωσε.Χωρίς να μένω καν Τσεχία.Αλλά μου είχε εξηγήσει και τις Πολωνέζες και τις Ρωσίδες σαν bonus.
Και οι Πολωνέζες όταν σταματήσουν την κλάψα σου λένε μερικά κομμάτια από την αλήθεια.Αλλά έχουν το ψέμμα στο αίμα τους ποτέ δε στα λένε όλα υπάρχει κάποιο μυστήριο.
Τώρα είμαι αυτοματοποιημένος.Λέω στις γκόμενες αυτά ακριβώς που θέλουν να ακούσουν.Να σκεφτείς οτι ο ίδιος ο roosh όταν τα βρήκε μπαστούνια στην Ουκρανία χρησιμοποίησε τους δικούς μου διαλόγους για να γαμήσει.Μάλιστα περιέλαβε το περιεχόμενο στο βιβλίο του για Ουκρανία που ήταν και το πιο επιτυχημένο εμπορικά.
Εδώ το λέει καθαρά.
''Greek kamaki's dialogs are, in my opinion, what should be modeled. For all his faulty generalizations, I truly believe he has this part of the world figured out.''
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Πολύ εμπειρισμό έχεις...
ο Κμαν ειναι βλαμενος στο μυαλο αστον να νομιζει οτι εκφραζει τον μεσο ανθρωπο τι αγχωνεσαι
Να μας βάλει ο Dr. Love έναν αληθινό διάλογο με γκόμενα να δούμε πώς πουλάει έρωτα live.Μαντεύω θα ξεραθούν όλοι στα γέλια.Με τους δικούς μου διαλόγους δε γελούσαν καθόλου μάλιστα ένας Καναδός έλεγε οτι προσπαθούσε να τους εφαρμόσει σε Καναδέζες και αυτές τσιμπούσαν.
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
γι αυτο εγω παω μονο με cdακια και transακiα οποτε παω αμστερνταμ που τιμάμε και με το παραπάνω το 50€Ολλανδία είναι το χειρότερο μερος που εχω συναντήσει για πληρωμενα γαμησια.οι κοκκινες βιτρινες εχουν υπερτιμημενα πουτανακια που κανουν αρπαχτές για γαμησι της πουτσας.50 σου λέει πριν μπεις για suck n fuck.μπαινεις μεσα στο γυρίζει 50 μονο suck. Αλλα 50 αν θες και fuck.αντε να στα στα δωσω λεω σε ενα ρωσοφωνο πουτανακι.η σταση λεει είναι doggy χωρις πιπα και χουφτωματα.παει να μου την σηκωσει με το χέρι. Αφου τα καταφερνει,ημουν και πιωμενος και ελαφρως χασισομενος γυρνάει ηη ποτανα πισωκολλητο και τί κανει λέτε. Κατι που δεν το ειχα ξαναδεί. Πιανει το πουλι κα δεν το χωνει στο μουνι αλλά το τριβει αναμεσα στ χερι της και στο εξωτερικο του μουνιου να σου δημιουργειται η εντυπωση οτι γαμας.φυσικα μου πεσε και εν συνεχεια λογω κρανιου κι μείγματος αλκοολ και χασισιου δεν σηκωνοταν.τα παιρνω στο κρανιο καιτο γυριζω απ τ αγγλικα στη γλωσσα της,δεν το βαζεις πουθενα ,εισαι απατεωνισσα,αν δεν θες να κανεις αυτη τη δουλεια τραβα σπιτι σου.η καριολα εκανε πως δεν καταλαβαινε και μιλουσε μονο αγγλικα.καμμενο κατοσταρικο για το τιποτα.
MrRobot
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να μας βάλει ο Dr. Love έναν αληθινό διάλογο με γκόμενα να δούμε πώς πουλάει έρωτα live.Μαντεύω θα ξεραθούν όλοι στα γέλια.Με τους δικούς μου διαλόγους δε γελούσαν καθόλου μάλιστα ένας Καναδός έλεγε οτι προσπαθούσε να τους εφαρμόσει σε Καναδέζες και αυτές τσιμπούσαν.
Περιμενεις αποδειξεις;ειδες καμμια φωτο;κανενα διαλογο;θα δεις ..οσο θα δεις αναπτυξη με τσιπρα...ειπαμε αν κατσει λιγα χρονια φτανει αριθμους σπαλιαρα που ελεγε οτι ειχε 4000 γκομενες!!!
Οποτε με 27 γκομενες το χρονο και 11 εθνικοτητες μεταναστευστε ολοι θα γαματε αδιακοπα θα γινετε ιντερνασιοναλ λαβερς στην μασοβιτσκι..αλλα μην πατε εκδρομη δε λεει!
Επισκέπτης
τι είναι αυτα;γι αυτο εγω παω με cdακια και transακiα οποτε παω αμστερνταμ που τιμάμε και με το παραπάνω το 50€
Περιμενεις αποδειξεις;ειδες καμμια φωτο;κανενα διαλογο;θα δεις ..οσο θα δεις αναπτυξη με τσιπρα...ειπαμε αν κατσει λιγα χρονια φτανει αριθμους σπαλιαρα που ελεγε οτι ειχε 4000 γκομενες!!!
Οποτε με 27 γκομενες το χρονο και 11 εθνικοτητες μεταναστευστε ολοι θα γαματε αδιακοπα θα γινετε ιντερνασιοναλ λαβερς στην μασοβιτσκι..αλλα μην πατε εκδρομη δε λεει!
Ακριβώς.Ενώ εγώ μιλάω πολύ συγκεκριμένα.Με συγκεκριμένα μαγαζιά και φωτογραφικό υλικό.Θα μπορούσα να φανταστώ οτι τα ευρώ δεν έφυγαν από την τσέπη μου όταν γαμούσα τις Πολωνέζες επειδή δε μου ζήτησαν λεφτά την πρώτη φορά.Ζήτησαν όμως τη δεύτερη.Οπότε το κόστος είναι το ίδιο.
Αμα πεις σε Πολωνό οτι οι Πολωνέζες δεν τρώνε λεφτά θα ξεραθεί στα γέλια.Αυτοί kurwy τις ανεβάζουν kurwy τις κατεβάζουν οτι πηδιούνται με ξένους για λεφτά.
Αλλά έτσι και αλλιώς είναι αστείο να ισχυρίζεται κάποιος οτι Σλάβες δεν πηδιούνται για λεφτά.Φανταστείτε να το έλεγαν για Ελληνίδες.Μερικές ή αρκετές πάνε τζάμπα αλλά όλες πάνε για λεφτά.Και αυτές που πήγαν τζάμπα με εμένα σίγουρα θα πηδιόνταν με λεφτά με κάποιον άλλον.Η πρώτη Πολωνέζα που είχα μου είπε ας πούμε για τη φίλη της:Κοίτα αυτή η φίλη μου έχει έρθει διακοπές στην Ελλάδα με αυτόν εδώ που δεν είναι ο γκόμενός της.Στην Πολωνία έχει άλλο μόνιμο γκόμενο έχει και αρραβωνιαστικό αλλά πάει και με το αφεντικό της.Αυτό νομίζω δείχνει και την πολυπλοκότητα του θέματος.Τώρα αν το αφεντικό νομίζει οτι είναι ο ξύπνιος ή ο άλλος που τη γαμάει στις διακοπές ή ο αρραβωνιαστικός που τη γαμάει τζάμπα δεν ξέρω.Δηλαδή ποιος είναι ο τυχερός και ποιος χάνει.Δε βγάζεις άκρη για αυτό το αφήνω στην τύχη.Εντάξει Σλάβες είναι όλα είναι θέμα τύχης πιστεύουν στις προκαταλήψεις.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Διάβασα λίγο το φόρουμ των Αμερικάνων με ενδιαφέρον και βγάζω το συμπέρασμα πως υπάρχει πολύ καλύτερο επίπεδο μεταξί των μελών που τους φτάνει σε επίπεδο να προσέχουν και τη παραμικρή λεπτομέρεια στο πως θα συμπεριφερθούν καθώς και ότι υπάρχει αλληλοβοήθεια και τα μέλη μεταξί τους δρουν όχι ανταγωνιστικά αλλά συμπληρωματικά..Ποια ψυχολογία και έρωτες?Εμένα μια Τσέχα μου το ξεκαθάρισε.Κοίτα για την προσωπικότητά σου και το άτομό σου δεν ενδιαφέρεται καμία γκόμενα.Κοιτάζουν σε εσένα το σπίτι που μένεις,τα λεφτά,το επάγγελμα,την οικογενειακή σου κατάσταση.Αλλά για εσένα σαν άτομο δεν ενδιαφέρεται καμία.
Ευτυχώς η γκόμενα μου αποκάλυψε τον τρόπο που σκέφτονται οι Ανατολικές.Μου εξήγησε αναλυτικά πώς σκέφτονται οι Τσέχες,οι Πολωνέζες οι Ρωσίδες.Μετά από αυτή γάμησα σε 2 χρόνια γύρω στις 15 Τσέχες με τις συμβουλές που μου έδωσε.Χωρίς να μένω καν Τσεχία.Αλλά μου είχε εξηγήσει και τις Πολωνέζες και τις Ρωσίδες σαν bonus.
Και οι Πολωνέζες όταν σταματήσουν την κλάψα σου λένε μερικά κομμάτια από την αλήθεια.Αλλά έχουν το ψέμμα στο αίμα τους ποτέ δε στα λένε όλα υπάρχει κάποιο μυστήριο.
Τώρα είμαι αυτοματοποιημένος.Λέω στις γκόμενες αυτά ακριβώς που θέλουν να ακούσουν.Να σκεφτείς οτι ο ίδιος ο roosh όταν τα βρήκε μπαστούνια στην Ουκρανία χρησιμοποίησε τους δικούς μου διαλόγους για να γαμήσει.Μάλιστα περιέλαβε το περιεχόμενο στο βιβλίο του για Ουκρανία που ήταν και το πιο επιτυχημένο εμπορικά.
Εδώ το λέει καθαρά.
''Greek kamaki's dialogs are, in my opinion, what should be modeled. For all his faulty generalizations, I truly believe he has this part of the world figured out.''
Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογος διαδικτυακός χωρος στην Ελλάδα διότι εδώ που μαζευόμαστε εμείς του φλερτ και όχι του πληρωμένου μπορούμε να κατηγορηθούμε πως είμαστε μονίμως διότι θα μπει ο άλλος που θα πει πάω για 1 μέρα Πολωνία και θέλω πληροφορίες για escords, ιερόδουλες, οικους κτλ κτλ.
Πάντος τους Αμερικάνους τους έλεγες όλες της πληροφορίες σου και τους άνοιγες τα μάτια.. Το πολύ καλό των Αμερικάνων είναι πως δεν αναλώνονται στο τι γίνεται γύρω τους! Δεν διάβασα κάποιον να λέει πως κάποια έφυγε με άλλον ή ότι κάποιος άλλος έκανε κάτι! Λέγαν μόνο για τα δικά τους! Εμείς καλώς ή κακώς βλέπουμε χώρο! Σπαζόμαστε όταν ο Τούρκος παίρνει πλεονέκτημα ενώ ο Αμερικάνος δεν αλλάζει ψυχολογία με τέτοια γεγονότα! Από την άλλη ο ανταγωνισμός μας πεισμώνει στο Σλαβικο πεδίο καμακώματος και μας βάζει στη διαδικασία να υπερισχύσουμε με τρόπο που θα τον σκεφτούμε εκείνη την ώρα και μπορεί να είναι μοναδικός και αυθόρμητος! Για τους Γιάνκις όλα είναι μια προδιαγεγραμμένη διαδικασία που αν δεν βγει το ρίχνουν στη ... μοίρα... Αλλά εγώ θα γυρίσω σπίτι μόνο αν έχω παίξει όλα τα χαρτιά μου , έχω κονταροχτυπηθεί και αν δω πως στο χώρο κάναν κάποιοι άλλοι αυτό που ήθελα να κάνω εγώ, αναλογίζομαι τι έκανα λάθος για να το διορθώσω την επόμενη...
Το μυστικό επιτυχίας δεν είναι η ομορφία,η εξυπναδα, ο πλούτος κ.λ.π...Αλλά ένας και μόνος..Ο τρόπος προσσέγισης και συμπεριφοράς απέναντι στις γυναίκες.Να τους γεννήσεις το μητρικό ένστικτο πως θέλουν γκόμενο και παιδί με έναν <<ξεχωριστό>> --σε εισαγωγικά-- ανθρωπο. Έχει γεμίσει τόσους βλάκες ξένους παντού που μεθάνε και φέρονται σαν 15χρονα με διαλόγους εντελώς επιφανειακούς, που αν παίξεις σωστά μπάλα δεν υπάρχει καμία αντίσταση.
Αν σέβεσαι την γυναίκα και δεν την βλέπεις σαν πουτάνα σαν τον kman,ή δεν φέρεσαι σαν καραγκιόζης προβάλλοντας πλούτο και φιγούρα όπως κάνουμε Ελλάδα και ταυτόχρονα πουλάς άπειρο έρωτα και υποσχέσεις για δεσμό θα σου κάτσει, δεν υπάρχει περίπωση είτε είναι Κινέζα είτε είναι Πολωνέζα!!Γυναίκα είναι θέλει ΓΚΟΜΕΝΟ τέλος!!
Είναι δυνατόν να πάρει μια γυναίκα σοβαρά ένα τύπο σαν τον kman που τον βλέπει να την πέφτει μέσα σε ένα μαγαζί σε 50 γυναίκες?
Πρέπει να αράζεις μπάρα να κόβεις κίνήσεις της γυναίκας και να την προσεγγίζεις σε τυφλά σημεία που δεν σε βλέπουν οι άλλες γκόμενες ώστε να κάψεις την κατασταση και πάντα με έξυπνες ατάκες..Και όχι πάνω απο 3-4 γυναίκες στο μαγαζί..Αλλιώς άλλαξε μαγαζί..Δεν πρέπει να δείχνεις πεινασμένος και κυρίως για Πολωνία να δείχνεις καλό παιδί (πολύ βασικό)..Μάγκια και φιγούρα δεν περνάει εδώ!! Επίσης πρέπει να λές ψέματα αλλιώς δεν γίνεται..Αν η Πολωνέζα καταλάβει πως δεν μένεις μόνιμα εδώ δεν ασχολείτε μαζί σου...Εγώ πάντα λέω όπου πάω (Πόζναν,Βρότσλαβ κ.λ.π) θα μετακομίσω εδώ σε ένα μήνα...Οπότε κατεθυείαν σε βλέπουν σαν μελλοντικό γκόμενο..
Οι Πολωνέζες θέλουν ΔΕΣΜΟ τέλος, είναι κοινή διαπίστωση και παραπονο πολλών τύπων που μένουν εδώ..Οπώς ένος φίλου μου Γερμανού που μου λέει συνεχώς θέλω να πάω πίσω Βερολίνο ΟΛΕΣ μου ζητάνε δεσμό εδώ βαρέθηκα!!!
Πάντως για όλες τις φύλές η κοινή διαπίστωση είναι πως είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ μελλοντικές μάνες σε καμία δεν αρέσει να είναι μόνη, παίξε λίγο με την ψυχολογία,δείξε σοβαρός,μίλα για έρωτα και τα πόδια θα ανοίξουν γρήγορα!!! Αφήστε τις σαχλαμάρες του kman με λεφτά και φιγούρα εγώ πλέον τα διαβάζω και γελάω..Αν και όντως έρχονται κάτι τέτοιοι τύποι εδώ ανοίγουν μπουκάλια τους βλέπουμε και γελάμε..Βρίσκουν μία-δυο χαζές μικρές στο μαγαζί πάνε τραπέζι πίνουν αυτές και μετα λένε καληνύχτα και μένουν μαλάκες με το μπουκάλι!! Πάντα το ίδιο σκηνικό χώρίς ποτέ να έχω δεί εξαίρεση,ούτε μια να μένει τελικά μαζί τους!!. τους βλέπουμε και γαμιόμαστε στα γέλια!!
Αν σέβεσαι την γυναίκα και δεν την βλέπεις σαν πουτάνα σαν τον kman,ή δεν φέρεσαι σαν καραγκιόζης προβάλλοντας πλούτο και φιγούρα όπως κάνουμε Ελλάδα και ταυτόχρονα πουλάς άπειρο έρωτα και υποσχέσεις για δεσμό θα σου κάτσει, δεν υπάρχει περίπωση είτε είναι Κινέζα είτε είναι Πολωνέζα!!Γυναίκα είναι θέλει ΓΚΟΜΕΝΟ τέλος!!
Είναι δυνατόν να πάρει μια γυναίκα σοβαρά ένα τύπο σαν τον kman που τον βλέπει να την πέφτει μέσα σε ένα μαγαζί σε 50 γυναίκες?
Πρέπει να αράζεις μπάρα να κόβεις κίνήσεις της γυναίκας και να την προσεγγίζεις σε τυφλά σημεία που δεν σε βλέπουν οι άλλες γκόμενες ώστε να κάψεις την κατασταση και πάντα με έξυπνες ατάκες..Και όχι πάνω απο 3-4 γυναίκες στο μαγαζί..Αλλιώς άλλαξε μαγαζί..Δεν πρέπει να δείχνεις πεινασμένος και κυρίως για Πολωνία να δείχνεις καλό παιδί (πολύ βασικό)..Μάγκια και φιγούρα δεν περνάει εδώ!! Επίσης πρέπει να λές ψέματα αλλιώς δεν γίνεται..Αν η Πολωνέζα καταλάβει πως δεν μένεις μόνιμα εδώ δεν ασχολείτε μαζί σου...Εγώ πάντα λέω όπου πάω (Πόζναν,Βρότσλαβ κ.λ.π) θα μετακομίσω εδώ σε ένα μήνα...Οπότε κατεθυείαν σε βλέπουν σαν μελλοντικό γκόμενο..
Οι Πολωνέζες θέλουν ΔΕΣΜΟ τέλος, είναι κοινή διαπίστωση και παραπονο πολλών τύπων που μένουν εδώ..Οπώς ένος φίλου μου Γερμανού που μου λέει συνεχώς θέλω να πάω πίσω Βερολίνο ΟΛΕΣ μου ζητάνε δεσμό εδώ βαρέθηκα!!!
Πάντως για όλες τις φύλές η κοινή διαπίστωση είναι πως είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ μελλοντικές μάνες σε καμία δεν αρέσει να είναι μόνη, παίξε λίγο με την ψυχολογία,δείξε σοβαρός,μίλα για έρωτα και τα πόδια θα ανοίξουν γρήγορα!!! Αφήστε τις σαχλαμάρες του kman με λεφτά και φιγούρα εγώ πλέον τα διαβάζω και γελάω..Αν και όντως έρχονται κάτι τέτοιοι τύποι εδώ ανοίγουν μπουκάλια τους βλέπουμε και γελάμε..Βρίσκουν μία-δυο χαζές μικρές στο μαγαζί πάνε τραπέζι πίνουν αυτές και μετα λένε καληνύχτα και μένουν μαλάκες με το μπουκάλι!! Πάντα το ίδιο σκηνικό χώρίς ποτέ να έχω δεί εξαίρεση,ούτε μια να μένει τελικά μαζί τους!!. τους βλέπουμε και γαμιόμαστε στα γέλια!!
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Θα διαφωνήσω σε αυτό!! Και το έχω γράψει.. Η γυναίκα είναι τυχάρπαστο ΟΝ!!! Δεν είναι κάτι διαφορετικό από εμάς! Και επειδή είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα το σέξ για απλή ηδονή και όχι για αναπαραγωγή είναι προνόμια του ανθρώπινου είδους! Θρησκείες και λοιπές ιδεοληψίες προσπαθούν να το περιορίσουν μόνο στην αναπαραγωγή αλλά δεν το πετυχαίνουν διότι αντιτίθεται στην ανθρώπινη φύση που όπως είπα διαφέρει από των ζώων! Αν στη τελική κάποια θέλει να γαμηθεί μόνο για τη προοπτική του μελλοντικού άντρα της ...είναι ΖΩΟΤο μυστικό επιτυχίας δεν είναι η ομορφία,η εξυπναδα, ο πλούτος κ.λ.π...Αλλά ένας και μόνος..Ο τρόπος προσσέγισης και συμπεριφοράς απέναντι στις γυναίκες.Να τους γεννήσεις το μητρικό ένστικτο πως θέλουν γκόμενο και παιδί με έναν <<ξεχωριστό>> --σε εισαγωγικά-- ανθρωπο. Έχει γεμίσει τόσους βλάκες ξένους παντού που μεθάνε και φέρονται σαν 15χρονα με διαλόγους εντελώς επιφανειακούς, που αν παίξεις σωστά μπάλα δεν υπάρχει καμία αντίσταση.
Επίσης πως εξηγείς πως πολλές γυναίκες που έχουν γκόμενο και είναι μητέρες ψάχνονται να γαμηθούνε? Ή μήπως δεν απευθύνεσε σε αυτές?
Εγώ λοιπόν έχω να πω πως για όλες υπάρχει ένα timing! Δηλαδή περνάει κάποια φάση που μπορεί να είναι και της ημέρας ή και της ... ώρας που ως έμπειρος παίχτης πρέπει να την εκτιμήσεις και να φερθείς ανάλογα...Σε αυτό θέλεις και τύχη.. να βρεθείς στη περίπτωση που είναι πιο κοντά στο χαρακτήρα σου και τη περίπτωσή σου....
Και φτάνουμε τώρα στη χώρα που μένεις... Μεγάλοι πληθυσμοί , πολλές γυναίκες, χαμηλή ποιότητα ανδρών και ντόπιων και μη ντόπιων και Σλαβικη νοοτροπία!! Το καλύτερο μίγμα ... για τα υπόλοιπα συνεχίζει ο ΚΜΑΝ....
Dr love δηλαδη εταξες κ εκανες 27 δεσμους φετος και μετα λες σεβεσαι την γυναικα στην πολωνια;;;; ποτε προλαβες ρε τυπε;;; εσυ ,ο σπαλιαρας και ο τατσοπουλος
Πάρα πολλές οι 2.25 γυναίκες το μήνα αν μένεις ΜΟΝΙΜΑ εκτός Ελλάδας !!!! Εδώ οι άλλοι λένε πως γαμάνε 4 γυναίκες που έρχονται εδώ μια εβδομάδα διακοπές!!
Για μόνιμο κάτοικο με σπίτι,δουλειά,φίλους κ.λπ. εδώ είναι τόσο μεγαλός αριθμός? Οχι απλά δεν είναι μεγάλος, αν αναλογιστώ τις προσδοκίες μου, αυτά που έχω πετύχει γενικά με γυναίκες στην ζωή μου, την άπειρη ενέργεια οπου κατανάλωσα,οτι γενικά αρέσω στις γυναίκες, είναι απλά ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚΑΤΑ!!
Βάλτο με μαθηματικά!!
Αν βάλω ότι οι μισές σχεδόν που κατάφερα ήταν ξένες πώς να προτείνω μετά σε κάποιον να έρθει Πολωνία να πηδήξει Πολωνέζα όταν τελικά με όλες τις παραπάνω προυποθεσεις κατάφερα να μου κάτσει ΜΙΑ Πολωνέζα το μήνα!!!! Και μίλάω για μία σαν ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ και με καλή εμπειρία!!! Προσπαθήσε να καταλάβεις την διαφορά με τον τουρίστα που έρχεται 5 μέρες εδώ!! Αν ασχολείστε με μαθηματίκα έχει άπειρως μικρές πιθανότητες να φάει κάτι...Για αυτό δεν προτείνω ποτέ τουρισμό Πολωνία..
Όπου και να είσαι Ευρώπη (Κεντρική-Ανατολική) καλύτερα θα τα πάς...ΞΕΧΑΣΤΕ Ελλάδα,μην μετρατε Ελλάδα δεν είναι ΕΥΡΩΠΗ στην φιλοσοφία των γυναικών..
MrRobot
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οι 27 γκομενες που λες μαλλον δεν ηταν για σχεση ρε τυπε αλλα για One night stand & αρπαχτες ηταν και πουταναρια...και μετα λες επαιζες σχεση τι σχεση 2-4 μερων???και σεβεσαι τις γυναικες τις τρως και τις σουταρεις οπως λες..???δηλαδη δεν ειναι αυτες ολες τα ξεκωλα που πηδιουνται στο ετσι....αυτες εφαγες λες αρα θα βγηκες με καμμια 100 στη...ποτε προλαβες??? εγω δεν το πιστευω..
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Λέει τα ίδια με τον Κμαν από διαφορετικό δρόμο αλλά πάνω κάτω τα ίδια λένε! Ο ένας πουλάει σχέση... που την ακολουθεί και ένα οικονομικό πακέτο που όσο πιο μεγάλο είναι, τόσο πιο καλή ποιότητα γυναικών ελκύει! Ο άλλος προσφέρει οικονομικό πακέτο ΑΜΕΣΑ!!! Και σύμφωνα με το ότι ο ένας είναι μόνιμος και ο άλλος τουρίστας ... καλά κάνουν!!οι 27 που λες δεν ηταν για σχεση ρε τυπε για One night stand αρπαχτες ηταν και πουταναρια...και μετα λες επαιζες σχεση τι σχεση 2-4 μερων???και σεβεσαι τις γυναικες τις τρως και τις σουταρεις οπως λες..δηλαδη δεν ειναι αυτες ολες τα ξεκωλα που πηδιουνται στο ετσι....αστο φιλε εγω δεν σε πιστευω
ΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ , ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΚΜΑΝ
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Έλεγα στον φίλο μου που πήρε τις 4 σε μια εβδομάδα πως η Βαρσοβία άλλαξε όπως λεει ένας που μένει εκεί.. Είναι γεμάτο ορδές ξένων που όλοι θέλουν να γαμήσουν... Και τι μου λέει? Το ξέρω πάντα έτσι είναι, αλλά αυτοί δεν μετράνε! Είναι όλοι οι καμένοι και αγάμητοι της Ευρώπης που όπως έρχονται έτσι φεύγουν!! Στο Enklawa οι γκόμενες σε τραβάνε να τις γαμήσεις!!!!
Και σου τα είπα να πας σε μια γωνία αρχές Δεκεμβρίου και σου λέω ώρα και μέρος και σε όποιον άλλο θέλει για να αποδειχτούν όλα στη πράξη!! Αυτός θα πάει και θα φορτώσει... Για την ακρίβεια θα τον φορτώσουν οι Πεινασμένες για Πολωνέζες του Enklawa!!!!!!!!!!!
Και σου τα είπα να πας σε μια γωνία αρχές Δεκεμβρίου και σου λέω ώρα και μέρος και σε όποιον άλλο θέλει για να αποδειχτούν όλα στη πράξη!! Αυτός θα πάει και θα φορτώσει... Για την ακρίβεια θα τον φορτώσουν οι Πεινασμένες για Πολωνέζες του Enklawa!!!!!!!!!!!
οι 27 γκομενες που λες μαλλον δεν ηταν για σχεση ρε τυπε αλλα για One night stand & αρπαχτες ηταν και πουταναρια...και μετα λες επαιζες σχεση τι σχεση 2-4 μερων???και σεβεσαι τις γυναικες τις τρως και τις σουταρεις οπως λες..???δηλαδη δεν ειναι αυτες ολες τα ξεκωλα που πηδιουνται στο ετσι....αυτες εφαγες λες αρα θα βγηκες με καμμια 100 στη...ποτε προλαβες??? εγω δεν το πιστευω..
Όχι δεν είναι πουταναρία!! Γιατί απλά αυτές πιστεύουν πως το εννοείς για δεσμό ενώ εσύ απλά εξαφανίζεσαι!!! Εγώ είμαι ο ελλεηνός όχι αυτές!! Όσο είμαι μαζί τους (10 μέρες) τις σέβομαι αλλά δεν θέλω να κάνω δεσμό απλά.Τους λέω ψέματα..Τις εκμεταλέυομαι και την κάνω...Αλλά ο σεβασμός που γράφω αφορά στον τρόπο προσέγγισης όχι αν πραγματικά σέβεσαι μέσα σου το γυναικείο φύλο..
Έλα τώρα όλοι πάνω κάτω οι άντρες τα ίδια κάνουν μην δουλευόμαστε..
Ναί όλες πουταναρία είναι η Γαλλίδα,η Καναδέζα,η Αμερικανίδα, η Σουηδέζα (αυτή ήταν),η Λιθουανή, η Ρωσσίδα,η Αγγλίδα,η Λευκορωσίδα,η Γαλλίδα κ.λ.π
Όλες πουτάνες!!! Απλά γυναίκες είναι normal κοριτσια τους πουλάς έρωτα,σε βλεπούν καλό παιδί,μόνες έιναι, να βρούν κάποιον θέλουν και μετά το πήδημα λές δεν μπορώ δεν είμαι έτοιμος για σχέση τελικά κ.λ.π.Και φυσικά τα κάνεις όλα παράλληλα με πολλές..Οι μισοί άντρες αυτά κανόυν απλά πρέπει να το έχεις δεν ταιρίαζει σε όλους.
Εγώ γράφω τι έκανα και πέτυχε...Έγραψα επίσης τι έκανα και ΑΠΕΤΥΧΕ!! TA CLUBS!!! Οπότε διαλέξτε και παίξτε!!
Το πούλημα έρωτα περνάει Πολωνία..Το 95% εδώ ψάψνει για σχέση όχι για πήδημα είτε οι ξένες που ζούν εδώ είτε οι Πολωνέζες...Αντίθετα δεν περνάει Τσεχία ούτε σε ποσοστό 20%!! Μόνο λεφτά κοιτάζαν..Για αυτό δεν ξαναπατάω με τις πουτάνες τις Τσέχες!!
Επίσης περνάει τρελά Βελιγράδι για αυτο παλεύω να ξαναπάω..
Όχι δεν είναι πουταναρία!! Γιατί απλά αυτές πιστεύουν πως το εννοείς για δεσμό ενώ εσύ απλά εξαφανίζεσαι!!! Εγώ είμαι ο ελλεηνός όχι αυτές!! Όσο είμαι μαζί τους (10 μέρες) τις σέβομαι αλλά δεν θέλω να κάνω δεσμό απλά.Τους λέω ψέματα..Τις εκμεταλέυομαι και την κάνω...Αλλά ο σεβασμός που γράφω αφορά στον τρόπο προσέγγισης όχι αν πραγματικά σέβεσαι μέσα σου το γυναικείο φύλο..
Έλα τώρα όλοι πάνω κάτω οι άντρες τα ίδια κάνουν μην δουλευόμαστε..
Ναί όλες πουταναρία είναι η Γαλλίδα,η Καναδέζα,η Αμερικανίδα, η Σουηδέζα (αυτή ήταν),η Λιθουανή, η Ρωσσίδα,η Αγγλίδα,η Λευκορωσίδα,η Γαλλίδα κ.λ.π
Όλες πουτάνες!!! Απλά γυναίκες είναι normal κοριτσια τους πουλάς έρωτα,σε βλεπούν καλό παιδί,μόνες έιναι, να βρούν κάποιον θέλουν και μετά το πήδημα λές δεν μπορώ δεν είμαι έτοιμος για σχέση τελικά κ.λ.π.Και φυσικά τα κάνεις όλα παράλληλα με πολλές..Οι μισοί άντρες αυτά κανόυν απλά πρέπει να το έχεις δεν ταιρίαζει σε όλους.
Εγώ γράφω τι έκανα και πέτυχε...Έγραψα επίσης τι έκανα και ΑΠΕΤΥΧΕ!! TA CLUBS!!! Οπότε διαλέξτε και παίξτε!!
Το πούλημα έρωτα περνάει Πολωνία..Το 95% εδώ ψάψνει για σχέση όχι για πήδημα είτε οι ξένες που ζούν εδώ είτε οι Πολωνέζες...Αντίθετα δεν περνάει Τσεχία ούτε σε ποσοστό 20%!! Μόνο λεφτά κοιτάζαν..Για αυτό δεν ξαναπατάω με τις πουτάνες τις Τσέχες!!
Επίσης περνάει τρελά Βελιγράδι για αυτο παλεύω να ξαναπάω..
Καλά όλα αυτά αλλά ούτε διαλόγους ούτε φωτό δημοσιεύεις.Αυτά που γράφεις είναι κοινοτοπίες.Πουτάνες οι Τσέχες,πουτάνες οι Ουκρανές,οι Ρωσίδες κορίτσια για σχέση οι Πολωνέζες για γάμο οι Σέρβες.Ενώ η εμπειρία με τις Τσέχες είναι απαράμιλλη ούτε μαλακίες κάνουν ούτε τίποτα οι πιο ξηγημένες.Πληρώνεις τα έξοδά τους και είναι όλα εντάξει.
Οι Πολωνέζες παίζουν με τους άντρες έχουν ουρές από γκόμενους γαμιάδες και σπόνσορες.Και το μεγαλύτερο παραμύθι που πουλάνε είναι αυτό οτι ψάχνουν για σχέση.Μερικές το παίζουν και παρθένες.Συμβουλεύω να μην κοιτάξετε κινητό ή facebook Πολωνέζας.Θα σας έρθει εμετός με αυτά που θα δείτε.Ολες ερωτεύονται σε δύο λεπτά και έχουν βρει το μεγάλο έρωτα.
Γίνετε ρεαλιστές.Απόλυτοι τσομπάνηδες υπερpower τύποι.Μην τρώτε το σανό που σερβίρουν οι γκόμενες.
Λέει τα ίδια με τον Κμαν από διαφορετικό δρόμο αλλά πάνω κάτω τα ίδια λένε! Ο ένας πουλάει σχέση... που την ακολουθεί και ένα οικονομικό πακέτο που όσο πιο μεγάλο είναι, τόσο πιο καλή ποιότητα γυναικών ελκύει! Ο άλλος προσφέρει οικονομικό πακέτο ΑΜΕΣΑ!!! Και σύμφωνα με το ότι ο ένας είναι μόνιμος και ο άλλος τουρίστας ... καλά κάνουν!!
ΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ , ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΚΜΑΝ
Εγώ είμαι υπεράνω λογικής.Δε σέβομαι τους ανθρώπινους περιορισμούς.Πιστεύω οτι όλα είναι δυνατά για τον Ελληναρά.Γενικά σε όποια χώρα είμαι επιβάλλω το νόμο του ανώτερου Ελληναρά.Δεν υποτάσσομαι εγώ στους νόμους τους αλλά αυτοί στους δικούς μου.