Mπορεις να το κανεις στη Γερμανια, στην Αγγλια, στην Ολλανδια, στην Τσεχια, στη Σουηδια , στη Δανια.
Τι άλλο να προσθέσω..Απλά σε 1 πρόταση..Ο kman ότι λέω θέλει να το γυρίσει στα δικά του..Δεν πάιζει ρόλο το άτομο και η στρατηγική μόνο το μέρος νομίζει!!.
Εγώ γράφω πως πρέπει να φερέται κάποιος αν θέλει να έχει αποτέλεσμα απο αυτά που έκανα και έζησα.Τα ίδια μπορούσα να γίνουν παντού στην κεντρική-Ανατολική Ευρώπη (για μένα καλύτερα).
Παίξτε όπως θέλετε..Ελάτε εδώ χωρίς να σέβεστε τις γκόμενες και πηγαίνετε να τους προσφέρετε λεφτά λές και είναι μπαγκλαντέζ!!..Η κάντε πεφτικές σε 50 μέσα στο μαγαζί όπως προτείνει kman..Απλά μετά γράψτε και τα αποτελέσματα!!. Εγώ με αυτά δίνω πιθανότητα απο αυτά που είδα να φάτε δύο-τρία μπάζα το χρόνο ή να βιάσετε στην ουσία καμιά μεθυσμένη αν την κλέψετε απο την φίλη της..
Παιξτε μετά όπως σας είπα εγώ..Την Universal στρατηγική..Ευγενικός να πουλάς έρωτα και φούμαρα να παίρνεις αυτό που θέλεις και δρόμο. Να παλέυεις σε events,δικτυακά,κανά μπαράκι (όχι clubs) κ.λ.π..τα έχουμε πεί!
Η πολωνία όπως έχει γράψει και ο Rooshv και υποστηρίζω απόλυτα δεν είναι για ερασιτέχνες...Θέλει να είσαι καλός στο καμάκι και χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια..Για αυτό δεν αξίζει για τριήμερα και τετραήμερα.. Δεν θα συμφωνσουμε ποτέ...Οπότε δεν έχουμε και λόγω να τα ξαναλέμε.. Και ξαναλέω οι μισές που γνώρισα ΔΕΝ ήταν καν Πολωνέζες!!! Καλά για λεφτά και πληρωμενες δεν έχει νόημα καν να γράψω..
Επίσης ναι δεν χαίρομαι καθόλου που φεύγω το Νοέμβριο γιατί πάντα στην ζωή κοιτάς τις εναλλακτικές!!! Αν η εναλλακτική είναι η ΣΚΑΤΟ-Αθήνα έστω και προσωρινά λογικό είναι να μην θές να φύγεις. Οποιαδήποτε άλλη χώρα (με κάποιες εξαιρέσεις) δεν θα με ένοιαζε..Στόχος είναι πλέον το Βελιγραδι..