Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kαι γιατι να εισαι σλαβοφιλος ρε μαν?

Σλαβόφιλος είσαι δε γίνεσαι.Η είσαι ή δεν είσαι.Αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που έρχεσαι σε επαφή μαζί τους.
Βλέπεις ας πούμε οι Ελληνες ιστορικά αφήσαμε τους Σέρβους να κατοικήσουνε νότια του Δουνάβεως γιατί τους γουστάραμε.Δεν είχαμε ποτέ κανέναν πόλεμο με τους Σέρβους,τους Ρώσους,τους Πολωνούς ή τους Τσέχους.Κάτι σημαίνει αυτό.Αντίθετα με τους Δυτικούς(Ιταλούς,Γερμανούς,Γάλλους,Αγγλους),τους Τούρκους και τους Αλβανούς τρωγώμαστε σαν τα σκυλιά.Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας.
Για έναν Ελληνα είναι καθαρή ηλιθιότητα να πολεμήσει εναντίον του Σέρβου,του Πολωνού ή του Ρώσου.Είναι σα να ξεσκίζεις τις σάρκες σου.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Σλαβόφιλος είσαι δε γίνεσαι.Η είσαι ή δεν είσαι.Αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που έρχεσαι σε επαφή μαζί τους.
Βλέπεις ας πούμε οι Ελληνες ιστορικά αφήσαμε τους Σέρβους να κατοικήσουνε νότια του Δουνάβεως γιατί τους γουστάραμε.Δεν είχαμε ποτέ κανέναν πόλεμο με τους Σέρβους,τους Ρώσους,τους Πολωνούς ή τους Τσέχους.Κάτι σημαίνει αυτό.Αντίθετα με τους Δυτικούς(Ιταλούς,Γερμανούς,Γάλλους,Αγγλους),τους Τούρκους και τους Αλβανούς τρωγώμαστε σαν τα σκυλιά.Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας.
Για έναν Ελληνα είναι καθαρή ηλιθιότητα να πολεμήσει εναντίον του Σέρβου,του Πολωνού ή του Ρώσου.Είναι σα να ξεσκίζεις τις σάρκες σου.

Μέγιστη παραπληροφόρηση ... και με τους Ρώσους είχαμε πόλεμο σαν Βυζαντινή Αυτοκρατορία και με τους Σέρβους και με τους Βούλγαρους ...

Σλαβόφιλος και μαλακίες ... ωραία μουνιά είναι οι Σλάβες αλλά οι Σλάβοι είναι μεγάλα αρχίδια (γι'αυτό τις έχουν με τις σφαλιάρες τις Σλάβες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μέγιστη παραπληροφόρηση ... και με τους Ρώσους είχαμε πόλεμο σαν Βυζαντινή Αυτοκρατορία και με τους Σέρβους και με τους Βούλγαρους ...

Σλαβόφιλος και μαλακίες ... ωραία μουνιά είναι οι Σλάβες αλλά οι Σλάβοι είναι μεγάλα αρχίδια (γι'αυτό τις έχουν με τις σφαλιάρες τις Σλάβες)

Με τους Ρώσους έγινε μόνο ένας πόλεμος πριν εκχριστιανιστούν.Με τους Σέρβους δεν είχαμε ποτέ πόλεμο.Μάλιστα ήταν οι καλύτεροι στρατιώτες της βυζαντινής Αυτοκρατορίας τους έσφαζαν όλους όσους περνούσαν στα Βαλκάνια για αυτό σταμάτησαν οι γερμανικές επιδρομές.Οι Βούλγαροι δεν είναι 100% Σλάβοι αυτό είναι το πρόβλημα.Εχουν τουρκική μογγολική επιμιξία προσπαθήσαμε να τους κάνουμε ανθρώπους είναι σίγουρα 60% Σλάβοι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με τους Ρώσους έγινε μόνο ένας πόλεμος πριν εκχριστιανιστούν.Με τους Σέρβους δεν είχαμε ποτέ πόλεμο.Μάλιστα ήταν οι καλύτεροι στρατιώτες της βυζαντινής Αυτοκρατορίας τους έσφαζαν όλους όσους περνούσαν στα Βαλκάνια για αυτό σταμάτησαν οι γερμανικές επιδρομές.Οι Βούλγαροι δεν είναι 100% Σλάβοι αυτό είναι το πρόβλημα.Εχουν τουρκική μογγολική επιμιξία προσπαθήσαμε να τους κάνουμε ανθρώπους είναι σίγουρα 60% Σλάβοι.

Ποτε εγιναν γερμανικες επιδρομες στα βαλκανια επι βυζαντινης εποχης?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ποτε εγιναν γερμανικες επιδρομες στα βαλκανια επι βυζαντινης εποχης?
προφανώς εννοεί τις Γοτθικές επιδρομές που ήταν τα φύλα που μετεξελίχθηκαν σε Γερμανικά!!Αυτοί παρενοχλούσαν το Βυζάντιο στα βόρεια βαλκανικά σύνορα αλλά οι Βυζαντινοί αρχικώς με τους Ακρίτες και στη συνέχεια με τον ανώτερο στρατό τους πάντα ανέκοπταν την κάθοδο τους ..Για τη συνδρομή των Σλάβων τώρα το μαθαίνω..Μάλλον δρούσαν με τους ακρίτες!Πάντως οι Σλάβοι πάντα συμπαθείς και δεκτικοί στον Ελληνικό  πολιτισμό !!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
προφανώς εννοεί τις Γοτθικές επιδρομές που ήταν τα φύλα που μετεξελίχθηκαν σε Γερμανικά!!Αυτοί παρενοχλούσαν το Βυζάντιο στα βόρεια βαλκανικά σύνορα αλλά οι Βυζαντινοί αρχικώς με τους Ακρίτες και στη συνέχεια με τον ανώτερο στρατό τους πάντα ανέκοπταν την κάθοδο τους ..Για τη συνδρομή των Σλάβων τώρα το μαθαίνω..Μάλλον δρούσαν με τους ακρίτες!Πάντως οι Σλάβοι πάντα συμπαθείς και δεκτικοί στον Ελληνικό  πολιτισμό !!!

Ποτε εγιναν αυτες? Δεν  ξερω εγιναν ποτε γοτθικες επιδρομες στο Βυζαντιο? Ποια εποχη , ποιοι οι ηγετες τους και ποιοι οι ηγετες του Βυζαντιου? Ποιες μαχες εγιναν κλπ?
Εγω ξερω για επιδρομες των Αβαρων, των Βουλγαρων, των Περσων, των Αραβων, των Ρως , των Τουρκων, των Νορμανδων, των Σταυροφορων . Για Γερμανους και Γοτθους δεν εχω ακουσει / διαβασει ποτε  :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Στην Ελλάδα κωλαράκια παντού.
Στο εξωτερικό μόνο θεόχοντρες και φρικιά

συναντάς συνεχώς ανάπηρους,χοντρούς,παιδιά και σκύλους.

Αν δε σου αρέσουν αυτά και προτιμάς να βλέπεις κωλαράκια η Δυτική Ευρώπη είναι παρακμιακή.
Στην Ελλάδα ανάπηροι,χοντροί,φρικιά,μπόμπιρες και σκυλιά δεν τολμάνε να εμφανιστούν γιατί τρώνε κλωτσιές.

Βαλκάνιος υπεράρχοντας,στην Ανατολική Ευρώπη έχεις την αίσθηση οτι αν απλώσεις το χέρι σου θα μπει σε μουνί

Σε εμάς στην τηλεόραση βλέπεις βυζάκια ωραία γκομενάκια δε βλέπεις χοντρές και φρίκουλα.Στα αρχίδια μου τα σοβαρά θέματα και τα φρίκουλα.Ετσι είναι και στη Ρουμανία μου λέει.Μόνο ωραίες γυναίκες βλέπεις στην τηλεόραση.
Μιλάμε για ανώτερη βαλκανική κουλτούρα για ανώτερα θέματα αισθητικής.

Φίλε, η ζωή δεν είναι μόνο κωλαράκια και μουνάκια να την παίζεις στην τηλεόραση, υπάρχουν και παππούδες και ανάπηροι και άνεργοι. Και σκυλιά (το Σύνταγμα γεμάτο).

Ξεκόλλα λίγο γιατί έχει αρχίσει να σου σαλεύει από την υπερανάλυση.

Φιλικά πάντα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποτε εγιναν αυτες? Δεν  ξερω εγιναν ποτε γοτθικες επιδρομες στο Βυζαντιο? Ποια εποχη , ποιοι οι ηγετες τους και ποιοι οι ηγετες του Βυζαντιου? Ποιες μαχες εγιναν κλπ?
Εγω ξερω για επιδρομες των Αβαρων, των Βουλγαρων, των Περσων, των Αραβων, των Ρως , των Τουρκων, των Νορμανδων, των Σταυροφορων . Για Γερμανους και Γοτθους δεν εχω ακουσει / διαβασει ποτε  :think:

Πριν έρθουν οι Σέρβοι οι Γότθοι δηλαδή τα γερμανικά φύλα είχαν ερημώσει τα Βαλκάνια με τις επιδρομές τους.
Για παράδειγμα η μάχη της Ναισσού μεταξύ ρωμαικού στρατού και Γότθων στην περιοχή της σημερινής Νις στη Σερβία.(Νις βγαίνει από το Ναισός).

Εδώ ο Γότθος βασιλέας Αλάριχος κάνει την Ελλάδα μπορδέλο.Καίει τα πάντα στο πέρασμά του μέχρι την Πελοπόννησο.

''Ο Αλάριχος λεηλάτησε την Αττική αλλά απέφυγε την Αθήνα, η οποία συνθηκολόγησε αμέσως με τον κατακτητή. Το 396, εξάλειψε τα τελευταία απομεινάρια των Μυστηρίων στην Ελευσίνα Αττικής, θέτοντας τέλος σε μια παράδοση των απόκρυφων θρησκευτικών τελετών που διήρκεσε από την Εποχή του Χαλκού. Στη συνέχεια εισέβαλε στην Πελοπόννησο και κατέλαβε τις πιο διάσημες πόλεις-Κόρινθο, Άργος, και Σπάρτη-πωλώντας πολλούς από τους κατοίκους τους ως σκλάβους.''

Από τη στιγμή όμως που οι Λευκοί Σέρβοι εγκαθίστανται στις πύλες των Βαλκανίων με πρόσκληση από τους Βυζαντινούς παύουν μυστηριωδώς οι γερμανικές επιδρομές.Ο λόγος είναι οτι οι Σέρβοι σφάζουν όποιον επιχειρεί να περάσει τις πύλες των Βαλκανίων και να εισβάλει στη βυζαντινή Αυτοκρατορία.

''A first wave of Serbs migrated to Serbia, possibly at the invitation of the Byzantine Emperor Heraclius.''

Μάλιστα υπερασπίστηκαν τόσο καλά το Βυζάντιο που οι Βυζαντινοί τους έστειλαν στη Μικρά Ασία να εποικίσουν τα σύνορα για να τσακίσουν τους Αραβες.Εκεί ίδρυσαν την πόλη Γορδόσερβο κοντά στο σημείο που ο Μ. Αλέξανδρος έκοψε το Γόρδιο Δεσμό.

Ακόμα και τώρα οι Σέρβοι θεωρούν τους εαυτούς τους τους πιο πιστούς πολεμιστές του Βυζαντίου.Ηταν σίγουρα οι πιο φανατικοί.
Από τη στιγμή που οι Σέρβοι ξεκίνησαν από τον Οντερ όντας ξαδέλφια των Πολωνών συνδεόμαστε με γραμμή αίματος με τους Σλάβους.Για αυτό και είναι αδύνατο ο Ελληνας να πολεμήσει κατά Σλάβων και πάντα με τους Σέρβους,Ρώσους,Πολωνούς κτλ ήμασταν σύμμαχοι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πριν έρθουν οι Σέρβοι οι Γότθοι δηλαδή τα γερμανικά φύλα είχαν ερημώσει τα Βαλκάνια με τις επιδρομές τους.
Για παράδειγμα η μάχη της Ναισσού μεταξύ ρωμαικού στρατού και Γότθων στην περιοχή της σημερινής Νις στη Σερβία.(Νις βγαίνει από το Ναισός).

Εδώ ο Γότθος βασιλέας Αλάριχος κάνει την Ελλάδα μπορδέλο.Καίει τα πάντα στο πέρασμά του μέχρι την Πελοπόννησο.

''Ο Αλάριχος λεηλάτησε την Αττική αλλά απέφυγε την Αθήνα, η οποία συνθηκολόγησε αμέσως με τον κατακτητή. Το 396, εξάλειψε τα τελευταία απομεινάρια των Μυστηρίων στην Ελευσίνα Αττικής, θέτοντας τέλος σε μια παράδοση των απόκρυφων θρησκευτικών τελετών που διήρκεσε από την Εποχή του Χαλκού. Στη συνέχεια εισέβαλε στην Πελοπόννησο και κατέλαβε τις πιο διάσημες πόλεις-Κόρινθο, Άργος, και Σπάρτη-πωλώντας πολλούς από τους κατοίκους τους ως σκλάβους.''

Από τη στιγμή όμως που οι Λευκοί Σέρβοι εγκαθίστανται στις πύλες των Βαλκανίων με πρόσκληση από τους Βυζαντινούς παύουν μυστηριωδώς οι γερμανικές επιδρομές.Ο λόγος είναι οτι οι Σέρβοι σφάζουν όποιον επιχειρεί να περάσει τις πύλες των Βαλκανίων και να εισβάλει στη βυζαντινή Αυτοκρατορία.

''A first wave of Serbs migrated to Serbia, possibly at the invitation of the Byzantine Emperor Heraclius.''

Μάλιστα υπερασπίστηκαν τόσο καλά το Βυζάντιο που οι Βυζαντινοί τους έστειλαν στη Μικρά Ασία να εποικίσουν τα σύνορα για να τσακίσουν τους Αραβες.Εκεί ίδρυσαν την πόλη Γορδόσερβο κοντά στο σημείο που ο Μ. Αλέξανδρος έκοψε το Γόρδιο Δεσμό.

Ακόμα και τώρα οι Σέρβοι θεωρούν τους εαυτούς τους τους πιο πιστούς πολεμιστές του Βυζαντίου.Ηταν σίγουρα οι πιο φανατικοί.
Από τη στιγμή που οι Σέρβοι ξεκίνησαν από τον Οντερ όντας ξαδέλφια των Πολωνών συνδεόμαστε με γραμμή αίματος με τους Σλάβους.Για αυτό και είναι αδύνατο ο Ελληνας να πολεμήσει κατά Σλάβων και πάντα με τους Σέρβους,Ρώσους,Πολωνούς κτλ ήμασταν σύμμαχοι.

Ωραιος! thx για τις πληροφοριες! Αυτο με τη γοτθικη εκστρατεια και τη μαχη της Ναισου δε το ηξερα καν. Οσο για τον Αλαριχο , ειχα την εντυπωση οτι ειχε γινει καναν αιωνα πριν, δλδ περι το 200 + . Και οχι τοσο αργα.
Οι Σερβοι βεβαια εγκατασταθηκαν στην περιοχη αρκετα αργοτερα. 3-4 αιωνες αργοτερα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μέγα Κμαν πολλές φορές όταν μιλάς για βαλκανική ανωτερότητα λες πως ο Βαλκάνιος  πετάει ή πρέπει να πετάει τη πούτσα έξω!
Μπορείς να το συγκεκριμενοποιήσεις πως επακριβώς το εννοείς?και αν μπορείς να αναφέρεις παραδείγματα επι Γερμανικού εδάφους και Σλαυικου όπου έγινε απόπειρα στριμώγματος του Βαλκάνιου αλλά με το πέταγμα της πούτσας έξω επήλθε η πλήρης επικράτηση και συνθλιβή όλων όσων δεν υπολόγισαν η αμφισβήτησαν την Βαλκανική κυριαρχία;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Μέγα Κμαν πολλές φορές όταν μιλάς για βαλκανική ανωτερότητα λες πως ο Βαλκάνιος  πετάει ή πρέπει να πετάει τη πούτσα έξω!
Μπορείς να το συγκεκριμενοποιήσεις πως επακριβώς το εννοείς?και αν μπορείς να αναφέρεις παραδείγματα επι Γερμανικού εδάφους και Σλαυικου όπου έγινε απόπειρα στριμώγματος του Βαλκάνιου αλλά με το πέταγμα της πούτσας έξω επήλθε η πλήρης επικράτηση και συνθλιβή όλων όσων δεν υπολόγισαν η αμφισβήτησαν την Βαλκανική κυριαρχία;

H περιγραφες του kman διχως αλλο, εχουν τρομερη γλαφυρότητα!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μέγα Κμαν πολλές φορές όταν μιλάς για βαλκανική ανωτερότητα λες πως ο Βαλκάνιος  πετάει ή πρέπει να πετάει τη πούτσα έξω!

Καλή ερώτηση.Οι μάχες εδώ για το ποιος έχει το πάνω χέρι είναι επικές.Οπως έχω εξηγήσει και πριν οι Τεύτονες είναι μαχητές δεν το βάζουν κάτω.Δε μιλάμε για παθητικούς Πολωνούς που τους λιώνουν με μια ανάσα.Με τους Βαλκάνιους είναι συνεχής τριβή σίγουρα βγαίνουν έξω οι πούτσες και αρχίζουν οι ξιφομαχίες.Δεν καταλαβαίνω πώς δεν καταλαβαίνουν τη φυσική μας υπεροχή γιατί τέτοια μάχη.
Τώρα τελευταία είχα μία περίπτωση με Πολωνό που έκανε παπαριά σε βάρος μου.Του λέω καλά νομίζεις οτι είσαι ξύπνιος μπορείς να τα βάλεις με το γίγαντα Βαλκάνιο?Τώρα την πούτσισες είσαι στο στόμα του λύκου.Αδιανόητες συμπεριφορές δεν καταλαβαίνω πώς σκέφτονται.Αλλά οι Γερμανοί είναι πιο ζόρικοι πολεμούν μέχρι την τελευταία στιγμή.Αλλο πράγμα.Φοβερή επιμονή σχεδόν κουράζεσαι.

Ας πούμε μίλαγα με έναν Ουγγρορουμάνο μου λέει δεν αντέχω τα έχω φτύσει οι Γερμανοί είναι ρατσιστές μας έχουν σα σκλάβους καλύτερα να γυρίσω στην πατρίδα.Του λέω τι λες τώρα?Εσύ ένας ανώτερος Βαλκάνιος να λιποψυχείς?Σκίστους τον κώλο.Εμείς είμαστε χειρότεροι ρατσιστές.Δείξτους τα αρχίδια σου.Μου λέει δεν έχω αρχίδια μικρύνανε πάρα πολύ και μου κόψανε οι Γερμανοί προ πολλού.Του λέω είσαι άξιος της μοίρας σου τι παθητική νοοτροπία είναι αυτή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
H περιγραφες του kman διχως αλλο, εχουν τρομερη γλαφυρότητα!!!!!

Εγώ σου μεταφέρω την πραγματική κατάσταση.Το πραγματικό πεδίο ανταγωνισμού πώς περίπου είναι όχι τα στρογγυλά γενικά πράγματα που σου λένε οι άλλοι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλή ερώτηση.Οι μάχες εδώ για το ποιος έχει το πάνω χέρι είναι επικές.Οπως έχω εξηγήσει και πριν οι Τεύτονες είναι μαχητές δεν το βάζουν κάτω.Δε μιλάμε για παθητικούς Πολωνούς που τους λιώνουν με μια ανάσα.Με τους Βαλκάνιους είναι συνεχής τριβή σίγουρα βγαίνουν έξω οι πούτσες και αρχίζουν οι ξιφομαχίες.Δεν καταλαβαίνω πώς δεν καταλαβαίνουν τη φυσική μας υπεροχή γιατί τέτοια μάχη.
Τώρα τελευταία είχα μία περίπτωση με Πολωνό που έκανε παπαριά σε βάρος μου.Του λέω καλά νομίζεις οτι είσαι ξύπνιος μπορείς να τα βάλεις με το γίγαντα Βαλκάνιο?Τώρα την πούτσισες είσαι στο στόμα του λύκου.Αδιανόητες συμπεριφορές δεν καταλαβαίνω πώς σκέφτονται.Αλλά οι Γερμανοί είναι πιο ζόρικοι πολεμούν μέχρι την τελευταία στιγμή.Αλλο πράγμα.Φοβερή επιμονή σχεδόν κουράζεσαι.

Ας πούμε μίλαγα με έναν Ουγγρορουμάνο μου λέει δεν αντέχω τα έχω φτύσει οι Γερμανοί είναι ρατσιστές μας έχουν σα σκλάβους καλύτερα να γυρίσω στην πατρίδα.Του λέω τι λες τώρα?Εσύ ένας ανώτερος Βαλκάνιος να λιποψυχείς?Σκίστους τον κώλο.Εμείς είμαστε χειρότεροι ρατσιστές.Δείξτους τα αρχίδια σου.Μου λέει δεν έχω αρχίδια μικρύνανε πάρα πολύ και μου κόψανε οι Γερμανοί προ πολλού.Του λέω είσαι άξιος της μοίρας σου τι παθητική νοοτροπία είναι αυτή.
τραγικός ο Ούγγρος!!!Προσωπικώς απο την ώρα της κρίσης και μετά ποτέ δεν αφήνω να πέσει κάτω τίποτα απο Γερμανο ή Γερμανίδα !Παίρνουν πάντα απάντηση που δεν τους αρέσει!Έχουν την επιλογή να συμβιβαστούν ή να τσακωθούν που δεν τους παίρνει ποτέ!Άρα το κρατάνε μέσα τους για την τελική αναμέτρηση σε όλα τα επίπεδα μεταξί πια Βορρά -Νότου ...Πριν τη κρίση αναγνώριζαν την ανωτερότητα Οπώτε όλα τα υπόλοιπα ήταν περιττά ...
Το ίδιο και στην Αυστρία!!!Πλήρης επικράτηση στο χώρο και με κρίση και χωρίς!!Με τους Πολωνούς και τους Σλάβους γενικά υπάρχει αλληλοσεβασμός , δεν υπάρχει αντιπαράθεση αν και οι φίλοι μου τελευταία στο Πόζναν είχαν τσαμπουκάδες πάνω στο καμάκι !Δεν υποχώρησαν αλλά χάλασε το σκηνικό με τα μουνιά...
Εκεί που έκανα τέλείως τη ...κότα ήταν το Ρίο!Έπαιζα μια Τουμπανιάρα μέχρι που πήγε ένας τύπος και τη φάσωσε εν ψυχρώ!Μετά στράφηκε στο μέρος μου και μου λέει απειλητικά φύγε απο το μαγαζί...Χωρίς δευτερη σκέψη έφυγα...Άγνωστα μέρη, άγνωστες καταστάσεις και αντιδράσεις...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τραγικός ο Ούγγρος!!!Προσωπικώς απο την ώρα της κρίσης και μετά ποτέ δεν αφήνω να πέσει κάτω τίποτα απο Γερμανο ή Γερμανίδα !Παίρνουν πάντα απάντηση που δεν τους αρέσει!Έχουν την επιλογή να συμβιβαστούν ή να τσακωθούν που δεν τους παίρνει ποτέ!Άρα το κρατάνε μέσα τους για την τελική αναμέτρηση σε όλα τα επίπεδα μεταξί πια Βορρά -Νότου ...Πριν τη κρίση αναγνώριζαν την ανωτερότητα Οπώτε όλα τα υπόλοιπα ήταν περιττά ...
Το ίδιο και στην Αυστρία!!!Πλήρης επικράτηση στο χώρο και με κρίση και χωρίς!!Με τους Πολωνούς και τους Σλάβους γενικά υπάρχει αλληλοσεβασμός , δεν υπάρχει αντιπαράθεση αν και οι φίλοι μου τελευταία στο Πόζναν είχαν τσαμπουκάδες πάνω στο καμάκι !Δεν υποχώρησαν αλλά χάλασε το σκηνικό με τα μουνιά...
Εκεί που έκανα τέλείως τη ...κότα ήταν το Ρίο!Έπαιζα μια Τουμπανιάρα μέχρι που πήγε ένας τύπος και τη φάσωσε εν ψυχρώ!Μετά στράφηκε στο μέρος μου και μου λέει απειλητικά φύγε απο το μαγαζί...Χωρίς δευτερη σκέψη έφυγα...Άγνωστα μέρη, άγνωστες καταστάσεις και αντιδράσεις...

Ποιος Βορράς Νότος?Οι Νότιοι είναι υποταγμένοι.Ιταλούς Ισπανούς μια χαψιά τους κάνουν οι Τεύτονες.Οι βασικές κόντρες είναι με τους Βαλκάνιους αρχιδόμαγκες γιατί δεν υποτασσόμαστε.Εκεί πέφτει το λιπαντικό.Πέφτουν ασταμάτητα βρισίδια εκατέρωθεν.Εχω δει Σέρβους να τους τη φυλάνε γενικά γίνονται μια σειρά από μάχες αλλά αυτό γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο ανώτεροι είμαστε είναι πάντα ένα μυστήριο.
Στην Ελλάδα είναι όλο χαμόγελα και υποκρισία γιατί μας έχουν ανάγκη στη Γερμανία το παίζουν άρχοντες μέχρι να αστράψει ο βαλκανικός πούτσος.Μετά αρχίζουν τα γογγητά.Του λες κοίταξε φίλε.Εμένα στα αρχίδια μου το διάλλειμμά σου,χύνω στο φαγητό σου,χέζω στο τσιγάρο σου,γαμώ τον ευρωπαικό πολιτισμό σου γιατί είμαι υπεράρχοντας.Θα υποταχτείς στην ανώτερη βαλκανική μου δύναμη.Αλλιώς θα σε λιώσω.Εκεί αρχίζει η τρομερή μάχη.Αν μπορούν να αποδεχτούν τη φοβερή ανωτερότητά μας ως σκλάβων ή να εξακολουθούν να συμβιβάζονται με ευρωπαπαριές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ωραιος! thx για τις πληροφοριες! Αυτο με τη γοτθικη εκστρατεια και τη μαχη της Ναισου δε το ηξερα καν. Οσο για τον Αλαριχο , ειχα την εντυπωση οτι ειχε γινει καναν αιωνα πριν, δλδ περι το 200 + . Και οχι τοσο αργα.
Οι Σερβοι βεβαια εγκατασταθηκαν στην περιοχη αρκετα αργοτερα. 3-4 αιωνες αργοτερα.

Οι Σέρβοι ήρθαν αμέσως τον έκτο αιώνα.Δεν καταλαβαίνεις το βυζαντινό παίγνιο.Τους βάλαμε εκεί σαν πούτσες να στηρίζουν τις πύλες των Βαλκανίων ακριβώς για να μην περνούν οι Τεύτονες.Εκεί έχουν γίνει λουτρά αίματος έκτοτε.Κάποια στιγμή οι Σέρβοι ξέφυγαν τελείως την είδαν ιεροί πολεμιστές της αυτοκρατορίας.Μια αντίληψη που παραμένει μέχρι σήμερα.Οπως θεωρούμε το Βυζάντιο δικό μας έτσι το βλέπουν και αυτοί.

Εδώ οι Τούρκοι από τη λύσσα τους έφτιαξαν μια πυραμίδα από κρανία Σέρβων στη Νις που οι Σέρβοι τη διατηρούν μέχρι σήμερα.

Η τεράστια μάχη του Τάννενμπεργκ 1410 όπου ενωμένες δυνάμεις Πολωνών,Λιθουανών,Ρώσων,Τσέχων και Σέρβων πανσλαβιστών ξεσκίζουν τους Τεύτονες για πάντα.Οι Πολωνοί κάθε χρόνο οργανώνουν αναπαραστάσεις της μάχης με χιλιάδες ιππότες για να θυμούνται πώς ξέσκισαν τους Γερμανούς.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όντως πολύ ανάλυση για να αποδειχτεί το τι? Η ανωτερότητα του Βαλκανικού Ψωλέα..Ακούστε λοιπόν για τον Βαλκανικό ψωλέα στην Βαρσοβία..
Ξέρω 6-8 Έλληνες εδώ (Δεν υπάρχουν και πολλοί).

Οι 4 δουλέυουν και οι άλλοι δύο σπουδάζουν..Δύο παλικάρια απο αυτούς που είναι και αντικειμενικά ωραίοι έχουν ό ένας σχέση 3 χρόνια που είναι εδώ με μια Πολωνέζα ΧΟΝΤΡΗ με αποτέλεσμα να τρώει κουτσομπολιά απο όλους τους άλλους και να μας ξεφτιλίζει και ό άλλος 2 χρόνια σχέση με μία μέτρια γύρω στο 6 που συζούν τώρα και μαζί.

Τα άλλα παλικάρια όποτε τα έχω συναντήσει αγάμητοι!!! Δεν την παλεύουν καν και ό ενας κλαίγετε όλη την ώρα πως θέλει να γυρίσει Θεσσαλονική!!..Άλλο παλικάρι απο Κοζάνη μου λέει Αθήνα ρε είναι έυκολα εδώ είναι κλειστές οι γκόμενες (ότι να ναι)!!!
Άλλος ανώτερος Βαλκάνιος ψωλέας (κρητικός) γνώρισε μια Πολωνέζα Κρήτη 5 χρόνια πριν και τον τράβηξε φέτος εδώ και τον σπίτωσε και τον πηγαίνει για γάμο..Τον έχει κάνει μαριονέτα!

Δεν έχω δεί κανέναν Έλληνα εδώ να ΠΗΔΑΕΙ και να δείχνει την ανωτεροτητα του Βαλκάνιου μέχρι σήμερα..Γι αυτό δεν κάνω και παρέα με Έλληνες εδώ!! Γνωρίζω και άλλους κατα καιρόυς αλλά δεν είναι μόνιμοι..

Αυτή είναι η αλήθεια όπως την έζησα. Ας καμαρώνουμε αλλά οι Ελληνίδες μας κατάντησαν  μαλθακούς-ΣΧΕΣΑΚΗΔΕΣ βρίσκω μια και μένω για 10 χρόνια (σε ένα μεγάλο ποσοστό) και χάσαμε την τέχνη στο να καμακώνουμε.Γιατί το καμάκι είναι τέχνη δεν είναι προβολή μυών και πλούτου όπως διαβάζω εδώ..Και η τέχνη αυτη μαθαίνετε σιγα σιγά και μόνο στην πράξη..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όντως πολύ ανάλυση για να αποδειχτεί το τι? Η ανωτερότητα του Βαλκανικού Ψωλέα..Ακούστε λοιπόν για τον Βαλκανικό ψωλέα στην Βαρσοβία..
Ξέρω 6-8 Έλληνες εδώ (Δεν υπάρχουν και πολλοί).

Οι 4 δουλέυουν και οι άλλοι δύο σπουδάζουν..Δύο παλικάρια απο αυτούς που είναι και αντικειμενικά ωραίοι έχουν ό ένας σχέση 3 χρόνια που είναι εδώ με μια Πολωνέζα ΧΟΝΤΡΗ με αποτέλεσμα να τρώει κουτσομπολιά απο όλους τους άλλους και να μας ξεφτιλίζει και ό άλλος 2 χρόνια σχέση με μία μέτρια γύρω στο 6 που συζούν τώρα και μαζί.

Τα άλλα παλικάρια όποτε τα έχω συναντήσει αγάμητοι!!! Δεν την παλεύουν καν και ό ενας κλαίγετε όλη την ώρα πως θέλει να γυρίσει Θεσσαλονική!!..Άλλο παλικάρι απο Κοζάνη μου λέει Αθήνα ρε είναι έυκολα εδώ είναι κλειστές οι γκόμενες (ότι να ναι)!!!
Άλλος ανώτερος Βαλκάνιος ψωλέας (κρητικός) γνώρισε μια Πολωνέζα Κρήτη 5 χρόνια πριν και τον τράβηξε φέτος εδώ και τον σπίτωσε και τον πηγαίνει για γάμο..Τον έχει κάνει μαριονέτα!

Δεν έχω δεί κανέναν Έλληνα εδώ να ΠΗΔΑΕΙ και να δείχνει την ανωτεροτητα του Βαλκάνιου μέχρι σήμερα..Γι αυτό δεν κάνω και παρέα με Έλληνες εδώ!! Γνωρίζω και άλλους κατα καιρόυς αλλά δεν είναι μόνιμοι..

Αυτή είναι η αλήθεια όπως την έζησα. Ας καμαρώνουμε αλλά οι Ελληνίδες μας κατάντησαν  μαλθακούς (σε ένα μεγάλο ποσοστό) και χάσαμε την τέχνη στο να καμακώνουμε.Γιατί το καμάκι είναι τέχνη δεν είναι προβολή μυών και πλούτου όπως διαβάζω εδώ..Και η τέχνη αυτη μαθαίνετε σιγα σιγά και μόνο στην πράξη..
Δεν βλέπεις τους Έλληνες που γαμάνε διότι πολύ απλά ... γαμάνε και δεν κάνουν βόλτες!!!

Ακουσα προσφατα για ένα παλικαράκι που μετακόμισε από Βίλνιους στη Βαρσοβία για μετεπτυχιακό! Είναι απίστευτος καμακο-κομάντο !!! Αλλά που να τον δεις ... μόνο από τη σχολή θα ξεσκίζεται! 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όσο για την ανωτερότητα  του Βαλκάνιου κι εγώ το έπαιρνα στη πλάκα αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα ισχύει.. Όλη η υπόλοιπη υφήλιος δεν είναι τίποτα παραπάνω από εμάς ούτε κι εμείς τίποτα παραπάνω από αυτούς! Όμως υπερτερούμε στις λεπτομέρειες!!!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να το πιστέψεις! Βλέπεις έναν Άγγλο ή έναν Γάλλο ή έναν Ισπανό σε μια συνάντηση.. Αν φοβηθείς και σκεφτείς πως αυτοί είναι κάτι ανώτερο σε βγάζει μόνο η σκέψη εκτός! Σκέψου όμως τι παραπάνω έχουν? Λεφτά? Μόρφωση? Φήμη? Όλα μπορούν να  ισορροπηθούν στην Πολωνία!!! Αρκεί να μην γίνει βήμα υποχώρησης πίσω!!!
Εδώ η Ελλάδα πήρε το Euro στο ποδόσφαιρο! Και ξέρετε γιατί! Όχι γιατί ήταν κάτι ποδοσφαιρικά ανώτερο! Απλά γιατί οι άλλοι ήταν ...κατώτεροι!!!! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom