Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πανε να φας κανα γκουλας τωρα γιατι κανει κρυο... στην αθηνα τρωμε απο τα σκουπιδια και κυκλοφοραμε στο μεταξι! :2funny:

Tυπε προσανατολισου, δε μιλαμε για Βουδαπεστη  :grin:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τι τρωτε λευκο μπορς... ;τα μπερδευσα με βουδαπεστη τα φαγητα)...πριν δυο χρονια πηγα στην βαρσοβια...
Αλλαξε τοσο απο τοτε ;;..ειπαμε κριση η αθηνα αλλα οχι και τοσο ζωαρα στην Βαρσοβια και μαγαζαρες - ντυσιματα..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι τρωτε λευκο μπορς... ;τα μπερδευσα με βουδαπεστη τα φαγητα)...πριν δυο χρονια πηγα στην βαρσοβια...
Αλλαξε τοσο απο τοτε ;;..ειπαμε κριση η αθηνα αλλα οχι και τοσο ζωαρα στην Βαρσοβια και μαγαζαρες - ντυσιματα..

Και το χρονικο προσανατολισμο μπερδευεις? Το φετινο Πασχα ησουν, πια 2 χρονια? :grin:
Koκκινο,με πατζαρια, το λευκο το εχουν στην Ουκρανια :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
μπορς γκουλας σουπες τα ιδια μου φαινονται...!!!πιο πασχα ρε φιλε?ελλαδα ημουν φετος σε νησι.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ποιος ειναι ο φιντελιο εσυ ο φιντελ??  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ποιος ειναι ο φιντελιο εσυ ο φιντελ??  :2funny:

Eχουμε τοσους εμπειρους κλωνολογους εδω μεσα, ζητα συμβουλες , μαθε μπαλιτσα πως να φτιαχνεις ενα σωστο κλωνο . :grin: Μη σε πιανουν στα πρασα

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
οκ θα κλωνοποιησω το μρ ρομποτ να γινει ιος...χαχαχ δηλ οποιος γραψει κατι αρνητικο για πολωνια ειναι κλωνος?οκ παω πασο!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οκ θα κλωνοποιησω το μρ ρομποτ να γινει ιος...χαχαχ δηλ οποιος γραψει κατι αρνητικο για πολωνια ειναι κλωνος?οκ παω πασο!

Eγω που γραφω αρνητικα τι ειμαι ? Λες να ειμαι και γω κλωνος του... Φιντελιο? :grin: Χμμμ κοντα τα νικ ποιος ξερει :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα με μπερδέψατε ακόμα περισσότερο  :2funny:Το μεγάλο γέλιο έπεσε στο Thread της Οοδησσού σήμερα  :2funny: και αυτο ειναι μόνο η αρχή  :2funny: σύντομα μπορει να έχουμε ακομα περισσότερο γέλιο  :2funny:
  Αυριο ετοιμάζομαι για να πάω Πορνοεκδρομή,το σκέφτομαι γιατι εδω εχει τρελλό γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω συγκρίνω Warsaw με Αθήνα όχι Poland με Ελλάδα...Μην μου λέτε για Αθήνα απλά και σε ένα μήνα δυστυχώς θα μένω πάλι εκεί..Έξω απο το σπίτι μου κάθε πρωί βλέπω ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια που πρίν 5 χρόνια δεν έβλεπα,ζητιάνους παντού, τα μισα μαγαζιά έχουν κλείσει και παντού δυστυχία και μιζέρια..

Δεν υπερβάλλω καθόλου απλά όταν ζείς στην καθημερινότητα εκέι το συνηθίζεις..Αθήνα έχει μηδενίσει τελείως και τώρα με τους μετανάστες θα χειροτερέψει κιάλλο.. ξέρω ότι εχουμε την μαγκιά του Έλληνα και δεν θέλουμε να το δεχτούμε αλλά είναι δυστυχώς η αλήθεια για την πρωτεύουσα μας..

Το μόνο που μας έχει μείνει στην Αθήνα είναι ο καλός καιρός.. O Mr. Robot συγκρίνει μια πόλη αν έχει τα κυριλέ clubs της γλυφάδας, η γκλαμουρία του Έλληνα που μας οδήγησε εδώ που φτάσαμε..

Εγω συγκρίνω την ανεργία που Warsaw είναι 3% αντι 26% στην Αθήνα, Την βρώμα και την ζητιανιά που απλά δεν υπάρχει καν στην Βαρσοβία, την εγληματικότητα που δεν υφίσταται στην Βαρσοβία, την καθαρίοτητα τα πάρκα τις τιμές κ.λ.π..Το βλέπουμε τελείως διαφορετικά.. Χεστηκα αν η Γλυφάδα έχει 20 γκλαμουράτα μαγαζία και βλέπω τους ανθρώπους να τρώνε στα σκουπίδια στην άλλη Αθήνα ή να είναι άνεργοι..Η αν δεν μπορέις να έχεις βασικές υπηρεσίες σε normal τιμες..Η αν φοβάσαι να κυκλοφορήσεις κέντρο βράδυ μην σε σκοτώσει κανένας Αφγανός που τους έχουν αμολήσει όλους χύμα στην Αθήνα..

Εγώ γράφω απλά απο την καθημερινότητα που ζώ..Όχι κοινωνικο-οικονομικές αναλύσεις..ΟΛΕΣ οι γκόμενες που εχω επαφή στην Αθήνα αυτήν την στιγμή είναι ΑΝΕΡΓΕΣ και μου κλαίγονται κάθε μέρα στο Facebook...Όποια γνώρισα ένα χρόνο εδώ είχε την δουλειά τον μισθό και το σπίτι της..Έτσι απλά!!! Δεν κινδύνεψα ποτέ εγκληματικότητα δεν υπάρχει εδώ, ζητιάνους δεν είδα σχεδόν πουθενά,μετανάστες δεν υπάρχουν, η πόλη είναι πεντακάθαρη,καλές τιμές, καλές υπηρεσίες κ.λ.π... Ας ζήσουμε τον μύθο μας στην Αθήνα..

Ελπίζω σε καμιά δεκαετία να γυρίσουμε στις καλές εποχές Αθήνα του 2004 αν και πολύ χλωμό αν δεν γίνει κάτι δυνατό όπως δραχμή ή έξοδος απο Ευρωπαική Ένωση να ηρεμήσουμε, ως τότε θα πέφτουμε όλο και πιο πολύ..Αυτή είναι η δική μου γνώμη..Ο καθένας ότι πιστέυει.

Δίνω μάχη Πάσχα να ζώ Βελιγράδι...Να χαρούμε λίγο γνήσιες γυναίκες Σέρβες!!!!!

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
εγω φιλε δρ λαβ ειπα οτι υπερβαλλεις ...εσυ μιλας για ομονοια-μεταξουργειο και περαμα εγω μιλαω για τα γυρω της αθηνας απο κηφισια μεχρι βουλα,βουλιαγμενη..ακομα και στο κεντρο υπαρχουν περιοχες οπως κολωνακι πλακα θησειο...μερη και μαγαζια δηλαδη επιλογες που δεν υπαρχουν στην βαρσοβια!περιοχες συγκρινω ,ομορφο περιβαλλον ,γυναικες ,μαγαζια και οχι τους δεικτες! εχουμε 5 χρονια κριση ,αυτοι εχουν 5 χρονια αναπτυξη οποτε λογικο να ανεβηκε το βιοτικο τους επιπεδο γιατι πριν ηταν πατος.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ πάντως εχω την εντύπωση πως απλά Βαρσοβία πρέπει να ήρθες ένα διήμερο και βγήκες μόνο νυχτερινά μαγαζία και έβγαλες αυτήν την εντύπωση.

Εγώ αυτά σας τα λέω για να σας φύγουν τα καταλοιπα που έχει ο Έλληνας απο το παρελθόν και την Σιοβετική Ένωση..Σας λέω 2 παραδείγματα και όποιος τα έχει ζήσει ας γράψει τα συμπεράσματα του..

Κάνε ένα ταξίδι Βερολίνο και στο καπάκι σε 1,5 ώρα με τρένο πήγαινε Πόζναν...Γράψε μου μετά αντικειμενικά χωρίς προκαταλήψεις που βλέπεις ποιότητα ζωής (καθαρή πόλη,πάρκα,πουθενά ζητιάνοι κ.λ.π).

Κάνε εξίσου το ίδιο..Πήγαινε Βρυξέλλες κάτσε 3 μέρες (ήμουν εκέι και ξέρω) και πάρε ryanair (20 ευρω) και έλα Βαρσβία..Και γράψε αντικειμενικά που βλέπεις ποιόητα ζωής ανάμεσα στα δύο χωρίς προκαταλήψεις..

Εγω είμαι αντικειμενικός χωρίς κανένα ίχνος γκλαμουρίας..Θα μπορούσα να είμαι Βρυξξέλες και να το παίζω πως είμαι στην καρδιά της Ευρωπαικής Ένωσης και πως είναι γαμάτα όπως το παίζουν άλλοι κ.λ.π..ΠΑΠΑΡΙΑ..Απο την πρώτη μέρα που ήμουν εκέι έγραψα σκατά πόλη,βρωμιά παντού,αρχιτεκτονική σκατά,δεν έχει να προσφέρει τίποτα,πράσινο πουθενά, διασκέδαση μηδέν..Απλά πήρανε κάποια τετράγωνα φτιάξανε κάτι γαμάτα κτήριαγια την ΕυρωπαικήΈνωση καιόλη η άλλη πόλη ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!

Όλα στο μυαλό μας είναι και στις προκατλήψεις/στερότυπα που έχουμε..Η αλήθεια είναι η καθημερινότητα πως ζέις..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
To Bερολινο ουτε εμενα μου αρεσε. Αν και πιστευω οτι αν καποιος μενει εκει θα γαμαει περισσοτερο , παρα Βαρσοβια.
Ο φιντελιο- ρομποτ, θελει να πει οτι στη Βαρσοβια υπαρχει ομοιομορφια και παντου ειναι ολα ιδια. Ενω στην Αθηνα υπαρχει ποικιλια στο στυλ, στις περιοχες. Να σου πω κατι ρε love? Εδω που τα λεμε, μια μεγαλουπολη πραγματικη μητροπολη πρεπει να τα χει και τα αρνητικα στοιχεια που αναφερεις.
Αυτο που κανει ωραια και ενδιαφερουσα μια μητροπολη δεν ειναι να εχει το ταδε η δεινα στοιχειο. Αλλα η συνθεση ολων αυτων, σε ενα μιγμα που συγκροτει κατι παραπανω απο πολη- τη μητροπολη η μεγαλουπολη. Και αυτο το εχει η Αθηνα. Η Βαρσοβια ΔΕΝ το εχει. Ειναι πιο μονοτονη, μουντη, γκριζα, ξενερωτη.
Αυτο το μεγαλο θετικο που εχει η Αθηνα, σε σχεση με τη Βαρσοβια , δεν ειναι τα μουρατα κλαμπ και η Γλυφαδα . Ουτε το αρνητικο ειναι η εγκληματικοτητα, οι μεταναστες ( που παρεπιπτοντως εχουν λιγοστεψει αισθητα, αλλο οι τωρινοι προσφυγες της κυρα τασιας που λιαζονται ). Αλλα οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ στην πολη. Και γενικα υπαρχει ΡΥΘΜΟΣ. Αυτο ειναι το σημαντικο. Αν κατσεις μια ωρα στο κεντρο της Αθηνας σε ενα σημειο, μπορει να δεις πραγματα που στην Πολωνια γενικα δε θα δεις σε ενα χρονο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Φίλε απο Κρακοβία ζείς καιρό εκτός Αθήνας και την θυμάσαι με νοσταλγία...Δυστυχώς δεν εκτιμάμε ποτέ αυτό που έχουμε οι άνθρωποι..
Αν καταλάβεις την τύχη που έχεις να ζέις στην πανέμορφη Κρακοβία θα δείς πως τον τον ρυθμό που δίνει η παρακμή στο κέντρο της Αθήνας δεν τον αντέχεις πάνω απο μια εβομάδα..

Για γυναίκες δεν μιλάω καν Αθήνα που όλα κινούνται μόνο με γνωριμίες..Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο μέσο άνθρωπο στην Κρακοβία σε κόστος και κυριως ποιότητα δεν παρέχονται κατά διάνοια στον μικρομεσαίο Έλληνα.. Σου πιάνω το καλό σενάριο που έχεις δουλειά Αθηνά και παίρνεις 1000 ευρώ (οι περισσότεροι δεν έχουν καν αυτό)..Συγκρίνεται η ζωή σου με την Κρακοβία? Τι θα κάνεις με τα 1000 ευρώ Αθήνα που μας έχουν μάθει πως όλα πρέπει να παρέχονται μόνο στους πλούσιους..

Μπορείς να βγαίνεις 3 φορές την εβδομάδα στα clubs και να πίνεις με τιμές Αθήνας? Δεν μιλάω κάν για το τι θα βλέπεις στα clubs..
Μπορείς να πηγαίνεις σε ένα καλό εστιατόριο 2 φορές την εβδομάδα π.χ. για σούσι (που στην Αθήνα ζητάνε 80 ευρώ)? Με σουβλάκια την βγάζεις και μια-δυο ταβερνες το μήνα.
Μπορείς να κάνεις αθλήματα,σάουνες, events με νορμάλ τιμές? Την βγάζεις στα joe weider μέσα στην παρακμή και την βρώμα για να προλαβεις προσφορα των 49 ευρώ τον χρόνο.
Για πάρκα και πράσινο δεν μιλάω καν..Ούτε καν για καθαρή πόλη,χωρίς εγκληματικότητα με νόμους ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ...Δεν υπάρχει καν σύγκριση..
Δεν χρειάζεσαι καν αυτοκίνητο εδώ ενδεικτικά Βαρσοβία..Εχει φοβερές συγκοινωνίες όλο το 24ωρο να κάνεις και να πάς όπου θες γρήγορα.Κρακοβια πάς και με τα πόδια.
Εκδρομές εδώ με 20-30 ευρώ (Polskibus) πάς όπου θες σε 10 χώρες δίπλα ΣΚ και βλέπεις τα πάντα αν στην βαρέσει..Αθηνα μόνο διόδια να κατέβω Πελλοπόνησο και βενζίνα γιαένα ΣΚ ζητάνε 80-100 ευρώ..Έλεος!!! Και με λεοφωρείο να πάς με κτέλ Αθήνα-Πελλοπόννησο είναι πιο ακριβά απο το να πεταχτώ εδώ π.χ Τσεχια ή Γερμανία ή Σλοβακία κ.λ.π

Μπορώ να γράψω άπειρα για σύγκριση.

Εγώ θα συμφωνήσω με Δημητράκη πως Αθήνα είναι ή για πολύ φυωχούς που θέλουν ένα παπί να πετάγονται μεταξουργείο για πήδο με δεκάρικο,να τρώνε ενα πιτόγυρο και να αραζουν με φραπέ στο χέρι παγκάκι ή για πλούσιους που μπορούν να μένουν Γλυφάδα,Κηφησιά σε σπιταρώνες και να κινούνται σε κύκλους που δεν τους λείπει τίποτα, ούτε οι γκόμενες..

Για το μέσο Έλληνα που αποτελείκαι την πλειοψηφία είναι πλέον έτος 2015 ΧΑΛΙΑ η Αθηνα!!!!!!

Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε απόψείς γραφονται..

Ας  πούμε τώρα για γκόμενες!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κάνε ένα ταξίδι Βερολίνο και στο καπάκι σε 1,5 ώρα με τρένο πήγαινε Πόζναν...Γράψε μου μετά αντικειμενικά χωρίς προκαταλήψεις που βλέπεις ποιότητα ζωής (καθαρή πόλη,πάρκα,πουθενά ζητιάνοι κ.λ.π).
αυτά σας τα έλεγα κι εγώ πριν κάτι μήνες και τώρα τα γράφεις μόνος σου σαν δικά σου ενώ τότε είχατε πέσει επάνω μου να με βγάλετε τρελό!!!
Είπαμε Εράσμους 6 μήνες στο Βερολίνο χωρίς να γαμήσω τίποτα και τρώγοντας όλη τη μιζέρια των αστέγων, των Τούρκων και των φρικιών στη μάπα!!Και έγραψα για Βερολίνο διότι το έμαθα καλά!Θα έλεγα και για Στοκχόλμη τα ίδια αλλά λέω άσε γιατί έμεινα μονο 6 μέρες ...Γιατί έχω και έναν καραγκιόζη αριστερό στο νήμα με το ΙΣ να μου λέει ως ιδανικό σύστημα κρατικής οργάνωσης το ...Nordic Model! :jerking:
Την υγεία μου πάντα την ευρισκα  με την είςοδό μου στη Πολωνία!!!Οι άνθρωποι νορμάλ και όπως πρέπει ντυμένοι, ομοιομορφία πλυθησμού και όποιος δεν είναι Πολωνός εκεί υπάρχει λόγος που είναι...Όχι απλά Επιδή παίρνει ένα επίδομα απο το κράτος ή απλά Επιδή δεν απελαυνεται ...Και βέβαια καμια αίσθηση ανασφάλειας!!
Με όλο αυτό το πακέτο μπορείς να ριχτείς εύκολα στο κυνήγι για :knockinb:
Τώρα το αν μπορείς να ζήσεις έχει να κάνει και με τον καθαρό αέρα!Στην Κρακωβία πάντως ήταν σχετικά καλά!!!Επαρχία και Πόζναν πολύ μολυσμένη ατμόσφαιρα απο τη καύση άνθρακα ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ δεν έγραψα ποτέ για την ποιότητα ζωής αρνητικά λόγια για Πολωνία..Για Πολωνέζες σαν γυναίκες γράφω πως είναι υπερεκτιμένες και σαν μέρος για να πηδήξεις γενικά πολύ υπερεκτιμημένο για sex...

Αλλά σαν ποιότητα για την καθημερινη ζωή συγκρινόντας ενδεικτικά με Βρυξέλες και Αθήνα είναι πολύ καλύτερα σε όλα τα επίπεδα..Τουλάχιστον σε αυτά που ζητάω εγώ απο την ζωή...Να μην γυμνάζομαι στο joe weider με τους κατεστραμένους διαδρόμους,να μπορώ να δοκιμάζω διάφορες κουζίνες και να μην αναγκάζομαι να την βγάζω με σουβλάκια και τηγανιτές πατάτες,να υπάρχουν 5 πάρκα της προκοπής να πας την γκόμενα να την χαμουρέψεις, να υπάρχουν συγκοινωνίες χωρίς να μου βγαίνει η παναγία,να μην βλέπω ζητιάνους και μυρίζω την μασχαλίλα των Πακιστανών ή να μου πρήζουν τα αρχίδια σε κάθε φανάρι ή στην καφετέρια να ζητιανέυουν,να μπορώ να πάω σε ένα event σε λογικές τιμές και όχι 100 ευρώ που ζητάνε Αθήνα, να βγαίνω στα clubs και να μην πληρώνω ένα ποτό 8 και 10 ευρώ οπότε να μπορώ να πιώ και να κάνω χαβαλέ..κλπ...

Και όλα αυτά να τα κάνει ο μικρο-μεσαίος ένας απλός εργαζόμενος σε μια εταιρία...Αν έχεις λεφτά γίνονται παντού..

Απλά συγκρίνω τι κάνω Αθήνα στην ιδια δουλειά και τι μπορώ να κάνω έδωστην ίδια δουλειά..Και αυτά γράφω..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eνταξει σε αυτο εχω αλλη οπτικη, αλλα οπως το ειπες, ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα και δε χρειαζεται να συμφωνησουμε. Καταρχην Αθηνα ημουν πολυ προσφατα αλλα χωρια απο αυτο τα της Αθηνας τα ξερω πολυ καλα.
  Εγω βρισκομαι εδω καθαρα επειδη ετυχε να ειναι η δουλεια εδω και τιποτα αλλο. Η πολη διαθετει καποιες υποδομες και ανεσεις , αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι ιδανικη για να σε βοηθησει να τη βγαλεις για ενα ορισμενο χρονικο διαστημα. πχ 1-2 χρονια. Για τοσο καλα ειναι (και γενικα η Πολωνια και οι χωρες εδω ).
Για παραπανω πιστευω πως δεν ειναι. Μη κοιτας τη Βαρσοβια και τον κοσμο των εταιρειων. Εκτος απο Βαρσοβια και 2-3 πολεις, παραεξω μια καπως αναβαθμισμενη Βουλγαρια ειναι θα ελεγα. Μιζερια και μαυριλα. Θα εμενες ποτε μονιμα στο Λοτζ η το Κατοβιτσε? Για να μη σου πω πχ στο Κιελτσε, το Ραντομ, το Μπιαλυστοκ και το Αουγκουστοφ.
Η Κρακοβια παρολα τα πολλα θετικα, ως πολη ΔΕΝ μου αρεσει. Ακουγεται λιγο παραδοξο αυτο, μιας και θεωρειται ωραια πολη. Εμενα δε μου αρεσει το υπερβολικα μπαροκ στυλ της, που της προσδιδει μια πολυ βαρια ατμοσφαιρα, και δευτερον δεν εχει καλη δομη και διαταξη ως πολη. Εκτος απο αυτο ο κοσμος ειναι αρκετα κολλημενος σε μερικα θεματα απο τη μια , ενω εχει και καλα δηθεν  κουλτουρα και χιπστερια, πραγματα που μου καθονται στο στομαχι. Οπως ειπα και πριν ειναι ιδανικα για 1-2 χρονακια παραμονης. Για παραπανω δε παλευται. Οπως και ολοκληρη η χωρα εδω οι η παρομοιες χωρες.
Κακα τα ψεμματα Αθηνα μια παραλιακη να πας, ενα Φλοισβο πχ η μια Γλυφαδα η Βουλιαγμενη, ανοιγει η ψυχη σου. Η πας για καφεδια Λυκαβηττο, αναταση ψυχης. Σε μια χωρα σα την Πολωνια, εισαι απο παντου περικλειστος και εχεις ιδιες παραστασεις απο παντου.
Τεσπα ειναι θεμα προτεραιοτητων και προτιμησεων.
Με τον glock συμφωνω με αυτα που λεει για Γερμανια σε ορισμενα θεματα, αλλα γενικα η Γερμανια εχει αλλο κοσμο αλλο αερα, σε σχεση με την Πολωνια. Επειδη εχω περασει μεγαλα διαστηματα και στη Γερμανια και εγω και πολυ κοντινοι μου ανθρωποι, υπαρχει τεραστια διαφορα. Η Πολωνια και οι Πολωνοι, η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα πισω σε ορισμενα θεματα. Αλλο τωρα που δινουν γη και υδωρ σε αμερικανους και εχουν φερει επενδυσεις. Αν βγει το PiS τωρα στις εκλογες , που λεει θελει να βαλει φορους στις επιχειρησεις, και τα μαζεψουν και φυγουν (  δε το χουν σε τιποτα), θα μεινουν με τα μηλα και τις πατατες να τη βγαλουν? Κανει αξιοσημειωτα βηματα μεν ως χωρα, τα εχω πει και εγω τα θετικα, αλλα παρολα αυτα ενδημει μια μιζερια , μαυριλα και μουνταδα στη χωρα ενω και η νοοτροπια τους ειναι ακομη χωριατοβλαχικη σε πολλα θεματα. Θελουν ακομη πολυ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Η Αθηνα, ειναι η προσωποποιηση της παρακμής, ειδικά την τελευταία δεκαετία.

Σεβαστες ολες οι αποψεις βεβαια.
Αλλα καταντά βίτσιο, προσωπικη αποψη, να βαφτιζουμε 'ενδιαφερον' και οτι 'δεν ειναι μονοτονα' στην Αθηνα, ως κατι θετικο.
Ναι, στην Ελλαδα δεν πληττεις ποτε!
Αλλα με τι?
Κατα 90% με αρνητικα πραγματα!
Πραγματικα, αν θες καποιος να συχαθει την χωρα, δεν εχεις πλεον παρα να τον φερεις στην Αθηνα.

Αν υπαρχει ακομη Ελλαδα που να αξιζει κατι, αν και εκει υπαρχουν αλλου ειδους προβληματα, ειναι η ελληνικη επαρχια.
Τουλαχιστον δεν υπαρχει σε τοσο βαθμο, η παρακμη και η υποβαθμιση της ζωης που εχει ο μεσος Αθηναιος.

Πραγματικα θεωρω οτι η Αθηνα ειναι η χαβουζα της Ευρωπης. Μονο με Αφρικη αν τη συγκρινεις, μπορει να την βρεις καλυτερη.
Αλλιως ειναι κλαφτα χαραλαμπε, σχεδον απο καθε αποψη.

Φιλος μου που πηγε Πολωνια προσφατα, επαθε καταθλιψη γυριζοντας.
Τι καθαριοτητα μου λεγε, τι περιποιημενες πολεις, ολα μες την ταξη, και γενικα να βλεπεις ευχαριστημενο κοσμο (οχι μιζερους, πεινασμενους, ανεργους, λαθρομεταναστες και πρεζονια), και γενικα ειχε πολυ ευρωπαϊκο αερα.
Καμια μα καμια σχεση....ετσι μου ειπε, με την τριτοκοσμικη μας χώρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom