Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eλλαδα εισαι στην εδρα σου κακα τα ψέμματα. Δεν εχεις αδερφες, ξαδερφες συναδελφους, συμφοιτητες? Ευκολοτερα μπορεις να κανεις γνωριμιες ακομη και τυχαιες πιστευω. Τελοσπαντων διαφορετικη οπτικη.
Οσο για το ντυσιμο καλο ειναι στην Ελλαδα. Ειναι και αναλογα τις περιστασεις. Παντως προσφατα που πηγα, ειδα οτι ο κοσμος σα να εχει ψιλοαραξει να μη τον νοιαζουν και πολυ τα οσα γινονται σα να λεει πως οτι ειναι να γινει θα γινει. Ο κοσμος προπορευεται των γεγονοτων και ειδα καπως τη νοοτροπια λιγο διαφορετικη ( προς το καλυτερο ). Μου αφησε μια χαραμαδα ελπιδας οτι κατι μπορει να αλλαξει στη χωρα. Επειδη οι αλλαγες -κατα τη γνωμη μου- καλες και κακες , προερχονται οχι απο τα " πανω" απο τους ασχετους και βλακες που βρισκονται στις ψηλες θεσεις, αλλα απο διεργασιες στα "εγκατα" της κοινωνιας. Ειδα οτι καπως εχει κατσει η σκονη με την κριση, ο κοσμος ειδε και αποειδε και ειναι ετοιμος να παρει την κατασταση στα χερια του με καποιο τροπο, ( οχι φασαριες και τσαμπουκαδες ) . Γενικα απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να ψιλοεχει αυτονομηθει η κοινωνια απο το κρατος και η πρωτη να πηγαινει καπως στον αυτοματο πιλοτο. Και απλα θα αποβαλλει το σαπιο συστημα οπως το φιδι αποβαλλει το δερμα του. Μακαρι αυτη μου η αισθηση να ειναι αληθινη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε απο Κρακοβία διαφωνώ πλήρως για Ελλάδα...Συμφωνώ πλήρως για τα άλλα που λές. Ελλάδα δεν γαμάς γιατί οι γνωριμίες είναι αποκλειστικά απο τον κύκλο σου και το χειρότερο ολων ΜΟΝΟ Ελληνίδες!!!...Αν έχεις γνωριμίες ελλάδα τρώς κάλά...Αν δεν έχεις κάνεις πολύ δύσκολα καινούριες όμως..Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες να γνωρίζεις εύκολα κόσμο..Εκτός αν είσαι barman,personal trainer κ.λ.π, που πάλι καταλήγει στο θέμα κύκλος δουλειάς όπως έγραψα..

Ζούσα 30 χρόνια Ελλάδα..ΠΟΤΕ δεν γνώρισα Αμερικάνα,Καναδέζα,Γαλλίδα,Λιθουανή,Ρωσίδα,Λευκορωσσίδα,κ.λ.π όπως ενδεικτικά φέτος εδώ να εργάζεται και να την οδηγήσεις κρεβάτι..Ελλάδα όλες οι ξένες που ζουν είναι οι πουτάνες,οι μετανάστριες η τελειωμενες ή δουλευουν σε κολώμπαρα.. Έχετε δεί ποτέ ξένη σε Ελλάδα Αθήνα πέρα απο Αλβανίδα στα club το χειμώνα? Μόνο μετανάστες πάνε στην Ελλάδα η μπατίρισες να δουλέψουν σε τυροπιτάδικα..Οπότε Ελλάδα περιορίζεσαι και πέρα απο το πόσο εύκολα γνωρίζεις μόνο στο Ελληνικό φύλο!!..

Δεν υπαρχει σύγκριση καμίας χώρας της κεντρικής Ευρώπης με την Ελλάδα στο θέμα των γνωριμιών.

Αντίστοιχα θα συμφωνήσω απόλυτα πως δεν δίνω στο θέμα των γυναικών κανένα πλεονέκτημα στην Πολωνία σε σχέση με τις άλλες χώρες τις κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης..Μύθος είναι..

Ελλάδα όμως αφήστε την απέξω...Είναι πολύ ειδική περίπτωση..Για μένα είναι μίγμα πολλών στοιχείων μαζί...Βαλκάνια,Ευρώπη,Μεσόγειος,Τουρκική επιρροή απο τα 400 χρόνια ,Ελληνικό ταμπεραμέντο και φιλοσοφία της ανωτερότητας και της φιγούρας..Ενα περίεργο σύμπλεγμα που θέλει πολύ μελέτη..

Εγώ γνώρισα πολλές ξένες γκόμενες Ελλάδα.Πολλές δουλεύουν σε καθαρισμό σπιτιών,μικρά μαγαζιά κτλ.Το πρόβλημα Ελλάδα είναι ο αντρικός πληθυσμός που σου χώνεται.Είχα απειλητικά τηλεφωνήματα παρακολουθήσεις και άλλα τρελλά σκηνικά που δε συμβαίνουν με την καμία στο εξωτερικό.Οι ξένοι δεν είναι τόσο ψυχάκηδες όπως οι Ελληνες.Οι Ελληνες ανεβάζουν πολύ τις γκόμενες δεν τις έχουν στον πούτσο όπως οι Σλάβοι.
Η Τσεχία πριν το 2005 το παραδέχομαι ήταν ανώτερη από την Πολωνία.Πολύ πιο απαλευθερωμένες γκόμενες.Τώρα όμως χάλασαν πολύ κυρίως λόγω εκγερμανισμού που είναι φυσικός σε αυτή τη χώρα.Κατά τα άλλη αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερη χώρα στην ΕΕ από την Πολωνία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ γνώρισα πολλές ξένες γκόμενες Ελλάδα.Πολλές δουλεύουν σε καθαρισμό σπιτιών,μικρά μαγαζιά κτλ.Το πρόβλημα Ελλάδα είναι ο αντρικός πληθυσμός που σου χώνεται.Είχα απειλητικά τηλεφωνήματα παρακολουθήσεις και άλλα τρελλά σκηνικά που δε συμβαίνουν με την καμία στο εξωτερικό.Οι ξένοι δεν είναι τόσο ψυχάκηδες όπως οι Ελληνες.Οι Ελληνες ανεβάζουν πολύ τις γκόμενες δεν τις έχουν στον πούτσο όπως οι Σλάβοι.
Η Τσεχία πριν το 2005 το παραδέχομαι ήταν ανώτερη από την Πολωνία.Πολύ πιο απαλευθερωμένες γκόμενες.Τώρα όμως χάλασαν πολύ κυρίως λόγω εκγερμανισμού που είναι φυσικός σε αυτή τη χώρα.Κατά τα άλλη αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερη χώρα στην ΕΕ από την Πολωνία.
Ελλάδα μόνο τέτοιες είχε,που κρατάγαν γέρους,καθαρίστριες πωλήτριες ή σε κωλόμπαρα και μπουρδέλα  :2funny: αν αυτές της θεωρείς γκόμενες επιπέδου εγω τι να πω? :2funny:

Eλλαδα εισαι στην εδρα σου κακα τα ψέμματα. Δεν εχεις αδερφες, ξαδερφες συναδελφους, συμφοιτητες? Ευκολοτερα μπορεις να κανεις γνωριμιες ακομη και τυχαιες πιστευω. Τελοσπαντων διαφορετικη οπτικη.
Οσο για το ντυσιμο καλο ειναι στην Ελλαδα. Ειναι και αναλογα τις περιστασεις. Παντως προσφατα που πηγα, ειδα οτι ο κοσμος σα να εχει ψιλοαραξει να μη τον νοιαζουν και πολυ τα οσα γινονται σα να λεει πως οτι ειναι να γινει θα γινει. Ο κοσμος προπορευεται των γεγονοτων και ειδα καπως τη νοοτροπια λιγο διαφορετικη ( προς το καλυτερο ). Μου αφησε μια χαραμαδα ελπιδας οτι κατι μπορει να αλλαξει στη χωρα. Επειδη οι αλλαγες -κατα τη γνωμη μου- καλες και κακες , προερχονται οχι απο τα " πανω" απο τους ασχετους και βλακες που βρισκονται στις ψηλες θεσεις, αλλα απο διεργασιες στα "εγκατα" της κοινωνιας. Ειδα οτι καπως εχει κατσει η σκονη με την κριση, ο κοσμος ειδε και αποειδε και ειναι ετοιμος να παρει την κατασταση στα χερια του με καποιο τροπο, ( οχι φασαριες και τσαμπουκαδες ) . Γενικα απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να ψιλοεχει αυτονομηθει η κοινωνια απο το κρατος και η πρωτη να πηγαινει καπως στον αυτοματο πιλοτο. Και απλα θα αποβαλλει το σαπιο συστημα οπως το φιδι αποβαλλει το δερμα του. Μακαρι αυτη μου η αισθηση να ειναι αληθινη.
Συγγνώμη ουτε εσυ ουτε κανενας απο την παρέα στην Ελλάδα δεν είχε καμία γκόμενα!Ακόμα και ο Πίτσι Μολδαβές εφερνε και σπίτωνε.
 Το ντύσιμο ειναι φριχτό ο κόσμος ντύνεται οπως εδω οι Ουζμπέκοι  :rockon: βέβαια τους καταλαβαίνω γιατι λεφτα δεν υπάρχουν.
 Εγω που τα παρατηρω μου κάνει μεγαλη εντυπωση.Θυμαμαι που μιλαγα με τον Chriss 1971 και του έλεγα οτι έπιασε πάτο.Μου απάντησε θα δεις οτι ολα θα γινουν πολυ χειρότερα.Τον ρωτησα τι ειναι το χειρότερα?Και μου απάντησε οτι το αμεσως πιο κατω ειναι να τους ράβουν οι μανάδες τους και οι αδερφές τους βράκες οπως στο Πακιστάν :headbang:.
 Σσχετικα με την Ελλαδα εχει συμφωνισει μαζι μου και ο ΚΜΑΝ και ο Dr Love οτι το επιπεδο εχει πεσει τρομερα και οταν πανε Ελλαδα απο Γερμανια,Πολωνια νομιζουν οτι γυρισαν τη δεκαετια του '60 και βλέπουν τη μιζέρια που λεω κ'εγω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελλάδα πριν την κρίση έβλεπες πολλούς καλοντυμένους.Κλασσικό παράδειγμα το μετρό.Καμία σχέση οι ενδύσεις που έβλεπες σε σχέση με μετρό μεγαλουπόλεων όπως το Βερολίνο τίγκα στην αλητεία.Στη Γερμανία τα άτομα που κυκλοφορούν με μετρό κτλ είναι πολύ μέτριου οικονομικού επιπέδου όσοι έχουν κάποια λεφτά έχουν αυτοκίνητο.Αμερική είναι ακόμα πιο ακραία η κατάσταση.Μετά την κρίση άλλαξε πολύ η Ελλάδα πλέον όλα τα ρούχα είναι παλιότερης μόδας και πολύ μέτρια.
Το ίδιο έγινε και με τα αυτοκίνητα.Οχι οτι οι Πολωνοί ντύνονται καλά το αντίθετο.Πολύ σπάνια ένας Πολωνός θα ξοδέψει για να είναι μοδάτος.Σχεδόν όλοι κουρεύονται με την ψιλή για να μην ξοδεύονται στο κούρεμα.Πολωνία είναι γελοία η κατάσταση το 80% των μαγαζιών στα εμπορικά κέντρα απευθύνονται στις γυναίκες.Ουκρανία είναι ακόμα πιο ακραία ζήτημα να υπάρχουν 10% αντρικά.Γερμανία είναι 60 προς 40 η αναλογία υπάρχουν πάρα πολλά αντρικά μαγαζιά με εξαιρετικές ποιότητες.
Το βασικό πρόβλημα στη Γερμανία είναι η έλλειψη αισθητικής των ανθρώπων αντρών και γυναικών.Εχουν ρούχα καλής ποιότητας αλλά δεν ξέρουν πώς να ντυθούν.Αντίθετα με τους Ιταλούς που ό,τι και να φορέσουν τραβάει το μάτι είναι μοδάτο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Στην Ελλάδα όσο και να πέσει υπάρχει η βαλκανική μαγκιά αυτό το στοιχείο που έχουν και οι Σέρβοι και οι Βούλγαροι που τους κάνει όλους γκλαμουράτους.Είναι το στοιχείο Balkan power αυτή η τρομερή αίσθηση υπεροχής που απουσιάζει παντελώς από την υπόλοιπη Ευρώπη.Αυτό σηκώνει πολύ τη διάθεση στα Βαλκάνια οι άλλοι ζουν μες στη μιζέρια.
Κάπως οι Βίκινγκς στο Βορρά έχουν έναν παραπλήσιο αέρα αλλά τα Βαλκάνια δεν παίζονται.Οι γκόμενες στήνονται σαν υπερμουνάρες και οι ιππότες πετυχαίνουν φοβερούς πριαπισμούς αγναντεύοντας τα αρχίδια τους δεν παίζουν τέτοια σκηνικά ικανοποίησης στη Δύση.Είμαστε σαφώς οι μεγαλύτεροι αρχίδες μια ανώτερη ποιότητα πληθυσμού.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελλάδα πριν την κρίση έβλεπες πολλούς καλοντυμένους.Κλασσικό παράδειγμα το μετρό.Καμία σχέση οι ενδύσεις που έβλεπες σε σχέση με μετρό μεγαλουπόλεων όπως το Βερολίνο τίγκα στην αλητεία.Στη Γερμανία τα άτομα που κυκλοφορούν με μετρό κτλ είναι πολύ μέτριου οικονομικού επιπέδου όσοι έχουν κάποια λεφτά έχουν αυτοκίνητο.Αμερική είναι ακόμα πιο ακραία η κατάσταση.Μετά την κρίση άλλαξε πολύ η Ελλάδα πλέον όλα τα ρούχα είναι παλιότερης μόδας και πολύ μέτρια.
Το ίδιο έγινε και με τα αυτοκίνητα.Οχι οτι οι Πολωνοί ντύνονται καλά το αντίθετο.Πολύ σπάνια ένας Πολωνός θα ξοδέψει για να είναι μοδάτος.Σχεδόν όλοι κουρεύονται με την ψιλή για να μην ξοδεύονται στο κούρεμα.Πολωνία είναι γελοία η κατάσταση το 80% των μαγαζιών στα εμπορικά κέντρα απευθύνονται στις γυναίκες.Ουκρανία είναι ακόμα πιο ακραία ζήτημα να υπάρχουν 10% αντρικά.Γερμανία είναι 60 προς 40 η αναλογία υπάρχουν πάρα πολλά αντρικά μαγαζιά με εξαιρετικές ποιότητες.
Το βασικό πρόβλημα στη Γερμανία είναι η έλλειψη αισθητικής των ανθρώπων αντρών και γυναικών.Εχουν ρούχα καλής ποιότητας αλλά δεν ξέρουν πώς να ντυθούν.Αντίθετα με τους Ιταλούς που ό,τι και να φορέσουν τραβάει το μάτι είναι μοδάτο.
Νέα Υόρκη δεν θα δεις στο μετρό αλητεία θα δεις απλους ανθρωπους που πανε και γυριζουν απο τη δουλεια τους.Ειναι δε γεματο αστυνομία οποτε δεν τολμαει κανενας να κουνιθει.Βερολίνο δεν κατέβηκα στο μετρό οποτε δεν μπορω να εχω άποψη.
  Και Ρωσσία το ίδιο είναι το 80% των ρούχων είναι γυναικία και οι Ρώσσοι ντυνονται πολυ κακόγουστα ας έχουν λεφτά.
  Η κατάσταση στην Ελλάδα χειροτέρεψε κατακόρυφα τα τελευταια 2 χρόνια.Νομιζεις οτι γυρισες πολλες δεκαετιες πισω!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανοί πάντως καλά ντύνονται άμα έχουν λεφτά.Κυριλέδες στην τρίχα όλοι.Με κουστουμιές στη ντίσκο.Απλά το 95% δεν έχουν λεφτά.Οι Πολωνοί απεναντίας πάντα σκατά ντύνονται έχουν δεν έχουν λεφτά.Απλά δεν έχουν καμιά αισθητική ή το θεωρούν άχρηστο έξοδο.Οι γκομενίτσες κάτι κάνουν αλλά πιο πιθανό είναι να δεις Πολωνέζες με παπούτσια των 3 ευρώ από τη λαική.Αντίθετα οι Ουκρανές τα τρώνε όλα στα ρούχα και τον καλλωπισμό.Και να μην έχουν να φάνε την επώνυμη τσάντα και το iphone για μόστρα το θέλουνε.Πέραν του οτι είναι τίγκα στο κόσμημα για να δείχνουν τα πλούτια της οικογένειας και το appeal σαν sponsorettes.Οι Πολωνέζες φοράνε πολύ φτηνά κοσμήματα παίζει βέβαια που οι Πολωνοί είναι σπάγγοι και τους παίρνουν πίπες για δώρα ενώ Ρώσοι Ουκρανοί είναι γενναιόδωροι.
Γενικά άμα δεις Ουκρανή ή Λευκορρωσίδα με ακριβά ρούχα,κοσμήματα,αξεσουάρ είναι πάντα δώρα από άντρες.Θα πει οτι είναι από τη μαμά της αλλά πάντα από άντρες προέρχονται και αυτό κάνει τη γκόμενα ενδιαφέρουσα για σπονσοριλίκι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Ουκρανοί πάντως καλά ντύνονται άμα έχουν λεφτά.Κυριλέδες στην τρίχα όλοι.Με κουστουμιές στη ντίσκο.Απλά το 95% δεν έχουν λεφτά.Οι Πολωνοί απεναντίας πάντα σκατά ντύνονται έχουν δεν έχουν λεφτά.Απλά δεν έχουν καμιά αισθητική ή το θεωρούν άχρηστο έξοδο.Οι γκομενίτσες κάτι κάνουν αλλά πιο πιθανό είναι να δεις Πολωνέζες με παπούτσια των 3 ευρώ από τη λαική.Αντίθετα οι Ουκρανές τα τρώνε όλα στα ρούχα και τον καλλωπισμό.Και να μην έχουν να φάνε την επώνυμη τσάντα και το iphone για μόστρα το θέλουνε.Πέραν του οτι είναι τίγκα στο κόσμημα για να δείχνουν τα πλούτια της οικογένειας και το appeal σαν sponsorettes.Οι Πολωνέζες φοράνε πολύ φτηνά κοσμήματα παίζει βέβαια που οι Πολωνοί είναι σπάγγοι και τους παίρνουν πίπες για δώρα ενώ Ρώσοι Ουκρανοί είναι γενναιόδωροι.
Γενικά άμα δεις Ουκρανή ή Λευκορρωσίδα με ακριβά ρούχα,κοσμήματα,αξεσουάρ είναι πάντα δώρα από άντρες.Θα πει οτι είναι από τη μαμά της αλλά πάντα από άντρες προέρχονται και αυτό κάνει τη γκόμενα ενδιαφέρουσα για σπονσοριλίκι.

Εκτός Warsaw ισχύει πως οι άντρες είναι κακοντυμένοι..Το είδα ακόμα και στο Πόζναν..Όντως βλαχιά..Βαρσοβία όμως ξεχάστε το..Αλλος πλανήτης..3 φορές το τουλάχιστον πάνω απο το μέσο όρο των αντρών στην Ελλάδα...Ένας μόνιμος συναγωνισμός όλων των εθνικοτήτων που ζούν εδώ αλλά και των Πολωνών στο ποιός ντύνεται καλύτερα,ποιος είναι πιο όμορφος κ.λ.π.. Και δεν μιλάω μόνο για νύχτα στο δρόμο στίς καφετέριες παντού πολύ δύσκολο να δείς κακοντυμένο όπως βλέπεις παντού στην Αθήνα..

Η ερώτηση είναι η εξής όμως.. Πας στην επαρχία που λέει ο kman με τους κακοντυμένους βλάχους..Οκ το έκανα πήγα σε 8 μέχρι τώρα.

Πού θα βρείς γκόμενα να μιλαέι Αγγλικά την νύχτα?
Τι συννενόηση μπορείς να κάνεις με την καθαρίστρια που λέει ο kman, να κάνεις παιχνίδι και να την ψήσεις.
Οι μόνες που έχω καταφέρει να κάνω παιχνίδι εκτός Βαρσοβίας ήταν φοιτήτριες που διατηρούσαν λόγω σπουδών ένα επίπεδο συννενοήσης.

Για μένα οι βλάχες ακόμα και να μιλάνε Αγγλικά (δύσκολο να βρείς)  δεν έχεις κάτι να πείς για να προχωρήσει το παιχνίδι...Πολύ δύσκολα.

Βαρσοβία πάνω απο το 90% των Πολωνέζων που γνώρισα είχαν όλες τουλάχιστον μεταπτυχιακό και καλό μισθό..Και μιλάω για παντού.Ακόμα και στα clubs να τις γνωρισεις έτσι έιναι.Δύσκολο να γνωρίσεις κακομοίρα εδώ. Είναι πολύ μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός Βαρσοβία το δέχομαι αλλά αν είσαι normal έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να συννενοηθείς και να κάνεις παιχνίδι..

Ποίος μιλάει Πολωνικά και θέλει να σπαταλήσει 500 ευρώ ταξίδι να πάει σε μια Πολωνική Επαρχία να παλέψει να πηδήξει βλάχα τυροπιτού αν είναι τυχερός?

Μην δουλεύομαστε..Είναι σαν λέμε πάμε στο χωρίο μου στην Πελλοπόνησο με Αγγλικά να βρούμε γκόμενα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η ερώτηση είναι η εξής όμως.. Πας στην επαρχία που λέει ο kman με τους κακοντυμένους βλάχους..Οκ το έκανα πήγα σε 8 μέχρι τώρα.

Πού θα βρείς γκόμενα να μιλαέι Αγγλικά την νύχτα?
Τι συννενόηση μπορείς να κάνεις με την καθαρίστρια που λέει ο kman, να κάνεις παιχνίδι και να την ψήσεις.
Οι μόνες που έχω καταφέρει να κάνω παιχνίδι εκτός Βαρσοβίας ήταν φοιτήτριες που διατηρούσαν λόγω σπουδών ένα επίπεδο συννενοήσης.

Για μένα οι βλάχες ακόμα και να μιλάνε Αγγλικά (δύσκολο να βρείς)  δεν έχεις κάτι να πείς για να προχωρήσει το παιχνίδι...Πολύ δύσκολα.

Βαρσοβία πάνω απο το 90% των Πολωνέζων που γνώρισα είχαν όλες τουλάχιστον μεταπτυχιακό και καλό μισθό..Και μιλάω για παντού.Ακόμα και στα clubs να τις γνωρισεις έτσι έιναι.Δύσκολο να γνωρίσεις κακομοίρα εδώ. Είναι πολύ μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός Βαρσοβία το δέχομαι αλλά αν είσαι normal έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να συννενοηθείς και να κάνεις παιχνίδι..

Ποίος μιλάει Πολωνικά και θέλει να σπαταλήσει 500 ευρώ ταξίδι να πάει σε μια Πολωνική Επαρχία να παλέψει να πηδήξει βλάχα τυροπιτού αν είναι τυχερός?

Μην δουλεύομαστε..Είναι σαν λέμε πάμε στο χωρίο μου στην Πελλοπόνησο με Αγγλικά να βρούμε γκόμενα..

Μα αυτό λέω συνέχεια.Το 90% από τις γκόμενες που είχα ήταν βλάχες από μικρές πόλεις και χωριά της επαρχίας και επαγγέλματα όπως κομμώτρια,πωλήτρια,οικιακά κτλ.Δε μιλούσαν καθόλου αγγλικά μόνο πολωνικά.
Και Ουκρανία,Λευκορρωσία,Ρωσία το ίδιο τα ρωσικά είναι εντελώς αναγκαία στις μικρές πόλεις.
Γενικά οι βλάχες σε όλες τις σλαβικές χώρες Πολωνία,Τσεχία,Ουκρανία,Ρωσία κτλ είναι πολύ χύμα περνάς πολύ ωραία.Και φιλόξενες και όλα.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλοντυμενοι οι πολωνοι στην βαρσοβια και κακομοιριδες στην αθηνα;;;  :2funny: :2funny: αυτοι σα σκατα ντυνονται κατι φλωροφατσες κακοντυμενοι ,επειδη ειναι καρμιριδες ντυνονται χειροτερα απο ρωςους!!!!Μην ακουω μαλακιες...ειπαμε εχετε αναγει την σκατο πολωνια που πεθαινουν απο το χιονι σε μονακο..πρωην σοβιετια ειναι και η μονη εξελιξη που εχει ειναι τα μιλουνια ξενοι που σκανε για δουλεια..φατε τωρα κρυο και κυνηγατε βλαχες χαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλοντυμενοι οι πολωνοι στην βαρσοβια και κακομοιριδες στην αθηνα;;;  :2funny: :2funny: αυτοι σα σκατα ντυνονται κατι φλωροφατσες κακοντυμενοι ,επειδη ειναι καρμιριδες ντυνονται χειροτερα απο ρωςους!!!!Μην ακουω μαλακιες...ειπαμε εχετε αναγει την σκατο πολωνια που πεθαινουν απο το χιονι σε μονακο..πρωην σοβιετια ειναι και η μονη εξελιξη που εχει ειναι τα μιλουνια ξενοι που σκανε για δουλεια..φατε τωρα κρυο και κυνηγατε βλαχες χαχα

Γιατί τι κακό έχουν οι βλάχες?Το πολωνικό βλάχικο τσιμπούκι είναι μια κατηγορία μόνο του.Τα κάνουν όλα.
Οσο για τους Πολωνούς στο Βρότσλαβ είναι τραγικοί.Κυκλοφορούν με σορτσάκια κάλτσες και σαντάλια το καλοκαίρι όλοι με στρατιωτικά ουρέματα και δίπλα τους μουνάρες.Χαζεύεις τελείως.Οι Ελληνίδες ούτε που θα τους είχαν στο ραντάρ.Γενικά οι Πολωνέζες ντύνονται κάπως φτηνιάρικα αλλά έχει άμεσα καυλωτικά αποτελέσματα.Είναι το συνηθισμένο slavic chic που φέρνει την έξαψη.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
τι διαφορα εχει το βλαχικο πολωνικο τσιμπουκι απο της πρωτευουσας..μυριζεις προβατιλα? :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι διαφορα εχει το βλαχικο πολωνικο τσιμπουκι απο της πρωτευουσας..μυριζεις προβατιλα? :2funny:

Απλά οι βλάχες κάνουν φοβερή προσπάθεια.Αν δεν το έχεις βιώσει δεν το καταλαβαίνεις.Είναι οι απόλυτες μάστερ του τσιμπουκιού.Ενώ οι Ουκρανές βάζουν πολύ δόντι μπορεί να αιμορραγήσεις.Το αποδίδω αυτό στο ωμό ουκρανικό ψάρι.Οι Πολωνέζες και στο φιλί ακόμα μπορεί να στροφάρουν τη γλώσσα σα να δίνουν τσιμπούκι.Είναι πάντα πολύ πορνικές.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Mr. Robot έχεις ταξιδέψει ποτέ εκτός Ελλάδος η απλά γράφτηκες να κάνεις trolling?

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
δεν ταξιδευω πολυ μονο κουβα ταυλανδη και ολη την ευρωπη εχω παει...και εχω ακομα...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
δεν ταξιδευω πολυ μονο κουβα ταυλανδη και ολη την ευρωπη εχω παει...και εχω ακομα...

Και είδες στην Αθήνα τον πολιτισμό και τα καλά ντυσίματα δηλαδή και στην Βαρσοβία παρακμή... No comments!!

Για μένα αυτήν την στιγμή δεν υάρχει χώρα της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης με την κακομοιρία της Αθήνας...Όπου και να πας..Τσεχία,Ουγαρια,Πολωνία,Σλοβενία,Σλοβακία κ.λ.π..
Το επίπεδο στην Αθήνα έχει πεσει 10 φορές κατω την τελευταία δεκαετία..Όταν γυρνάς απο Βαρσοβία νίωθεις την απόλυτη παρακμή..Γύφτοι στον προαστιακό,βρώμα παντού,ζητιάνοι,όλοι κακοντυμένοι και μίζεροι..Δεν μπορώ να φαντάστω πως είναι καν για το kman που γυρνάει απο Γερμανία..

Η αλήθεια πονάει αλλά είναι αυτή..Κόλα εσύ στην Σοβιετική Ένωση αλλά μείναμε στον πάτο..Φοβάμαι σε μια δεκαετία θα μας έχει ξεπεράσει και η Βουλγαρία..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και είδες στην Αθήνα τον πολιτισμό και τα καλά ντυσίματα δηλαδή και στην Βαρσοβία παρακμή... No comments!!

Για μένα αυτήν την στιγμή δεν υάρχει χώρα της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης με την κακομοιρία της Αθήνας...Όπου και να πας..Τσεχία,Ουγαρια,Πολωνία,Σλοβενία,Σλοβακία κ.λ.π..
Το επίπεδο στην Αθήνα έχει πεσει 10 φορές κατω την τελευταία δεκαετία..Όταν γυρνάς απο Βαρσοβία νίωθεις την απόλυτη παρακμή..Γύφτοι στον προαστιακό,βρώμα παντού,ζητιάνοι,όλοι κακοντυμένοι και μίζεροι..Δεν μπορώ να φαντάστω πως είναι καν για το kman που γυρνάει απο Γερμανία..

Η αλήθεια πονάει αλλά είναι αυτή..Κόλα εσύ στην Σοβιετική Ένωση αλλά μείναμε στον πάτο..Φοβάμαι σε μια δεκαετία θα μας έχει ξεπεράσει και η Βουλγαρία..
Δεν εχω να προσθέσω τίποτα! :)

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Το επίπεδο στην Αθήνα έχει πεσει 10 φορές κατω την τελευταία δεκαετία..Όταν γυρνάς απο Βαρσοβία νίωθεις την απόλυτη παρακμή..Γύφτοι στον προαστιακό,βρώμα παντού,ζητιάνοι,όλοι κακοντυμένοι και μίζεροι...
ειδα πολιτισμο(ιστορια μουσεια εργα τεχνης ) και τρελλη ζωη στη warsaw ...clubs καφετεριες ρεστωραν λουξ...τυφλα να εχει το παρισι και το λονδινο..ολοι ντυμενοι με την τελευταια λεξη του μιλανου και πολλες μουναρες ..γυρισα αθηνα και λαχταρησα τις ελλεινιδες και τα ελληνικα μαγαζια...!Καλα για σπιτια δεν το συζηταω σπιταρονες!τα δικα μας ειναι καλυβια!
Βασικο...δεν κυκλοφορανε ξενοι πυρφοροι ,καθολου αραβες και τουρκοι....για επαρχια δεν αναφερω καν ...χλιδη... !
Εδω ελλαδα δεν γαμαμε γιατι ειμαστε αφραγκοι ολοι και κακοντυμενοι ενω οι φραγκατοι -πανεμορφοι και στυλατοι πολωνοι και ξενοι εκει κανουν ζωαρα και γαμανε αβερτα !!!
πανε να φας κανα γκουλας τωρα γιατι κανει κρυο... στην αθηνα τρωμε απο τα σκουπιδια και κυκλοφοραμε στο μεταξι! :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Υπερβάλλεις τυπε. Μη ξεχνας η Ελλαδα ειναι στα κατω της και ολοι αυτοι στο peak τους.
Θελουν ακομη πολλα ψωμια να μας φτασουν ολοι αυτοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom