Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε κμαν αδερφακι μου, αν δε σε ηξερα θα νομιζα οτι εισαι Ποντιος. Αυτα ολα που λες για Πολωνια, συμβαινουν στη διπλανη Τσεχια εντωμεταξυ ( προσοχη! ΟΧΙ στην ΠΡΑΓΑ! ). Χωρις πλακα, δηλαδη δαχτυλιασματα, φασωματα, ακομη και ξυλικια που ελεγες , η φασωματα μπροστα στο γκομενο της αλλης διχως ο αλλος να ασχολειται, θα κατσουν να τον παρουν για φραγκα η δωρα.
Απορω αντι να πας στις Τσεχες που ειναι πουταναρια του κερατα, πας στα ανοιωθα ανεραστα κρυοκωλα τις Πολωνες. Επισης η τσεχικη επαρχια δεν εχει ξενους ουτε για δειγμα. Ουτε εταιρειες, ουτε πορνοτουριστες ουτε τιποτα. Τα χω ξαναγραψει. Ποιος θα παει στο Ολομουτς στο Τεπλιτσε η στην Οστραβα? Να κανει τι?
Επιπλεον και πιο φτηνα ειναι στην τσεχικη επαρχια, απο οτι στην Πολωνια και φυσικα οι γκομενες πολυ πιο ωραιες και ξεκολα! Και με λιγοτερα εξοδα σκας απο Γερμανια γιατι ειναι πιο κοντα.
Δε μπορω να καταλαβω γιατι τελικα αφου πας που πας, πας στην Πολωνια αντι για την Τσεχια, οταν η Τσεχια εχει ολα τα πλεονεκτηματα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε κμαν αδερφακι μου, αν δε σε ηξερα θα νομιζα οτι εισαι Ποντιος. Αυτα ολα που λες για Πολωνια, συμβαινουν στη διπλανη Τσεχια εντωμεταξυ ( προσοχη! ΟΧΙ στην ΠΡΑΓΑ! ). Χωρις πλακα, δηλαδη δαχτυλιασματα, φασωματα, ακομη και ξυλικια που ελεγες , η φασωματα μπροστα στο γκομενο της αλλης διχως ο αλλος να ασχολειται, θα κατσουν να τον παρουν για φραγκα η δωρα.
Απορω αντι να πας στις Τσεχες που ειναι πουταναρια του κερατα, πας στα ανοιωθα ανεραστα κρυοκωλα τις Πολωνες. Επισης η τσεχικη επαρχια δεν εχει ξενους ουτε για δειγμα. Ουτε εταιρειες, ουτε πορνοτουριστες ουτε τιποτα. Τα χω ξαναγραψει. Ποιος θα παει στο Ολομουτς στο Τεπλιτσε η στην Οστραβα? Να κανει τι?
Επιπλεον και πιο φτηνα ειναι στην τσεχικη επαρχια, απο οτι στην Πολωνια και φυσικα οι γκομενες πολυ πιο ωραιες και ξεκολα! Και με λιγοτερα εξοδα σκας απο Γερμανια γιατι ειναι πιο κοντα.
Δε μπορω να καταλαβω γιατι τελικα αφου πας που πας, πας στην Πολωνια αντι για την Τσεχια, οταν η Τσεχια εχει ολα τα πλεονεκτηματα?

Εμένα μου λες?Εγώ ήμουνα φανατικός φαν της Τσεχίας ως το 2009.Μετά άρχισε να χειροτερεύει.Πριν όντως ήταν πολύ καλύτερα από Πολωνία.Μια φορά θυμάμαι χούφτωνα μια γκόμενα 185 με το χέρι κάτω από το παντελόνι και ο αδερφός της ήταν δίπλα και είχε ξεσκιστεί στις μπύρες.Οι Τσέχοι στα αρχίδια τους γενικά.Μια άλλη γκόμενα μου έλεγε οτι είχε απελπιστεί κυκλοφορούσε στο κέντρο στης πόλης με ποδήλατο φορώντας στρινγκ και κανένας δεν της έδινε σημασία.Μου λέει αυτοί οι Τσέχοι είναι τρομερά παθητικοί.Εντωμεταξύ μούναρος.
Μου λέει όταν κατεβαίνω Ιταλία μου φτιάχνει η διάθεση με το που βλέπουν Τσέχες αρχίζουν τα κορναρίσματα και σταματάει η κυκλοφορία.Εδώ στα αρχίδια τους.
Γενικά ξέκωλα σαν αυτά έβλεπες πολύ συχνότερα Τσεχία παρά Πολωνία.Οι Πολωνέζες έδειχναν τα βυζιά τους πιο πολύ.Και τώρα είναι exhibionists οι Τσέχες αλλά έχουν κάπως κυριλέψει σε σχέση με παλιά.(μία μου έλεγε οτι όταν είναι στο μπαρ της έρχεται να κάνει στριπτίζ και δεν μπορεί να αντσιταθεί,μια άλλη σιχαινόταν τα μαγιό και κυκλοφορούσε σε όλες τις παραλίες ακόμα και στην Αθήνα γυμνή.Θεόμουρλες γενικά κάτι σε Πολωνέζες αλλά κάπως το συγκρατούν).

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτά που λέει ο φίλος απο την Κρακοβία τα έχω γράψει κατά γράμμα στο παρελθόν..Κάλα kman παίρνει ψυχοφάρμακα δεν εξηγείτε αλλιώς..Αντί να ασχοληθεί με Τσεχια και Ουκρανία έρχεται στον χειρότερο προορισμό της Ευρώπης ΣΕ σχέση με τον πληρωμένο Έρωτα...Για μένα της ΕΥΡΩΠΗΣ..Μιλάμε για Τσεχία,Ουκρανια,Γερμανία,Ολλανδία κ.λ.π που τα σκάς και πηδάς σαν άνθρωπος. Και φυσικά ελλάδα απο bourdelo στο δεκάρικο μέχρι studio στο πενητάρικο.

Πολωνία είναι μόνο για έμπειρα καμάκια και για να πουλήσεις έρωτα..Για αποτυχημένους ή με χρήμα ξεχάστε το...Για αυτό για τουρίστες εδώ για μένα δεν αξίζει..

Έχω εμπειρία απο Τσεχία,Βουδαπέστη,Βελιγράδι κ.λ.π και σας έχω γράψει κατά καιρούς τις διαφορές..

Τσεχία ενδεικτικά που λέτε ήταν το μέρος που δεν θέλω να ξααπατήσω ποτέ..Ό λογος πολύ απλός..ΠΟΥΤΑΝΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ..Όλα για το χρήμα..Θυμάμαι όταν έλεγα Έλληνας έπερναν δρόμο, παρόλο που ήμουν νεότερος τότε και πολύ καλύτερος εμφανησιακά.. Αναγκάστηκα να Μιλάω Γαλλικά και έλεγα πως είμαι απο Βρυξέλλες και μόνο τότε μου δίναν σημασία..Τι να γράφω τώρα!! Έιναι άπειρα.. Πολωνία με Τσεχία είναι να συγκρίνεις μοναστήρι με Μπουρδέλο αντίστοιχα!!! Ότι και να γράφεται εγώ ταέχω ζήσει και συγκρίνω..Δεν γράφω θεωρίες πίνονας καφέ απο στο σύνταγμα..Απο Βαρσοβια γράφω τώρα!!

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αυτά που λέει ο φίλος απο την Κρακοβία τα έχω γράψει κατά γράμμα στο παρελθόν..Κάλα kman παίρνει ψυχοφάρμακα δεν εξηγείτε αλλιώς..Αντί να ασχοληθεί με Τσεχια και Ουκρανία έρχεται στον χειρότερο προορισμό της Ευρώπης ΣΕ σχέση με τον πληρωμένο Έρωτα...Για μένα της ΕΥΡΩΠΗΣ..Μιλάμε για Τσεχία,Ουκρανια,Γερμανία,Ολλανδία κ.λ.π που τα σκάς και πηδάς σαν άνθρωπος. Και φυσικά ελλάδα απο bourdelo στο δεκάρικο μέχρι studio στο πενητάρικο.

Πολωνία είναι μόνο για έμπειρα καμάκια και για να πουλήσεις έρωτα..Για αποτυχημένους ή με χρήμα ξεχάστε το...Για αυτό για τουρίστες εδώ για μένα δεν αξίζει..

Έχω εμπειρία απο Τσεχία,Βουδαπέστη,Βελιγράδι κ.λ.π και σας έχω γράψει κατά καιρούς τις διαφορές..

Τσεχία ενδεικτικά που λέτε ήταν το μέρος που δεν θέλω να ξααπατήσω ποτέ..Ό λογος πολύ απλός..ΠΟΥΤΑΝΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ..Όλα για το χρήμα..Θυμάμαι όταν έλεγα Έλληνας έπερναν δρόμο, παρόλο που ήμουν νεότερος τότε και πολύ καλύτερος εμφανησιακά.. Αναγκάστηκα να Μιλάω Γαλλικά και έλεγα πως είμαι απο Βρυξέλλες και μόνο τότε μου δίναν σημασία..Τι να γράφω τώρα!! Έιναι άπειρα.. Πολωνία με Τσεχία είναι να συγκρίνεις μοναστήρι με Μπουρδέλο αντίστοιχα!!! Ότι και να γράφεται εγώ ταέχω ζήσει και συγκρίνω..Δεν γράφω θεωρίες πίνονας καφέ απο στο σύνταγμα..Απο Βαρσοβια γράφω τώρα!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα. Δηλαδή οι Πολωνές είναι σεμνές και  μαζεμένες? Δύσκολο να καμακώσεις κάποια? Ερωτικά δεν εκδηλώνονται αμα γουστάρουν κάποιον. Να φανταστώ καμία σχέση με δυτικοευρωπαίες που διεκδηκούν τον πούτσο?

Επισκέπτης
Ε αν δε διαβασες τοτε πως το εγραψες οτι αυτο γραφεται εδω μεσα?
Αυτό ταιριάζει σε κάτι παπαριές που γράφατε τελευταίως,νομίζω εσύ τα γραφες αυτά,ότι η πολυμορφία στις πόλεις σαν αυτή που έχει η Αθήνα,με τους  άστεγούς της,τα σκυλόσκατά της,την ασυδοσία της χρειάζονται γιατί αλλιώς θα είναι βαρετά όπως στη Βαρσοβία που έχει τάξη,απ ότι λέει ο φίλος παραπάνω.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτό ταιριάζει σε κάτι παπαριές που γράφατε τελευταίως,νομίζω εσύ τα γραφες αυτά,ότι η πολυμορφία στις πόλεις σαν αυτή που έχει η Αθήνα,με τους  άστεγούς της,τα σκυλόσκατά της,την ασυδοσία της χρειάζονται γιατί αλλιώς θα είναι βαρετά όπως στη Βαρσοβία που έχει τάξη,απ ότι λέει ο φίλος παραπάνω.

Ρε παιδία έχει γίνει τέτοια ανάλυση εδώ που έχει χαθεί η ουσία..Σε αυτό φταίει και κατα πολύ ο Kman με τις μαλακίες του που έχει κάψει τελείως την ουσία.

Η ουσία είναι ΜΙΑ..Τι ψάχνει ο καθένας!!! Απλά..Υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες..Sex-Τουρισμός (πληρωμένος έρωτας) και Love-Τουρισμος.

Για Sex-Τουρισμό:

1. Ψάχνεις μπουρδέλα και πληρωμένο έρωτα? Κάτσε Ελλάδα και πήδα με 10-20 ευρώ στα Μπουρδέλα..Δεν θα βρείς κάπου καλύτερα τόσο φτηνά.
2. Ψάχνεις υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες στον πληρωμένο έρωτα? Πήγαινε Γερμανία-Βερολίνο FFK Artemis ή Ολλάνδία..Θα σκάσεις παραπάνω Λεφτά αλλά θα πάρεις και τις ανάλογες Υπηρεσίες.
3. Θέλεις πουτάνες και όχι τόσο πολύ Studios? Πήγαινε Τσεχία..Είναι τυχαίο που όλη οι μεσήλικες Γερμανοί είναι κάθε ΣΚ στην Πράγα? Έχει έρθει ποτέ Γερμανός να γαμήσει στην Πολωνία? Έχει πηδήξει το thread με τις σαχλαμάρες ο kman για αυτόν τον διέγραψαν και απο τα άλλα forums..
4. Δεν θέλεις καθαρά πουτάνες αλλά μιά απλά να της τας σκάς και να νομίζεις πώς κάτι έχετε (ενώ στην Ουσία είναι πουτάνα) καθαρά Ουκρανία..Είναι ειδικές σε αυτά οι Ουκρανέζες.

Για love-Τουρισμό:

Η πολωνία ανήκει στους προορισμούς του Love-Τουρισμού..Να γνωρίσεις μία ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ!!! Πόσες φορές να το γράψουμε..Εντωμετάξυ και ο clock έρχεται εδώ για love-τουρισμό παρόλα αυτά για κάποιο ανεξήγητο λόγο υποστηρίζει τον kman χωρίς αυτός και ούτε οι φίλοι του να έχουν σκάσει ποτέ ούτε ένα ευρώ ΕΔΩ!!! Αντίστοιχα Σερβια είναι μια πολύ καλή περίπτωση για μένα Love-Τουρισμού και Βουδαπέστη αν ξέρεις τα κατάλληλα μέρη..

Το ερώτημα αν γαμιούνται ή όχι οι Πολωνέζες, γυναίκες είναι μουνί έχουν θα πηδηχτούν..Απλά απο την εμπειρία μου εδώ δεν το δίνουν έυκολα το πρώτο βράδυ και ζητάνε δεσμό και έρωτα!!!! Όχι σε μένα αλλά σε όλους όσους ζούν εδώ..Θές να μπείς σε αυτήν την διαδικασιά έχει καλώς..Έλα εδώ μείνε πούλα έρωτα,φέρσου σωστα και σε 3-4 ραντεβού θα κάτσουν όπως είναι το φυσιολογικό..Απλά θα σε πρήξουν με τα ψυχολογικά τους μετά..Θέλεις να έρθεις τετραήμερο?.Όχι για μένα Πλέον έτος 2015 τελείως άκυρο ταξίδι..

Τα one night satnds που γίνονται Δανία και Ισλανδία δεν γίνονται ποτέ εδώ...Δεν είναι θεωριές έχω ανθρώπους εκει και μου τα λένε..Ισλανδία κυρίως κάθε Σάββατο πάνε στα clubs απλά για να γαμηθούν..Απλά οι Βόρειες είναι για sex και σου φέρονατι σαν ζώο δεν πρόκειται να κάνουν κάτι παραπάνω μαζί σου..Την Σουηδέζα που γνώρισα φέτος εδώ την πήδηξα μέσα σε 2 ώρες!! Αυτά με Πολωνέζα δεν γινονται εύκολα εκτός να την φτάσεις στο πάτο με μεθύσι.

Σε λιγότερο απο ένα μήνα θα είμαι εκτός Πολωνίας και δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω ποτέ..Πολωνός είμαι?Έχω κανα λόγο να υποστηρίζω την Πολωνία? Απλά λέω τι ισχύει και θεωρώ προσβλητικό άτομα σαν τον kman να μπαίνουν εδώ και να παρουσιάζουν τις Πολωνέζες πουτάνες γιατί απλά ΔΕΝ ισχύει!!!! Και πίστεψε με δεν ξέρει κανείς καλύτερα απο κάποιον που ζεί εδώ και όχι απο κάποιον που έρχεται ενα ΣΚ και ψάχνει ιερόδουλες απο αγγελιές και φιδιάζει μετά με ιστορίες του κώλου..

Επισκέπτης
Ρε παιδία έχει γίνει τέτοια ανάλυση εδώ που έχει χαθεί η ουσία..Σε αυτό φταίει και κατα πολύ ο Kman με τις μαλακίες του που έχει κάψει τελείως την ουσία.

Η ουσία είναι ΜΙΑ..Τι ψάχνει ο καθένας!!! Απλά..Υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες..Sex-Τουρισμός (πληρωμένος έρωτας) και Love-Τουρισμος.

Για Sex-Τουρισμό:

1. Ψάχνεις μπουρδέλα και πληρωμένο έρωτα? Κάτσε Ελλάδα και πήδα με 10-20 ευρώ στα Μπουρδέλα..Δεν θα βρείς κάπου καλύτερα τόσο φτηνά.
2. Ψάχνεις υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες στον πληρωμένο έρωτα? Πήγαινε Γερμανία-Βερολίνο FFK Artemis ή Ολλάνδία..Θα σκάσεις παραπάνω Λεφτά αλλά θα πάρεις και τις ανάλογες Υπηρεσίες.
3. Θέλεις πουτάνες και όχι τόσο πολύ Studios? Πήγαινε Τσεχία..Είναι τυχαίο που όλη οι μεσήλικες Γερμανοί είναι κάθε ΣΚ στην Πράγα? Έχει έρθει ποτέ Γερμανός να γαμήσει στην Πολωνία? Έχει πηδήξει το thread με τις σαχλαμάρες ο kman για αυτόν τον διέγραψαν και απο τα άλλα forums..
4. Δεν θέλεις καθαρά πουτάνες αλλά μιά απλά να της τας σκάς και να νομίζεις πώς κάτι έχετε (ενώ στην Ουσία είναι πουτάνα) καθαρά Ουκρανία..Είναι ειδικές σε αυτά οι Ουκρανέζες.

Για love-Τουρισμό:

Η πολωνία ανήκει στους προορισμούς του Love-Τουρισμού..Να γνωρίσεις μία ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ!!! Πόσες φορές να το γράψουμε..Εντωμετάξυ και ο clock έρχεται εδώ για love-τουρισμό παρόλα αυτά για κάποιο ανεξήγητο λόγο υποστηρίζει τον kman χωρίς αυτός και ούτε οι φίλοι του να έχουν σκάσει ποτέ ούτε ένα ευρώ ΕΔΩ!!! Αντίστοιχα Σερβια είναι μια πολύ καλή περίπτωση για μένα Love-Τουρισμού και Βουδαπέστη αν ξέρεις τα κατάλληλα μέρη..

Το ερώτημα αν γαμιούνται ή όχι οι Πολωνέζες, γυναίκες είναι μουνί έχουν θα πηδηχτούν..Απλά απο την εμπειρία μου εδώ δεν το δίνουν έυκολα το πρώτο βράδυ και ζητάνε δεσμό και έρωτα!!!! Όχι σε μένα αλλά σε όλους όσους ζούν εδώ..Θές να μπείς σε αυτήν την διαδικασιά έχει καλώς..Έλα εδώ μείνε πούλα έρωτα,φέρσου σωστα και σε 3-4 ραντεβού θα κάτσουν όπως είναι το φυσιολογικό..Απλά θα σε πρήξουν με τα ψυχολογικά τους μετά..Θέλεις να έρθεις τετραήμερο?.Όχι για μένα Πλέον έτος 2015 τελείως άκυρο ταξίδι..

Τα one night satnds που γίνονται Δανία και Ισλανδία δεν γίνονται ποτέ εδώ...Δεν είναι θεωριές έχω ανθρώπους εκει και μου τα λένε..Ισλανδία κυρίως κάθε Σάββατο πάνε στα clubs απλά για να γαμηθούν..Απλά οι Βόρειες είναι για sex και σου φέρονατι σαν ζώο δεν πρόκειται να κάνουν κάτι παραπάνω μαζί σου..Την Σουηδέζα που γνώρισα φέτος εδώ την πήδηξα μέσα σε 2 ώρες!! Αυτά με Πολωνέζα δεν γινονται εύκολα εκτός να την φτάσεις στο πάτο με μεθύσι.

Σε λιγότερο απο ένα μήνα θα είμαι εκτός Πολωνίας και δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω ποτέ..Πολωνός είμαι?Έχω κανα λόγο να υποστηρίζω την Πολωνία? Απλά λέω τι ισχύει και θεωρώ προσβλητικό άτομα σαν τον kman να μπαίνουν εδώ και να παρουσιάζουν τις Πολωνέζες πουτάνες γιατί απλά ΔΕΝ ισχύει!!!! Και πίστεψε με δεν ξέρει κανείς καλύτερα απο κάποιον που ζεί εδώ και όχι απο κάποιον που έρχεται ενα ΣΚ και ψάχνει ιερόδουλες απο αγγελιές και φιδιάζει μετά με ιστορίες του κώλου..

Εγω,π,χ.ψαχνω θεομουνα πουτανες να τις πηδηξω με σχετικα λιγα λεφτά. Οταν λεω θεομουνσ στο δικο μου μυαλο ειναι μικρές σε ηλικια,μοντελε,με μεση δαχτυλίδι και μεγαλα μασταρια. :erection: Σε ποια χωρα προτεινεις να παω;χαχα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγω,π,χ.ψαχνω θεομουνα πουτανες να τις πηδηξω με σχετικα λιγα λεφτά. Οταν λεω θεομουνσ στο δικο μου μυαλο ειναι μικρές σε ηλικια,μοντελε,με μεση δαχτυλίδι και μεγαλα μασταρια. :erection: Σε ποια χωρα προτεινεις να παω;χαχα

ο άνθρωπος σού έγραψε Επιστημονική Επιτομή - Μονογραφία και εσύ τον χαβά σου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με τον Κμαν συμφωνώ σε ΟΛΑ εκτός από τα λεφτά!!! Και ο μοναδικός λόγος είναι διότι δεν το έχω δοκιμάσει! Δεν ξέρουμε αν μια πιτσιρίκα όταν την ψήνω και της πουλάω έρωτα και παράληλα της λέω πηγαίνοντας στο Μπάρ πάρε μου ένα ποτό διότι και καλά οι Μπάρμαν με χρεώνουν παραπάνω ...και πετάς έναν ΠΑΚΟ για να πάρει το χαρτονόμισμα και να αστράψει το μάτι της... Μπορεί έτσι να γίνονται τα ξεπετάγματα! Και πρόσεξέ με...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!! ΄Δεν το έχω κάνει ουτε εγώ ούτε κάποιος φίλος μου... ούτε θα το κάνουν... Αλλά δεν σημαίνει πως δεν γίνεται...΄΄Ισως να μην γίνεται.. Αλλά όσο δεν το ξέρουμε δεν απορρίπτουμε ...

Οσο για το παραπάνω  για τη Τσεχία ... τι το ήθελες???? ΑΤΟΠΟ!! Τσεχία αν χτυπήσεις από 30 και άνω γίνεται χαμός !! Πολύ ψωλολάγνες γυναίκες και γουστάρουν αυτό το Love στυλ...!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η διαφορά είναι οτι οι Τσέχες ζητάνε συνήθως πληρωμένες διακοπές και οι Πολωνέζες μετρητά.Τα ίδια πληρώνεις τελικά.Η βασική διαφορά με Ουκρανές,Ρωσίδες είναι οτι οι Τσέχες δε ζητάνε δώρα αλλά μόνο να τους πληρώνεις ξενοδοχείο,εστιατόριο,έξοδα κυκλοφορίας.
Τη στιγμή που έχω φάει 20000 ευρώ σε Πολωνέζες μερικές υπεράνω κάθε υποψίας θεωρώ οτι η θεωρία οτι οι Πολωνέζες είναι οι μοναδικές Σλάβες που δεν τα τρώνε είναι άτοπη.Εντάξει δεν είναι πιράνχας ούτε ζητάνε γούνες ή λουξ ξενοδοχεία όπως οι Ρωσίδες αλλά το χαρτζηλίκι τους το θέλουνε.
Οι Τσέχες είναι οι πιο ξηγημένες με την έννοια οτι όσο πληρώνεις τις διακοπές τους και είσαι εντάξει δεν κάνουν ποτέ μαλακίες ούτε έχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.Δε μου έχει τύχει π.χ. Τσέχα να κλαίει ενώ οι Πολωνέζες είναι συνέχεια κλαψιάρες.
Σαν ανώτερος Βαλκάνιος πρέπει να δείχνεις καταννόηση στην ευαίσθητή τους ψυχή.Οι Ουκρανές δεν κλαίνε αλλά είναι τελείως mental και έχουν temper.Μάλιστα θεωρούν οτι μόνο ο άντρας που μπορεί να ανέχεται το mental στοιχείο και τα καπρίτσια τους έχει δικαίωμα να τις γαμάει.
Γενικά είναι όπως ο καιρός.Εδώ ζέστη εκεί κρύο οι γκόμενες αλλάζουν με το μέρος και την εποχή.Πρέπει να τα παίρνουμε όλα σα δεδομένα για να ρίχνουμε κανέναν πούιτσο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Eγω τα γραφα ναι. Καθενας οπως τη βρισκει αγαπητε. Τι να κανουμε  οι αποψεις διαφερουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μόνο Ουκρανία.Κοίτα αν κάποιος φαίνεται οτι μιλάει λογικά δε σημαίνει οτι μιλάει και σωστά.Εγώ χρησιμοποιώ όρους όπως Βαλκάνια ανωτερότητα,Βαλκάνιος καυλέας,Σλάβες,μουνάκια,μουνάκηδες,κασέρι,τσομπάνης κτλ που έχουν τεράστια σχέση με την πραγματικότητα και το τι πραγματικά παίζει.Αν κάποιος υιοθετήσει τη δική μου λογική π.χ και μπει σε ένα κλαμπ του Κιέβου σε μισή ώρα θα έχει καταλάβει τα πάντα τι πραγματικά γίνεται.Θα έχει εντοπίσει τα πουτανάκια,τις Βλάχες,αυτές που τον τρώνε αμέσως θα έχει κόψει ακριβώς πόσο κασέρι απαιτείται.
Βέβαια χρειάζεται και κάποιος βαθμός εμπειρίας.Ο Glock που είναι μάχιμο διεθνές καμάκι και χτυπιέται καθημερινά σε ευρωπαικό επίπεδο καταλαβαίνει τι εννοώ και συμφωνεί απολύτως.Παρόλο που ο ίδιος δε χρησιμοποιεί λεφτά.
Θυμάμαι όταν πήγαινα με Ελληναράδες σε κλαμπ όλοι γαμούσαν τους πάσαρα γκόμενες σε dt.Αρκεί να έκαναν ό,τι τους έλεγα.Εντόπιζα αμέσως τους σωστούς στόχους.Ακόμα και με Ελληνίδες.Αλλά είναι δύσκολο να μεταφέρεις την εμπειρία ένα πρόβλημα των Ελλήνων είναι οτι δεν καταλαβαίνουν τη στρατηγική το snake movement.Οι Ελληνες είναι καλοί στην τακτική άπαξ και βρουν τη γκόμενα ξέρουν να σορτάρουν.
Για την Πολωνία θέλεις μια μέρα προσαρμογή μάξιμουμ και μετά ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις.Ουκρανία από τη στιγμή που πατάω στο έδαφος της χώρας έχω γαμήσει σε 2 ώρες.Μόνο την πρώτη φορά που πήγα κράτησε περισσότερο γιατί δεν ήξερα τίποτα απολύτως για τη χώρα.
Αμα γεράσεις λίγο σαφώς καλύτερη η Ουκρανία.Πλέον δε με παίρνει για Τσεχία π.χ. παρόλο που ξέρω πώς γίνεται.Είναι σα να είσαι ο Αναστόπουλος στα 40.Ξέρεις πώς μπαίνουν τα γκολ αλλά δεν μπορείς πια να τα βάλεις.Για αυτό παίζεις σε πιο εύκολα πρωταθλήματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ο άνθρωπος σού έγραψε Επιστημονική Επιτομή - Μονογραφία και εσύ τον χαβά σου.

Τι επιστημονική επιτομή?Αυτό είναι κοινή λογική.Αμα χρησιμοποιείς κοινή λογική δεν πας πολύ μακριά.
Ας πούμε εγώ σου βάζω τη συνηθισμένη περίπτωση:Εχεις μία εβδομάδα στη διάθεσή σου,1500 ευρώ διαθέσιμα και ψάχνεις μια χώρα να γαμώσεις:Θα πας Τσεχία,Σλοβακία,Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία,Λεττονία,Γερμανία,Σουηδία,Ισλανδία,Νορβηγία ή Ουγγαρία?Πού είναι καλύτερα και γιατί.Ποια πόλη είναι καλύτερα?Είναι καλύτερα πρωτεύουσα ή επαρχία?Τι απαιτήσεις έχουν οι γκόμενες?Πόσες γκόμενες θα γαμήσεις?Τι επίπεδο θα γαμήσεις μάξιμουμ?Αν έχεις πιο πολλά λεφτά που είναι καλύτερα να πας?Οσο φτωχότερη η χώρα τόσο καλύτερα?
Ο Dr. Love δεν μπορεί να σου απαντήσει διότι χρησιμοποιεί κοινή λογική και κάποιο εμπειρισμό.Εγώ όμως ξέρω να απαντήσω.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τι επιστημονική επιτομή?Αυτό είναι κοινή λογική.Αμα χρησιμοποιείς κοινή λογική δεν πας πολύ μακριά.
Ας πούμε εγώ σου βάζω τη συνηθισμένη περίπτωση:Εχεις μία εβδομάδα στη διάθεσή σου,1500 ευρώ διαθέσιμα και ψάχνεις μια χώρα να γαμώσεις:Θα πας Τσεχία,Σλοβακία,Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία,Λεττονία,Γερμανία,Σουηδία,Ισλανδία,Νορβηγία ή Ουγγαρία?Πού είναι καλύτερα και γιατί.Ποια πόλη είναι καλύτερα?Είναι καλύτερα πρωτεύουσα ή επαρχία?Τι απαιτήσεις έχουν οι γκόμενες?Πόσες γκόμενες θα γαμήσεις?Τι επίπεδο θα γαμήσεις μάξιμουμ?Αν έχεις πιο πολλά λεφτά που είναι καλύτερα να πας?Οσο φτωχότερη η χώρα τόσο καλύτερα?
Ο Dr. Love δεν μπορεί να σου απαντήσει διότι χρησιμοποιεί κοινή λογική και κάποιο εμπειρισμό.Εγώ όμως ξέρω να απαντήσω.

Πολύ εμπειρισμό έχεις...Εγώ πήδηξα φέτος 11 διαφορετικές εθνικότητες χωρίς να δώσω ένα εύρω..Δεν μου ξέφυγε/αντιστάθηκε καμία με το τον τρόπο που τις πλησίασα και έκανα παιχνίδι μαζί τους.Και τις κυνήγαγε ΑΠΕΙΡΟ καβλί!!! Απο Τούρκοι και Γάλλοι μέχρι Αμερικανοί.

Ο λόγος είναι δίοτι οι άπειροι γκόμενοι παλέυουν στην πίστα να γνωρίσουν κανά μεθυσμένο μικρό να το μεθύσουν περισσότερο μπάς και το πηδήξουν στο τέλος.Η προσπαθούν να κάνουν φιγούρα με ρούχα,λεφτά,στύλ κ.λ.π και απλά γελοποιούνται!!.

Ψάχνεται άδικα να βρείτε διαφορετικότητα και ευκολία στις διάφορες φυλές..Υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά όχι τεράστιες!!!ΟΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!!
Η εμπειρία είναι να μάθεις να παίζεις με την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ των γυναικών..Εκεί είναι το μυστικό..Να τις κάνεις να σε ερωτευτούν και να πιστέψουν πως είσαι κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό απο τους άλλους, ενώ στην ουσία είσαι ο χειρότερος όλων.Η προσοωποποιηση του ΚΑΚΟΥ!! Πρέπει να διαβάσεις βιβλιά για αυτό και να εξασκηθείς τρελά σε πραγματικό περιβάλλον για χρόνια..

Εσένα ο εμπειρισμός είναι να έρχεσαι εδώ, να την πέφτεις σε όποια δείς αδιακρίτως μπροστά σου (μόνος σου τα λες) και μετά επειδή δεν κάθεται προφανώς καμία να παραγγέλνεις πουτάνες απο το odloty.

Στις πουτάνες ΟΚ δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά άσε το καμάκι για άλλους που το εξασκούν χρόνια με αντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και στην ανέραστη Ελλάδα!!

Εγώ αυτό προσπαθώ να μεταδώσω εδώ...Πως να γαμάει ό κόσμος και να γίνει καλύτερος..Όχι πως να χορεύει στις πίστες ούτε πως να προσφέρει λεφτά στις πουτάνες!!

Να πουλάει έρωτα με έξυπνο τρόπο και να τις παγιδέυει..Και δεν θέλει πολλά ραντεβού..Σε 1-2 την έχεις κάνει να κολλήσει πάνω σου στο τριτο την πηδάς και μετά απλά ξεφέυγεις..

Επισκέπτης
Eγω τα γραφα ναι. Καθενας οπως τη βρισκει αγαπητε. Τι να κανουμε  οι αποψεις διαφερουν.
Αντε για τα σκυλοσκατα να το δεχτω τα γουστάρεις. Αλλοι τα τρωνε κιολας.αλλα η 'άποψη ' να υπαρχουν άστεγοι για να υπάρχει  πολυμορφια και να μην είναι  βαρετη η πολη ,σπάει  κοκκαλα. :jerking:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αντε για τα σκυλοσκατα να το δεχτω τα γουστάρεις. Αλλοι τα τρωνε κιολας.αλλα η 'άποψη ' να υπαρχουν άστεγοι για να υπάρχει  πολυμορφια και να μην είναι  βαρετη η πολη ,σπάει  κοκκαλα. :jerking:
Κι εγώ το βρίσκω περίεργο...και θα το εξηγήσει ο ίδιος! Προσπαθώντας να το ερμηνεύσω κάπως είναι πως η Πολωνία παρουσιάζει μια υποκριτική εικόνα! Ενώ δηλαδή έχει μεγάλο αριθμό πληθυσμού με το μέλλον και τα οικονομικά ενός άστεγου παρ'ολα αυτά τους στοιβάζει σε Κτήρια κουμμουνιστικού τύπου δίνοντας την εικόνα πως δεν υπάρχουν ενώ ξέρεις πως πίσω από τα καθαρά και προσεγμένα παρκάκια υπάρχει φτώχεια και μιζέρια αφάνταστη.. Στην Αθήνα το εισπράττεις στη Μάπα αυτό που συμβαίνει και σου δημιουργεί συμπόνια και ταπεινότητα! Αντιθέτως οι Πολωνοί βλέπωντάς τα όλα στη τρίχα νομίζουν πως έχουν λύσει και τα προβλήματα και αποκτούν υπεροψία και αλλαζονία... Αυτό ενοχλεί τον Φιντέλ πιστέυω.. Δηλαδή να κρύβεις ότι σκούπισες κάτω από το χαλί και να το παίζεις καθαρός...    

gianniswebexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Βαρσοβια.. ωραια πολη με πολυ ωραιες γυναικεσ.. οποιος εχει παει, ξερει  ΄-)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πολύ εμπειρισμό έχεις...Εγώ πήδηξα φέτος 11 διαφορετικές εθνικότητες χωρίς να δώσω ένα εύρω..Δεν μου ξέφυγε/αντιστάθηκε καμία με το τον τρόπο που τις πλησίασα και έκανα παιχνίδι μαζί τους.Και τις κυνήγαγε ΑΠΕΙΡΟ καβλί!!! Απο Τούρκοι και Γάλλοι μέχρι Αμερικανοί.

Ο λόγος είναι δίοτι οι άπειροι γκόμενοι παλέυουν στην πίστα να γνωρίσουν κανά μεθυσμένο μικρό να το μεθύσουν περισσότερο μπάς και το πηδήξουν στο τέλος.Η προσπαθούν να κάνουν φιγούρα με ρούχα,λεφτά,στύλ κ.λ.π και απλά γελοποιούνται!!.

Ψάχνεται άδικα να βρείτε διαφορετικότητα και ευκολία στις διάφορες φυλές..Υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά όχι τεράστιες!!!ΟΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!!
Η εμπειρία είναι να μάθεις να παίζεις με την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ των γυναικών..Εκεί είναι το μυστικό..Να τις κάνεις να σε ερωτευτούν και να πιστέψουν πως είσαι κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό απο τους άλλους, ενώ στην ουσία είσαι ο χειρότερος όλων.Η προσοωποποιηση του ΚΑΚΟΥ!! Πρέπει να διαβάσεις βιβλιά για αυτό και να εξασκηθείς τρελά σε πραγματικό περιβάλλον για χρόνια..

Εσένα ο εμπειρισμός είναι να έρχεσαι εδώ, να την πέφτεις σε όποια δείς αδιακρίτως μπροστά σου (μόνος σου τα λες) και μετά επειδή δεν κάθεται προφανώς καμία να παραγγέλνεις πουτάνες απο το odloty.

Στις πουτάνες ΟΚ δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά άσε το καμάκι για άλλους που το εξασκούν χρόνια με αντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και στην ανέραστη Ελλάδα!!

Εγώ αυτό προσπαθώ να μεταδώσω εδώ...Πως να γαμάει ό κόσμος και να γίνει καλύτερος..Όχι πως να χορεύει στις πίστες ούτε πως να προσφέρει λεφτά στις πουτάνες!!

Να πουλάει έρωτα με έξυπνο τρόπο και να τις παγιδέυει..Και δεν θέλει πολλά ραντεβού..Σε 1-2 την έχεις κάνει να κολλήσει πάνω σου στο τριτο την πηδάς και μετά απλά ξεφέυγεις..
Φίλε Love προσωπικά έτσι λειτουργώ κι εγώ! Η πίστα είναι χρήσιμη για να τραβήξεις τη γκόμενα στα άκρα μετά από λίγο χορό! Διότι στα άκρα η γυναίκα είναι πιο κλειστή προς προσέγγιση!! Αλλά στη Πολωνία τις πιο πολλές φορές οι Γυναίκες παίζουν και σχεδόν σε καλούν οι ίδιες! Το πρόβλημα είναι αυτό που έχεις πει κι εσύ.. Είναι πολύ αναποφάσιστες! Δεν τις βγάζεις έυκολα εκτός κλάμπ... Πρέπει να τύχουν πολύ ευνοϊκές συγκυρίες.. Αλλά τυχαίνουν! Έχουν μια πολύ αλλόκοτη προσέγγιση των πραγμάτων οι Πολωνέζες... Το να γαμήσεις ίδιο βράδι ή όχι κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή! Δηλαδή βλέπεις ένα ζευγαράκι να φευγει από το κλάμπ με παθιασμένο φάσωμα και μετά από 10 λεπτά ο καθένας να παίρνει το δρόμο του και άλλους που φέυγουν χωρίς καν να αγγίζονται και να καταλήγει σε ασύστολο σεξ... Όλα σχετικά και όλα είναι μια ρουλέτα στον Ανατολικό Κοσμο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom