Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 677
ενω εσυ μας εχεις φλομωσει στις φωτογραφιεςΚαλά όλα αυτά αλλά ούτε διαλόγους ούτε φωτό δημοσιεύεις
ενω εσυ μας εχεις φλομωσει στις φωτογραφιεςΚαλά όλα αυτά αλλά ούτε διαλόγους ούτε φωτό δημοσιεύεις
ετσι ειναι αδερφε.ιδικα ουκρανια ξερουν γιατι παμε και μας σφαζουν σαν αρνια.πας για μαλλι και βγαινεις κουρεμενος.εγω οταν γνωρισα την τρελη που με βασανιζε ετσι εγινε.καθομουν με τον σαλονικιο στο καφε και με βομβαρδιζε μθνηματα να βρεθουμε.τοτε δεν ειχα σκοπο κατι μαζι της.με πηρε απο το χερι και μου λεει σε σκεφτωμουν ολο το βραδι γιατι ενας αντρας σαν εσυ εισαι ελευθερος στην ηλικια σου.ειπα θελω παιδεια ,οικογενοια,μιλησα για τα ανιψια μου και τρελαθηκε.με αγγαλιασε και ελεγε θελω σαν τρελη μωρο,ο αντρας μου μαλακας ειναι δεν θελει.καταλαβα αυτο με το μητρικο ενστικτο,με τρελενε μθνηματα οταν εφυγα.οταν επεστρεψα και βρεθηκαμε της προτεινα να κανουμε μαζι οικογενεια και φοβηθηκε.λεει δεν σε ξερω,τι να πω στους γονεις μου,ειναι αυστηροι,πως να φυγω απο τον αντρα μου δεν θα με αφησει,εχω θεμα βιας στην οικογενεια,δεν ξερω πως να φυγω.αρχισε τοτε να με βασανιζει και να την βασανιζω αδικα.ετσι ακριβως,το παραμυθι δεν πιανει ξερουν αν εισαι ειληκρινης.εκει που νομιζεται το χαβουν απλα καταπινουν το παραμυθι να περασουν λιγο καλυτερα απο οσο ζουν.οσο υπαρχουν κμαν και καβλωλεοντες δεν θα πεινασει ποτε η ουκρανια χαχχαχαχαχΤο μυστικό επιτυχίας δεν είναι η ομορφία,η εξυπναδα, ο πλούτος κ.λ.π...Αλλά ένας και μόνος..Ο τρόπος προσσέγισης και συμπεριφοράς απέναντι στις γυναίκες.Να τους γεννήσεις το μητρικό ένστικτο πως θέλουν γκόμενο και παιδί με έναν <<ξεχωριστό>> --σε εισαγωγικά-- ανθρωπο. Έχει γεμίσει τόσους βλάκες ξένους παντού που μεθάνε και φέρονται σαν 15χρονα με διαλόγους εντελώς επιφανειακούς, που αν παίξεις σωστά μπάλα δεν υπάρχει καμία αντίσταση.
Αν σέβεσαι την γυναίκα και δεν την βλέπεις σαν πουτάνα σαν τον kman,ή δεν φέρεσαι σαν καραγκιόζης προβάλλοντας πλούτο και φιγούρα όπως κάνουμε Ελλάδα και ταυτόχρονα πουλάς άπειρο έρωτα και υποσχέσεις για δεσμό θα σου κάτσει, δεν υπάρχει περίπωση είτε είναι Κινέζα είτε είναι Πολωνέζα!!Γυναίκα είναι θέλει ΓΚΟΜΕΝΟ τέλος!!
Είναι δυνατόν να πάρει μια γυναίκα σοβαρά ένα τύπο σαν τον kman που τον βλέπει να την πέφτει μέσα σε ένα μαγαζί σε 50 γυναίκες?
Πρέπει να αράζεις μπάρα να κόβεις κίνήσεις της γυναίκας και να την προσεγγίζεις σε τυφλά σημεία που δεν σε βλέπουν οι άλλες γκόμενες ώστε να κάψεις την κατασταση και πάντα με έξυπνες ατάκες..Και όχι πάνω απο 3-4 γυναίκες στο μαγαζί..Αλλιώς άλλαξε μαγαζί..Δεν πρέπει να δείχνεις πεινασμένος και κυρίως για Πολωνία να δείχνεις καλό παιδί (πολύ βασικό)..Μάγκια και φιγούρα δεν περνάει εδώ!! Επίσης πρέπει να λές ψέματα αλλιώς δεν γίνεται..Αν η Πολωνέζα καταλάβει πως δεν μένεις μόνιμα εδώ δεν ασχολείτε μαζί σου...Εγώ πάντα λέω όπου πάω (Πόζναν,Βρότσλαβ κ.λ.π) θα μετακομίσω εδώ σε ένα μήνα...Οπότε κατεθυείαν σε βλέπουν σαν μελλοντικό γκόμενο..
Οι Πολωνέζες θέλουν ΔΕΣΜΟ τέλος, είναι κοινή διαπίστωση και παραπονο πολλών τύπων που μένουν εδώ..Οπώς ένος φίλου μου Γερμανού που μου λέει συνεχώς θέλω να πάω πίσω Βερολίνο ΟΛΕΣ μου ζητάνε δεσμό εδώ βαρέθηκα!!!
Πάντως για όλες τις φύλές η κοινή διαπίστωση είναι πως είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ μελλοντικές μάνες σε καμία δεν αρέσει να είναι μόνη, παίξε λίγο με την ψυχολογία,δείξε σοβαρός,μίλα για έρωτα και τα πόδια θα ανοίξουν γρήγορα!!! Αφήστε τις σαχλαμάρες του kman με λεφτά και φιγούρα εγώ πλέον τα διαβάζω και γελάω..Αν και όντως έρχονται κάτι τέτοιοι τύποι εδώ ανοίγουν μπουκάλια τους βλέπουμε και γελάμε..Βρίσκουν μία-δυο χαζές μικρές στο μαγαζί πάνε τραπέζι πίνουν αυτές και μετα λένε καληνύχτα και μένουν μαλάκες με το μπουκάλι!! Πάντα το ίδιο σκηνικό χώρίς ποτέ να έχω δεί εξαίρεση,ούτε μια να μένει τελικά μαζί τους!!. τους βλέπουμε και γαμιόμαστε στα γέλια!!
ενω εσυ μας εχεις φλομωσει στις φωτογραφιες
ετσι ειναι αδερφε.ιδικα ουκρανια ξερουν γιατι παμε και μας σφαζουν σαν αρνια.πας για μαλλι και βγαινεις κουρεμενος.εγω οταν γνωρισα την τρελη που με βασανιζε ετσι εγινε.καθομουν με τον σαλονικιο στο καφε και με βομβαρδιζε μθνηματα να βρεθουμε.τοτε δεν ειχα σκοπο κατι μαζι της.με πηρε απο το χερι και μου λεει σε σκεφτωμουν ολο το βραδι γιατι ενας αντρας σαν εσυ εισαι ελευθερος στην ηλικια σου.ειπα θελω παιδεια ,οικογενοια,μιλησα για τα ανιψια μου και τρελαθηκε.με αγγαλιασε και ελεγε θελω σαν τρελη μωρο,ο αντρας μου μαλακας ειναι δεν θελει.καταλαβα αυτο με το μητρικο ενστικτο,με τρελενε μθνηματα οταν εφυγα.οταν επεστρεψα και βρεθηκαμε της προτεινα να κανουμε μαζι οικογενεια και φοβηθηκε.λεει δεν σε ξερω,τι να πω στους γονεις μου,ειναι αυστηροι,πως να φυγω απο τον αντρα μου δεν θα με αφησει,εχω θεμα βιας στην οικογενεια,δεν ξερω πως να φυγω.αρχισε τοτε να με βασανιζει και να την βασανιζω αδικα.ετσι ακριβως,το παραμυθι δεν πιανει ξερουν αν εισαι ειληκρινης.εκει που νομιζεται το χαβουν απλα καταπινουν το παραμυθι να περασουν λιγο καλυτερα απο οσο ζουν.οσο υπαρχουν κμαν και καβλωλεοντες δεν θα πεινασει ποτε η ουκρανια χαχχαχαχαχ
μια χαρα γαμας(γαμαω) και στην Ελλαδα, και μια χαρα μουνακια εχει...καλυτερα κι απο τα ανατολικα...πολυ καλυτερα ορισμενα...
εσυ πας τρως ενα καρο λεφτα για <καμακι> και στο τελος πας στα εσκορτ.....α ρε κατακαυμενε κμαν2 λαθος νικ διαλεξες κμαν3 επρεπε να ειναι γιατι οπου πας περνεις ή τα 3 σου ή τα πληρωνεις 3 φορες την αξια τους...εγω θα ειμαι κιεβο σουν που λενε στα ελληνικα...ελα να σε δω αν θα παρεις εστω και θηλυκη μυγα με τα λεφτα που θα προτεινεις....
εγω μαζι σου ειμαι να γαμησεις μεχρι να ματωσει η πουτσα σου...αλλα ετσι οπως το πας....ΔΕΝΚοίτα εγώ τώρα θα πάω Ουκρανία θα βγάλω φωτό και όλοι θα διαπιστώσουνε ποιος λέει αλήθεια και ποιος wishful thinking.Αλλά τι να κάνουμε ο Ελληνας το σανό του τον θέλει ποτέ δεν ήταν ρεαλιστής.Και 200 φωτό να ανεβάσω θα πούνε άκυρο γιατί δε συμφωνούνε με τη λογική.
εγω μαζι σου ειμαι να γαμησεις μεχρι να ματωσει η πουτσα σου...αλλα ετσι οπως το πας....ΔΕΝ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ; ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ 100+ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΔΩ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΛΛΟΥ
ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΙ
μια χαρα γαμας(γαμαω) και στην Ελλαδα, και μια χαρα μουνακια εχει...καλυτερα κι απο τα ανατολικα...πολυ καλυτερα ορισμενα...Βασικά όσοι γαμάνε εξωτερικό την έχουν δει κάπως ανώτεροι ενώ στην πραγματικότητα είναι για τον πούτσο μέσος όρος και αυτό φαίνεται εντός.Νομίζουν οτι είναι ένα άλλο είδος ανθρώπου.
Αντε για τα σκυλοσκατα να το δεχτω τα γουστάρεις. Αλλοι τα τρωνε κιολας.αλλα η 'άποψη ' να υπαρχουν άστεγοι για να υπάρχει πολυμορφια και να μην είναι βαρετη η πολη ,σπάει κοκκαλα.
εγω λεω οτι εσυ κανεις λαθοςΑπό πού έχεις ανεβάσει?Από Πολωνία?Τόλμα να πας Πολωνία να αποδείξεις οτι ο Dr. Love κάνει λάθος.Τώρα είναι σα να διαβάζω ένα και ένα κάνει δύο δύο και ένα κάνει τρία εντάξει το ξέρουμε αυτό.Και τώρα θα βγάλω 15 φωτό με γκόμενες από Ουκρανία γιατί ένα και ένα κάνουν δύο.Λογική πάνω από όλα.
...να πάρει μια γυναίκα σοβαρά ένα τύπο σαν τον kman...
εγω λεω οτι εσυ κανεις λαθος
μην συγχεεις αλλοτρια πραγματα
και ξερω οτι χωρις να κοπιασει ο dude901123 εφαγε ενα και γαμω τα πολωνεζακια ταζοντας <σχεση> οτι και ο DR LOVE
εσυ δεν εχεις ανεβασει 5 χρονια σχεδον τιποτα
πολυ μπλα μπλα κι απο τυροπιτα μηδεν
ο αιωνιος κλασσικος παρλαπιπας...θα κανω θα ρανω δειτε με ...πηγες εκει και σε ειδαν να τρως καζανια τις χυλοπιτες
ουτε ζακουπι ουτε τιποτα δεν επιασε εκεινη την μερα
μαλλον σε ματιασαν
ο Kman δεν είναι "τύπος", είναι Google-engineered, algorithm-powered internet answering machine.
το καλαβαίνεις από τις άνευρες απαντήσεις ακόμη και σε ανθρώπους που του τη λένε χοντρά και τις χοντροκομμένες, ανόητες tailor-made γενικεύσεις (οι Ουκρανές θέλουν αυτό ενώ οι Πολωνές το άλλο).
Γενικά αυτά που γράφει είναι τελείως unreal.
Ωστόσο, αν και μηχάνημα, έχει δημιουργήσει οπαδούς.
Απόδειξη της σημασίας του AI (Artificial Intelligence) στην διαδικτυακή και κανονική ζωή.
τελικα εισαι στοκος..σου λεμε την πραγματικοτητα κι εσυ μας λες ουτοπιεςΜα τι μαλακίες λες;Πάει ο Ντέρτι στα κλαμπ της Πολωνίας;Από το ίντερνετ τη βρήκε τη γκόμενα.Εσύ τολμάς να πας;Ούτε στα κλαμπ της Ουκρανίας δεν πας.Ο Dr. Love τόλμησε να εμφανιστεί ποτέ να καμακώσει live με άλλον να τον δούνε;Μιλάτε για πράγματα που δεν ξέρετε
Μόνο ο Glock εμφανίστηκε εκεί και καμάκωσε.
τι θα κανεις θα λες στην καθε γκομενα στο κλαμπ να φωτογραφιζεται μαζι σου?αυτα τα κανουν μονο οι αυνανιστες χχαχαχαχαχ.Κοίτα εγώ τώρα θα πάω Ουκρανία θα βγάλω φωτό και όλοι θα διαπιστώσουνε ποιος λέει αλήθεια και ποιος wishful thinking.Αλλά τι να κάνουμε ο Ελληνας το σανό του τον θέλει ποτέ δεν ήταν ρεαλιστής.Και 200 φωτό να ανεβάσω θα πούνε άκυρο γιατί δε συμφωνούνε με τη λογική.
αυτα στην ροδο με τους ροδιτες φιλουσ του πρωσπαθει να κανει.μπορει ο ρολογας και οι φιλοι του να παιξουν μπαλα ουκρανια?σιγουρα οχι.ο κμαν θελει να κερασει στο κλαμπ,να δειξει αρχοντια και μετα να την πληρωσει την γκομενα,να φυγουν 300 ευρο για πλακα.την ιδια γκομενα αλλος με 500 γριβνα θα την γαμησει με μονο μυνημα απο το μαμπα χαχαχαχαχ.γεια σου αρχοντα για αυτο σε παω!!!!τελικα εισαι στοκος..σου λεμε την πραγματικοτητα κι εσυ μας λες ουτοπιες
εισαι 40++ και κοπανιεσε σαν τζοβενο στα κλαμπ
χανεις τζαμπα τα λεφτα σου και τον χρονο σου
εισαι ο βασιλιας της χυλοπιτας...αφου τα σκας που τα σκας για να γαμησεις γιατι πρεπει να χαλας κι αλλα 500 για κερασματα;
να βρεις την γκομενιτσα και χαλαρα να πας μαζι της στο κλαμπακι και να σου ψωνισει αυτη γκομενα ανεξοδα και ακοπα
εδω ρε ο ΑΛΛΑΝΤΑΛΟΝ προχτες στο κισιναου πηρε μια με ντηαλ οπως εγω και η τυπισσα του ψωνιζε γκομενες στα κλαμπακια
συμβαδισε με την ηλικια σου γερομπισμπικι, οπως εχουμε συμβαδησει ολοι μας
Μιλας για τον ρολογα που ειναι 30αρης και συγκρινεις την αφεντομουτσουναρα σου με ενα ατομα 10++ χρονια μικροτερο σου;
σαφως και αυτος εχει της δυναμεις να το κανει και εκτος αυτου, ο ρολαγας παει μονο για καμακι και στο τσαμπα οχι σε σπονσοριλικη
εσυ και κοπανιεσε και χυλοπιτιαζεσε και στο τελος τα σκας και χοντρα
ο στοχος ειναι το γαμησι σχετικα ανεξοδα και ακοπα
εσυ και ξηλωνεσε και κοπιαζεις και ΔΕΝ γαμας
τι αλλο πια;
σωστα αρχοντα.ουκρανια τοσα χρονια εχω συνδεθει με καποιους ανθρωπους,τον τοπο που μου αρεσει.ασε τον σκατοκοσμο που ζει,με ουκρανους χρονια σταματησα παρεα.σιγουρα οι πολωνες ειναι πολυ καλυτερες,αυτες που βλεπω που ερχονταιερασμους κυπρο ειναι συμπαθητικες,καλα κοριτσακια με ερωτευσιμα πρωσωπα.οταν μπηκαν ευρωπαικη ενωση η πρωτη που εφυγαν ηταν η σαβουρα,αυτες καμια σχεση με τα κοριτσακια που βλεπω τωρα.γεναρι ισως παω σερβια και πορτογαλια η ισως βαρσοβια-λισαβωνα.βαρσοβια ωσες φορες ειχα τρανζιτ και βολταρα εχω καλη εντυπωσηΡε φίλε,αφού είναι οικονομικά η Πολωνία γιατί δεν πας εκεί?Αφού θα γαμάς τζάμπα.Γιατί επιμένεις Ουκρανία?Μήπως σκέφτεσαι όπως όλοι?Μήπως δεν ξέρεις να πουλάς έρωτα και να προσεγγίζεις σωστά τις γκόμενες?Μήπως γιατί ψαρώνεις με τις Πολωνές?
Πήγαινε λίγο πιο δυτικά και θα βρεις την τύχη σου.Οχι οτι θα πας δηλαδή.
Δεν έχεις καταλάβει οτι εγώ δε χάνω ποτέ.Εγώ πάντα κερδίζω στις συναλλαγές με τις γκόμενες γιατί είμαι σε θέση ισχύος.Αυτές χάνουν.Για αυτό πάντα σκυλιάζουν.Μίσος έχουν ξέρεις τι θα πει μίσος?Γιατί παίζεις με φουλ του άσσου και αυτές είναι στο ασσόδυο.
Βασικά η γκόμενα είναι σε κατάσταση που είτε γαμηθεί μαζί μου θα χάσει και αν δε γαμηθεί πάλι θα χάσει.Αυτό τις τρελαίνει.Είναι σχέση αγάπης μίσους.
Αυτός που το λέει αυτό θα είναι αυριο το Βράδι ENKLAWA για μόνο και μια βραδιά!!! Θα είναι και άλλο ένα παιδί μόνιμος κάτοικος εκεί που κάνει μεταπτυχιακό και είναι Πατρινός!Εδώ οι άλλοι λένε πως γαμάνε 4 γυναίκες που έρχονται εδώ μια εβδομάδα διακοπές!!
Αυτός που το λέει αυτό θα είναι αυριο το Βράδι ENKLAWA για μόνο και μια βραδιά!!! Θα είναι και άλλο ένα παιδί μόνιμος κάτοικος εκεί που κάνει μεταπτυχιακό και είναι Πατρινός!
Ελπίζω να έχεις μερικές ώρες να διαθέσεις για να δεις πως λειτουργούν και πως οι γκόμενες θα τους ...φορτώνουν μόνες τους! Και μετά μπες εδώ και γράψε ότι δεις!
Θες να πας να τους συναντήσεις? Θες να είσαι διακριτικά κάπου και να παρακολουθείς απλά? Ότι θες εγώ πάντος σου λέω πως μπορώ να αποδείξω πως ότι γράφω εδώ είναι αληθινό και πλησιάζει πολύ σε αυτά που λέει ο ΚΜΑΝ εκτός βέβαια από την προσφορά λεφτών άμεσα! Αλλά η φάση και η ευκολία φορτωμάτων και ONE NIGHT STAND με ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ από τα κλάμπ είναι κάτι πολύ ευκολο αν ζεις στον μουνοπαράδεισο ΒΑΡΣΟΒΙΑ!!!!
Αυριο λοιπόν ;)