Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Γενικά οι Τσέχες, εμπρός στίς Σερβοβόσνιες δέν μετράνε μία!!Οι Τσέχες των 90s...πρέπει να'ναι οι πιο μουνάρες...στην ιστορία του πλανήτη γη
Γενικά οι Τσέχες, εμπρός στίς Σερβοβόσνιες δέν μετράνε μία!!Οι Τσέχες των 90s...πρέπει να'ναι οι πιο μουνάρες...στην ιστορία του πλανήτη γη
Ώπα.Σιγά μην τρέχω Ρωσία όταν έχω διαφορετικό σλαβικό μουνί κάθε βδομάδα, 15 λεπτά από το σπίτι μου. Και με 50-60€. Ποιες gold digger βρε άσχετε και ποιο Dubai ;
Εκεί με 60€ τις ψωνίζεις; Άσχετε.
Γενικά οι Τσέχες, εμπρός στίς Σερβοβόσνιες δέν μετράνε μία!!
Καθόλου υπερβολές μήν ακούς τί λένε πολλοί!!Υπερβολές
Ρε τυπάρα ... γιατί του μιλάς έτσι ;Θείο, από τους πλατινένιους σου δίσκους και τις περιοδείες σου τα έβγαλες τα εκατομμύρια;
Άντε DJ Tiësto από τα Lidl, googlαρε καμιά φωτογραφία Πολωνέζας να μας την ποστάρεις να συνεισφέρεις και εσύ στο thread
Έλληνας DJ εκατομυριούχος ρε μλκς, το bou είναι μαγικό
Του κμαν τις 1.90 τις έλεγε ... 4αρια και 3αρια .... και βάζει τα 2αρια ... και λέει ότι είναι ;;; 10αρια ;;;;;;;;;τυπε χωρις διαθεση ξιφομαχιας αλλα αυτες που ποσταρισες ειναι λιγο κατσικο- αλογομουρες δεν εχουν γλυκα ηρεμα προσωπα, λιγο ακομη και θα φτασουν τις ελλεινιδες σε ξυνιλα.
Ρωσίδες/Ουκρανες 8ρια, 30-40 ετών, κάποιες με ακαπωτο μπουκι μέσα, για 20-30 λεπτά.Ώπα.
Για πάμε ...
τι έσεις συν τσυμπρον με εξηνταν ευρωπουλαν ;;;;;;;
Για κάντο αναλυτικά ...
Τι ψωνίζεις με 60€ ... και για πόσο ;;;;;;;
Οι Τσέχες των 90s...πρέπει να'ναι οι πιο μουνάρες...στην ιστορία του πλανήτη γη
Μη θολωνεις τα νερα .Tο θεμα ειναι ο ιδιος τι γραφεις κι οχι το καθε μελος. Γιατι εσυ το παιζεις φωτεινος παντογνωστης.Προσεχε ομως γιατι το συστημα σου εχει βραχυκυκλωσει και δειχνει παραπληροφορηση. Τουλαχιστον το αλλο μελος που προανεφερες ειναι πολυ πιο αντικειμενικος απο εσενα στις πληροφοριες του. Οσο για την δυναμικη (μια που σου αρεσουν οι παρομοιωσεις ) το να ψαρευεις με δυναμιτη και φλομο δεν ειναι τεχνη και μαγκια, τεχνη και μαγκια ομως ειναι το ψαρεμα με το ψαροτουφεκο ή το καμακι.Είναι η καθαρά ψωλαδόρικη προσέγγιση σε αντίθεση με τη δυναμική.
Δεν αντιπαθω τον τυπο. Απλα δεν συμφωνω σε πολλα απο αυτα που γραφει γιατι τυγχανει να εχω εικονα απο πρωτο χερι και νομιζω οτι υπερβαλει. Αν δεν ειχα ζησει σε αυτα τα μερη για αρκετα χρονια και δεν πηγαινοερχομουν αλλα τοσα θα τον πιστευα. Συμφωνω ομως με μερικους απο εσας σε πολλα που γραφετε εδω. Ομως ο συγκεκριμενος ανταποκριτης ειναι ποζερας και πασχει απο το συνδρομο του δον κιχωτη, δηλαδη βλεπει ανεμομυλους και τους περνα για γιγαντες. Ολη του η ζωη στο πρωην ανατολικο μπλοκ αν συγκεντρωσεις τις ημερες δεν ξεπερνουν τον 1,5 χρονο. Επισης δεν γνωριζει εστω μια σλαβικη γλωσσα σε πολυ καλο βαθμο.Παρολα αυτα εχει αποψη για τα παντα κ τους παντες.Το παιδι ανακαλυψε αυτα τα μερη αφου το μεγαλο φαγοποτι ειχε τελειωσει. Τωρα νταραβεριζεται μονο με οτι εχει απομεινει απο εκδιδομενες σε φαση παρε λεφτα και δωσε κρεας, αρα τι αποψη να εχει. Δεν εχει τριφτει η μουρη του στην κοινωνια στην καθημερινοτητα για χρονια εκει για να εχει σφαιρικη εικονα.Σωστα τα λες εν μερη,εγω τον αρχοντα τον συμπαθώ
Αρχηγέ κάνε ένα σχόλιο για την νεα μις Γερμανία.
Βλέπεις τις Πόλκες πάνω και βλέπεις και την κατάντια της Δύσης.
Χάλι μαύρο.Τις βγάζουν για να δείξουν οτι έχουν diversity.
Κοίτα εδώ τον Bald να καμακώνει Ελληνίδες και να τσιμπάει μουνάκια.Ωραίος τύπος.
Κοίτα εδώ τον Bald να καμακώνει Ελληνίδες και να τσιμπάει μουνάκια.Ωραίος τύπος.
Για να λεμε και του στραβου το δικιο, το εν λογω βιντεο ειναι για τον πουτσο καβαλα, με το ζορι βλεπεται. Καλα κανουν και του τα χωνουν στα σχολια. Μαλλον θα χε πιει κανα δυο κιλα κοκα
Για να λεμε και του στραβου το δικιο, το εν λογω βιντεο ειναι για τον πουτσο καβαλα, με το ζορι βλεπεται. Καλα κανουν και του τα χωνουν στα σχολια. Μαλλον θα χε πιει κανα δυο κιλα κοκα
Εσύ τι έχεις ζήσει από Πολωνία είπαμε;Συμφωνώ σ αυτο που λες πως αν θες να μάθεις εναν λαο πρέπει να ζησεις και να μεινεις εκεί για να πιάσεις παλμό.
Ο αρχοντας πιανει παλμό εν μερη αλλα πολλες φορες ισως υπερβάλει οπως λες.
Καλες οι εμπειρίες που αναλύει αλλα ακομα δεν εχω μαθει το σκοπό που το κάνει...
Μηπως το κανει για δικο του ψώνιο?
Πάρε τον πούλο τώρα λοιπόν από το θέμα της Πολωνίας και της Κύπρου και άσε τους άλλους που έχουν πάει καμία δεκαριά φορές τουλάχιστον να έχουν άποψη.Εγω ρε βλακακο εχω πει 100 φορες οτι εχω παει 6 φορες ρωσια και 1 ουκραινα οσο αφορα το ανατολικο μπλοκ.
Εσυ απο την αλλη δεν εχεις παει ουτε ρωσια ουτε Ουκρανία
Δε βάζω στοιχήματα με χαμένα κορμιά, ακομα να το καταλάβεις;Ωραία παμε στοιχημα δεν ξαναμιλαω για ρωσια δεν ξαναμιλας για κυπρο εδω στο θεμα.
Εσυ ρε αν πας στη Πολωνία θα σε κλείσουν στο ζωολογικο κηπο της Βαρσοβίας