Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Και Τσεχία υπάρχουν χαρακτηριστικοί τύποι που άμα δεις λες είναι Τσέχα 100% αλλά Πολωνία είναι πιο έντονο λόγω inbreeding.Εχουν επικρατήσει χαρακτηριστικές μύτες και άλλα χαρακτηριστικά που δε βλέπεις σε γειτονικές σλαβικές χώρες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αμφισβητείς αυτό πού έγραψα, ότι όλες οι Photos είναι από καθημερινές Original Πολωνέζες ?
Καί μάλιστα, είναι από όλα τά γεωγραφικά διαμερίσματα τής χώρας...καί φυσικά από Βαρσοβία!!
-Αρχίζω καί πιστεύω, ότι πραγματικά είστε εντελώς άσχετοι από γκόμενες-

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Αμφισβητείς αυτό πού έγραψα, ότι όλες οι Photos είναι από καθημερινές Original Πολωνέζες ?
Καί μάλιστα, είναι από όλα τά γεωγραφικά διαμερίσματα τής χώρας...καί φυσικά από Βαρσοβία!!
-Αρχίζω καί πιστεύω, ότι πραγματικά είστε εντελώς άσχετοι από γκόμενες-
Ακριβώς !
Οι Τσέχες παρόλο που είναι κρύες είναι κ πολύ ακριβές.
Όπως όλες στην Τσεχία.
Πάντα ήθελα να πάω Τσεχία.
Κ πήγα....
Κ είδα....
Κ τώρα λέω, άσε δεν ξαναπάω !
Ευτυχώς πήγα με γκόμενα, από Minsk, αλλά έκατσα και 2 μέρες μόνος μου πριν έρθει . ..
Ούτε καν έκανα κίνηση να κλείσω.
Όλα στην Τσεχία είναι πανάκριβα.
Λέω ας φέρω τσιγάρα τουλάχιστον που νόμιζα ότι θα έχουν λογική τιμή.
7,5 - 8 ευρα....σταδιαλα....
Όλο ιδέα είναι αυτή η χώρα.
Έχουν μία γέφυρα εκεί όμορφη και ένα goulash κ νομίζουν ότι κάτι έγινε....
Σαν τουρίστας καλά είναι
2 - 3 μέρες....
Αυτά....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ακριβώς !
Οι Τσέχες παρόλο που είναι κρύες είναι κ πολύ ακριβές.
Όπως όλες στην Τσεχία.
Πάντα ήθελα να πάω Τσεχία.
Κ πήγα....
Κ είδα....
Κ τώρα λέω, άσε δεν ξαναπάω !
Ευτυχώς πήγα με γκόμενα, από Minsk, αλλά έκατσα και 2 μέρες μόνος μου πριν έρθει . ..
Ούτε καν έκανα κίνηση να κλείσω.
Όλα στην Τσεχία είναι πανάκριβα.
Λέω ας φέρω τσιγάρα τουλάχιστον που νόμιζα ότι θα έχουν λογική τιμή.
7,5 - 8 ευρα....σταδιαλα....
Όλο ιδέα είναι αυτή η χώρα.
Έχουν μία γέφυρα εκεί όμορφη και ένα goulash κ νομίζουν ότι κάτι έγινε....
Σαν τουρίστας καλά είναι
2 - 3 μέρες....
Αυτά....
Ετσι ακριβώς!! Αυτά νά τά γράφουμε, διότι κάποιοι μάς παρουσιάζουν τόν επίγειο παράδεισο!!
Δέν λέω αυτές οι χώρες έχουν καί τίς ομορφιές τους, αλλά μήν τό παρακάνουμε...στήν παπάτζα.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.258
Πόντοι
456
Και Τσεχία υπάρχουν χαρακτηριστικοί τύποι που άμα δεις λες είναι Τσέχα 100% αλλά Πολωνία είναι πιο έντονο λόγω inbreeding.Εχουν επικρατήσει χαρακτηριστικές μύτες και άλλα χαρακτηριστικά που δε βλέπεις σε γειτονικές σλαβικές χώρες.

Αρχηγέ, δεν το βλέπω καλά το thread σου :confused:

Εγώ την κάνω, καλά ξεμπερδέματα με τους όψιμους Σλαβολόγους κι άμα βγάλεις άκρη μαζί τους,
γράψε μου :2funny:

Επόμενη ανταπόκριση από Ρίγα, καλά να περάσεις στην Πολωνία :hi:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Είπαμε να ποστάρουμε δικές μας φωτό.Αντε και βίντεο κλιπ που δείχνουν την ατμόσφαιρα στη χώρα.Τι νόημα έχει να σηκώνει κάποιος φωτός από το ίντερνετ?
Δασκαλε που διδασκες.. λεει μια παροιμια. Μα εσυ πρωτος ποσταρεις φωτο οι οποιες δεν ειναι δικες σου απο διαδικτυακες ταριφες για να δημιουργησεις εντυπωσεις οτι δηθεν θα πας να τις βρεις την επομενη εβδομαδα, τον επομενο μηνα, κ.ο.κ. εδω και εκει- μετα σιωπη. Εχουμε καταλαβει μετα απο καιρο τι κανεις.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820

Εγώ την κάνω, καλά ξεμπερδέματα με τους όψιμους Σλαβολόγους κι άμα βγάλεις άκρη μαζί τους,

αναμενω αν εχεις κατι καλο απο Λατβια:grin:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.428
Πόντοι
3.656
Kαι τις πιο κρυόκωλες σκατοκαργιόλες, αλλά αυτό δεν το λένε.
Πας, παθαίνεις και μαθαίνεις.
Και κρύο να είναι τέτοιο κωλοτρυπίδι .... γουστάρεις ....
Μιλάω ως κολλητάρι ... ατόμων που έφαγαν περιουσίες για βαλτικές γκόμενες ...

ΆΞΙΖΕ !!!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Αρχές Μαρτίου Βαρσοβία για ολική επαναφορά.Στόχος τρεις πούτσες και πέντε καυλιά με δυο Πολωνέζες,δυο Λευκορρωσίδες και δυο Βαλτικές.Για να δούμε.
Πολύ σπόνσορινγκ Πολωνία με έχουν καλέσει και Γκντύνια,Βρότσλαβ,Κρακοβία

Συνημμένα

• p.gif
    p.gif
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 24

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056

Φαντάσου να τους πάρει στα σοβαρά κάποιος και να πιστέψει οτι οι Πολωνέζες είναι έτσι τι πακέτο έχει να φάει.Γενικά η αποθάρρυνση είναι φοβερή,λέει ο άλλος δεν μπορεί να είναι έτσι,πάει Πολωνία βλέπει οτι είναι ακριβώς όπως τα γράφω και σιχτιρίζει.Και να είναι έτσι που δε θέλω να είναι έτσι και δεν έπρεπε να είναι έτσι γιατί πρέπει να τα γράφεις?
Αμα δεις οι παλιοί είναι ξεροκέφαλοι,δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.Δεν έχουν αυτοσαρκασμό GenX φάση.Οπότε είναι μεγάλο το Demütigung,αποδεικνύεται αυτό που ο άλλος αρνείται να παραδεχτεί.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Ετσι είναι οι Πολωνέζες στη Βαρσοβία.

Χαρακτηριστικές Πολωνέζες από το Podlaskie.Μόνο Πολωνέζες έχουν τέτοιες φάτσες.Βλέπετε τις χαρακτηριστικές μύτες,τα ψηλά ζυγωματικά,το χύμα μαλλί και το φτηνό λουκ που όμως σε καυλώνει.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Πολωνική διαφήμιση με γυμνές Πόλκες.Αμα δείτε τέτοια διαφήμιση δυτικό κόσμο καλά κρασιά.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Γενικά η αποθάρρυνση είναι φοβερή,λέει ο άλλος δεν μπορεί να είναι έτσι,πάει Πολωνία βλέπει οτι είναι ακριβώς όπως τα γράφω
Φιλτατε δυστυχως δεν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις. Τωρα για καποιους αδιευκρινιστους λογους περνας τον δικο σου γολγοθα εκει που βρισκεσαι και οταν πηγαινεις μερικες δεκαδες χιλιομετρα πιο περα σε αλλη χωρα δηλαδη -που τυγχανει να ειναι η πολωνια, νομιζεις εσυ ο ιδιος οτι βρισκεσαι στον παραδεισο. Ολα αυτα ειναι παιχνιδια του δικου σου μυαλου, οι υπολοιποι που εχουμε παει και την εχουμε γυρισει σαν χωρα δεν ειναι ετσι οπως τα λες -που παρουσιαζεις μια κατασταση ονειρικη σαν αυτη επι μπρεζνιεφ (για τους ξενους.) Τωρα με ενα πακετο πχ. των 6 χιλιαδων και ανω.. για 2-3-4 ημερες οπου και να πας- γαματα θα περασεις.
Υγ. Ο αλλος που σε ακουσε πηγε χριστουγεννιατικα επανω κι εμεινε με το πουλι στο χερι και μετα εψαχνε διαδικτυακες π@υτανες οπως κανεις και εσυ δηλαδη , παντου εχει τετοιες για ξεχαρμανιασμα αν ειναι ετσι.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Εγώ γράφω π.χ. χρειάζεσαι 500 ευρώ ημερησίως για γούστα.Ο άλλος λέει όχι αυτό δεν είναι σωστό,δεν είναι έτσι.Μετά πάει βλέπει λέει ναι τόσα χρειάζεσαι όντως αλλά δε θα έπρεπε να χρειάζεσαι τόσα.Ο λόγος που ισχύει αυτό είναι άτομα σαν εσένα.Σε στυλ αυτοεκπληρούμενη προφητεία δηλαδή.
Δε θα έπρεπε να ισχύει άρα δεν ισχύει και αν ισχύει είναι δικό σου λάθος.Ενώ εγώ αναφέρω απλά τι ισχύει μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.
Το ίδιο και ο Β.Π. λέει για να γαμήσεις μέσω τίντερ χρειάζονται αυτά και αυτά τα προσόντα,ο άλλος λέει όχι δεν είναι έτσι,πάει σπάει τα μούτρα του και μετά λεει όντως πρέπει να είσαι ψηλός,γεροδεμένος,νέος,εμφανίσιμος,να μένεις σε καλή περιοχή αλλά δεν έπρεπε να είναι έτσι.Δεν έπρεπε να είναι έτσι για να μπορώ να γαμάω και εγώ.Η αιτία που είναι έτσι είναι άτομα σαν το Β.Π. που ανεβάζουν τον ανταγωνισμό.
Αντί δηλαδή να βελτιωθεί επιδιώκει να αφαιρέσει τον ανταγωνισμό και αν δε γίνεται λέει τζιφος.Είναι η καθαρά ψωλαδόρικη προσέγγιση σε αντίθεση με τη δυναμική.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Πομερανές.Χαρακτηριστικές Πόλκες.Κλασική ανατολική Ευρώπη.

Οι κώλοι αυτοί εξαφανίζονται αν πας δυτικότερα ή ανατολικότερα.

Πολωνικές εκμυστηρεύσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Τσέχες τη δεκαετία του 90.Ηταν σαν παράδεισος τότε στην Πράγα,κόντευες να χύσεις στο παντελόνι σου με τις μουνάρες γύρω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ποιός τά πιστεύει αυτά τά στημένα Videos πού βάζεις ?
Υπάρχει έστω καί ένας σοβαρός άνδρας ?

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Ετσι ήταν οι γκόμενες όπως τα δείχνω.Εγώ πάω εκεί και ποστάρω βίντεο επί τόπου οπότε βλέπει κανείς τι παίζει.Αν δω κάτι στο ίντερνετ που μοιάζει με αυτά που βλέπεις έξω,τότε το δείχνω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καί οι γκόμενες στίς Photos πού έχω βάλει, δέν είναι Πολωνέζες ?
Από πού είναι ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Τσέχες τη δεκαετία του 90.Ηταν σαν παράδεισος τότε στην Πράγα,κόντευες να χύσεις στο παντελόνι σου με τις μουνάρες γύρω.

Οι Τσέχες των 90s...πρέπει να'ναι οι πιο μουνάρες...στην ιστορία του πλανήτη γη :smiling-face-with-heart-eyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom