Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.183
- Πόντοι
- 1.056
Σλοβάκες χορεύουν με μαγιώ.Οι πιο σοβαροί κώλοι στο μπλοκ μετά τις Πόλκες.
Τελευταία τροποποίηση:
Kανεις λαθος τυπε, η ελλεινιδα πασχει απο ξενομανια και εχει ψωνιο με την καμερα και το ταμπελακι του επαγγελματος για τους ελληνες.Είδες όμως πόσο εύκολα τους μιλάνε οι ελλεινιδες?αρκετά εύκολες θα έλεγα απλά οι τύποι ήταν για το πουτσο εντελώς..με λίγο σοβαρό καμάκι και χωρίς πολύ κοπο όλοι θα γαμουσανε τις ελλεινιδες ακόμα και ο καράφλας..καλά ο μαύρος θα τις έπαιρνε όλες σουβλακι
Ετοιμάζω πουτσοτουρ αυτή την εβδομάδα με σταθμούς Βαρσοβία,Κωνσταντινούπολη κτλ.Για να δούμε πώς θα πάει.Το πλάνο είναι καλό,να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση επί του εδάφους.Πολύ σπόνσορινγκ παίδες.Βαρσοβία κάνουν θραύση οι Λευκορρωσίδες πολύ πράμα.Και οι Πολωνέζες βέβαια δεν πάνε πίσω.
Στους τουρκαλάδες τι θα πας να κάνεις;
Μην του χαλάς το παραμύθι που στήνει τόσο καιρό για να τον λένε άρχοντα.Αυτές είναι οι μέσες Πολωνέζες, στά Videos πού ανεβάζεις ?
Οι Star, καί Miss Poland ?
Αυτές θά δεί ο επισκέπτης στήν Πολωνία πού θά πάει ?
Υπάρχουν καί εδώ στήν Ελλάδα πολλά χαιβάνια.Μην του χαλάς το παραμύθι που στήνει τόσο καιρό για να τον λένε άρχοντα.
Πώς αλλιώς θα κοροϊδεύει τον κόσμο για τις γυναίκες εκεί;
Αυτές είναι οι μέσες Πολωνέζες, στά Videos πού ανεβάζεις ?
Οι Star, καί Miss Poland ?
Αυτές θά δεί ο επισκέπτης στήν Πολωνία πού θά πάει ?
Πολύ ωραία!! Ας υποθέσουμε ότι θά συναντήσεις τέτοιες γκόμενες.Και όμως άμα πας σε Sen,Level27,Ritual,Bank,Selavi κτλ,τέτοιες θα συναντήσεις.
Πολωνία έχει πολύ μεγάλες ποσότητες σε εφτάρια,είναι σουρρεαλιστικό.Οχτάρια και παραπάνω βλέπεις σπάνια.
Πολύ ωραία!! Ας υποθέσουμε ότι θά συναντήσεις τέτοιες γκόμενες.
Θά γαμήσεις τέτοιες...η ότι περισσεύει ?
Aυτα τα εκτακτα ταξιδια τυπε τα κανεις νοερα οπως τοτε που ελεγες οτι δηθεν πηγες στις ΗΠΑ.Πάω να συναντήσω Ρωσίδα που κάλεσα από βαθιά Ρωσία,ελπίζω να μη μου σπάσουν τα αρχίδια οι Τουρκαλάδες.
Αυτά δηλαδή που άλλοι κάνουμε κάθε βδομάδα.Πάω να συναντήσω Ρωσίδα που κάλεσα από βαθιά Ρωσία,ελπίζω να μη μου σπάσουν τα αρχίδια οι Τουρκαλάδες.
Πολωνέζες...
Οχι άτομο μου, υποστήριξα τέτοιο πράγμα ?Υποθέτω τις έχεις γαμήσει όλες αυτές.