Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τότε τι ποστάρεις σε μπορδελοφόρουμ γκόμενες που δεν έχεις γαμήσει?Τι νόημα έχει αυτό?

Τήν ομορφιά τών μέσων γυναικών τής Πολωνίας ποστάρω!!
Εσύ πού βάζεις Videos, μέ τίς Miss καί Star Poland τίς έχεις γαμήσει ?
Αυτό τί νόημα έχει ?
Θά μού πείς γιά κάτι σάπιες πληρωμένες Photos, που έχεις βάλει ?
Αυτό πάλι τί νόημα έχει ?
Μοστράρεις καί γουστάρεις έέέ ?

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Τήν ομορφιά τών μέσων γυναικών τής Πολωνίας ποστάρω!!
Εσύ πού βάζεις Videos, μέ τίς Miss καί Star Poland τίς έχεις γαμήσει ?
Αυτό τί νόημα έχει ?
Θά μού πείς γιά κάτι σάπιες πληρωμένες Photos, που έχεις βάλει ?
Αυτό πάλι τί νόημα έχει ?
Μοστράρεις καί γουστάρεις έέέ ?

Αυτές που βάζω εγώ είναι ακριβώς αντίστοιχες με την κατάσταση επί του εδάφους.Ρε χαρχάλα έχεις πάει ποτέ Πολωνία?Αυτές που βάζεις δεν έχουν καμιά σχέση απολύτως με το μέσο όρο.Ούτε καν μοιάζουν με Πολωνέζες.
Εγώ βάζω βίντεο δε βάζω φωτό από εδώ και εκεί.Δείχνουν ακριβώς αυτό που παίζει.Πώς κινούνται οι Πολωνέζες,πώς μιλάνε,ποιο περίπου στυλ έχουνε κτλ.Και δικά μου βίντεο πολλές φορές από την πρώτη γραμμή.
Αύριο Βαρσοβία πάλι για ολική επαναφορά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτές που βάζω εγώ είναι ακριβώς αντίστοιχες με την κατάσταση επί του εδάφους.Ρε χαρχάλα έχεις πάει ποτέ Πολωνία?Αυτές που βάζεις δεν έχουν καμιά σχέση απολύτως με το μέσο όρο.Ούτε καν μοιάζουν με Πολωνέζες.
Εγώ βάζω βίντεο δε βάζω φωτό από εδώ και εκεί.Δείχνουν ακριβώς αυτό που παίζει.Πώς κινούνται οι Πολωνέζες,πώς μιλάνε,ποιο περίπου στυλ έχουνε κτλ.Και δικά μου βίντεο πολλές φορές από την πρώτη γραμμή.
Αύριο Βαρσοβία πάλι για ολική επαναφορά.
Οι Photos πού έχω ανεβάσει είναι φετινές, τού έτους 2024, από όλη τήν επικράτεια τής Πολωνίας!!
Φυσικά καί έχω πάει στήν Πολωνία. Σέ όλη τήν Ευρώπη έχω πάει παντού, καί πολλές φορές!!
Αυτό πού ήθελα νά καταλάβω τό κατάλαβα. Καί μόνο πού είπες ότι δέν μοιάζουν μέ Πολωνέζες...είσαι παντελώς άσχετος!!!
Καί αναρωτιόμουν πώς υπάρχουν άτομα πού σέ χειροκροτούν, τώρα δέν αναρωτιέμαι. Είμαι σίγουρος!! :headbang:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Οι Photos πού έχω ανεβάσει είναι φετινές, τού έτους 2024, από όλη τήν επικράτεια τής Πολωνίας!!
Φυσικά καί έχω πάει στήν Πολωνία. Σέ όλη τήν Ευρώπη έχω πάει παντού, καί πολλές φορές!!
Αυτό πού ήθελα νά καταλάβω τό κατάλαβα. Καί μόνο πού είπες ότι δέν μοιάζουν μέ Πολωνέζες...είσαι παντελώς άσχετος!!!
Καί αναρωτιόμουν πώς υπάρχουν άτομα πού σέ χειροκροτούν, τώρα δέν αναρωτιέμαι. Είμαι σίγουρος!! :headbang:

Καταλαβαίνεις την έννοια της λειτουργικότητας?Οι φωτός που βάζεις δεν έχουν καμία λειτουργικότητα,δε δείχνουν τίποτα,δε δίνουν καμία πληροφορία.Τις βάζεις για να δείξεις εγώ είμαι άτομο υψηλού επιπέδου με αυτά τα γούστα κτλ.
Αφαίρεσε για μια στιγμή τα άτομα και τις προσωπικότητες.Τα άτομα είναι για τον πούτσο εντελώς.Ασχολήσου με τα μουνιά.Ετσι γίνεσαι λειτουργικός.
Για να δεις οτι δεν ξέρεις τίποτα ποιες είναι οι διαφορές Ουκρανέζων,Πολωνέζων εμφανισιακά και σε συμπεριφορά?Μπορείς να απαντήσεις?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Καταλαβαίνεις την έννοια της λειτουργικότητας?Οι φωτός που βάζεις δεν έχουν καμία λειτουργικότητα,δε δείχνουν τίποτα,δε δίνουν καμία πληροφορία.Τις βάζεις για να δείξεις εγώ είμαι άτομο υψηλού επιπέδου με αυτά τα γούστα κτλ.
Αφαίρεσε για μια στιγμή τα άτομα και τις προσωπικότητες.Τα άτομα είναι για τον πούτσο εντελώς.Ασχολήσου με τα μουνιά.Ετσι γίνεσαι λειτουργικός.
Για να δεις οτι δεν ξέρεις τίποτα ποιες είναι οι διαφορές Ουκρανέζων,Πολωνέζων εμφανισιακά και σε συμπεριφορά?Μπορείς να απαντήσεις?
Στα bold είσαι ασαφής.:think:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καμία σχέση!!
Αντίθετα έχω ανεβάσει κοπέλες απλές καθημερινές. Αν ανεβάσω τίς μουράτες θά αρρωστήσεις!!
Αλλά αυτό τό έκανα σκόπιμα. Ηθελα νά δείξω ότι ο απλός επισκέπτης τής Πολωνίας, στήν καλύτερη περίπτωση,
θά δεί τέτοιες κοπέλες. Δέν έχει νόημα νά ανεβάσω...τά υπέρμουνα. Αυτά δέν τά φτάνει ο απλός επισκέπτης τής Πολωνίας!! :sunglasses:

Δές μία...

β30.png

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Είδες όμως πόσο εύκολα τους μιλάνε οι ελλεινιδες?αρκετά εύκολες θα έλεγα απλά οι τύποι ήταν για το πουτσο εντελώς..με λίγο σοβαρό καμάκι και χωρίς πολύ κοπο όλοι θα γαμουσανε τις ελλεινιδες ακόμα και ο καράφλας..καλά ο μαύρος θα τις έπαιρνε όλες σουβλακι
Αν και είσαι Αλβανός θα συμφωνήσω πως οι ελλεηνιδες σαν βλάχες που είναι αν δούνε κάμερα γουστάρουνε μέχρι και μπανγκλα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
φορές από την πρώτη γραμμή.
Η πρώτη γραμμή άμυνας του πανσλαβισμου είσαι τύπε μου.

Που θέλει ο μουμιογαμικουλας ο Μακρόν να μας στείλει να πολεμήσουμε για τις ντεβουσκες

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Στα bold είσαι ασαφής.:think:

Εννοώ οτι για να είσαι αποτελεσματικός με τα μουνιά πρέπει να κεντράρεις στα μουνιά καθεαυτά και όχι στον περίγυρο γύρω από αυτά.Η GenX φάση είναι να μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό.Βλέπω οτι οι παλαιοί ενδιαφέρονται μόνο μη θιχτεί η φήμη τους και τα μετατρέπουν όλα σε πολιτικά θέματα.
Το θέμα είναι να χτυπήσεις δυνατά να έχεις αποτέλεσμα εσύ σαν άτομο ανεξάρτητα από πολιτικές,προσωπικότητες,περίγυρους κτλ.Εστιάζεις στο ανικείμενο και εκτελείς γιατί διοχετεύεις τεράστια ενέργεια και κάνεις πράγματα που ο άλλος αδυνατεί να κάνει γιατί κωλύεται λόγω περιορισμών.Ακολουθείς αντιοικονομική,ακραία,γωνιώδη προσέγγιση όχι στρογγυλή,συνετή,προβλεπέ κτλ.Τα βλέπεις όλα υπό γωνία ποτέ στρογγυλά και ισορροπημένα.
Αμα βάζεις τα μουνιά στο βάθρο καλά κρασιά που λένε.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Η πρώτη γραμμή άμυνας του πανσλαβισμου είσαι τύπε μου.

Που θέλει ο μουμιογαμικουλας ο Μακρόν να μας στείλει να πολεμήσουμε για τις ντεβουσκες

Τύποι σαν το Μακρόν στην Αραπιά συχνάζουνε,σιγά μην πάνε στα μουνολίβαδα.Αυτό είναι ένα γενικότερο πρόβλημα της σύγχρονης ευρωπαικής πολιτικής.Κανένας δε γαμάει.Αμα γαμούσαν θα ξέρανε τι παίζει με την Ουκρανία.
Ενώ οι παλαιοί Μιτεράν,Μπερλούσκα κτλ γαμούσαν πραγματικά,δεν έκαναν τέτοια λάθη.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.103
Πόντοι
1.056
Θα πήγαινε τώρα ο Κολ,ο Μπερλούσκα ή ο Μιτεράν Μόσχα θα τον κέρναγε μερικές Ρωσίδες μουνίτσες ο Πούτιν,θα υπέγραφαν αμέσως συμφωνία και ανακωχή.Παστρικές δουλειές.
Σολτς,Μπόρις Τζόνσον και Μακρόν τι να γαμήσουνε?Και Κίεβο που πάνε πιο πιθανό να τους πάει σε κανά μπουντρούμι με μαντράχαλους και ντομινατρίξ ο Ζελένσκυ.
Το ίδιο και ο Αντρέας.Πιο πιθανό να έστελνε όπλα στους Παλαιστίνιους παρά στην Ουκρανία.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και εμένα μου έκανε εντύπωση που λέει ότι δε μοιάζουν με Πολωνέζες..τι εννοεί ο ποιητής μπαλκαν?σαν τι του μοιάζουν οι φωτό σου?σαν αφρικανες..η σαν ελλεεινιδες??
Αν δέν ήταν ξεροκέφαλος, θά είχε καταλάβει ότι όλες οι κοπέλες είναι Original Πολωνέζες!!
Αυτός πηγαίνει μόνο στά ξενοδοχεία, καί εκεί βλέπει τουρίστριες-επισκέπτριες τής Πολωνίας...καί όχι Πολωνέζες!! :dunno:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Εννοώ οτι για να είσαι αποτελεσματικός με τα μουνιά πρέπει να κεντράρεις στα μουνιά καθεαυτά και όχι στον περίγυρο γύρω από αυτά.Η GenX φάση είναι να μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό.Βλέπω οτι οι παλαιοί ενδιαφέρονται μόνο μη θιχτεί η φήμη τους και τα μετατρέπουν όλα σε πολιτικά θέματα.
Το θέμα είναι να χτυπήσεις δυνατά να έχεις αποτέλεσμα εσύ σαν άτομο ανεξάρτητα από πολιτικές,προσωπικότητες,περίγυρους κτλ.Εστιάζεις στο ανικείμενο και εκτελείς γιατί διοχετεύεις τεράστια ενέργεια και κάνεις πράγματα που ο άλλος αδυνατεί να κάνει γιατί κωλύεται λόγω περιορισμών.Ακολουθείς αντιοικονομική,ακραία,γωνιώδη προσέγγιση όχι στρογγυλή,συνετή,προβλεπέ κτλ.Τα βλέπεις όλα υπό γωνία ποτέ στρογγυλά και ισορροπημένα.
Αμα βάζεις τα μουνιά στο βάθρο καλά κρασιά που λένε.
Απλώς έχετε διαφορετική οπτική γωνία. Εγώ από ότι κατάλαβα, ο @Ακροατής_ λέει: να τι γυναίκες θα βρείτε αν πάτε Πολωνία.
Νομίζω ότι εστιάζει στο κανονικό καμάκι, αλλιώς δεν βλέπω το λόγο. Εσύ εστιάζεις στο πληρωμένο σεξ κι άρα βάζεις μουνάρες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Απλώς έχετε διαφορετική οπτική γωνία. Εγώ από ότι κατάλαβα, ο @Ακροατής_ λέει: να τι γυναίκες θα βρείτε αν πάτε Πολωνία.
Νομίζω ότι εστιάζει στο κανονικό καμάκι, αλλιώς δεν βλέπω το λόγο. Εσύ εστιάζεις στο πληρωμένο σεξ κι άρα βάζεις μουνάρες.
Τί κάνει βάζει μουνάρες ?
Αυτές πού έχω δεί εγώ καί βάζει, μόνο μουνάρες δέν είναι!!
Βέβαια ο κάθε άνδρας έχει καί τήν αισθητική του...τί νά πώ!!

Δές μία μουνάρα...

g27.png

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Τί κάνει βάζει μουνάρες ?
Αυτές πού έχω δεί εγώ καί βάζει, μόνο μουνάρες δέν είναι!!
Βέβαια ο κάθε άνδρας έχει καί τήν αισθητική του...τί νά πώ!!
Εκτός από μία που πάχυνε, οι άλλες που έχει βάλει είναι πάρα πολύ ωραίες, κατά την άποψή μου. Εσύ έχεις βάλει διαφόρων διαβαθμίσεων. Για μένα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης για το ποιος βάζει καλύτερες, διότι είστε σε διαφορετικό μήκος κύματος.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εκτός από μία που πάχυνε, οι άλλες που έχει βάλει είναι πάρα πολύ ωραίες, κατά την άποψή μου. Εσύ έχεις βάλει διαφόρων διαβαθμίσεων. Για μένα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης για το ποιος βάζει καλύτερες, διότι είστε σε διαφορετικό μήκος κύματος.
Εγώ βάζω καθημερινές κοπέλες. Αυτές πού θά δεί, άν δεί, ο επισκέπτης στήν Πολωνία!!
Ακόμα καί αυτές πού βάζω, είναι πολύ πιό ωραίες από αυτές πού θά δεί...καθημερινά εκεί.
Οποιος έχει πάει Πολωνία τό ξέρει αυτό!!
Ε ναι μπορεί να είναι και Ουκρανες αυτές που γαμαει(αν γαμαει)
:thumbsup:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Εγώ βάζω καθημερινές κοπέλες. Αυτές πού θά δεί, άν δεί, ο επισκέπτης στήν Πολωνία!!
Ακόμα καί αυτές πού βάζω, είναι πολύ πιό ωραίες από αυτές πού θά δεί...καθημερινά εκεί.
Αυτό που έγραψες δεν βγάζει νόημα. Βάζεις αυτές που θα δει, αλλά είναι πιο ωραίες από αυτές που θα δει.
Δηλαδή βάζεις τις ωραιότερες από αυτές που θα δει; :think:
Για ποιον λόγο να μην αποδώσεις την πραγματικότητα όπως είναι;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτό που έγραψες δεν βγάζει νόημα. Βάζεις αυτές που θα δει, αλλά είναι πιο ωραίες από αυτές που θα δει.
Δηλαδή βάζεις τις ωραιότερες από αυτές που θα δει; :think:
Για ποιον λόγο να μην αποδώσεις την πραγματικότητα όπως είναι;
Διότι άν τό κάνω, είναι πολύ χειρότερη από αυτό πού νομίζουν πολλοί εδώ!!
Η μέση Πολωνέζα είναι ασχημομέτρια, δέν είναι αυτό...πού φαντάζονται!!
Αυτός πάει σέ κάτι πουτανάδικα, καί τού πλασάρουν 1-2 ωραίες καί νομίζει ότι κάτι κάνει.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
@Kalogero Ορίστε μουνάρες Πολωνέζες, δέν έχει νόημα όμως...
Ο επισκέπτης τής Πολωνίας, δέν θά δεί ποτέ τέτοιες κοπέλες!!

cc6.png
cc15.png
cc16.png
cc17.png

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom