Παλληκάρια....
Δεν καθοσαστε στα αυγουλακια σας και στην Αθήνα σας την όμορφη που τα χει όλα κ είναι κ φτηνή !!!
Αν νομίζεται ότι θα πηδηξεται όπως πηδατε στην Ελλάδα και στην Πολωνία είσαστε μακριά νυχτωμένοι....
Δεν υπάρχει επικοινωνία, ζεστασιά, επαφή....τι να κάνεις με μία όμορφη κοπελιά που έχεις μπροστά σου όταν το mindset της είναι time × money ?
Όλα με το μέτρο. Πρέπει να ζητήσεις εξυπηρέτηση, χάδι, φιλί, αν επιτρέπεται....Κ ας λέει ότι επιτρέπεται. Όλα αυτά είναι έξτρα.
+ 10 το ένα + 20 το άλλο, κ πάει λέγοντας. Κ αν νομίζεις ότι θα πας εσύ ο Έλληνας εκεί να βρεις φιλότιμο και να σε σεβαστούν, κ να τις κάνεις να γελούν επειδή στο Ελλαντα περνάς καλύτερα κ έτσι πέρασα να σας ρίξω και σας έναν επειδή έτυχε κ βρέθηκα δω πέρα για να περάσεις καλά, πάλι γελασμενος και γερασμένος γι αυτές είσαι....
Όλα του ποδιού, όλα με μέτρα και χωρίς άχνα. Δεν μιλούν αν δεν μιλήσεις, δεν γελούν αν δεν πληρώσεις κ δεν ενδιαφέρεται γιατί η καθεμιά τραβάει το δικό της παλούκι. Κ λαγούς να τάξεις, μην το κάμεις, το πολύ πολύ να βρεθείς μπλεγμένος κ από πάνω με τίποτα κρυφογκομενους ή προστάτες που έχουν κ αυτές !
Τώρα, αν θες να σου βγει σε καλό, βρες τηνπιο μικρή, κλειστην για όλο το βράδυ, κ δειξτης τι εστί κ@βλι....
Πάρε κ 1 500 τη βραδιά έτσι για πλάκα γιατί αν νομίζεις ότι η Βαρσοβία είναι φτηνή ειδικά σ αυτό τον τομέα, είσαι γελασμενος.
Φτηνά θα περάσεις σε στούντιο ή με κάποιες εκτός κέντρου 40+ κ άνω.
Το aleje Jerozolimski το έχω περάσει όλο, φάτσα δρόμο κ τα μπρος πίσω του. Έχει ωραία μπουρδελακια που θα τα βρεις σε διαφημιστικά στους δρόμους που τα πέταγαν τη νύχτα.
Έχωπεράσει φοβερά.
Τελευταίες 2 φορές πέρσι και πρόπερσι, αίσχος....
Ούτε καν μην διαννοηθεις για strip club. Είναι επικίνδυνα.
Βρες καμιά επαφή, από dating site, ή πηγαίνε φορτωμένος καλά σαν να πέρνεις Ρωσίδα από golden ή glamour ή yourangels.
Αλλά γιατί να πας εκεί να το κάνεις αυτό, αφού το χεις κ δω στο σπίτι σου.
Σεξοτουριστας στην Ευρώπη είναι πολύ ακριβά σπορ πλέον....
Η Ελλάδα ακόμα κρατιέται σε καλό επίπεδο....
Άποψή μου, κάτσε σπίτι σου εκτός αν είσαι τουρίστας Βαρσοβία και θες να ξεσκασεις.
Αλλιώς, Ταϋλάνδη Φιλιππίνες....
Κρακοβία ακόμα πιο ακριβά.
Άλλες πόλεις της Πολωνίας, Κατοβιτσε Βροκλαου, δεν ξέρω δεν έχω πάει. .....πιστεύω το ίδιο αλλά λίγο πιο φθηνά.....
Ελλάς το μεγαλείο σου !!!
Καλά τα ξίδι, κ Καλά γ@μησια
Χρατς Χρουτς