Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Ελλάδα να έρθει ο ξένος τουρίστας και να χτυπήσει με το καλημέρα εφτάρια Ελληνίδες είναι χλωμό.

Μην το λες.Σε καναν Ιταλο,Ισπανό ανοίγουν τα πόδια πανεύκολα,μη βλέπεις σε μας που το παιζουν βαρια πεπόνια

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Και μόνο που δεν πας ούτε εσύ,καταλαβαίνει κανεις τι δυσκολο είναι

Εξάλλου,και Πιερία είναι γεμάτο Σλάβες το καλοκαίρι,εντάξει δε λέμε ότι είναι ίδιο με το να πας στην πηγή,αλλά έχει δυνατά μουνια,σαν αυτές που καμακώναν οι χωριάτες στο βιντεάκι
Aν εννοείς τις πιτσιρίκες που κατεβαίνουν Πιερία, είναι τελείως άπιαστες για κάποιον 35-40plus
που δεν είναι ιδιοκτήτης τοπικού μπιτσόμπαρου,ξενοδοχείου ή έχει κάποιο άλλο status.
Επίσης αν μια νέα και ωραία θέλει να κάνει ένα ONS, θα ψάξει κάποιον που θα της δώσει
το μουνί στο χέρι.Ούτε κανάν 30αρη που στηρίζει το καραφάκι στην κοιλιά του, ούτε κανάν θείο.

Ο δρόμος προς το μουνί, θέλει αρχικά σκληρές παραδοχές και κατόπιν ατομικές θυσίες.

Για να κάνουμε μερικές παραδοχές ακόμη...

Μην το λες.Σε καναν Ιταλο,Ισπανό ανοίγουν τα πόδια πανεύκολα,μη βλέπεις σε μας που το παιζουν βαρια πεπόνια

Οι Ισπανοί είναι εκτός μόδας εδώ και χρόνια,αλλά οι Ιταλοί μας ρίχνουν κατά μέσο όρο.
Καλύτερα καμάκια, πιο εμφανίσιμοι και πιο στυλάτοι.
Ευτυχώς είναι ψιλοζουμπάδες, αλλιώς χλωμά τα πράγματα..

Εγώ να φανταστείς αν τεθεί θέμα και μου σκάσει κανείς μπροστά σε γκόμενα, περνάω κατευθείαν σε γλώσσα σώματος ότι μιλάω σε παιδάκι, σκάω πολύ κοντά τους και τους κοιτάω κατεβάζοντας μόνο το βλέμμα και όχι το πρόσωπο.
Θέλει πολύ στρατηγική το διεθνές πεδίο και τους ντόλτσε καμπάνες πρέπει να τους πηγαίνουμε τάπα γιατί είναι καλοί αντίπαλοι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μέντορας με six pack και πλήρης μαλλιών :grin:
Κι εδώ είναι που λένε «πόσο πάει το μαλλί;» Αν έκανες εμφύτευση θα αναβαθμιστείς σίγουρα. Εγώ έχασα το τρένο προ πολλού. Νομίζω ότι και @Balkan cowboy μπορεί κάτι να κάνει με το μαλλί.

Βασικά η Ζυρίχη έχει λειτουργήσει σαν καταλύτης, σε βαθμό που δεν περίμενα.
Χαίρομαι πολύ που σε αναβάθμισε ως γαμέα η Ζυρίχη. Πάντα πίστευα στο χαρτι «τοποθεσία», αλλά καμμιά φορά αναρρωτιόμουν αν αξίζει κανείς να επενδύσει τόσο ακριβά. Τελικά αξίζει. Ένα άλλο που έχω επίσης είναι να επιλέγω ακριβή περιοχή σε μία πόλη. Αν και δεν πληρώνω τώρα ακριβά, επειδή το έχω νοικιασμένο από χρόνια, αξίζει το τίμημα διότι σε απαλλάσει από ένα σωρό καθημερινά προβλήματα που έχεις σε λαικές συνοικίες. Πχ ακόμα κι ένας κάπως θορυβώδης ένοικος στο επάνω από σένα διαμέρισμα μπορεί να σου δημιουργεί καθημερινά προβλήματα. Στις χάι περιοχές αυτά δεν υπάρχουν.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Κι εδώ είναι που λένε «πόσο πάει το μαλλί;» Αν έκανες εμφύτευση θα αναβαθμιστείς σίγουρα. Εγώ έχασα το τρένο προ πολλού. Νομίζω ότι και @Balkan cowboy μπορεί κάτι να κάνει με το μαλλί.

Όχι,η hairline μου κρατάει από φυσικού της καλά:grin:

IMG_20240219_155354.jpg

Η εμφύτευση μπορεί να κάνει θαύματα, έχει κάνει κοντινό μου πρόσωπο και άλλαξε όλη η εμφάνισή του.
Αλλά θέλει ψάξιμο και όχι φτηνοδουλειές σε κομπογιαννίτες.

Χαίρομαι πολύ που σε αναβάθμισε ως γαμέα η Ζυρίχη. Πάντα πίστευα στο χαρτι «τοποθεσία», αλλά καμμιά φορά αναρρωτιόμουν αν αξίζει κανείς να επενδύσει τόσο ακριβά. Τελικά αξίζει. Ένα άλλο που έχω επίσης είναι να επιλέγω ακριβή περιοχή σε μία πόλη. Αν και δεν πληρώνω τώρα ακριβά, επειδή το έχω νοικιασμένο από χρόνια, αξίζει το τίμημα διότι σε απαλλάσει από ένα σωρό καθημερινά προβλήματα που έχεις σε λαικές συνοικίες. Πχ ακόμα κι ένας κάπως θορυβώδης ένοικος στο επάνω από σένα διαμέρισμα μπορεί να σου δημιουργεί καθημερινά προβλήματα. Στις χάι περιοχές αυτά δεν υπάρχουν.

Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα τέτοια αναβάθμιση,αλλά μεγάλο ρόλο παίζει η πτώση της Γερμανίας.
Και εγώ έχω βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και μένω σε καλή περιοχή.
Έχεις δίκιο, αξίζει το τίμημα.

Γενικά είμαι της άποψης ότι αν σε παίρνει παίζεις full on επίθεση, όσο και αν ανεβαίνει το κόστος ή σκληραίνουν οι συνθήκες.
Μόνο επίθεση.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Οι Ισπανοί είναι εκτός μόδας εδώ και χρόνια,αλλά οι Ιταλοί μας ρίχνουν κατά μέσο όρο.
Καλύτερα καμάκια, πιο εμφανίσιμοι και πιο στυλάτοι.
Ευτυχώς είναι ψιλοζουμπάδες, αλλιώς χλωμά τα πράγματα..

Εγώ να φανταστείς αν τεθεί θέμα και μου σκάσει κανείς μπροστά σε γκόμενα, περνάω κατευθείαν σε γλώσσα σώματος ότι μιλάω σε παιδάκι, σκάω πολύ κοντά τους και τους κοιτάω κατεβάζοντας μόνο το βλέμμα και όχι το πρόσωπο.
Θέλει πολύ στρατηγική το διεθνές πεδίο και τους ντόλτσε καμπάνες πρέπει να τους πηγαίνουμε τάπα γιατί είναι καλοί αντίπαλοι.

Ιταλοισπανοί έχουν και το πλεονέκτημα ότι πολλές γουστάρουν ταξίδια Ρώμη,Μιλάνο,Βαρκελώνη κλπ,ενώ εμεις τι να τις πούμε,έλα στη...Θεσσαλονίκη;Ούτε ξέρουν που είναι.Ακόμα και η Αθήνα ξέρουν τι λαθρομπουρδέλο είναι.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Ιταλοισπανοί έχουν και το πλεονέκτημα ότι πολλές γουστάρουν ταξίδια Ρώμη,Μιλάνο,Βαρκελώνη κλπ,ενώ εμεις τι να τις πούμε,έλα στη...Θεσσαλονίκη;Ούτε ξέρουν που είναι.Ακόμα και η Αθήνα ξέρουν τι λαθρομπουρδέλο είναι.
Έχουμε τα νησιά.

Γενικά είμαστε τεμπέληδες και κλάψες, που νομίζουμε ότι σε κάποιον "σλαβικό παράδεισο" ενώ δεν μας κάθονται ελληνίδες 5άρια, θα μας κάτσουν Σλάβες οκτάρια και εννιάρια.
Αυτά κάποτε, επί ΕΣΣΔ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Έχουμε τα νησιά.

Γενικά είμαστε τεμπέληδες και κλάψες, που νομίζουμε ότι σε κάποιον "σλαβικό παράδεισο" ενώ δεν μας κάθονται ελληνίδες 5άρια, θα μας κάτσουν Σλάβες οκτάρια και εννιάρια.
Αυτά κάποτε, επί ΕΣΣΔ...

Το σίγουρο είναι ότι έξω γίνεται πολύ πιο εύκολα παιχνίδι.Που εδώ ακόμα γίνεται μόνο με προξενιά

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι μουνάρες Πολωνέζες δεν ήταν ποτέ εύκολες.Πρώτα από όλα είναι λίγες.Ομως Πολωνία έχει πάμπολα εφτάρια και είναι προσιτές στους ξένους.Υστερα έχει άφθονες Ουκρανέζες Λευκορρωσίδες που δεν τη βρίσκουν με τους σπάγγους Πολωνούς και ψάχνουν κάτι καλύτερο σε ξένο.Εκεί μπορείς να χτυπήσεις και οχτάρι.Γερμανία την αντίστοιχη δεν μπορείς γιατί στην τρώει ο Γερμανός.
Τις μουνάρες Πολωνέζες τις γαμάς πιο εύκολα εκτος Πολωνίας αν τις φέρεις Βιέννη,Βερολίνο,Πράγα κτλ.
Ελλάδα να έρθει ο ξένος τουρίστας και να χτυπήσει με το καλημέρα εφτάρια Ελληνίδες είναι χλωμό.
Ακριβώς αυτό λέω!!
Ενας ανόητος πού θά πάει στήν Πολωνία νά χαλάσει χρήμα, στήν Ελλάδα μέ τό ίδιο χρήμα γαμεί καί δέρνει!!
Φυσικά δέν θά είναι Πολωνέζα η μπορεί καί νά είναι...ίσως νά είναι Ρωσίδα, Ουκρανή η οτιδήποτε άλλο.

Χαίρομαι πολύ που σε αναβάθμισε ως γαμέα η Ζυρίχη. Πάντα πίστευα στο χαρτι «τοποθεσία», αλλά καμμιά φορά αναρρωτιόμουν αν αξίζει κανείς να επενδύσει τόσο ακριβά. Τελικά αξίζει.
Τί νά σέ αναβαθμίσει η Ζυρίχη ? Μέ τίς πανάσχημες Ελβετίδες!!
Αν δέν είχαν πάει οι Ανατολικές εκεί, θά ζούσαν μέσα στήν ασχήμια τους...όπως στήν Σκωτία!!
Ζυρ 7777.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.799
Πόντοι
1.056

Εχουν και πολλά τραγούδια που γουστάρουν οι γκόμενες τύπου ιταλοντίσκο,Σελεντάνο,Ρίκυ Μάρτιν,χορούς σάλσα,τάνγκο,μπατσάτα κτλ.Ενώ για ελληνικά κλαρίνα και μπουζούκια σπάνια ενδιαφέρονται με εξαίρεση τις Σέρβες.Οι Ιταλοί είναι καλοί,ομιλητικοί αλλά μεγάλα παγώνια,φανφαρόνοι,οι δε Ισπανοί έχουν κάπως αλήτικο στοιχείο δεν κάνουν κυριλέ εντύπωση.Ο ορίτζιναλ Ελληναράς υστερεί,φαίνεται βρώμικος και γύφτος αλλά ο εξευρωπαισμένος Ελληνας δηλαδή ο Ελληνας με ευρωπαικό λούστρο έχει σαφές πλεονέκτημα.
Δηλαδη ο Ελληνας με αμβλυμένα τα πολύ έντονα ελληνικα,βαλκανικά χαρακτηριστικά,κάπως πιο εξευγενισμένος και ραφιναρισμένος.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Όταν μένεις σε ένα μέρος που δεν είναι και τόσο ευνοικό, πρέπει να βρεις έναν τρόπο «να το πουλήσεις». Εγώ την πόλη μου δεν την πουλάω ως Montpellier, αλλά ως Κυανή Ακτή, παρόλο που είναι πιο έξω, βασιζόμενος στην άγνοια των περισσοτέρων σχετικά με τα σύνορα της Κυανής Ακτής.

Την Θεσσαλονίκη θα την πουλήσεις στις ξένες σαν περιοχή, συμπεριλαμβάνοντας Πιερία, Χαλκιδική και μπορεί να φτάσεις και μέχρι Θάσο, και πετάς μέσα τουρισμό, ιστορία, ξωτικές εκδρομές και ό,τι άλλο μπορείς.

Γνωστός μου από Αθήνα, μεγάλος γαμέας, εγκατεστημένος πλέον στη Ζάκυνθο, δεν πουλάει μόνο το όνομα Ζάκυνθος, το οποίο πολλές δεν ξέρουν, αλλά κατεβάζει ξένες πουλώντας alternative life σε νησί. Έχει ένα κτήμα λίγα χιλιόμετρα εκτός πόλης και πηγαινοέρχεται με τζιπάκι. Πλασάρει το όλο, όχι μόνο με φωτογραφίες από την πόλη αλλά και με φωτό από βόλτες με τζιπάκι, από το κτήμα κλπ.

Ο περισσότερος κόσμος γουστάρει όνειρα και ψευδαισθήσεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τί νά σέ αναβαθμίσει η Ζυρίχη ? Μέ τίς πανάσχημες Ελβετίδες!!
Αν δέν είχαν πάει οι Ανατολικές εκεί, θά ζούσαν μέσα στήν ασχήμια τους...όπως στήν Σκωτία!!
Σε αναβαθμίζει ως στάτους στις ξένες σίγουρα, γιατί υπονοεί ανώτερη οικονομική βαθμίδα και καλή ζωή. Πετάς ένα «Μένω στη Ζυρίχη» και τις αφήνεις να φαντάζονται χάι καταστάσεις.

Πιθανόν να τριγκάρει και διάφορες ελβετίδες χαμηλοτέρων στρωμάτων, έστω από τίποτα ορεινά καντόνια, αλλά αυτό είναι μία υπόθεση που κάνω και δεν ξέρω αν ισχύει.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σε αναβαθμίζει ως στάτους στις ξένες σίγουρα, γιατί υπονοεί ανώτερη οικονομική βαθμίδα και καλή ζωή. Πετάς ένα «Μένω στη Ζυρίχη» και τις αφήνεις να φαντάζονται χάι καταστάσεις.

Πιθανόν να τριγκάρει και διάφορες ελβετίδες χαμηλοτέρων στρωμάτων, έστω από τίποτα ορεινά καντόνια, αλλά αυτό είναι μία υπόθεση που κάνω και δεν ξέρω αν ισχύει.
Ο ανταγωνισμός στήν Ζυρίχη, είναι έντονος!!
Υπάρχουν αρκετοί Εβραίοι καί φραγκάτοι, δέν μπορεί ο καθένας...νά τό παίξει μούρη!!!!
-Αν δέν μπορείς έμπρακτα νά τό υποστηρίξεις στήν Ζυρίχη, πάς χαμένος-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο ανταγωνισμός στήν Ζυρίχη, είναι έντονος!!
Υπάρχουν αρκετοί Εβραίοι καί φραγκάτοι, δέν μπορεί ο καθένας...νά τό παίξει μούρη!!!!
-Αν δέν μπορείς έμπρακτα νά τό υποστηρίξεις στήν Ζυρίχη, πάς χαμένος-
Και λοιπόν; Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο πολλοί άνθρωποι (κι εν προκειμένω εσύ), όταν μιλάνε για κάτι ανταγωνιστικό, ξεκινάνε με το σκεπτικό ότι οι άλλοι είναι πάντα καλύτεροι. Τον ξέρεις τον συγκεκριμμένο χρήστη; Από το Μόναχο που ζούσε η Ζυρίχη φαινόταν καλύτερη (στα γκομενικά) και τώρα το επιβεβαιώνει κι ο ίδιος.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και λοιπόν; Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο πολλοί άνθρωποι (κι εν προκειμένω εσύ), όταν μιλάνε για κάτι ανταγωνιστικό, ξεκινάνε με το σκεπτικό ότι οι άλλοι είναι πάντα καλύτεροι. Τον ξέρεις τον συγκεκριμμένο χρήστη; Από το Μόναχο που ζούσε η Ζυρίχη φαινόταν καλύτερη (στα γκομενικά) και τώρα το επιβεβαιώνει κι ο ίδιος.
Εγώ δέν μιλάω γιά κάποιον χρήστη συγκεκριμένα, αλλά γενικά!!
Νά μήν περνάμε μηνύματα στόν κόσμο, τά οποία δέν έχουν...καμία βάση!!
Εσύ τόν ξέρεις ?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ δέν μιλάω γιά κάποιον χρήστη συγκεκριμένα, αλλά γενικά!!
Νά μήν περνάμε μηνύματα στόν κόσμο, τά οποία δέν έχουν...καμία βάση!!
Εσύ τόν ξέρεις ?
Απευθυνόμουν στον Valkanio Poutsara λέγοντάς του ότι χαίρομαι που τον αναβάθμισε η Ζυρίχη και παραθέτεις εμένα λέγοντας «τι να σε αναβαθμίσει η Ζυρίχη». Ε λοιπόν αυτόν τον αναβάθμισε. Η ροή της κουβέντας δημιούργησε έναν συνειρμό με το συγκεκριμμένο χρήστη.

Αλλά και γενικά να μιλάς κάνεις λάθος, διότι η Ζυρίχη σε αναβαθμίζει σε στάτους στο μυαλό των γυναικών (κι όχι μόνο) και το ότι υπάρχει ανταγωνισμός δεν λέει τίποτα. Εξαρτάται το τι παιγνίδι παίζει ο καθένας.

Ο συγκεκριμμένος χρήστης φαίνεται δραστήριος γαμέας, αλλά δεν τον ξέρω προσωπικά. Κι ακριβώς επειδή δεν το ξέρω κρατάω τις επιφυλάξεις μου, αντί να ξεκινάω με αρνητικό σκεπτικό περί ανταγωνισμού.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αλλά Οκ, ας δεχτούμε ότι είναι μία προσωπική γενική άποψη, ανεξάρτητη από τον συγκεκριμμένο χρήστη. Εγώ δεν την ασπάζομαι, αλλά βεβαίως την σέβομαι, γιατί υπάρχει ένα point.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Απευθυνόμουν στον Valkanio Poutsara λέγοντάς του ότι χαίρομαι που τον αναβάθμισε η Ζυρίχη και παραθέτεις εμένα λέγοντας «τι να σε αναβαθμίσει η Ζυρίχη». Ε λοιπόν αυτόν τον αναβάθμισε. Η ροή της κουβέντας δημιούργησε έναν συνειρμό με το συγκεκριμμένο χρήστη.

Αλλά και γενικά να μιλάς κάνεις λάθος, διότι η Ζυρίχη σε αναβαθμίζει σε στάτους στο μυαλό των γυναικών (κι όχι μόνο) και το ότι υπάρχει ανταγωνισμός δεν λέει τίποτα. Εξαρτάται το τι παιγνίδι παίζει ο καθένας.

Ο συγκεκριμμένος χρήστης φαίνεται δραστήριος γαμέας, αλλά δεν τον ξέρω προσωπικά. Κι ακριβώς επειδή δεν το ξέρω κρατάω τις επιφυλάξεις μου, αντί να ξεκινάω με αρνητικό σκεπτικό περί ανταγωνισμού.
Από τήν μία μού λές ότι ο μέσος Ελληνογαμέας, δέν μπορεί νά εφαρμόσει τό "Σύστημα φιλοξενίας" πού είχα αναφέρει.
Καί από τήν άλλη, μπορεί ένας μέσος Ελληνογαμέας τού εξωτερικού νά "Διαπρέπει σεξουαλικά" στήν...Ζυρίχη τής Ελβετίας!!
Αυτό πώς τό βλέπεις...συνάδει ?

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.601
Πόντοι
506
Και μόνο που δεν πας ούτε εσύ,καταλαβαίνει κανεις τι δυσκολο είναι

Εξάλλου,και Πιερία είναι γεμάτο Σλάβες το καλοκαίρι,εντάξει δε λέμε ότι είναι ίδιο με το να πας στην πηγή,αλλά έχει δυνατά μουνια,σαν αυτές που καμακώναν οι χωριάτες στο βιντεάκι
η παραλια ειναι γεματο ηλικιες 50+, τι γραφεις;

το μονο καλο ειναι η ησυχια στην παραλια

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Από τήν μία μού λές ότι ο μέσος Ελληνογαμέας, δέν μπορεί νά εφαρμόσει τό "Σύστημα φιλοξενίας" πού είχα αναφέρει.
Καί από τήν άλλη, μπορεί ένας μέσος Ελληνογαμέας τού εξωτερικού νά "Διαπρέπει σεξουαλικά" στήν...Ζυρίχη τής Ελβετίας!!
Αυτό πώς τό βλέπεις...συνάδει ?
Αυτό με το σύστημα φιλοξενίας δεν το θυμάμαι, για να δω πώς συνδέεται με τη Ζυρίχη. Αν μπορείς να μου θυμίσεις ή να βάλεις λίνκ... Είδα ότι το ανάφερες και στο νήμα των Ελλεηνίδων.

Ο μέσος Ελληνογαμέας είναι αμφίβολο αν μπορεί να διαπρέψει σεξουαλικά και σε κάποια άλλη ευρωπαική πόλη. Οι λέξεις μέσος και διαπρέπω δεν πάνε μαζί. Θα έχει βέβαια κάποιες επιτυχίες. Η Ζυρίχη σου δίνει ένα boost ως γαμέα, μία αναβάθμιση (στο μυαλό των γυναικών σίγουρα). Δεν σημαίνει ότι σε πάει και στην κορυφή. Από κει και πέρα εξαρτάται πόσο ικανός είσαι να αξιοποιήσεις τη δυνατότητα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτό με το σύστημα φιλοξενίας δεν το θυμάμαι, για να δω πώς συνδέεται με τη Ζυρίχη. Αν μπορείς να μου θυμίσεις ή να βάλεις λίνκ... Είδα ότι το ανάφερες και στο νήμα των Ελλεηνίδων.

Ο μέσος Ελληνογαμέας είναι αμφίβολο αν μπορεί να διαπρέψει σεξουαλικά και σε κάποια άλλη ευρωπαική πόλη. Οι λέξεις μέσος και διαπρέπω δεν πάνε μαζί. Θα έχει βέβαια κάποιες επιτυχίες. Η Ζυρίχη σου δίνει ένα boost ως γαμέα, μία αναβάθμιση (στο μυαλό των γυναικών σίγουρα). Δεν σημαίνει ότι σε πάει και στην κορυφή. Από κει και πέρα εξαρτάται πόσο ικανός είσαι να αξιοποιήσεις τη δυνατότητα.
Γιά αυτόν τόν λόγο, η λέξη "Διαπρέπει" είναι...στά κάγκελα!!
Αλλιώς δέν θά τήν έβαζα!!
-Τό "Σύστημα φιλοξενίας" δέν τό αναφέρω διότι είχες δίκιο, είναι αδύνατον γιά τόν μέσο Ελληνογαμέα νά τό κάνει-

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom