Τι έγινε, πού χάθηκε ο ΒΠ;
Σας διαβάζω,απλά ένιωθα ότι επαναλαμβάνομαι και γενικά θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο thread επαναλαμβανόμαστε και αρκετές φορές κουράζουμε και κουραζόμαστε και οι ίδιοι.
Μιας και αναφέρθηκαν οι Βουλγάρες, ας γράψω τη δική μου εμπειρία.
Όσο ήμουν Ελλάδα, η εικόνα μου για τις Βουλγάρες ήταν ότι πρόκειται στην πλειοψηφία τους για μελανούρια ημιγυφτοειδή και δεν είχα ασχοληθεί.
Και μπορεί να λέγεται για τις Σέρβες ότι μας γουστάρουν σαν λαό,κ.λ.π. αλλά η δική μου εμπειρία στο εξωτερικό είναι ότι τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο άκουσμα ότι είμαι Έλληνας, τον έχουν δείξει Βουλγάρες.
Έχω νταραβεριστεί με τρεις, που εμφανισιακά θα μπορούσαν να είναι ξαδέρφες μεταξύ τους.
Ξανθές,πράσινα ή μπλε μάτια,λευκές. Και οι τρεις καταγωγή πέριξ της Βάρνας.
Όλες το έψηναν για κάτι σοβαρό, στο κρεβάτι πολύ καλές, αγαπησιάρικες.
Aλλά συγκριτικά με άλλες Σλάβες, δεν...
Αν και η μία ήταν φραγκάτη που οι γονείς την έστειλαν Λονδίνο να σπουδάσει και οι άλλες δύο σπουδαγμένες Γερμανία, υπήρχε μια εσάνς βλαχιάς και μπας κλασαρίας..
Στα θετικά, ότι κάτι αραβοτουρκοαφρικανούς, δεν τους πλησίαζαν ούτε στα 5 μέτρα..
Πιο πιθανό να ξεκωλιάζει ελβετίδες αριστοκράτισσες μέχρι να πετύχει το μαγικό κρεμπιέ.
Αρχηγέ, εσύ έχεις καταλάβει προ πολλού τι και πως με την πάρτη μου.
Κάποτε είχα βάλει ένα deadline(αν μπορεί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο στη ζωή)
και πολύ πριν τα 45 να κάνω συνδυασμό high display value και ψευδαίσθησης(στα όρια που να μπορώ να την τεκμηριώσω), να κρεμάσω καπότες και να κάνω cash out.
Tο θέμα είναι ότι ενώ ειδικά στην Ελλάδα που ήμουν προβλεπόμενος όλο αυτό φαινόταν πιθανή κατάληξη,
από τότε που έχω φέρει τη ζωή στα μέτρα μου, ακολουθώ ένα lifestyle που δύσκολα να μπορέσω ξανά να συνδεθώ μόνο με μια γυναίκα.
Τα 45 απέχουν ακόμη, αλλά δύσκολο να ξεκολλήσω από τον ποδόγυρο..
Μέσα Μάρτη θα κάνω ανταπόκριση από τη Ρίγα.
Έχει ένα εκπαιδευτικό συνέδριο και το σχέδιο μου είναι φορώντας το χιτώνιο της πιο ελκυστικής χώρας της Ευρώπης, να τάξω πράγματα που δεν μου ανήκουν, αλλά μπορώ να επηρεάσω, σε κάποιες από τις ομορφότερες φοιτήτριες της Ευρώπης.
Δεσμεύομαι ενώπιον σας, ότι υποτροφίες,θέσεις εργασίας για ερευνήτριες,κ.λ.π. θα προσφερθούν με αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια..