Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.046
- Πόντοι
- 1.056
Αγγλικά επαρχιακή Ρωσία δε μιλάει καμία από τις εμφανίσιμες.Μ΄σχα μιλάνε κάπου 25% το πολύ.
Παντα θα πηγαίνει στο κεντρο των πολεων αυτων,εγω π.χ στη τουλα πηγα στα περιχωρα και έβλεπα μονο μονοκατοικιες και γρασιδι,δεν εβλεπα κοσμο.
Εκει ειναι αλλιως,θα παει στα μολ στους κεντρικούς δρομους με τα εμπορικα στα σουπερ μαρκετ κλπ οπου μαζευουν κοσμο
Ειναι καταθλιπτικα ειδικα προαστια και χωρια η μικρες κωμοπολεις σε πιανει η καρδια σου.
Πάντως με την ουκραινα μοιαζει αρκετα η ρωσια δεν εχει διαφορες
Αρχοντα εγω εμένα σε φτηνοχοτελια με εργατες,ελα ομως που εκει μαζευονταν και οι πεταχτουλες.
Τα πρωινά ηταν ολα ηρεμα στο χοτελι μετα τις 6μμ κατω στην υποδοχη ειχε δυο καναπεδες και εβλεπα μονιμα 3 αλλες φορες 4 γυναικες.
Η μια να φανταστείς ηταν με μαντήλι κοντα στα 60
Γενικά με λιγο χρημα κανεις θαυματα ρωσια
Δεν εχω παει αλλα ειναι κοινη λογικη. Ειναι σα να βλεπεις τα πουταναρια ελληνιδες στο Ντουμπαι και να προσπαθεις να βγαλεις συμπερασματα. Ειναι η νυχτα με τη μερα με καποια που δουλευει λογιστρια, σουπερ μαρκετ, πωλητρια, σε αρτοποιο, κλπ στην Αμαλιαδα, τα Φιλιατρα, την Αριδαια, την Ελασσονα, την Ξυλαγανη η σε καποια κωμοπολη της Κρητης, οπου εκει θα δεις κανονικες γυναικεςΣωστος εχεις παει ρωσια?
Δέν είναι επικίνδυνα στή Μόσχα ?Μόσχα δεν είναι επικίνδυνα.Επικίνδυνα είναι σε πολύ μικρές πόλεις.Ακόμα και σε πόλεις του εκατομμυρίου Ροστόβ,Κρασνοντάρ κτλ δεν είναι επικίνδυνα.
Γενικά ΄κάνεις έναν κύκλο γύρω από τη Μόσχα εκεί είναι Bryansk,Kaluga,Tula,Tver,Ryazan,Vladimir,Orel,όλα σε απόσταση δύο τριών ωρών από τη Μόσχα.Εκεί πας αρχικά.
Μετά είναι πόλεις των Ουραλίων το Εκατερίνενμπουργκ,είναι το Καζάν,το Κρασνοντάρ,το Βόλγκογκραντ και η Σταυρούπολη.Αυτά είναι όλα.
Επαρχία όμως είναι άδεια.Περπατάς για ώρες στο δρόμο και δε βλέπεις καμία εμφανίσιμη γκόμενα.Επίσης φοβερή κατάθλιψη.Και πολύ μέτριο επίπεδο από γκόμενες καμία σχέση με Ουκρανία,Λευκορρωσία.Εχει πολλές Γεωργιανές,Αρμένισσες,Ασιάτισσες κτλ που ρίχνουν το μέσο όρο.
Πόλεις όπως Βρότσλαβ,Πόζναν,Λβωφ κτλ με πληθυσμό κάτω του εκατομμυρίου και χιλιάδες μουνάκια στους δρόμους δεν υπάρχουν στη Ρωσία.
Ποιές είναι μικρές πόλεις ?Το βράδυ είναι επικίνδυνα.Αλλά τι δουλειά έχεις να είσαι έξω στη μικρή πόλη το βράδυ?
Από τό Ιντερνετ ?Οποιος πάει σε μικρή πόλη Ρωσία έχει βρει εκεί γκόμενα από το ίντερνετ.Δε θα πάει ο άλλος στο Ορέλ ή στο Σμολένσκ να κάνει καμάκι.
Οταν κυκλοφορείς με τη γκόμενα είναι πρωί.Το βράδυ έχει επικίνδυνους τύπους έξω που κάνουν τα δικά τους και δεν πας εκεί γιατί δεν υπάρχει λόγος να πας.
Από τό Ιντερνετ ?
Θά βρώ δηλαδή ηλεκτρονική γκόμενα καί θά "Εναποθέσω τίς ελπίδες καί προσδοκίες μου" σέ...αυτή!!
Μάλιστα!!
Εγώ λειτουργώ τελείως διαφορετικά!!
-Αλλά δέν τό κρίνω αυτό πού λές, ο κάθε άνδρας όπως νομίζει-
Να φτιάξει τι σε δόντια στη Γαλλία με 1000€ ;;;;;;;;Διόλου παράξενο, αφού έχει φτιαγμένα δόντια κι αυτό είναι κάτι που κοστίζει. Αν η γκόμενα δεν το χρειάζεται για επαγγελματικό σκοπό τότε καταλαβαίνεις ότι παίζεις με γκόμενα ανώτερης κλάσης. Εγώ είναι το πρώτο που προσέχω. Για να επενδύσει η άλλη καμμιά 1000άρα ευρώ (τιμές Γαλλίας) στα δόντια κάπου σκοπεύει.
Κάποια στιγμή ίσως τό κάνω!!Θα βγάλεις καμιά φωτό από γκόμενα από επαρχιακή Ρωσία?
Κάποια στιγμή ίσως τό κάνω!!
Πρός τό παρόν όχι.
-Θέλω νά τό σκεφτώ...λίγο καλύτερα-