Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 7.987
- Πόντοι
- 1.056
Παραδοσιακά οι Πολωνοί πάντα τρίβονται με τους Ρώσους.
Μις Λευκορωσία ή μη εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο η Πολωνέζα..Σιγά τα κιλά ρε μαν, μια χαρά είναι, η γυναίκα πρέπει να έχει και πιασίματα..Αυτή ήταν πολύ εντυπωσιακή τι λες τώρα.Κάπου 184 ύψος.Πήρε μερικά κιλά τους τελευταίους μήνες,συμβαίνει με τις Πόλκες συχνά.
Βρήκα οτι είχε κάνει και κάποιες φωτογραφίσεις για προιόντα.
Θέλει να πάρει μέρος στο επόμενο πολωνικό next top model αλλά πρέπει να χάσει κιλά.
Οι Πολωνέζες είναι γενικά εύθυμες και τελείως τρελιάρες,περνάς καλά.Το πρόβλημα είναι οτι συχνά πέφτουν σε κατάθλιψη και το ρίχνουν στη μάσα ενώ Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες,Ρωσίδες προσέχουν πολύ τη σιλουέτα τους.
Ψάχνοντας βρήκα οτι γάμησα και μια μις Λευκορρωσία προ τριετίας,δεν το ήξερα αυτό.
Μετά από αυτή τη φωτό πάχυνεΜις Λευκορωσία ή μη εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο η Πολωνέζα..Σιγά τα κιλά ρε μαν, μια χαρά είναι, η γυναίκα πρέπει να έχει και πιασίματα..
Έλα με τις πίπες σου.Βαρσοβία είναι και γαμώ.Πρώτα από όλα δε σε κλέβει κανένας.Πληρώνεις ό,τι και οι Πολωνοί.Και Ρωσία γενικά δε σε κλέβουνε.Αντίθετα από Τουρκία που διαρκώς προσπαθούν να σε εξαπατήσουνε.
Υστερα οι Πολωνοί έχουν σεβασμό.Μιλάμε για σέρβις υψηλού επιπέδου.Δε σερβίρουν αλμπάνια,πάκια,Αράπηδες κτλ αλλά μόνο Πολωνοί ή Πολωνέζες.Παίζει να σερβίρει και βυζαρού Πολωνέζα με φουστίτσα καταστήματος οπότε θες να δώσεις και φιλοδώρημα.
Στο Prime Cut παρήγγειλα μύδια κατά λάθος δεν τα έφαγα και δεν τα χρέωσαν αλλά μου έφεραν κάτι άλλο που ζήτησα.Στα μαγαζιά εξυπηρετικότατοι,μεγάλη κυρίλα οι Σλάβοι.Γενικά πολύ σβέλτοι.
Ζήτουλες,γυφτέ,πουστέ,τζάνκια κτλ δε βλέπεις ούτε για πλάκα όχι να σε ενοχλήσουνε κιόλας.Γενικά πολύ καθαρό τοπίο καθαρίζει το μάτι σου από τη μαυρίλα των δυτικών δρόμων.
Μόνο οι Ουκρανοί περιφέρουν κάποια αλητεία και έχουν το αγριεμένο βλέμμα αλλά συγχωρούνται.
Αυτή ήταν πολύ εντυπωσιακή τι λες τώρα.Κάπου 184 ύψος.Πήρε μερικά κιλά τους τελευταίους μήνες,συμβαίνει με τις Πόλκες συχνά.
Βρήκα οτι είχε κάνει και κάποιες φωτογραφίσεις για προιόντα.
Θέλει να πάρει μέρος στο επόμενο πολωνικό next top model αλλά πρέπει να χάσει κιλά.
Στίς επαρχιακές πόλεις τής Ρωσίας γιά νά πάς, πρέπει πρώτα νά πάς σέ "Στρατόπεδο εκπαίδευσης μαχητών πολέμου"Στη ρωσικη επαρχεια δυσκολα να πατησει δυτικο ποδι και αν πατησει αν δεν ειναι καταλληλα προετοιμάσμενο δεν επιβιώνει, η ρωσια στην επαρχεια ειναι "αγρια δυση" οι συνθηκες ειναι σκληρες και οι εγκαταστασεις οχι τοσο καλες,εννοω απο ανεση και υποδομές, το μονο καλο ειναι οτι ειναι φθηνά, π.χ εβρισκα παρακμιακά χοτελια στη τουλα και σε αλλες πολεις με 20 ευρω οπου έμεναν μεσα εργάτες οι οποιοι έπιναν περισσότερη βοτκα απο νερό και άκουγες συνέχεια να τσουγκρανε τα ποτηρια και να λενε здоровье ελληνιστι στην υγεια μας.
Επίσης αυτοι οι εργατες παντα μαζευουν και τις πεταχτουλες της πολης στο χοτελι.
Γενικε ειναι ευκολα να πηδησεις ρωσικη επαρχεία, εγω την πρωτη μερα με λιγα ευρω πηδησα τη καμαριέρα, καθαρο ντηλ πρόταση με 30 ευρώ,ηταν.μια 45αρα αλλα μου το εδωσε πιάτο.
Στή Ρωσία όπου καί νά πάς δέν έχει πέτρες.Είναι μαλακό τό έδαφος -Οπως ποτίζουμε εμείς εδώ τούς κήπους μας-Π.χ πήγαινα στη σειρα να μπω λεωφορείο μου χωνοταν άλλος μπροστά,δεν εχουν τρόπους επαρχεία,εκει πιανει πολυ η μαγκια και ο τσαμπουκας ενω μοσχα ηταν πιο κυριλατα πιο Δύση.
Επίσης στις ηλεκτρικες σκαλες αν σταθείς στα αριστερα σε σπρωχνει ο αλλος σου λεει στα δεξια στέκεσαι.
Βέβαια αν εισαι ντουκι δεν σου πολυμιλανε,σε κόβουν αν τους περνει η οχι γι αυτο λέω δεν ειναι σοφτ τα πράγματα εκεί.
Επίσης στη τουλα την επεσα σε μια 8αρα στο δρομο ξανθια ωραιο μουνι και καπακι έσκασε ο γκομενος αντρας της απο ενα μαγαζι,ενα ντουκι 1 85 ωχ λεω τωρα αντε να τα βγαλω περα,ηρθε κοντα μου αν και εγω ειμαι σε φορμα κατι μου ειπε στα ρωσικα δεν κατάλαβα και εφυγε ευτυχως δεν το τράβηξε.
Μια αλλη φορα στη πολη τβερ τα εμπλεξα με μια 32αρα παντρεμενη με ενα παιδί, μου λεει θα έρθεις το πρωι μεχρι της 12 σπιτι μου,εμενε στα περιχωρα της τβερ,πηγα 10 περιπου και με περιμενε με ζαρτιέρες και σεξι εσωρουχα,η καριολα ειχε φτιαξει ατμόσφαιρα στο σπίτι αλλα ο χρονος κυλούσε και κου ελεγε στις 12 θα φυγεις γιατι μπορει να έρθει ο αντρας μου,κανονικά 1 σχολαει αλλα καμια φορα έρχεται και νωρίτερα
Στήν επαρχία τής Ρωσίας, υπάρχουν γκόμενες πού σέ ομορφιά είναι σέ άλλο επίπεδο..."Διαστημικό"Και γιατί να πάει ρε παιδιά στην τελική κάποιος εκεί; Για να πηδήξει Ρωσίδα..Βρωμάνε οι πουτάνες και τα έσκορτς από Ρωσίδες, Ουκρανίδες και Πολωνέζες..Προσωπικά έχω πάει με αρκετά εσκορτάκια Ρωσοουκρανές, όχι με Πολωνέζα, αλλά θα βρεθώ σύντομα Βαρσοβία και λέω να πάρω μία Πολωνή έσκορτ,αλλά να τρέχω στην τρ'υπα της γεωγραφίας, στα Διδυμότοιχα(σύμφωνα με το τραγούδι, αν μην παρεξηγηθώ)της Ρωσίας να πηδήξω τις βλάχες ε όχι....όχι
Μπα, εγώ είμαι κότα, δεν πάω εκεί, προτιμώ να πληρώσω μία εδώ...Στήν επαρχία τής Ρωσίας, υπάρχουν γκόμενες πού σέ ομορφιά είναι σέ άλλο επίπεδο..."Διαστημικό"
Προσωπικά εκτός από Σερβία καί Βοσνία, εκεί είδα τίς πιό όμορφες...γυναίκες τίς ζωής μου!!
-Ζυγίζεις τό ρίσκο, τήν επικινδυνότητα καί άν σέ παίρνει κάνεις τήν "Απόπειρα" νά πάς-
Σωστό, αλλά με τι τίμημα;;Φιλε οι ρωσιδες και οι ουκρανες που ειναι στα γραφεια δεν εχουν καμια σχεση με τις εκει ντοπιες.
Πρωτον να σου πω οτι μισες απο αυτες δεν ειναι ρωσιδες ειναι Ρουμάνες και μολδαβες που βαφτιζονται Ρωσίδες ισως και βουλγαρες αν ειναι ανοιχτοχρωμες.
Οι υπολοιπες μισες που ειναι ρωσιδες ειναι γ διαλογης και αν δεν ειναι γ εχουν γινει απο τις εδω συνθήκες εχουν αλλαξει μεταμφιεστοι ειναι ιμιτασιον.
Οποτε δεν μπορεις μεσω των εσκορτ να εχεις αντικειμενικη εικονα περι ρωσιδων.
Θα εχεις αν πας ρωσια και τα μπλέξεις με καθημερινες κοπέλες εκεί.
Και γιατί να πάει ρε παιδιά στην τελική κάποιος εκεί; Για να πηδήξει Ρωσίδα..Βρωμάνε οι πουτάνες και τα έσκορτς από Ρωσίδες, Ουκρανίδες και Πολωνέζες..Προσωπικά έχω πάει με αρκετά εσκορτάκια Ρωσοουκρανές, όχι με Πολωνέζα, αλλά θα βρεθώ σύντομα Βαρσοβία και λέω να πάρω μία Πολωνή έσκορτ,αλλά να τρέχω στην τρ'υπα της γεωγραφίας, στα Διδυμότοιχα(σύμφωνα με το τραγούδι, αν μην παρεξηγηθώ)της Ρωσίας να πηδήξω τις βλάχες ε όχι....όχι
Αν για καποιο λογο σε ενδιαφερει ο χαρακτηρας της κορασιδας και οχι μονο ο κωλος, μπουτια, βυζια, κλπ τοτε επαρχια θα βρεις γυναικες με χαρακτηρα. Αλλο η πουτανα που παιρνει σβαρνα τη Μεσογειο και το Ντουμπαι τργωνοντας 1500 πουτσες για να πλουτισει γρηγορα και αλλο η γυναικα που καθεται στον τοπο της και δουλευει λογιστρια, πωλητρια, οδοντιατρος, μεσιτρια, γραμματεας σε τοπικο εργοστασιο, κοκ Νυχτα με μερα. Και οι καλλιεργημενες ρωσιδες ειναι η αφαν γκατε των γυναικων παγκοσμιως, οποτε αν καποιος βρει μια τετοια εχει πιασει το ΤΖΟΚΕΡ
Παντρεμένος είμαι, έναν πόυτσο θέλω να ρίξω όχι να βρω τη γυναίκα της ζωής μου, χαχαχαχαΑν για καποιο λογο σε ενδιαφερει ο χαρακτηρας της κορασιδας και οχι μονο ο κωλος, μπουτια, βυζια, κλπ τοτε επαρχια θα βρεις γυναικες με χαρακτηρα. Αλλο η πουτανα που παιρνει σβαρνα τη Μεσογειο και το Ντουμπαι τργωνοντας 1500 πουτσες για να πλουτισει γρηγορα και αλλο η γυναικα που καθεται στον τοπο της και δουλευει λογιστρια, πωλητρια, οδοντιατρος, μεσιτρια, γραμματεας σε τοπικο εργοστασιο, κοκ Νυχτα με μερα. Και οι καλλιεργημενες ρωσιδες ειναι η αφαν γκατε των γυναικων παγκοσμιως, οποτε αν καποιος βρει μια τετοια εχει πιασει το ΤΖΟΚΕΡ
Αυτές δεν είναι φετινές φώτος;;
Eννοούσα το τίμημα της επικινδυνότητας..Πολυ χαμηλοτερο απο εδω τις εκδιδόμενες.
Γενικα αν εσυ δαπανησεις για ενα ποτο η για ενα ρεστοραν και διαθετεις τα προσοντα ανετα θα ριχνεις ρωσιδες.
Εγω τις προσκαλουσα για γευμα και μετα το βραδι ειμαστε στο δωματιο του χοτελ.
Βέβαια αυτες τις επιτυχιες τις εχω σε συγκεκριμένες πολεις εχω πει ηδη 2 πιο πισω και ακομα δεν εχω εξερευνήσει πολλες.
Περα απο τα ουραλια και βορειοτερα του λενιγκραντ δεν εχω παει,αλλα ειναι τεραστια χωρα δεν μπορεις να την εξερευνησεις ουτε σε δυο ζωες.
Πας μεσω ιστανμπουλ αφου βγαλεις πρωτα βιζα.
Εγω θα κοταξω να αγορασω κανα οικόπεδο σε κανα χωριο και να γραφτω για νομιμοποιηση.
Βέβαια ακοομα δεν ξερω τίποτα ολα θα τα κανω μεσω δικηγορου.
Eννοούσα το τίμημα της επικινδυνότητας..
Ευχαριστώ πολύ! όμως όπως είπα είμαι παντρεμλενος και κάνω καταδρομικές..Αν δεν πάω για δουλειά στη Ρωσία, όπως θα πάω σύντομα βαρσοβία τι θα πω στη γυναίκα;; Και τα Ρώσικα πως να τα μάθει κανείς;; Μου φαίνονται πολύ δύσκολα, χαχα, ου γαλνεται πιο έυκολα να μάθω γερμανικά, ισπανικά ή ιταλικά...Καλά δεν μιλάνε Αγγλικά εκέι; Εδώ και η κουτσή Μαρία στο χωριό μιλάει Αγγλικα...Κοιτα πρέπει να εισαι αιλουρως και φυλας τις κακοτοπιες.
Αρχικα για μενα μαθε ρωσικα 3μηνες ταχυρυθμα θα σε βοηθησουν πολυ.
Επίσης θα σου πω εγω που θα ξεκινησεις να πας για να μπεις στο κλιμα και απο εκει και περα θα μπει το νερο στο αυλάκι.
Αν πας μοσχα και δε στα τουριστικα δεν θα πιασεις παλμο.
Πρέπει να πας επαρχια και για να γλιτωσεις και χρημα αλλα και να ανεβασεις τα ποσοστα επιτυχίας.
Αν θες σου λεω απο που θα ξεκινησεις αν εχεις σκοπο να πας.