Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.911
- Πόντοι
- 3.656
Οι μαύροι γενικά έχουν ένα κοινό,ένα 2-5% του γυναικείου πληθυσμού γουστάρει μαύρους και αυτό που έχουν να κάνουνε είναι να βρούνε αυτό το 2-5%.
Και το 100% στις χοντρές
Οι μαύροι γενικά έχουν ένα κοινό,ένα 2-5% του γυναικείου πληθυσμού γουστάρει μαύρους και αυτό που έχουν να κάνουνε είναι να βρούνε αυτό το 2-5%.
Και το 100% στις χοντρές
Τύπε σίγουρα θα καώ.Τυπάρα Glyfomounix αποφάσισες να γίνεις αρσενική πόρνη κάποιας βαλτογκόμενας
Αν με όλες τις σλάβες χρειάζεσαι ψυχρό αίμα, με τις Λιθουανες πρέπει να είναι παγάκι συμπαγές.
Αν είναι στη χώρα της, πρέπει να είναι τελείως ανεπάγγελτη για να θέλει να έρθει στη δική σου. Αν έχει επάγγελμα το μόνο που τις νοιάζει είναι το American Dream. Αν έχετε μιλήσει σίγουρα 100% σου έχει πει για φίλες στην αμερική που κάνουν ζωάρα. Γίνεται βομβαρδισμός στις χώρες τους απο τέτοιες ιστορίες.
Παίξε καλή μπαλίτσα, ξεπάτωσέ την γιατί δέχονται τα πάντα στο κρεβάτι , αλλά μην δεθείς και μην περιμένεις το παραμικρό συναίσθημα.
Αν για οποιοδήποτε λόγο καείς, εδώ είμαστε να προσφέρουμε ψηχολογική υποστήριξη
Θα μας πει ο Βαλκανιος πουτσαρας για τις διαφορες Ελβετιδων-Γερμανιδων.
Για ένα περίεργο λόγο οι Ελβετίδες είναι οι Τσέχες της Κεντροδυτικής ευρώπης όσον αφορά την αραπολαγνεία. Πραγματικά δεν μπορείς να κοιτάξεις μέσα σε παιδικό καρότσι για το χρώμα του παιδιού... Ας μας πει και ο ΒΠ
Είναι τσέχικο τρολάρισμα, όπως και ότι τους ντύνουν ναύτες..Ειχε και κατι αλλους μαυρους ντυμενους με ρουχα εποχης,ενδυμασια κομητος,παπιγιον,φουλαρι,περουκα κτλ,πλουμιστο σπαθι σε θηκαρι που καλουσαν τον κοσμο στην οπερα λες και οι ευγενεις στην Πραγα του 18ου αιωνα ηταν μαυροι.
Μαλλον τσεχικο χιουμορ ηταν αυτο.
Δεν έγραψα για παντοφλάτο . Για κουστουμάτο έγραψα. Που δεν κοιτάει καν τις γκόμενες. Έχω δει άπειρους τέτοιους.Ο Γερμανος με πεδιλο και ασπρη καλτσα που πινει γκαζοζα βλεποντας Ρουμενιγκε ειναι περισσοτερο εικονα του παρελθοντος.Οι συγχρονοι Γερμανοι ειναι προσεγμενοι,καλοντυμενοι και συχνα με αριστη φυσικη κατασταση.
Δεν έγραψα για παντοφλάτο . Για κουστουμάτο έγραψα. Που δεν κοιτάει καν τις γκόμενες. Έχω δει άπειρους τέτοιους.
Να πω την αλήθεια, είναι νωρίς για διαπιστώσεις, πόσο μάλλον για γενικεύσεις.
Ερχόμενος από Βαυαρία σε γερμανόφωνο μέρος, συνάντησα πάνω-κάτω τα ίδια, σε ίσως ακόμη πιο συντηρητικό βαθμό.
Αλλά τι θα πει Ελβετίδα σε μία χώρα τόσο μικρή που όμως αν ένας καζαμπούμπου έσκαγε Λωζάνη η γκόμενα έχει μάθει ότι μπορεί να είναι "Γάλλος" ενώ αυτή από το Winterthur ότι είναι αφρικανός boat migrant;
Είναι τσέχικο τρολάρισμα, όπως και ότι τους ντύνουν ναύτες..
Όσο περί μαύρων, οι γκόμενες που νταραβερίζονται μαζί τους είναι β΄και γ΄ διαλογής ή αυτές που απορρίπτει ο ντόπιος αντρικός πληθυσμός.
Ακόμη και ωραία να είναι η άλλη είναι σίγουρα καμένη, γαμιέται για κανά γραμμάριο,κ.λ.π.
Και κάτι ούφο που έκαναν παιδιά με μαύρους, οι περισσότερες είναι τώρα μόνες και δεν τις παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Βαρσοβία σπάνια βλέπεις σπάνια τέτοιους συνδυασμούς, μιας και εκεί παίζει εσωστρέφεια και έχουν ανέβει και οι Πολωνοί.
Πιο πολλοί να ψηθούν για κανάν λατίνο οι Πολωνέζες, παρά για μαύρο.
Υ.Γ. Οι Πολωνέζες κάνουν τραγικές μαλακίες όταν φεύγουν εκτός Πολωνίας.
Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ για τον πούτσο . Η διαφορά με εμάς, είναι ότι στα αρχίδια τους λίγο οι γκόμενες.Οι Γερμανοι ειναι δυνατοι τωρα.Βεβαια μερικοι μπλεκουν με Γιαπωνεζες,Κορεατισσες.Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.
Οι Γερμανοι ειναι δυνατοι τωρα.Βεβαια μερικοι μπλεκουν με Γιαπωνεζες,Κορεατισσες.Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.
Αυτό είναι ευαγγέλιο για το καμάκι . Αν το διάβαζαν 10 φορές οι παίκτες πριν βγουν στο τεραίν .... θα γλύτωναν πολλές κακοτοπιές.Εσύ και το καλύτερο καμάκι του κόσμου να της κάνεις, αν δεν σε έχει στο target group της, δεν θα φας ποτε.
Σς ολες τις χωρες που πανε οι Πολωνεζες μπλεκουν με τον πατο.Τριτοκοσμικους,αραπηδες,Αλβανους,Κουρδους,πακια δεν το χωραει ο νους σου με ποιους τραβιουνται.
Θα σου πω. Καταρχήν οι ασιάτισες με γερμανούς είναι κυρίως Ινδονίσιες, Ταιλανδέζες ή από την χερσόνησο του Σιάμ. Δηλαδή είναι από φτωχές χώρες και για κάποιο μαγικό τρόπο έχουν τον 100% έλεγχο στη σχέση. Οι τύποι πραγματικά είναι μαριονέτες αυτών των γυναικών και πολύ περίεργοι. Προχωράει η σχιστομάτα τάπα μπροστά και ο γερμαναρας που ακολουθεί κρέμεται από το τι θα του πει.
Αν δεν είχαν αυτές, δεν νομίζω ακόμα και οι πιο ανεξάρτητες ευρωπαίες να ήθελαν αυτά τα ανδροειδή ..
Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ για τον πούτσο . Η διαφορά με εμάς, είναι ότι στα αρχίδια τους λίγο οι γκόμενες.
Αυτό το είχα διαπιστώσει από 12 χρονών , που έκανα παρέα με ξένους σε ξενοδοχεία που με πήγαιναν καλοκαίρι οι δικοί μου που ήταν κάργα σε δυτικούς. Είχα μια καψούρα ένα καλοκαίρι .... παρατσούκλι τζέσικα ράμπιτ ... μαντεύεις ποιό αρχαίο καλοκαίρι ήταν ........
που ήταν γερμανίδα ........
4 μαλάκες κολλητοί της ..... ενδιαφέρονταν περισσότερο ........ πως θα ψήσουν τις μανάδες τους ... που ήταν γκεστάμπο να τους αφήσουν στη ντίσκο μέχρι το πρωί .... και πως θα βρουν ποτά ... παρά για τις γκόμενες .......... όταν τους εξασφάλισα το ξενύχτι και τα ποτέ .... έγινα θεός τους ......
και μπαλαμούτιασα τη γκόμενα ...... ήταν το πρώτο μου επικό καλοκαιρινό μπαλαμούτι !
Οι Γερμανοί γενικά πως τις βλέπουν τις Γερμανίδες;Όπως εμεις τις ελλεεινίδες;
Αυτοί που ήταν τελείως παθητικοί ήταν οι Τσέχοι.Μάλιστα οι Τσέχες διαμαρτύρονται οτι οι άντρες είναι τελείως αδιάφοροι και λαπάδες ενώ μου λέγανε εσείς οι Ελληνες έχετε ταπεραμέντο,όλοι θέλετε να γαμάτε.Οι Τσέχοι δε θέλουν πολύ να γαμάνε.
Οι Γερμανοι ειναι δυνατοι τωρα.Βεβαια μερικοι μπλεκουν με Γιαπωνεζες,Κορεατισσες.Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.
Αυτές και διακοπές εκτός Πολωνίας όταν πηγαίνουν, το γαμάνε και ψοφάει..Σς ολες τις χωρες που πανε οι Πολωνεζες μπλεκουν με τον πατο.Τριτοκοσμικους,αραπηδες,Αλβανους,Κουρδους,πακια δεν το χωραει ο νους σου με ποιους τραβιουνται.
Οι Γερμανοί γενικά πως τις βλέπουν τις Γερμανίδες;Όπως εμεις τις ελλεεινίδες;
Αυτοί που γυρνάνε τσόντες στα πάρκα...δε θέλουν να γαμάνε;Παράξενο μου φαίνεται
Τύπε , όταν λέμε έχω καεί έχω καεί όμως. Αλλά είμαι και τελειωμένος μουνακιαςΔεν είναι τραγικό να καείς για μια μοντελέ γκόμενα. Οι περισσότεροι καίγονται για κοντοχοντρα προβληματικά σούργελα.
Νομίζω πρέπει να επιμείνεις. Η επιμονή στις Βαλτικές δεν εκλαμβάνεται άσχημα όπως από κάποιες Ρωσοουκρανίδες ή Πολωνέζες που θεωρούν περίεργο τον επίμονο.
Είναι ιντερνετική η γνωριμία ή πραγματική;
Στη πραγματική θέλει 3 ραντεβού, στην ιντερνετική μέσα σε 15 μέρες πρέπει να βρεθείτε!
Να την κάνει την ελλεινιδα η την ανατολικια τι ο Φριτς;Οι Γερμανοί που μπλέκουν με τέτοιες είναι συνήθως όσοι δεν βρίσκουν ανταπόκριση στις Γερμανίδες.
Κάτι ψιλοnerds,beta ή μεγαλύτερης ηλικίας που ψάχνουν νέες γυναίκες,αλλά δεν μπορούν να έχουν δυτικές.
Μια άλλη κατηγορία είναι κάποιοι που γουστάρουν αυτές τις κουλτούρες,ταξιδεύουν εκεί,κ.λ.π.
Είχα Γερμανό πρώην συνάδελφο ο οποίος είχε τρέλα με την Ιαπωνία και παντρεύτηκε Γιαπωνέζα.
Αυτές και διακοπές εκτός Πολωνίας όταν πηγαίνουν, το γαμάνε και ψοφάει..
Και δε μιλάω για μεθύσια και ONS, αλλά για επιλογές που άλλες,π.χ. Ρωσίδες, δε θα τις έκαναν ποτέ.
Οι Γερμανοί έχουν για πάρα πολλούς λόγους τις Γερμανίδες σαν πρώτη επιλογή.
Η καλή Γερμανίδα πατάει σχεδόν οτιδήποτε άλλο υπάρχει στη χώρα, ειδικά σε σχεσιακό επίπεδο.
Οι Γερμανιδες ειναι μουναρες απλα δεν το δειχνουν.Μονο καποιες μερες τα πετανε τους θερινους μηνες για να ζευγαρωσουν.Αμα οι Γερμανιδες ντυνονταν οπως οι Πολωνεζες με τα κολλητα και τις μπουταρες εξω ή οι Τσεχες με τα μινι αερινα φορεματα θα ερρεε το χυσι στα πεζοδρομια.
Αλλα τοτε δε θα τις επαιρνε κανεις σοβαρα στη δουλεια οι Γερμανιδες θελουν να δειχνουν μαχιμες επαγγελματικα,άλογα εργασίας.