Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.911
Πόντοι
3.656

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Και το 100% στις χοντρές :tooth:

Οι μαύροι είναι οι καλύτεροι σκουπιδιάρηδες γαμάνε ό,τι ναναι.Οπότε και το μπάζο φίλη της ωραίας τρώει πούτσα και είναι ικανοποιημένες.Οι μαύροι προτιμούν γενικά πληθωρικές,ζουμερές κοπέλες όπως είναι και οι μαύρες κτλ με τεράστιους κώλους.
Πάντως Πολωνία έκαναν θραύση έβλεπες μουνάρες Πολωνέζες με μαύρους.Κυρίως εκτός Πολωνίας τις κυκλοφορούσαν,εντός Πολωνίας τις γαμάνε μόνο γιατί είναι επικίνδυνο να τις κυκλοφορούνε.

Μια Πολωνέζα που έχω μου είπε οτι οι μαύροι είναι φοβεροί στο γλυφομούνι,γλύφουν ασταμάτητα με τις ώρες.Τη ρωτάω έχεις πάει με μαύρο? και μου λέει φυσικά.Λες και τη ρώτησα αν έχει φάει παγωτό,σε αυτό το στυλ.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.971
Πόντοι
3.506
Τυπάρα Glyfomounix αποφάσισες να γίνεις αρσενική πόρνη κάποιας βαλτογκόμενας :rockon::rockon::rockon:
Αν με όλες τις σλάβες χρειάζεσαι ψυχρό αίμα, με τις Λιθουανες πρέπει να είναι παγάκι συμπαγές.
Αν είναι στη χώρα της, πρέπει να είναι τελείως ανεπάγγελτη για να θέλει να έρθει στη δική σου. Αν έχει επάγγελμα το μόνο που τις νοιάζει είναι το American Dream. Αν έχετε μιλήσει σίγουρα 100% σου έχει πει για φίλες στην αμερική που κάνουν ζωάρα. Γίνεται βομβαρδισμός στις χώρες τους απο τέτοιες ιστορίες.
Παίξε καλή μπαλίτσα, ξεπάτωσέ την γιατί δέχονται τα πάντα στο κρεβάτι , αλλά μην δεθείς και μην περιμένεις το παραμικρό συναίσθημα.
Αν για οποιοδήποτε λόγο καείς, εδώ είμαστε να προσφέρουμε ψηχολογική υποστήριξη :hi:
Τύπε σίγουρα θα καώ.

Είμαι το μεγαλύτερο παράδειγμα αυτοκαταστροφικου άντρα που αντί να βρει καμία να του κάνει σπανακοπιτες ,ορμάει σε προβληματικές, ψηλές αδύνατες ,κμανικου τύπου.

Με παίζει πολύ η καργιολα ,αλλά λέει είμαι γαμικος και δε θέλει να μου κάτσει. Μαλακιες απλά επειδή έχω μπει σε 5-6 που ξέρει

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.195
Πόντοι
456
Θα μας πει ο Βαλκανιος πουτσαρας για τις διαφορες Ελβετιδων-Γερμανιδων.
Για ένα περίεργο λόγο οι Ελβετίδες είναι οι Τσέχες της Κεντροδυτικής ευρώπης όσον αφορά την αραπολαγνεία. Πραγματικά δεν μπορείς να κοιτάξεις μέσα σε παιδικό καρότσι για το χρώμα του παιδιού... Ας μας πει και ο ΒΠ :coffee:

Να πω την αλήθεια, είναι νωρίς για διαπιστώσεις, πόσο μάλλον για γενικεύσεις.
Ερχόμενος από Βαυαρία σε γερμανόφωνο μέρος, συνάντησα πάνω-κάτω τα ίδια, σε ίσως ακόμη πιο συντηρητικό βαθμό.
Αλλά τι θα πει Ελβετίδα σε μία χώρα τόσο μικρή που όμως αν ένας καζαμπούμπου έσκαγε Λωζάνη η γκόμενα έχει μάθει ότι μπορεί να είναι "Γάλλος" ενώ αυτή από το Winterthur ότι είναι αφρικανός boat migrant;

Ειχε και κατι αλλους μαυρους ντυμενους με ρουχα εποχης,ενδυμασια κομητος,παπιγιον,φουλαρι,περουκα κτλ,πλουμιστο σπαθι σε θηκαρι που καλουσαν τον κοσμο στην οπερα λες και οι ευγενεις στην Πραγα του 18ου αιωνα ηταν μαυροι.
Μαλλον τσεχικο χιουμορ ηταν αυτο.
Είναι τσέχικο τρολάρισμα, όπως και ότι τους ντύνουν ναύτες..

Όσο περί μαύρων, οι γκόμενες που νταραβερίζονται μαζί τους είναι β΄και γ΄ διαλογής ή αυτές που απορρίπτει ο ντόπιος αντρικός πληθυσμός.
Ακόμη και ωραία να είναι η άλλη είναι σίγουρα καμένη, γαμιέται για κανά γραμμάριο,κ.λ.π.
Και κάτι ούφο που έκαναν παιδιά με μαύρους, οι περισσότερες είναι τώρα μόνες και δεν τις παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Βαρσοβία σπάνια βλέπεις σπάνια τέτοιους συνδυασμούς, μιας και εκεί παίζει εσωστρέφεια και έχουν ανέβει και οι Πολωνοί.
Πιο πολλοί να ψηθούν για κανάν λατίνο οι Πολωνέζες, παρά για μαύρο.

Υ.Γ. Οι Πολωνέζες κάνουν τραγικές μαλακίες όταν φεύγουν εκτός Πολωνίας.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.368
Πόντοι
3.656
Ο Γερμανος με πεδιλο και ασπρη καλτσα που πινει γκαζοζα βλεποντας Ρουμενιγκε ειναι περισσοτερο εικονα του παρελθοντος.Οι συγχρονοι Γερμανοι ειναι προσεγμενοι,καλοντυμενοι και συχνα με αριστη φυσικη κατασταση.
Δεν έγραψα για παντοφλάτο . Για κουστουμάτο έγραψα. Που δεν κοιτάει καν τις γκόμενες. Έχω δει άπειρους τέτοιους.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Δεν έγραψα για παντοφλάτο . Για κουστουμάτο έγραψα. Που δεν κοιτάει καν τις γκόμενες. Έχω δει άπειρους τέτοιους.

Οι Γερμανοι ειναι δυνατοι τωρα.Βεβαια μερικοι μπλεκουν με Γιαπωνεζες,Κορεατισσες.Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Να πω την αλήθεια, είναι νωρίς για διαπιστώσεις, πόσο μάλλον για γενικεύσεις.
Ερχόμενος από Βαυαρία σε γερμανόφωνο μέρος, συνάντησα πάνω-κάτω τα ίδια, σε ίσως ακόμη πιο συντηρητικό βαθμό.
Αλλά τι θα πει Ελβετίδα σε μία χώρα τόσο μικρή που όμως αν ένας καζαμπούμπου έσκαγε Λωζάνη η γκόμενα έχει μάθει ότι μπορεί να είναι "Γάλλος" ενώ αυτή από το Winterthur ότι είναι αφρικανός boat migrant;

Είναι τσέχικο τρολάρισμα, όπως και ότι τους ντύνουν ναύτες..

Όσο περί μαύρων, οι γκόμενες που νταραβερίζονται μαζί τους είναι β΄και γ΄ διαλογής ή αυτές που απορρίπτει ο ντόπιος αντρικός πληθυσμός.
Ακόμη και ωραία να είναι η άλλη είναι σίγουρα καμένη, γαμιέται για κανά γραμμάριο,κ.λ.π.
Και κάτι ούφο που έκαναν παιδιά με μαύρους, οι περισσότερες είναι τώρα μόνες και δεν τις παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Βαρσοβία σπάνια βλέπεις σπάνια τέτοιους συνδυασμούς, μιας και εκεί παίζει εσωστρέφεια και έχουν ανέβει και οι Πολωνοί.
Πιο πολλοί να ψηθούν για κανάν λατίνο οι Πολωνέζες, παρά για μαύρο.

Υ.Γ. Οι Πολωνέζες κάνουν τραγικές μαλακίες όταν φεύγουν εκτός Πολωνίας.

Σς ολες τις χωρες που πανε οι Πολωνεζες μπλεκουν με τον πατο.Τριτοκοσμικους,αραπηδες,Αλβανους,Κουρδους,πακια δεν το χωραει ο νους σου με ποιους τραβιουνται.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.368
Πόντοι
3.656
Οι Γερμανοι ειναι δυνατοι τωρα.Βεβαια μερικοι μπλεκουν με Γιαπωνεζες,Κορεατισσες.Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.
Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ για τον πούτσο . Η διαφορά με εμάς, είναι ότι στα αρχίδια τους λίγο οι γκόμενες.
Αυτό το είχα διαπιστώσει από 12 χρονών , που έκανα παρέα με ξένους σε ξενοδοχεία που με πήγαιναν καλοκαίρι οι δικοί μου που ήταν κάργα σε δυτικούς. Είχα μια καψούρα ένα καλοκαίρι .... παρατσούκλι τζέσικα ράμπιτ ... μαντεύεις ποιό αρχαίο καλοκαίρι ήταν ........
που ήταν γερμανίδα ........

4 μαλάκες κολλητοί της ..... ενδιαφέρονταν περισσότερο ........ πως θα ψήσουν τις μανάδες τους ... που ήταν γκεστάμπο να τους αφήσουν στη ντίσκο μέχρι το πρωί .... και πως θα βρουν ποτά ... παρά για τις γκόμενες .......... όταν τους εξασφάλισα το ξενύχτι και τα ποτέ .... έγινα θεός τους ......
και μπαλαμούτιασα τη γκόμενα ...... ήταν το πρώτο μου επικό καλοκαιρινό μπαλαμούτι !

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.911
Πόντοι
3.656

Οι Γερμανοί γενικά πως τις βλέπουν τις Γερμανίδες;Όπως εμεις τις ελλεεινίδες;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.368
Πόντοι
3.656
Εσύ και το καλύτερο καμάκι του κόσμου να της κάνεις, αν δεν σε έχει στο target group της, δεν θα φας ποτε.
Αυτό είναι ευαγγέλιο για το καμάκι . Αν το διάβαζαν 10 φορές οι παίκτες πριν βγουν στο τεραίν .... θα γλύτωναν πολλές κακοτοπιές.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.911
Πόντοι
3.656
Σς ολες τις χωρες που πανε οι Πολωνεζες μπλεκουν με τον πατο.Τριτοκοσμικους,αραπηδες,Αλβανους,Κουρδους,πακια δεν το χωραει ο νους σου με ποιους τραβιουνται.

Σαν τις ελλεεινίδες εκτος Ελλάδας δηλαδή...

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Θα σου πω. Καταρχήν οι ασιάτισες με γερμανούς είναι κυρίως Ινδονίσιες, Ταιλανδέζες ή από την χερσόνησο του Σιάμ. Δηλαδή είναι από φτωχές χώρες και για κάποιο μαγικό τρόπο έχουν τον 100% έλεγχο στη σχέση. Οι τύποι πραγματικά είναι μαριονέτες αυτών των γυναικών και πολύ περίεργοι. Προχωράει η σχιστομάτα τάπα μπροστά και ο γερμαναρας που ακολουθεί κρέμεται από το τι θα του πει.
Αν δεν είχαν αυτές, δεν νομίζω ακόμα και οι πιο ανεξάρτητες ευρωπαίες να ήθελαν αυτά τα ανδροειδή ..

Δε μιλάμε για πεταμένους Γερμανούς που δεν μπορούν να βρουν σοβαρή Γερμανίδα και πάνε με Ταυλανδέζες,Φιλιπινέζες κτλ.Μιλάμε για εμφανίσιμους,ευκατάστατους Γερμανούς που επιλέγουν ευκατάστατες Γιαπωνέζες,Κορεάτισσες κτλ.Τώρα τι βρίσκουν στα τζαπόνια δεν ξέρω αλλά μερικοί ενθουσιάζονται με την κουλτούρα εκεί λένε τέλεια κοινωνία,τέλειο φαγητό κτλ.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ για τον πούτσο . Η διαφορά με εμάς, είναι ότι στα αρχίδια τους λίγο οι γκόμενες.
Αυτό το είχα διαπιστώσει από 12 χρονών , που έκανα παρέα με ξένους σε ξενοδοχεία που με πήγαιναν καλοκαίρι οι δικοί μου που ήταν κάργα σε δυτικούς. Είχα μια καψούρα ένα καλοκαίρι .... παρατσούκλι τζέσικα ράμπιτ ... μαντεύεις ποιό αρχαίο καλοκαίρι ήταν ........
που ήταν γερμανίδα ........

4 μαλάκες κολλητοί της ..... ενδιαφέρονταν περισσότερο ........ πως θα ψήσουν τις μανάδες τους ... που ήταν γκεστάμπο να τους αφήσουν στη ντίσκο μέχρι το πρωί .... και πως θα βρουν ποτά ... παρά για τις γκόμενες .......... όταν τους εξασφάλισα το ξενύχτι και τα ποτέ .... έγινα θεός τους ......
και μπαλαμούτιασα τη γκόμενα ...... ήταν το πρώτο μου επικό καλοκαιρινό μπαλαμούτι !

Αυτοί που ήταν τελείως παθητικοί ήταν οι Τσέχοι.Μάλιστα οι Τσέχες διαμαρτύρονται οτι οι άντρες είναι τελείως αδιάφοροι και λαπάδες ενώ μου λέγανε εσείς οι Ελληνες έχετε ταπεραμέντο,όλοι θέλετε να γαμάτε.Οι Τσέχοι δε θέλουν πολύ να γαμάνε.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056

Τις βλέπουν σαν ίσες.Βασικά τις Γερμανίδες προτιμούν γιατί έχουν δουλειά,λεφτά,κοινή κουλτούρα κτλ.Τις Πολωνέζες τις βλέπουν σα χυσοδοχεία και τις Ρωσίδες,Ουκρανές πιο πολύ σαν gold diggers και πουτάνες όχι τόσο για σοβαρή σχέση.Με Τουρκάλες,Αράβισσες,Βαλκάνιες δεν πολυθέλουν να μπλέκουν φοβούνται τα σόγια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.911
Πόντοι
3.656
Αυτοί που ήταν τελείως παθητικοί ήταν οι Τσέχοι.Μάλιστα οι Τσέχες διαμαρτύρονται οτι οι άντρες είναι τελείως αδιάφοροι και λαπάδες ενώ μου λέγανε εσείς οι Ελληνες έχετε ταπεραμέντο,όλοι θέλετε να γαμάτε.Οι Τσέχοι δε θέλουν πολύ να γαμάνε.

Αυτοί που γυρνάνε τσόντες στα πάρκα...δε θέλουν να γαμάνε;Παράξενο μου φαίνεται :think:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.195
Πόντοι
456

Οι Γερμανοί που μπλέκουν με τέτοιες είναι συνήθως όσοι δεν βρίσκουν ανταπόκριση στις Γερμανίδες.
Κάτι ψιλοnerds,beta ή μεγαλύτερης ηλικίας που ψάχνουν νέες γυναίκες,αλλά δεν μπορούν να έχουν δυτικές.
Μια άλλη κατηγορία είναι κάποιοι που γουστάρουν αυτές τις κουλτούρες,ταξιδεύουν εκεί,κ.λ.π.
Είχα Γερμανό πρώην συνάδελφο ο οποίος είχε τρέλα με την Ιαπωνία και παντρεύτηκε Γιαπωνέζα.

Αυτές και διακοπές εκτός Πολωνίας όταν πηγαίνουν, το γαμάνε και ψοφάει..
Και δε μιλάω για μεθύσια και ONS, αλλά για επιλογές που άλλες,π.χ. Ρωσίδες, δε θα τις έκαναν ποτέ.

Οι Γερμανοί έχουν για πάρα πολλούς λόγους τις Γερμανίδες σαν πρώτη επιλογή.
Η καλή Γερμανίδα πατάει σχεδόν οτιδήποτε άλλο υπάρχει στη χώρα, ειδικά σε σχεσιακό επίπεδο.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Αυτοί που γυρνάνε τσόντες στα πάρκα...δε θέλουν να γαμάνε;Παράξενο μου φαίνεται :think:

Τις γαμανε αλλα οχι αρκετα.Τσεχες,Πολωνεζες θελουν πολλη πουτσα και δεν υπαρχει αρκετη στην πατριδα τους.
Δεν αντεχουν χωρις πουτσα για μεγαλο διαστημα κατα καποιο τροπο λατρευουν τα καυλια.
Και Ελλαδα να ηταν σιγα μην τους εφτανε η ελληνικη πουτσα.Θα καλιγωναν και αραβικα,πακικα,αλβανικα,αραπικα καυλια για να καλυψουν τις αναγκες τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.971
Πόντοι
3.506
Δεν είναι τραγικό να καείς για μια μοντελέ γκόμενα. Οι περισσότεροι καίγονται για κοντοχοντρα προβληματικά σούργελα.
Νομίζω πρέπει να επιμείνεις. Η επιμονή στις Βαλτικές δεν εκλαμβάνεται άσχημα όπως από κάποιες Ρωσοουκρανίδες ή Πολωνέζες που θεωρούν περίεργο τον επίμονο.
Είναι ιντερνετική η γνωριμία ή πραγματική;
Στη πραγματική θέλει 3 ραντεβού, στην ιντερνετική μέσα σε 15 μέρες πρέπει να βρεθείτε!
Τύπε , όταν λέμε έχω καεί έχω καεί όμως. Αλλά είμαι και τελειωμένος μουνακιας

Τη φασωσα σε ένα σπίτι όπου κάναμε πάρτυ και μετά έλεγε διαφορά,τάχα μου δεν ήθελε αλλά της άρεσε. Πιο τρελή και από την 36χρονη που έλεγα σε άλλο νήμα.

Να ξέρετε αν βγάλουν στις ειδήσεις τίποτα για Λιθουανή να κάνετε κερκίδα απέναντι από τη ΓΑΔΑ
Οι Γερμανοί που μπλέκουν με τέτοιες είναι συνήθως όσοι δεν βρίσκουν ανταπόκριση στις Γερμανίδες.
Κάτι ψιλοnerds,beta ή μεγαλύτερης ηλικίας που ψάχνουν νέες γυναίκες,αλλά δεν μπορούν να έχουν δυτικές.
Μια άλλη κατηγορία είναι κάποιοι που γουστάρουν αυτές τις κουλτούρες,ταξιδεύουν εκεί,κ.λ.π.
Είχα Γερμανό πρώην συνάδελφο ο οποίος είχε τρέλα με την Ιαπωνία και παντρεύτηκε Γιαπωνέζα.

Αυτές και διακοπές εκτός Πολωνίας όταν πηγαίνουν, το γαμάνε και ψοφάει..
Και δε μιλάω για μεθύσια και ONS, αλλά για επιλογές που άλλες,π.χ. Ρωσίδες, δε θα τις έκαναν ποτέ.

Οι Γερμανοί έχουν για πάρα πολλούς λόγους τις Γερμανίδες σαν πρώτη επιλογή.
Η καλή Γερμανίδα πατάει σχεδόν οτιδήποτε άλλο υπάρχει στη χώρα, ειδικά σε σχεσιακό επίπεδο.
Να την κάνει την ελλεινιδα η την ανατολικια τι ο Φριτς;

Παίρνει την ντόπια που και λογική έχει και κάποια λεφτά. Έχω γνωρίσει πολλές Γερμανίδες, τις βρίσκω ξενέρωτες αλλά μπορείς να μιλήσεις μαζί τους όχι σαν κάτι ναυάγια από τα Αντικύθηρα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Οι Γερμανιδες ειναι μουναρες απλα δεν το δειχνουν.Μονο καποιες μερες τα πετανε τους θερινους μηνες για να ζευγαρωσουν.Αμα οι Γερμανιδες ντυνονταν οπως οι Πολωνεζες με τα κολλητα,τα ντεκολτε και τα ξεκωλικα σορτσακια με τις μπουταρες εξω ή οι Τσεχες με τα μινι και τα αερινα διαφανη φορεματα θα ερρεε το χυσι στα πεζοδρομια.
Αλλα τοτε δε θα τις επαιρνε κανεις σοβαρα στη δουλεια οι Γερμανιδες θελουν να δειχνουν μαχιμες επαγγελματικα,άλογα εργασίας.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.911
Πόντοι
3.656
Οι Γερμανιδες ειναι μουναρες απλα δεν το δειχνουν.Μονο καποιες μερες τα πετανε τους θερινους μηνες για να ζευγαρωσουν.Αμα οι Γερμανιδες ντυνονταν οπως οι Πολωνεζες με τα κολλητα και τις μπουταρες εξω ή οι Τσεχες με τα μινι αερινα φορεματα θα ερρεε το χυσι στα πεζοδρομια.
Αλλα τοτε δε θα τις επαιρνε κανεις σοβαρα στη δουλεια οι Γερμανιδες θελουν να δειχνουν μαχιμες επαγγελματικα,άλογα εργασίας.

Μπορεί κάποιες να'ναι μουνάρες αλλά χάνουν εντελώς στη θηλυκότητα.Οι Σλάβες ακόμα και με το περπάτημά τους καυλώνεις,οι Γερμανίδες περπατάνε σαν άντρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom