Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.715
Πόντοι
3.936
Οι ελλεινιδες όμως
και η προπαγάνδα τους έχουνε πείσει τον κόσμο στην Ελλάδα ότι οι Αγγλίδες είναι άσχημες.τι να κλασουνε οι ελλεινιδες μπροστά στις εγγλεζες. Φαίνετε πάντως Αγγλία ότι ο κόσμος περνάει καλά στα βίντεο από το Μάντσεστερ πιο πανω. Σε αντίθεση με τη κατάθλιψη του ελλαδισταν
400 χρονια γ@μησι απο τους βικινγκς εφαγαν οι αγγλοι τον μεσαιωνα. Τουλαχιστον αφησαν καλο γονιδιο σε αρκετες αγγλιδες μεχρι σημερα.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.715
Πόντοι
3.936
Τσεχοσλοβάκα έχει να έρθει από το 1993.Οι Τσέχες που έφερνα στα 00s ευτυχώς δε μιλούσαν καθόλου αγγλικά οπότε και να τους μιλούσαν τα καμάκια έπιαναν τα αρχίδια τους.Το ίδιο και οι Πολωνέζες.
Οταν είσαι στο κλαμπ και σε δουν με μουνάρα πολλοί περιμένουν πότε θα πας τουαλέτα ή πότε ή δικιά σου θα πάει τουαλέτα για να της την πέσουν.
Εσυ σε ποια γλωσσα μιλουσες μαζι τους; Σουαχίλι;
Το 2ο εχει συμβει και μετα εμενες μπουκαλα. Μονος σου το ειχες πει.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.120
Πόντοι
2.306
Καργιολες γαμω τον Τρότσκι τους μέσα σοβιετικές νυφίτσες

Καλα δε θα ελεγα οτι ειναι τροτσκιστριες οι Λιθουανες.Μια με ρωτησε αν ξερω τι εχει κοινο η Ελλαδα με τη Λιθουανια.Τη μυθολογια λεω εγω.Και το μπασκετ λεει αυτη.Τελικα εχει βοηθησει και ο Γκαλης να γαμησουμε,που να εριχνε και κανα ταψι στο Σαμπονις ή να καρφωνε στη μαπα του.
Οι Λιθουανοι ηταν οι τελευταιοι παγανιστες στην Ευρωπη μαλιστα επαναστατησαν το 1400 οταν ο βασιλιας τους προσπαθησε να τους εκχριστιανισει,εκαψσν τις εκκλησιες,σκοτωσαν τους ιερεις και επεστρεψαν στον παγανισμο.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.120
Πόντοι
2.306
Οι Πολωνοί/ζες δεν έχουν αποβάλλει ακόμη το στίγμα ότι ο γείτονας τους θεωρούσε κάποτε επίσημα υπανθρώπους.
Και ότι τα επόμενα χρόνια ότι ανέκδοτα είχαμε εμείς για τους Αλβανούς, είχαν οι Γερμανοί για τους Πολωνούς.
Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις..

Τέτοια φαινόμενα επηρεάζουν αρκετά τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων.
Σκέψου να έχεις υλικά απωθημένα ή να νιώθεις ότι πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι κλέφτης ή ότι είσαι καλλιεργημένη και όχι απλά μια ακόμη εμφανίσιμη Σλάβα.

Εδώ για παράδειγμα διαφήμιση στη γερμανική τηλεόραση το 2008 για το ματς Γερμανίας Πολωνίας στο Μουντιάλ.

Συχνά υπάρχει ένταση μεταξύ Γερμανών,Πολωνών όταν είναι σε μεγάλες ομάδες.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Εδώ για παράδειγμα διαφήμιση στη γερμανική τηλεόραση το 2008 για το ματς Γερμανίας Πολωνίας στο Μουντιάλ.

Συχνά υπάρχει ένταση μεταξύ Γερμανών,Πολωνών όταν είναι σε μεγάλες ομάδες.
Σήμερα δεν παίζει να γύριζαν τέτοιο βίντεο και να μην ξεσηκώνονταν όλες οι αμοιβάδες για ρατσισμό,ξενοφοβία,κ.λ.π.
Άσε που θα ήταν και ένας άραβας και ένας μαύρος στην παρέα των Γερμανών,
που στο βίντεο είναι όλοι λευκοί..

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.120
Πόντοι
2.306
Σήμερα δεν παίζει να γύριζαν τέτοιο βίντεο και να μην ξεσηκώνονταν όλες οι αμοιβάδες για ρατσισμό,ξενοφοβία,κ.λ.π.

Τότε είχαν βγάλει και οι Πολωνοί βίντεο για τους Γερμανούς ακόμα καλύτερα.Ενα έδειχνε έναν Πολωνό νάνο να χύνει πάνω στους Γερμανούς και να εξαφανίζονται μετά το αυτοκίνητο.Αντε τώρα να παιχτούν τέτοια στην τηλεόραση.

Εδώ ένα άλλο βίντεο των Πολωνών για τους Γερμανούς.

Εδώ ένας άτυχος αξιωματικός της Βέρμαχτ προσπαθεί να καταγράψει πολωνικό όνομα και ημερομηνία γέννησης.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.692
Πόντοι
3.556
Και ένα άφυλλο με μια πουσταρα ξέχασες. Που ξέπεσε το ντοιτσλαντ

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.120
Πόντοι
2.306
Οι Πολωνοί αν δείτε τους πρόλαβαν.Βάλανε Τούρκο με φέσι και Ιρανό γενειοφόρο στο κλιπ που κοροιδεύει τους Γερμανούς.Γενικά ένα μεγάλο πλεονέκτημα της Πολωνίας είναι το τεράστιο ποσοστό λευκού πληθυσμού για τα σημερινά ευρωπαικά δεδομένα,βλέπεις περίπου 98% λευκούς και λευκές έξω και ανοίγει ο μάτι σου.Δύση πρέπει να συνηθίσεις τη μαυρίλα,τη μαντίλα και αυτό το brown χρώμα των πάκηδων.
Σε σχέση με τις σλαβικές χώρες στα ανατολικά της που επίσης διαθέτουν τεράστιο ποσοστό λευκού πληθυσμού η Πολωνία έχει το πλεονέκτημα οτι διαθέτει ευρωπαικού τύπου ανέσεις,δηλαδή δε μιζεριάζεις από την έλλειψη ανέσεων όπως π.χ. Ουκρανία,ευρωπαική Ρωσία.Από την άλλη δεν μπορείς να γαμάς αβέρτα Πολωνία όπως στις ανατολικές σλαβικές χώρες,είναι ένας συμβιβασμός.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.120
Πόντοι
2.306
Εδώ οι Γερμανοί κοροιδεύουν τις Πολωνέζες.

Και κλασσικά Πολωνούς που τα εξαφανίζουν όλα.

Τελευταία τροποποίηση:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.586
Πόντοι
216
Συνταγές του ΕΟΠΥΥ θα εκτελούνται σε φαρμακεία της Πολωνίας

Λετε να ερχονται και αλλες πρωτοβουλίες για συσφιξη σχεσεων αναμεσα στις δυο χωρες, Ελλαδα και Πολωνια;

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.120
Πόντοι
2.306
Συνταγές του ΕΟΠΥΥ θα εκτελούνται σε φαρμακεία της Πολωνίας

Λετε να ερχονται και αλλες πρωτοβουλίες για συσφιξη σχεσεων αναμεσα στις δυο χωρες, Ελλαδα και Πολωνια;

Εγώ πάντως έχω πάρει πολλές πρωτοβουλίες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.692
Πόντοι
3.556
Εγώ πάντως έχω πάρει πολλές πρωτοβουλίες.
Αρχηγέ έχεις μπει Καλίνινγκραντ εν μέσω πολέμου;

Αν δεν πάω Μινσκ σκέφτομαι να πάω εκεί και μετά Μόσχα.

Δε θα περιμένουν τέτοια κυκλωτική επίθεση στο καταχείμωνο

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.120
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ έχεις μπει Καλίνινγκραντ εν μέσω πολέμου;

Αν δεν πάω Μινσκ σκέφτομαι να πάω εκεί και μετά Μόσχα.

Δε θα περιμένουν τέτοια κυκλωτική επίθεση στο καταχείμωνο

Μπήκα αλλά ήταν δυσάρεστη εμπειρία στα σύνορα.
Επρεπε να έχεις ειδική άδεια για να μπεις(μόνο αν είχες οικογένεια ή μπίζνες επιτρεπόταν) και μου έβγαλαν την Παναγία στα σύνορα.Εγώ έβγαλα ειδική άδεια σαν τυρέμπορας οτι ενδιαφερόμουν για επένδυση στην παραγωγή τύρου στο Καλίνινγκραντ.Βέβαια δεν ήξερα τι έλεγε το χαρτί της σπεσιάλνιγε ραζνασένια και με σάπισαν στην ανάκριση δυο συνοριοφύλακες.
Τελικά με άφησαν να μπω αλλά ήταν εξευτελιστική διαδικασία.
Τώρα μπορεί να έχει αλλάξει αλλά δε νομίζω.
Βασικά ήμουνα ο μόνος μη Ρώσος που επέτρεψαν την είσοδο.
Στην επιστροφή οι Πολωνοί άφησαν όλους τους Ρώσους να περάσουνε αλλά κόψανε ένα ζευγάρι Λευκορρώσων.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.120
Πόντοι
2.306
Γενικά το Καλίνινγκραντ το γουστάρουν οι γκόμενες γιατί έχει σχετικά ζεστό κλίμα για τα ρωσικά δεδομένα,κάπως πιο ευρωπαική αρχιτεκτονική,παλιά γερμανικά μνημεία και είναι παραθαλάσσιο θέρετρο.Είναι όμως αρκετά ακριβό για τα ρωσικά δεδομένα,οι τιμές πλησιάζουν αυτές της Μόσχας.Είναι μια πόλη να μείνει κάποιος 3 μέρες,μετά χάνεις το ενδιαφέρον.Εχει αξία μόνο αν μπορείς να φέρνεις γκόμενες από άλλες πόλεις τη μία μετά την άλλη να παραθερίσουν.Τότε όμως περνάς καλύτερα στη Μόσχα μες στη χλίδα σαφώς.

Να βγάλεις γκόμενα Καλίνινγκραντ είναι δύσκολο αν και μου την έπεσε μια εντυπωσιακή ξανθιά στις τουαλέτες του ξενοδοχείου.Λίγο έλειψε να της τον δώσω μπούκι επί τόπου στην τουαλέτα αλλά με πρόλαβε η δικιά μου μπήκε μέσα ωρυόμενη,με έψαχνε στο ξενοδοχείο πάνω κάτω και με είδε όταν άνοιξε η πόρτα από τις τουαλέτες.Μου λέει γρήγορα θα χάσουμε την εκτέλεση της φούγκας του Μπαχ από το ορίτζιναλ εκκλησιαστικό όργανο στον καθεδρικό ναό.

Μιλάμε για κωλοατυχία να παρακαλάς να μην ανοίξει η γαμημένη η πόρτα και κάποιος πούστης να την ανοίγει και η δικιά μου να με βλέπει μέσα με την άλλη.
Αυτό είναι ένα από τα τρελά Ρωσία,εκεί που είσαι χαλαρός ειδικά σε κυριλέ ξενοδοχεία,φαγάδικα παίζει να σου την πέσουν γκόμενες στην ψύχρα.Καρφί δεν τους καίγεται άμα είσαι με άλλη υπάρχει τρελός ανταγωνισμός για άντρες.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.692
Πόντοι
3.556
Γενικά το Καλίνινγκραντ το γουστάρουν οι γκόμενες γιατί έχει σχετικά ζεστό κλίμα για τα ρωσικά δεδομένα,κάπως πιο ευρωπαική αρχιτεκτονική,παλιά γερμανικά μνημεία και είναι παραθαλάσσιο θέρετρο.Είναι όμως αρκετά ακριβό για τα ρωσικά δεδομένα,οι τιμές πλησιάζουν αυτές της Μόσχας.Είναι μια πόλη να μείνει κάποιος 3 μέρες,μετά χάνεις το ενδιαφέρον.Εχει αξία μόνο αν μπορείς να φέρνεις γκόμενες από άλλες πόλεις τη μία μετά την άλλη να παραθερίσουν.Τότε όμως περνάς καλύτερα στη Μόσχα μες στη χλίδα σαφώς.

Να βγάλεις γκόμενα Καλίνινγκραντ είναι δύσκολο αν και μου την έπεσε μια εντυπωσιακή ξανθιά στις τουαλέτες του ξενοδοχείου.Λίγο έλειψε να της τον δώσω μπούκι επί τόπου στην τουαλέτα αλλά με πρόλαβε η δικιά μου μπήκε μέσα ωρυόμενη,με έψαχνε στο ξενοδοχείο πάνω κάτω και με είδε όταν άνοιξε η πόρτα από τις τουαλέτες.Μου λέει γρήγορα θα χάσουμε την εκτέλεση της φούγκας του Μπαχ από το ορίτζιναλ εκκλησιαστικό όργανο στον καθεδρικό ναό.

Μιλάμε για κωλοατυχία να παρακαλάς να μην ανοίξει η γαμημένη η πόρτα και κάποιος πούστης να την ανοίγει και η δικιά μου να με βλέπει μέσα με την άλλη.
Αυτό είναι ένα από τα τρελά Ρωσία,εκεί που είσαι χαλαρός ειδικά σε κυριλέ ξενοδοχεία,φαγάδικα παίζει να σου την πέσουν γκόμενες στην ψύχρα.Καρφί δεν τους καίγεται άμα είσαι με άλλη υπάρχει τρελός ανταγωνισμός για άντρες.
Ευχαριστώ καουμπόη , τα μαθήματα σου αποτελούν πηγή έμπνευσης για απανταχού χυστες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.057
Πόντοι
26.141
Για να ρωτήσω τα αλάνια εδώ μιας που βρίσκονται κ οι πιο σχετικοί του ανατολικού μπλοκ
Τουρκμενιστάν έχει πάει κανείς;διότι έχει κ πολλά τουριστικά μέρη κ μουνετα καλά κράμα Ρωσίδας με Τατάρων κ τουρκικών φύλων ....
Ασκαμπατ mev και devils eye

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.120
Πόντοι
2.306
Συναισθηματικό τραγούδι για την παλιά ωραία Πολωνία.Ολοι οι Πολωνοί μια οικογένεια,μικροί και μεγάλοι,αγόρια και κορίτσια.

Γενικά γουστάρουν οι γκόμενες να το ακούνε,θυμάμαι να κάνω μασάζ σε δυο γυμνές Πολωνέζες ταυτόχρονα και να λικνίζονται τραγουδώντας το.

Κλασσικές Πολωνέζες στο Świnoujście.Δύσκολα διαφωνείς.

Κλασσική Σλάβα στην πολωνική παραλλαγή.Είναι πολύ ερωτικές τα βράδυα,μερικές φορές έχεις την αίσθηση οτι θα εκραγούν από την καύλα το επόμενο λεπτό.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.120
Πόντοι
2.306
Βλέπετε στο 0:57 το πολωνικό φυστίκι στη Δύση για το θέμα της μετανάστευσης.Και με τους Ρώσους βέβαια στα ανατολικά το ίδιο κάνουν.Για αυτό γουστάρω τους Πολωνούς,γαβγίζουν πολύ,τα λένε έξω από τα δόντια ενώ οι άλλοι μασάνε.

Βλέπουμε πώς οι Πολωνοί έχουν εξαλείψει το πρόβλημα της τρομοκρατίας και γιατί βλέπεις μόνο λευκούς και ωραίες γκόμενες στη χώρα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Βλέπετε στο 0:57 το πολωνικό φυστίκι στη Δύση για το θέμα της μετανάστευσης.Και με τους Ρώσους βέβαια στα ανατολικά το ίδιο κάνουν.Για αυτό γουστάρω τους Πολωνούς,γαβγίζουν πολύ,τα λένε έξω από τα δόντια ενώ οι άλλοι μασάνε.

Βλέπουμε πώς οι Πολωνοί έχουν εξαλείψει το πρόβλημα της τρομοκρατίας και γιατί βλέπεις μόνο λευκούς και ωραίες γκόμενες στη χώρα.

Όποιος είναι έξω απ το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει

1699126719922.png

Συνημμένα

• 1699126639589.png
    1699126639589.png
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 36

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.120
Πόντοι
2.306
Οι Πολωνοί και σύνορα με την Τουρκία να είχανε τα ίδια θα κάνανε.Ελληνας πολιτικός να έχει τα αρχίδια να πει τέτοια πράγματα στο ευρωκοινοβούλιο που λένε αυτοί δεν υπάρχει.
Στη Δύση τους βλέπουν βέβαια σαν κανίς που γαβγίζει.Σου λέει τι λένε πάλι αυτοί οι τρελάρες οι Πολωνοί?Και οι Ρώσοι το ίδιο λένε.Για αυτό συνήθως τους κάνουν σάντουιτς ιστορικά.
Και τώρα να γίνει πόλεμος με τους Ρώσους δεν υπάρχει περίπτωση Δυτικός να πάει να σκοτωθεί στο έδαφος της Πολωνίας άσχετα αν είναι στο ΝΑΤΟ κτλ. όπως και δεν έχει γίνει ποτέ ιστορικά.Αυτό το ξέρουν και οι Πολωνοί και οι Ρώσοι βέβαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom