Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Μπορεί κάποιες να'ναι μουνάρες αλλά χάνουν εντελώς στη θηλυκότητα.Οι Σλάβες ακόμα και με το περπάτημά τους καυλώνεις,οι Γερμανίδες περπατάνε σαν άντρες

Οι Γερμανιδες δεν ξερουν να περπατανε με τακουνια,οταν φορανε τακουνια περπατανε σα δεινοσαυροι.Ακους ενα βαρυ,απειλητικο ηχο να πλησιαζει τελειως αντιαισθητικο.Ενω οταν ακους το αναλαφρο,γρηγορο κλαπ,κλαπ απο τα τακουνια των Πολωνεζων στο πλακοστρωτο καυλωνεις ανυπερθετως και ας μην τις βλεπεις.
Οι Γερμανιδες οταν γυμναζονται προτιμουν να ντυνοντσι αθλητικα και οχι σεξυ.Και τελεια κοιλια να εχει η αλλη δεν καυλωνεις γιατι το κονσεπτ ειναι αθλητικο ενω αμα δεις γυμνασμενη κοιλια Πολωνεζας ή Ρωσιδας σου γινεται τουμπανο.Γενικα οι Δυτικες με τα κοσμηματα και το μακιγιαζ δεν το εχουνε,οι Σλαβες ειναι παντα μακιγιαρισμενες και φορανε σκουλαρικια.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.195
Πόντοι
456
Τύπε , όταν λέμε έχω καεί έχω καεί όμως. Αλλά είμαι και τελειωμένος μουνακιας

Τη φασωσα σε ένα σπίτι όπου κάναμε πάρτυ και μετά έλεγε διαφορά,τάχα μου δεν ήθελε αλλά της άρεσε. Πιο τρελή και από την 36χρονη που έλεγα σε άλλο νήμα.

Να ξέρετε αν βγάλουν στις ειδήσεις τίποτα για Λιθουανή να κάνετε κερκίδα απέναντι από τη ΓΑΔΑ

Τις προάλλες περιμένοντας να επιβιβαστώ σε πτήση, είχα παραδίπλα μια Λιθουανή που μάλωνε στα αγγλικά σε βιντεοκλήση με το γκόμενό της. Τον λυπήθηκα πραγματικά.
Εν τω μεταξύ είναι και ζώα, ψιλοακαλλιέργητες και με διάφορα κόμπλεξ.

Να την κάνει την ελλεινιδα η την ανατολικια τι ο Φριτς;

Παίρνει την ντόπια που και λογική έχει και κάποια λεφτά. Έχω γνωρίσει πολλές Γερμανίδες, τις βρίσκω ξενέρωτες αλλά μπορείς να μιλήσεις μαζί τους όχι σαν κάτι ναυάγια από τα Αντικύθηρα
Εγώ το 90% γυναικών που έχω αράξει στο εξωτερικό είναι Γερμανίδες.
Άμα τις μάθεις περνάς ζάχαρη και μια χαρά καυλιάρες είναι που γουστάρουν γαμήσι και ψηλά στροφιλίκια.
Απλά δεν πρέπει να είσαι ψευτόμαγκας,χειριστικός,παπατζής ή μαμάκιας,
αλλά συνεπής,αντρικός,αποδοτικός,ειλικρινής και να τους δίνεις την ελευθερία που χρειάζονται.

Αν έπρεπε να ανοίξω σπιτικό από Σλάβες θα ασχολιόμουν με Σέρβες ή Ρωσίδες.
Από κεντρική Ευρώπη, Γερμανίδες ή Αυστριακές.

Τις Ελληνίδες και μόνο που τις ακούω όταν κατεβαίνω Ελλάδα, τον τόνο φωνής και τις μαλακίες που λένε,
ούτε να μου τον δουν..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.911
Πόντοι
3.656
Τις προάλλες περιμένοντας να επιβιβαστώ σε πτήση, είχα παραδίπλα μια Λιθουανή που μάλωνε στα αγγλικά σε βιντεοκλήση με το γκόμενό της. Τον λυπήθηκα πραγματικά.
Εν τω μεταξύ είναι και ζώα, ψιλοακαλλιέργητες και με διάφορα κόμπλεξ.

Δεν είναι και οι πιο μουνάρες ανατολικές όμως;

Αν έπρεπε να ανοίξω σπιτικό από Σλάβες θα ασχολιόμουν με Σέρβες ή Ρωσίδες.
Από κεντρική Ευρώπη, Γερμανίδες ή Αυστριακές.

Γενικά όλες οι γιουγκοσλάβες (Σερβες,Κροατισες,Σλοβένες) πρέπει να'ναι λιρα 100 για Έλληνα.Και μουνάρες,και θηλυκές και ίδια χούγια σαν Βαλκάνιοι,κολλάμε πιο εύκολα μαζί τους απο τις ανατολικές

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Οι Γιουγκες ειναι περηφανες ομως.Δεν ειναι τοσο ανοιχτες και ανετες οπως οι Τσεχες και οι Πολωνεζες.Τσεχες,Πολωνεζες ειναι και πολυ ομιλητικες αλλο αν οι Πολωνεζες λενε και τρελα πραγματα.Εδω η αλλη ελεγε στον Αυστραλο γκομενο οτι εκανε ενεσεις botox στον πουτσο του αφεντικου της για να μην μπορει να τη γαμαει.
Οι Ρωσιδες μιλανε λιγοτερο,ξερουν την τεχνη της σιωπης και πως αυξανει το μυστηριο και τη θελκτικοτητα της γυναικας.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.195
Πόντοι
456
Δεν είναι και οι πιο μουνάρες ανατολικές όμως;

Eίναι από τις χώρες που όταν περπατάς στο δρόμο, καταλαβαίνεις τον υψηλό μέσο όρο εμφάνισης,
αλλά στις άλλες χώρες το πακέτο έχει και άλλα κομφόρ πέρα από την εμφάνιση.
Αν μιλάμε για πούτσα ξύλο και καράτε, όλα κομπλέ.
Αν όμως την άλλη την κάνεις βόλτα, γυρνάνε τα κεφάλια,αλλά στο εστιατόριο βάζει το πιάτο στο στόμα για να πιει το ζουμί, νιώθεις λίγο μαλάκας..

Για αυτό έχω γράψει ότι η γκόμενα πρέπει να είναι ανεξάρτητη, χορτάτη, από χορτάτους γονείς και από λαό χωρίς συλλογικά απωθημένα και κόμπλεξ

Γενικά όλες οι γιουγκοσλάβες (Σερβες,Κροατισες,Σλοβένες) πρέπει να'ναι λιρα 100 για Έλληνα.Και μουνάρες,και θηλυκές και ίδια χούγια σαν Βαλκάνιοι,κολλάμε πιο εύκολα μαζί τους απο τις ανατολικές

Σέρβες με Κροάτισσες έχουν διαφορές, στο Μόναχο η μεγαλύτερη κοινότητα μεταναστών είναι οι Κροάτες και γενικά παίζουν φουλ πρώην γιούγκοι, οπότε μάζεψα εμπειρίες.
Κροάτισσες πάντα πιο ξεκωλέ ολέ.
Ενδιαφέρον έχουν και οι χριστιανές Βόσνιες και οι Σλοβένες.

Βελιγράδι που πήγα πρόσφατα, παίζουν γυναίκες που σου φεύγει το σαγόνι.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.911
Πόντοι
3.656
Σέρβες με Κροάτισσες έχουν διαφορές, στο Μόναχο η μεγαλύτερη κοινότητα μεταναστών είναι οι Κροάτες και γενικά παίζουν φουλ πρώην γιούγκοι, οπότε μάζεψα εμπειρίες.
Κροάτισσες πάντα πιο ξεκωλέ ολέ.
Ενδιαφέρον έχουν και οι χριστιανές Βόσνιες και οι Σλοβένες.

Βελιγράδι που πήγα πρόσφατα, παίζουν γυναίκες που σου φεύγει το σαγόνι.

Κροάτισσες-Σλοβένες πρέπει να'΄ναι καλύτερες πάντως απ'τις Σερβες,παίζει και πιο ξανθό εκεί,ενώ Σερβες σχεδόν όλες είναι μελαχρινές

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τις γαμανε αλλα οχι αρκετα.Τσεχες,Πολωνεζες θελουν πολλη πουτσα και δεν υπαρχει αρκετη στην πατριδα τους.
Δεν αντεχουν χωρις πουτσα για μεγαλο διαστημα κατα καποιο τροπο λατρευουν τα καυλια.
Και Ελλαδα να ηταν σιγα μην τους εφτανε η ελληνικη πουτσα.Θα καλιγωναν και αραβικα,πακικα,αλβανικα,αραπικα καυλια για να καλυψουν τις αναγκες τους.
Εντάξει έχεις πει μαλακιες και μαλακιες αλλά ώρες ώρες απορώ πώς σκατα σκέφτεσαι τέτοιες αηδίες.
Πέρα από πόσες γνωστές Πολωνες που έχω, ξέρω και άλλες από τρίτους. Καμία δεν έκανε σχέση με άραβες, πακια, Αλβανούς γιατί τους σιχαίνονται όπως και εμείς.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Κροάτισσες-Σλοβένες πρέπει να'΄ναι καλύτερες πάντως απ'τις Σερβες,παίζει και πιο ξανθό εκεί,ενώ Σερβες σχεδόν όλες είναι μελαχρινές
Τυπε έχεις πάει Κροατία ποτέ σου;
Έχω μείνει μια βδομάδα στο Ζάγκρεμπ και η μέση κροατισα δε λέει μια.
Αντίθετα οι Σερβες είναι πολύ πιο όμορφες και γλυκές γενικά στη φάτσα.
Οπότε ανάποδα εντελώς από αυτά που λες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.971
Πόντοι
3.506
Έχει δει φωτογραφίες από το λαπτοπ του ,στο παιδικό του δωμάτιο

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
καμια σχεση οι κροατισες με τις σερβες. κροατια δεν εχει τις γκομενες που φανταζεσαι ουτε παιζει πιο πολλη ξανθο.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Το καλό με τις Πολωνέζες είναι οτι είναι γενναιόδωρες οπτικά και όχι μόνο.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Εδώ οι Πολωνοί κοροιδεύουν τις δικές τους που τα μπλέκουν με ξένους.Η Ολα από το Οπολε πάει στη Βαρσοβία και ερωτεύεται ερασμίτη Ισπανό που την παρατάει έγγυο,η Μποζένα πάει διακοπές στην Αίγυπτο,την πηδάει ο Αραβας και καταλήγει να φτιάχνει κεμπάμπ στο μαγαζί του.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.911
Πόντοι
3.656

καμια σχεση οι κροατισες με τις σερβες. κροατια δεν εχει τις γκομενες που φανταζεσαι ουτε παιζει πιο πολλη ξανθο.

Βγαλτε και μπάζα τις Κροάτισες :thumbsdown:

Σέρβες τις βλέπουμε κάθε καλοκαίρι,οκ έχει τις κλασικές ψηλές,λεπτές (στα συν τους εννοείται ότι διατηρούνται έτσι ακόμα κι αν κάνουν παιδιά) αλλά έχει και πολλές που μοιάζουν σαν ελλεεινίδες 5αρια-6αρια

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Δηλαδή βρε εξυπνε πως ξεχωριζεις τις κροατισες από τις σερβες?ίδιος λαός είναι, την ιδιά γλώσσα μιλάνε η διαφορά είναι μόνο τη θρησκεία. Πολυ πιο εύκολα ξεχωρίζεις κυπρια από ελλεεινιδα,η κρητικά από σαλονικια, πάρα Κροατίσα από σερβα
Τυπε έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με την πούτσα.
Έχοντας γνωρίσει δεκάδες σέρβες από κοντά και όπως είπα έχοντας επισκεφτεί την Κροατία για μια βδομάδα, έχω αρκετά καλή άποψη επί του θέματος.
Εσύ δηλαδή που κρίνεις μόνο από φωτογραφίες ή βιντεάκια νομίζεις ότι ξέρεις κάτι παραπάνω;
Οπότε μάθε πότε να πετάγεσαι και πότε να ακούς.

Και έγραψες και λάθος ότι ανέφερα πριν για τις Πολωνες και εσύ νόμιζες ότι γράφω για ελληνίδες. Τα έχεις κάνει σαλάτα στο μυαλό σου.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.971
Πόντοι
3.506
Ποιες κροατισες ρε μάγκες , από τις χειρότερες των Βαλκανίων ειναι

Πρηχτρες, αντρουα,ξινομουνες και δεν είναι καν από τις πιο ωραίες.

Ακόμα και οι Βουλγάρες καλύτερες είναι ,πιο φιλικές προς τον χρήστη

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.195
Πόντοι
456
Τύποι, υπάρχουν και μορφολογικές και κουλτουροδιαφορές ανάμεσα σε Κροάτισσες και Σέρβες.
Για μένα οι Κροάτισσες είναι από εμφάνιση οι Πολωνέζες της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Εξάρια-εφτάρια και συνήθως φθηνό ξεκωλέ look.
Oι Σέρβες είναι οι Rolls Royce της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Βελιγράδι αν πάτε Knez Mihailova και πέριξ, το πιο πιθανό είναι να βλέπετε τουρίστριες, ακόμη και ελληνίδες.
Αλλά αν πάτε από το πάρκο Stefan Nemanja κατά μηκος του Σάβα στις καφετέριες και στις γκαλερίες,θα δείτε Σέρβες όλων των ηλικιών.
Ενδεικτικό της μέση εμφάνισης είναι ότι μια Σέρβα που μπορεί στο εμπορικό π.χ.να στέκεται όρθια και να δίνει κάρτες sim με μεροκάματο του κώλου, στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι υποδοχή σε μαγαζί.

@Valkanios Poutsaras , ποιές χώρες έχουν συλλογικά κόμπλεξ? Είναι πολλές και είναι γενικολογία ή είναι 2-3? Ποιές και πως επηρεάζουν τον κόσμο τους?

Θα σου πω κανά δυο παραδείγματα..
Όπως οι Αλβανοί δηλώνουν Ιταλοί, Μεξικάνοι ή ποιος ξέρει τι, υπάρχουν και άλλοι λαοί που έχουν κόμπλεξ.
Οι Πολωνοί/ζες δεν έχουν αποβάλλει ακόμη το στίγμα ότι ο γείτονας τους θεωρούσε κάποτε επίσημα υπανθρώπους.
Και ότι τα επόμενα χρόνια ότι ανέκδοτα είχαμε εμείς για τους Αλβανούς, είχαν οι Γερμανοί για τους Πολωνούς.
Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις..

Τέτοια φαινόμενα επηρεάζουν αρκετά τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων.
Σκέψου να έχεις υλικά απωθημένα ή να νιώθεις ότι πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι κλέφτης ή ότι είσαι καλλιεργημένη και όχι απλά μια ακόμη εμφανίσιμη Σλάβα.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Aυτη η maluba μουναρα τρελό μιλφονι. Και εμείς εδώ έχουμε τα μπάζα τη βιση και τη βάνδη.Στα κλιπς παρατήρησα πολλές Κινέζο φάτσες..τι φάση? Εχουνε πάει τοσοι Κινέζοι στη Πολωνία? Χαλάνε λίγο το σκηνικό με τις μουναρες

Εντωμεταξύ η Maluba έχει beef με την Caroline Derpienski από το Bialystok.

Είναι να μη μεγαλοπιαστούν οι Πολωνέζες.

Φοβερά πράγματα.

Εδώ η γνώμη της Doda.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.971
Πόντοι
3.506
Τύποι, υπάρχουν και μορφολογικές και κουλτουροδιαφορές ανάμεσα σε Κροάτισσες και Σέρβες.
Για μένα οι Κροάτισσες είναι από εμφάνιση οι Πολωνέζες της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Βελιγράδι αν πάτε Knez Mihailova και πέριξ, το πιο πιθανό είναι να βλέπετε τουρίστριες, ακόμη και ελληνίδες.
Αλλά αν πάτε από το πάρκο Stefan Nemanja κατά μηκος του Σάβα στις καφετέριες και στις γκαλερίες,θα δείτε Σέρβες όλων των ηλικιών.
Ενδεικτικό της μέση εμφάνισης είναι ότι μια Σέρβα που μπορεί στο εμπορικό π.χ.να στέκεται όρθια και να δίνει κάρτες sim με μεροκάματο του κώλου, στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι υποδοχή σε μαγαζί.

Όπως οι Αλβανοί δηλώνουν Ιταλοί, Μεξικάνοι ή ποιος ξέρει τι, υπάρχουν και άλλοι λαοί που έχουν κόμπλεξ.
Οι Πολωνοί/ζες δεν έχουν αποβάλλει ακόμη το στίγμα ότι ο γείτονας τους θεωρούσε κάποτε επίσημα υπανθρώπους.
Και ότι τα επόμενα χρόνια ότι ανέκδοτα είχαμε εμείς για τους Αλβανούς, είχαν οι Γερμανοί για τους Πολωνούς.

Σκέψου να έχεις υλικά απωθημένα ή να νιώθεις ότι πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι κλέφτης ή ότι είσαι καλλιεργημένη και όχι απλά μια ακόμη εμφανίσιμη Σλάβα.
Όταν πήγα πέρσι Βελιγράδι εκανα ένα από αυτά τα free walking tour στα οποία πληρώνεις ότι θες και αν θες

Η κοπέλα ψηλή ,37 χρόνων ,δυο παιδιά με το σώμα που εμένα με εμπνέει για γκειφομουνι.

Η ίδια στην Ελλάδα θα έξυνε το μουνι της

Για μένα από βαλκανια

Ν1: Σερβες και με διαφορά
Ν2: Ρουμάνες αλλά σκατοψυχες
Ν3:Βουλγάρες που είναι πιο φτηνιαρες αλλά και πιο νορμαλ

Και αν πάτε Τιρανα θα δείτε πως οι Ελληνίδες είναι οι χειρότερες των Βαλκανίων. Ακόμα και οι τηγανοκεφαλες τυρομουνες είναι καλύτερες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.971
Πόντοι
3.506
Υπερτυπάρα Γλυφομουνίξ το σκηνικό που γράφεις το έχω ζείσει de javu σε ένα φοιτιτικό πάρτυ σε σπίτι που δεν ξέρω ούτε εγώ πως βρέθηκα στη Σκωτία.
Τα Αγγλόνια κάθονταν στους καναπέδες στο σαλόνι και έπιναν και αμπελοφιλοσοφούσαν και στη μέση λικνιζόταν μια ψιλόλιγνη Λιθουανή με χαμηλοκάβαλο τζιν που ελάχιστα φαινόταν ένα λεπτό μάυρο κομματι απο το στριγκάκι και μια απλή κολλητή βαμβακερή μπλουζίτσα ώστε να διαγράφονται τα ... μπουλόνια.
Όταν μπήκε ο Έλληνας λύκος στο σπίτι οι συσχετισμοί άλλαξαν και ξεκίνησε το φάσωμα στη μέση του σπιτιού. Ξαφνικά ξύπνησαν και τα αγγλόνια και αποφάσισαν πως και αυτοί θα την ήθελαν... Είχε άλλες δυο φίλες εκεί..
Δυστηχώς όπως αποδείχτηκε η γκόμενα ήθελε απλά να κάνει το κομμάτι της εκείνο το βράδι και ότι γινόταν θα γινόταν πάνω στη βράση σε καμιά τουαλέτα.
Καργιολες γαμω τον Τρότσκι τους μέσα σοβιετικές νυφίτσες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

Πες τα ρε φίλε.
Που θα πάνε άσχετοι να μου συγκρίνουν κροατισες με σερβες.
Ας μην είχαν ανάγκη τα χαρτιά για παραμονή στην Ευρώπη που ψάχνουν δουλειά και δεν θα τις έβλεπες τόσο μαζεμένες.
Έχουν πολύ κάτω την αξία τους οι σερβες και πάνε παντρευόνται όποιον βρούνε για να μείνουν Ευρώπη, ενώ είναι ωραία μουνια και θα μπορούσαν να πουλήσουν την ομορφιά τους αλλιώς.

Επίσης δεν έχω πετύχει πουτανα ή βιζιτου σερβα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom