Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.190
Πόντοι
456
Οι Μαροκινες ή οι Λετονες;
Βαλτικές, με τις χειρότερες εμπειρίες με Λετονές και Λιθουανές.
Με Μαγκρέπ έχω μηδέν εμπειρία.

Γνώρισα μια Λετονή που ψηνόταν τις προάλλες και ακολουθεί o εξής διάλογος:
-Δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία από συμπατριώτισσές σου, ίσως ήρθε η ώρα να την αλλάξεις.
-Tι εννοείς;
-Πολύ κρύες καρδιές.
-Μήπως η δικιά σου παραείναι ζεστή;:confused:

Τέσπα, έτσι και αλλιώς δεν πολυψηνόμουν.
Αυτή για Ελλάδα ήταν από εμφάνιση 8, για Ελβετία 7, για Λετονή 6.
Για Ελλάδα 8 στην Αθήνα, 9 στα Γρεβενά,10 σε κάθε μη τουριστική ελληνική κωμόπολη,11 σε χωριό.

Με το παραπάνω παράδειγμα και με αφορμή κάποια περιστατικά που περιγράφω και ίσως φαίνονται κάπως,
να τονίσω ότι το πεδίο είναι το Α και το Ω.
Αν για παράδειγμα ήμουν μπάκουρος στο χωριό μου, θα έδινα μάχη με άλλα μπακούρια για καμιά Βουλγάρα χωρισμένη 40άρα με δύο παιδιά μπας και τον βρέξω.
Ευρώπη μεγαλουπόλεις πέρα ότι υπάρχει υπερεπάρκεια γυναικών, υπάρχει και έλλειμα αντρών, ειδικά αν οι γυναίκες έχουν καβαλήσει τα 30 και ψάχνουν άντρα για σχέση ή δημιουργία οικογένειας.
Αυτές την έχουν γαμήσει από χέρι...
Οπότε εκ των πραγμάτων πέρα από ότι γυμνάζονται,φροντίζουν τον εαυτό τους,κ.λ.π. έχουν φτάσει στο σημείο και να σε διεκδικούν γιατί αλλιώς η ατεκνία και οι 5 γάτες περιμένουν στη γωνία..

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.190
Πόντοι
456
IMG_8270.jpeg
Λοιπόν, σκεφτείτε μια χώρα όπου ο ντόπιος πληθυσμός μαστίζεται από υπογεννητικότητα,
ενώ παράλληλα στην πρωτεύουσα αυτής της χώρας το δημοφιλέστερο όνομα στα νεογέννητα είναι μωχάματ.
Δηλαδή αγόρια που δεν αποτελούν επιλογή για μια Ευρωπαία.

Μια χώρα που οι ντόπιες γυναίκες μπορεί να φάνε καμιά αράπικη πούτσα γιατί είναι στο bucket list που τους είπε το Marie Claire και το Sex and the city, αλλά θέλουν για γάμο ντόπιο ή Ευρωπαίο, οι οποίοι όμως δείχνουν ολοένα και λιγότερη διάθεση να παντρευτούν πόσο μάλλον να δημιουργήσουν παιδιά ή όσοι ήταν να το κάνουν το έκαναν πριν τα 30.

Μια χώρα που εισήγαγε πάνω από 1 εκ. από Ουκρανία κυρίως γυναίκες -παιδιά, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι υποψήφιες νύφες,
αλλά και 1εκ. αραβοαφρικάνους άντρες που φυσικά δεν αποτελούν επιλογή για τις Ευρωπαίες.

Το πεδίο είναι εξαιρετικά δυσχερές αν είσαι Ευρωπαία στα 30 και θέλεις κάτι σοβαρό.
Οπότε αν σαν άντρας θεωρηθείς υποψήφιος γαμπρός, έχεις εύκολο έργο.
Είναι καθαρά θέμα πεδίου.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Αμα εχεις νοοτροπια πουτσαρα γαμαω και δερνω φαση ειναι ευκολα τα πραγματα.Αμα εισαι μιζερος,κλαψας,σε πατανε,δεν καταλαβαινεις το παιγνιο,μια ζωη θα μιζεριαζεις.
Εγω στηριζομαι στην ταχυτητα,εκει που ο αλλος θα κανει ενα πραγμα εγω θα κανω 3 στον ιδιο χρονο.Οποτε τον τρωω λογω ταχυτητας.Αυτος θα παει σε ενα κλαμπ εγω θα παω σε 3.Θα μιλησει σε δυο γκομενες,εγω σε 6.Θα βγει με μια,εγω με τρεις.Παντα ταχυτητα και συμπυκνωμρνη δυναμη.Χτυπας δυνατα για να διατρησεις την αντισταση απο τις γκομενες.Αντι να χαλασεις 1000 σε μια βδομαδα,χαλας 1000 σε δυο μερες και εχεις τριπλασια δυναμη πυρος και διατρητικη ικανοτητα.
Αν το αποτελεσμα της δικης σου δρασης παει ολο σε εσενα ο αλλος δεν εχει καμια τυχη.Ο αλλος εχει τυχη μονο αν νεμεται τμημα του αποτελεσματος της δικης σου δρασης αν εισαι αυτος που τα πραττει στο μετωπο.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Ο πουτσαρας με τη στρατηγικη του αποφαση να μετοικησει Ελβετια διπλασιασε τα εισοδηματα του και μετετραπη σε πρωτης ταξεως γαμπρο εκτος απο γαμεα.Ο συνδυασμος του επιτρεπει να παιζει σε αλλο επιπεδο και να τον κυνηγανε οι γκομενες να τις κρεμπεδιασει,σιγα μην τους κανει τη χαρη.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Εντωμεταξυ οι Βαλτικες δεν εχουν καθολου ρομαντισμο.Η Λεττονη μου εδειξε ολα τα αθλια μερη στην πολη και μετα σουφρωσε ολα τα κωλοχαρτα που ειχε το διαμερισμα στην τσαντα.Καλα της λεω γιατι βουτας το χαρτι υγειας?Θα φυγεις αυριο μου λεει δεν το χρειαζεσαι.Κατι μπουκαλακια με ντους,σαμπουαν τα εξαφανισε ολα.Βουτηξε οδοντοβουρτσες,χυμους,αναψυκτικα,σκονη για τσαι,καφε,γενικα ο,τι σου εδιναν στο διαμερισμα.Θυμηθηκα τα παλια χρονια που με Κολυνος εβγαζες γκομενα.
Η αλλη μου ειπε οτι περιμενε πως και πως να ερθω για να αγορασει καινουργιο φουρνο.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.190
Πόντοι
456
Ο πουτσαρας με τη στρατηγικη του αποφαση να μετοικησει Ελβετια διπλασιασε τα εισοδηματα του και μετετραπη σε πρωτης ταξεως γαμπρο εκτος απο γαμεα.Ο συνδυασμος του επιτρεπει να παιζει σε αλλο επιπεδο και να τον κυνηγανε οι γκομενες να τις κρεμπεδιασει,σιγα μην τους κανει τη χαρη.
Auτό που δεν ανέμενα Αρχηγέ, ήταν πως αλλάζοντας απλά την πινέζα στο χάρτη στα social media μου,
επανεμφανίστηκαν γυναίκες από το παρελθόν μου για να τσεκάρουν τι και πως.
Επίσης δεν υπολόγιζα πως το "Ελβετία" θα κουδούνιζε real time τόσο καλά στα αυτιά των γυναικών.
Π.χ. έχω πάει Πράγα και σαν κάτοικος Γερμανίας και σαν κάτοικος Ελβετίας.
Καμία σχέση το feedback που παίρνω τώρα εξαιτίας του που μένω.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Auτό που δεν ανέμενα Αρχηγέ, ήταν πως αλλάζοντας απλά την πινέζα στο χάρτη στα social media μου,
Επίσης δεν υπολόγιζα πως το "Ελβετία" θα κουδούνιζε real time τόσο καλά στα αυτιά των γυναικών.

Γιατι τωρα βλεπουν Ελβετο τραπεζιτη να του τα μασησουν ενω πριν εβλεπαν μποεμ σεξοτουριστα στην Πραγα,γκασταρμπαιτερ απο τη Γερμανια.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Ε,καλα Ελβετο πουτσαρα δε βλεπεις συχνα.Συνηθως ειναι σπαγγοι.
Οι Ελβετιδες καυλιαρες φαινονται αλλα εχουν υψηλες απαιτησεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Έχω παίξει από πολύ παλιά το χαρτί «τοποθεσία» και είναι εξαιρετικά αποδοτικό σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, αλλά και γενικά τις γνωριμίες/δημόσιες σχέσεις. Είναι κι ένας λόγος που μένω ακόμα στο Montpellier, αν και θα πρέπει να την κάνω σιγά σιγά για διάφορους λόγους (έξαρση της εγκληματικότητας, κακή αεροπορική σύνδεση με Ελλάδα κλπ).

Δεν έχω βρει προς το παρόν κάποια άλλη πόλη με το πλεονέκτημα της τοποθεσίας κι ένα σωρό άλλα κριτήρια που βάζω. Nice είναι καλά, αλλά έχει κι εκεί αρκετή εγκληματικότητα. Έχω αρχίσει να καλοβλέπω και τη Βιέννη. Τα γερμανικά μου είναι στο Β1.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Για ένα περίεργο λόγο οι Ελβετίδες είναι οι Τσέχες της Κεντροδυτικής ευρώπης όσον αφορά την αραπολαγνεία. Πραγματικά δεν μπορείς να κοιτάξεις μέσα σε παιδικό καρότσι για το χρώμα του παιδιού... Ας μας πει και ο ΒΠ :coffee:

Πιο πολύ κι απ'τις αγγλίδες;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Τελικα καταληγουν με τον προσηνη Ελβετο με το μουστακι που εχει Ρολεξ,καταθεσεις και βιλα στις Αλπεις.Η Ελβετια θεωρειται πολυ δυσκολη για dating λογω των υψηλων απαιτησεων των ντοπιων,οι περισσοτεροι ξενοι εκει μαλακια παιζουν.Αν και λογικα οι Ελβετιδες θα ονειρευονται πυρινα βαλκανικα καυλια δε νομιζω να τις φτιαχνουν ερωτικα οι συμπατριωτες τους που ειναι μαλλον βαρετοι.
Θα μας πει ο Βαλκανιος πουτσαρας για τις διαφορες Ελβετιδων-Γερμανιδων.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Τσεχια παλια ηταν πολυ της μοδας τωρα εχει υποχωρησει αισθητα.Ολο μονους τους εβλεπα τους Αραπαδες να επιχειρουν τα καμακια.Πολωνια εχουν σαφως μεγαλυτερη επιτυχια.
Βεβαια Πολωνεζα να κυκλοφορει με Αραπη δυσκολα βλεπεις.Τις φορτωνουν μονο για σεξ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Συνήθως βλέπεις χοντρες και προβληματικές αγγλίδες με αραπάδες. Όμως με τις Ελβετίδες και τις Τσέχες είναι αλλιώς. Βλέπεις γκομενάκια που φαινομενικά δείχνουν νορμαλ, να τραβιούνται με καφρικάνους.

Τις Τσέχες δεν τις είχα για αραπολάγνες,ας μας πουν και Κμαν-Βαλκανιος τι συμβαίνει

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Τις Τσέχες δεν τις είχα για αραπολάγνες,ας μας πουν και Κμαν-Βαλκανιος τι συμβαίνει

Παλια εβλεπες πολυ Αραπη ειδικα Πραγα αλλα και επαρχια.Τωρα εχουν αραιωσει,τους εχουν παρει χαμπαρι οι γκομενες.Αλλα εβλεπες εντυπωσιακες Τσεχες με Αραπηδες ή Κινεζους σου ερχοταν να ξερασεις.Βεβαια δεν ειχε πάκια και Ινδούς οπως Πολωνία αλλά ο Αράπης ήταν εκεί.Μια Τσέχα δίμετρη μουνάρα το 2004 μου είπε οτι η διδυμη αδερφη της παει μονο με Αραπηδες,αλλες μου ελεγαν οτι πανε με μαυρους.Οταν τις ρωτας γιατι,απαντανε γιατι εχουν τεραστιους πουτσους,δε σου λενε παραμυθια για αραπικη κουλτουρα οπως οι Πολωνεζες.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Θυμαμαι το 2008 ημουνα με τη δικια μου 190 κεντρικη πλατεια Ολομουτς και μου δειχνει ενα θεομουνο ξανθια ψηλη,εντυπωσιακη σε τρυφερους εναγκαλισμους με ενα γελοιας εμφανισης Αραπη.Μου λεει να και ο ξενος με την Τσεχα!Ποιος ξενος ηθελα να πω γαμω το κερατο μου.Ο ξενος ειμαι εγω.Αυτος ειναι αραπης.
Αλλα και αλλα πολυ προκλητικα ζευγαρια.Γενικα δεν το ειχαν σε τιποτα οι Τσεχες να πανε με εναν εντελως για τον πουτσο εμφανισιακα.Τωρα εχει ψιλοσταματησει αυτο,δε βλεπεις πλεον τετοια ζευγαρια που η γυναικα να ριχνει στον αντρα 5 μοναδες,αντρας τεσσαρι,γκομενα εννιαρι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Αδιάβαστο σε πιάνω. ΜΙα απο τις πιο θρυλικές ατάκες του αρχηγού πριν χρόνια ήταν "Δεν κοιτάς μέσα σε καρότσι Τσέχας για να μην σφιχτεί το στομάχι"

Νομίζω αυτό το είχε πει ο Βαλκανιος για τις Γερμανίδες

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Νομίζω αυτό το είχε πει ο Βαλκανιος για τις Γερμανίδες

Εγω το ειχα πει.Ηταν τραγικη η κατασταση με τα αραπακια και τα κατσαρα μαλλια.Εντωμεταξυ η μαμα παντα μονη.Τον αραπη μην τον ειδατε.
Αλλα βαλανε μυαλο οι Τσεχες καλο αυτο.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Θυμαμαι να περπαταω Waclawske namesti στα 00s και να ερχεται ενας μαυρος και να λεει Κόκοκόκο,κόκοκόκο,κοκοκόκο.Τι κοκοκόκο ρε μαλάκα του λέω?Και μετα αυτος να συνεχιζει κοκοκοκο.Κοιταω και διαφημιζε ενα μπαρ διπλα που λεγοταν Coco.Με κατι τετοια κοκοκοκο και Hakuna Matata την πεφτανε σε ολες τις Τσεχες που βολταριζαν στη Βεντσεσλας και τις πιανανε την κουβεντα.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Ειχε και κατι αλλους μαυρους ντυμενους με ρουχα εποχης,ενδυμασια κομητος,παπιγιον,φουλαρι,περουκα κτλ,πλουμιστο σπαθι σε θηκαρι που καλουσαν τον κοσμο στην οπερα λες και οι ευγενεις στην Πραγα του 18ου αιωνα ηταν μαυροι.
Μαλλον τσεχικο χιουμορ ηταν αυτο.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Καλά οι μαύροι πουλάνε και χασίσια,ναρκωτικά κτλ και έτσι εθίζουν και γαμάνε τις γκόμενες επίσης.
Πάντως γενικά οι Τσέχες έχουν υψηλότερα στάνταρτς από τις Πολωνέζες.Οπως μου το έθεσε μια Τσέχα μου λέει μια Τσέχα για παράδειγμα δεν πάει με έναν Αλβανό.
Οι μαύροι γενικά έχουν ένα κοινό,ένα 2-5% του γυναικείου πληθυσμού γουστάρει μαύρους και αυτό που έχουν να κάνουνε είναι να βρούνε αυτό το 2-5%.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom