Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Στο Λονδινο μπορεις να ζεις ζωη σα να εισαι ο ιππος σε μια μεγαλη σκακιερα. Ελπιζω να ξερεις πως κινειται ο ιππος, σωστα;

Ξερω ακριβως πως θα περασω Λονδινο, που θα μενω, που θα τρωω, που θα βγαινω, με τι κοσμο, ποτε, που και πως θα ταξιδευω. ΟΛΑ προυπολογισμενα.
Μεγάλε George! Μετά τον εργασιοπορνοτουρισμό, άλλο ένα γαμάτο concept ζωής. :rockon:

Giorgos88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
339
Πόντοι
281
Οντως έχουν παχύνει οι Πολωνέζες.Παλιά ήταν όλες στυλάκια.Τώρα σπάνια βλέπεις λεπτή Πολωνέζα,αν δεις λεπτή γκόμενα Πολωνία είναι συνήθως Ουκρανέζα.
Πολωνέζα μπορείς να γαμήσεις στο τζάμπα όντως,ερωτεύονται εύκολα και θέλουν μακροχρόνιες σχέσεις,δεσμούς,γάμο κτλ.Εχει και ψώλες βέβαια που έχουν δοκιμάσει ό,τι ψωλή υπάρχει κάθε βδομάδα πάνε και με άλλον.
Αμα πει η άλλη οτι έκανε διακοπές Ισπανία ή Ιταλία υπολογίζεις οτι μάζεψε καμιά δεκαριά πούτσους.
Φίλε είμαι Βαρσοβία για λίγες μέρες και θέλω να σε ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να βγεις να πιεις ένα ποτό, να πιάσεις κουβέντα με μια Πολωνέζα στο μπαρ και να γίνει κάτι; Με έναν που φαίνεται ότι είναι ξένος, είναι γενικά φιλικές ή είναι απόμακρες; Έχεις υπόψη σου μαγαζιά που μπορεί κάποιος να πάει και να έχει "τυχερά";

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Φίλε είμαι Βαρσοβία για λίγες μέρες και θέλω να σε ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να βγεις να πιεις ένα ποτό, να πιάσεις κουβέντα με μια Πολωνέζα στο μπαρ και να γίνει κάτι; Με έναν που φαίνεται ότι είναι ξένος, είναι γενικά φιλικές ή είναι απόμακρες; Έχεις υπόψη σου μαγαζιά που μπορεί κάποιος να πάει και να έχει "τυχερά";

Παλιά ήταν πολύ φιλικές.Τώρα είναι πού θα πέσεις.Γενικά αν εγκρίνουν το λουκ σου οι Πολωνέζες είναι φιλικές.Για καμάκι καλά είναι τα μπαρ και τα ποτάδικα στη Nowy Swiat και μετά πας στη Μαζοβιέτσκα που είναι τα μεγάλα κλαμπ Enklawa,Bank,Room 13,Sketchnite κτλ.Οι περισσότεροι ξένοι συχνάζουν Teatro Cubano είναι 10 λεπτά περίπου από τη Mazowiecka με τα πόδια.Εκεί πάνε οι Πολωνέζες που θέλουν να γνωρίσουν ξένους.

To κακό σε αυτά τα μαγαζιά τύπου Teatro Cubano είναι οτι συνήθως προτιμούν εξωτικούς ξένους Λατίνους,Αράπηδες κτλ έχει όμως και Πολωνέζες που γουστάρουν μεσογειακούς.
Για κασεράτες καταστάσεις και gold diggers ιδανικά είναι τα Selavi,Level 27,Ritual και SEN.Σε αυτά όμως τα μαγαζιά παίζει και σκληρή πόρτα πρέπει να πας πολύ καλοντυμένος ή να έχεις κλείσει τραπέζι.

Τα high end μαγαζιά είναι φοβερά κατά τη γνώμη μου μπορεί να βρεις θεικά υπέρμουνα μέσα,πρέπει όμως να τα στάξεις.
Εχει και μεγάλο ανταγωνισμό εκεί με κομψευόμενους Πολωνούς και ξένους.Πολύ κουστούμι,blazer,ακριβά παπούτσια κτλ και πολύ εμφανίσιμοι τύποι αλλά με κασέρι καθαρίζεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Πολωνία σαν Ελληνας δε μετράς πολύ.Ο μέσος μισθός Βαρσοβία είναι 1800 ευρώ το μήνα,η Πολωνία έχει ξεπεράσει οικονομικά την Ελλάδα από το 2015.Δεν είναι Ουκρανία που έχεις σαφές πλεονέκτημα.Οπότε πρέπει να διαθέτεις πολύ μεγαλύτερα ποσά από Ουκρανία.

Βλέπετε ανεργία 1.5%,μέσος μισθός 8800 ζλότυ(1950 ευρώ) και ελάχιστος μισθός 850 ευρώ.Κίεβο είχαν μέσο μισθό 400 ευρώ προ του πολέμου,συχνά οι γκόμενες έβγαζαν πολύ λιγότερα ή ήταν άνεργες.

To άλλο πρόβλημα Πολωνία είναι οτι οι γκόμενες δουλεύουνε δεν είναι Ουκρανία όπου έχουν άφθονο χρόνο.Συνεπώς βιάζονται για τα ραντεβού και συχνά τα αναβάλλουν.Επαρχία είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα από αυτή την άποψη.
Τώρα να πάει ο Ελληνας των 800 ευρώ να πουλήσει μούρη στην Πολωνέζα που βγάζει 2000 δεν παίζει.Επειδή όμως οι Πολωνέζες έχουν τρέλα πάντα κάτι μπορεί να γίνει ακόμα και να τον κεράσει που λέει ο λόγος αν της αρέσει.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Πολωνικό ρέγκε.Βλέπετε πώς ήταν προ δεκαετίας οι σέξυ Πολωνέζες και οι άντρες Πολωνία,μιλάμε για τρελά missmatch.Το κλασσικό που κάνουν οι Πολωνέζες είναι να χορεύουν στην πολυθρόνα ή να βάζουν τα πόδια πάνω στα γόνατα αυτού που γουστάρουνε.Θυμάμαι να χαιδεύω με τις ώρες τα φοβερά σλαβικα πόδια.

Βλέπετε πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα τη σήμερον εποχή.Οι Πολωνοί έχουν γίνει πολύ πιο εμφανίσιμοι.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Πρώτα ο θεος, σε λίγες μέρες περνάω τον Οντερ και μετά τον Νιεμαν και μπαίνω στα εδάφη της παλιας Σοβιετιας.

Εύχομαι να ξανά έχω την τιμή να κυνηγήσω στα ίδια βοσκοτόπια με τον βαλκανιο καουμπόη

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Ρωσια σου την πεφτουν κιολας γκομενες στα ισα,αυτο μονο Ρωσια το εχω δει.
Και Γερμανία στην πέφτουν στα ίσια και σε άλλες χώρες.
Απλά οι Γερμανίδες θα κάνουν κίνηση όπου υπάρχει αλκοόλ.
Και από μόνες τους δίνουν τηλέφωνα, σε ρωτάνε για σόσιαλ μύδια,κ.λ.π.

Τις προάλλες έφαγα νέτα σκέτα απόγευμα πέσιμο στο μετρό Ελβετία από Μαροκάνα που ήρθε έκατσε απέναντί μου,άρχισε δήθεν να με ρωτάει για κάτι που κουβαλούσα μαζί μου, μου έδωσε το τηλέφωνό της και όταν σηκώθηκε να φύγει που χαΐδεψε τα μαλλιά λες και ήμουν το πουτανάκι της:confused:
Αφού δεν μου έπιασε και το παπάρι πάλι καλά..

Εννοείται ότι στην Ελλάδα δεν μου είχαν συμβεί ούτε το 1% από όσα μου συνέβησαν Ευρώπη.

Δεν επικοινώνησα μαζι της,αν και ήταν καλό μουνί για όσους γουστάρουν τέτοιες φάρες..

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Εντάξει να τραβιούνται με μεσόγειους,με Λατίνους,άντε και με κανα γυμνασμένο αράπη,αλλά μέχρι εκει.Αλλά όχι πάκια και Ινδούς ρε πούστη,που σιχαίνεσαι μόνο που τους βλέπεις :vomit:
Οι Γερμανίδες πιτσιρίκες που στην πλειοψηφία τους την έχουν δει φεμινίστριες και ακυρώνουν τον άντρα-προστάτη-alpha male, τραβιούνται τελευταία με σχιστομάτηδες που είναι συνήθως πιο κοντοί από αυτές και καμία 50-60 κιλά το πολύ.
Μπορεί να τους στραπονάρουν κιόλας,δεν ξέρω..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.859
Πόντοι
3.656
Οι Γερμανίδες πιτσιρίκες που στην πλειοψηφία τους την έχουν δει φεμινίστριες και ακυρώνουν τον άντρα-προστάτη-alpha male, τραβιούνται τελευταία με σχιστομάτηδες που είναι συνήθως πιο κοντοί από αυτές και καμία 50-60 κιλά το πολύ.

Σχιστομάτηδες τύπου Ινδονήσιοι και Ταϊλανδοί (όχι κινεζοϊαπωνες κιτρινιάρηδες) πρέπει να έχουν μεγάλη πέραση εκεί.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056

Οντως βλέπω και εγώ τους κιτρινιάρηδες να κάνουν θραύση Δύση,Πολωνία κτλ.Μάλλον έχει ανέβει η Ασία οικονομικά πολύ,είναι και αυτές που γουστάρουν K-pop.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Τύπε είχες γράψει κάποτε για εμπειρία με λιθουανες ότι είναι τρελές; Η λετονες ήταν

Γιατί τραβιέμαι τώρα.

Όσο για μαροκανες ,αρμέγουν ότι βρουν σε πουτσα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Σουηδέζα στο Γντανσκ.Αυτό πλέον συμβαίνει συχνά.Πας να γαμήσεις Πολωνέζες και συναντάς Σκανδιναυές.

Εχει και σκανδιναυικά καμάκια αλλά δεν κολλάνε στο περιβάλλον.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Εδώ οι μεγαλύτερες βυζαρούδες της πολωνικής τηλεόρασης.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Κλαμπ στη Μόσχα.Είναι η ίδια σλαβική ατμόσφαιρα με Βαρσοβία στο πιο κυριλέ.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Εδώ το περίφημο Gipsy στη Μόσχα.Σλαβικός παράδεισος.Κάπως έτσι ήταν και τα πολωνικά κλαμπ 10-15 χρόνια ίδιο στυλ,εμφάνιση και αναλογίες από γκόμενες.

Κοιτάξτε πόσοι στόχοι για ένα Βαλκάνιο γαμέα.Ετσι ακριβώς ήτανε Τσεχία,Πολωνία,Λευκορρωσία,Ουκρανία.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom