Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.859
- Πόντοι
- 3.656
Καυλιάρες Πολωνέζες χτυπιούνται στην πίστα του Pomarancza.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.
Τι'ναι αυτές ρε;
Καυλιάρες Πολωνέζες χτυπιούνται στην πίστα του Pomarancza.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.
Γράφει κάτω....... διαγωνισμός ξσνθιων με μελαχροινωνΤι'ναι αυτές ρε;
Μεγάλε George! Μετά τον εργασιοπορνοτουρισμό, άλλο ένα γαμάτο concept ζωής.Στο Λονδινο μπορεις να ζεις ζωη σα να εισαι ο ιππος σε μια μεγαλη σκακιερα. Ελπιζω να ξερεις πως κινειται ο ιππος, σωστα;
Ξερω ακριβως πως θα περασω Λονδινο, που θα μενω, που θα τρωω, που θα βγαινω, με τι κοσμο, ποτε, που και πως θα ταξιδευω. ΟΛΑ προυπολογισμενα.
Φίλε είμαι Βαρσοβία για λίγες μέρες και θέλω να σε ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να βγεις να πιεις ένα ποτό, να πιάσεις κουβέντα με μια Πολωνέζα στο μπαρ και να γίνει κάτι; Με έναν που φαίνεται ότι είναι ξένος, είναι γενικά φιλικές ή είναι απόμακρες; Έχεις υπόψη σου μαγαζιά που μπορεί κάποιος να πάει και να έχει "τυχερά";Οντως έχουν παχύνει οι Πολωνέζες.Παλιά ήταν όλες στυλάκια.Τώρα σπάνια βλέπεις λεπτή Πολωνέζα,αν δεις λεπτή γκόμενα Πολωνία είναι συνήθως Ουκρανέζα.
Πολωνέζα μπορείς να γαμήσεις στο τζάμπα όντως,ερωτεύονται εύκολα και θέλουν μακροχρόνιες σχέσεις,δεσμούς,γάμο κτλ.Εχει και ψώλες βέβαια που έχουν δοκιμάσει ό,τι ψωλή υπάρχει κάθε βδομάδα πάνε και με άλλον.
Αμα πει η άλλη οτι έκανε διακοπές Ισπανία ή Ιταλία υπολογίζεις οτι μάζεψε καμιά δεκαριά πούτσους.
Φίλε είμαι Βαρσοβία για λίγες μέρες και θέλω να σε ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να βγεις να πιεις ένα ποτό, να πιάσεις κουβέντα με μια Πολωνέζα στο μπαρ και να γίνει κάτι; Με έναν που φαίνεται ότι είναι ξένος, είναι γενικά φιλικές ή είναι απόμακρες; Έχεις υπόψη σου μαγαζιά που μπορεί κάποιος να πάει και να έχει "τυχερά";
Και Γερμανία στην πέφτουν στα ίσια και σε άλλες χώρες.Ρωσια σου την πεφτουν κιολας γκομενες στα ισα,αυτο μονο Ρωσια το εχω δει.
Οι Γερμανίδες πιτσιρίκες που στην πλειοψηφία τους την έχουν δει φεμινίστριες και ακυρώνουν τον άντρα-προστάτη-alpha male, τραβιούνται τελευταία με σχιστομάτηδες που είναι συνήθως πιο κοντοί από αυτές και καμία 50-60 κιλά το πολύ.Εντάξει να τραβιούνται με μεσόγειους,με Λατίνους,άντε και με κανα γυμνασμένο αράπη,αλλά μέχρι εκει.Αλλά όχι πάκια και Ινδούς ρε πούστη,που σιχαίνεσαι μόνο που τους βλέπεις
Οι Γερμανίδες πιτσιρίκες που στην πλειοψηφία τους την έχουν δει φεμινίστριες και ακυρώνουν τον άντρα-προστάτη-alpha male, τραβιούνται τελευταία με σχιστομάτηδες που είναι συνήθως πιο κοντοί από αυτές και καμία 50-60 κιλά το πολύ.
Μπορεί να τους στραπονάρουν κιόλας,δεν ξέρω..
Οι Γερμανίδες πιτσιρίκες που στην πλειοψηφία τους την έχουν δει φεμινίστριες και ακυρώνουν τον άντρα-προστάτη-alpha male, τραβιούνται τελευταία με σχιστομάτηδες που είναι συνήθως πιο κοντοί από αυτές και καμία 50-60 κιλά το πολύ.
Τύπε είχες γράψει κάποτε για εμπειρία με λιθουανες ότι είναι τρελές; Η λετονες ήτανΟι Γερμανίδες πιτσιρίκες που στην πλειοψηφία τους την έχουν δει φεμινίστριες και ακυρώνουν τον άντρα-προστάτη-alpha male, τραβιούνται τελευταία με σχιστομάτηδες που είναι συνήθως πιο κοντοί από αυτές και καμία 50-60 κιλά το πολύ.
Κοιτάξτε πόσοι στόχοι για ένα Βαλκάνιο γαμέα.
Εκεί όμως πρέπει να ξέρει και ρωσικά ο βαλκάνιος γαμέας