Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.691
- Πόντοι
- 3.556
Νόμιζα το Δολλαριο ήταν παγκόσμια γλώσσα τύπεΟντως χρειάζεσαι ρωσικά εκεί.Μόσχα μόνο 20-30% μιλάνε αγγλικά.Επαρχία ακόμη λιγότερο.
Νόμιζα το Δολλαριο ήταν παγκόσμια γλώσσα τύπεΟντως χρειάζεσαι ρωσικά εκεί.Μόσχα μόνο 20-30% μιλάνε αγγλικά.Επαρχία ακόμη λιγότερο.
Νόμιζα το Δολλαριο ήταν παγκόσμια γλώσσα τύπε
Άρχοντα, νομίζω ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το βασίλειό σου, να ορίσεις νέα πρωτεύουσα και να καθορίσεις και τη λίστα διαδοχής.Χρειάζεσαι ρωσικά.Ειδικά επαρχία χωρίς ρωσικά δεν κάνεις τίποτα απολύτως.Μόσχα ήταν υπεργαμάτη βέβαια,θα την έκανα βάση επιχειρήσεων αλλά με πρόλαβε ο πόλεμος.
Εδώ Σκανδιναυοί στο Γκντανσκ.Πάνε γενικά να το παίξουν κυρίαρχοι όπως και οι Αγγλοι πίνουν στο δρόμο,φωνάζουν δυνατά,γκαρίζουν,μπλοκάρουν τους άλλους κτλ αλλά γενικά σλαβικές χώρες δεν τους παίρνει.Καμία σχέση με Ελλάδα.
Άρχοντα, νομίζω ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το βασίλειό σου, να ορίσεις νέα πρωτεύουσα και να καθορίσεις και τη λίστα διαδοχής.
Στα νέα σύνορα θα περιλαμβάνονται δυτικά εδάφη (Γερμανία, Αυστρία κλπ);
Η πρωτεύουσα θα είναι η Βαρσοβία, το Βερολίνο ή κάποια άλλη πόλη;
Πώς βλέπεις το μέλλον του βασιλείου σε βάθος χρόνου;
Υπάρχει διάδοχος να αναλάβει τα σκήπτρα και να συνεχίσει το έργο σου; Υποψιάζομαι θα είναι ο @Valkanios Poutsaras
Νομιζω πως το γεγονος οτι η Βαρσοβια ειναι Ευρωπαικη Ενωση, ειναι τεραστιο ατου για τα logisticsΜόνο ο Βαλκάνιος Πουτσαράς έχει το σωστό mindset.Οι άλλοι δεν είναι motivated,κωλώνουν ή κολλάνε.
Κανονικά θα έστρεφα το κέντρο στη Μόσχα από Κίεβο αλλά με πρόλαβε ο πόλεμος.Ετσι δοκίμασα διάφορα μέρη Πράγα,Βιέννη,Βαρσοβία κτλ και κλίνω προς τη Βαρσοβία.Εννοείται οτι Μόσχα,Μινσκ είναι πολύ καλύτερα αλλά ο πόλεμος έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
Νομιζω πως το γεγονος οτι η Βαρσοβια ειναι Ευρωπαικη Ενωση, ειναι τεραστιο ατου για τα logistics
Θα μπορούσες να μένεις και να εργάζεσαι στη Βιέννη και να έρχονται αυτές ή να κάνεις εσύ εξορμήσεις;
Μοσχα εχει ιδαιτερη μαγεια,ειδικη ατμοσφαιρα που δε βρισκεις αλλου.Βαρσοβια καμια φορα μπορει να το νιωσεις αυτο αλλα δεν εχει αυτη τη μεθυστικη μαγεια,τη μεγαλοπρεπεια της Μοσχας.Γενικα ομως οι πολεις αυτες Βαρσοβια,Μοσχα,Πραγα σταζουν καυλα,περνας πολυ ωραια ιδιως τη νυχτα.
Την Βιέννη την ανέφερα για τον εξής λόγο:Η Βιέννη είναι πολύ καλή επιλογή για καμάκια κατά τη γνώμη μου.Τα έχεις όλα δίπλα.
Αν δεν μπορεί κάποιος να μείνει σε σλαβική χώρα η επόμενη καλή επιλογή είναι η Βιέννη σίγουρα.
Η Πράγα δεν έχει καεί εντελώς απο τουρισμό;
Την Βιέννη την ανέφερα για τον εξής λόγο:
Το παιχνίδι αυτό εσύ δεν πρόκειται να το σταματήσεις, αλλά θα φτάσει στα όριά του κάποια στιγμή λόγω ηλικίας. Το daygame θα φαντάζει γελοίο και τα ταξίδια κουραστικά. Θα πρέπει να αράξεις κάπου, αλλά στις σλαβικές χώρες δεν μπορείς να επιτύχεις μεγάλους μισθούς. Η Βιέννη φαίνεται καλή επιλογή για το μέλλον, ξέρεις και τη γλώσσα και μπορείς να οργανώσεις μία ζωή γαμέως σε τοπικό οικείο περιβάλλον.
Εγώ αυτό θα έκανα.
Μαν, τα χρόνια περνάνε. Θα τρέχεις στα μαγαζιά για καμάκι; Μπορείς μια χαρά να οργανωθείς μέσω των σόσιαλ και όχι μόνο με αυστριακές, αλλά με ό,τι εθνικότητα υπάρχει εκεί. Και να έρχονται κι άλλες από μακριά. Μετά θα κάνεις ένα πακέτο παροχών με δώρα, επιλεγμένα μαγαζιά για διασκέδαση, τοπικά events, έξοδοι στην γύρω περιοχή κλπ.Η Βιέννη από νυχτερινή ζωή ψιλομάπα είναι.Ολο κάτι πρακμιακά μαγαζιά δίπλα στο ποτάμι.Και οι Αυστριακές δεν είναι ιδιαίτερα ωραίες.Το πλεονέκτημα είναι οτι έχει καλή θέση πλησίον Τσεχίας,Πολωνίας και αρέσει στις γκόμενες.
Κάτι τυπάκια με φράντζες και κάποιο dress code άγνωστο σε εμένα έβλεπα...Σχιστομάτηδες τύπου Ινδονήσιοι και Ταϊλανδοί (όχι κινεζοϊαπωνες κιτρινιάρηδες) πρέπει να έχουν μεγάλη πέραση εκεί.
Δηλαδή οι Γερμανίδες γουστάρουν μικρα πουλάκια? Εγώ τις έχω για νταρντανες.. Ότι γουστάρουν ψηλούς γυμνασμένους ψολαραδες
Τύπε είχες γράψει κάποτε για εμπειρία με λιθουανες ότι είναι τρελές; Η λετονες ήταν
Γιατί τραβιέμαι τώρα.
Όσο για μαροκανες ,αρμέγουν ότι βρουν σε πουτσα
Οντως βλέπω και εγώ τους κιτρινιάρηδες να κάνουν θραύση Δύση,Πολωνία κτλ.Μάλλον έχει ανέβει η Ασία οικονομικά πολύ,είναι και αυτές που γουστάρουν K-pop.
Η Βιέννη είναι πολύ καλή επιλογή για καμάκια κατά τη γνώμη μου.Τα έχεις όλα δίπλα.
Αν δεν μπορεί κάποιος να μείνει σε σλαβική χώρα η επόμενη καλή επιλογή είναι η Βιέννη σίγουρα.
Οι Μαροκινες ή οι Λετονες;Καργιόλες και σκατόψυχες, να είσαι προσεκτικός.