Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 888K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τρεις περιφέρειες της Πολωνίας στις φτωχότερες της Ευρώπης σύμφωνα με τη eurostat.Lubelskie,Warminsko-Mazurskie και Podkarpackie.Έχει πάει κανας μύστης προς αυτά τα μέρη;Μήπως είναι τα τελευταία που έχουν μείνει πλέον για παιχνίδι;

Αντίθετα η Βαρσοβία 19η στις πρώτες 20 σε κατα κεφαλήν ΑΕΠ,σχεδόν εφάμιλλο με γερμανικές πόλεις.

Πανε Αφρικη που ειναι σιγουρα φτωχες ν πηδηξεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπική πολωνική διασκέδαση.Γενικά άμα δεις γκόμενες να ξεσκίζονται στο χορό στα κλαμπ με έντονες κινήσεις κτλ είναι συνήθως Πολωνέζες,τους αρέσει να τραβάνε την προσοχή.

• Like
Αντιδράσεις: koble

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
CZEKOLADA απο το POZNAN τώρα και στα JUMBO!! :dancing:

Συνημμένα

• 20190404_200409 ΣΟΚΟΛΑΤΑ 2.jpg
    20190404_200409 ΣΟΚΟΛΑΤΑ 2.jpg
    923,1 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 20190404_200400 ΣΟΚΟΛΑΤΑ 2.jpg
    20190404_200400 ΣΟΚΟΛΑΤΑ 2.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 39
  • Like

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.589
Πόντοι
216
Επιτελους! Η εισβολη της Πολωνιας ξεκινησε!
Αντε και σε γυναικες τωρα!

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Επιτελους! Η εισβολη της Πολωνιας ξεκινησε!
Αντε και σε γυναικες τωρα!

Γι αυτό ξεκίνα από τις σοκολάτες :grin: όταν βρεις μια Πολωνέζα κάνε κίνηση ματ και βγάλε στο τραπέζι την σοκολάτα της πατρίδας της...
Κάποιος από τα JUMBO είναι μέλος του Bou ;)

• Like

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Καλα ηρεμηστε και λιγο. Μολις χθες ειδα μια σοκολατα περιεργη σε ενα περιπτερο, ειδα οτι εγραφε ΤΣΕΚΟΛΑΔΑ, γευση φραουλα!
Αφηστε τις σοκολατες και πειτε για κανα στεκι με πολωνες, να παμε για σπονσορινκ!

υγ.
ΚΜΑΝ/Φιντελ/και λοιποι γνωστες, πριν κατι μερες ειδα σε ενα νεο ξενοδοχειο στη Βαρσοβια που ζητουσε ατομα σε διαφορα ποστα και ας πουμε ο μισθος ηταν 3500-4000 ζλοτυ.
Σε σαητ για πληρωμενο ερωτα, ειδα σαν μεσο ορο ας πουμε 200 ζλοτυ.
Το ερωτημα λοιπον ειναι,
-Ο μεσος πολωνικος μισθος ποιος ειναι? Με τα 4000 ζλοτυ μπορει καποιος να ζησει ανετα/ανεκτα/δυσκολα στην Βαρσοβια?
-Τα 200 ζλοτυ θεωρουνται ακριβα/νορμαλ/φθηνα για Πολωνια?
Δωστε ενα απ-ντειτ για την χωρα.

υγ.2
Κμαν, δεν ξεχναω οτι πρεπει να κανεις και την περιφημη εργασια για την διαφορα πολωνικων και ουγγρικων κωλων!!!

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Καλα ηρεμηστε και λιγο. Μολις χθες ειδα μια σοκολατα περιεργη σε ενα περιπτερο, ειδα οτι εγραφε ΤΣΕΚΟΛΑΔΑ, γευση φραουλα!
Αφηστε τις σοκολατες και πειτε για κανα στεκι με πολωνες, να παμε για σπονσορινκ!

Θα κάνουμε σπόνσορινκ με Czekolada!

Melinadiva

Call-Girl
Εγγρ.
4 Μαρ 2019
Like
5.180
Εδώ ένας Αυστραλός κάμακας καμακώνει Βαρσοβία έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό.

Η αλήθεια είναι ότι εκεί τα μελαχρινά αγόρια έχουν επιτυχίες,  οι περισσότεροι είναι ανοιχτόχρωμοι και άσχημοι ...  :undecided:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Η αλήθεια είναι ότι εκεί τα μελαχρινά αγόρια έχουν επιτυχίες,  οι περισσότεροι είναι ανοιχτόχρωμοι και άσχημοι ...
Καμια σχεση με Πολωνια εχεις? Εστω τιποτα πολωνεζες φιλες?...θα πληρωσουμε με Τσεκολαντες! Για πες?

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
είμαι μισή πολωνεζα (απο μάνα)
Ενδιαφερον. Υποθετω οτι εισαι πιο ελληνιδα απο πολωνεζα, αν κρινω απο το γραψιμο σου (ειναι και η ωρα τωρα).
Σε περιπτωση που εχεις γνωση απο αθηνα και ξερεις εαν υπαρχουν καποια στεκια που θα μπορουσαμε να γνωρισουμε την πολωνικη κουλτουρα, δειξε μας τον δρομο!
(εστω και καμια ταβερνα της προκοπης, να παω να κερασω τον φωτογρφο σ79τ)
-Γενικα, εχεις ζησει πολωνια?

υγ. Σε περιπτωση που εισαι πανω απο 1.75-1.78-1.80, ενδεχεται να υπαρχει ενα ευκαταστατος κυριος απο Γερμανια, που ενισχυει εθελοντικα αθωα κοριτσια με φτωχα οικονομικα (πχ, χωρις ι.φον κτλ). Μονη υποχρεωση ειναι να του μιλας απο τον υπολογιστη/κινητο και να χαιδευει με χερι του τα ποδια σου, μια φορα το 6μηνο. Πρεπει ομως να πιανεις το οριο του υψους!!!

Melinadiva

Call-Girl
Εγγρ.
4 Μαρ 2019
Like
5.180
Ενδιαφερον. Υποθετω οτι εισαι πιο ελληνιδα απο πολωνεζα, αν κρινω απο το γραψιμο σου (ειναι και η ωρα τωρα).
Σε περιπτωση που εχεις γνωση απο αθηνα και ξερεις εαν υπαρχουν καποια στεκια που θα μπορουσαμε να γνωρισουμε την πολωνικη κουλτουρα, δειξε μας τον δρομο!
(εστω και καμια ταβερνα της προκοπης, να παω να κερασω τον φωτογρφο σ79τ)
-Γενικα, εχεις ζησει πολωνια?

υγ. Σε περιπτωση που εισαι πανω απο 1.75-1.78-1.80, ενδεχεται να υπαρχει ενα ευκαταστατος κυριος απο Γερμανια, που ενισχυει εθελοντικα αθωα κοριτσια με φτωχα οικονομικα (πχ, χωρις ι.φον κτλ). Μονη υποχρεωση ειναι να του μιλας απο τον υπολογιστη/κινητο και να χαιδευει με χερι του τα ποδια σου, μια φορα το 6μηνο. Πρεπει ομως να πιανεις το οριο του υψους!!!
αν ήμουν 1,75 θα είχα δηλώσει ήδη συμμετοχή στο next top model  :grin:
1,67-8 είμαι...
Πολωνία δεν έχω ζήσει καθόλου,  έχω πάει μόνο μια φορά, όμως μιλάω και διαβάζω άνετα πολωνικά...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Πολωνία δεν έχω ζήσει καθόλου,  έχω πάει μόνο μια φορά, όμως μιλάω και διαβάζω άνετα πολωνικά...

έχετε κατά το ήμιση σλάβικα γονίδια αγαπητή Μελίνα. τα γονίδια της ομορφιάς και της τελειότητας για την λευκή φυλή των ανθρώπων ανά τον κόσμο.

θα σας έλεγα καμιά ρώσικη ατάκα να δω αν την πιάσετε.... ;) μιας και τα πολωνικά είναι σλάβικη γλώσσα

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
αν ήμουν 1,75 θα είχα δηλώσει ήδη συμμετοχή στο next top model 1,67-8 είμαι... Πολωνία δεν έχω ζήσει καθόλου,  έχω πάει μόνο μια φορά, όμως μιλάω και διαβάζω άνετα πολωνικά...
Αρα επιμενεις ελλαδα! Οπως σε ακουω, μαλλον εισαι μακρια και αγαπημενοι με το πολωνικο φαγητο, τουλαχιστον σε μαγαζι!
Μωρε και να δηλωνες συμμετοχη το ΝΤΜοντελ, ποιος ξερει αν θα σε περναγε ο φωτογραφος η ο Μπρατ? Παντως μπορει να προσπαθησεις σαν φωτομοντελο, εχουμε και εδω φωτογραφους!
υγ.
Μια χαρα ειναι το υψος σου, απλα ρωτησα μηπως ταιριαζε με τα ιδιορυθμα γουστα ενος φιλανθρωπου κυριου!

υγ2.Μυστες, μου ηρθε μια ιδεα... να τσονταρουμε σε ενα ταμειο λιγα χρηματα, μερικες χιλιαδες και να κανουμε ονλαιν διαγωνισμο Next Kman Web Model?
Περα απο την πλακα, θα ειχαμε μια βαση δεδομενων με πολλες υποψηφιες σπονσορετς...για καθε βαλαντιο.
Εγω σαν φωτισμενος ανθρωπος ριχνω την ιδεα, εαν ο ΒΠ στηριξει τεχνικα, ο Ροδιτης προωθησει το ΠΡ και ο Κουμπαρος το σπρωξει επιχειρηματικα, θα φαμε με χρυσα κουταλια!
(Α! και ο Παπας την κονσομασιον).

υγ. προς ΠΑΠΑ.
Δεν χρειαζεται να σου πω τι ελεγε ο Δασκαλος σε περιπτωσεις σαν την δικη σου...-Αγαπητο μου παιδι...πηγαινε να ξεδωσεις. ..και ελα να δω τι θα κανω με την περιπτωση σου!
θα σας έλεγα καμιά ρώσικη ατάκα να δω αν την πιάσετε....
Προσεχε ομως μην σου πεταξει ο Μοισης του ερωτα να πιασεις κανα λασο!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

:happy:

ρε συ koble μέχρι και στο Μελινάκι θα διαδώσεις τις αρετές του βαλκάνιου τσοπάνη. είπαμε αυτός άλλαξε ρώτα πλέον αφήνει το σπονσοριγκ στο Κίεβο και πάει να σπονσοράρει με αγνό μαρούλι της ντέβουσκες στην ρώσικη επαρχία  :2funny: :2funny:

• Like

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
υγ. προς ΠΑΠΑ.
Δεν χρειαζεται να σου πω τι ελεγε ο Δασκαλος σε περιπτωσεις σαν την δικη σου...-Αγαπητο μου παιδι...πηγαινε να ξεδωσεις. ..και ελα να δω τι θα κανω με την περιπτωση σου! Προσεχε ομως μην σου πεταξει ο Μοισης του ερωτα να πιασεις κανα λασο!!!

δεν είδες τι του λέω του Μοισή του έρωτα στο προφιλ μου κάτω από το avatar;

του λέω να πάρει την ΠΑΕ και εμένα για προπονητή αλλά δεν μ' ακούει διότι δεν θέλει να επενδύσει στον αθλητισμό :woldman: :knockinb:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
(Α! και ο Παπας την κονσομασιον).

το έχω κόψει το άθλημα αγαπητέ koble, αλλά μην μου ξύνετε πληγές από το παρελθόν μου που θέλω να ξεχάσω από τα strip.

ο λόγος που θέλω να ξεχάσω τις εποχές μου στα σωλινάδικα/κωλόμπαρα και με τις μουνάρες που νταραβερίστικα, είναι γιατί δεν θα ξανά γυρίσουν αυτές οι καλές εποχές πίσω και από οικονομικής πλευράς αλλά και από πλευράς πανέμορφων γυναικών.

ένας κύκλος έκλεισε και ένας καινούργιος αρχίζει.... ;) απλά να μην έρθει γρήγορα ο πελαργός για καμία ντέβουσκα και μετά θα είμαι αναγκασμένος να αποσυρθώ σύντομα από την ενεργό δράση που δεν το θέλω... :S :S :S

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Περσι επισκεφτηκα τη Βαρσοβια κ έπαθα πλακα απο τις ομορφες γυναίκες που εβλεπα στο δρομο.Ισως οι πιο ομορφες στην Ευρωπη μαζι με τις Σουηδεζες για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον

Επισκεφτηκε επισης ενα πολυ καλο μαγαζι το  New Orleans με μουναρες μεν αλλα ασυμφορο το prive για ενα τραγουδι μονο.Εκανα τη μαλακια κ δε ρωτησα καμια απο αυτες εαν ηθελε να ερθει στο ξενοδοχειο μου οποτε επιβαλλεται αλλη  μια επισκεψη !

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846

υγ.
ΚΜΑΝ/Φιντελ/και λοιποι γνωστες, πριν κατι μερες ειδα σε ενα νεο ξενοδοχειο στη Βαρσοβια που ζητουσε ατομα σε διαφορα ποστα και ας πουμε ο μισθος ηταν 3500-4000 ζλοτυ.
Σε σαητ για πληρωμενο ερωτα, ειδα σαν μεσο ορο ας πουμε 200 ζλοτυ.
Το ερωτημα λοιπον ειναι,
-Ο μεσος πολωνικος μισθος ποιος ειναι? Με τα 4000 ζλοτυ μπορει καποιος να ζησει ανετα/ανεκτα/δυσκολα στην Βαρσοβια?
-Τα 200 ζλοτυ θεωρουνται ακριβα/νορμαλ/φθηνα για Πολωνια?
Δωστε ενα απ-ντειτ για την χωρα.

υγ.2
Κμαν, δεν ξεχναω οτι πρεπει να κανεις και την περιφημη εργασια για την διαφορα πολωνικων και ουγγρικων κωλων!!!
Κάνεις ένα λάθος εδώ.
Μπερδεύεις πολλές παραμέτρους.

Μπλέκεις την Βαρσοβία, την πιο ακριβή πόλη της Πολωνίας με μέσο μισθό, κόστη ζωής, κόστος για κορίτσια κλπ.

Όπως με όλα και εδώ η απάντηση είναι: εξαρτάται.
Άλλο το νοίκι στην Βαρσοβία και άλλο στο Gdansk. Οπότε άλλοι μισθοί θεωρούνται ανεκτοί σε άλλες πόλεις.

Επίσης, μην το σκέφτεσαι καθόλου να πας αν δεν μιλάς την γλώσσα. Εκτός αν είσαι στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας που μιλάνε μόνο αγγλικά στον χώρο εργασίας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπική Πολωνέζα ξανθιά.Γενικά οι γκόμενες Πολωνία εκπέμπουν ερωτισμό και φαίνονται διαθέσιμες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom