αν ήμουν 1,75 θα είχα δηλώσει ήδη συμμετοχή στο next top model 1,67-8 είμαι... Πολωνία δεν έχω ζήσει καθόλου, έχω πάει μόνο μια φορά, όμως μιλάω και διαβάζω άνετα πολωνικά...
Αρα επιμενεις ελλαδα! Οπως σε ακουω, μαλλον εισαι μακρια και αγαπημενοι με το πολωνικο φαγητο, τουλαχιστον σε μαγαζι!
Μωρε και να δηλωνες συμμετοχη το ΝΤΜοντελ, ποιος ξερει αν θα σε περναγε ο φωτογραφος η ο Μπρατ? Παντως μπορει να προσπαθησεις σαν φωτομοντελο, εχουμε και εδω φωτογραφους!
υγ.
Μια χαρα ειναι το υψος σου, απλα ρωτησα μηπως ταιριαζε με τα ιδιορυθμα γουστα ενος φιλανθρωπου κυριου!
υγ2.Μυστες, μου ηρθε μια ιδεα... να τσονταρουμε σε ενα ταμειο λιγα χρηματα, μερικες χιλιαδες και να κανουμε
ονλαιν διαγωνισμο Next Kman Web Model?
Περα απο την πλακα, θα ειχαμε μια βαση δεδομενων με πολλες υποψηφιες σπονσορετς...για καθε βαλαντιο.
Εγω σαν φωτισμενος ανθρωπος ριχνω την ιδεα, εαν ο ΒΠ στηριξει τεχνικα, ο Ροδιτης προωθησει το ΠΡ και ο Κουμπαρος το σπρωξει επιχειρηματικα, θα φαμε με χρυσα κουταλια! (Α! και ο Παπας την κονσομασιον).
υγ. προς ΠΑΠΑ.
Δεν χρειαζεται να σου πω τι ελεγε ο Δασκαλος σε περιπτωσεις σαν την δικη σου...
-Αγαπητο μου παιδι...πηγαινε να ξεδωσεις. ..και ελα να δω τι θα κανω με την περιπτωση σου!
θα σας έλεγα καμιά ρώσικη ατάκα να δω αν την πιάσετε....
Προσεχε ομως μην σου πεταξει ο Μοισης του ερωτα
να πιασεις κανα λασο!!!