Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 888K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.589
Πόντοι
216
Γενικά αυτό είναι και ένα πλεονέκτημα με τις Πολωνέζες.Οσο χάλιας και να είσαι,όσο άφραγκος,κακάσχημος,βλάκας,αρχίδας και βαρετός,έχεις πάντα πιθανότητα να γαμήσεις καλής εμφάνισης Πολωνέζα.Δίνουν ακόμα και το πήδημα του ελέους.(mercy fuck αν κάποιος εκλιπαρήσει τη γκόμενα γιατί απλώς δε γαμάει τίποτα).
Γενικώς όλοι έχουν ευκαιρία Πολωνία,είναι δημοκρατικό σύστημα.Βέβαια αυτό υπονομεύει τους άρχοντες που βλέπουν να συγκρίνονται με τους γύφτους και τη βήτα κατηγορία.Αλλά έτσι είναι στην Πολωνία,οι γκόμενες δίνουν ευκαιρίες σε όλους δεν κόβουν κάποιον από τα αποδυτήρια,είναι equal opportunity.
Αν είσαι υπεράρχων ανώτερος πέουλας,φυσικά δε συμφέρει Πολωνία γιατί πέφτουν τα στάνταρντς σου αλλά αν είσαι μέσος όρος ή πιο κάτω κωλολέει,έχεις ευκαιρίες που κανονικά ούτε στον ύπνο σου.
Ας πούμε μια Πολωνέζα από χωριό άμα δει ένα φραγκάτο,ωραίο,δυτικό νέο παίζει να σκεφτεί τι με θέλει αυτός,είναι πολύ ανώτερος από την κλάση μου,έναν πούτσο θα ρίξει και θα με παρατήσει ενώ αν δει ένα γυφταλέο,βρωμύλο,πειναλέο,λάθρο πάκη παίζει να σκεφτεί αυτός εδώ μπορεί να είναι άφραγκος και χάλιας αλλά έχει σκούρο δέρμα και μπορεί να με εκτιμήσει σαν την πρώτη λευκή που γαμάει.Και να ερωτευτεί τον πάκη!Αυτό δε συμβαίνει ποτέ με τις Ρωσίδες,Ουκρανέζες που λειτουργούν με αυστηρό σύστημα αξιολόγησης βάσει οικονομικών κυρίως προσόντων.
Για αυτό το κόλπμο με τις Πολωνέζες είναι το understatement,να δείχνετε πάντα προσγειωμένοι και ταπεινοί,down to earth,λιγότερο από όσο αξίζετε, ενώ με Ρωσίδες,Ουκρανές είναι ο κομπασμός,να προβάλλετε τα πλούτια σας δηλαδή και τις επιτυχίες.Οι Ουκρανές ψοφάνε να ακούνε για χρήμα και business ενώ οι Πολωνές θέλουν να ακούνε αγαποστόρυ.

Αληθευει δηλαδη, οτι ολοι εχουν την ευκαιρια τους στην Πολωνια, και μαλιστα καλη ευκαιρια;
Δηλαδη αμα βρεις μια και της πεις οτι δεν εχω και πολλα χρηματα, θα ζουμε φτωχικα, και πουλησεις love-story, μπορει να ενδωσει;

Και επισης...υπαρχει οντως ακομη και mercy fuck, ή ειναι παραμυθια της χαλιμας;;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ποιος παίρνει ρε βλακα μέσο μισθό σε ανατ κράτος?
άσχετε
Όλοι τον κατώτατο παίρνουν συν υπερωρίες άπειρες απληρωτες αλλιώς τρώνε σουτ κι έξω
Σε.πολλες περιπτώσεις δηλώνονται 50% και δουλεύουν για 70/80%
Δεμ ξέρω αν συμβαίνει αυτό  στην Πολωνία
Πάντως τρεις που γνώρισα έπαιρναν 400/450 κι ένας μόνο  ο μηχανικός 800 εννοείται με 10  πλας ώρες ημερησίως
Όχι 8 ωρο
Αντε παπαρα θες να κάνεις κ τον ειδικο

Ελβετε, στη συγκεκριμενη χωρα δεν υπαρχουν πολλες αποκλισεις κοινωνικα. Δηλαδη πολλοι πλουσιοι και πολλοι φτωχοι, οπως πχ Ουκρανια που υπαρχουν ολιγαρχες αναμεσα σε μια θαλασσα φτωχιας.Εκει συγκροτειται μεσαια ταξη η διαστρωματωση των εισοδηματων ειναι οπως Deutschland πολλοι που βρισκονται στα ιδια πανω κατω σχετικά ισοτητα δλδ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αληθευει δηλαδη, οτι ολοι εχουν την ευκαιρια τους στην Πολωνια, και μαλιστα καλη ευκαιρια;
Δηλαδη αμα βρεις μια και της πεις οτι δεν εχω και πολλα χρηματα, θα ζουμε φτωχικα, και πουλησεις love-story, μπορει να ενδωσει;

Και επισης...υπαρχει οντως ακομη και mercy fuck, ή ειναι παραμυθια της χαλιμας;;;;

Οχι με την εννοια που το λεει ο αρχηγος. Αλλα με την εννοια οτι τους απωθει η ψωνιστικη συμπεριφορα και η επιδειξη και προτιμουν τη μετριοφροσυνη χαμηλους τονους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Ελβετε, στη συγκεκριμενη χωρα δεν υπαρχουν πολλες αποκλισεις κοινωνικα. Δηλαδη πολλοι πλουσιοι και πολλοι φτωχοι, οπως πχ Ουκρανια που υπαρχουν ολιγαρχες αναμεσα σε μια θαλασσα φτωχιας.Εκει συγκροτειται μεσαια ταξη η διαστρωματωση των εισοδηματων ειναι οπως Deutschland πολλοι που βρισκονται στα ιδια πανω κατω σχετικά ισοτητα δλδ
δεν διαφωνώ ούτε το παίζω ειδικός
Αυτό που είμαι κάθετο είναι ότι όσοι γνώρισα δούλευαν πριν σκληρά η μέτρια ίσως κι επρναν στο χέρι 400ευρω κι όχι πιο πολλά
Αυτό είναι το ποιντ
Αυτά που λέει ο κμαν αφορούν ένα μεσαίο η απερ κλαις ίσως
Αλλά
Εγώ εκτός από έναν πολύ κουαλιφαιντ κάνεις δεν έπαιρνε τέτοια χρήματα
Έπαιρνε τα ΜΙΣΑ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν διαφωνώ ούτε το παίζω ειδικός
Αυτό που είμαι κάθετο είναι ότι όσοι γνώρισα δούλευαν πριν σκληρά η μέτρια ίσως κι επρναν στο χέρι 400ευρω κι όχι πιο πολλά
Αυτό είναι το ποιντ
Αυτά που λέει ο κμαν αφορούν ένα μεσαίο η απερ κλαις ίσως
Αλλά
Εγώ εκτός από έναν πολύ κουαλιφαιντ κάνεις δεν έπαιρνε τέτοια χρήματα
Έπαιρνε τα ΜΙΣΑ

Μεγαλες διαφορες απο γενια σε γενια και εποχη με εποχη (μη σου πω ετος με ετος).
Μιλαμε για τις γενιες κατω των 45 σημερα.
Συνεχως θες update για εκει.
Δε λεω οτι ειναι πλουσιοι. Αλλα μεσαια ταξη συν οτι ειναι εγκρατείς τσιγκουναραδες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Πάντως είναι πολύ ζόρι να μένεις εκεί αν δεν είσαι ντόπιος.
Έχω μερικά παραδείγματα Ελλήνων που ακόμα και αν παντρεύτηκαν Πολωνες, δεν την παλεψαν και γύρισαν πίσω μετά από μερικούς μήνες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Μεγαλες διαφορες απο γενια σε γενια και εποχη με εποχη (μη σου πω ετος με ετος).
Μιλαμε για τις γενιες κατω των 45 σημερα.
Συνεχως θες update για εκει.
Δε λεω οτι ειναι πλουσιοι. Αλλα μεσαια ταξη συν οτι ειναι εγκρατείς τσιγκουναραδες
τα ινφο είναι από κάποιους κάποιες 30/40
που δουλεύουν τώρα γερμανια κι Ελβετία κι ήρθαν προσφτα
είναι δύο τριών ετών παλιά
Όχι πιο πριν

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Ε παραμύθια προφανώς.Δεν υπάρχει πλέον γυναίκα που θα της πεις να ζήσετε φτωχικά και να σου κάτσει.Ούτε στην Πολωνία,ούτε πουθενά.Ο αρχηγός μπορεί να τα έζησε αυτά στις χρυσές εποχές,αλλά τώρα δε σημαίνει ότι ισχύουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως είναι πολύ ζόρι να μένεις εκεί αν δεν είσαι ντόπιος.
Έχω μερικά παραδείγματα Ελλήνων που ακόμα και αν παντρεύτηκαν Πολωνες, δεν την παλεψαν και γύρισαν πίσω μετά από μερικούς μήνες.

σου πα οτι ειχα κανει ενα φεγγαρι καθως με εστειλαν εκει.
Για κανα 6μηνο και αν κανεις παρέα με αλλους ξενους  καλα ειναι.
Παραπανω, ουτε καν. Δυσκολη και πολυ κλειστη κοινωνια στριφνη γλώσσα κλπ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ποιος παίρνει ρε βλακα μέσο μισθό σε ανατ κράτος?
άσχετε
Όλοι τον κατώτατο παίρνουν συν υπερωρίες άπειρες απληρωτες αλλιώς τρώνε σουτ κι έξω
Σε.πολλες περιπτώσεις δηλώνονται 50% και δουλεύουν για 70/80%
Δεμ ξέρω αν συμβαίνει αυτό  στην Πολωνία
Πάντως τρεις που γνώρισα έπαιρναν 400/450 κι ένας μόνο  ο μηχανικός 800 εννοείται με 10  πλας ώρες ημερησίως
Όχι 8 ωρο
Αντε παπαρα θες να κάνεις κ τον ειδικο

Ρε μαλάκα 510 ευρώ είναι πλέον ο κατώτατος μισθός στην Πολωνία.Και είναι 47% του μέσου μισθού.
Ο μέσος είναι πλέον πάνω από χιλιάρικο.

''Currently(2018), the minimum wage is PLN 2,100 (EUR 488), which is equal to 47.3 percent of the average wage forecast for 2018.''

Από πότε έχεις να πας Πολωνία?Εγώ ήμουν εκεί τον Αύγουστο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Μπορεί αν δει δυνατότητες σε εσένα οτι μπορεί να κονομήσεις.Αν πεις θα ζήσουμε φτωχικά εννοείται δε βρίσκεις πάνω από εξάρι και με προβλήματα.
Αν όμως κάποιος είναι γυμνασμένος,κάπως μαυριδερός και καλός στο καμάκι,θα γαμήσει μέχρι εφτάρια στο τζαμπέ Πολωνία αν είναι κάτω από 35.Πάρα πολλές γκόμενες όμως,τις αλλάζεις πολύ γρήγορα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αλλος ένας rooshάκιας πάει Πόζναν για ΠΣΚ και πιάνει τα αρχίδια του.

''My conclusion is that in a middling city such as Poznan, lacking the cosmopolitan fee and of limited diversity, and just of 500k population, don't bother with dg on the weekend. Don't even imagine you can come over here for a weekend for that purpose. That's an exercise in futility (and frustration in spades).''

Πολωνέζες δίνουν συμβουλές για καμάκι.

Ξενάγηση στο Κράκωβ από τυπική Πολωνέζα με βυζάρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η περίφημη studniowka χορός αποφοίτησης όπου οι Πολωνέζες φοράνε νάυλον κάλτσες και κόκκινη δαντέλα στο μπούτι.

Οταν κάθονται στο κλαμπ είκοσι μπουτάρες κολλητά με τις κόκκινες κάλτσες οι πότσοι εκτοξεύονται.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Ξενάγηση στο Κράκωβ από τυπική Πολωνέζα με βυζάρες.

Αυτη τωρα η νταρντανα, καστανη με βυζαρες ειναι η τυπική Πολωνεζα;;

Τυπε τα μισα που γραφεις ειναι υπερβολες, στα ορια της μουφας....

Οι τυπικες Σλαβογκομενες ειναι εκτος τετοιων καμπυλων. Αυτη κοντευει να βγει χοντρη για Πολωνεζα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Ρε μαλάκα 510 ευρώ είναι πλέον ο κατώτατος μισθός στην Πολωνία.Και είναι 47% του μέσου μισθού.
Ο μέσος είναι πλέον πάνω από χιλιάρικο.

''Currently(2018), the minimum wage is PLN 2,100 (EUR 488), which is equal to 47.3 percent of the average wage forecast for 2018.''

Από πότε έχεις να πας Πολωνία?Εγώ ήμουν εκεί τον Αύγουστο.
ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ 488 η 520€
ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΘΌ ΜΕΙΚΤΌ
Δηλ στην τσέπη ούτε τα 400 που είπα
ΗΛΙΘΙΕ γκασταρμπαιτερ της συμφοράς

Πρόπερσι πέρασα νότια Πολωνία

και είδα ότι είναι για τον πουτσο η κατάσταση όλη
Ελλάδα στο χειρότερο
Μας  ζαλισες με τις παπαριες σου
Αφού δεν αντιλαμβάνεσαι κάνε λίγο τουμπεκι
Μην κάνεις και τον πονηρό

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656

Οι τυπικες Σλαβογκομενες ειναι εκτος τετοιων καμπυλων. Αυτη κοντευει να βγει χοντρη για Πολωνεζα.
όχι αφού το λέει ο κμαν έτσι είναι
Δεν είναι κάνας παπαρας

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ 488 η 520€

Ελλάδα στο χειρότερο
Μας  ζαλισες με τις παπαριες σου
Όταν πέρασα κι εγώ απο τον περιφερειακό δρόμο του Βουκουρεστίου κατάλαβα για τη Ρουμανία ότι κατάλαβες κι εσύ για τη Πολωνία απο τη διαδρομή Κατοβίτσε-Λβιβ!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Όταν πέρασα κι εγώ απο τον περιφερειακό δρόμο του Βουκουρεστίου κατάλαβα για τη Ρουμανία ότι κατάλαβες κι εσύ για τη Πολωνία απο τη διαδρομή Κατοβίτσε-Λβιβ!
ναι αλλά αν διαβάσεις το ελάχιστο μισθό στην Ρουμανία που είναι 300/350ε σημαίνει ότι παίρνουν  στο χέρι 200/250€
Κι ας πέρασες κι από το Ντορομπαντσι απέξω
Αυτό το ίδιο είναι
Δεν χρειάζεται καμμια εμβαθυνση για να το κατανοήσει κάποιος
Ομοίως κ Πολωνία ο μίνιμ μισθός στο χέρι ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΩ από 400ε  κ τόσο παίρνει και να μεγάλο μέρος  του πληθυσμού στον ιδιώτη τομέα της τσαπου
Τουλάχιστον έτσι ήταν προ διετίας τριετίας
Σίγουρα κάποιες παίρνουν τα διπλά
Αυτές όμως δεν πάνε με κμανιδες
Υγ Κμανιστης καλός
μόνο νεκρός  :orchestra:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ 488 η 520€

Ελλάδα στο χειρότερο
Μας  ζαλισες με τις παπαριες σου

Καλά χειρότερα από Ελλάδα φίλε δεν είναι πουθενά στην Ευρώπη.
Και Πολωνία, ειδικά στις μεγάλες πόλεις Warsaw, Wroclaw, Krakow, Gdansk), είναι 100 χρόνια μπροστά σε οργάνωση, καθαριότητα, συγκοινωνίες κλπ από Ελλάδα.
Επίσης μισθολογικά, σε καλές δουλειές γραφείου σίγουρα είναι πολύ πάνω από τα πόσα που αναφέρεις. Και δεν μιλάω για διευθυντές.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446

Μη μου το χαλάς τώρα! Τετάρτη θα είμαι Κρακοβία και θέλω να πέσω πάνω της. :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom