Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΚΜΑΝ/Φιντελ/και λοιποι γνωστες, πριν κατι μερες ειδα σε ενα νεο ξενοδοχειο στη Βαρσοβια που ζητουσε ατομα σε διαφορα ποστα και ας πουμε ο μισθος ηταν 3500-4000 ζλοτυ.
Σε σαητ για πληρωμενο ερωτα, ειδα σαν μεσο ορο ας πουμε 200 ζλοτυ.
Το ερωτημα λοιπον ειναι,
-Ο μεσος πολωνικος μισθος ποιος ειναι? Με τα 4000 ζλοτυ μπορει καποιος να ζησει ανετα/ανεκτα/δυσκολα στην Βαρσοβια?
-Τα 200 ζλοτυ θεωρουνται ακριβα/νορμαλ/φθηνα για Πολωνια?
Δωστε ενα απ-ντειτ για την χωρα.

υγ.2
Κμαν, δεν ξεχναω οτι πρεπει να κανεις και την περιφημη εργασια για την διαφορα πολωνικων και ουγγρικων κωλων!!!

Ο μέσος μισθός Πολωνία είναι τώρα κάπου 4000 ζλότυ καθαρά,δηλαδή κάπου 800-850  ευρώ το μήνα.Η Πολωνία ξεπέρασε οικονομικά την Ελλάδα από το 2017.
Με αυτά τα λεφτά ζεις κανονικά,δεν κάνεις δηλαδή κάτι το ιδιαίτερο.Γενικά η Πολωνία είναι πιο φτηνή από Γερμανία,Ελλάδα επειδή δεν έχει ευρώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπικές Πολωνέζες με αισθήματα.Ona czuje we mnie piniadz(νιώθει σε εμένα λεφτά).

Τυπικός Σλάβος κάμακας.Full erection.

Γενικώς η τρέλλα στη χώρα βαράει κόκκινο.Εχουν όλοι μέντα.Αν είσαι σε πάρτυ με Πολωνέζες,όλα είναι δυνατά,είναι σαν παράλληλο σύμπαν.Με τα δυτικά δεδομένα οι γκόμενες εκεί είναι μισότρελλες.

Κωλάρες και βυζάρες.Οι πιο ανεπτυγμένες στο μπλοκ.Αν ψάχνεις τέτοια Ρωσία,Ουκρανία,πρέπει να κάνεις πολλή υπομονή.

Οι Πολωνέζες για να ερεθίσουν τους άντρες απλά πετάνε βυζιά και κώλους έξω,δεν έχουν όλη αυτή την περίπλοκη θεωρία των ανατολικών Σλαύων πώς κάνεις τον άντρα να σε ερωτευτεί,είναι πιο άμεσες απευθυνόμενες στα ένστικτα του πότσου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αγροτική Πολωνία.Καλή φάση.Γενικά το χύσι ρέει άφθονο έτσι και πιάσετε τα wsi.Οι χωριατοπούλες Πολωνές όλο πούτσο έχουν στο μυαλό τους δεν υπάρχει άλλη διασκέδαση στο χωριό.

Αν όμως έρθουν μεγάλη πόλη το ρίχνουν στα πάρτυ.

Γενικά οι σλαβικές χώρες είναι παράδεισος για άντρες,απλά εθισμός.

Επισκέπτης
Ενδιαφερον. Υποθετω οτι εισαι πιο ελληνιδα απο πολωνεζα, αν κρινω απο το γραψιμο σου (ειναι και η ωρα τωρα).
Σε περιπτωση που εχεις γνωση απο αθηνα και ξερεις εαν υπαρχουν καποια στεκια που θα μπορουσαμε να γνωρισουμε την πολωνικη κουλτουρα, δειξε μας τον δρομο!
(εστω και καμια ταβερνα της προκοπης, να παω να κερασω τον φωτογρφο σ79τ)
σε τρωει ο κωλος σου να φας ξυλο απο αλλοδαπους;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπήρχε πολωνικό ρεστωράν στη Βόδα και πολωνικό κλαμπ αλλά πλέον είναι όλα κλειστά.Εχουν πάρει τη θέση τους αραβοπάκικα μαγαζιά με ναργιλέδες κτλ.Μιλάμε πέριξ του χώρου της πολωνικής εκκλησίας,ιεροσυλία κι έτσι.
Αλλά οι Πολωνέζες την κάνανε μαζικά με την κρίση,από τις 4 γκόμενες που είχα μέχρι το 2012 έχει μείνει η μία,οι άλλες εξαφανιζόλ,άλλες Πολωνία άλλες αλλού.Ολες παντρεμένες με παιδιά πλέον εννοείται και πιστά κολλημένες στο σύζυγο,καμία σχέση με τις παρτουζιάρες που γνώρισα.
Γενικά όμως άμα ασχοληθείς με Πολωνέζες σε κάποια φάση θα γαμήσεις παντρεμένες,είναι σχεδόν αναπόφευκτο.

Επισκέπτης
Υπήρχε πολωνικό ρεστωράν στη Βόδα και πολωνικό κλαμπ αλλά πλέον είναι όλα κλειστά.Εχουν πάρει τη θέσητους αραβοπάκικα μαγαζιά με ναργιλέδες κτλ.Μιλάμε πέριξ του χώρου της πολωνικής εκκλησίας,ιεροσυλία κι έτσι.
Αλλά οι Πολωνέζες την κάνανε μαζικά με την κρίση,από τις 4 γκόμενες που είχα μέχρι το 2012 έχει μείνει η μία,οι άλλες εξαφανιζόλ,άλλες Πολωνία άλλες αλλού.Ολες παντρεμένες με παιδιά πλέον εννοείται και πιστά κολλημένες στο σύζυγο,καμία σχέση με τις παρτουζιάρες που γνώρισα.
υπαρχει μπαρακι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Γενικά εκεί οι Πολωνέζες χαριεντίζονται με Πολωνούς και δε θέλουν να σκας σαν Ελληναράς για να μην τις προδώσεις.Αλλιώς οι δικοί τους τις αποκαλούν πουτάνες οτι πουλιούνται σε ξένους για λεφτά κτλ.Οπότε καλύτερα να μη συχνάζεις στα πολωνικά μαγαζιά,οι Πολωνοί θέλουν να νιώθουν οτι οι Πολωνέζες τους ανήκουν και δεν τις γαμάνε ξένοι,τουλάχιστον στη μάπα τους.
Οπότε αν έχεις γκόμενα Πολωνέζα καλό είναι να την αφήνεις να διασκεδάζει στα πολωνικά και να φασώνεται με Πολωνούς τα Σαββατόβραδα,δε σε χαλάει,ούτε αυτούς ούτε αυτή.Γενικά στους Σλάβους πρέπει να αφήνεις πάντα μεζέ από τις δικές τους δεν πρέπει να είσαι μοναχοφάης.
Πολωνέζες που γαμούσα την Παρασκευή το βράδυ τις έβλεπα να φασώνονται με Πολωνούς το Σαββατόβραδο.Δε με χάλαγε φυσικά,έτσι κι αλλιώς οι Σλάβες γουστάρουν ελευθερία.Αρκεί να μη γευτείς σλαβικά ή αλβανικά,πάκικα χύσια,για αυτό τα ραντεβού με Πολωνέζες πάντα πριν τις εφτά το απόγευμα ώστε ο Αλμπάνας να φάει το χύσι σου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ο μέσος μισθός Πολωνία είναι τώρα κάπου 4000 ζλότυ καθαρά,δηλαδή κάπου 800-850  ευρώ το μήνα.Η Πολωνία ξεπέρασε οικονομικά την Ελλάδα από το 2017.
Με αυτά τα λεφτά ζεις κανονικά,δεν κάνεις δηλαδή κάτι το ιδιαίτερο.Γενικά η Πολωνία είναι πιο φτηνή από Γερμανία,Ελλάδα επειδή δεν έχει ευρώ.
kmanιες
Μαλαμιες ως συνήθως δηλ
Το80% παίρνει εκτός Βαρσοβίασ 400ε κι αν έχουν πλήρη δουλειά
Βαρανε κ κάνα δέκαωρο τζάμπα υπερωρίες και λένε κι ευχαριστώ
Πολωνς ιμηχανικος  αυτοκίνητα
στην Γερμανία
έπαιρνε όσο ήταν Πολωνία κάπου στο κατοβιτσε κοντα
γύρω στα 800 με δέκα ώρες δουλειά
Οι βοηθοί του παιρναν τα μισά
Μιανπολωνεζα νηπιαγωγος έπαιρνε πρόπερσι επίσης 450ε
Τα άλλα είναι παπαριες του κμαν να περνά η ώρα
Τώρα θα μας πει ότι ξέρει μόνο κάποιες που δουλεύουν σε τράπεζες κ παπαριες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
kmanιες
Μαλαμιες ως συνήθως δηλ
Το80% παίρνει εκτός Βαρσοβίασ 400ε κι αν έχουν πλήρη δουλειά
Βαρανε κ κάνα δέκαωρο τζάμπα υπερωρίες και λένε κι ευχαριστώ
Πολωνς ιμηχανικος  αυτοκίνητα
στην Γερμανία
έπαιρνε όσο ήταν Πολωνία κάπου στο κατοβιτσε κοντα
γύρω στα 800 με δέκα ώρες δουλειά
Οι βοηθοί του παιρναν τα μισά
Μιανπολωνεζα νηπιαγωγος έπαιρνε πρόπερσι επίσης 450ε
Τα άλλα είναι παπαριες του κμαν να περνά η ώρα
Τώρα θα μας πει ότι ξέρει μόνο κάποιες που δουλεύουν σε τράπεζες κ παπαριες

Εδώ ο χάρτης με τους μέσους μισθούς στην Ευρώπη που δείχνει ακριβώς αυτά που λέω.Πολωνία 880 ευρώ νέττο και με προσαρμογή στις τιμές πάνω από 1000 ευρώ νέττο.

Γενικώς η μαλακία που σας δέρνει ξεκινάει οτι παίρνετε για όλα σα μέτρο το μέσο όρο σαν την απόλυτη σοφία.Εκεί είναι το πέος.
Οι μέσοι όροι είναι τεχνητοί.Τους καθορίζω εγώ ο άρχοντας Βαλκάνιος και όχι οι ποντικαράδες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Γενικά εκεί οι Πολωνέζες χαριεντίζονται με Πολωνούς και δε θέλουν να σκας σαν Ελληναράς για να μην τις προδώσεις.Αλλιώς οι δικοί τους τις αποκαλούν πουτάνες οτι πουλιούνται σε ξένους για λεφτά κτλ.Οπότε καλύτερα να μη συχνάζεις στα πολωνικά μαγαζιά,οι Πολωνοί θέλουν να νιώθουν οτι οι Πολωνέζες τους ανήκουν και δεν τις γαμάνε ξένοι,τουλάχιστον στη μάπα τους.
Οπότε αν έχεις γκόμενα Πολωνέζα καλό είναι να την αφήνεις να διασκεδάζει στα πολωνικά και να φασώνεται με Πολωνούς τα Σαββατόβραδα,δε σε χαλάει,ούτε αυτούς ούτε αυτή.Γενικά στους Σλάβους πρέπει να αφήνεις πάντα μεζέ από τις δικές τους δεν πρέπει να είσαι μοναχοφάης.
Πολωνέζες που γαμούσα την Παρασκευή το βράδυ τις έβλεπα να φασώνονται με Πολωνούς το Σαββατόβραδο.Δε με χάλαγε φυσικά,έτσι κι αλλιώς οι Σλάβες γουστάρουν ελευθερία.Αρκεί να μη γευτείς σλαβικά ή αλβανικά,πάκικα χύσια,για αυτό τα ραντεβού με Πολωνέζες πάντα πριν τις εφτά το απόγευμα ώστε ο Αλμπάνας να φάει το χύσι σου.
Καλά ό,τι νάναι.
Τις έβγαλες όλες τις Πολωνές πουτάνες. Και οκ εσένα η δικά σου σε έιχε για τον πούτσο και πηδιόταν με άλλους 10.
Θες να μας πεις τώρα ότι όλες είναι καριόλες και μάλιστα πάνε φουλ με πακιστανούς και αλβανούς.. Ποιες, οι Πολωνές που είναι 100 σκαλιά πιο πάνω σε ομορφιά από τις Ελληνίδες. Άρα τι μας λες; Ότι οι Ελληνιδες πάνε με πόσο χειρότερους λαούς;;

Πιο παραμύθι πεθαίνεις...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά ό,τι νάναι.
Τις έβγαλες όλες τις Πολωνές πουτάνες. Και οκ εσένα η δικά σου σε έιχε για τον πούτσο και πηδιόταν με άλλους 10.
Θες να μας πεις τώρα ότι όλες είναι καριόλες και μάλιστα πάνε φουλ με πακιστανούς και αλβανούς.. Ποιες, οι Πολωνές που είναι 100 σκαλιά πιο πάνω σε ομορφιά από τις Ελληνίδες. Άρα τι μας λες; Ότι οι Ελληνιδες πάνε με πόσο χειρότερους λαούς;;

Δεν είχα ούτε έχω μόνο μία Πολωνέζα.Είχα δεκάδες.Συνεπώς ό,τι λέω είναι από πρώτο χέρι,αυτά που έζησα λέω.
Αυτές που έχω κρατήσει και τώρα τα ίδια κάνουνε,δεν ξέρω αν η νέα γενιά έχει αλλάξει.
Γενικά τους Ελληνες τους θεωρούν γκαίυ και μαμάκηδες,τους Πολωνούς υπό,μεθύστακες και χάλια και τραβιούνται με πάκια,αλμπάνια,τουρκοάραβες,Κούρδους και το λοιπό συνοθύλευμα.
Εχουν γενικώς πολύ αλλόκοτο σύστημα αξιολόγησης των αντρών όπου συχνά ο πιο μαυριδερός,μπάμιας και low profile κερδίζει ενώ ο κόκκορας και  high value χάνει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καλά ό,τι νάναι.

Πάνω κάτω τα έχει πει και ο Roosh αυτά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά αυτό είναι και ένα πλεονέκτημα με τις Πολωνέζες.Οσο χάλιας και να είσαι,όσο άφραγκος,κακάσχημος,βλάκας,αρχίδας και βαρετός,έχεις πάντα πιθανότητα να γαμήσεις καλής εμφάνισης Πολωνέζα.Δίνουν ακόμα και το πήδημα του ελέους.(mercy fuck αν κάποιος εκλιπαρήσει τη γκόμενα γιατί απλώς δε γαμάει τίποτα).
Γενικώς όλοι έχουν ευκαιρία Πολωνία,είναι δημοκρατικό σύστημα.Βέβαια αυτό υπονομεύει τους άρχοντες που βλέπουν να συγκρίνονται με τους γύφτους και τη βήτα κατηγορία.Αλλά έτσι είναι στην Πολωνία,οι γκόμενες δίνουν ευκαιρίες σε όλους δεν κόβουν κάποιον από τα αποδυτήρια,είναι equal opportunity.
Αν είσαι υπεράρχων ανώτερος πέουλας,φυσικά δε συμφέρει Πολωνία γιατί πέφτουν τα στάνταρντς σου αλλά αν είσαι μέσος όρος ή πιο κάτω κωλολέει,έχεις ευκαιρίες που κανονικά ούτε στον ύπνο σου.
Ας πούμε μια Πολωνέζα από χωριό άμα δει ένα φραγκάτο,ωραίο,δυτικό νέο παίζει να σκεφτεί τι με θέλει αυτός,είναι πολύ ανώτερος από την κλάση μου,έναν πούτσο θα ρίξει και θα με παρατήσει ενώ αν δει ένα γυφταλέο,βρωμύλο,πειναλέο,λάθρο πάκη παίζει να σκεφτεί αυτός εδώ μπορεί να είναι άφραγκος και χάλιας αλλά έχει σκούρο δέρμα και μπορεί να με εκτιμήσει σαν την πρώτη λευκή που γαμάει.Και να ερωτευτεί τον πάκη!Αυτό δε συμβαίνει ποτέ με τις Ρωσίδες,Ουκρανέζες που λειτουργούν με αυστηρό σύστημα αξιολόγησης βάσει οικονομικών κυρίως προσόντων.
Για αυτό το κόλπμο με τις Πολωνέζες είναι το understatement,να δείχνετε πάντα προσγειωμένοι και ταπεινοί,down to earth,λιγότερο από όσο αξίζετε, ενώ με Ρωσίδες,Ουκρανές είναι ο κομπασμός,να προβάλλετε τα πλούτια σας δηλαδή και τις επιτυχίες.Οι Ουκρανές ψοφάνε να ακούνε για χρήμα και business ενώ οι Πολωνές θέλουν να ακούνε αγαποστόρυ.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γενικά αυτό είναι και ένα πλεονέκτημα με τις Πολωνέζες.Οσο χάλιας και να είσαι,όσο άφραγκος,κακάσχημος,βλάκας,αρχίδας και βαρετός,έχεις πάντα πιθανότητα να γαμήσεις καλής εμφάνισης Πολωνέζα.Δίνουν ακόμα και το πήδημα του ελέους.(mercy fuck αν κάποιος εκλιπαρήσει τη γκόμενα γιατί απλώς δε γαμάει τίποτα).
Γενικώς όλοι έχουν ευκαιρία Πολωνία,είναι δημοκρατικό σύστημα.Βέβαια αυτό υπονομεύει τους άρχοντες που βλέπουν να συγκρίνονται με τους γύφτους και τη βήτα κατηγορία.Αλλά έτσι είναι στην Πολωνία,οι γκόμενες δίνουν ευκαιρίες σε όλους δεν κόβουν κάποιον από τα αποδυτήρια,είναι equal opportunity.
Αν είσαι υπεράρχων ανώτερος πέουλας,φυσικά δε συμφέρει Πολωνία γιατί πέφτουν τα στάνταρντς σου αλλά αν είσαι μέσος όρος ή πιο κάτω κωλολέει,έχεις ευκαιρίες που κανονικά ούτε στον ύπνο σου.
Ας πούμε μια Πολωνέζα από χωριό άμα δει ένα φραγκάτο,ωραίο,δυτικό νέο παίζει να σκεφτεί τι με θέλει αυτός,είναι πολύ ανώτερος από την κλάση μου,έναν πούτσο θα ρίξει και θα με παρατήσει ενώ αν δει ένα γυφταλέο,βρωμύλο,πειναλέο,λάθρο πάκη παίζει να σκεφτεί αυτός εδώ μπορεί να είναι άφραγκος και χάλιας αλλά έχει σκούρο δέρμα και μπορεί να με εκτιμήσει σαν την πρώτη λευκή που γαμάει.Και να ερωτευτεί τον πάκη!Αυτό δε συμβαίνει ποτέ με τις Ρωσίδες,Ουκρανέζες που λειτουργούν με αυστηρό σύστημα αξιολόγησης βάσει οικονομικών κυρίως προσόντων.
Για αυτό το κόλπμο με τις Πολωνέζες είναι το understatement,να δείχνετε πάντα προσγειωμένοι και ταπεινοί,down to earth,λιγότερο από όσο αξίζετε, ενώ με Ρωσίδες,Ουκρανές είναι ο κομπασμός,να προβάλλετε τα πλούτια σας δηλαδή και τις επιτυχίες.Οι Ουκρανές ψοφάνε να ακούνε για χρήμα και business ενώ οι Πολωνές θέλουν να ακούνε αγαποστόρυ.
Ισχύουν 100% ! Αυτό ακριβώς μου έλεγε μια φοιτήτρια μέσα στο Daytona στο Βρότσλαβ! 
Εσύ έχεις όποια θέλεις,  πως είσαι εδώ μαζί μου? Δεν το πιστεύω!
Ένιωσα overqualified εκεί το 2012..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εμένα τα ίδια μου λέγανε το 2008.Εσύ είσαι ένας ωραίος Ελληνας.Εγώ είμαι μια απλή Πολωνέζα από το χωριό.Για ποιο λόγο να ασχολείσαι μαζί μου?
Ενώ Ουκρανέζα να σου πει κάτι τέτοιο απλά δεν παίζει.Η Ουκρανή θα βάλει τα δυνατά της να σε βυθίσει στο μουνί της.Θα υπερβάλλει και για την αξία της,πόσο γαμάτο πανεπιστήμιο τελείωσε,τι φραγκάτους γκόμενους είχε,σε πόσα κυριλέ μέρη έχει πάει κτλ.Ακόμα και πόσο όμορφη είναι,αυτοκοπλιμέντα,να σου λέει μια γκόμενα είμαι πάρα πολύ ωραία κοπέλα το ακούς Ουκρανία συχνά.Πολωνία μάλλον το αντίθετο όλες στην κατάθλιψη είναι,πάχυνα,ασχήμηνα,τα δόντια μου χάλασαν,τα μαλλιά μου είναι χάλια,δε βρίσκω γκόμενο,δε με πληρώνουν στη δουλειά,πεινάω κτλ.

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
231
Πόντοι
21
Πολωνες πολυ ωραια μουνακια τα ειδα απο κοντα Βαρσοβια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Εδώ ο χάρτης με τους μέσους μισθούς στην Ευρώπη που δείχνει ακριβώς αυτά που λέω.Πολωνία 880 ευρώ νέττο και με προσαρμογή στις τιμές πάνω από 1000 ευρώ νέττο.

Γενικώς η μαλακία που σας δέρνει ξεκινάει οτι παίρνετε για όλα σα μέτρο το μέσο όρο σαν την απόλυτη σοφία.Εκεί είναι το πέος.
Οι μέσοι όροι είναι τεχνητοί.Τους καθορίζω εγώ ο άρχοντας Βαλκάνιος και όχι οι ποντικαράδες.
ποιος παίρνει ρε βλακα μέσο μισθό σε ανατ κράτος?
άσχετε
Όλοι τον κατώτατο παίρνουν συν υπερωρίες άπειρες απληρωτες αλλιώς τρώνε σουτ κι έξω
Σε.πολλες περιπτώσεις δηλώνονται 50% και δουλεύουν για 70/80%
Δεμ ξέρω αν συμβαίνει αυτό  στην Πολωνία
Πάντως τρεις που γνώρισα έπαιρναν 400/450 κι ένας μόνο  ο μηχανικός 800 εννοείται με 10  πλας ώρες ημερησίως
Όχι 8 ωρο
Αντε παπαρα θες να κάνεις κ τον ειδικο

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ποιος παίρνει ρε βλακα μέσο μισθό σε ανατ κράτος?
άσχετε
Όλοι τον κατώτατο παίρνουν συν υπερωρίες άπειρες απληρωτες αλλιώς τρώνε σουτ κι έξω
Σε.πολλες περιπτώσεις δηλώνονται 50% και δουλεύουν για 70/80%
Δεμ ξέρω αν συμβαίνει αυτό  στην Πολωνία
Πάντως τρεις που γνώρισα έπαιρναν 400/450 κι ένας μόνο  ο μηχανικός 800 εννοείται με 10  πλας ώρες ημερησίως
Όχι 8 ωρο
Αντε παπαρα θες να κάνεις κ τον ειδικο
Έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις σε κάποιες πόλεις! Στη Κρακωβία στις πολυεθνικές παίζουν τα λεφτά που λέει ο Αρχηγός με νορμάλ συνθήκες εργασίας!
Στην επαρχία όπως βιελκοπόλσκι συμβαίνει αυτό που λες εσύ!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Δεν είχα ούτε έχω μόνο μία Πολωνέζα.Είχα δεκάδες.Συνεπώς ό,τι λέω είναι από πρώτο χέρι,αυτά που έζησα λέω.
Αυτές που έχω κρατήσει και τώρα τα ίδια κάνουνε,δεν ξέρω αν η νέα γενιά έχει αλλάξει.
Γενικά τους Ελληνες τους θεωρούν γκαίυ και μαμάκηδες,τους Πολωνούς υπό,μεθύστακες και χάλια και τραβιούνται με πάκια,αλμπάνια,τουρκοάραβες,Κούρδους και το λοιπό συνοθύλευμα.
Εχουν γενικώς πολύ αλλόκοτο σύστημα αξιολόγησης των αντρών όπου συχνά ο πιο μαυριδερός,μπάμιας και low profile κερδίζει ενώ ο κόκκορας και  high value χάνει.
Να το διορθώσουμε.
Είχες δεκάδες πληρωμένες Πολωνέζες.
Καμία κανονική γκόμενα είχες ποτέ σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom