Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 865K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τυπική πολωνική ατμόσφαιρα.Πάρτυ,βυζάρες,κωλάρες,γκόμενες που κουνιούνται καθιστές.

τι φατσουλα ειναι αυτος ο τυπακος με το ροζ πουκαμισο βρε; Εχει πολλους τετοιους αγαθους και χαρουμενους τυπους στην Πολωνια;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι φατσουλα ειναι αυτος ο τυπακος με το ροζ πουκαμισο βρε; Εχει πολλους τετοιους αγαθους και χαρουμενους τυπους στην Πολωνια;

Ναι,και το τρελλό είναι οτι συχνά βλέπεις κάτι τέτοιους φλωράδες με κάτι απίστευτες μούνες δίπλα,Πολωνία σου έρχεται να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο με αυτά που βλέπεις.
Γενικώς πολλές γκόμενες πάνε με ήσυχους,τελείως μέτριους τύπους γιατί τους θεωρούν ακίνδυνους ενώ άλλες προτιμούν το σκληρό λουκ των dresiarz,τα μπρατσέτα και τους σβέρκους.Συνήθως οι χωριατοπούλες ελκονται από τους σβέρκους,οι πιο καλλιεργημένες γκόμενες της πόλης θέλουν πιο σοφιστικέ λουκ.
Αλλά μπορεί να βλέπεις μια σούπερ μούνα 180 με τακούνια,ξέκωλο μίνι,πλατινέ μαλλί,τα βυζιά έξω και να κρατάει αγκαζέ ή να φιλάει έναν τελείως μπασμένο άφραγκο τύπο με χάλια εμφάνιση που Ελλάδα οι γκόμενες δε θα του ρίχνανε δεύτερη ματιά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βρε τυπε σε τι club έβγαινες στην Πολωνία; Σε συγκεντρώσεις της Λευκής φυλής;
Μια χαρά ατομακια είναι οι Πολωνοί. Στο εξωτερικό έχω κάνει παρέα με πολλά παιδιά, αλλά και σε μπαρ/club σε Wroclaw, Krakow, Gdansk, Zakopane και είναι με το μαλλακι τους και λοιπά φυσιολογικά, όπως άλλοι Ευρωπαίοι.
Αυτό το όλοι σβέρκο είναι τρελή παραπληροφόρηση που λες.

Είπα οτι έχει κλαμπ που είναι όλοι σβέρκοι μέσα.Συνήθως σε τέτοια κλαμπ δεν πατάνε ξένοι.
Δεν είπα οτι σε όλα τα κλαμπ έχει σβέρκους.
Π.χ. στο Grey club στο Βρότσλαβ που πάνε οι μουνάρες δεν έχει καθόλου σβέρκους,είναι όλοι κυριλάτοι με κουστουμιές ή designer clothes κτλ μέσα.Πρώτη φορά πήγα να μπω στο Grey με έναν Πολωνό σβέρκο που κουβάλαγε τη γκόμενα στα χέρια του από το ένα κλαμπ στο άλλο και τον Πολωνό δεν τον άφησαν και άφησαν να περάσω εγώ με τις γκόμενες(και τη δικιά του).
Μετά η δικιά μου έπαιρνε τα χέρια μου και τα έβαζε στα βυζιά της άλλης(που είχε κουβαλήσει ο Πολωνός),γενικά είναι θεότρελλες οι Πολωνέζες.

Επισκέπτης
Ναι,και το τρελλό είναι οτι συχνά βλέπεις κάτι τέτοιους φλωράδες με κάτι απίστευτες μούνες δίπλα,Πολωνία σου έρχεται να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο με αυτά που βλέπεις.
Γενικώς πολλές γκόμενες πάνε με ήσυχους,τελείως μέτριους τύπους γιατί τους θεωρούν ακίνδυνους ενώ άλλες προτιμούν το σκληρό λουκ των dresiarz,τα μπρατσέτα και τους σβέρκους.Συνήθως οι χωριατοπούλες ελκονται από τους σβέρκους,οι πιο καλλιεργημένες γκόμενες της πόλης θέλουν πιο σοφιστικέ λουκ.
Αλλά μπορεί να βλέπεις μια σούπερ μούνα 180 με τακούνια,ξέκωλο μίνι,πλατινέ μαλλί,τα βυζιά έξω και να κρατάει αγκαζέ ή να φιλάει έναν τελείως μπασμένο άφραγκο τύπο με χάλια εμφάνιση που Ελλάδα οι γκόμενες δε θα του ρίχνανε δεύτερη ματιά.
Ειναι συμπαθητικοι τυποι αυτοι γι αυτο τους καθονται οι γκομενες. Γενικα εμεις οι στρουμπουλουληδες ειμαστε καλα παιδια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι πώς βλέπουν τις Πολωνέζες οι Αγγλοι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Είπα οτι έχει κλαμπ που είναι όλοι σβέρκοι μέσα.Συνήθως σε τέτοια κλαμπ δεν πατάνε ξένοι.
Δεν είπα οτι σε όλα τα κλαμπ έχει σβέρκους.
Π.χ. στο Grey club στο Βρότσλαβ που πάνε οι μουνάρες δεν έχει καθόλου σβέρκους,είναι όλοι κυριλάτοι με κουστουμιές ή designer clothes κτλ μέσα.Πρώτη φορά πήγα να μπω στο Grey με έναν Πολωνό σβέρκο που κουβάλαγε τη γκόμενα στα χέρια του από το ένα κλαμπ στο άλλο και τον Πολωνό δεν τον άφησαν και άφησαν να περάσω εγώ με τις γκόμενες(και τη δικιά του).
Μετά η δικιά μου έπαιρνε τα χέρια μου και τα έβαζε στα βυζιά της άλλης(που είχε κουβαλήσει ο Πολωνός),γενικά είναι θεότρελλες οι Πολωνέζες.

Χαχα τι μου θύμισες!
Έχω βγει Βροτσλαβ με την δικιά μου και κάτι φίλες και με είχαν κάνει σάντουιτς πάνω στην πίστα. Στην μέση εγώ και οι άλλες 2 απέξω να ζουλανε όπου βρούνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μοντέρνα Πολωνία.

Δυτικοποίηση.Οι γκόμενες γίνονται πιο σκληρές αλλά οι κωλάρες παραμένουν εξίσου δυναμικές.Παράλληλος πλανήτης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική πολωνική αγροτική ζωή.Πολωνέζες και γίδες.

Clubbing στις πολωνικές πόλεις.Σέξυ εσώρουχα και απεριόριστες ευκαιρίες για κασεράτους.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.

Κωλάρες και βυζάρες.Από μία άποψη οι Πολωνέζες είναι οι πιο γενναιόδωρες Σλάβες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ Πολωνέζες και Ρωσίδες σείονται στους ήχους του μαλάκα Ινδού Panjabi αντί να υποταχτούνε στο ανώτερο ήχο του βαλκανικού κλαρίνου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπικές μοντέρνες Πολωνέζες.Κωλάρες,βυζάρες,καυτά σορτς με το μουνί να φαίνεται από τα πλάγια,ο μισός κώλος και τα βυζιά έξω,ή χύμα με εσώρουχα, άφθονη διασκέδαση.
Οι Πολωνοί σουρωμένοι ως συνήθως.

Σβέρκοι και Πόλκες στο Κατοβίτσε.Γενικά στις σλαβικές χώρες άντρες και γυναίκες έχουν original look.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υποψήφιες Μις Πόλσκι 2018.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπικό αγγλικό καμάκι με Πολωνέζα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τρεις περιφέρειες της Πολωνίας στις φτωχότερες της Ευρώπης σύμφωνα με τη eurostat.Lubelskie,Warminsko-Mazurskie και Podkarpackie.Έχει πάει κανας μύστης προς αυτά τα μέρη;Μήπως είναι τα τελευταία που έχουν μείνει πλέον για παιχνίδι;

Αντίθετα η Βαρσοβία 19η στις πρώτες 20 σε κατα κεφαλήν ΑΕΠ,σχεδόν εφάμιλλο με γερμανικές πόλεις.

• Like
Αντιδράσεις: koble

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Τρεις περιφέρειες της Πολωνίας στις φτωχότερες της Ευρώπης σύμφωνα με τη eurostat.Lubelskie,Warminsko-Mazurskie και Podkarpackie.Έχει πάει κανας μύστης προς αυτά τα μέρη;Μήπως είναι τα τελευταία που έχουν μείνει πλέον για παιχνίδι;

Αντίθετα η Βαρσοβία 19η στις πρώτες 20 σε κατα κεφαλήν ΑΕΠ,σχεδόν εφάμιλλο με γερμανικές πόλεις.
αν κάπου  έχει φτώχεια  στην ΕΕ  ΟΙγκομενες  που έχουν πρόθεση να το δώσουν  πάνε σε άλλη  πόλη και χώρα κ το δίνουν
Δεν περιμένουν  να γίνουν  βουκινο  στο  χωριό τους
Πχ Ρουμανία  επαρχία  που δεν έχει απολύτως τίποτα ειδικά σε φτωχες πόλεις κ περιοχές

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας Αυστραλός κάμακας καμακώνει Βαρσοβία έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό.

yacs

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
20
Πόντοι
0
Ξέρει κανεις τι παίζει με τα club villa Rosa και imperium ;
Ειναι σαν τα fkk ή μονο strip club?

Stories

Νέο!