Επισκέπτης
τι φατσουλα ειναι αυτος ο τυπακος με το ροζ πουκαμισο βρε; Εχει πολλους τετοιους αγαθους και χαρουμενους τυπους στην Πολωνια;Τυπική πολωνική ατμόσφαιρα.Πάρτυ,βυζάρες,κωλάρες,γκόμενες που κουνιούνται καθιστές.
τι φατσουλα ειναι αυτος ο τυπακος με το ροζ πουκαμισο βρε; Εχει πολλους τετοιους αγαθους και χαρουμενους τυπους στην Πολωνια;Τυπική πολωνική ατμόσφαιρα.Πάρτυ,βυζάρες,κωλάρες,γκόμενες που κουνιούνται καθιστές.
τι φατσουλα ειναι αυτος ο τυπακος με το ροζ πουκαμισο βρε; Εχει πολλους τετοιους αγαθους και χαρουμενους τυπους στην Πολωνια;
Βρε τυπε σε τι club έβγαινες στην Πολωνία; Σε συγκεντρώσεις της Λευκής φυλής;
Μια χαρά ατομακια είναι οι Πολωνοί. Στο εξωτερικό έχω κάνει παρέα με πολλά παιδιά, αλλά και σε μπαρ/club σε Wroclaw, Krakow, Gdansk, Zakopane και είναι με το μαλλακι τους και λοιπά φυσιολογικά, όπως άλλοι Ευρωπαίοι.
Αυτό το όλοι σβέρκο είναι τρελή παραπληροφόρηση που λες.
Ειναι συμπαθητικοι τυποι αυτοι γι αυτο τους καθονται οι γκομενες. Γενικα εμεις οι στρουμπουλουληδες ειμαστε καλα παιδια.Ναι,και το τρελλό είναι οτι συχνά βλέπεις κάτι τέτοιους φλωράδες με κάτι απίστευτες μούνες δίπλα,Πολωνία σου έρχεται να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο με αυτά που βλέπεις.
Γενικώς πολλές γκόμενες πάνε με ήσυχους,τελείως μέτριους τύπους γιατί τους θεωρούν ακίνδυνους ενώ άλλες προτιμούν το σκληρό λουκ των dresiarz,τα μπρατσέτα και τους σβέρκους.Συνήθως οι χωριατοπούλες ελκονται από τους σβέρκους,οι πιο καλλιεργημένες γκόμενες της πόλης θέλουν πιο σοφιστικέ λουκ.
Αλλά μπορεί να βλέπεις μια σούπερ μούνα 180 με τακούνια,ξέκωλο μίνι,πλατινέ μαλλί,τα βυζιά έξω και να κρατάει αγκαζέ ή να φιλάει έναν τελείως μπασμένο άφραγκο τύπο με χάλια εμφάνιση που Ελλάδα οι γκόμενες δε θα του ρίχνανε δεύτερη ματιά.
τι γραφουν στα σχολια;Εδώ είναι πώς βλέπουν τις Πολωνέζες οι Αγγλοι.
Είπα οτι έχει κλαμπ που είναι όλοι σβέρκοι μέσα.Συνήθως σε τέτοια κλαμπ δεν πατάνε ξένοι.
Δεν είπα οτι σε όλα τα κλαμπ έχει σβέρκους.
Π.χ. στο Grey club στο Βρότσλαβ που πάνε οι μουνάρες δεν έχει καθόλου σβέρκους,είναι όλοι κυριλάτοι με κουστουμιές ή designer clothes κτλ μέσα.Πρώτη φορά πήγα να μπω στο Grey με έναν Πολωνό σβέρκο που κουβάλαγε τη γκόμενα στα χέρια του από το ένα κλαμπ στο άλλο και τον Πολωνό δεν τον άφησαν και άφησαν να περάσω εγώ με τις γκόμενες(και τη δικιά του).
Μετά η δικιά μου έπαιρνε τα χέρια μου και τα έβαζε στα βυζιά της άλλης(που είχε κουβαλήσει ο Πολωνός),γενικά είναι θεότρελλες οι Πολωνέζες.
ναι και τι σχέση έχεις εσύ??Υποψήφιες Μις Πόλσκι 2018.
αν κάπου έχει φτώχεια στην ΕΕ ΟΙγκομενες που έχουν πρόθεση να το δώσουν πάνε σε άλλη πόλη και χώρα κ το δίνουνΤρεις περιφέρειες της Πολωνίας στις φτωχότερες της Ευρώπης σύμφωνα με τη eurostat.Lubelskie,Warminsko-Mazurskie και Podkarpackie.Έχει πάει κανας μύστης προς αυτά τα μέρη;Μήπως είναι τα τελευταία που έχουν μείνει πλέον για παιχνίδι;
Αντίθετα η Βαρσοβία 19η στις πρώτες 20 σε κατα κεφαλήν ΑΕΠ,σχεδόν εφάμιλλο με γερμανικές πόλεις.
αυτος ειναι 25 χρονων με χαμογελο κολγκεητΕδώ ένας Αυστραλός κάμακας καμακώνει Βαρσοβία έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό.