Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Οι επομενες δουλειες που θα ανοιξουν πολυ στην Ελλαδα σε Δημους κλπ και θα υπαρξει χρημα ειναι
1) Ανανεωσιμες πηγες ενεργειας.
2) Ηλεκτροφωτισμος
3) Διαχειριση απορριματων

3 μεγαλες εταιριες θα τα παρουν κι αυτα, που εχουν παρει και τα υπολοιπα!

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει μερος στην Αθηνα που να αντιστοιχει με τακτοποιημενη πολη του εξωτερικου! Εδω επικρατει η απολυτη αρχιτεκτονικη αναρχια και ακαλαισθησια

Εδώ τους λες ότι Πολωνία χαίρεσαι να βλέπεις τα πεζοδρόμια τα κτήρια τις πόλεις και τα πάρκα τους και σου λένε ότι τα έχουν σε τάξη γιατί είχαν κομμουνισμό. Με το σκεπτικό τους τα έφτιαχνε το καθεστώς για να μην ξεσηκωθούν εναντίων του. Έστω λοιπόν ότι μέσα από τον κομμουνισμό φτιάξανε υποδομές πόλεων. Εγώ τους ρωτάω, εμείς που είχαμε 'δημοκρατία' γιατί κάναμε τι χώρα μας σκατά; Δεν φτιάξαμε όταν μπορούσαμε τις δεκαετίες '60-'70 τις πόλεις όπως έπρεπε και τώρα βράστα. Δεν έχουμε υποδομές πόλεων και δεν θα μας αφήσει όρθια ο νέος κομουνισμός (μνημόνια) ούτε τα επιπέδου γυφτίασεις που έχουμε.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Οταν σα λαος δε μπορουμε-θέλουμε να εφαρμόσουμε τον αντικαπνιστικο νόμο και όλοι οι [size=14pt]ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ[/size] γαμώ τη ζωή τους και το σπιτάκι τους καπνίζουν παντού, τι περιμένεις?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εδώ τους λες ότι Πολωνία χαίρεσαι να βλέπεις τα πεζοδρόμια τα κτήρια τις πόλεις και τα πάρκα τους και σου λένε ότι τα έχουν σε τάξη γιατί είχαν κομμουνισμό. Με το σκεπτικό τους τα έφτιαχνε το καθεστώς για να μην ξεσηκωθούν εναντίων του. Έστω λοιπόν ότι μέσα από τον κομμουνισμό φτιάξανε υποδομές πόλεων. Εγώ τους ρωτάω, εμείς που είχαμε 'δημοκρατία' γιατί κάναμε τι χώρα μας σκατά; Δεν φτιάξαμε όταν μπορούσαμε τις δεκαετίες '60-'70 τις πόλεις όπως έπρεπε και τώρα βράστα. Δεν έχουμε υποδομές πόλεων και δεν θα μας αφήσει όρθια ο νέος κομουνισμός (μνημόνια) ούτε τα επιπέδου γυφτίασεις που έχουμε.
Για τη ρυμοτομία και αισθητική των πόλεων πανευρωπαϊκά δεν έχει καμιά ανάμιξη ο κομμουνισμός και ίσως ούτε η ...δημοκρατία !  
Θα σας το εξηγήσω αναλυτικά ! Αν ανεβείτε στον Λυκαβηττό ή την Ακρόπολη και ρίξετε μια ματιά κάτω δεν θα έχει σχεδόν καμία διαφορά από το Κάιρο τη Τεχεράνη ή το Αμμάν.  
Αυτό διότι οι Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις όπως το Παρίσι, η Βιέννη,  η Βουδαπέστη, η Αγ Πετρούπολη κτλ φτιάχτηκαν τον 16-18 αιώνα και με εππιροές από την αναγέννηση! Εκείνη τη περίοδο που οι πόλεις έπαιρναν μορφή με μεγάλους δρόμους, ανάκτορα, κτήρια με γλυπτά κυρίως αρχαιοελληνικής επιρροής στην Ελλάδα κυριαρχούσε η Τούρκικη χατζάρα!  Ενώ οι Ευρωπαίοι ζούσαν την αναγέννηση η Ελλάδα είχε μείνει 400 χρόνια πίσω από τον τούρκικο ζυγό!
Αρχές του 1900 ελεύθεροι πλέον και ενώ οι Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες είχαν μορφή στο κέντρο σχεδόν ίδια με αυτή που έχουν  τώρα κάτι πήγε να γίνει εδώ με τα νεοκλασικά κτήρια αλλά οι παγκόσμιοι πόλεμοι μας πάγωσαν!
Είναι το τεράστιο κενό που έχουμε στην ιστορία μας λόγω τουρκοκρατίας ..
Τελευταία προσπάθεια στην Αθήνα ήταν επί χούντας να γίνουν σωστές υποδομές αλλά δεν πρόλαβαν ! Το έκτρωμα που βλέπουμε τώρα είναι τα καθαρά αποτελέσματα της αναρχοκουμουνοκρατίας κατα την μεταπολίτευση που ο καθένας κάνει ότι θέλει με βύσματα, μέσα, γνωριμίες, διαπλοκή,ΠΑΣΟΚ  κτλ κτλ γνωστά!
Όπως και στην Ανατολική Ευρώπη που το μόνο που προσέφερε ο κομμουνισμός στις ήδη έτοιμες από τσαρους, δούκες και δειναστείες πόλεις, ήταν ΤΕΤΡΆΓΩΝΑ ΚΟΥΤΙΆ ΊΔΙΟΥ ΎΨΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΟΣ με τα περίφημα καταθλιπτικά διαμερίσματα! Πεζοδρόμια και πάρκα υπήρχαν και απλά διατηρούνταν άθλια πριν  και καλύτερα  μετά τη πτώση του κομμουνισμού!  

Απόδειξη της ζημιάς που έκανε η Οθωμανική Κατοχή στην Ελλάδα είναι η πόλη της Ρόδου που έχει πλατιά πεζοδρόμια και επιβλητικά Ιταλικά κτήρια Ευρωπαϊκού τύπου! Αυτά διότι δεν πάτησε Τούρκος το πόδι του και οι Εννετοί κάναν τα μίνιμουμ που γίνονταν σε όλη την Ευρώπη τότε ! Ο Μουσολίνι ακόμα καλύτερα , θα πρέπει να θεωρείται τοπικός ευεργέτης εδώ Με τα πολλά έργα υποδομής πολύ πιο μπροστά από την υπόλοιπη Ελλάδα μιας και προόριζε το νησί για Ιταλικό θέρετρο!  Βέβαια όταν το νησί ενσωματώθηκε στην Ελλάδα επικράτησε πίσω από το κέντρο η γνωστή Ελληνική άναρχη δόμηση χωρίς σχέδιο και πλάνο! Νοοτροπίας δηλαδή που κυριαρχεί στην  Ελληνική κοινωνία και ξέρουμε όλοι από ποια ιδεολογία πηγάζει...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ενώ οι Ευρωπαίοι ζούσαν την αναγέννηση η Ελλάδα είχε μείνει 400 χρόνια πίσω από τον τούρκικο ζυγό!
στα 400 χρονια μετρανε ποτε επεσε η πόλη ενω στην ουσια οι τουρκοι εχουν καταλαβει τη περιοχή απο το ματζικερτ και μετά,μιλαμε για τουρκιά για πάνω απο 1000 χρονια αν σκεφτεις οτι στη μορφη που εχει σημερα η ελλαδα με την ενσωματωση και των δωδεκανησων  δεν ειναι ουτε 100 χρονια,τι να λέμε τώρα,η Ελλάδα εξακολουθει να αποτελεί πείραμα 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
στα 400 χρονια μετρανε ποτε επεσε η πόλη ενω στην ουσια οι τουρκοι εχουν καταλαβει τη περιοχή απο το ματζικερτ και μετά,μιλαμε για τουρκιά για πάνω απο 1000 χρονια αν σκεφτεις οτι στη μορφη που εχει σημερα η ελλαδα με την ενσωματωση και των δωδεκανησων  δεν ειναι ουτε 100 χρονια,τι να λέμε τώρα,η Ελλάδα εξακολουθει να αποτελεί πείραμα 
Πώς λες να είναι το Τελ Αβιδ που είναι η πιο νέα πόλη της περιοχής?
Πιστεύω πως σίγουρα όχι όπως η Αθήνα του κάθε μηχανικού , εργολάβου ,κατασκευαστή με πλάτες του Πασόκ  που αργότερα ο γιός του έγινε ...Τσίπρας..

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Η πιο άσχημη πρωτεύουσα που έχω δει μετά την Αθήνα, είναι μόνο το Βουκουρέστι.
Εκεί μας καταντήσανε.
Ας μην είχαμε 5εκ κόσμο και άρα υπάρχει αγορά και θα βλέπαμε πώς θα ήταν η Αθήνα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για τη ρυμοτομία και αισθητική των πόλεων πανευρωπαϊκά δεν έχει καμιά ανάμιξη ο κομμουνισμός και ίσως ούτε η ...δημοκρατία !  
Θα σας το εξηγήσω αναλυτικά ! Αν ανεβείτε στον Λυκαβηττό ή την Ακρόπολη και ρίξετε μια ματιά κάτω δεν θα έχει σχεδόν καμία διαφορά από το Κάιρο τη Τεχεράνη ή το Αμμάν.  
Αυτό διότι οι Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις όπως το Παρίσι, η Βιέννη,  η Βουδαπέστη, η Αγ Πετρούπολη κτλ φτιάχτηκαν τον 16-18 αιώνα και με εππιροές από την αναγέννηση! Εκείνη τη περίοδο που οι πόλεις έπαιρναν μορφή με μεγάλους δρόμους, ανάκτορα, κτήρια με γλυπτά κυρίως αρχαιοελληνικής επιρροής στην Ελλάδα κυριαρχούσε η Τούρκικη χατζάρα!  Ενώ οι Ευρωπαίοι ζούσαν την αναγέννηση η Ελλάδα είχε μείνει 400 χρόνια πίσω από τον τούρκικο ζυγό!
Αρχές του 1900 ελεύθεροι πλέον και ενώ οι Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες είχαν μορφή στο κέντρο σχεδόν ίδια με αυτή που έχουν  τώρα κάτι πήγε να γίνει εδώ με τα νεοκλασικά κτήρια αλλά οι παγκόσμιοι πόλεμοι μας πάγωσαν!
Είναι το τεράστιο κενό που έχουμε στην ιστορία μας λόγω τουρκοκρατίας ..
Τελευταία προσπάθεια στην Αθήνα ήταν επί χούντας να γίνουν σωστές υποδομές αλλά δεν πρόλαβαν ! Το έκτρωμα που βλέπουμε τώρα είναι τα καθαρά αποτελέσματα της αναρχοκουμουνοκρατίας κατα την μεταπολίτευση που ο καθένας κάνει ότι θέλει με βύσματα, μέσα, γνωριμίες, διαπλοκή,ΠΑΣΟΚ  κτλ κτλ γνωστά!
Όπως και στην Ανατολική Ευρώπη που το μόνο που προσέφερε ο κομμουνισμός στις ήδη έτοιμες από τσαρους, δούκες και δειναστείες πόλεις, ήταν ΤΕΤΡΆΓΩΝΑ ΚΟΥΤΙΆ ΊΔΙΟΥ ΎΨΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΟΣ με τα περίφημα καταθλιπτικά διαμερίσματα! Πεζοδρόμια και πάρκα υπήρχαν και απλά διατηρούνταν άθλια πριν  και καλύτερα  μετά τη πτώση του κομμουνισμού!  

Απόδειξη της ζημιάς που έκανε η Οθωμανική Κατοχή στην Ελλάδα είναι η πόλη της Ρόδου που έχει πλατιά πεζοδρόμια και επιβλητικά Ιταλικά κτήρια Ευρωπαϊκού τύπου! Αυτά διότι δεν πάτησε Τούρκος το πόδι του και οι Εννετοί κάναν τα μίνιμουμ που γίνονταν σε όλη την Ευρώπη τότε ! Ο Μουσολίνι ακόμα καλύτερα , θα πρέπει να θεωρείται τοπικός ευεργέτης εδώ Με τα πολλά έργα υποδομής πολύ πιο μπροστά από την υπόλοιπη Ελλάδα μιας και προόριζε το νησί για Ιταλικό θέρετρο!  Βέβαια όταν το νησί ενσωματώθηκε στην Ελλάδα επικράτησε πίσω από το κέντρο η γνωστή Ελληνική άναρχη δόμηση χωρίς σχέδιο και πλάνο! Νοοτροπίας δηλαδή που κυριαρχεί στην  Ελληνική κοινωνία και ξέρουμε όλοι από ποια ιδεολογία πηγάζει...

Η Ρόδος από το 1550 μέχρι το 1912 Τούρκους είχε.Το μόνο καλό που έκαναν οι Τούρκοι ήταν οτι δεν κατέστρεψαν την παλιά πόλη των Ιωαννιτών Γάλλων Ιπποτών.
Οντως τα μέγιστα έργα στην Ευρώπη τα επιτέλεσαν οι βασιλείς.Η δημοκρατία μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει παπάρια δίπλα στα μεγαλειώδη έργα των Βασιλέων.Το ίδιο και ο κομμουνισμός.
Πρόκειται για εντελώς διαφορετική αισθητική.
Τι σχέση έχει η Βιέννη των Αψβούργων,το Παρίσι των Λουδοβίκων,το Μόναχο και η Πράγα των Γερμανών βασιλέων και η Αγία Πετρούπολη των Τσάρων με τα τερατουργήματα που κατασκευάζονται σήμερα?
Δείτε μόνο το παλιό Βερολίνο του Κάιζερ σε σχέση με το σημερινό ή την παλιά Κολωνία σε σχέση με τη σύγχρονη.

Δε συζητάμε για την παλιά Βαρσοβία των τσάρων και του Πιλσούδκι σε χέση με τη σημερινή.Εκεί καλύτερα μη δείτε προπολεμικές φωτό γιατί αν επισκεφτείτε την πόλη όπως είναι τώρα,θα είναι η απόλυτη κατάθλιψη.

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
Οντως άμα πάει ο Ελληνας και δει τα μωλς στις μεγάλες πόλεις της Πολωνίας,τα αμάξια κτλ θα χεστεί.Η αν δει τις σπιταρόνες και τις βίλες που φτιάχνουν στα χωριά,την ανάπτυξη της χώρας κτλ.
Η Πολωνία δε διαφέρει πλέον πολύ από την ανατολική Γερμανία στις μεγάλες πόλεις,τα χωριά βέβαια και οι μικρές πόλεις είναι άλλη φάση,πιο καθυστερημένα αλλά και εκεί αναπτύσσονται.
Ο μέσος Πολωνός μπορεί να είναι πάνω από το μέσο Έλληνα, άλλα στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα είμαστε πολύ μπροστά. Έχουν πολλά ψωμιά να φάνε ακόμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο μέσος Πολωνός μπορεί να είναι πάνω από το μέσο Έλληνα, άλλα στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα είμαστε πολύ μπροστά. Έχουν πολλά ψωμιά να φάνε ακόμα.

Ναι,όντως δεν έχει πολλούς πλούσιους.Δε βλέπεις πολλά αυτοκίνητα πολυτελείας Πολωνία όπως σε Ρωσία,Ουκρανία που είναι πολύ πιο άνισες χώρες στην κατανομή εισοδήματος.
Από παλιά έτσι ήτανε,το 10% των Πολωνών πριν το διαμελισμό ήταν ευγενείς και πρίγκηπες,παρ το αυγό και κούρευτο δηλαδή.Δεν ευνοεί η κουλοτούρα τη συγκέντρωση πλούτου σε λίγους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για μια Πολωνέζα το ιδανικό είναι να δημιουργεί δεσμό όταν συμπάσχεις στις ατυχίες της.
Συνήθως του στυλ
1.Αγάπησα ένα καθήκι με άφησε με παιδί και εξαφανίστηκε.
2.Ολες οι δουλειές που βρίσκω είναι για τον πούτσο,με πληρώνουν πολύ λίγα.
Ενώ όλες οι επιλογές που κάνουνε είναι γελοίες του στυλ αγάπησα Αράπη και με εγκατέλειψε,έγινα κομμώτρια και δε με πληρώνουν παρά μόνο χαρτζηλίκι κτλ όταν ρωτάς γιατί έκανες αυτή την επιλογή μωρό μου απαντάνε κουλά του στυλ γιατί έτσι έλεγε ο ωροσκόπος μου,μου είπε η καφετζού οτι έτσι έπρεπε να κάνω κτλ.
Εκεί χάνεις τη μπάλλα εντελώς.
Πάντα στην τελική επικρατεί ο υπέροχος Βαλκάνιος με τον ψώλο αλλά στην περίπτωση των Πολωνέζων η τρέλλα βαράει κόκκινο.
Συνήθως οι ιστορίες των Πολωνέζων είναι του στυλ είμαι μόνη,δεν έχω λεφτά,είμαι φτωχή,δεν ξέρω τι να κάνω,θα πεθάνω από την πείνα και το κρύο,έκανα αυτό και εκείνο και τελικά δε φαντάζεσαι τι έγινε.-Τι έγινε?-Με γάμησαν πάλι.
Είναι πάντα η ίδια ιστορία.Εκανα αυτό και εκείνο και τελικά με γάμησαν ξανά.Σα να λέμε απεριόριστη ατυχία.
Γαμήστε με κι ας κλαίω που λέει και ο Β.Π.
Τέτοια απελπισία πουθενά ούτε καν Ουκρανία,Ρωσία.Ουκρανία θα πουν είμαι δυστυχισμένη που χάλασε το κινητό μου.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Για μια Πολωνέζα το ιδανικό είναι να δημιουργεί δεσμό όταν συμπάσχεις στις ατυχίες της.
Συνήθως του στυλ
1.Αγάπησα ένα καθήκι με άφησε με παιδί και εξαφανίστηκε.
2.Ολες οι δουλειές που βρίσκω είναι για τον πούτσο,με πληρώνουν πολύ λίγα.
Ενώ όλες οι επιλογές που κάνουνε είναι γελοίες του στυλ αγάπησα Αράπη και με εγκατέλειψε,έγινα κομμώτρια και δε με πληρώνουν παρά μόνο χαρτζηλίκι κτλ όταν ρωτάς γιατί έκανες αυτή την επιλογή μωρό μου απαντάνε κουλά του στυλ γιατί έτσι έλεγε ο ωροσκόπος μου,μου είπε η καφετζού οτι έτσι έπρεπε να κάνω κτλ.
Εκεί χάνεις τη μπάλλα εντελώς.
Πάντα στην τελική επικρατεί ο υπέροχος Βαλκάνιος με τον ψώλο αλλά στην περίπτωση των Πολωνέζων η τρέλλα βαράει κόκκινο.
Συνήθως οι ιστορίες των Πολωνέζων είναι του στυλ είμαι μόνη,δεν έχω λεφτά,είμαι φτωχή,δεν ξέρω τι να κάνω,θα πεθάνω από την πείνα και το κρύο,έκανα αυτό και εκείνο και τελικά δε φαντάζεσαι τι έγινε.-Τι έγινε?-Με γάμησαν πάλι.
Είναι πάντα η ίδια ιστορία.Εκανα αυτό και εκείνο και τελικά με γάμησαν ξανά.Σα να λέμε απεριόριστη ατυχία.
Γαμήστε με κι ας κλαίω που λέει και ο Β.Π.
Τέτοια απελπισία πουθενά ούτε καν Ουκρανία,Ρωσία.Ουκρανία θα πουν είμαι δυστυχισμένη που χάλασε το κινητό μου.

Δεν ξέρω σε ποια χωριά έχεις πετύχει τις παραπάνω, αλλά όσες έχω πετύχει στις πόλεις της Πολωνίας ή στο εξωτερικό, πολλές είναι με πτυχία, δουλεύουν σε μεγάλες εταιρείες και κάποιες έχουν δικές τους εταιρείες ως designer, δικηγόροι κλπ.
Μιλάω για τυχαίες κοπέλες που έχω γνωρίσει έξω σε μπαρ κλπ.
Οπότε κανένα κόμπλεξ δεν έχουν, ούτε τις καίει για τον πούτσο γιατί ξέρουν θα βρουν οπότε θελήσουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω σε ποια χωριά έχεις πετύχει τις παραπάνω, αλλά όσες έχω πετύχει στις πόλεις της Πολωνίας ή στο εξωτερικό, πολλές είναι με πτυχία, δουλεύουν σε μεγάλες εταιρείες και κάποιες έχουν δικές τους εταιρείες ως designer, δικηγόροι κλπ.
Μιλάω για τυχαίες κοπέλες που έχω γνωρίσει έξω σε μπαρ κλπ.
Οπότε κανένα κόμπλεξ δεν έχουν, ούτε τις καίει για τον πούτσο γιατί ξέρουν θα βρουν οπότε θελήσουν.

Ολες οι Πολωνέζες που είχα ήταν από χωριά και μικρές πόλεις.Αξεπέραστο μπούκι,τρομερή εμπειρία.Συνήθως είναι κομμώτριες,καθαρίστριες,baby sitters,πωλήτριες ή ακόμα και αγρότισσες.
Γενικά οι Πολωνέζες έχουν τρομερό πλεονέκτημα στο μπούκι άλλο πράγμα αυτή η κλάση.Δε συγκρίνεται με τίποτα άλλο,η ρουμανική σχολή λίγο πλησιάζει.Εχουν και τις μεγαλύτερες βυζάρες στην Ευρώπη μετά τις παχιές Αγγλίδες.
Γενικά για σλαβικά τσιμπουκόχειλα,μυτόγκες,βυζάρες,κωλάρες Πολωνία μόνο.Δεν υπάρχει άλλη τέτοια χώρα στο μπλοκ που να τα συνδυάζει.Για μοντελοπνίχτες φυσικά καλύτερα Τσεχία,Σλοβακία εκεί παίζει τοπ ποιότητα και για σούπερ στο πρόσωπο με μυθικά πόδια πλην όμως άβυζες,άκωλες Ρωσία,Λευκορρωσία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τρομοκράτες στο Szydlowie εμποδίζουν τους ντισκοπολιστές να τραγουδήσουν Frytki αλλά αυτοί συνεχίζουν.

Τυπική πολωνική ατμόσφαιρα.Πάρτυ,βυζάρες,κωλάρες,γκόμενες που κουνιούνται καθιστές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
μας δουλευεις?
Η Ελλαδα εχει μονο βλαχομπαροκ κοσμο
Νεοπλουτους βλαχοδημαρχους
Η αρχουσα τάξη ειναι βασικα φελλοι
Υπαρχουν σκεπτομενα ατομα κ αξιες αλλα ειναι απςιροελαχιστα
Κοινωνια της πλακας.. Μπαλκανοκατασταση βλαχομπαροκ που λεγε κι ο Χαρρυ Κλυν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Τρομοκράτες στο Szydlowie εμποδίζουν τους ντισκοπολιστές να τραγουδήσουν Frytki αλλά αυτοί συνεχίζουν.

Τυπική πολωνική ατμόσφαιρα.Πάρτυ,βυζάρες,κωλάρες,γκόμενες που κουνιούνται καθιστές.

αστα τα βιντεοκλιπ ρε παπαροφ κι ελλαδα στα βιντεο κλιπ αν δεις λες ειναι σεξ παραντις..
Τα ιδια κντα ιδια μας πρηξατε τα μεζεα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Εκεί μας καταντήσανε.
Ας μην είχαμε 5εκ κόσμο και άρα υπάρχει αγορά και θα βλέπαμε πώς θα ήταν η Αθήνα..
ολες οι βαλκανικες ειναι χαλια επισης κισιναου κιεβο Μπρατισλάβα ειναι γιαβτον Πεο..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Άστο αγόρι μου...πεινάμε πολύ εδώ στην Ελλάδα,λεφτά δεν υπάρχουν,το πολύ κάνα μοβ το μήνα,έτοιμοι όλοι να μεταναστεύσουμε για να βρούνε κάνα 2χίλιαρο το μήνα με 12 ώρες δουλεία τη μέρα...μαυρίλα λέμε.
Ικανοποιημένος?
που να βρεις το διχιλιαρο καθαρο τυπε?
Με δουλειά υπαλληλου, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στας ευρωπας και αμερικες
Το σνομπαρεις βλεπω, ως γνησιος νεοελλην.. Μακάρι να τοχεις κνστ αληθεια.. Αν εισαι στο 10% των ελληνων ισως... Αλλιως αν εισαι στο 90%.. Δεν.. Ουτε το μισο

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
διαφωνω,το μπουκου   ειναι πρωτευουσα με την ευρωπαικη εννοια,μονο τα τιρανα ειναι αχταρμας χωριατοπρωτευουσα οπως η Αθηνα
τυπε το δευτερο βιντεο ειναι μουφα,το πρωτο δειχνει απλά την σκληρη αλήθεια που ειναι η ΧΟΝΤΡΗ πολωνεζα τραγουδιστρια,η δυση καταστρεφει σιγα σιγα αυτο το παλαι ποτε περηφανο σλαβικο  μουνολιβαδο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
διαφωνω,το μπουκου   ειναι πρωτευουσα με την ευρωπαικη εννοια,μονο τα τιρανα ειναι αχταρμας χωριατοπρωτευουσα οπως η Αθηνατυπε το δευτερο βιντεο ειναι μουφα,το πρωτο δειχνει απλά την σκληρη αλήθεια που ειναι η ΧΟΝΤΡΗ πολωνεζα τραγουδιστρια,η δυση καταστρεφει σιγα σιγα αυτο το παλαι ποτε περηφανο σλαβικο  μουνολιβαδο

Ναι,καλά άμα πας σε high end μαγαζιά Πολωνία θα πάθεις πλάκα,αυτά δεν παίζουν Ουκρανία με την καμία.Η Πολωνία έχει ανέβει οικονομικά και μαζεύει δυνατά μουνιά από όλο το σλαβικό κόσμο.
Βέβαια έχεις και τρελλό ανταγωνισμό οι Πολωνοί ξύπνησαν και μαγκέψανε,όλοι με blazers,κουστουμιές και αμαξάρες σκάνε στα κυριλέ μέρη με τις μουνάρες οπότε καλύτερα να μιλάς στις γκόμενες πολωνικά,άμα ακούσουν αγγλικά ξενερώνουνε,λένε κανας φτωχοτουρίστας ή βρωμύλος,αγάμητος ξένος θα είναι αυτός.
Γενικά πάντως το ανατολικό μπλοκ έχει πλέον νόημα για τουρίστες μόνο αν σπρώχνεις χοντρά ποσά ημερησίως αλλιώς δεν αξίζει.
Για αυτό πολλοί το γυρίζουν στο Mgtow,τη μαλακία και τη φιλοσοφία.Αλλοι πάνε να μείνουν εκεί αλλά έχουν αργήσει μια πενταετία και.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom