Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ελλάδα-Πολωνία, συμμαχία! Απέναντι στην Γερμανία!

Περα απο οτι το θεμα αυτο γινεται μπαλακι στα χερια διαφορων γραφικων που το γελοιοποιουν, ωστοσο ειναι ενα σημαντικο υπαρκτο και σοβαρο θεμα. Η χωρα πριν τη γερμανικη εισβολη και κατοχη, ειχε μια περιοδο αξιολογης οικονομικης αναπτυξης. Το ιδιο μπορει να ειπωθει και για τους Πολωνους.
Εαν αυτη συνεχιζοταν,οι χωρες δε ξερουμε που θα εφταναν. Δεν εφταιγαν σε τιποτα να δεχτουν τη γερμανικη εισβολη που οδηγησε μετα σε αλλεπαλληλες καταστροφες. Την ιδια στιγμη που η Γερμανια δεχτηκε μετα τον πολεμο απαλλαγες και βοηθεια για ανορθωση.
Δεν ειμαι σε θεση να ξερω τι δεσμευσεις εχουν υπογραφει, αλλα ειμαι σε θεση να αξιολογησω σε τι μεγεθος ειναι η καταστροφη που προκαλεσε η εισβολη και κατοχη.
Οι Πολωνοι ισως εχουν καποια βαση με βοηθεια την εβραικη κοινοτητα απο πισω η οποια ηταν αρκετα ευρωστη και καταστραφηκε. Δε γνωριζω ακριβως, αλλα το υποθετω. Παντως δεν εχει μεγαλες δεσμευσεις σα χωρα με τη Γερμανια, αλλα μαλλον με τις ΗΠΑ και την Ρωμαιοκαθολικη Εκκλησια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνοι αποζημιωθηκαν με ολόκληρες γερμανικές πόλεις όπως Μπρεσλάου,Νταντσιχ,Γκλάιβιτς κτλ.Τι αλλη αποζημίωση να ζητήσουνε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η παλιά καλή Πολωνία τότε που υπήρχε μουνί για όλους με μια Κολυνός.

Οι εποχές αυτές τελείωσαν ανεπιστρεπτί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνική εμπειρία για κασεράτους.(Παρασκευή=piatek)

Εδώ εισχωρεί και ο κλασσικός Αράπης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνός πιτσιρικάς τρώει τη γκόμενα κάνοντας εξυπηρετήσεις.Γενικώς οι Πολωνέζες χρησιμοποιούν τους άντρες για διάφορες χρήσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παρωδία του Enrico Inglesias με πολωνικές βυζάρες και κωλάρες στην αγροτική Polska.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/727167_varsovia-300000-polonoi-sti-megalyteri-sygkentrosi-kata-tis]https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/727167_varsovia-300000-polonoi-sti-megalyteri-sygkentrosi-kata-tis[/url]

Μπράβο στους 'φασίστες' Πολωνούς που δεν θέλουν να γίνουν κι αυτοί αποικία λαθροεισβολέων.Τελικά η Ανατολική Ευρώπη μπορεί να σώσει όλη την Ευρώπη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/727167_varsovia-300000-polonoi-sti-megalyteri-sygkentrosi-kata-tis]https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/727167_varsovia-300000-polonoi-sti-megalyteri-sygkentrosi-kata-tis[/url]

Μπράβο στους 'φασίστες' Πολωνούς που δεν θέλουν να γίνουν κι αυτοί αποικία λαθροεισβολέων.Τελικά η Ανατολική Ευρώπη μπορεί να σώσει όλη την Ευρώπη.

Ισχύει αυτό.Ενα βασικό είναι οτι Ανατολική Ευρώπη δεν έπαιξε αποναζιστικοποίηση ριζική όπως δυτική Ευρώπη.Οι λαοί είναι ακόμα selbst bewußt με ισχυρή εθνική συνείδηση.
Βασικά ο Πολωνός αν δεν ήταν η χώρα του στην ΕΕ,θα μπουκέτιαζε ευχαρίστως τον Αράπη και τον πάκη και θα ψήφιζε κάτι αμιγές πολωνικό σε καθεστώς Piłsudski.Δεν το κάνει φανερά γιατί φοβάται για συνέπειες από την ΕΕ.
Αμα ανέβει οικονομικά και ξεψαρώσει,θα αρχίσει να μοιράζει φάπες.
Το ίδιο και ο Τσέχος ευαχαρίστως θα έψηνε τον γιούφτο που του πρήζει τα αρχίδια αν δεν τον εμπόδιζε η ΕΕ.Θα το κάνουν τελικά θα βρουν έναν τρόπο να τους διώξουν,είναι μαλαγάνες οι τύποι.Μπορεί να τους στείλουν Αγγλία και δυτικές χώρες,να ενισχύσουν τον πολυπολιτισμό.
Οι Σλοβάκοι ήδη προσπάθησαν να εξάγουν το μισό εκατομμύριο γύφτους που έχουν στην Αγγλία(10% του πληθυσμού),και ενώ οι Σλοβακόγυφτοι γούσταραν και ανακήρυξαν την Αγγλία εκπληκτική χώρα για γύφτους,οι Αγγλοι αντέδρασαν από το 2005 και είπαν οτι παρά τις νομικές διακηρύξεις της ΕΕ περί ελεύθερης διακίνησης ανθρώπων στην ΕΕ,οι gypsy πολίτες της Σλοβακίας συνιστούν ειδική περίπτωση Ευρωπαίου πολίτη και θα πρέπει να ισχύσουν περιορισμοί στη μετανάστευση για την εν λόγω κατηγορία.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Εγώ έχω 1 Πολωνό που καθαρίζει τις βιτρίνες σε 1 μαγαζί μου,γυρνάει με το παπάκι και κάνει προσφορές 0,5 ευρώ φθηνότερα από τους Πακιστανούς...ξέχασαν βλέπω τα χάλια τους 20 χρόνια πριν που γέμισε η Ευρώπη από δαύτους και είχαν γεμίσει τα μπουρδέλα και τα κωλόμπαρα από τις γυναίκες και τις κόρες τους,τώρα το παίζουν ανώτεροι στους ταλαίπωρους που τους θυμίζουν τα δικά τους χάλια στο πρόσφατο παρελθόν. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ έχω 1 Πολωνό που καθαρίζει τις βιτρίνες σε 1 μαγαζί μου,γυρνάει με το παπάκι και κάνει προσφορές 0,5 ευρώ φθηνότερα από τους Πακιστανούς...ξέχασαν βλέπω τα χάλια τους 20 χρόνια πριν που γέμισε η Ευρώπη από δαύτους και είχαν γεμίσει τα μπουρδέλα και τα κωλόμπαρα από τις γυναίκες και τις κόρες τους,τώρα το παίζουν ανώτεροι στους ταλαίπωρους που τους θυμίζουν τα δικά τους χάλια στο πρόσφατο παρελθόν.  

Η Πολωνία ήδη ξεπέρασε την Ελλάδα από το 2015 σε κατά κεφαλήν ΑΕΠ και εισόδημα οπότε ο Ελληνας δε δικαιούται να ομιλεί.
Βγάζουν περισσότερα και γαμάνε μουνάρες πολλά επίπεδα ανώτερες σε εμφάνιση και σέρβις από τις Ελλεεινίδες.
Τι γαμάει ο Ελλην?Τι αμάξι οδηγεί?Πόσα βγάζει και πού μένει?Ο μέσος Πολωνός του ρίχνει στα αυτιά και αυτό είναι η απόλυτη ξεφτίλα αν συγκρίνουμε με το τι ίσχυε 10 χρόνια πριν που οι Πολωνές παρακαλούσαν για πούτσο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Έχεις μείνει 30 χρόνια πίσω μεγάλε.
Τράβα να δεις κτίρια και ανάπτυξη στις μεγάλες πόλεις της Πολωνίας και μετά γύρνα να κλάψεις στην μαυρίλα της πόλης σου.
Οι άνθρωποι έχουν και βιομηχανία και οικονομία που πάει με τα μπούνια.
Εσύ τι έχεις ακριβώς και μιλάς ως ανώτερος;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Η Πολωνία ήδη ξεπέρασε την Ελλάδα από το 2015 σε κατά κεφαλήν ΑΕΠ και εισόδημα οπότε ο Ελληνας δε δικαιούται να ομιλεί.
Βγάζουν περισσότερα και γαμάνε μουνάρες πολλά επίπεδα ανώτερες σε εμφάνιση και σέρβις από τις Ελλεεινίδες.

Εγώ ομιλώ γιατί τους πουλάω και τους αγοράζω,όπως και τους περισσότερους Γερμανούς,Ολλανδούς κλπ.
Όσο για τις γκόμενες συμφωνώ απόλυτα,ήμουν και είμαι πάντα υπέρ του εισαγόμενου!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Ενα αρχιδι, το Τσιπρα  :heavymetalbig:
Η Πολωνια εχει ξεφυγει αλλα που να το καταλαβει ο μεσος ανεγκεφαλος Ελληνας που δε βλεπει περα απ τη μυτη του

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Έχεις μείνει 30 χρόνια πίσω μεγάλε.
Τράβα να δεις κτίρια και ανάπτυξη στις μεγάλες πόλεις της Πολωνίας και μετά γύρνα να κλάψεις στην μαυρίλα της πόλης σου.
Οι άνθρωποι έχουν και βιομηχανία και οικονομία που πάει με τα μπούνια.
Εσύ τι έχεις ακριβώς και μιλάς ως ανώτερος;

Κλαίω κάθε μέρα όταν ξυπνάω κατά της 11 και πίνω καφέ στο μπαλκόνι με θέα θάλασσα...η αλήθεια είναι ότι κτήρια δε βλέπω!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και στην τελική ποιος είναι Ο βλάκας?
Ο Πολωνός που πολέμησε φανατικά κατά του κομμουνισμού και του τον επέβαλαν για 40 χρόνια,τον έριξε και ορθοπόδησε οικονομικά?
Η ο Ελληνας που ενώ πολέμησε φανατικά υπέρ του κομμουνισμού,του επέβαλαν οικονομία της αγοράς και ενώ είχε όλες τις ευκαιρίες για 40 χρόνια χωρίς να το αξίζει τα έκανε σκατά και χρεοκώπησε?
Ποιος είναι ο έξυπνος και ποιος είναι ο βλάκας σε τελική ανάλυση?
Οι Πολωνοί κατά κάποιον τρόπο έφαγαν σκατά χωρίς να φταίνε απλά λόγω γεωγραφικής θέσης μεταξύ Γερμανίας-Ρωσίας,ενώ οι Ελληνες ευννοήθηκαν σκανδαλωδώς χωρίς να το αξίζουνε πάλι λόγω γεωγραφικής θέσης.(σύνορο του ΝΑΤΟ κτλ).
Κανονικά βάσει λαικής βούλησης κτλ έπρεπε η Ελλάς να ανήκει στο ανατολικό μπλοκ και η Πολωνία στο δυτικό.Αλλά η Ελλάδα χρειαζότανε στο δυτικό κόσμο λόγω λιμένων και θαλάσσιας πρόσβασης,ελέγχου ανατολικής Μεσογείου,Μέσης Ανατολής,μαλακού υπογαστρίου Βαλκανίων,ενώ η Πολωνία χρειαζόταν στους Ρώσους για να περνάνε τανκς και πολεμοφόδια στην ανατολική Γερμανία σε περίπτωση πολέμου με τη Δύση.Ηταν απλά λόγω γεωστρατηγικής θέσης και σκοπιμοτήτων πού κατέληξαν,οι λαοί ήθελαν το αντίθετο.
Και ενώ ο μαλακοπίτουρας Ελληνας έγινε αποδέκτης αυτού του τεράστιου ευεργετήματος να ευημερήσει ενώ ήθελε να είναι κομμουνιστής,τα σκάτωσε και χρεοκώπησε.Ενώ ο Πολωνός που ήθελε να είναι στη Δύση και να γαμάει,φτωχοποιήθηκε με το ζόρι με επιβολή κομμουνισμού από έξω.Οταν όμως βρήκε ευκαιρία στην ΕΕ ανέκαμψε και γάμησε.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Κλαίω κάθε μέρα όταν ξυπνάω κατά της 11 και πίνω καφέ στο μπαλκόνι με θέα θάλασσα...η αλήθεια είναι ότι κτήρια δε βλέπω!
Ελπίζω να μπερδεύτηκες κατά λάθος.
Ξέρεις τύπε ελπίζω ότι και η Πολωνία βρέχεται από θάλασσα,ε;
Σε λίγο τι άλλο θα μας πεις. Για τον φραπέ;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ελπίζω να μπερδεύτηκες κατά λάθος.
Ξέρεις τύπε ελπίζω ότι και η Πολωνία βρέχεται από θάλασσα,ε;
Σε λίγο τι άλλο θα μας πεις. Για τον φραπέ;

Μιλάω προσωπικά,μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom