Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά,και στα νότια των Βαλκανίων δεν μένεις ακαύλωτος,μένεις όμως αγάμητος.

Αυτή είναι η διαφορά.Ο σκοπός των Πολωνέζαων είναι να σε καυλώσουν ώστε να τις γαμήσεις.Αυτό μου το έχουν πει αρκετές.
Θυμάμαι μία ΜΙΛΦ παντρεμένη μου λέει θέλω να μου πεις τι εσώρουχα να φορέσω.Θα πάρω ζαρτιέρες που σου αρέσουν γιατί θέλω να είσαι συνέχεια καυλωμένος και να με γαμάς συνέχεια.
Γενικά είναι μαστόρισσες σε αυτά οι Σλάβες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γνήσια ατμόσφαιρα ντίσκο πόλο.Καταλαβαίνετε τι γινότανε το 90,2000.Αυτά ήτανε χρόνια.

Πολωνικό Despacito με γκόμενες,πότους και λουκάνικα.

Επισκέπτης
Κλασσικά σορτσάκια όπως τα φοράνε οι Πολωνέζες ειδικά όταν είναι δίπλα σε γκόμενο.Κομμένα παντού με τρύπες,με το μισό κώλο έξω και χαλαρά.Από τα πλάγια τα βλέπεις όλα,μουνιά σε κοινή θέα.Ο πούτσος γίνεται πύραυλος,κανείς δε μένει αγάμητος σε τέτοιες συνθήκες.

Αν δεν είναι έτσι,θα φοράνε σούπερ μίνι με ζαρτιέρες κτλ,γενικά δε μένεις ποτέ ακαύλωτος ανατολικά του Οντερ.
Και οι Πολωνοί κάπως έτσι είναι μπρατσέτα και χτισμένοι στα γυμναστήρια.
Γενικά σλαβικές χώρες δε βλέπεις πουστάκους ή ανδρόγυνες με μουστάκια.Οι άντρες είναι άντρες και οι γυναίκες όσο πιο θηλυκές γίνεται.
Γενικά οι Πολωνέζες θέλουν να φαίνονται όσο πιο γυναίκες γίνεται ενώ οι Γερμανίδες θέλουν να φαίνονται δυναμικές,ανδροπρεπείς οτι δε μασάνε και είναι αποτελεσματικές.
Καλα δεν εχει μεγαλη bdsm  σκηνη η Γερμανια; Γκομενες με δερματινα κλπ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλα δεν εχει μεγαλη bdsm  σκηνη η Γερμανια; Γκομενες με δερματινα κλπ;

Αυτές είναι υπαίθριες εκδηλώσεις στην Πολωνία σε μικρές πόλεις μπροστά σε οικογένειες,παιδιά κτλ.Δύση δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν γκόμενες να εμφανιστούν έτσι υπαιθρίως εκτός βέβαια από Βερολίνο όπου γίνεται της ανωμαλίας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική σλαβική κατάσταση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική πολωνική κατάσταση.Στα πιο πολλά τραγούδια οι στίχοι είναι για τις κωλάρες,βυζάρες και τα ξέκωλα των Πολωνέζων.

Παλιά ήταν πολύ χύμα,δηλαδή εντελώς.Οι γκόμενες χόρευαν και έδειχναν συνέχεια τα προσόντα τους με σκοπό να καυλώσεις και να ρίξεις τους πούτσους.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Αυτές είναι υπαίθριες εκδηλώσεις στην Πολωνία σε μικρές πόλεις μπροστά σε οικογένειες,παιδιά κτλ.Δύση δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν γκόμενες να εμφανιστούν έτσι υπαιθρίως εκτός βέβαια από Βερολίνο όπου γίνεται της ανωμαλίας.
βερολινο συγκρινεται με πολωνια σε σχεση με ευκολια ποτσων?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
βερολινο συγκρινεται με πολωνια σε σχεση με ευκολια ποτσων?

Οχι,η Πολωνία είναι 10 φορές πιο εύκολη.Πολωνία είναι άλλη φάση,παράλληλο σύμπαν.
Καμία σχέση βέβαια με 5 χρόνια πριν αλλά και πάλι με το που περνάς τα σύνορα νιώθεις αμέσως τη διαφορά αφού οι πότσοι εκτοξεύονται.
Βερολίνο έχει καυλωτικά vibes και παρακμή όντως αλλά Πολωνία είναι άλλος πλανήτης.Ξεφεύγεις εντελώς από τα δυτικά πλαίσια.
Το 2008 ας πούμε ήταν αστεία η σύγκριση Βερολίνου Πόζναν αφού Πόζναν γαμούσες με το καλημέρα στη ντίσκο εφτάρια και Βερολίνο έτρωγες πόρτα στα κλαμπ από ντουλάπες,αλλά και τώρα μένει αρκετή από τη διαφορά παρά τη δυτικοποίηση της Πολωνίας.
Βασικά Πολωνία σαν ξένος είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μείνεις μια βδομάδα αγάμητος.Παλιά ούτε δύο μέρες δεν έμενες αγάμητος,οι γκόμενες σε ρώταγαν μα πως είναι δυνατόν να είσαι Πολωνία από χτες και να μην έχεις γκόμενα?Ψεύτης φαίνεσαι κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ Πολωνέζες με μικρά βλέπουν γκόμενες να λικνίζονται.Τα σλαβάκια συνηθίζουν από νωρίς σε αυτά τα θεάματα,ημίγυμνες γκόμενες,συγγενείς με τον κώλο έξω,άγνωστοι άντρες να μπαινοβγαίνουν σπίτι και πάει από γενιά σε γενιά.Πολλές Σλάβες κοιμούνται με τα παιδιά τους στο ίδιο κρεβάτι ακόμα και μετά τα 10 χρόνια.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Οχι,η Πολωνία είναι 10 φορές πιο εύκολη.Πολωνία είναι άλλη φάση,παράλληλο σύμπαν.
Καμία σχέση βέβαια με 5 χρόνια πριν αλλά και πάλι με το που περνάς τα σύνορα νιώθεις αμέσως τη διαφορά αφού οι πότσοι εκτοξεύονται.
Βερολίνο έχει καυλωτικά vibes και παρακμή όντως αλλά Πολωνία είναι άλλος πλανήτης.Ξεφεύγεις εντελώς από τα δυτικά πλαίσια.
Το 2008 ας πούμε ήταν αστεία η σύγκριση Βερολίνου Πόζναν αφού Πόζναν γαμούσες με το καλημέρα στη ντίσκο εφτάρια και Βερολίνο έτρωγες πόρτα στα κλαμπ από ντουλάπες,αλλά και τώρα μένει αρκετή από τη διαφορά παρά τη δυτικοποίηση της Πολωνίας.
Βασικά Πολωνία σαν ξένος είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μείνεις μια βδομάδα αγάμητος.Παλιά ούτε δύο μέρες δεν έμενες αγάμητος,οι γκόμενες σε ρώταγαν μα πως είναι δυνατόν να είσαι Πολωνία από χτες και να μην έχεις γκόμενα?Ψεύτης φαίνεσαι κτλ.
οποτε γενικως οτι καλυτερο το βερολινο απο δυτικη ευρωπη για να μενεις αφου και σαν πολη κατι παιζει για ποτσο και κανα φραγκο βγαζεις και κοντα σε ποζναν ειναι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οποτε γενικως οτι καλυτερο το βερολινο απο δυτικη ευρωπη για να μενεις αφου και σαν πολη κατι παιζει για ποτσο και κανα φραγκο βγαζεις και κοντα σε ποζναν ειναι

Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά ανατολική Γερμανία δε λέει καθόλου.Βλάχοι,επιθετικοί και άφραγκοι,χαμηλοί μισθοί κτλ.Τρως φρίκη στη μάπα.
Πολύ καλύτερα στη δυτική.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Έκανα εκεί 6 μήνες και είναι το χειρότερο Εράσμους που έχει κάνει φοιτητής! Και μάλιστα μετά απο ένα καλοκαίρι που είχα θερίσει στη Ρόδο τις Σκανδιναβές.. Αναγκάστηκα να πάω Φιλανδία για να  :knockinb: 
Το Βερολίνο ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ και οι Τούρκοι μαζί με Μαροκάνους και Μαυρους κινούν όλα τα μουνοΝΗΜΑΤΑ της πόλης! Ακόμα και υψηλού επιπέδου Γερμανίδες τις έχουν καταξεσκίσει! Και το βασικότερο σε ΟΛΕΣ τις συναναστροφές στη πόλη θα υπάρχει και κάποιος ΤΟΥΡΚΟΣ! Μου έκανε απίστευτη εντύπωση πως για να μπω στο MATRIX στη warschauer Str μου έκαναν σωματικό έλεγχο και με κοιτούσαν ψαρωτικά  τουρκοι πορτιέρηδες...
Σε ένα φοιτητικό πάρτυ είχα παίξει μπουνιές με ένα τουρκάκι και ευτυχώς είχα  Κροάτες στη παρέα και δεν τον έπαιρνε να μαζέψει τη παρέα του! Αν είχα Γερμανούς φίλους θα είχα πρόβλημα!

Το έχω πει πολλές φορές και δεν θα σταματήσω να το λέω πως το 2003 που είμουν βερολίνο είχα την ατυχία να μην υπάρχει το Site... Ή έναν Κμαν να είχα γνωρίσει τότε θα έκανα το καλύτερο Erasmus!
Κάπου να άκουγα πως ο παράδεισος ήταν 2 ώρες ανατολικά....  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έκανα εκεί 6 μήνες και είναι το χειρότερο Εράσμους που έχει κάνει φοιτητής! Και μάλιστα μετά απο ένα καλοκαίρι που είχα θερίσει στη Ρόδο τις Σκανδιναβές.. Αναγκάστηκα να πάω Φιλανδία για να  :knockinb:
Το Βερολίνο ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ και οι Τούρκοι μαζί με Μαροκάνους και Μαυρους κινούν όλα τα μουνοΝΗΜΑΤΑ της πόλης! Ακόμα και υψηλού επιπέδου Γερμανίδες τις έχουν καταξεσκίσει! Και το βασικότερο σε ΟΛΕΣ τις συναναστροφές στη πόλη θα υπάρχει και κάποιος ΤΟΥΡΚΟΣ! Μου έκανε απίστευτη εντύπωση πως για να μπω στο MATRIX στη warschauer Str μου έκαναν σωματικό έλεγχο και με κοιτούσαν ψαρωτικά  τουρκοι πορτιέρηδες...
Σε ένα φοιτητικό πάρτυ είχα παίξει μπουνιές με ένα τουρκάκι και ευτυχώς είχα  Κροάτες στη παρέα και δεν τον έπαιρνε να μαζέψει τη παρέα του! Αν είχα Γερμανούς φίλους θα είχα πρόβλημα!

Το έχω πει πολλές φορές και δεν θα σταματήσω να το λέω πως το 2003 που είμουν βερολίνο είχα την ατυχία να μην υπάρχει το Site... Ή έναν Κμαν να είχα γνωρίσει τότε θα έκανα το καλύτερο Erasmus!
Κάπου να άκουγα πως ο παράδεισος ήταν 2 ώρες ανατολικά.... 

Εγώ είχα πρωτοπάει Πόζναν το 2005 και έχασα τη μπάλλα.
Σε έναν πάγκο στο κλαμπ να κάθονται Πολωνοί ο ένας δίπλα στον άλλον όλοι με Πολωνέζες στην αγκαλιά και να χαμουρεύονται.
Οι γκόμενες πολύ χύμα με ανοιχτά πόδια κτλ.
Το 2008 ακόμα καλύτερα,τίγκα το κλαμπ στις γκόμενες και καθόλου Πολωνοί.Εκανες φάση άνετα,έπαιρνες τηλέφωνα αβέρτα.
Τλωρα έχει χαλάσει αρκετά αλλά η μαγεία κρατεί.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εγώ είχα πρωτοπάει Πόζναν το 2005 και έχασα τη μπάλλα.
Σε έναν πάγκο στο κλαμπ να κάθονται Πολωνοί ο ένας δίπλα στον άλλον όλοι με Πολωνέζες στην αγκαλιά και να χαμουρεύονται.
Οι γκόμενες πολύ χύμα με ανοιχτά πόδια κτλ.
Το 2008 ακόμα καλύτερα,τίγκα το κλαμπ στις γκόμενες και καθόλου Πολωνοί.Εκανες φάση άνετα,έπαιρνες τηλέφωνα αβέρτα.
Τλωρα έχει χαλάσει αρκετά αλλά η μαγεία κρατεί.
To 2006 είχα πάει πρώτη φορά Πολωνία και το επιβεβαιώνω! Χύμα τελείως! Μουνάρες με κατι τύπους με πέδιλα και κάλτσα! Βέβαια τότε είμουν σπιτωμένος!
Με αυτά που είδα ανεβήκαμε πάνω καμακοπαρέα το 2008 και πολλοί ακόμα και τώρα είναι κολλημένοι με Πολωνία!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραία χρόνια.Θυμάμαι έφτασα με τρένο από Βερολίνο όπου είχα πάει εκδρομή με τους γονείς μου.Με υποδέχεται η Πολωνέζα 20 ετών στο ξενοδοχείο,που είχε έρθει από το χωριό.Θεικό μπούκι,γλυφοκώλι,απίστευτες ανωμαλίες.Είχε φέρει και τσιγάρα να της κάψω τα βυζιά.
Μετά την κλειδώνω ξενοδοχείο και ξεχύνομαι στα κλαμπ.Παράδεισος.
Γυρνάω και σε 3 ώρες ξυπνάει να πάρει το λεωφορείο και αρχίζει το μπούκι πριν φύγει ενώ κοιμόμουνα.
Το ξενοδοχείο ήταν σοβιετικού τύπου με 20 ευρώ τη μέρα μακριά από το κέντρο δίπλα σε νεκροταφείο.Τι μας ένοιαζε τότε?Τα κλαμπ και το κέντρο τίγκα στο μουνί,ήταν άλλος πλανήτης τότε η Πολωνία ξέφευγες τελείως από τη δυτική ατμόσφαιρα.Γκόμενες τρελοκομείο και απίστευτα προσιτές και έτοιμες για όλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μαζί με Τσεχία είναι οι χώρες που χάθηκαν οριστικά για τη νέα γενιά.Οσοι προλάβαμε προλάβαμε.
Οι νέοι θα γίνουν Mgtow full time αυνανες αφού έχασαν τις καλές εποχές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνικό χιούμορ.

Επισκέπτης
Εδώ Πολωνέζες με μικρά βλέπουν γκόμενες να λικνίζονται.Τα σλαβάκια συνηθίζουν από νωρίς σε αυτά τα θεάματα,ημίγυμνες γκόμενες,συγγενείς με τον κώλο έξω,άγνωστοι άντρες να μπαινοβγαίνουν σπίτι και πάει από γενιά σε γενιά.Πολλές Σλάβες κοιμούνται με τα παιδιά τους στο ίδιο κρεβάτι ακόμα και μετά τα 10 χρόνια.

καλα κι ελλαδα ξεκωλες τραγουδιστριες εχουμε αλλα οι ελληνιδες εχουν αφταστα στανταρ.

Επισκέπτης
Μαζί με Τσεχία είναι οι χώρες που χάθηκαν οριστικά για τη νέα γενιά.Οσοι προλάβαμε προλάβαμε.
Οι νέοι θα γίνουν Mgtow full time αυνανες αφού έχασαν τις καλές εποχές.
ή πικεριστες....μπορουν να γλιτωσουν αν γινουν πικεριστες...

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά ανατολική Γερμανία δε λέει καθόλου.Βλάχοι,επιθετικοί και άφραγκοι,χαμηλοί μισθοί κτλ.Τρως φρίκη στη μάπα.
Πολύ καλύτερα στη δυτική.
κάτσε ρέ αρχηγέ άλλο σε 2 ωρες ποζναν άλλο σε 6 μεγάλη διαφορά. .άσε τις απειρες τουρίστριες. .Μόνο μέσω καουτς μπορείς να γαμας κάθε σκ 6αρι Ουκρανη άνετα. .Γίνεται χαμός από ρωσοφονες τουρίστριες βασικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom