Γεια σου Kman2. Γιατί ήσουν τόσο καιρό mute? Έκανα και εγώ την βόλτα μου Poznan όπως θα έχεις δει.
Ητανε ένας παρηςπάπης που μου έπρηζε τα αρχίδια και τον έβρισα για αυτό με μιουτάρανε.
Πώς τα είδες Πόζναν?Πέρασα και εγώ τρελό μουνί στο σταθμό,παραλίγο να έμενα εκεί αλλά πήγα τελικά Βρότσλαβ για το Grey club.
Πόζναν το μόνο ξενοδοχείο που αξίζει είναι το Sheraton δίπλα στο σταθμό,Βρότσλαβ παλιά ήταν όλα μάπα αλλά έμεινα τλωρα στο Hilton που έγινε πριν από ένα χρόνο και το ξενοδοχείο γαμάει.Δεν έχει τέτοιο το Πόζναν.
Για Βρότσλαβ συνιστώ μόνο Hilton ή Mercure Wroclaw Centrum που είναι δίπλα και 5 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία.Για φαί ψιλοαπογοητεύτηκα.Ακόμα και το Whiskey in the Jar είχε μέτρια στέκια.
Από εδώ και πέρα αν ξαναπάω Πολωνία θα είναι μόνο Πόζναν ή Βαρσοβία.Βαρσοβία έχει τοπ μουνί,εντυπωσιάστηκα και έχει μαζέψει άπειρες Ουκρανές.
Βέβαια ενώ βλέπεις πολύ περισσότερες μουνάρες από Ουκρανία,οι διαθέσιμες είναι σαφώς λιγότερες,Πολωνία παίζει σοβαρός ανταγωνισμός από ντόπιους και ξένους.