Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Cuba Libre η αριστερή πίστα. Μανραχαλαίοι αλλά καλύτερα από Czekolada. Είχε γυναίκες και αρκετές μικρές μάλλον φοιτήτριες και ξέμπαρκες σε παρέα 2-3 μαζί. Την έπεφταν αντίστοιχοι τύποι σε στυλ να τις πιάνουν για χορό και αυτές ακολουθούσαν. Μέτα από λίγο μπορεί να χόρευαν με άλλους. Κατάσταση υπήρχε πάντως. Η δεξιά πίστα (κατεβαίνοντας στο χώρο) είχε πολύ περισσότερο κόσμο. Σκηνικά του τύπου να πέσει κανένα χαστούκι από κοπέλα δεν είδα. Είχαν τον τρόπο να τους κάνουν στην άκρη χωρίς να τους εκθέσουν μέσα στον κόσμο και οι απορριφθέντες συνέχιζαν άνετα για άλλη κοπέλα. 

Συνημμένα

• cuba libre (2).jpg
    cuba libre (2).jpg
    310,2 KB · Εμφανίσεις: 79
  • Like
Αντιδράσεις: koble

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Στην φώτο αριστερά το ξανθό που έχω αναφέρει ποιο πάνω με την φίλη της που φοράει το καρέ τσαντάκι. Δυστυχώς την φίλη της την αδικεί κατάφωρα η στιγμή της λήψης. Ξέρω κακή ποιότητα αλλά έστω μια ιδέα για να μην γράφω μόνο λόγια. Το ξανθό θα μου μείνει στο μυαλό…

Συνημμένα

• Ξανθο Cuba libre 2.jpg
    Ξανθο Cuba libre 2.jpg
    402,2 KB · Εμφανίσεις: 57
  • Ξανθό Cuba libre.jpg
    Ξανθό Cuba libre.jpg
    353,3 KB · Εμφανίσεις: 52
  • Like

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Εδώ με το μαύρο το 10άρι. Η Στικούδη (ενδεικτικά) μπροστά της έπαιρνε τα κουβαδάκια της....  Το άνοιγμα της φούστας ήταν ένα μεγάλο οβάλ και το πίσω σύστημα ήταν σε κοινή θέα. Διακρίνεται λίγο στην φωτό το αριστερό κωλομέρι.  Κατάσταση άθλια από το πιοτό αποχώρησε υποβασταζόμενη από τις 2 φίλες 7άρι και 6άρι. Μου έκανε εντύπωση ότι αποχώρησαν μόνες τους από το μαγαζί αλλά δεν άργησαν οι κυνηγοί να εμφανιστούν λίγο μετά την είσοδο του Czekolada στο πλακόστρωτο.

Συνημμένα

• 10αρι Cuba Libre.jpg
    10αρι Cuba Libre.jpg
    252,9 KB · Εμφανίσεις: 68
  • 10αρι Cuba libre2.jpg
    10αρι Cuba libre2.jpg
    380,4 KB · Εμφανίσεις: 81
  • 10αρι Cuba libre3.jpg
    10αρι Cuba libre3.jpg
    384,8 KB · Εμφανίσεις: 62
  • Like

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Το 10άρι δεν άντεξε άλλο από Cuba libre έως εκεί  μία απόσταση 30 μέτρα( για τόσο πιόμα) και έκατσε στα σκαλοπάτια μιας εισόδου. Τα γεράκια τις περικύκλωσαν άμεσα… 3-4 έπιασαν την κουβέντα με το 7άρι που ήταν όρθιο. Διακρίνεται στην φώτο.

Συνημμένα

• 10ari.jpg
    10ari.jpg
    385,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Like

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω 2 βιντεάκια. Δεν ξέρω αν γίνεται...

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Γενική εικόνα 3 το πρωί. Η μπατσαρία κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ με ''κλούβα'' για άμεση επέμβαση σε νταήδες Συνημμένο βίντεο

• Like

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Και τώρα ο λουκουμος σε 2 βίντεο για να μπορέσουν να ανέβουν. Αμερικανάκια με Πολωνέζα στην Πλατεία. Ο τύπος τύφλα....

• Like

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Οχι cool11 δεν είμαι...Αλλά μας έγραψε 5 πράγματα ο δάσκαλος για την πόλη. Θα αναφέρω και την γενική εντύπωση αργότερα

• Like

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.499
Πόντοι
216
Α ok, γιατι σας μπερδεψα, κι ειχε πεσει κι ενα μπαναρισμα στον kman, και δεν ξερω τωρα πως μπαινει εδω.
Εισαι πολωνια, και μαλιστα καλοκαιρι;
Απιστευτα σκηνικα, ετσι;
Ελπιζω να μην επεσες σε τιποτε ορδες τουριστων που να τα εχουν καψει ολα, γιατι ολοι αυτο λενε, οτι γυναικες υπαρχουν μεν, αλλα το μερος πεθανε για καμακι και πεφτικες...

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Ήμουν πριν ένα μήνα. Ήμουν τυχερός από άποψη καιρού.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Από τις τελευταίες που θα ανεβάσω.

Συνημμένα

• Stary rynek.jpg
    Stary rynek.jpg
    859,9 KB · Εμφανίσεις: 62
  • Stary rynek 2.jpg
    Stary rynek 2.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 68
  • Stary rynek 3.jpg
    Stary rynek 3.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 47

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Στον δρόμο Szkolna (κεντρικός). Οι δονητές στην βιτρίνα όπως και μέσα πάνω στα ράφια. Στην σελίδα 736 οι 2 κοπελιές μπήκαν σε αντίστοιχο κατάστημα απέναντι από το Stary Browar (Mall). Μέσα ήταν άλλες 2 κοπέλες μικρές σε ηλικία. Ακομπεξάριστες σε σημείο με πολυκοσμία. Εδώ είναι όλα στα κρυφά να μην βλέπεις μέσα και σε σημεία που να μην περνάει κόσμος. Διαφορά νοοτροπίας.

Συνημμένα

• Sex Shop.jpg
    Sex Shop.jpg
    653,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Sex Shop2.jpg
    Sex Shop2.jpg
    688 KB · Εμφανίσεις: 54
  • Like

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Έφτασα 25 Μαιου με καιρό φοβερό λιακάδα και ζέστη όπου μόνο το βράδυ είχε λίγη ψυχρά που την άντεχες με κοντομάνικο.
Κόσμος παντού με τα καταστήματα στην πλατεία γεμάτα όπου με δυσκολία έβρισκες να κάτσεις. Κόσμος μέχρι μετά της 2 τα ξημερώματα όχι όμως στην πλατεία αλλά στον πεζόδρομο Wroclawska με τις Pub και τα club. Πολύ αξιόλογο μωρό κράχτης έξω από το Ephoria στην γωνία  του Πεζόδρομου Wroclawska και της πλατείας. Κάθε φορά μου γινόταν τσιμπούρι να μπω στο κλάμπ. Πέρα από τα Αγγλικά μου μίλαγε και στα Ισπανικά και την ρώτησα αν της μοιάζω για Ισπανός. Εκεί που έριχνα γέλιο ήταν έξω από το Whiskey in the Jar όπου υπήρχε μία ντυμένη σεμνά και περνώντας για το ξενοδοχείο 2-3 το πρωί μου έλεγε… do you want to see lovely and beautiful naked girls sir? Έσκασα στα γέλια γιατί μου θύμισε τον Κωνσταντίνου στην ταινία ’’ καλώς ήρθε το δολάριο’’ 

paixtarass

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Like
1
Πόντοι
0
πολυ ωραιες οι Πολωνεζες και γενικα γουσταρουν τους Ελληνες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ημουν Βρότσλαβ για τριήμερο.Γενικά πολλά ξέκωλα έξω αν και οι Πολωνέζες έχουν παχύνει αρκετά.
Στο Grey club το Σάββατο γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Βασικά για αυτό πήγα να διερευνήσω σπονσορικές δυνατότητες.
Συμπεράσματα.
1.Οι Πολωνέζες πλέον δεν ασχολούνται μαζί σου αν δεν περνάς ένα εμφανισιακό και ηλικιακό μίνιμουμ.
2.Η γνώση των αγγλικών μειώθηκε,σχεδόν όλες οι μουνάρες μιλάνε πλέον μόνο πολωνικά
3.Οι Πολωνοί έχουν βελτιωθεί αβυσσαλέα σε εμφάνιση,εισόδημα και είναι πλέον σοβαρός ανταγωνισμός.Γυμνάζονται σχεδόν άπαντες και σκάνε με κουστουμιές ή blazers και δυνατά αμάξια στα high end clubs.Μιλάμε για σοβαρό ανταγωνισμό καμία σχέση με παρελθόν.
Θα ποστάρω και φωτουλικό από Βρότσλαβ,δεν τράβηξα φωτό από Grey για να μην έχω προβλήματα.
Στα κλαμπ του Passaz,Mundo,Melanz,Bezenosc η γνωστή λετσαρία και τα χυμαδιά,μου κόλλησαν μάλιστα και Πολωνοί γιατί χαλβάδιαζα τις γκόμενες.
Στο Grey ήταν πολύ σκληρά τα πράγματα αλλά μιλάμε για τοπ κλαμπ σε Σιλεσία,οι γκόμενες που χτυπάς εκεί δεν υπάρχουνε,απλά δεν τις βλέπεις έξω το πρωί.
Καμία σχέση με Ουκρανία,πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα και ο ανταγωνισμός.
Βαρσοβία ήταν αποκάλυψη θεόμουνα παντού αλλά είχα μόνο μία ώρα.Φοβερό το Zlote Terasy για Βαλκάνιους κάμακερς και πολλή Ουκρανέζα παντού.

Κλασσικές Σιλεσιανές Βρότσλαβ με τους γκόμενους.Πάντα ο μισός κώλος έξω.Βαρσοβία ήταν ακόμα πιο χύμα.

LCGh9b.jpg

tSefvq.jpg

1CSezK.jpg

Ιταλός μουσάτος χλέμπουρας με πολύ καλό μουνάκι.

e6JyJc.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κλασσικό ξεκωλάκι κοντοπούτανο Βρότσλαβ με τον κλασσικό Πολωνό dres με φόρμα και Adidas.Συχνά βλέπεις τα μουνιά τους από το σκίσιμο του σορτς στα πλάγια δεν έχουν καθόλου ντροπή.

Tp724W.jpg

Γενικά Πολωνία οι μισές δείχνουν τον κώλο τους και τα βυζιά τους σε κοινή θέα και άμα είναι με γκόμενο τα πετάνε όλα έξω.Χωρίς πολωνικά όμως και μόνιμη διαμονή τα πράγματα είναι δύσκολα.Φυσικά αλλάζει άμα έρθουν οι φοιτήτριες από Σεπτέμβριο,Οκτώβριο.

Η Πολωνέζα που έχω εδώ και δέκα χρόνια απολαμβάνει γλυφοκώλι πριν από 10 μέρες.Αυτό το επίπεδο ήταν απόλυτα εφικτό Σιλεσία μέχρι 5 χρόνια πριν και έκαναν όλες τις ανωμαλίες.
Βασικά τις άλλαζες κάθε 2 μέρες και άλλη τέτοιο ήταν το επίπεδο ευκολίας αλλά δυστυχώς μπήκε η ΕΕ και γαμήθηκε η φάση.Κρίμα στους νέους γαμίκους.
zC6DL7.jpg

Η Πολωνία είναι στυλ απολεσθείς παράδεισος αλλά το μέρος έχει ακόμα δυναμική για πέουλες απλά πρέπει να πιάσεις τα καυλέ vibes των αχόρταγων Πολωνέζων τη δίψα για Balkan πέος.

• Like

Επισκέπτης
Ρε ανθρωπε τι ειναι αυτα τα κερατωματα στα αρχιδια σου; Πηγαινε σε εναν δερματολογο να τα αφαιρεσεις. Ημαρτον!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε ανθρωπε τι ειναι αυτα τα κερατωματα στα αρχιδια σου; Πηγαινε σε εναν δερματολογο να τα αφαιρεσεις. Ημαρτον!

Εχω πάει πολλές φορές σε δερματολόγους αλλά δε λένε τίποτα για αυτά αν και τα έχω 20 χρόνια και πλέον.
Γενικά όποιος μπλέκει με τα πουταναριά του μπλοκ θα αντιμετωπίσει εκπλήξεις.Ουδέν καλόν αμιγές κακού.

Επισκέπτης
Εχω πάει πολλές φορές σε δερματολόγους αλλά δε λένε τίποτα για αυτά αν και τα έχω 20 χρόνια και πλέον.
Γενικά όποιος μπλέκει με τα πουταναριά του μπλοκ θα αντιμετωπίσει εκπλήξεις.Ουδέν καλόν αμιγές κακού.
Δεν ειναι ΣΜΝ αυτα (δεν κανω διαγνωση) αλλα ειναι αντιαισθητικα και ματωνουν αν τα ξυσεις. Ταυτοχρονα θεραπευονται ευκολα αρκει να ζητησεις απο το δερματολογο να τα θεραπευσει! Τοσα λεφτα εχεις ρε μαγκα μην το αφηνεις ετσι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom