Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
ολες οι βαλκανικες ειναι χαλια επισης κισιναου κιεβο Μπρατισλάβα ειναι γιαβτον Πεο..
Διαφωνώ τυπε.
Το κάστρο, η κεντρική πλατεία, το ποτάμι και άλλα στοιχεία της Μπρατισλάβα είναι πανέμορφα και καμία σχέση με την γκριζιλα των Βαλκανίων.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Διαφωνώ τυπε.
Το κάστρο, η κεντρική πλατεία, το ποτάμι και άλλα στοιχεία της Μπρατισλάβα είναι πανέμορφα και καμία σχέση με την γκριζιλα των Βαλκανίων.

Κάποτε το Πράγα->Μπρατισλάβα το έκανα με το αμάξι στον αυτόματο πιλότο για τα μάτια μιας Σλοβάκας, που μου έδειξε ότι έχει να δείξει η Μπρατισλάβα...

Για να μην κουράζω με καμιά 100αριά φωτό, θα πω μονάχα πως όταν Hurbanovo námestie δηλαδή καράκεντρο δίπλα σε Πύλη Μιχαήλ,Παλάτι αρχιεπισκόπου,κ.λ.π.,οι βιτρίνες ενός καταστήματος νυφικών και ενός βιβλιοπωλείου είναι έτσι

gHdxpwT.jpg

δε χρειάζεται να δει κάποιος τίποτα παραπάνω..

Όπου και αν έχω ταξιδέψει στο Οστ μπλοκ, δύο πράγματα είναι καθοριστικά για το βιοτικό επίπεδο μιας πόλης.
α)Ο τουρισμός
β)Τα ξενα κεφάλαια,η παρουσία πολυεθνικών,κ.λ.π.

Στην Μπρατισλάβα δεν υπάρχει σε ουσιαστικό βαθμό, τίποτα από τα δύο.
Τουρίστες που κάθονται μια μέρα(μιας και τόσο χρειάζεσαι για τη συγκεκριμένη πόλη) και μετά πηγαίνουν Βιέννη.
Υποδομές πιο γτπ δεν γίνεται..
Να πούμε για τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό ή για τα περίχωρα της Μπρατισλάβας;
Το αεροδρόμιό τους είναι καινούργιο,αλλά μικρό μιας και δεν υπάρχει ροή ταξιδιωτών.

Να πούμε για βαλκανικές χώρες;
Σόφια,Βουκουρέστι..
Τόσους τρόμπες φοιτητές στείλαμε εκεί τις τελευταίες δεκαετίες,τόσο συνάλλαγμα αφήσαμε και οι πόλεις παραμένουν τρώγλες.
Να πούμε για επαρχιακό δίκτυο που σου σκάνε από παράδρομους κάτι κάρα που για πίσω φως έχουν

Fanos+petrelaiou.jpg

ή για τα ασοβάτιστα σπίτια των χωριών και τα καταθλιπτικά κομμουνιστικά μπλοκ πολυκατοικιών;

PiotrBednarski_11.jpg

PiotrBednarski_12.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τρομοκράτες στο Szydlowie εμποδίζουν τους ντισκοπολιστές να τραγουδήσουν Frytki αλλά αυτοί συνεχίζουν.

Τυπική πολωνική ατμόσφαιρα.Πάρτυ,βυζάρες,κωλάρες,γκόμενες που κουνιούνται καθιστές.

Στο έχω ξαναγράψει και μου κάνει εντύπωση η εμμονή σου να συνεχίζεις να ταυτίζεις την πραγματική ζωή με τα videoclips.

Δηλαδή αν εγώ βάλω βίντεο Στικούδη και έρθουν τίποτα ξένοι να ψάχνουν πρασινομάτες ελληνίδες με ψηλό γραμμωμένο πόδι,καταλαβαίνεις την ήττα που θα φάνε βλέποντας τα supermotard με γάμπα Σαραβάκου;

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
μας δουλευεις?
Η Ελλαδα εχει μονο βλαχομπαροκ κοσμο
Νεοπλουτους βλαχοδημαρχους
Η αρχουσα τάξη ειναι βασικα φελλοι
Υπαρχουν σκεπτομενα ατομα κ αξιες αλλα ειναι απςιροελαχιστα
Κοινωνια της πλακας.. Μπαλκανοκατασταση βλαχομπαροκ που λεγε κι ο Χαρρυ Κλυν
Έγραψε κάτι ο Kman σχετικά με την οικονομική ανάπτυξη Ελλάδας και Πολωνίας και απάντησα σε αυτό.
Αυτά που γράφεις είναι άσχετα και ασυνάρτητα.
Διακρίνω μια αδυναμία οργάνωσης της σκέψης σου γενικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο έχω ξαναγράψει και μου κάνει εντύπωση η εμμονή σου να συνεχίζεις να ταυτίζεις την πραγματική ζωή με τα videoclips.

Δηλαδή αν εγώ βάλω βίντεο Στικούδη και έρθουν τίποτα ξένοι να ψάχνουν πρασινομάτες ελληνίδες με ψηλό γραμμωμένο πόδι,καταλαβαίνεις την ήττα που θα φάνε βλέποντας τα supermotard με γάμπα Σαραβάκου;

Τα βάζω γιατί τέτοια βίντεο κλιπ με κωλαρες,βυζαρες να κουνιούνται ακατάπαυστα  δε βρίσκεις απο Τσεχία,Ρωσία,Ουκρανία και αυτό κάτι δείχνει.

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
108
Like
5.730
Πόντοι
17.806
Καλησπέρα ομορφόπαιδα επειδή ετοιμάζομαι για ταξίδι Βαρσοβία και πέραν από τα σαίτ του  έρωτα ήθελα να ρωτήσω και μερικά άλλα πράγματα
1. Έμαθα ότι έχει μαγαζιά με γυμνόστηθες σερβιτόρες ... αν ξέρει κανείς
2. Που μπορώ να φάω καλά
3. Και ποια club αξίζουν
4. Έμαθα επίσης ότι στα ξενοδοχεία παίζουν και τα δικά τους κορίτσια
Αν κάποιος έχει κάποιες πληροφορίες ....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έγραψε κάτι ο Kman σχετικά με την οικονομική ανάπτυξη Ελλάδας και Πολωνίας και απάντησα σε αυτό.

Δε συγκρίνεται Ελλάδα,Πολωνία.Εντελώς διαφορετικοί κόσμοι.Οταν έσκασαν οι μετανάστες στις ΗΠΑ και οι Αμερικανοί τους εξέτασαν ενδελεχώς απεφάνθησαν οτι ο Πολωνός είναι ιδανικός εργάτης για βαριά βιομηχανία,ανθρακωρυχεία κτλ ενώ ο Ελληνας δεν κάνει καθόλου για ανθρακωρύχος ενώ διαπρέπει στο μικρεμπόριο,στον τζόγο κτλ.
Αυτό το βλέπεις και με τις Πολωνέζες.Εργάτριες πραγματικά στο μπούκι.Βαριά βιομηχανία στο σεξ.Οχι τσιφνιάρες και μη μου άπτου όπως οι Ελληνίδες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα ομορφόπαιδα επειδή ετοιμάζομαι για ταξίδι Βαρσοβία και πέραν από τα σαίτ του  έρωτα ήθελα να ρωτήσω και μερικά άλλα πράγματα
1. Έμαθα ότι έχει μαγαζιά με γυμνόστηθες σερβιτόρες ... αν ξέρει κανείς
2. Που μπορώ να φάω καλά
3. Και ποια club αξίζουν
4. Έμαθα επίσης ότι στα ξενοδοχεία παίζουν και τα δικά τους κορίτσια
Αν κάποιος έχει κάποιες πληροφορίες ....
Δεν υπάρχει το 1ο να παίζει. Δεν το έχω πετύχει σε άλλες μεγάλες πόλεις.
4. Μόνο σε τίποτα πολύ ψαγμένα. Τα γνωστά και κυριλέ δεν έχουν τέτοιες φάσεις.

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
108
Like
5.730
Πόντοι
17.806
Δεν υπάρχει το 1ο να παίζει. Δεν το έχω πετύχει σε άλλες μεγάλες πόλεις.
4. Μόνο σε τίποτα πολύ ψαγμένα. Τα γνωστά και κυριλέ δεν έχουν τέτοιες φάσεις.

Μήπως για τα υπόλοιπα έχεις γνώση....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνικός πολιτικός λόγος.Γενικά η βότκα ρέει άφθονη.

Πολωνική ατμόσφαιρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
VIP εμπειρία σε πολωνικό κλαμπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ Ουκρανέζες για σύγκριση.Πάνω κάτω ο ίδιος φαινότυπος αλλά πιο καλή χρήση του μέικ απ,πολύ καλύτερα μαλλιά,μικρότερες μύτες,πιο λεπτές αλλά κοντύτερες από τις Πολωνέζες με μικρότερα βυζιά,κώλους.
Γενικά πολύ πιο φτιαγμένες και περιποιημένες γκόμενες.

Γενικά άμα δεις πάρα πολύ όμορφη γκόμενα στο πρόσωπο χωρίς μυτόγκα Πολωνία είναι σχεδόν πάντα Ουκρανέζα και αν δεις βυζαρού και κωλαρού Ουκρανία είναι σχεδόν πάντα Πολωνέζα ή έχει κάνει πλαστική.
Οι μεσογειακοί αδυνατούν βασικά να ξεχωρίσουν Πολωνή από Ουκρανή όπως και αυτές δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν εμφανισιακά Ελληνες,Ιταλούς,Ισπανούς και Τούρκους.
Το ίδιο και στους άντρες.Οι Ουκρανοί είναι γενικά πιο stocky,υποσιτισμένοι και κοντύτεροι από τους Πολωνούς με πιο ωραία πρόσωπα,μερικές φορές γένεια και συλλογισμένες φάτσες,οι Πολωνοί είναι συνήθως pumped up,ψηλοί τίγκα στο στεροειδές,ξυρισμένοι με κοντό στρατιωτικό μαλλί,μπαίνεις στο κλαμπ και είναι όλοι σβέρκοι.Εχει όμως και Ουκρανούς που είναι στο ίδιο στυλ αρκούδες και μοιάζουν με τους σκληρότερους Πολωνούς.
Ο Ουκρανός αρκούδας δε μασάει τον κώλο του είναι πάνω από τον αντίστοιχο Πολωνό σε απειλητικότητα αλλά τον πίνει χαλαρά από το Ρώσο,αυτοί είναι άλλη φάση,εντελώς δική τους κατηγορία.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.459
Πόντοι
216
Οι Ρωσοι πρεπει να ειναι οι πιο σκληροι , τα πιο ζωα οπως τους κοβω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ρωσοι πρεπει να ειναι οι πιο σκληροι , τα πιο ζωα οπως τους κοβω

Και είναι και απρόβλεπτοι.Βγάζουν τα σιδερικά σε dt.Γενικά η ανθρώπινη ζωή δε μετράει ιδιαίτερα στη βαθιά Ρωσία για αυτό θέλει προσοχή.
Οι Ουκρανοί,Πολωνοί είναι πιο εξευρωπαισμένοι(οι Ουκρανοί πιο Ευρωπαίοι από τους Πολωνούς),άντε να ρίξουν κανα ξυλίκι στον ξένο που έρχεται να γαμήσει άμα βρουν την ευκαιρία.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Εδώ Ουκρανέζες για σύγκριση.Πάνω κάτω ο ίδιος φαινότυπος αλλά πιο καλή χρήση του μέικ απ,πολύ καλύτερα μαλλιά,μικρότερες μύτες,πιο λεπτές αλλά κοντύτερες από τις Πολωνέζες με μικρότερα βυζιά,κώλους.
Γενικά πολύ πιο φτιαγμένες και περιποιημένες γκόμενες.

Γενικά άμα δεις πάρα πολύ όμορφη γκόμενα στο πρόσωπο χωρίς μυτόγκα Πολωνία είναι σχεδόν πάντα Ουκρανέζα και αν δεις βυζαρού και κωλαρού Ουκρανία είναι σχεδόν πάντα Πολωνέζα ή έχει κάνει πλαστική.
Οι μεσογειακοί αδυνατούν βασικά να ξεχωρίσουν Πολωνή από Ουκρανή όπως και αυτές δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν εμφανισιακά Ελληνες,Ιταλούς,Ισπανούς και Τούρκους.
Το ίδιο και στους άντρες.Οι Ουκρανοί είναι γενικά πιο stocky,υποσιτισμένοι και κοντύτεροι από τους Πολωνούς με πιο ωραία πρόσωπα,μερικές φορές γένεια και συλλογισμένες φάτσες,οι Πολωνοί είναι συνήθως pumped up,ψηλοί τίγκα στο στεροειδές,ξυρισμένοι με κοντό στρατιωτικό μαλλί,μπαίνεις στο κλαμπ και είναι όλοι σβέρκοι.Εχει όμως και Ουκρανούς που είναι στο ίδιο στυλ αρκούδες και μοιάζουν με τους σκληρότερους Πολωνούς.
Ο Ουκρανός αρκούδας δε μασάει τον κώλο του είναι πάνω από τον αντίστοιχο Πολωνό σε απειλητικότητα αλλά τον πίνει χαλαρά από το Ρώσο,αυτοί είναι άλλη φάση,εντελώς δική τους κατηγορία.
Βρε τυπε σε τι club έβγαινες στην Πολωνία; Σε συγκεντρώσεις της Λευκής φυλής;
Μια χαρά ατομακια είναι οι Πολωνοί. Στο εξωτερικό έχω κάνει παρέα με πολλά παιδιά, αλλά και σε μπαρ/club σε Wroclaw, Krakow, Gdansk, Zakopane και είναι με το μαλλακι τους και λοιπά φυσιολογικά, όπως άλλοι Ευρωπαίοι.
Αυτό το όλοι σβέρκο είναι τρελή παραπληροφόρηση που λες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Βρε τυπε σε τι club έβγαινες στην Πολωνία; Σε συγκεντρώσεις της Λευκής φυλής;
Μια χαρά ατομακια είναι οι Πολωνοί. Στο εξωτερικό έχω κάνει παρέα με πολλά παιδιά, αλλά και σε μπαρ/club σε Wroclaw, Krakow, Gdansk, Zakopane και είναι με το μαλλακι τους και λοιπά φυσιολογικά, όπως άλλοι Ευρωπαίοι.
Αυτό το όλοι σβέρκο είναι τρελή παραπληροφόρηση που λες.
Τύπε εδώ μιλάμε για μικρότερες πόλεις! Όχι για το cubana στο rynek του Βρότσλαβ ή τα κουλτουρε στέκια στη Κρακοβία που είναι γεμάτο φοιτητές!
Αν πας Λούμπλιν , Κατοβίτσε, Μπίντγκοζ η κατάσταση είναι ακριβώς όπως τη περιγράφει ο Κμαν με σβέρκους
ανέκφραστους και έτοιμους για ξύλο και μεθύστακες με μαχαίρια(μας έτυχε περιστατικό πριν 3 χρόνια,νομίζω το έχω γράψει)!
Αυτή η κατάσταση βέβαια δημιουργεί και περιβάλλον για  :knockinb:  αν ελιχθείς κατάλληλα! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δε συγκρίνεται Ελλάδα,Πολωνία.Εντελώς διαφορετικοί κόσμοι.Οταν έσκασαν οι μετανάστες στις ΗΠΑ και οι Αμερικανοί τους εξέτασαν ενδελεχώς απεφάνθησαν οτι ο Πολωνός είναι ιδανικός εργάτης για βαριά βιομηχανία,ανθρακωρυχεία κτλ ενώ ο Ελληνας δεν κάνει καθόλου για ανθρακωρύχος ενώ διαπρέπει στο μικρεμπόριο,στον τζόγο κτλ.
Αυτό το βλέπεις και με τις Πολωνέζες.Εργάτριες πραγματικά στο μπούκι.Βαριά βιομηχανία στο σεξ.Οχι τσιφνιάρες και μη μου άπτου όπως οι Ελληνίδες.
Που υπαρχει αυτη η εκθεση των αμερικανων;

Επισκέπτης
Τύπε εδώ μιλάμε για μικρότερες πόλεις! Όχι για το cubana στο rynek του Βρότσλαβ ή τα κουλτουρε στέκια στη Κρακοβία που είναι γεμάτο φοιτητές!
Αν πας Λούμπλιν , Κατοβίτσε, Μπίντγκοζ η κατάσταση είναι ακριβώς όπως τη περιγράφει ο Κμαν με σβέρκους
ανέκφραστους και έτοιμους για ξύλο και μεθύστακες με μαχαίρια(μας έτυχε περιστατικό πριν 3 χρόνια,νομίζω το έχω γράψει)!
Αυτή η κατάσταση βέβαια δημιουργεί και περιβάλλον για  :knockinb:  αν ελιχθείς κατάλληλα! :rockon: :rockon: :rockon:
Δε μπορει να νικησει Ελληνας τον Πολωνο στο ξυλο αν δεν εχει υψος 1.90 και βαρος 90 κιλα τουλαχιστον.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
μαλιστα
δεν εισαι κανας μλκς εσυ,οποτε θα το προσεξω,θα ασχοληθω αμεσα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Διαφωνώ τυπε.
αν απομονωσουμε μονο αυτο ναι ισχυει
οτι αλλλο ομως ειναι για τον πεο,σε ολη την πολη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom