Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οι απλές περιπτώσεις είναι παντού το 50%
Ακομα κι Ελβετία
Δηλ η Πολωνία τι είναι??
Ένα Χάρβαρντ με 40 μύρια Campus??
Και οι απόφοιτοι κάνουν όλοι μπιζνες κ εταιρείες
Και Γερμανία  με διπλοτριπλο κόστος ζωής και μισθούς για ξένους στα 1000-1300-1600 ΝΕΤΤΟ
να έχουν πάει πάνω από 2/3 εκατ Πολωνός κ να πηγαίνουν  συνέχεια κι άλλοι
Μάλλον δεν είναι ενημερώνοι καλά σε τι μπιζνες και εργασιακό παράδεισο ζούσαν

Ναι ρε. Μη λεμε μαλακιες τωρα. Πλουσιοι δεν ειναι ουτε ξαφνικα εγιναν μονακο. Απλα δεν υπαρχει η ακραια φτώχεια  και καταστάσεις όπως πχ ουκρανιας. Και αρχίζει να επεκτείνεται και εκει η μεσαια τάξη συν οτι πανε προς τα μπρος όπως και να χει και κανουν σωστά βηματα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι κρύβουν οι Πολωνέζες.Μάσα,περίοδο,κατασκοπεία,ζήλια κτλ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τυπικές Πολωνέζες.Συχνά πιάνονται χεράκι χεράκι και κάνουν αρκετά λεσβιακά για να ερεθίσουν τους άντρες.Γενικά είναι χαρούμενες και γελάνε στο δρόμο.Δεν τα βλέπεις αυτά Γερμανία.

Στο 2.50 ο τύπος λέει 'να σαι καλά';

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο 2.50 ο τύπος λέει 'να σαι καλά';

Του λέει αυτή,μα εδώ δεν υπάρχει κανένα δώρο.(ενώ στην αρχή είναι ενθουσιασμένη τρέχει προς το μέρος του στο πάρκο και φωνάζει δώρο,δώρο,δώρο)Και αυτός απαντάει όπως είναι η γκόμενα,έτσι είναι και το δώρο.
Γενικά οι Πολωνέζες βαριούνται γρήγορα το ίδιο καυλί και θέλουν ανανέωση,δε σημαίνει τίποτα αν η άλλη είναι σε σχέση,έχει αρραβωνιαστικό ή σύζυγο πάντα υπάρχει χώρος για νέο πούτσο,βαριούνται γρήγορα τα ίδια και τα ίδια.
Το βίντεο είναι πριν και μετά με τη γκόμενα,πώς εξελίσσεται η σχέση με Πολωνέζα από σούπερ ρομαντική σε ρουτίνα με καυγάδες.

• Like
Αντιδράσεις: koble

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τύποι Πολωνών και Πολωνέζων.

Πώς φέρονται οι Πολωνέζες στις φίλες σε σχέση με τους Πολωνούς.Κλασσικός Αράπης έκπληξη στο 0:23.

Καταστάσεις στα πολωνικά κλαμπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνικές καταστάσεις όταν αιφνιδιάζεις τη γκόμενα στο κρεβάτι(1:17)όταν σου γνωρίζει φίλες της(1:53),και όταν την γνωρίζεις στους δικούς σου(2:19)Εχεις συνεχώς την αίσθηση οτι όλες σου ρίχνονται και φλερτάρουν με άλλους,γενικώς δεν υπάρχουν σπουδαίοι ηθικοί φραγμοί.Γενικώς παίζουν απίστευτα χυμεία.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Του λέει αυτή,μα εδώ δεν υπάρχει κανένα δώρο.(ενώ στην αρχή είναι ενθουσιασμένη τρέχει προς το μέρος του στο πάρκο και φωνάζει δώρο,δώρο,δώρο)Και αυτός απαντάει όπως είναι η γκόμενα,έτσι είναι και το δώρο.

Και σ'εσένα κάπως έτσι έρχονται οι Πολωνές αρχηγέ;Φωνάζοντας present,present,present;

Melinadiva

Call-Girl
Εγγρ.
4 Μαρ 2019
Like
5.180
Γενικά οι Πολωνέζες βαριούνται γρήγορα το ίδιο καυλί και θέλουν ανανέωση,δε σημαίνει τίποτα αν η άλλη είναι σε σχέση,έχει αρραβωνιαστικό ή σύζυγο πάντα υπάρχει χώρος για νέο πούτσο,βαριούνται γρήγορα τα ίδια και τα ίδια.
Το βίντεο είναι πριν και μετά με τη γκόμενα,πώς εξελίσσεται η σχέση με Πολωνέζα από σούπερ ρομαντική σε ρουτίνα με καυγάδες.
Πολωνός είσαι;  :huh:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

καλημέρα  :hi:

ρε συ Μελίνα ρωτάς τον Καημάν αν είναι Πολωνός  :dunno:

μου φαίνεται δεν διαβάζεις χρόνια το νήμα του Κιέβου που αυτοαποκαλείται ως Βαλκάνιος τσοπάνης στα σλάβικα μουνολίβαδα  :tooth: με το   περίφημο δόγμα του ''βαλκανιοπουτσισμού''  :jerking: δικιά του πατέντα είναι το δόγμα και διεκδικεί και πνευματικά δικαιώματα  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και σ'εσένα κάπως έτσι έρχονται οι Πολωνές αρχηγέ;Φωνάζοντας present,present,present;

Συνήθως ζητάνε kasa,zlotuwki,piniadze όπως αποκαλούν το κασέρι.Οι Πολωνέζες πιστεύουν οτι οι άντρες δεν ξέρουν να ξοδεύουν σωστά τα λεφτά οπότε τα δώρα που θα τους αγοράσουν θα είναι λάθος οπότε προτιμάνε να τους δίνεις τα λεφτά να τα ξοδεύουν μόνα τους.Μόνο σε αγορές ηλεκτρονικών,μηχανημάτων σε αφήνουν να διαλέξεις το δώρο που θες να τους κάνεις.
Συνήθως η έκφραση είναι pomuc(βοήθεια) γενικά ο wspanialy facet(υπέροχος άντρας) ή kochanie(αγάπη) γίνεται cudowny(θαυμάσιος) όταν προσφέρει pomoc(οικονομική βοήθεια) στις lasky(μωρά,γκόμενες).Αυτές είναι λέξη κλειδιά στη συννενόηση με τις Polki(kobiety).Τους Polacy(Πολωνούς) δεν τους γουστάρουν,θεωρούν οτι έχουν καβούρια στην τσέπη και γουστάρουν egzotyczne obcokrajowczow.(εξωτικούς ξένους) με kasa.
Εδώ τύπου Πολωνέζων που μπλέκουν με czarnoskory(σκουρόχρωμους) Ισπανούς και Αραβες.(Ola και Bozena αντίστοιχα).Εννοείται οτι ο Ελληναράς γαμάει καλύτερο επίπεδο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ τυπικοί Πολωνοί αληταράδες dres που φοράνε φόρμες και Adidas για να δέρνουν πιο εύκολα.
Είναι το αντίστοιχο του Ρώσου gopnik.Αν δείτε τέτοιους πρέπει να την κάνετε.
Συνήθως άμα δουν κανάν ξένο τη νύχτα ιδίως αν συνοδεύει αιθέρια ύπαρξη ζητάνε τσιγάρα για να σταματήσεις και να σε σπάσουν στο ξύλο.

Παρουσίαση της Ζυρίχης από τυπική Πολωνέζα βυζαρού,κωλαρού.Γενικά οι Πολωνέζες όταν παχαίνουν,μαζεύουν πολύ από το έξτρα λίπος σε βυζιά,κώλο με ευχάριστα αισθητικά αποτελέμσατα.Δε σε χαλάει όσο στις Ουκρανές που μαζεύουν το λίπος σε κοιλιά,μπούτια και καταστρέφεται η σιλουέτα τους ενώ τα βυζιά μένουν ατροφικά.
Βέβαια οι δυτικές πόλεις με την τελειότητα στην αρχιτεκτονική και τη σοβαρότητα υποβαθμίζουν πάντα τη χαρά από τους σλαβικούς κώλους.

Κατά κάποιο τρόπο εστιάζεις περισσότερο στην αρχιτεκτονική από ό,τι στις βυζάρες ενώ Πολωνία συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο,η αρχιτεκτονική είναι το φυσικό φόντο για τους βύζους και ευφραίνεσαι.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί είναι δύσκολο να είσαι γκόμενα στην Πολωνία.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μοντέρνα Πολωνία.Ανώτερους κώλους και βυζάρες,πιο έκφυλες γκόμενες δε βρίσκεις πρακτικά στο ανατολικό μπλοκ.

Επίσης πολλοί σφίχτες,τυπικοί Σλάβοι με στρατιωτικό κούρεμα και χοντρές αλυσίδες.Σε μερικά αμιγώς πολωνικά κλαμπ αγγίζουν το 80%.

• Like

Επισκέπτης
Μεγαλε κμαν γιατι οι πολωνεζες κανουν γλειφοκωλι στους αντρες και δεν το θεωρουν ανωμαλια οπως οι Ουκρανεζες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μεγαλε κμαν γιατι οι πολωνεζες κανουν γλειφοκωλι στους αντρες και δεν το θεωρουν ανωμαλια οπως οι Ουκρανεζες;

Γλυφοκώλι κάνουν και οι Ουκρανέζες χαλαρά και μάλιστα από το πρώτο ραντεβού.Θυμάμαι μια που με είχε κλείσει στο δωμάτιό της Μαριούπολη αφού στο δίπλα είχα γαμήσει τη φίλη της την πρηγούμενη νύχτα.Η φίλη της έφτιαχνε σούπα και αυτή είχε πιάσει το γλυφοκώλι.Ο πούτσος να έχει γίνει τούμπανο οπότε ο πεντάχρονος γιος της βάζει τις φωνές και τη ζητάει.Η γκόμενα βγαίνει έξω με το στρινγκ και του ρίχνει μια απίστευτη κατσάδα που την ενοχλούσε.Γυρνάει,λέει συγγνώμη και πιάνει το γλυφοκώλι μέχρι την κατάποση όπως έκανε την προηγούμενη μέρα η φίλη της.
Μετά καθίσαμε να φάμε τη σούπα και μετά τις έβγαλα και τις δύο βόλτα ενώ είχαν τα χύσια μου στο στομάχι τους.
Στο γλυφοκώλι είναι πολύ δυνατές οι Ουκρανές,μάλλον ανώτερες και από τις Πολωνές,υστερούν όμως σημαντικά στο μπούκι δεν το έχουν,ενώ οι Πολωνέζες είναι μαστόρισσες.Το αποδίδω στην επίδραση του ωμού ουκρανικού ψαριού,είναι κάτι που μόνο Ουκρανέζα μπορεί να γευτεί και της χαλάει τελείως τη γεύση στους αδένες.
Η εμπειρία του ωμού ουκρανικού ψαριού καθιστά το τσιμπούκι εντελώς άθλιο.
Αντίθετα οι Πολωνέζες είναι τρομερές τσιμπουκλούδες,και άπειρη να είναι η άλλη το κάνει ολόσωστα.Είναι ένα μυστήριο πώς πιάνουν τέτοια επίδοση,δεν έχω καταφέρει να το εξηγήσω.Εκτός του οτι βελτιώνονται σταθερά με το χρόνο.
Οι Ρωσίδες πάλι αποδίδουν αξιοπρεπές μπούκι όχι first class όπως οι Πολωνέζες αλλά ούτε και τόσο χάλια όπως οι Ουκρανέζες.Τώρα που το σκέφτομαι έχει και σχέση με το job,το τσιμπούκι είναι δουλειά,blowjob το λένε για κάποιο λόγο και οι Πολωνέζες είναι εργατικές,βαριά βιομηχανία και βάζουν τα δυνατά τους να σε ικανοποιήσουν ενώ οι Ουκρανές σαφώς πιο τεμπέλες και με έμφαση στο φαίνεσθαι.

Οι Τσέχες πάλι κάνουν τίμιο μπούκι αλλά είναι για να σε καυλώσουν για να τις γαμήσεις,δεν έχουν αυτό το φανατισμό των τρελιάρων Πολωνέζων που γουστάρουν ακραία γούστα,ostry sex όπως το αποκαλούν.Οι Τσέχες πάλι γουστάρουν χοντρά exhibionist φάσεις,πετάνε το μουνί και τα βυζιά τους έξω εκεί που δεν το περιμένεις,τις αρέσει να προκαλούν.
Με μερικές μπορεί να έχεις και προβλήματα έτσι όπως γδύνονται δημοσίως.

yacs

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
20
Πόντοι
0
Μετά από ενα τριήμερο στη βαρσοβία θα ήθελα να γράψω δυο πράγματα.
Συναντήθηκα με τέσσερα κορίτσια. όλες από το odloty και στα διαμερίσματα τους όπου υπήρχαν κι άλλες μαζί.
Αρχικά με μια Λευκορωσίδα 40αρα που έκανε κι απίθανο ακάποτο τσιμπούκι μέτα με μια πανέμορφη ουκρανέζα 30αρα αλλά με υπηρεσίες ξεπέτας στη συνέχεια με μια αριστοκρατική πολωνέζα 50αρα πάρα πολύ καλή και τέλος με μια ακομα ουκρανέζα 30αρα απο το ντνιεπρ όπως είπε. κόστος από 250 ζλοτι μέχρι 300 για μια ώρα περίπου η κάθε μια .
Από θέμα διασκέδασης κινήθηκα στα κλαμπ της οδου mazowiecka όπου πράγματι συναντάς γυναίκες σαν αυτές που είναι στα βίντεο του κμαν καιγενικά πέρασα ωραία εκεί
αλλά το παιχνίδιστα κλαμπ φαινεταί δύσκολο και ακριβό.
αυτά τα λίγα κι από μένα και ελπίζω να είναι χρήσιμα για όποιν θέλει να πάει εκεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ τι κάνουν οι Πολωνοί που μένουν χωρίς γκόμενα.(mission impossible)

Στην αρχή.Η γκόμενα:
-Ξέρεις είσαι μόνος σήμερα μαζί μου στο σινεμά.
-Το ξέρω.
-Θες να το κάνεις μαζί μου?
-Ναι,επίσης.
-Και γιατί περιμένεις?(η γκόμενα του πιάνει το μπούτι).
Και ο τύπος απλώνει τα πόδια του στο μπροστινό κάθισμα.

Sto 2:34.Η γκόμενα:
-Είμαστε εδώ.Μπορείς να με καλέσεις για καφέ.
-Ξέρεις είναι 20.00.Μετά τις οχτώ δεν πίνω καφέ.
-Τότε για ποτό.
-Δεν πίνω αλκοόλ.
-Κάλεσέ με τότε σπίτι.
-Αν το κάνω,θα καλέσουν οι γείτονες την αστυνομία.
-Γεια τότε.

Γενικά οι Πολωνέζες άμα σε γουστάρουν σου ρίχνονται,κάνουν κίνηση.
Στο 3:40.Η γκόμενα:
-Ας γνωριστούμε.Πώς σε λένε?
-Και πες μου,ξέρεις ποιος θα ήταν ο ιδανικός άντρας για εμένα?
-Ναι,ξέρω.
-Δώσε μου το τηλέφωνό του.
-Εδώ είναι η κάρτα του.Είναι ο Μάρεκ ο συνάδελφος από τη δουλειά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ απαντήσεις με τραγούδια ντίσκο πόλο.Γαμώ τα γέλια.

Π.χ. στο 1:16 λέει η γκόμενα.Στο μαγαζί πρέπει να πάμε.
Και ο άλλος τραγουδάει:Και θα ψωνίσεις παντελόνι.
Και η γκόμενα:Κοιτάς μόνο πώς φαίνομαι!
Αυτός τραγουδώντας:Και γουστάρω...

Στο 1:39 τραγουδάει ο τύπος στη γκόμενα που περνάει από το δρόμο disco polo
και έτσι όπως περπατάς μικρούλα,δε θα το φιλήσεις αυτό το σώμα...
η γκόμενα του δείχνει κωλοδάχτυλο και λέει:Δεν είμαι καμιά εύκολη.

Στο 1:50 τρώγοντας στην κούνια μπουχτίζει ο γκόμενος
Δεν μπορώ άλλο.
Τι τρως αγάπη μου,ρωτάει η γκόμενα?
-(τραγουδώντας ντίσκο πόλο)Από τότε που δε σε βλέπω,δεν μπορώ να φάω,να κοιμηθώ...

Στο 2:10 συναντιούνται οι τύποι.
Γκόμενες λέει ο ένας χοροπηδώντας.
Χαίρομαι λέει ο άλλος.
Τι συμβαίνει με εσένα τον ρωτάει ο πρώτος.
Και ο άλλος τραγουδάει:Δεν ψάχνω εύκολες κοπέλες.Δεν είναι το κρασί μου.
-Και τι ψάχνεις?
-Ψάχνω κοπέλες δυναμικές.Θέλω μια να ταρακουνήσει το μυαλό μου.Για εμένα τα εύκολα φιλιά δεν είναι το παν.

Γενικά έχουν πολλή πλάκα οι Πολωνοί,τρελλός χαβαλές.Και οι Πολωνέζες τρελοκομείο,αν καταλαβαίνεις τι λένε,ξεραίνεσαι στα γέλια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί είναι δύσκολο να είσαι άντρας στην Πολωνία.

0:25:Γκόμενα:Πάλι γνώρισες καινούργιο κώλο?

0:32:Φίλοι.Θαυμάσια λουλούδια από την Ολλανδία.
Γκόμενα:Αγόρασέ μου,αγόρασέ μου λουλούδια,σε παρακαλώ.
Αντρας:?Ωραία,πόσο κοστίζουν.
Κανονικά είναι πανάκριβα,αλλά για ένα τέτοιο ωραίο ζευγάρι τα αφήνω 600 ζλότυ.
-Πόσα?
Μετά ο τύπος βγάζει μια κρέμα και η γκόμενα λέει οτι τη θέλει.
Στο 1:46 αλλάζει συνέχεια την παραγγελία και τον πρήζει.
Στο 3:25 του σπάει τα αρχίδια,γκρινιάζοντας για το πώς οδηγεί.Μετά παίρνει το τιμόνι και τρακάρει το αμάξι.

Πυροσβεστική(στο 0:18):
-Υπάρχουν γυναίκες,παιδιά?
-Ναι,εγώ είμαι γυναίκα.
-Είναι όλα εντάξει?Ελα.(και τη σηκώνει αγκαλιά)
Ο άντρας (καμμένος):πνίγομαι.
Πυροσβέστης:Σκάσε ρε μαλάκα.Ρώτησα αν υπάρχουν γυναικόπαιδα.Περίμενε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom