Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Στέλνω μήνυμα σε Πολωνέζα που έρχεται Ελλάδα για μερικές μέρες σε ερώτηση τι να επισκεφτεί σε μέρη που θα πάει. Ενδιαφέρεται να γνωρίσει ντόπιους να περάσει καλά και να γνωρίσει την Ελληνική κουζίνα. Μου απαντάει και μου ζητάει τηλ. Και την διεύθυνση που μένω κατευθείαν. Την είχα προτρέψει να μείνει μαζί μου γιατί ούτως ή άλλος ζήταγε φιλοξενία. Έστειλα λοιπόν τα στοιχεία  και ότι έχω και messenger κτλ. Και μου λέει δεν έχω messenger, θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω αλλά προτιμώ το text και call και μου έστειλε και αυτή το νούμερο της. Προφανώς εμπίπτει και αυτή σε αυτό που έχει αναφερθεί ότι δεν πολύ χρησιμοποιούν το internet. Για την διαμονή ούτε λόγος αλλά θα με ενημερώσει όταν φτάσει για να συναντηθούμε όπως μου έγραψε.  Από φωτογραφίες που έχει ομολογώ ότι δεν έχει τα χαρακτηριστικά που λέτε για τις μύτες. Αυτής είναι μικρή και απόλυτα τριγωνική σαν τις γαλλικές που λέμε χωρίς όμως να είναι σηκωμένη στην άκρη της. Από σώμα μια μακρινή που έχει αυτό που μπορείς να δεις είναι ότι είναι κανονική σε βάρος. Από εμφάνιση θα έλεγα ότι είναι ίσως στο 7 αλλά επιφυλάσσομαι να δω από κοντά. Σαν γνώστες τι προτείνεται για την συνάντηση ώστε να αφήσω καλή εικόνα για εμάς τους Έλληνες και να ανοίγει δρόμο όταν βρεθεί κανένας στο διάβα της; Αν πάμε για καφέ λέτε καλύτερα κάπου στο κέντρο ή παραλία; Για φαγητό λέω για ταβέρνα γιατί  όπως αναφέρει θέλει να γνωρίσει την Ελληνική κουζίνα.     

Μου απάντηση πριν λίγο. Ενώ μου είχε πει αυτά που έγραψα ποιο πάνω ότι δεν έχει internet και προτιμά το text-call  μου στέλνει μήνυμα με δεύτερο νούμερο που είναι το WhatsApp Της! Τι να πω... :huh: Τώρα καταλαβαίνω από αυτά που έχω διαβάσει  πώς κινούνται και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Ναι μπορεί να γουστάρει panoskliros. Το ποσοστό αποδοχής που έχει στο cs είναι στα τάρταρα. Ναι έχω σπίτι όπως της είχα αναφέρει και μου ζήτησε διεύθυνση στην πρώτη απάντηση που έγραψε. Θα είδε προφανώς και το προφίλ μου με καλές φωτό που έχω (μόνο 4) σαν semi-pro φωτογράφος :grin: που μπορεί να μέτρησε αλλά από κείμενο έχω μόνο μία αράδα. Όπως έγραψα μπορώ να την φιλοξενήσω αλλά δεν μου ανέφερε τίποτα γι’ αυτό παρά μόνο να συναντηθούμε. Ελπίζω να μην φτάσει και να έρθει σπίτι γιατί απουσιάζω για το Σ/Κ όπως της έχω γράψει για να μην βρεθεί-βρεθώ προ εκπλήξεως. Όλα θα μου πεις είναι πιθανά με την τρέλα που έχουν. Ήδη η πρώτη ένδειξη είναι ότι μου αποκάλυψε τώρα πριν την πτήση ότι έχει και whatsapp. Ας ελπίσω να μην πάει και χτυπάει τα κουδούνια βραδιάτικα.     

Απευθύνομαι στους γνώστες Πολωνέζικων μυαλών όπως  DR_LOVE   Kman2   Glock Perfection κτλ...

Αυτά έγραφα πριν 2 μέρες παραπάνω. Το αποτέλεσμα, μηδέν και εξηγούμε. Αυτό που γράφω στο 2ο post έγινε! Λοιπόν μου έστειλε το WhatsApp πριν μπει στα αεροπλάνο από Πολωνία, την βρίσκω και τις στέλνω μήνυμα με χαιρετά της απαντάω μετά από 10' (δυστυχώς) αν είναι στο αεροδρόμιο στην Πολωνία και δεν ξανά πήρα απάντηση. Και παίρνω απάντηση 11 παρά από το ΕΛ. Βενιζέλος ότι είμαι στο αεροδρόμιο και περιμένω το αυτοκίνητο!! Μπορώ να έρθω? με ρωτάει και μου κόπηκαν τα πόδια. Και ρωτάω που να έρθεις? Σου είχα στείλει μήνυμα από εχθές της λέω (και είχε μπει στην σελίδα της) ότι θα λείπω σήμερα το βράδυ! Η κοπελιά δεν μου είχε πει ΠΟΤΕ ότι ήθελε να μείνει από το πρώτο βράδυ στο σπίτι!! και όταν προσγειώθηκε της ήρθε να μου το ξεφουρνίσει  :tickedoff:. Μέσα στον πανικό της λέω μείνε εκεί που είσαι (στο αεροδρόμιο) για να έχεις Internet και θα βρω γρήγορα λύση. Βρίσκω λοιπόν καλό ξενοδοχείο στην Βούλα (για πολύ εύκολη πρόσβαση) παίρνω τηλ για δωμάτιο μου λένε υπάρχει και τις στέλνω το νούμερο να πάρει να δώσει τα στοιχεία της(αναγνώστηκε) όλα αυτά εντός 11 λεπτών! Βλέπω ότι δεν διαβάστηκε το επόμενο που έστειλα την διεύθυνση, άρα δεν έμεινε εκεί που της είπα και την καλώ στο κινητό όπου και απαντάει "οδηγάω χαρούμενη το fiataki με κατεύθυνση την Αθήνα, είμαι στην Ελλάδα!" και μένω κάγκελο!  :headbang: Τις λέω για το ξενοδοχείο αν πήρε μου λέει όχι δεν πειράζει θα κοιμηθώ στο αυτοκίνητο!!  :S  Και μου ήρθε ταμπλάς!  :S  Τις λέω τι είναι αυτά που λες και να συνεχίζω να την πιέζω να πάει ξενοδοχείο και θα το πληρώσω εγώ αλλά αυτή να μου απαντά ότι δεν χρειάζεται και δεν θέλει να δώσω λεφτά για αυτή. "Θα βρω μου λέει κάπου να κάτσω και θα σε περιμένω" μου λέει και μου το κλείνει. Τι να κάνω και εγώ ξανά στέλνω παρακαλώντας να πάει στο ξενοδοχείο, δεν απάντησε. Στο τέλος αφού δεν έβλεπα να γίνεται κάτι στέλνω να πάει στην διεύθυνσή μου που είναι μέρος που έχει καταστήματα και γενικά κίνηση για να είναι θεωρητικά εντάξει για το βράδυ. Την άλλη μέρα το πρωί στέλνω μήνυμα ότι έρχομαι και μου απαντάει ότι το ξενοδοχείο νομίζει ότι ήταν ακριβό και δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τα χρήματά μου και ότι βρήκε άλλον για να μείνει, αλλά με ρωτάει αν θέλω ακόμα να συναντηθούμε. Τις απάντησα φυσικά και ότι περιμένω σπίτι και απάντηση δεν ξανά πήρα. Πήρα 4-5 φορές τηλ και δεν ξανά απάντησε. Τι να πω... Το συμπέρασμα είναι ότι πραγματικά ισχύουν όσα έχετε αναφέρει εδώ μέσα π.χ. ότι δίνουν τηλ άνετα αλλά μετά δεν απαντάνε και ότι υπάρχει τρέλα. Είναι δυνατόν να της λέω να πάει στο ξενοδοχείο και να το πληρώσω εγώ έστω και αν έκανε αυτή την μα**κια και να μου λέει ότι δεν θέλω να χαλάσεις τα λεφτά σου για εμένα αλλά θα σε περιμένω και θα κοιμηθώ στο αυτοκίνητο; Και μετά να μου λέει ότι βρήκα άλλον; Πάλι θα μου πεις ότι είναι σε αυτά που έχετε αναφέρει ότι δεν σου τρώνε τα λεφτά σου εύκολα όπως οι Ουκρανέζες. Προτείνεται να την ενοχλήσω πάλι και να γίνω πυρφόρος αφού μου λέει αν εξακολουθώ να θέλω να την γνωρίσω ή να μην ασχοληθώ; Το κακό είναι ότι ήταν πολύ καλή στο πρόσωπο. Άν με είχε ενημερώσει έστω πριν φύγει από Πολωνία ότι θα μείνει σ'εμένα θα είχα επιστρέψει αλλά τι να πω...  Σκέφτομαι να ανεβάσω μια φωτό της να μου πείτε γνώμη. Τι λέτε; Παραθέτω και τα μηνύματα για του λόγου το αληθές. Δείτε ότι δεν αναφέρει ότι θα μείνει σε εμένα άλλα πότε θα έχει χρόνο...

Συνημμένα

• Screenshot_2017-10-30-21-44-40.jpg
    Screenshot_2017-10-30-21-44-40.jpg
    371,3 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Screenshot_2017-10-30-21-38-03.jpg
    Screenshot_2017-10-30-21-38-03.jpg
    400,3 KB · Εμφανίσεις: 52
  • Screenshot_2017-10-30-20-53-41.jpg
    Screenshot_2017-10-30-20-53-41.jpg
    316,8 KB · Εμφανίσεις: 37

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Από όλα αυτά που διάβασα συμπεραίνω πως δεν έπρεπε να πας στο χωριό αυτό το Σαββατοκύριακο! Επρεπε να εισουν stand by! Με πολωνέζες δεν μπορούν να γίνουν καθαρές και ρεαλιστικες συνεννοήσεις.. Γίνονται στο λεπτό και πάνω στο συναίσθημα!  Και σε αυτό βασίζεσαι Τώρα μήπως την φας κι εσύ αύριο...
Επίσης είναι πολύ δύσκολο Πολωνέζα να μείνει στο σπίτι κάποιου και τουλάχιστον να μην την πλακώσει στο φάσωμα και το γλύψιμο ...απο το πρώτο βραδι...
Γνώμη μου .. αυριο προς το μεσημέρι ψήσε τη να έρθει με τα πράγματα της σε εσένα!

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Από όλα αυτά που διάβασα συμπεραίνω πως δεν έπρεπε να πας στο χωριό αυτό το Σαββατοκύριακο! Επρεπε να εισουν stand by! Με πολωνέζες δεν μπορούν να γίνουν καθαρές και ρεαλιστικες συνεννοήσεις.. Γίνονται στο λεπτό και πάνω στο συναίσθημα!  Και σε αυτό βασίζεσαι Τώρα μήπως την φας κι εσύ αύριο...
Επίσης είναι πολύ δύσκολο Πολωνέζα να μείνει στο σπίτι κάποιου και τουλάχιστον να μην την πλακώσει στο φάσωμα και το γλύψιμο τουλάχιστον...απο το πρώτο βραδι...
Γνώμη μου .. αυριο προς το μεσημέρι ψήσε τη να έρθει με τα πράγματα της σε εσένα!

Ότι έπρεπε να μην πάω το έμαθα. Αφού στο δρόμο έλεγα λες να την κάνει την Μ*****α και να τρέχω. Άλλωστε φαίνεται στην δεύτερη παράθεση ότι κάτι είχα υποψιαστεί πριν. Πάντως σε κάθε μήνυμα που έστελνα στο cs της έλεγα ότι μπορεί να μείνει σ' εμένα αλλά απάντηση ότι ok θα μείνω σε εσένα δεν πήρα ποτέ και λέω άσε να μην την ρωτήσω ευθέως και την πιέσω και μου την κάνει, ας έρθει να συναντηθούμε (όπως αυτό έγραφε και φαίνεται) και βλέπω... Που να ήξερα ο μ*****ς ότι υπάρχει η απόλυτη τρέλα στο μυαλό τους (άκου να μείνει στο αυτοκίνητο;). Θα δοκιμάσω να δω αν θα ξανά απαντήσει, γιατί με όλα αυτά που λέτε τώρα μπορεί να μην το έχει σε τίποτα να απαντήσει σαν να μην έγινε τίποτα. Είναι και πολύ καλή πανάθεμα τη σε πρόσωπο για Πολωνέζα.Πήρα το μάθημά μου και η επόμενη θα την πληρώσει για λογαριασμό της. 

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Το κακό είναι ότι το Whatsapp για να δω ότι είδε το μήνυμα το έχει ανοιχτό 2-3 φορές την μέρα. Θα στείλω στο κινητό και βλέπω. Για την καυλιάρα την φάτσα της και μόνο!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το κακό είναι ότι το Whatsapp για να δω ότι είδε το μήνυμα το έχει ανοιχτό 2-3 φορές την μέρα. Θα στείλω στο κινητό και βλέπω. Για την καυλιάρα την φάτσα της και μόνο!
Όταν απαντήσει και δεν είναι ευθέως θετική η απάντηση ρίξε και το δολωματακι πως δίπλα από το σπίτι σου έχει το καλύτερο σουβλάκι της  Αθήνας που έρχονται από όλη τη πόλη, ή τον καλύτερο φραπέ, ή το καλύτερο κρασί,βρες κάτι γαστρονομικό να προτείνεις και αν έρθει πήγαινε την στο πιο γεμάτο αντίστοιχο της γειτονιάς σου! Αλλά να φέρει και τα πράγματά της...

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Όταν απαντήσει και δεν είναι ευθέως θετική η απάντηση ρίξε και το δολωματακι πως δίπλα από το σπίτι σου έχει το καλύτερο σουβλάκι της  Αθήνας που έρχονται από όλη τη πόλη, ή τον καλύτερο φραπέ, ή το καλύτερο κρασί,βρες κάτι γαστρονομικό να προτείνεις και αν έρθει πήγαινε την στο πιο γεμάτο αντίστοιχο της γειτονιάς σου! Αλλά να φέρει και τα πράγματά της...

Χωρίς πλάκα έχει! Όσο για το κρασί υπάρχει εντός του σπιτιού και είναι φοβερό, για όσους έχουν πιει... 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απευθύνομαι στους γνώστες Πολωνέζικων μυαλών όπως  DR_LOVE   Kman2   Glock Perfection κτλ...

Αυτά έγραφα πριν 2 μέρες παραπάνω. Το αποτέλεσμα, μηδέν και εξηγούμε. Αυτό που γράφω στο 2ο post έγινε! Λοιπόν μου έστειλε το WhatsApp πριν μπει στα αεροπλάνο από Πολωνία, την βρίσκω και τις στέλνω μήνυμα με χαιρετά της απαντάω μετά από 10' (δυστυχώς) αν είναι στο αεροδρόμιο στην Πολωνία και δεν ξανά πήρα απάντηση. Και παίρνω απάντηση 11 παρά από το ΕΛ. Βενιζέλος ότι είμαι στο αεροδρόμιο και περιμένω το αυτοκίνητο!! Μπορώ να έρθω? με ρωτάει και μου κόπηκαν τα πόδια. Και ρωτάω που να έρθεις? Σου είχα στείλει μήνυμα από εχθές της λέω (και είχε μπει στην σελίδα της) ότι θα λείπω σήμερα το βράδυ! Η κοπελιά δεν μου είχε πει ΠΟΤΕ ότι ήθελε να μείνει από το πρώτο βράδυ στο σπίτι!! και όταν προσγειώθηκε της ήρθε να μου το ξεφουρνίσει  :tickedoff:. Μέσα στον πανικό της λέω μείνε εκεί που είσαι (στο αεροδρόμιο) για να έχεις Internet και θα βρω γρήγορα λύση. Βρίσκω λοιπόν καλό ξενοδοχείο στην Βούλα (για πολύ εύκολη πρόσβαση) παίρνω τηλ για δωμάτιο μου λένε υπάρχει και τις στέλνω το νούμερο να πάρει να δώσει τα στοιχεία της(αναγνώστηκε) όλα αυτά εντός 11 λεπτών! Βλέπω ότι δεν διαβάστηκε το επόμενο που έστειλα την διεύθυνση, άρα δεν έμεινε εκεί που της είπα και την καλώ στο κινητό όπου και απαντάει "οδηγάω χαρούμενη το fiataki με κατεύθυνση την Αθήνα, είμαι στην Ελλάδα!" και μένω κάγκελο!  :headbang: Τις λέω για το ξενοδοχείο αν πήρε μου λέει όχι δεν πειράζει θα κοιμηθώ στο αυτοκίνητο!!  :S  Και μου ήρθε ταμπλάς!  :S  Τις λέω τι είναι αυτά που λες και να συνεχίζω να την πιέζω να πάει ξενοδοχείο και θα το πληρώσω εγώ αλλά αυτή να μου απαντά ότι δεν χρειάζεται και δεν θέλει να δώσω λεφτά για αυτή. "Θα βρω μου λέει κάπου να κάτσω και θα σε περιμένω" μου λέει και μου το κλείνει. Τι να κάνω και εγώ ξανά στέλνω παρακαλώντας να πάει στο ξενοδοχείο, δεν απάντησε. Στο τέλος αφού δεν έβλεπα να γίνεται κάτι στέλνω να πάει στην διεύθυνσή μου που είναι μέρος που έχει καταστήματα και γενικά κίνηση για να είναι θεωρητικά εντάξει για το βράδυ. Την άλλη μέρα το πρωί στέλνω μήνυμα ότι έρχομαι και μου απαντάει ότι το ξενοδοχείο νομίζει ότι ήταν ακριβό και δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τα χρήματά μου και ότι βρήκε άλλον για να μείνει, αλλά με ρωτάει αν θέλω ακόμα να συναντηθούμε. Τις απάντησα φυσικά και ότι περιμένω σπίτι και απάντηση δεν ξανά πήρα. Πήρα 4-5 φορές τηλ και δεν ξανά απάντησε. Τι να πω... Το συμπέρασμα είναι ότι πραγματικά ισχύουν όσα έχετε αναφέρει εδώ μέσα π.χ. ότι δίνουν τηλ άνετα αλλά μετά δεν απαντάνε και ότι υπάρχει τρέλα. Είναι δυνατόν να της λέω να πάει στο ξενοδοχείο και να το πληρώσω εγώ έστω και αν έκανε αυτή την μα**κια και να μου λέει ότι δεν θέλω να χαλάσεις τα λεφτά σου για εμένα αλλά θα σε περιμένω και θα κοιμηθώ στο αυτοκίνητο; Και μετά να μου λέει ότι βρήκα άλλον; Πάλι θα μου πεις ότι είναι σε αυτά που έχετε αναφέρει ότι δεν σου τρώνε τα λεφτά σου εύκολα όπως οι Ουκρανέζες. Προτείνεται να την ενοχλήσω πάλι και να γίνω πυρφόρος αφού μου λέει αν εξακολουθώ να θέλω να την γνωρίσω ή να μην ασχοληθώ; Το κακό είναι ότι ήταν πολύ καλή στο πρόσωπο. Άν με είχε ενημερώσει έστω πριν φύγει από Πολωνία ότι θα μείνει σ'εμένα θα είχα επιστρέψει αλλά τι να πω...  Σκέφτομαι να ανεβάσω μια φωτό της να μου πείτε γνώμη. Τι λέτε; Παραθέτω και τα μηνύματα για του λόγου το αληθές. Δείτε ότι δεν αναφέρει ότι θα μείνει σε εμένα άλλα πότε θα έχει χρόνο...

Οι Πολωνεζες οπως εχουμε γραψει παντα χρησιμοποιουν τους αντρες για ενα σκοπο και παντα παιζουν με πολλους αντρες.Εσενα προφανως σε χρειαζεται σαν καβαντζα σε περιπτωση που στραβωσει με τον αλλον που ειναι πρωτη επιλογη.Μετα εχει και αλλες επιλογες.
Για αυτο αν μια Πολωνεζα κανει στραβη,πρεπει παντα να την τιμωρεις ποτε να μην παρακαλας ουτε να της δινεις σημασια.Αυτη απο μονη της θα σε παρακαλεσει να ερθει οταν τελειωσει με τον αλλον.
Οποτε της λες ελα και για να την τιμωρησεις της ριχνεις εναν πουτσο.
Αλλα τωρα που κανει mental games και θερμο ψυχρο μην ασχολεισαι καν.
Ακου να πληρωσεις και ξενοδοχειο χωρις να μεινεις μαζι της.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Οι Πολωνεζες οπως εχουμε γραψει παντα χρησιμοποιουν τους αντρες για ενα σκοπο και παντα παιζουν με πολλους αντρες.Εσενα προφανως σε χρειαζεται σαν καβαντζα σε περιπτωση που στραβωσει με τον αλλον που ειναι πρωτη επιλογη.Μετα εχει και αλλες επιλογες.
Για αυτο αν μια Πολωνεζα κανει στραβη,πρεπει παντα να την τιμωρεις ποτε να μην παρακαλας ουτε να της δινεις σημασια.Αυτη απο μονη της θα σε παρακαλεσει να ερθει οταν τελειωσει με τον αλλον.
Οποτε της λες ελα και για να την τιμωρησεις της ριχνεις εναν πουτσο.
Αλλα τωρα που κανει mental games και θερμο ψυχρο μην ασχολεισαι καν.
Ακου να πληρωσεις και ξενοδοχειο χωρις να μεινεις μαζι της.

Το ξενοδοχείο θα το πλήρωνα από ανάγκη για ένα βράδυ. Δεν υπήρχε άλλη λύση εκείνη την στιγμή. Την επόμενη μέρα το πρωί θα την έπαιρνα σπίτι φυσικά. Πώς στα κομμάτια με το που έφτασε μου λέει να έρθω σπίτι και το πρωί την βρήκα να είναι αλλού? Και να μην με ξεκόβει άλλα να με ρωτάει αν θέλω να συναντηθούμε. Προφανώς και είναι η καβάτζα που θέλουν να έχουν. Θα ξανά στείλω και ότι γίνει. 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το ξενοδοχείο θα το πλήρωνα από ανάγκη για ένα βράδυ. Δεν υπήρχε άλλη λύση εκείνη την στιγμή. Την επόμενη μέρα το πρωί θα την έπαιρνα σπίτι φυσικά. Πώς στα κομμάτια με το που έφτασε μου λέει να έρθω σπίτι και το πρωί την βρήκα να είναι αλλού? Και να μην με ξεκόβει άλλα να με ρωτάει αν θέλω να συναντηθούμε. Προφανώς και είναι η καβάτζα που θέλουν να έχουν. Θα ξανά στείλω και ότι γίνει. 
Αν κατάλαβες καλά ήσουν η νούμερο ένα επιλογή της γκόμενας και με το αυτογκόλ που έβαλες στον εαυτό σου έγινες καβάτζα στην περιπτώση που ό δευτερος στην προεπιλογή δεν καύλωνε γρήγορα ή δεν γαμούσε με ένταση και βία!
Και για να συνεχίζει να στέλνει μάλλον δεν είναι ευχαριστημένη με τον άλλο! Οπώτε πρόσκληση αρχικά για φαί και μετά κρασί σπίτι και κοφτή απαίτηση να κάνει "check out" απο τον άλλο..

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Αν κατάλαβες καλά ήσουν η νούμερο ένα επιλογή της γκόμενας και με το αυτογκόλ που έβαλες στον εαυτό σου έγινες καβάτζα στην περιπτώση που ό δευτερος στην προεπιλογή δεν καύλωνε γρήγορα ή δεν γαμούσε με ένταση και βία!
Και για να συνεχίζει να στέλνει μάλλον δεν είναι ευχαριστημένη με τον άλλο! Οπώτε πρόσκληση αρχικά για φαί και μετά κρασί σπίτι και κοφτή απαίτηση να κάνει "check out" απο τον άλλο..

Το ξέρω ότι ήμουν πρώτη επιλογή αφού με το που έφτασε μου έστειλε μήνυμα. Αυτογκόλ δε λες τίποτα. Μόλις έστειλα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αφου σου ειπα να μην της ξαναγραψεις.Θα γραψει η ιδια οταν εχει αναγκη.Γενικα τις Πολωνεζες πρεπει να τις αφηνεις να παιρνουν την πρωτοβουλια και να ερχονται στον πουτσο σου νομιζοντας οτι κατεκτησαν το Εβερεστ.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Αφου σου ειπα να μην της ξαναγραψεις.Θα γραψει η ιδια οταν εχει αναγκη.Γενικα τις Πολωνεζες πρεπει να τις αφηνεις να παιρνουν την πρωτοβουλια και να ερχονται στον πουτσο σου νομιζοντας οτι κατεκτησαν το Εβερεστ.

Την Πέμπτη φεύγει οπότε δεν υπάρχει χρόνος. Από περιέργεια να δω αντίδραση. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την Πέμπτη φεύγει οπότε δεν υπάρχει χρόνος. Από περιέργεια να δω αντίδραση. 

Δεν εχει σημασια.Κυνηγας Πολωνεζες.Τεραστιο λαθος.Οι Πολωνεζες οταν θελουν ερχονται μονες τους.
Τωρα σε ξεφτιλισε τελειως.Ειχες κανονισει να ερθει και πηγε να μεινει σε αλλον,δε θελει καν να σε δει και παιζει μαζι σου.Και παρολα αυτα επιμενεις,υποτασσεσαι στο παιχνιδι της.
Φαντασου τωρα θα σε θεωρει γαμα male.
Αν και ειναι τρελιαρες μπορει και να σε συμπαθησει για αυτο γιατι την αφηνεις να σε βασανιζει.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Δεν εχει σημασια.Κυνηγας Πολωνεζες.Τεραστιο λαθος.Οι Πολωνεζες οταν θελουν ερχονται μονες τους.
Τωρα σε ξεφτιλισε τελειως.Ειχες κανονισει να ερθει και πηγε να μεινει σε αλλον,δε θελει καν να σε δει και παιζει μαζι σου.Και παρολα αυτα επιμενεις,υποτασσεσαι στο παιχνιδι της.
Φαντασου τωρα θα σε θεωρει γαμα male.
Αν και ειναι τρελιαρες μπορει και να σε συμπαθησει για αυτο γιατι την αφηνεις να σε βασανιζει.

Θα δούμε. Εφάρμοσα αυτό που μου πρότεινε ο Glock. Αν είδες στα μηνύματα που έχω ανεβάσει με ρωτάει αν θέλει να τα πούμε μετά την καβάτζα που βρήκε. Προφανώς και θέλει να με παίξει, για να μην απαντάει στα 3-4 τηλ. που έκανα. Άβυσσος το μυαλό τον Πολωνέζων. Φαντάσου ότι βρήκε αλλού να μείνει από τα μεσάνυχτα που μιλήσαμε μέχρι το πρωί. Άρα είναι αυτό που λες, πάντα παίζουν με ατζέντα και εναλλακτικούς.   

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα δούμε. Εφάρμοσα αυτό που μου πρότεινε ο Glock. Αν είδες στα μηνύματα που έχω ανεβάσει με ρωτάει αν θέλει να τα πούμε μετά την καβάτζα που βρήκε. Προφανώς και θέλει να με παίξει, για να μην απαντάει στα 3-4 τηλ. που έκανα. Άβυσσος το μυαλό τον Πολωνέζων. Φαντάσου ότι βρήκε αλλού να μείνει από τα μεσάνυχτα που μιλήσαμε μέχρι το πρωί. Άρα είναι αυτό που λες, πάντα παίζουν με ατζέντα και εναλλακτικούς.   

Δε χρειαζεται τοση πολυ επικοινωνια. Μια δυο στελενεις φωτο, τηλ whatsapp οτιδηποτε και ασ την να αποφασισει. Αμα θελει θα παει απο μονο του, αν οχι τοτε δεν εχει νοημα να το κουραζεις αλλο.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Οχι δεν έχει άλλο. Απο την Κυριακή έστειλα σήμερα. Αν θέλει θα με βρεί ξέρει που είμαι. Δεν παρακαλώ και Πολωνέζα...Θα υπάρξει άλλη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συνηθως οταν δεν απαντανε στα τηλεφωνα ειναι γιατι εχουν ενα καυλι στο στομα και κωλυονται.
Για τον ιδιο λογο οταν ειναι απασχολημενες δεν απαντανε στα μηνυματα.
Οι Πολωνεζες εχουν παντα περισσοτερους απο εναν αντρες,οι πρωην δεν ειναι ποτε ακριβως πρωην και εχουν ετοιμο και το επομενο καυλι κλαδι να αρπαχτουν πριν απαγκιστρωθουν.
Τα εχουμε περιγραψει πολλες φορες στο φορουμ.
Για να εχεις το πανω χερι πρεπει ολα αυτα να τα παιρνεις σα δεδομενα.
Ψευδονται διαρκως ο,τι σου λεει ειναι 90% ψεμματα.Απλα κανεις οτι τα χαφτεις για να κοιμαται.Αυτη ειναι η υπεροχη του Βαλκανιου προσποιητου fake σανοφαγου.

Και στον αλλον για εσενα παραμυθια εχει πει.Και εχει και αλλον η αλλους στην Πολωνια και αλλες εναλλακτικες Ελλαδα.
Βγαζουν το προσωπο που νομιζουν οτι σου αρεσει πριν δειξουν τα αληθινα τους χρωματα.
Αμα βεβαια εχεις χαρεμι με 5-10 Πολωνεζες στα αρχιδια σου αφου αμα η μια ειναι απσχολημενη πετσωνεις την αλλη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μονο Πολωνια.Πολωνεζα υπαλληλος χρηματιστηριακης εταιρειας ερχεται στη δουλεια γυμνη υπο τα χειροκροτηματα των συναδελφων της που παρακολουθουν με κουστουμια και ταγιερ.

Φανταστείτε να γινόταν τέτοιο σκηνικό Ελλάδα.Θα ξεσηκώνονταν φεμινίστριες,πουσταίοι,δε συζητάμε τι θα γινόταν άμα συνέβαινε Δύση.
Αλλά οι Πολωνέζες στη μούνα τους.Τους αρέσει γενικώς να καυλώνουν άρρενες και θήλεα οπουδηποτε αφού είναι και αυτές διαρκώς καυλωμένες.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1

Για να είμαι σωστός και για την ιστορία πρέπει να πω ότι τελικά η κοπελιά με γείωσε. Χρησιμοποίησα την μέθοδο που πρότεινε ο Glock αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Θα δούλεψε η καβάτζα καλά απ' ότι φάνηκε. Τώρα βέβαια θα δώσω <<αέρα>> στον Kman2 έναντι του Glock αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό. Το πάθημα έγινε μάθημα για άλλη φορά που θα την πληρώσει η επόμενη για πάρτη της :grin:  

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μονο Πολωνια.Πολωνεζα υπαλληλος χρηματιστηριακης εταιρειας ερχεται στη δουλεια γυμνη υπο τα χειροκροτηματα των συναδελφων της που παρακολουθουν με κουστουμια και ταγιερ.

Φανταστείτε να γινόταν τέτοιο σκηνικό Ελλάδα.Θα ξεσηκώνονταν φεμινίστριες,πουσταίοι,δε συζητάμε τι θα γινόταν άμα συνέβαινε Δύση.
Αλλά οι Πολωνέζες στη μούνα τους.Τους αρέσει γενικώς να καυλώνουν άρρενες και θήλεα οπουδηποτε αφού είναι και αυτές διαρκώς καυλωμένες.

Μύστη, εσένα σκεφτόμουν όταν έβλεπα το βίντεο και αυτά που κατά καιρούς έγραψες, όπως εδώ...  Τελικά υπάρχει δόση αλήθειας όση σάλτσα και να βάζεις.

:headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom