c79t
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2017
- Like
- 188
- Πόντοι
- 1
Στέλνω μήνυμα σε Πολωνέζα που έρχεται Ελλάδα για μερικές μέρες σε ερώτηση τι να επισκεφτεί σε μέρη που θα πάει. Ενδιαφέρεται να γνωρίσει ντόπιους να περάσει καλά και να γνωρίσει την Ελληνική κουζίνα. Μου απαντάει και μου ζητάει τηλ. Και την διεύθυνση που μένω κατευθείαν. Την είχα προτρέψει να μείνει μαζί μου γιατί ούτως ή άλλος ζήταγε φιλοξενία. Έστειλα λοιπόν τα στοιχεία και ότι έχω και messenger κτλ. Και μου λέει δεν έχω messenger, θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω αλλά προτιμώ το text και call και μου έστειλε και αυτή το νούμερο της. Προφανώς εμπίπτει και αυτή σε αυτό που έχει αναφερθεί ότι δεν πολύ χρησιμοποιούν το internet. Για την διαμονή ούτε λόγος αλλά θα με ενημερώσει όταν φτάσει για να συναντηθούμε όπως μου έγραψε. Από φωτογραφίες που έχει ομολογώ ότι δεν έχει τα χαρακτηριστικά που λέτε για τις μύτες. Αυτής είναι μικρή και απόλυτα τριγωνική σαν τις γαλλικές που λέμε χωρίς όμως να είναι σηκωμένη στην άκρη της. Από σώμα μια μακρινή που έχει αυτό που μπορείς να δεις είναι ότι είναι κανονική σε βάρος. Από εμφάνιση θα έλεγα ότι είναι ίσως στο 7 αλλά επιφυλάσσομαι να δω από κοντά. Σαν γνώστες τι προτείνεται για την συνάντηση ώστε να αφήσω καλή εικόνα για εμάς τους Έλληνες και να ανοίγει δρόμο όταν βρεθεί κανένας στο διάβα της; Αν πάμε για καφέ λέτε καλύτερα κάπου στο κέντρο ή παραλία; Για φαγητό λέω για ταβέρνα γιατί όπως αναφέρει θέλει να γνωρίσει την Ελληνική κουζίνα.
Μου απάντηση πριν λίγο. Ενώ μου είχε πει αυτά που έγραψα ποιο πάνω ότι δεν έχει internet και προτιμά το text-call μου στέλνει μήνυμα με δεύτερο νούμερο που είναι το WhatsApp Της! Τι να πω... Τώρα καταλαβαίνω από αυτά που έχω διαβάσει πώς κινούνται και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Ναι μπορεί να γουστάρει panoskliros. Το ποσοστό αποδοχής που έχει στο cs είναι στα τάρταρα. Ναι έχω σπίτι όπως της είχα αναφέρει και μου ζήτησε διεύθυνση στην πρώτη απάντηση που έγραψε. Θα είδε προφανώς και το προφίλ μου με καλές φωτό που έχω (μόνο 4) σαν semi-pro φωτογράφος που μπορεί να μέτρησε αλλά από κείμενο έχω μόνο μία αράδα. Όπως έγραψα μπορώ να την φιλοξενήσω αλλά δεν μου ανέφερε τίποτα γι’ αυτό παρά μόνο να συναντηθούμε. Ελπίζω να μην φτάσει και να έρθει σπίτι γιατί απουσιάζω για το Σ/Κ όπως της έχω γράψει για να μην βρεθεί-βρεθώ προ εκπλήξεως. Όλα θα μου πεις είναι πιθανά με την τρέλα που έχουν. Ήδη η πρώτη ένδειξη είναι ότι μου αποκάλυψε τώρα πριν την πτήση ότι έχει και whatsapp. Ας ελπίσω να μην πάει και χτυπάει τα κουδούνια βραδιάτικα.
Απευθύνομαι στους γνώστες Πολωνέζικων μυαλών όπως DR_LOVE Kman2 Glock Perfection κτλ...
Αυτά έγραφα πριν 2 μέρες παραπάνω. Το αποτέλεσμα, μηδέν και εξηγούμε. Αυτό που γράφω στο 2ο post έγινε! Λοιπόν μου έστειλε το WhatsApp πριν μπει στα αεροπλάνο από Πολωνία, την βρίσκω και τις στέλνω μήνυμα με χαιρετά της απαντάω μετά από 10' (δυστυχώς) αν είναι στο αεροδρόμιο στην Πολωνία και δεν ξανά πήρα απάντηση. Και παίρνω απάντηση 11 παρά από το ΕΛ. Βενιζέλος ότι είμαι στο αεροδρόμιο και περιμένω το αυτοκίνητο!! Μπορώ να έρθω? με ρωτάει και μου κόπηκαν τα πόδια. Και ρωτάω που να έρθεις? Σου είχα στείλει μήνυμα από εχθές της λέω (και είχε μπει στην σελίδα της) ότι θα λείπω σήμερα το βράδυ! Η κοπελιά δεν μου είχε πει ΠΟΤΕ ότι ήθελε να μείνει από το πρώτο βράδυ στο σπίτι!! και όταν προσγειώθηκε της ήρθε να μου το ξεφουρνίσει . Μέσα στον πανικό της λέω μείνε εκεί που είσαι (στο αεροδρόμιο) για να έχεις Internet και θα βρω γρήγορα λύση. Βρίσκω λοιπόν καλό ξενοδοχείο στην Βούλα (για πολύ εύκολη πρόσβαση) παίρνω τηλ για δωμάτιο μου λένε υπάρχει και τις στέλνω το νούμερο να πάρει να δώσει τα στοιχεία της(αναγνώστηκε) όλα αυτά εντός 11 λεπτών! Βλέπω ότι δεν διαβάστηκε το επόμενο που έστειλα την διεύθυνση, άρα δεν έμεινε εκεί που της είπα και την καλώ στο κινητό όπου και απαντάει "οδηγάω χαρούμενη το fiataki με κατεύθυνση την Αθήνα, είμαι στην Ελλάδα!" και μένω κάγκελο! Τις λέω για το ξενοδοχείο αν πήρε μου λέει όχι δεν πειράζει θα κοιμηθώ στο αυτοκίνητο!! :S Και μου ήρθε ταμπλάς! :S Τις λέω τι είναι αυτά που λες και να συνεχίζω να την πιέζω να πάει ξενοδοχείο και θα το πληρώσω εγώ αλλά αυτή να μου απαντά ότι δεν χρειάζεται και δεν θέλει να δώσω λεφτά για αυτή. "Θα βρω μου λέει κάπου να κάτσω και θα σε περιμένω" μου λέει και μου το κλείνει. Τι να κάνω και εγώ ξανά στέλνω παρακαλώντας να πάει στο ξενοδοχείο, δεν απάντησε. Στο τέλος αφού δεν έβλεπα να γίνεται κάτι στέλνω να πάει στην διεύθυνσή μου που είναι μέρος που έχει καταστήματα και γενικά κίνηση για να είναι θεωρητικά εντάξει για το βράδυ. Την άλλη μέρα το πρωί στέλνω μήνυμα ότι έρχομαι και μου απαντάει ότι το ξενοδοχείο νομίζει ότι ήταν ακριβό και δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τα χρήματά μου και ότι βρήκε άλλον για να μείνει, αλλά με ρωτάει αν θέλω ακόμα να συναντηθούμε. Τις απάντησα φυσικά και ότι περιμένω σπίτι και απάντηση δεν ξανά πήρα. Πήρα 4-5 φορές τηλ και δεν ξανά απάντησε. Τι να πω... Το συμπέρασμα είναι ότι πραγματικά ισχύουν όσα έχετε αναφέρει εδώ μέσα π.χ. ότι δίνουν τηλ άνετα αλλά μετά δεν απαντάνε και ότι υπάρχει τρέλα. Είναι δυνατόν να της λέω να πάει στο ξενοδοχείο και να το πληρώσω εγώ έστω και αν έκανε αυτή την μα**κια και να μου λέει ότι δεν θέλω να χαλάσεις τα λεφτά σου για εμένα αλλά θα σε περιμένω και θα κοιμηθώ στο αυτοκίνητο; Και μετά να μου λέει ότι βρήκα άλλον; Πάλι θα μου πεις ότι είναι σε αυτά που έχετε αναφέρει ότι δεν σου τρώνε τα λεφτά σου εύκολα όπως οι Ουκρανέζες. Προτείνεται να την ενοχλήσω πάλι και να γίνω πυρφόρος αφού μου λέει αν εξακολουθώ να θέλω να την γνωρίσω ή να μην ασχοληθώ; Το κακό είναι ότι ήταν πολύ καλή στο πρόσωπο. Άν με είχε ενημερώσει έστω πριν φύγει από Πολωνία ότι θα μείνει σ'εμένα θα είχα επιστρέψει αλλά τι να πω... Σκέφτομαι να ανεβάσω μια φωτό της να μου πείτε γνώμη. Τι λέτε; Παραθέτω και τα μηνύματα για του λόγου το αληθές. Δείτε ότι δεν αναφέρει ότι θα μείνει σε εμένα άλλα πότε θα έχει χρόνο...