Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δν παλευεται
η αποτυχια ειναι δεδομενη
απλα διαλεξε κλαμπ να πας
ειναι σε εντελως αλλη ανωτερη φαση τα μεγα κλαμπ στο βουκουρεστι,πολυ δυνατη ατμοσφαιρα
κινησου κ λιγο χερεστραου στην λιμνη αν πετυχεις καλε ςμερες
γκολ ισως βαλεις αν κατεβεις στο τριτο υπογειο κ πιο κατω σε επιπεδο
Στα μπαράκια της παλιάς πόλης λες να έχει παιχνίδι?
Καλύτερα νεανικά και μοδατα ντυμένος με σβησίματα στο κούρεμα  ή σοβαρά σε στυλ μπίζνεσμπου? 
Καλύτερα σε παρέα με φίλους ροδίτες που είναι πάνω ή μόνος?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Γενικά στο καμάκι αντίθετα με το εργασιακό περιβάλλον όλα εξαρτώνται από την ατομική επίδοση.Δηλαδή στη δουλειά αν κάνει κάποιος ένα λάθος θα ληφθόύν όλα υπόψιν,η ηλικία,η εμπειρία,το προφίλ του,οι δημόσιες σχέσεις κτλ.Εχει σημασία η ερμηνεία του λάθους,η δυνατότητα βελτίωσης κτλ.Είναι η ερμηνεία επί προσωπικού το λάθος ελέγχεται ανάλογα με το πρόσωπο που το κάνει και όχι ανεξάρτητα από το πρόσωπο.
Αντίθετα στο καμάκι είναι όλα εξατομικευμένα.Κάνεις ένα λάθος,πιάνεις τα αρχίδια σου.Δεν υπάρχει άλλος να αναλάβει ευθύνη,δεν υπάρχει προσωποποίηση του λάθους,ερμηνεία του λάθους κτλ.Είναι σόλο yolo υπόθεση.
Δηλαδή η ποιότητα και ποσότητα εργασίας επιστρέφεται σε εσένα ακριβώς όπως και οι συνέπειες των λαθών.
Για αδίστακτους καβαλάρηδες που βαριούνται να τους λένε τι να κάνουν και να τους πρήζουν τα αρχίδια,το καμάκι είναι πραγματικά πεδίο ελεύθερου θηράματος.
  :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Στα μπαράκια της παλιάς πόλης λες να έχει παιχνίδι?
Καλύτερα νεανικά και μοδατα ντυμένος με σβησίματα στο κούρεμα  ή σοβαρά σε στυλ μπίζνεσμπου?  
Καλύτερα σε παρέα με φίλους ροδίτες που είναι πάνω ή μόνος?
το αποτελεσμα θαναι μηδεν ετσι κι αλλιως
πανω απο δυο θα εοστε κ γραφικοι ομως,,,
ντυσιμο σπορ ακριβο ενδυκνειτε
κοθστουμια μοντερνα κ τετοια δεν το βλεπω αν δεν εχεις κ 200-300 για πεταμα σε τραπεζια κλπ να τα υποστηριξεις,μονο ε κλαμπ ομως
να σκασεις πεζοδρομου; κεντρο με κουστουμι κλπ,το βλπεω οφ τελειως
γενικα με σπορ ακριβο πιο πολυ εντος κλιματος εισαι,κ κανεις τις πιθανοτητες απο 0.1% ,στο 0.2% ,δηλ τις διπλασιαζεις ιμοπ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ε όχι στο Βουκουρέστι από το ... υπόγειο ..
Ούτε καν εφτάρι..Απο 7,5 και άνω  κι αν πετύχει..
Αλλιώς βουτιές στο Θέρμαι σπα και εξοτικές διακοπές

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ε όχι στο Βουκουρέστι από το ... υπόγειο ..
Ούτε καν εφτάρι..Απο 7,5 και άνω  κι αν πετύχει..
Αλλιώς βουτιές στο Θέρμαι σπα και εξοτικές διακοπές
ουτε μειον 3αρι δεν προβλεπω
οταν ημουν στα χαι μου το 2005 γαμουσα 5-6 μουναρες την βδομαδα κισιναου,μια ανα επισκεψη σαλονικ,βεβαια με κυκλωματικη παρεα,κ καμμια καινουρια στην χαση κ την φεξη στο  βουκουρεστι κι αυτες κατα βαση φοιτητριες απο επαρχιες
με ντεκορ σπιτια με γιακουζι στο κεντρο, κλπ μεσρεντες και τζιπ κλπ, τραπεζια πιστα παντου....φευ...
φυσικα τα @@ τους παιρναν κι ολοι οι υπολοιποι καμακερος αλλοδαποι  οχι μονο εγω

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
το αποτελεσμα θαναι μηδεν ετσι κι αλλιως
πανω απο δυο θα εοστε κ γραφικοι ομως,,,
ντυσιμο σπορ ακριβο ενδυκνειτε
κοθστουμια μοντερνα κ τετοια δεν το βλεπω αν δεν εχεις κ 200-300 για πεταμα σε τραπεζια κλπ να τα υποστηριξεις,μονο ε κλαμπ ομως
να σκασεις πεζοδρομου; κεντρο με κουστουμι κλπ,το βλπεω οφ τελειως
γενικα με σπορ ακριβο πιο πολυ εντος κλιματος εισαι,κ κανεις τις πιθανοτητες απο 0.1% ,στο 0.2% ,δηλ τις διπλασιαζεις ιμοπ
:S :S :S
Wtf..? Τι κακό έγινε εκεί πάνω...Βλέπω και τα προφίλ στο τιντερ και νομίζεις πως είναι δύση... με σκυλιά,γατιά ορειβασίες, κόκκινα μαλλιά και ψευτοφεμινο κουλτουρε καταστασεις :vomit:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
:S :S :S
Wtf..? Τι κακό έγινε εκεί πάνω...Βλέπω και τα προφίλ στο τιντερ και νομίζεις πως είναι δύση... με σκυλιά,γατιά ορειβασίες, κόκκινα μαλλιά και ψευτοφεμινο κουλτουρε καταστασεις :vomit:
το κακο εχει γινει μετα το 98....αυτα ειναι τα απονερα
το μερος απο απολυτος ερωτικος προορισμος σε ποιοτηατ ποσοτητα κι ευκολια
εγινε σταδιακα απο το 2002 απολυτα  ακυρο..
τεσπα εχει μια ερωτικη αυρα η ατμοσφαιρα ,αλλα απο ουσια ..μηδεν εντελως πλεον εδω κ δεκαετια
εξ ου κ τοχω αποριψει εντελως ,μονο για χαβαλε παω κ κανα γελιο με παλιους μονιμους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
φαντασου οτι κρακοβια που πηγα σαν τουριστας ,χωρις γλωσσα εδινα 3ε φορς πιο πολλες πιθανοτητες να γαμησω κατι στα 30 πλας,απ οτι βουκουρεστι που ξερω απταιστα την γλωσσα κ τα κολπα υποτιθεται... :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να καταλάβεις σε τι υπόληψή το έχω το ταξίδι αυτό από γαμηστικής αποψης....

Θα πάρω και τη μάνα μου μαζί πρώτη φορά διακοπές...(Θα φιλοξενηθεί σε διαφορετική οικία, εγώ παλιά πολη)

Έλεγα όμως , μήπως λίγο το ξεκάρφωμα του πορνοτουρίστα με τη δουλεια και τη μάνα έκανε κάτι....
Αλλά στο ίντερνετ δεν φτάνω  καν στη τρίτη ανταλλαγή πρότασης για να αναφέρω τις προθέσεις  μου  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Για να καταλάβεις σε τι υπόληψή το έχω το ταξίδι αυτό από γαμηστικής αποψης....

Θα πάρω και τη μάνα μου μαζί πρώτη φορά διακοπές...(Θα φιλοξενηθεί σε διαφορετική οικία, εγώ παλιά πολη)

Έλεγα όμως , μήπως λίγο το ξεκάρφωμα του πορνοτουρίστα με τη δουλεια και τη μάνα έκανε κάτι....
Αλλά στο ίντερνετ δεν φτάνω  καν στη τρίτη ανταλλαγή πρότασης για να αναφέρω τις προθέσεις  μου  
δεν υπαρχει κοινο για αλλοδαπους ,εκτος απο αραβες κι εβραιους που χρυσοπληρωνουν κατι βιζιτακια της πλακας
προσεξε μην χασεις τον καιρο σου με αγγλοφωνες ημικαλες μαλακηστηρια που θελουν να σε πανε δεξια κι αριστερα με τις φιλες να πληρωσεις τα αντερα σου κ μετα σι γιου νεξτ ταιμ....
αν δεις κανα μιλφ αξιωσεων 35+ κ σε παθζει,χωσου χωρις πολλα ευρωπαικα,οσο πιο στρεητ κ μπουταλ  τοσο το καλυτερο
εκει αν εχεις τυχη κατι παιζει ακομα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φαντασου οτι κρακοβια που πηγα σαν τουριστας ,χωρις γλωσσα εδινα 3ε φορς πιο πολλες πιθανοτητες να γαμησω κατι στα 30 πλας,απ οτι βουκουρεστι που ξερω απταιστα την γλωσσα κ τα κολπα υποτιθεται... :think:
πολλές φορές γλώσσα και κόλπα δρουν αντίθετα από τι πιστευουμε..
Φέτος γάμησα την πρώτη Ρωσίδα που δεν της είπα πως πήγα Ρωσία....Μέχρι τότε ψαχνώμουν γιατί δεν μου κάθονταν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
πολλές φορές γλώσσα και κόλπα δρουν αντίθετα από τι πιστευουμε..
Φέτος γάμησα την πρώτη Ρωσίδα που δεν της είπα πως πήγα Ρωσία....Μέχρι τότε ψαχνώμουν γιατί δεν μου κάθονταν
οταν εμαθα καποια βασικα ρωσσικα γαμουσα στην ουκρανια 10 φορες πιο γρηγορα απο πριν..
αλλα..καμμια σχεση ουκρανια η μολδαβια προ του 2007 με ρουμανια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν υπαρχει κοινο για αλλοδαπους ,εκτος απο αραβες κι εβραιους που χρυσοπληρωνουν κατι βιζιτακια της πλακας
προσεξε μην χασεις τον καιρο σου με αγγλοφωνες ημικαλες μαλακηστηρια που θελουν να σε πανε δεξια κι αριστερα με τις φιλες να πληρωσεις τα αντερα σου κ μετα σι γιου νεξτ ταιμ....
μου είχε συμβεί την προηγούμενη φορά με μια από μαμπα...Με ζαλίσε σε ένα τσάι για τη φιλοζωία της και τη καριέρα της...
Τραυματική εμπειρία ... It won't happen again!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
μου είχε συμβεί την προηγούμενη φορά με μια από μαμπα...Με ζαλίσε σε ένα τσάι για τη φιλοζωία της και τη καριέρα της...
Τραυματική εμπειρία ... It won't happen again!
αυτα ειναι τα πιο σπαστικα στις μη ρωσσοφωνες χωρες  πρωην αντολικες χωρες,απειρο χασιμο χρονου η απειρο χασιμο χρηματος....  :embarrased:
εξ ου κι επειμενω οτι μονος προορισμος ειναι ρωσσοφωνη ουκρανια εξσκλουσιβ  :coolcondom:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εξ ου κι επειμενω οτι μονος προορισμος ειναι ρωσσοφωνη ουκρανια εξσκλουσιβ  :coolcondom:
Η δεύτερη... "εκστρατεία" είναι ήδη δρομολογιμένη με δυνατό συναγωνιστή και πολύ οργανωμένη πλέον στα μονοπάτια σου!
To be continued...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
ππρακτικες οδηγειες για μιλφ χαντερς στο Βουκουρεστι
παιξε στα μωλλ,το ενα κοντα στο οτοπενι,αεροδρομιο διπλα,
κ σε περιοχη φλορεασκα στο μωλλ στον τελευταιο οροφο καθος κ πεζοδρομο φλορεασκας στα καφε εκει δεξια αριστερα
θα τα βρεις ευκολα
ειναι βιπ μερη αυτα,μονο μιλφ μπορεις να χτυπησεις
οτι μικροτερη πετυχεις εχει η επιθυμει απο μπεντλευ και ανω,μην ασχοληθεις ,χαμενο κοπος
τακξ κινησου αποκλειστικα με cristaxi,speedtaxi astaxi  kai  cobalcescu  νασαι ανετος και υσηχος απο κλεψιματα κι ασκοπες βολτες
για πιο λαικο κοσμο κ φοιτητριες κινησου στο afi mall sto  Cotroceni
κλαμπ φοιτητικα κοντα εκει επισης στο ρετζιε -Regie

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ππρακτικες οδηγειες για μιλφ χαντερς στο Βουκουρεστι
παιξε στα μωλλ,το ενα κοντα στο οτοπενι,αεροδρομιο διπλα,
κ σε περιοχη φλορεασκα στο μωλλ στον τελευταιο οροφο καθος κ πεζοδρομο φλορεασκας στα καφε εκει δεξια αριστερα
θα τα βρεις ευκολα
τακξ κινησου αποκλειστικα με cristaxi,speedtaxi astaxi  kai  cobalcescu  νασαι ανετος και υσηχος απο κλεψιματα κι ασκοπες βολτες
για πιο λαικο κοσμο κ φοιτητριες κινησου στο afi mall sto  Cotroceni
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Στο afi  είχα πάει εκείνο το τσάι...Παρακμαζων με μόνο εκείνη τη καφετέρια μπυραρία να αξίζει...Την ληστεια των ταξί τη κατάλαβα και τη πρόλαβα κάπως στο πρώτο που μπήκα...Μετα η γκόμενά τουλάχιστον το κανόνισε στη σωστή του βάση..  Ευχαριστώ για τα τιπσ!  θα μου χρειαστούν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Στο afi  είχα πάει εκείνο το τσάι...Παρακμαζων με μόνο εκείνη τη καφετέρια μπυραρία να αξίζει...Την ληστεια των ταξί τη κατάλαβα και τη πρόλαβα κάπως στο πρώτο που μπήκα...Μετα η γκόμενά τουλάχιστον το κανόνισε στη σωστή του βάση..  Ευχαριστώ για τα τιπσ!  θα μου χρειαστούν
αν θες να παιξεις απολυτα παιζεις φοιτηταδικα στο ρετζιε κ στα βιπ φλορεασκα
πεσιματα στα ισια,ξεροντας οτι εχεις κατω απο 5% να βγαλεις λαγο
κολοβαρεμα ενδιαμεσα στο ουνιβερσιτατεα κ περιξ στους πεζοδρομους
επισης διπλα σε πιατσα ρομανα,εχει το οικονομικο πανεπηστημιο ace με πολλα καφε δεξια κι αριστερα,μαζευει ξεκολα,και επι της μαγκιερου πουναι το μακ κ διπλα ελληνικη καφετερια
παλια τοχαμε εδρα σαν πρωινο στεκι,ακομα κατι παιζει ...θεωρητικα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
μαστ για σαβατοβραδο μην ξεχασω στην καλεα φλορεσκα τα e3 entourage,vacamuu k ta διπλανα πουτανομιλφομαγαζα  :tits: :tits: :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
η οφθαλμολαγνια ειναι σιγουρη....τα λοιπα.... :think:

Stories

Νέο!

Stories