Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 901K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Αφού τον απογοήτευσες πρώτα Μίδα με τα πρώτα ποστ σου του είπες μετά κάποια θετικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί για να γράψετε πέντε ουσιαστικές πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν αρχίζετε και απογοητεύετε τους αναγνώστες λες και όλες οι γκόμενες θα θέλουν λεφτά, Μπέντλεϊ και τρίχες κατσαρες. Εντάξει για τα 9αρο10αρια αλλά για τις υπόλοιπες μην τρελαθουμε τώρα. Και οι μικρές δεν είναι άσχημες. Συγγενής μου μένει χρόνια στη Ρουμανία. Δεν μου έχει πει ότι είναι όλες τόσο απαιτητικές οι γκόμενες εκτός κι αν εσύ Μίδα μιλάς για τις μοντέλες που παντού έχουν τις ιδιες απαιτήσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν τα βλέπεις τα πράγματα από τη σκοπιά του μέσου ορου όντως το εξωτερικό είναι μαλακια πλέον σε ο,τι αφορά το κόστος όφελος.Για όσους όμως ξεφεύγουν απο το μέσο ορο εισοδηματικά η εμφανισιακά λέει πολύ.
Για την ακρίβεια για τους τελευταίους παίζει να είναι και καλυτέρα απο ο,τι παλιά αφού πλέον όλες ψάχνουν το ανώτερο και ένα 5-10% των αντρών γαμαει σχεδόν το σύνολο των εμφανίσιμων γυναικών.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ζητάω από μέλος που αμφισβητούσε τον μέγα κμαν επί χρόνια και αμφέβαλε για  τη καυλα των πολωνεζων και τη συνεχή ερωτική τους διάθεση να ανασκευάσει! 
Όπως και οι αμερικανοί του rooshforum που παραδέχτηκαν μετά από χρόνια πως οι πολωνέζες δεν είναι οι αθώες μονογαμικές κοπελίτσες που πίστευαν!
Το μόνο που μένει είναι να διασταυρωθεί και από άλλο μέλος το ότι οι πολωνέζες χρηματίζονται ώστε να επέλθει η πλήρης δικαίωση του κμαν!
Το ξαναβάζω διότι με τόση πούτσα που ρίχνει ούτε μια σελίδα πιο πίσω δεν πρόκειται να διαβασει

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Στέλνω μήνυμα σε Πολωνέζα που έρχεται Ελλάδα για μερικές μέρες σε ερώτηση τι να επισκεφτεί σε μέρη που θα πάει. Ενδιαφέρεται να γνωρίσει ντόπιους να περάσει καλά και να γνωρίσει την Ελληνική κουζίνα. Μου απαντάει και μου ζητάει τηλ. Και την διεύθυνση που μένω κατευθείαν. Την είχα προτρέψει να μείνει μαζί μου γιατί ούτως ή άλλος ζήταγε φιλοξενία. Έστειλα λοιπόν τα στοιχεία  και ότι έχω και messenger κτλ. Και μου λέει δεν έχω messenger, θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω αλλά προτιμώ το text και call και μου έστειλε και αυτή το νούμερο της. Προφανώς εμπίπτει και αυτή σε αυτό που έχει αναφερθεί ότι δεν πολύ χρησιμοποιούν το internet. Για την διαμονή ούτε λόγος αλλά θα με ενημερώσει όταν φτάσει για να συναντηθούμε όπως μου έγραψε.  Από φωτογραφίες που έχει ομολογώ ότι δεν έχει τα χαρακτηριστικά που λέτε για τις μύτες. Αυτής είναι μικρή και απόλυτα τριγωνική σαν τις γαλλικές που λέμε χωρίς όμως να είναι σηκωμένη στην άκρη της. Από σώμα μια μακρινή που έχει αυτό που μπορείς να δεις είναι ότι είναι κανονική σε βάρος. Από εμφάνιση θα έλεγα ότι είναι ίσως στο 7 αλλά επιφυλάσσομαι να δω από κοντά. Σαν γνώστες τι προτείνεται για την συνάντηση ώστε να αφήσω καλή εικόνα για εμάς τους Έλληνες και να ανοίγει δρόμο όταν βρεθεί κανένας στο διάβα της; Αν πάμε για καφέ λέτε καλύτερα κάπου στο κέντρο ή παραλία; Για φαγητό λέω για ταβέρνα γιατί  όπως αναφέρει θέλει να γνωρίσει την Ελληνική κουζίνα.     

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Στέλνω μήνυμα σε Πολωνέζα που έρχεται Ελλάδα για μερικές μέρες σε ερώτηση τι να επισκεφτεί σε μέρη που θα πάει. Ενδιαφέρεται να γνωρίσει ντόπιους να περάσει καλά και να γνωρίσει την Ελληνική κουζίνα. Μου απαντάει και μου ζητάει τηλ. Και την διεύθυνση που μένω κατευθείαν. Την είχα προτρέψει να μείνει μαζί μου γιατί ούτως ή άλλος ζήταγε φιλοξενία. Έστειλα λοιπόν τα στοιχεία  και ότι έχω και messenger κτλ. Και μου λέει δεν έχω messenger, θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω αλλά προτιμώ το text και call και μου έστειλε και αυτή το νούμερο της. Προφανώς εμπίπτει και αυτή σε αυτό που έχει αναφερθεί ότι δεν πολύ χρησιμοποιούν το internet. Για την διαμονή ούτε λόγος αλλά θα με ενημερώσει όταν φτάσει για να συναντηθούμε όπως μου έγραψε.  Από φωτογραφίες που έχει ομολογώ ότι δεν έχει τα χαρακτηριστικά που λέτε για τις μύτες. Αυτής είναι μικρή και απόλυτα τριγωνική σαν τις γαλλικές που λέμε χωρίς όμως να είναι σηκωμένη στην άκρη της. Από σώμα μια μακρινή που έχει αυτό που μπορείς να δεις είναι ότι είναι κανονική σε βάρος. Από εμφάνιση θα έλεγα ότι είναι ίσως στο 7 αλλά επιφυλάσσομαι να δω από κοντά. Σαν γνώστες τι προτείνεται για την συνάντηση ώστε να αφήσω καλή εικόνα για εμάς τους Έλληνες και να ανοίγει δρόμο όταν βρεθεί κανένας στο διάβα της; Αν πάμε για καφέ λέτε καλύτερα κάπου στο κέντρο ή παραλία; Για φαγητό λέω για ταβέρνα γιατί  όπως αναφέρει θέλει να γνωρίσει την Ελληνική κουζίνα.     

Μονο απ αυτα που γραφεις εγω θα σου πω οτι ειναι γκομενα απο couchsurfing.Οτι εχει πει σε σενα εχει πει και σε αλλους δεκα.Οποτε εφοσον διαλεξει εσενα παει να πει οτι γουσταρει εφοσον ειχε πολλες επιλογες.Οτι κανεις καντο σχετικα γρηγορα πχ εγω θα επαιζα φαι λιγο μπλα μπλα να σπαει ο παγος μετα κανα ρακομελο η ουζο μια που οι Πολωνεζες το ρουφανε το ποτο μετα κεντρο αμα ξερεις καλα μερη η παραλια για να κανεις φαση-αν εχεις σπιτι τοτε βαλε στοχο το σπιτι και μειωσε την παραμονη στο κεντρο η απεφυγε την παραλια.

Αυτα στα λεω γιατι παλια ενας φιλοξενουσε και η γκομενα εχυνε στην ιδεα πλεον εχει χιλιαδες που τις σπιτωνουν οποτε δεν ειναι καν συν το να πεις σε φιλοξενω η να το παιξεις καλο παιδι

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
:S :S :S
Wtf..? Τι κακό έγινε εκεί πάνω...Βλέπω και τα προφίλ στο τιντερ και νομίζεις πως είναι δύση... με σκυλιά,γατιά ορειβασίες, κόκκινα μαλλιά και ψευτοφεμινο κουλτουρε καταστασεις :vomit:

Εγω απ οσες Βαλκανικες χωρες πηγα ηταν η μονη που φανηκε ο κοσμος να βγαζει μια μιζερια ειδικα στο Βουκουρεστι.Χειροτερα απο Σερβια ακομα και Βουλγαρια και αυτο μου κανει εντυπωση γιατι οι ΡΟυμανοι τελευταια βγαζουν σχετικα καλα λεφτα σε σχεση με μια δεκαετια πισω.
Εγω πιστευω οτι φταιει η νοοτροπια.Οι Ρουμανοι κατα βαθος ζηλευουν τους Ιταλους και θελουν να τους ακολουθουν.
Εγω εμενα σε καλη γειτονια μεσω airbnb(αρκετα φθηνα και στο συνιστω αντι ξενοδοχειου) και εβλεπα γκομενες με γατια,σκυλια ντυσιμο αντιγραφη Ελληνιδας απο Γλυφαδα(ψευτο-αντιγραφη Ιταλιδας) τουπε και αερα.
Επισης επειδη την εχουν δει Ευρωπαιες και ξαναλεω με νοοτροπια Ιταλιδας πολλες δεν πινουν καν!καμια σχεση με Πολωνεζες μαλιστα σε ραντεβου που εκανα με ρωτουσαν αν πινω πολυ κτλπ.Αν ελεγες ναι ηταν κακο πχ ενω με Πολωνεζα το οχι ειναι οτι εισαι τελειως φλωρος.

Ενα αλλο πλην ειναι οτι πλεον ολες οι Ρουμανες εχουν λεφτα και ταξιδευουν παντου.Δεν τους κανεις εντυπωση συν οτι ο Ελληνας πλεον δεν ειναι αυτος που ηταν μια δεκαετια πισω.
Εγω που ρωτουσα που ταξιδευαν ολες λεγανε Ρωμη-Μιλαο-Παρισι! και στη χειροτερη καμια Αγγλια.
Ενω απο Πολωνεζες-Ουκρανεζες ακους ΕΛλαδα-ΤΟυρκια και αμα πουν και καμια Αιγυπτο παει να πει οτι διψανε για λουτσο.

Εγω μια που χωσα απο badoo γενικα παιξε badoo-couchsurfing το tinder ειναι φουλ στις βιζιτες εκει περα.

Επισης θα προτεινα αμα δεν σε νοιαζει μονο το βουκουρεστι να πας τρανσυλβανια και να επισκεφθεις sibui-sigisoara-brasov.Εΐναι πανεμορφες πολεις και ωραια φυση συν οτι μπορεις απο ιντερνετ να κανεις καμια κατασταση-εγω δεν ασχοληθηκε με γυναικες εκει γιατι επρεπε να παω στα καστρα και σε αυτες τις πολεις σε δυο μερες αλλα ενας φιλος μου που ηταν μαζι γνωρισε χωριατοπουλα που θα κατεβει Ελλαδα..

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Απο Ρουμανα παντως που ηταν ξεναγος και μεσα στα κολπα μου ειπε για τα λεφτα που εχει κανει εκει η αρχουσα ταξη.
Πραγματικα στο Βουκουρεστι εχει γειτονιες που ο τελευταιος εκει περα εχει cayen ..

Αυτη υποστηριζει οτι η Ρουμανια θα εχει κριση δεκα φορες σαν την Ελλαδα γιατι ολο το χρημα εχει παει σε αμαξια και σπιτια και οτι θα πεσει μεγαλη φτωχια.
Παντως αυτο που βλεπω εγω για φετος ειναι τρελη αναπτυξη μονο φετος το αεπ τους ανεβηκε 6%!! ενω εδω το κοπροσκυλο ο Αλεκσις πανηγυριζει για το 0,6!
Επισης βλεπω οτι βασιζονται και στο δευτερογενη τομεα πολυ οποτε μαλλον για μπαρουφες μου φαινονται τα λογια της ξεναγου

Economy of Romania

GDP
Increase $197.004 billion (nominal, 2017)

Increase $467.436 billion (PPP, 2017)
GDP rank 41st (PPP, 2017)
GDP growth
Increase 6% (2017)[2]
GDP per capita
Increase $23,709.349 (PPP; 2017) [3]
GDP by sector
agriculture: 11.8%; industry: 36.1; services: 52.1% (2015 est.)
GDP by sector
agriculture: 11.8%; industry: 36.1; services: 52.1% (2015 est.)

Economy of Greece

GDP Decrease$194.248 billion (nominal, 2016)
Increase$289.398 billion (PPP, 2016)
GDP rank 47 (nominal, 2016)
55 (PPP, 2016)[5]
GDP growth
Increase0.8% (Q2 2017 est., year-on-year)[6][7]
GDP per capita
Decrease$17,901 (nominal, 2016)[3]
Increase$26,669 (PPP, 2016)[3]
GDP by sector
services: 82.8%; industry: 13.3%; agriculture: 3.9% (2015 est.)

Romania GDP rank 41st (PPP, 2017)
Greece GDP rank 47 (nominal, 2016)

Τα λογια περιττα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Πηγαινε την στην Πλακα σε ταβερνα και στην Ερμου να δει τις βιτρινες.Αγορασε της κατι απο τα Hondos center η μαγαζι της αρεσκειας της.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγω απ οσες Βαλκανικες χωρες πηγα ηταν η μονη που φανηκε ο κοσμος να βγαζει μια μιζερια ειδικα στο Βουκουρεστι.Χειροτερα απο Σερβια ακομα και Βουλγαρια και αυτο μου κανει εντυπωση γιατι οι ΡΟυμανοι τελευταια βγαζουν σχετικα καλα λεφτα σε σχεση με μια δεκαετια πισω.
Εγω πιστευω οτι φταιει η νοοτροπια.Οι Ρουμανοι κατα βαθος ζηλευουν τους Ιταλους και θελουν να τους ακολουθουν.
Εγω εμενα σε καλη γειτονια μεσω airbnb(αρκετα φθηνα και στο συνιστω αντι ξενοδοχειου) και εβλεπα γκομενες με γατια,σκυλια ντυσιμο αντιγραφη Ελληνιδας απο Γλυφαδα(ψευτο-αντιγραφη Ιταλιδας) τουπε και αερα.
Επισης επειδη την εχουν δει Ευρωπαιες και ξαναλεω με νοοτροπια Ιταλιδας πολλες δεν πινουν καν!καμια σχεση με Πολωνεζες μαλιστα σε ραντεβου που εκανα με ρωτουσαν αν πινω πολυ κτλπ.Αν ελεγες ναι ηταν κακο πχ ενω με Πολωνεζα το οχι ειναι οτι εισαι τελειως φλωρος.

Ενα αλλο πλην ειναι οτι πλεον ολες οι Ρουμανες εχουν λεφτα και ταξιδευουν παντου.Δεν τους κανεις εντυπωση συν οτι ο Ελληνας πλεον δεν ειναι αυτος που ηταν μια δεκαετια πισω.
Εγω που ρωτουσα που ταξιδευαν ολες λεγανε Ρωμη-Μιλαο-Παρισι! και στη χειροτερη καμια Αγγλια.
Ενω απο Πολωνεζες-Ουκρανεζες ακους ΕΛλαδα-ΤΟυρκια και αμα πουν και καμια Αιγυπτο παει να πει οτι διψανε για λουτσο.

Εγω μια που χωσα απο badoo γενικα παιξε badoo-couchsurfing το tinder ειναι φουλ στις βιζιτες εκει περα.

Επισης θα προτεινα αμα δεν σε νοιαζει μονο το βουκουρεστι να πας τρανσυλβανια και να επισκεφθεις sibui-sigisoara-brasov.Εΐναι πανεμορφες πολεις και ωραια φυση συν οτι μπορεις απο ιντερνετ να κανεις καμια κατασταση-εγω δεν ασχοληθηκε με γυναικες εκει γιατι επρεπε να παω στα καστρα και σε αυτες τις πολεις σε δυο μερες αλλα ενας φιλος μου που ηταν μαζι γνωρισε χωριατοπουλα που θα κατεβει Ελλαδα..
Ευχαριστώ φίλε! Θα φιλοξενηθώ σε ένα υπερλούξ διαμέρισμα μόνος στη Παλιά Πόλη  απο έναν καλό φίλο που ανήκει στην άρχουσα τάξη, που σου έλεγε η φίλη σου!
Θα με γυρίσει γενικώς στη χώρα και θα πάμε και Μολδαβία σε κάποιο Spa..
Τα βράδια όμως θα ειμαι μόνος διότι ο φίλος μου είναι οικογεννειάρχης και όσο και κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε οτι μπορεί να με μανατζάρει με μουνιά ... δεν περνάει καν απο το μυαλό μου να του το υπονοήσω! Ότι κάνω μόνος μου απο τα μπαράκια, απο εξόδο με έναν Ροδίτη που ανέβηκε φέτος επάνω και απο το ίντερνετ! Όπως καταλαβαίνω απο αυτά που λές πρέπει να ξαναφορτώσω το Badoo!

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Μονο απ αυτα που γραφεις εγω θα σου πω οτι ειναι γκομενα απο couchsurfing.Οτι εχει πει σε σενα εχει πει και σε αλλους δεκα.Οποτε εφοσον διαλεξει εσενα παει να πει οτι γουσταρει εφοσον ειχε πολλες επιλογες.Οτι κανεις καντο σχετικα γρηγορα πχ εγω θα επαιζα φαι λιγο μπλα μπλα να σπαει ο παγος μετα κανα ρακομελο η ουζο μια που οι Πολωνεζες το ρουφανε το ποτο μετα κεντρο αμα ξερεις καλα μερη η παραλια για να κανεις φαση-αν εχεις σπιτι τοτε βαλε στοχο το σπιτι και μειωσε την παραμονη στο κεντρο η απεφυγε την παραλια.

Αυτα στα λεω γιατι παλια ενας φιλοξενουσε και η γκομενα εχυνε στην ιδεα πλεον εχει χιλιαδες που τις σπιτωνουν οποτε δεν ειναι καν συν το να πεις σε φιλοξενω η να το παιξεις καλο παιδι

Μου απάντηση πριν λίγο. Ενώ μου είχε πει αυτά που έγραψα ποιο πάνω ότι δεν έχει internet και προτιμά το text-call  μου στέλνει μήνυμα με δεύτερο νούμερο που είναι το WhatsApp Της! Τι να πω... :huh: Τώρα καταλαβαίνω από αυτά που έχω διαβάσει  πώς κινούνται και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Ναι μπορεί να γουστάρει panoskliros. Το ποσοστό αποδοχής που έχει στο cs είναι στα τάρταρα. Ναι έχω σπίτι όπως της είχα αναφέρει και μου ζήτησε διεύθυνση στην πρώτη απάντηση που έγραψε. Θα είδε προφανώς και το προφίλ μου με καλές φωτό που έχω (μόνο 4) σαν semi-pro φωτογράφος :grin: που μπορεί να μέτρησε αλλά από κείμενο έχω μόνο μία αράδα. Όπως έγραψα μπορώ να την φιλοξενήσω αλλά δεν μου ανέφερε τίποτα γι’ αυτό παρά μόνο να συναντηθούμε. Ελπίζω να μην φτάσει και να έρθει σπίτι γιατί απουσιάζω για το Σ/Κ όπως της έχω γράψει για να μην βρεθεί-βρεθώ προ εκπλήξεως. Όλα θα μου πεις είναι πιθανά με την τρέλα που έχουν. Ήδη η πρώτη ένδειξη είναι ότι μου αποκάλυψε τώρα πριν την πτήση ότι έχει και whatsapp. Ας ελπίσω να μην πάει και χτυπάει τα κουδούνια βραδιάτικα.   

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Πηγαινε την στην Πλακα σε ταβερνα και στην Ερμου να δει τις βιτρινες.Αγορασε της κατι απο τα Hondos center η μαγαζι της αρεσκειας της.

ε καλά εκεί η βόλτα είναι δεδομένη. Τώρα αν θέλει κάτι σαν δώρο κάνω κίνηση φαντάζομαι εγώ. Δεν ζητάνε αυτές απ' ότι θυμάμαι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ε καλά εκεί η βόλτα είναι δεδομένη. Τώρα αν θέλει κάτι σαν δώρο κάνω κίνηση φαντάζομαι εγώ. Δεν ζητάνε αυτές απ' ότι θυμάμαι.

Υπεραναλυεις.Πως ειναι οι γκομενες του Couchsurfing,αν εχει αλλους κτλ.
Γενικα ο,τι και να σου πει μια Πολωνεζα δεν εχει καμια σημασια αφου συνηθως ισχυουν τα αντιθετα.
Αυτες θελουν να σε χρησιμοποιησουν.Τι εχεις που ειναι αξιας?Exoυν καποια εκτακτη αναγκη?
Πρεπει να μυριστεις τι θελει η γκομενα απο εσενα.Εχει χρεη που δεν μπορει να πληρωσει?Θελει σταθερη δουλεια?Καποιον να πληρωνει το νοικι?Ειναι εγκυος με το γκομενο και o τυπος εχει λακισει και φοβαται για το μελλον?H θελει να τον κανει απλως να ζηλεψει για να τα σκασει?
Γενικα oι Πολωνεζες εχουν παντα σχεδιο,ατζεντα και χρησιμοποιουν τους αντρες σαν πιονια.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Υπεραναλυεις.Πως ειναι οι γκομενες του Couchsurfing,αν εχει αλλους κτλ.
Γενικα ο,τι και να σου πει μια Πολωνεζα δεν εχει καμια σημασια αφου συνηθως ισχυουν τα αντιθετα.
Αυτες θελουν να σε χρησιμοποιησουν.Τι εχεις που ειναι αξιας?Exoυν καποια εκτακτη αναγκη?
Πρεπει να μυριστεις τι θελει η γκομενα απο eσενα.Εχει χρεη που δεν μπορει να πληρωσει?Θελει σταθερη δουλεια?Καποιον να πληρωνει το νοικι?Ειναι εγκυος με το γκομενο και o τυπος εχει λακισει και φοβαται για το μελλον?H θελει να τον κανει απλως να ζηλεψει για να τα σκασει?
Γενικα oι Πολωνεζες εχουν παντα σχεδιο,ατζεντα και χρησιμοποιουν τους αντρες σαν πιονια.

Μάλιστα! Καλά δεν πρέπει να είναι και στην πείνα για νοίκια κτλ απ' ότι βλέπω. Είναι και κάτω από 30 αν λέει κάτι αυτό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αμα δεν εχει εκτακτη αναγκη συνηθως δε γαμας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Αφού τον απογοήτευσες πρώτα Μίδα με τα πρώτα ποστ σου του είπες μετά κάποια θετικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί για να γράψετε πέντε ουσιαστικές πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν αρχίζετε και απογοητεύετε τους αναγνώστες λες και όλες οι γκόμενες θα θέλουν λεφτά, Μπέντλεϊ και τρίχες κατσαρες. Εντάξει για τα 9αρο10αρια αλλά για τις υπόλοιπες μην τρελαθουμε τώρα. Και οι μικρές δεν είναι άσχημες. Συγγενής μου μένει χρόνια στη Ρουμανία. Δεν μου έχει πει ότι είναι όλες τόσο απαιτητικές οι γκόμενες εκτός κι αν εσύ Μίδα μιλάς για τις μοντέλες που παντού έχουν τις ιδιες απαιτήσεις.
δεν μιλαω για μοντελα
Αυτα ειναι προσιτα μονο με. Ιζιτα 500 κ 1000€
Μθλαω για τα κλασικα 6,7 αρια
Οπου η πιθανοτητα επιτυχιας στις 30 κ κατω ειναι 5%
Στις 35 πλας διπλασιοζονται αλλα παλι 10% δεν φτανουν
Τα τιπς τα δινω για να εχει αυτες τις πιθανότητες επιτυχιας
Αλλιως το απολυτο 0 ειναι δεδομενο  :hi:
Υγ Το Βουκουρέστι ειναι μακραν η δυσκολοτερη πολη για γκολ οπως το ψαχνει ο Ρολογας κ τοψαχνα κι εγω προ 10ετιας
Για πουτανες επισης ειναι ακυρο το μερος διαβαστε μελη στο θρεντ Βουκουρέστι που μου γραφουν ,Αφου ΓΎΡΙΣΑΝ.οτι ειναι πιο χαλια απ οσο τους ειπα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Ευχαριστώ φίλε! Θα φιλοξενηθώ σε ένα υπερλούξ διαμέρισμα μόνος στη Παλιά Πόλη  απο έναν καλό φίλο που ανήκει στην άρχουσα τάξη, που σου έλεγε η φίλη σου!
Τα βράδια όμως θα ειμαι μόνος διότι ο φίλος μου είναι οικογεννειάρχης και όσο και κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε οτι μπορεί να με μανατζάρει με μουνιά ... δεν περνάει καν απο το μυαλό μου να του το υπονοήσω! Ότι κάνω μόνος μου απο τα μπαράκια, απο εξόδο με έναν Ροδίτη που ανέβηκε φέτος επάνω και απο το ίντερνετ! Όπως καταλαβαίνω απο αυτά που λές πρέπει να ξαναφορτώσω το Badoo!
Αντε γκλοκ κανε το πειραμα
Εχω περιεργεια πως ειναι τα πραγματα για τους μαχομενους 35αρηδες εισαγωγης
Χρησημοποιησε κ λιγο μαμπα
Ειναι μεσα κατι ελαχιστες απο Μολντοβα,οι οποιες λογω ορι θεωρουνται βλαχαδερα ειναι με πιο χαμηλο τουπε καπως,κ το βασικο πινουν,πραγμα που σημαινει ορι εχεθς σανς να γαμισεις
Απεφυγε αυστηρα την παρουσια φιλης.ειναι λουζινγκ Γκειμ ΕΝΤΕΛΏΣ...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Ευχαριστώ φίλε! Θα φιλοξενηθώ σε ένα υπερλούξ διαμέρισμα μόνος στη Παλιά Πόλη  απο έναν καλό φίλο που ανήκει στην άρχουσα τάξη, που σου έλεγε η φίλη σου!
Οι Ρουμάνοι είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι. Ρίξε του την πρόταση να σου κάνει κονέ. Τώρα τι θα σου προτείνει να γνωρίσεις αν το κάνει είναι αλλουνου πάπα ευαγγέλιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ρουμανοι και Ρουμανες εδω Γερμανια μου λενε οτι Ρουμανια γαμας χαλαρα αμα παιζεις χλιδα ,ακριβα αμαξια,κλαριναδικα(μανελε) σε Βουκουρεστι,Μαμαγια κτλ.
Το θεωρουν αυτονοητο καπως,οτι δηλαδη ετσι ειναι οι γκομενες.
Ολοι θελουν να γυρισουν Ρουμανια να γαμησουνε εστω και με τα μισα λεφτα η το τριτο απο αυτα που βγαζουν Γερμανια.Τυπικη βαλκανικη φαση.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Είμαστε εκτός τοπικ. Αλλά....μην κάνετε την τρίχα τριχιά και απογοητεύετε τον κόσμο. Όταν είχαμε πάει με Ντέρτι7 πέρσι Χριστούγεννα στο Κίεβο με αμάξι και διανυκτερευσαμε έξω από Βουκουρέστι μια νύχτα πριν συνεχίσουμε την επόμενη μέρα το ταξίδι, ανοίξαμε το Τιντερ. Ο Ντέρτι είχε ένα σωρό ματς μέσα σε λίγες ώρες με ωραία γκομενακια. Και δεν ήταν τανες αυτές. Ανοίξτε Τιντερ, Μαμπα, μπαντου και καουτσ όσοι έχετε πριν πατε και κάντε προετοιμασία. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές και θα τα ξαναγράψουμε για τους καινούριους πορνοταξιδευτες και Λαβ τουριστες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι Ρουμάνοι είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι. Ρίξε του την πρόταση να σου κάνει κονέ. Τώρα τι θα σου προτείνει να γνωρίσεις αν το κάνει είναι αλλουνου πάπα ευαγγέλιο.
Αφού σε πρόλαβα πριν το πεις! Δεν υπάρχει τέτοιου είδους σχέση και δεν μπλέκω επαγγελματικά με γκομενικά!
Ο άνθρωπος είναι παραδοσιακός και έχει και μουνάρα κόρη που επιθυμεί για αυτή να βρεί ένα καλό παιδί Ρουμάνο όπως και αυτός πιστευει οτι θα βρώ μια καλή κοπέλα απο το μέρος μου... Που να ήξερε... :headbang:
Το μόνο που έχω θάρρος να του ζητήσω είναι μια απο τις τρεις Aston Martin που έχει στο γκαράζ του για 1-2 βράδια να σκάσω με κάτι τέτοιο στα κλαμπ! Του είχα προτείνει να του δώσω το δικό μου αμάξι στη Ρόδο οπότε έχω το θάρρος να του τα προτείνω ! Θα έχει και ρουμάνικες πινακίδες και θα είμαι οκ πιστευω! Αν και δεν μου άρεσαν πολύ οι δρόμοι στο κέντρο! Πολύ χάος!
Όσο για το Τίντερ... απογοήτευση σκέτη.. Έχω το plus και σταυρώνει 1 ματς στα 200 like και αυτό δεν απαντάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom