Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μύστη, εσένα σκεφτόμουν όταν έβλεπα το βίντεο και αυτά που κατά καιρούς έγραψες, όπως εδώ...  Τελικά υπάρχει δόση αλήθειας όση σάλτσα και να βάζεις.

:headbang2:

Φυσικα και ειναι αληθεια οσα γραφω.Απλα τα παρουσιαζω σε καρτουν φαση,σλαβικα μουνολιβαδα,σβερκοι κτλ.
Αμα αυτο ειχε γινει σε δυτικη χωρα,θα ειχε απολυθει ο CEO,κανα δυο υπαλληλοι,θα ειχαν τιμωρηθει οι θεατες και θα ειχαν θεσει υπο περιορισμο το πουτανακι.
Γενικως στις σλαβικες χωρες οι γκομενες εχουν απολυτη ευκαιρια να εκδηλωθουν ως γυναικες,ο,τι βιτσιο εχουν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να είμαι σωστός και για την ιστορία πρέπει να πω ότι τελικά η κοπελιά με γείωσε. Χρησιμοποίησα την μέθοδο που πρότεινε ο Glock αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Θα δούλεψε η καβάτζα καλά απ' ότι φάνηκε. Τώρα βέβαια θα δώσω <<αέρα>> στον Kman2 έναντι του Glock αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό. Το πάθημα έγινε μάθημα για άλλη φορά που θα την πληρώσει η επόμενη για πάρτη της :grin: 
Οι πιθανότητες από την στιγμή που δεν την βρήκες όταν ήρθε και πήγε σε άλλον ήταν λίγες...
Κατά τον Κμαν δεν έπρεπε να γράψεις τίποτα και ίσως έγραφε αυτή
Κατά εμένα έπρεπε να την καλέσεις με τα πράγματα στη γειτονιά σου.. Μια λεπτομέρεια που δεν είπα Αλλά δείχνει έλλειψη εμπειρίας είναι ότι δεν στέλνεις πρωί πρωί όταν η άλλη ακόμα πονάει από τα γαμήσια Αλλά προς απόγευμα ....
Αλλά και πάλι χαμένη υπόθεση!
Η ιστορία αυτή άλλη μια φορά έδειξε πως η σύγχρονη γυναίκα του ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και των σοσιαλ  μίντια δεν πιάνεται με κανέναν συμβατικό τρόπο... Όλα γίνονται στιγμιαία και Σύμφωνα με τη καυλα της στιγμής..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι πιθανότητες από την στιγμή που δεν την βρήκες όταν ήρθε και πήγε σε άλλον ήταν λίγες...
Κατά εμένα έπρεπε να την καλέσεις με τα πράγματα στη γειτονιά σου.. Μια λεπτομέρεια που δεν είπα Αλλά δείχνει έλλειψη εμπειρίας είναι ότι δεν στέλνεις πρωί πρωί όταν η άλλη ακόμα πονάει από τα γαμήσια Αλλά προς απόγευμα ....
Η ιστορία αυτή άλλη μια φορά έδειξε πως η σύγχρονη γυναίκα του ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και των σοσιαλ  μίντια δεν πιάνεται με κανέναν συμβατικό τρόπο... Όλα γίνονται στιγμιαία και Σύμφωνα με τη καυλα της στιγμής..

Μπα,οι Πολωνεζες τα κανουν ολα σκοπιμα.Χρησιμοποιουν αντρες οπως προανεφερα για pivots.Τον εναν τον εχουν για αυτο,τον αλλο για κατι αλλο.Οσο εισαι χρησιμος σε κρατανε.
Εχουν ενα πλανο που περιλαμβανει και αλλους και για αυτο δεν ειναι προβλεψιμες.Απο τη δικη τους σκοπια εχει λογικη.
Σου λεει να τον κρατησω αυτον,ωστε αν ο αλλος αποδειχτει σκαρτος η επικινδυνος η κανει μαλακιες να εχω καβαντζα.
Εκει αρχιζουν τα απεριοριστα ψεμματα.Ψευδονται οπως αναπνεουν.Σιγα μην κοιμηθηκε στο αυτοκινητο.Απλα δεν ομολογει τι εκανε για να διατηρησει και τον αλλον με ελπιδες και να μπορεσει να τον χρησιμοποιησει.

Εγω τις Πολωνεζες που εχω τις εχω μονο για booty call,δεν μπλεκω με το τρελοκομειο.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Η ιστορία αυτή άλλη μια φορά έδειξε πως η σύγχρονη γυναίκα του ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και των σοσιαλ  μίντια δεν πιάνεται με κανέναν συμβατικό τρόπο... Όλα γίνονται στιγμιαία και Σύμφωνα με τη καυλα της στιγμής..

Προτίμησα την δική σου πρόταση χωρίς να μετανιώνω. Ηταν χαμένη υπόθεση όταν για 2 ημέρες δεν με είχε ενοχλήσει. ίσως έπρεπε να στείλω ποιο αργά μνμ αλλά ήταν μιάμιση μέρα μπροστά οπότε ο χρόνος δεν επέτρεπε και πολλά. Όπως και να έχει έκανα μαλακία να φύγω, παρ' όλο που το είχα αναφέρει πριν έρθει ότι είχα φόβο μην έρθει και μου χτυπάει τα κουδούνια.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Μπα,οι Πολωνεζες τα κανουν ολα σκοπιμα.Χρησιμοποιουν αντρες οπως προανεφερα για pivots.Τον εναν τον εχουν για αυτο,τον αλλο για κατι αλλο.Οσο εισαι χρησιμος σε κρατανε.
Εχουν ενα πλανο που περιλαμβανει και αλλους και για αυτο δεν ειναι προβλεψιμες.Απο τη δικη τους σκοπια εχει λογικη.
Σου λεει να τον κρατησω αυτον,ωστε αν ο αλλος αποδειχτει σκαρτος η επικινδυνος η κανει μαλακιες να εχω καβαντζα.
Εκει αρχιζουν τα απεριοριστα ψεμματα.Ψευδονται οπως αναπνεουν.Σιγα μην κοιμηθηκε στο αυτοκινητο.Απλα δεν ομολογει τι εκανε για να διατηρησει και τον αλλον με ελπιδες και να μπορεσει να τον χρησιμοποιησει.

Εγω τις Πολωνεζες που εχω τις εχω μονο για booty call,δεν μπλεκω με το τρελοκομειο.

Εννοείτε ότι δεν θα κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο. Απλά είχε την εναλλακτική έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα. Ε δε νομίζω ξαφνικά να με θεωρεί καβάτζα και να μου στείλει μνμ από Πολωνία και να μου λέει τι κάνεις ή πότε θα έρθεις. Άν δω και αυτό...τι να πω είναι σκέτο τρελοκομείο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εννοείτε ότι δεν θα κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο. Απλά είχε την εναλλακτική έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα. Ε δε νομίζω ξαφνικά να με θεωρεί καβάτζα και να μου στείλει μνμ από Πολωνία και να μου λέει τι κάνεις ή πότε θα έρθεις. Άν δω και αυτό...τι να πω είναι σκέτο τρελοκομείο.

Εννοειται οτι θα σου στειλει μηνυμα απο την Πολωνια.Απλα αν δεν εστελνες θα σου εστελνε νωριτερα.
Τωρα θα περιμενει λιγο να ξεθυμωσεις και μετα θα σου στειλει.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Εννοειται οτι θα σου στειλει μηνυμα απο την Πολωνια.Απλα αν δεν εστελνες θα σου εστελνε νωριτερα.

Λοιπόν Kman2 επειδή από αυτά που γράφεις όπως και ο Glock βέβαια στις τόσες σελίδες που έχω διαβάσει αρχίζεις να με κάνεις να ανησυχώ γιατί έχετε πέσει μέσα σε όλα. Κατάλαβα.... θα μου κλεφτεί ότι δεν είχε σήμα και...και...και...αν μου στείλει λοιπόν που δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω θα σας ενημερώσω με αυτά που θα βρει να μου πει. Το κάρφωμα θα της το έριχνα βέβαια για την καβλώφατσα που έχει. Να πω εδώ ότι είναι 26 και εγώ 38. Αυτές δεν διαλέγουν μικρότερους από εμένα? Βέβαια με κάνεις 30 άνετα  ;)
Θα μου πεις, θα έχει πλάσει στο καμένο μυαλό της το ανάλογο παραμύθι γιατί με διάλεξε :cheesy:    

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

kman2 παρε ενα βιντεακι αφιερωμα με μια πολονεζα που τον τρωει απο το σκυλο της  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λοιπόν Kman2 επειδή από αυτά που γράφεις όπως και ο Glock βέβαια στις τόσες σελίδες που έχω διαβάσει αρχίζεις να με κάνεις να ανησυχώ γιατί έχετε πέσει μέσα σε όλα. Κατάλαβα.... θα μου κλεφτεί ότι δεν είχε σήμα και...και...και...αν μου στείλει λοιπόν που δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω θα σας ενημερώσω με αυτά που θα βρει να μου πει. Το κάρφωμα θα της το έριχνα βέβαια για την καβλώφατσα που έχει. Να πω εδώ ότι είναι 26 και εγώ 38. Αυτές δεν διαλέγουν μικρότερους από εμένα? Βέβαια με κάνεις 30 άνετα  ;)
Θα μου πεις, θα έχει πλάσει στο καμένο μυαλό της το ανάλογο παραμύθι γιατί με διάλεξε :cheesy:    

Μα τι ασχολεισαι?Αφου δεν ενδιαφερεται για εσενα αλλα για τη χρησιμοτητα που παρεχεις.
Γενικα oι Eλληνες κολλανε.Δεν το καταλαβαινω αυτο.Αν βρει αλλον παροχο στεγης,βρισκεις και εσυ αλλο θηραμα.
Αυτη σε ξεφτιλισε δε θα επρεπε να ασχολεισαι.Μονο αν ερθει καρφι στον πουτσο σου χωρις περιττους προλογους και κονξες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.656
Οι Ρουμανοι και Ρουμανες εδω Γερμανια μου λενε οτι Ρουμανια γαμας χαλαρα αμα παιζεις χλιδα ,ακριβα αμαξια,κλαριναδικα(μανελε) σε Βουκουρεστι,Μαμαγια κτλ.
Το θεωρουν αυτονοητο καπως,οτι δηλαδη ετσι ειναι οι γκομενες.
Ολοι θελουν να γυρισουν Ρουμανια να γαμησουνε εστω και με τα μισα λεφτα η το τριτο απο αυτα που βγαζουν Γερμανια.Τυπικη βαλκανικη φαση.
αυτα ισχυουν οπως στα λενε αν εισαι ρουμανος
αν εισαι ξενος ΔΕΝ ισχυει
μονο καμμια κοντουλα με 50ευρω ξεπετα του 20λεπτου παιζει
υγ.οταν μιλαμε για ακριβα αμαξια κλπ μιλαμε για τζιπ απο 2010 κ μετα για να κανεις καποια φιγουρα,ναχεις μια αισθηση
οχι τιποτα λαζογερμανικες μπεεμ μβε του 2000
φυσικα γεματος ο τοπος ειναι απο τετοια κι απο τοπικους γαμπρους
κ φυσικ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕς πολεις
σε χωρια κ κωμοπολεις που εννουν αυτοι οτι γαμανε ειναι αδυνατον να πεχτει ξενος,ακομα κι αν μιλα την γλωσσα
:hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.656
Είμαστε εκτός τοπικ. Αλλά....μην κάνετε την τρίχα τριχιά και απογοητεύετε τον κόσμο. Όταν είχαμε πάει με Ντέρτι7 πέρσι Χριστούγεννα στο Κίεβο με αμάξι και διανυκτερευσαμε έξω από Βουκουρέστι μια νύχτα πριν συνεχίσουμε την επόμενη μέρα το ταξίδι, ανοίξαμε το Τιντερ. Ο Ντέρτι είχε ένα σωρό ματς μέσα σε λίγες ώρες με ωραία γκομενακια. Και δεν ήταν τανες αυτές. Ανοίξτε Τιντερ, Μαμπα, μπαντου και καουτσ όσοι έχετε πριν πατε και κάντε προετοιμασία. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές και θα τα ξαναγράψουμε για τους καινούριους πορνοταξιδευτες και Λαβ τουριστες.
ναι κ μετα τα ματς κ το ντειτ του τιντερ  τι εγινε?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.656
Δε χρειαζεται τοση πολυ επικοινωνια. Μια δυο στελενεις φωτο, τηλ whatsapp οτιδηποτε και ασ την να αποφασισει. Αμα θελει θα παει απο μονο του, αν οχι τοτε δεν εχει νοημα να το κουραζεις αλλο.
σωστος ο νεος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.656
Οι Ρουμάνοι είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι. Ρίξε του την πρόταση να σου κάνει κονέ. Τώρα τι θα σου προτείνει να γνωρίσεις αν το κάνει είναι αλλουνου πάπα ευαγγέλιο.
ΜΛΜ.....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.094
Πόντοι
2.356
Καλως τον ρουμανοφιλο :grin:
χρονια και ζαμανια ...  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.656
Αφού σε πρόλαβα πριν το πεις! Δεν υπάρχει τέτοιου είδους σχέση και δεν μπλέκω επαγγελματικά με γκομενικά!
Ο άνθρωπος είναι παραδοσιακός και έχει και μουνάρα κόρη που επιθυμεί για αυτή να βρεί ένα καλό παιδί Ρουμάνο όπως και αυτός πιστευει οτι θα βρώ μια καλή κοπέλα απο το μέρος μου... Που να ήξερε... :headbang:
Το μόνο που έχω θάρρος να του ζητήσω είναι μια απο τις τρεις Aston Martin που έχει στο γκαράζ του για 1-2 βράδια να σκάσω με κάτι τέτοιο στα κλαμπ! Του είχα προτείνει να του δώσω το δικό μου αμάξι στη Ρόδο οπότε έχω το θάρρος να του τα προτείνω ! Θα έχει και ρουμάνικες πινακίδες και θα είμαι οκ πιστευω! Αν και δεν μου άρεσαν πολύ οι δρόμοι στο κέντρο! Πολύ χάος!
Όσο για το Τίντερ... απογοήτευση σκέτη.. Έχω το plus και σταυρώνει 1 ματς στα 200 like και αυτό δεν απαντάει...
Ο φλιρτερ γραφει μπουρδες
ετσι οπως τα βλπεις ειναι
μια στις 200 κι αν....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.094
Πόντοι
2.356
^ σε εστειλα ρε συ το καλοκαιρι αλλα μου εβγαζε οτι δεν ειναι ενεργο πλεον ...
οκ θα ξαναπροσπαθησω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.656
ο λαμπης εφυγε απο πανω κισινιοφ  οριστικα
μαλλον το ξερεις ε?

Stories