ναι , μαζι ημασταν σχεδον ολο το καλοκαιρι πανω.ο λαμπης εφυγε απο πανω κισινιοφ οριστικα
μαλλον το ξερεις ε?
στελνω πμ σε λιγο
ναι , μαζι ημασταν σχεδον ολο το καλοκαιρι πανω.ο λαμπης εφυγε απο πανω κισινιοφ οριστικα
μαλλον το ξερεις ε?
Στα 37 του ήθελε να του κάθονται πιπίνια και μάλιστα καλής εμφάνισης και μάλιστα χωρίς λεφτά;
Ποιος νομίζει ότι είναι,ο Bon Jovi;
Καλά τα έγραψε,έτσι ειναι πλέον..
Όπως καλά τα γράφει και ο από κάτω ότι η γενια των κινητων,της δυτικοποίησης και του ψευτοφεμινισμου εχει γαμήσει κι άλλες χωρες.
Στον αντίποδα,την εξαίρεση κάνουν άντρες που έχουν πολύ δυνατή εμφάνιση και θα μπορούσαν να γαμάνε και να δέρνουν,αλλά για χ,ψ, διαφορετικούς λόγους(βλάκες,φλώροι,loosers,άκυροι γενικά)το πικ τους είναι κανένα μεθυσμένο 7άρι πριν 10 χρόνια ένα βράδυ στην Αμοργό.
Επίσης ο κόσμος είναι τεμπέλης και έχει φλωροποιηθεί.
Κοίτα τι γράφουν οι άλλοι στο thread της μετανάστευσης.
Ο καιρός,η μοναξια,το σκοτάδι,το φαγητό,oι φίλοι μου,το ταπεράκι της μάνας μου..
Beta που δεν αγωνίζονται για την ίδια τους τη ζωή,θα αγωνιστούν για το καυλί τους;
Θυμάμαι που έγραφες για το ατελείωτο περπάτημα μέσα στο κρύο κατά τη διάρκεια streetgame.
Έχω περπατήσει πάρα πολύ σε streetgame,χιλιόμετρα ατελειωτα,είναι ότι πιο κοντινό στην αντρική μας φύση,ότι πιο κοντινό σε κυνήγι.
Τις γέφυρες στην Μπρατισλάβα 4-5 φορές την ίδια μέρα,Πράγα ζιγκ-ζαγκ σε όλες τις γέφυρες,Khreshchatyk και μάζεμα τηλεφώνων.
Κι ας μην το σηκώσουν οι μισες,κι ας κάτσει τελικά μόνο μία,σημασία καμία δεν έχει.
Το κυνήγι μετράει,το παιχνίδι,τα μάτια,οι λέξεις,οι μυρωδιες.
Τόσοι ξεχωριστοί άνθρωποι,τόσες τουρίστριες,τόσες φυλες,γνώση μαζεμένη,πλούτος.
Και το streetgame ειναι σχολείο.
Μαθαίνεις τους ανθρώπους,λύνεσαι και εσύ,μαθαίνεις τον εαυτό σου καλύτερα.
Άσε που μετά από ένα σημείο δεν έχει να κάνει με κρύο,πείνα ή κούραση,απλά συνεχίζεις να περπατάς γιατί μυρίζεις το μουνί και συνεχίζεις σαν ντοπαρισμένος.
Και ποιος σου είπε ρε Βαλκάνιε ότι η δυνατή εμφάνιση είναι ατού σ΄έναν άντρα;Εγώ από αυτά που βλέπω στην Ελλάδα,οι πιο ωραίες γκόμενες τα έχουν με άσχημους ή έστω συνηθισμένους.Όπως βλέπω και παρα πολλές από Ανατ.Ευρώπη να προτιμούν κάτι καράφλες ποντιοκέφαλους συμπατριώτες τους παρα όμορφους Έλληνες.Ε δεν μπορεί όλοι οι όμορφοι να είναι φλώροι και looser.Άμα και οι γυναίκες δεν δίνουν λίγο θάρρος στον άλλο να πλησιάσει,δεν φταίει αυτός.Φλώρος είναι όποιος δεν την πέφτει σε μια γκόμενα που τον κοιτάει.
Για το streetgame,πες μου σε ποια χώρα πλέον μπορείς να βγάλεις έτσι γκόμενα και θα πάω αύριο να ξεσκιστώ στο περπάτημα.Για το 2017 μιλάμε,όχι για τα μετακομμουνιστικά χρόνια.
Και ποιος σου είπε ρε Βαλκάνιε ότι η δυνατή εμφάνιση είναι ατού σ΄έναν άντρα;
Ήταν έξυπνος και γάμησε πάνω από τις προδιαγραφές του,κυρίως αυτή της καταγωγής,αν και το έπαιζε πολύ έξυπνα αμερικανάκι..
Αν στην εποχή που άρχισε τη δράση του, επικρατούσε ο αντιγυφτισμός που επικρατεί σήμερα στις Σλαβικές χώρες,θα έτρωγε χλέπες στη μάπα.
Είναι κάποιοι άνθρωποι που λόγω μυαλού,ταλέντου,επιτυχίας,οξυδέρκειας,συγκυριών,
γίνονται η εξαίρεση του κανόνα και ξεφευγουν από τα όρια που τους επέβαλλε η φύση τους.
Τρανό παράδειγμα ο Woodman που έχει γαμήσει ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ,ενώ αν παρέμενε στο αρχικό του επάγγελμα στην αστυνομία,θα πλήρωνε για να γαμήσει έτσι γλίτσας όπως είναι..
Ο Rosenberg ή ο Alex ο αδελφός της Neesa Devil και άλλοι,θα γαμούσαν έτσι κι αλλιώς..
Με κάμερα ή χωρίς.
Στον αντίποδα,την εξαίρεση κάνουν άντρες που έχουν πολύ δυνατή εμφάνιση και θα μπορούσαν να γαμάνε και να δέρνουν,αλλά για χ,ψ, διαφορετικούς λόγους(βλάκες,φλώροι,loosers,άκυροι γενικά)το πικ τους είναι κανένα μεθυσμένο 7άρι πριν 10 χρόνια ένα βράδυ στην Αμοργό.
Επίσης ο κόσμος είναι τεμπέλης και έχει φλωροποιηθεί.
Κοίτα τι γράφουν οι άλλοι στο thread της μετανάστευσης.
Ο καιρός,η μοναξια,το σκοτάδι,το φαγητό,oι φίλοι μου,το ταπεράκι της μάνας μου..
Beta που δεν αγωνίζονται για την ίδια τους τη ζωή,θα αγωνιστούν για το καυλί τους;
Θυμάμαι που έγραφες για το ατελείωτο περπάτημα μέσα στο κρύο κατά τη διάρκεια streetgame.
Έχω περπατήσει πάρα πολύ σε streetgame,χιλιόμετρα ατελειωτα,είναι ότι πιο κοντινό στην αντρική μας φύση,ότι πιο κοντινό σε κυνήγι.
Τις γέφυρες στην Μπρατισλάβα 4-5 φορές την ίδια μέρα,Πράγα ζιγκ-ζαγκ σε όλες τις γέφυρες,Khreshchatyk και μάζεμα τηλεφώνων.
Κι ας μην το σηκώσουν οι μισες,κι ας κάτσει τελικά μόνο μία,σημασία καμία δεν έχει.
Το κυνήγι μετράει,το παιχνίδι,τα μάτια,οι λέξεις,οι μυρωδιες.
Τόσοι ξεχωριστοί άνθρωποι,τόσες τουρίστριες,τόσες φυλες,γνώση μαζεμένη,πλούτος.
Και το streetgame ειναι σχολείο.
Μαθαίνεις τους ανθρώπους,λύνεσαι και εσύ,μαθαίνεις τον εαυτό σου καλύτερα.
Άσε που μετά από ένα σημείο δεν έχει να κάνει με κρύο,πείνα ή κούραση,απλά συνεχίζεις να περπατάς γιατί μυρίζεις το μουνί και συνεχίζεις σαν ντοπαρισμένος.
Αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας,άσε που δεν το θεωρώ και το τόσο υγιές που είμαστε τόσο μουνοεξαρτημένοι.Και στη δουλειά μου θα ήμουν χίλιες φορές καλύτερος,αν δεν με αποσπούσε τόσο το μουνί.
δεν μου αφήνεις κανένα περιθωριο να αντεπιχειρηματολογήσω,μιας και θεωρώ ότι η εμφάνιση ήταν,είναι και θα ειναι το διαβατήριο και για τα δύο φύλλα,σε όποια χώρα και αν αναφερόμαστε.
Δεν έγραψα ότι όλοι οι όμορφοι είναι φλώροι και looser.
Αντεπαρέβαλα τον Woodman που ως άσχημος με την ευρηματικότητά του έκανε την υπέρβαση,σε αντίθεση με διάφορους ομορφους από τη φύση τους που όμως λόγω άλλων ελλειμάτων(μυαλό,χιούμορ,κ.λ.π.) πέτυχαν λιγότερα.
Εξαίρεση στον κανονα και οι 2 αυτές κατηγοριες ανθρωπων.
O roosh στα 37 παραδεχεται ανοιχτα οτι τον πινει πλεον Πολωνια.Οι Πολωνεζες εχουν πλεον δυσκολεψει λεει.
Ο τυπος θα τραβαει τα βυζια του.Αφησε καλη δουλεια ΗΠΑ για να αρδευσει σε ανατολικες χωρες και τωρα ειναι αφραγκος,αγαμητος,χωρις οικογενεια,χωρις μελλον.
Καμια σχεση με Βαλκανιους πουτσαραδες.Εχουμε επικρατησει κατα κρατος.
ΟΙ τιμες στο odloty ειναι οκ ???η ειναι μουφα δηλ . ζητανε παραπανω??απο οτι γραφει
οκ ευχαριστωΟι τιμές είναι το μόνο που είναι ο.κ.,αν και μου έχει κάτσει βλήμα που η αγγελία της έγραφε 150 zloty για σεξ,την πήρα τηλέφωνο,επιβεβαίωσε τις υπηρεσίες και όταν πήγα στο διαμέρισμά της μου είπε ότι κατάλαβα λάθος και ότι 150 είναι για μασάζ και 250 για σεξ.
Εκεί εφάρμοσα διεθνείς κανόνες body language αγιοκοιτάζοντάς > την και σε 5 δευτερόλεπτα μου είπε σε Αγγλικα του κώλου:"Οκ,you nice guy,Sex"
Η μεγαλύτερη φόλα στο odloty είναι να μην είναι οι γκόμενες οι εικονιζόνενες,να ειναι 10 χρόνια μεγαλύτερες,να κλέβουν ώρα,κ.λ.π.
δηλαδή κλασσική Πολωνική πουτανοσκηνή.
Όταν είχα ασχοληθεί με roksa και odloty,νομίζω κάποιες αγγελίες ήταν verified.Καλύτερα να ασχοληθείς μόνο με αυτές.
Α,ναι...Και ετοιμασου για συνεννόηση με νοηματικη.
Αγγλικά ούτε μια στις δέκα..
Ειμαι off-topic αλλα απο που βρηκες αυτα τα στοιχεια? Στη καλυτερη των περιπτώσεων να ειναι αναποδα.Απο Ρουμανα παντως που ηταν ξεναγος και μεσα στα κολπα μου ειπε για τα λεφτα που εχει κανει εκει η αρχουσα ταξη.
Πραγματικα στο Βουκουρεστι εχει γειτονιες που ο τελευταιος εκει περα εχει cayen ..
Αυτη υποστηριζει οτι η Ρουμανια θα εχει κριση δεκα φορες σαν την Ελλαδα γιατι ολο το χρημα εχει παει σε αμαξια και σπιτια και οτι θα πεσει μεγαλη φτωχια.
Παντως αυτο που βλεπω εγω για φετος ειναι τρελη αναπτυξη μονο φετος το αεπ τους ανεβηκε 6%!! ενω εδω το κοπροσκυλο ο Αλεκσις πανηγυριζει για το 0,6!
Επισης βλεπω οτι βασιζονται και στο δευτερογενη τομεα πολυ οποτε μαλλον για μπαρουφες μου φαινονται τα λογια της ξεναγου
Economy of Romania
GDP
Increase $197.004 billion (nominal, 2017)
Increase $467.436 billion (PPP, 2017)
GDP rank 41st (PPP, 2017)
GDP growth
Increase 6% (2017)[2]
GDP per capita
Increase $23,709.349 (PPP; 2017) [3]
GDP by sector
agriculture: 11.8%; industry: 36.1; services: 52.1% (2015 est.)
GDP by sector
agriculture: 11.8%; industry: 36.1; services: 52.1% (2015 est.)
Economy of Greece
GDP Decrease$194.248 billion (nominal, 2016)
Increase$289.398 billion (PPP, 2016)
GDP rank 47 (nominal, 2016)
55 (PPP, 2016)[5]
GDP growth
Increase0.8% (Q2 2017 est., year-on-year)[6][7]
GDP per capita
Decrease$17,901 (nominal, 2016)[3]
Increase$26,669 (PPP, 2016)[3]
GDP by sector
services: 82.8%; industry: 13.3%; agriculture: 3.9% (2015 est.)
Romania GDP rank 41st (PPP, 2017)
Greece GDP rank 47 (nominal, 2016)
Τα λογια περιττα...