Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
O roosh στα 37 παραδεχεται ανοιχτα οτι τον πινει πλεον Πολωνια.Οι Πολωνεζες εχουν πλεον δυσκολεψει λεει.

Ο τυπος θα τραβαει τα βυζια του.Αφησε καλη δουλεια ΗΠΑ για να αρδευσει σε ανατολικες χωρες και τωρα ειναι αφραγκος,αγαμητος,χωρις οικογενεια,χωρις μελλον.
Καμια σχεση με Βαλκανιους πουτσαραδες.Εχουμε επικρατησει κατα κρατος.

Κοιταξτε τι εγραφε το ιδιο ατομο το 2012 οταν θεοποιουσε τις Πολωνεζες.

Και τι του εγραφα εγω στο θρεντ 5 χρονια πριν.

I agree with the above although there are more negative sides on polish girls:
1.Very gullible easily believing fairy tales.It can be sometimes annoying they cannot dicern the fraud when it is clearly obvious.This makes them easy preys for some guys who have no luck with other nationalities.
2.Very often lying.They can lie about everything and in your face.
3.Often in a slavic blue mode.Suffering from sth describing their diseases.
4.Poor judgement of certain conditions.
5.Attempt to extract material offers from several guys.Many get sponsored but they try to hide it.
6.Giving chances to guys who tell them the most ridiculous things.I have overheard phone calls to girls when they were at my home and the stupidity of the guys talking to them was unbelievable.They did not reject them straight however.I do not understand how they put up with so low level.I also experienced blatant lying of guys talking to them and polish girls eating it up.I do not understand how they are not warned beforehand.
7.No shame.They have no morals or whatever they will do whatever they feel is good at the moment or beneficial for them.Moving between several boyfriends fast changing them like T-shirts.It is deadly mistake to fall in love with them kamaki speaking.

Τι γραφει τωρα ο roosh το 2017.

2. Prone to cheating. There is no other country in the world that I've been to or otherwise heard of that has women more likely to cheat on their partners than Poland. Combined with point 1, they definitely won't make ideal wives unless you find some sort of exception. If a Polish girl only banged you once or twice and disappeared, it's because she has a boyfriend (or even husband).

Δηλαδή το 2017 έφτασε στο συμπέρασμα που ήδη επεσήμαινα το 2012.Για να φτάσει να καταλάβει τι παίζει χρειάστηκε να ζήσει 7 χρόνια στην Πολωνία.
Ομως νομίζει ακόμα οτι οι Πολωνέζες άλλαξαν από τότε,οτι τότε ήταν αθώες και καλές κοπέλες.
Επίσης δεν έλαβε υπόψιν την επισήμανση που έχω κάνει δεκάδες φορές οτι άμα περάσεις τα 35 χάνεις το edge στην Πολωνία αφού παύουν να σε βλέπουν σα μελλοντικό γαμπρό.

Συνεπώς το bourdela είναι πλέον στην πρωτοπορία,είμαστε τουλάχιστον 5 χρόνια μπροστά από οποιοδήποτε άλλο σεξοφόρουμ στα θέματα ανατολικής Ευρώπης.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Στα 37 του ήθελε να του κάθονται πιπίνια και μάλιστα καλής εμφάνισης και μάλιστα χωρίς λεφτά;
Ποιος νομίζει ότι είναι,ο Bon Jovi;

Καλά τα έγραψε,έτσι ειναι πλέον..
Όπως καλά τα γράφει και ο από κάτω ότι η γενια των κινητων,της δυτικοποίησης και του ψευτοφεμινισμου εχει γαμήσει κι άλλες χωρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στα 37 του ήθελε να του κάθονται πιπίνια και μάλιστα καλής εμφάνισης και μάλιστα χωρίς λεφτά;
Ποιος νομίζει ότι είναι,ο Bon Jovi;

Καλά τα έγραψε,έτσι ειναι πλέον..
Όπως καλά τα γράφει και ο από κάτω ότι η γενια των κινητων,της δυτικοποίησης και του ψευτοφεμινισμου εχει γαμήσει κι άλλες χωρες.

Για Ουκρανια αντεχει ακομα κανα δυο χρονακια να πουλαει το παραμυθι.Τον βλεπω να μεταναστευει Οντεσσα μεχρι να κρεμασει παπουτσια και να γυρισει ΗΠΑ να αναμετρηθει με τις φεμινιστριες φακλανες.
Αν και εχει σκεφτει να τα παρατησει εντελως και να μεταφερει τον πυρσο στις επομενες γενιες.

www.rooshv.com/its-a-mistake-to-always-play-defense]http://www.rooshv.com/its-a-mistake-to-always-play-defense[/url]

Τον βλέπω να κάνει ηρωική έξοδο με αυτοανάφλεξη.Φανατικός όπως οι ισλαμιστές συμπατριώτες του θα κάνει την επίθεση στο φεμικατεστημένο και θα καταλήξει φυλακή.

Εδώ οι φεμινίστριες τον λούζουν με μπύρα στο Μόντρεαλ που πήγε να πουλήσει μαγκιά,και οι λευκοί ιππότες επευφημούν και τον παίρνουν στο κατόπι.

Φαντάσου να ήταν εκεί κανας Βαλκάνιος ψωλαράς.Θα μοίραζε τα μπουκέτα βροχή.Αλλά ο roosh μάσησε και έκτοτε έγινε irrelevant.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ήταν έξυπνος και γάμησε πάνω από τις προδιαγραφές του,κυρίως αυτή της καταγωγής,αν και το έπαιζε πολύ έξυπνα αμερικανάκι..

Αν στην εποχή που άρχισε τη δράση του, επικρατούσε ο αντιγυφτισμός που επικρατεί σήμερα στις Σλαβικές χώρες,θα έτρωγε χλέπες στη μάπα.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που λόγω μυαλού,ταλέντου,επιτυχίας,οξυδέρκειας,συγκυριών,
γίνονται η εξαίρεση του κανόνα και ξεφευγουν από τα όρια που τους επέβαλλε η φύση τους.

Τρανό παράδειγμα ο Woodman που έχει γαμήσει ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ,ενώ αν παρέμενε στο αρχικό του επάγγελμα στην αστυνομία,θα πλήρωνε για να γαμήσει έτσι γλίτσας όπως είναι..

Ο Rosenberg ή ο Alex ο αδελφός της Neesa Devil και άλλοι,θα γαμούσαν έτσι κι αλλιώς..
Με κάμερα ή χωρίς.

Στον αντίποδα,την εξαίρεση κάνουν άντρες που έχουν πολύ δυνατή εμφάνιση και θα μπορούσαν να γαμάνε και να δέρνουν,αλλά για χ,ψ, διαφορετικούς λόγους(βλάκες,φλώροι,loosers,άκυροι γενικά)το πικ τους είναι κανένα μεθυσμένο 7άρι πριν 10 χρόνια ένα βράδυ στην Αμοργό.

Επίσης ο κόσμος είναι τεμπέλης και έχει φλωροποιηθεί.
Κοίτα τι γράφουν οι άλλοι στο thread της μετανάστευσης.
Ο καιρός,η μοναξια,το σκοτάδι,το φαγητό,oι φίλοι μου,το ταπεράκι της μάνας μου..
Beta που δεν αγωνίζονται για την ίδια τους τη ζωή,θα αγωνιστούν για το καυλί τους;

Θυμάμαι που έγραφες για το ατελείωτο περπάτημα μέσα στο κρύο κατά τη διάρκεια streetgame.
Έχω περπατήσει πάρα πολύ σε streetgame,χιλιόμετρα ατελειωτα,είναι ότι πιο κοντινό στην αντρική μας φύση,ότι πιο κοντινό σε κυνήγι.
Τις γέφυρες στην Μπρατισλάβα 4-5 φορές την ίδια μέρα,Πράγα ζιγκ-ζαγκ σε όλες τις γέφυρες,Khreshchatyk και μάζεμα τηλεφώνων.
Κι ας μην το σηκώσουν οι μισες,κι ας κάτσει τελικά μόνο μία,σημασία καμία δεν έχει.
Το κυνήγι μετράει,το παιχνίδι,τα μάτια,οι λέξεις,οι μυρωδιες.
Τόσοι ξεχωριστοί άνθρωποι,τόσες τουρίστριες,τόσες φυλες,γνώση μαζεμένη,πλούτος.

Και το streetgame ειναι σχολείο.
Μαθαίνεις τους ανθρώπους,λύνεσαι και εσύ,μαθαίνεις τον εαυτό σου καλύτερα.
Άσε που μετά από ένα σημείο δεν έχει να κάνει με κρύο,πείνα ή κούραση,απλά συνεχίζεις να περπατάς γιατί μυρίζεις το μουνί και συνεχίζεις σαν ντοπαρισμένος.

Αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας,άσε που δεν το θεωρώ και το τόσο υγιές που είμαστε τόσο μουνοεξαρτημένοι.Και στη δουλειά μου θα ήμουν χίλιες φορές καλύτερος,αν δεν με αποσπούσε τόσο το μουνί.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στον αντίποδα,την εξαίρεση κάνουν άντρες που έχουν πολύ δυνατή εμφάνιση και θα μπορούσαν να γαμάνε και να δέρνουν,αλλά για χ,ψ, διαφορετικούς λόγους(βλάκες,φλώροι,loosers,άκυροι γενικά)το πικ τους είναι κανένα μεθυσμένο 7άρι πριν 10 χρόνια ένα βράδυ στην Αμοργό.

Ο καιρός,η μοναξια,το σκοτάδι,το φαγητό,oι φίλοι μου,το ταπεράκι της μάνας μου..
Beta που δεν αγωνίζονται για την ίδια τους τη ζωή,θα αγωνιστούν για το καυλί τους;

Θυμάμαι που έγραφες για το ατελείωτο περπάτημα μέσα στο κρύο κατά τη διάρκεια streetgame.
Έχω περπατήσει πάρα πολύ σε streetgame,χιλιόμετρα ατελειωτα,είναι ότι πιο κοντινό στην αντρική μας φύση,ότι πιο κοντινό σε κυνήγι.
Τις γέφυρες στην Μπρατισλάβα 4-5 φορές την ίδια μέρα,Πράγα ζιγκ-ζαγκ σε όλες τις γέφυρες,Khreshchatyk και μάζεμα τηλεφώνων.
Κι ας μην το σηκώσουν οι μισες,κι ας κάτσει τελικά μόνο μία,σημασία καμία δεν έχει.

Άσε που μετά από ένα σημείο δεν έχει να κάνει με κρύο,πείνα ή κούραση,απλά συνεχίζεις να περπατάς γιατί μυρίζεις το μουνί και συνεχίζεις σαν ντοπαρισμένος.

Και ποιος σου είπε ρε Βαλκάνιε ότι η δυνατή εμφάνιση είναι ατού σ΄έναν άντρα;Εγώ από αυτά που βλέπω στην Ελλάδα,οι πιο ωραίες γκόμενες τα έχουν με άσχημους ή έστω συνηθισμένους.Όπως βλέπω και παρα πολλές από Ανατ.Ευρώπη να προτιμούν κάτι καράφλες ποντιοκέφαλους συμπατριώτες τους παρα όμορφους Έλληνες.Ε δεν μπορεί όλοι οι όμορφοι να είναι φλώροι και looser.Άμα και οι γυναίκες δεν δίνουν λίγο θάρρος στον άλλο να πλησιάσει,δεν φταίει αυτός.Φλώρος είναι όποιος δεν την πέφτει σε μια γκόμενα που τον κοιτάει.

Για το streetgame,πες μου σε ποια χώρα πλέον μπορείς να βγάλεις έτσι γκόμενα και θα πάω αύριο να ξεσκιστώ στο περπάτημα.Για το 2017 μιλάμε,όχι για τα μετακομμουνιστικά χρόνια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και ποιος σου είπε ρε Βαλκάνιε ότι η δυνατή εμφάνιση είναι ατού σ΄έναν άντρα;Εγώ από αυτά που βλέπω στην Ελλάδα,οι πιο ωραίες γκόμενες τα έχουν με άσχημους ή έστω συνηθισμένους.Όπως βλέπω και παρα πολλές από Ανατ.Ευρώπη να προτιμούν κάτι καράφλες ποντιοκέφαλους συμπατριώτες τους παρα όμορφους Έλληνες.Ε δεν μπορεί όλοι οι όμορφοι να είναι φλώροι και looser.Άμα και οι γυναίκες δεν δίνουν λίγο θάρρος στον άλλο να πλησιάσει,δεν φταίει αυτός.Φλώρος είναι όποιος δεν την πέφτει σε μια γκόμενα που τον κοιτάει.

Για το streetgame,πες μου σε ποια χώρα πλέον μπορείς να βγάλεις έτσι γκόμενα και θα πάω αύριο να ξεσκιστώ στο περπάτημα.Για το 2017 μιλάμε,όχι για τα μετακομμουνιστικά χρόνια.

Διαφωνώ σχεδόν με κάθε λέξη του post σου και ειδικά με αυτό

Και ποιος σου είπε ρε Βαλκάνιε ότι η δυνατή εμφάνιση είναι ατού σ΄έναν άντρα;

δεν μου αφήνεις κανένα περιθωριο να αντεπιχειρηματολογήσω,μιας και θεωρώ ότι η εμφάνιση ήταν,είναι και θα ειναι το διαβατήριο και για τα δύο φύλλα,σε όποια χώρα και αν αναφερόμαστε.

Δεν έγραψα ότι όλοι οι όμορφοι είναι φλώροι και looser.
Αντεπαρέβαλα τον Woodman που ως άσχημος με την ευρηματικότητά του έκανε την υπέρβαση,σε αντίθεση με διάφορους ομορφους από τη φύση τους που όμως λόγω άλλων ελλειμάτων(μυαλό,χιούμορ,κ.λ.π.) πέτυχαν λιγότερα. 
Εξαίρεση στον κανονα και οι 2 αυτές κατηγοριες ανθρωπων.

Όσο για το Streetgame,ναι,άλλαξε το επίπεδο δυσκολίας,κάποιες πόλεις έχουν καεί από πορνοτουρίστες,αλλά λειτουργει.
Όσο για πόλη,πήγαινε Πράγα.
Δε σου υπόσχομαι Τσεχα για τους λόγους που έχω αναφέρει,αλλά καποια από τις χιλιάδες τουρίστριες που σουλατσάρουν όλη μέρα και μάλιστα σε τόσο μικρή έκταση,ναι.
Χαλαρά κιόλας..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ήταν έξυπνος και γάμησε πάνω από τις προδιαγραφές του,κυρίως αυτή της καταγωγής,αν και το έπαιζε πολύ έξυπνα αμερικανάκι..

Αν στην εποχή που άρχισε τη δράση του, επικρατούσε ο αντιγυφτισμός που επικρατεί σήμερα στις Σλαβικές χώρες,θα έτρωγε χλέπες στη μάπα.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που λόγω μυαλού,ταλέντου,επιτυχίας,οξυδέρκειας,συγκυριών,
γίνονται η εξαίρεση του κανόνα και ξεφευγουν από τα όρια που τους επέβαλλε η φύση τους.

Τρανό παράδειγμα ο Woodman που έχει γαμήσει ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ,ενώ αν παρέμενε στο αρχικό του επάγγελμα στην αστυνομία,θα πλήρωνε για να γαμήσει έτσι γλίτσας όπως είναι..

Ο Rosenberg ή ο Alex ο αδελφός της Neesa Devil και άλλοι,θα γαμούσαν έτσι κι αλλιώς..
Με κάμερα ή χωρίς.

Αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας,άσε που δεν το θεωρώ και το τόσο υγιές που είμαστε τόσο μουνοεξαρτημένοι.Και στη δουλειά μου θα ήμουν χίλιες φορές καλύτερος,αν δεν με αποσπούσε τόσο το μουνί.

Οντως με το streetgame χανεις πολυ χρονο που θα μπορουσες να αφιερωσεις στη δουλεια σου.Ειναι το πιο χρονοβορο καμακι σε σχεση με τα αποτελεσματα.Τις καλυτερες ομως γκομενες που εχω γαμησει τις εχω βγαλει μεσω daygame.
Ειναι αγρια η αισθηση να γειωνεσαι σε μια αγνωστη πολη και να αρχιζεις να κυνηγας θηραμα.
Τα καλυτερα αποτελεσματα τα ειχα σε Πιλσεν,Λβωφ,Ποζναν που πιστευω ειναι οι καλυτερες πολεις για daygame στην Ευρωπη.
Η εμφανιση καθοριζει τα ορια που θα κινηθεις.Εγω με την εμφανιση που ειχα στα 30 δεν μπορουσα να παω πανω απο οχταρι ακομα και αν εμενα στη χωρα μονιμα.Αν εσπρωχνα ρευστο βεβαια θα εφτανα και εννιαρι αλλα τοτε δεν ειχα.
Οποτε κινουμουν παντα στα εφταρια με το περιστασιακο οχταρι.
Και τωρα περιπου ετσι ειναι απλα καθονται οι γκομενες που πανε για γκαφρα ενω πριν καθονταν οι γκομενες που πηγαιναν για σχεση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
δεν μου αφήνεις κανένα περιθωριο να αντεπιχειρηματολογήσω,μιας και θεωρώ ότι η εμφάνιση ήταν,είναι και θα ειναι το διαβατήριο και για τα δύο φύλλα,σε όποια χώρα και αν αναφερόμαστε.

Δεν έγραψα ότι όλοι οι όμορφοι είναι φλώροι και looser.
Αντεπαρέβαλα τον Woodman που ως άσχημος με την ευρηματικότητά του έκανε την υπέρβαση,σε αντίθεση με διάφορους ομορφους από τη φύση τους που όμως λόγω άλλων ελλειμάτων(μυαλό,χιούμορ,κ.λ.π.) πέτυχαν λιγότερα. 
Εξαίρεση στον κανονα και οι 2 αυτές κατηγοριες ανθρωπων.

Για την γυναίκα,η εμφάνιση είναι όντως διαβατήριο εαν ξέρει να την εκμεταλλευθεί.Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον άντρα.Στην όμορφη γυναίκα όλα μα όλα έρχονται στο πιάτο χωρίς να χρειαστεί να κάνει τίποτα.Γκόμενοι,δουλειές,λεφτά,τα πάντα όλα.Του άντρα δεν του αρκεί μόνο η εμφάνιση για να φτιάξει τη ζωή του.

Άμα έφτανε μόνο η εμφάνιση,ο κάθε ψηλός και γυμνασμένος άντρας θα γαμούσε 10 γκόμενες ο καθένας ανεξαρτήτως δουλειάς και χρημάτων.Το βλέπεις να συμβαίνει;Όχι βέβαια.Εδώ ούτε που τον κοιτάνε στο δρόμο εαν δεν τον ξέρουν.Ενώ μια ψηλή κι εμφανίσιμη γυναίκα την κοιτάνε όλοι και της την πέφτουν όλοι.Δεν υπάρχει καμία σύγκριση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
O roosh στα 37 παραδεχεται ανοιχτα οτι τον πινει πλεον Πολωνια.Οι Πολωνεζες εχουν πλεον δυσκολεψει λεει.

Ο τυπος θα τραβαει τα βυζια του.Αφησε καλη δουλεια ΗΠΑ για να αρδευσει σε ανατολικες χωρες και τωρα ειναι αφραγκος,αγαμητος,χωρις οικογενεια,χωρις μελλον.
Καμια σχεση με Βαλκανιους πουτσαραδες.Εχουμε επικρατησει κατα κρατος.

Και λέει στο τέλος ότι οι Πολωνέζες γουστάρουν Ινδούς και Ασιάτες περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ξένο.Στάνταρ έχει χάσει πολλές γκόμενες από πάκηδες ο φίλος μας γι'αυτό κι έχει λαλήσει.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
ΟΙ τιμες στο odloty ειναι οκ ???η ειναι μουφα δηλ . ζητανε  παραπανω??απο οτι γραφει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ΟΙ τιμες στο odloty ειναι οκ ???η ειναι μουφα δηλ . ζητανε  παραπανω??απο οτι γραφει

Οι τιμές είναι το μόνο που είναι ο.κ.,αν και μου έχει κάτσει βλήμα που η αγγελία της έγραφε 150 zloty για σεξ,την πήρα τηλέφωνο,επιβεβαίωσε τις υπηρεσίες και όταν πήγα στο διαμέρισμά της μου είπε ότι κατάλαβα λάθος και ότι 150 είναι για μασάζ και 250 για σεξ.
Εκεί εφάρμοσα διεθνείς κανόνες body language αγιοκοιτάζοντάς >:( την και σε 5 δευτερόλεπτα μου είπε σε Αγγλικα του κώλου:"Οκ,you nice guy,Sex" :rolleyes:

Η μεγαλύτερη φόλα στο odloty είναι να μην είναι οι γκόμενες οι εικονιζόνενες,να ειναι 10 χρόνια μεγαλύτερες,να κλέβουν ώρα,κ.λ.π.
δηλαδή κλασσική Πολωνική πουτανοσκηνή.

Όταν είχα ασχοληθεί με roksa και odloty,νομίζω κάποιες αγγελίες ήταν verified.Καλύτερα να ασχοληθείς μόνο με αυτές.

Α,ναι...Και ετοιμασου για συνεννόηση με νοηματικη.
Αγγλικά ούτε μια στις δέκα..

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Οι τιμές είναι το μόνο που είναι ο.κ.,αν και μου έχει κάτσει βλήμα που η αγγελία της έγραφε 150 zloty για σεξ,την πήρα τηλέφωνο,επιβεβαίωσε τις υπηρεσίες και όταν πήγα στο διαμέρισμά της μου είπε ότι κατάλαβα λάθος και ότι 150 είναι για μασάζ και 250 για σεξ.
Εκεί εφάρμοσα διεθνείς κανόνες body language αγιοκοιτάζοντάς >:( την και σε 5 δευτερόλεπτα μου είπε σε Αγγλικα του κώλου:"Οκ,you nice guy,Sex" :rolleyes:

Η μεγαλύτερη φόλα στο odloty είναι να μην είναι οι γκόμενες οι εικονιζόνενες,να ειναι 10 χρόνια μεγαλύτερες,να κλέβουν ώρα,κ.λ.π.
δηλαδή κλασσική Πολωνική πουτανοσκηνή.

Όταν είχα ασχοληθεί με roksa και odloty,νομίζω κάποιες αγγελίες ήταν verified.Καλύτερα να ασχοληθείς μόνο με αυτές.

Α,ναι...Και ετοιμασου για συνεννόηση με νοηματικη.
Αγγλικά ούτε μια στις δέκα..
οκ ευχαριστω

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Απο Ρουμανα παντως που ηταν ξεναγος και μεσα στα κολπα μου ειπε για τα λεφτα που εχει κανει εκει η αρχουσα ταξη.
Πραγματικα στο Βουκουρεστι εχει γειτονιες που ο τελευταιος εκει περα εχει cayen ..

Αυτη υποστηριζει οτι η Ρουμανια θα εχει κριση δεκα φορες σαν την Ελλαδα γιατι ολο το χρημα εχει παει σε αμαξια και σπιτια και οτι θα πεσει μεγαλη φτωχια.
Παντως αυτο που βλεπω εγω για φετος ειναι τρελη αναπτυξη μονο φετος το αεπ τους ανεβηκε 6%!! ενω εδω το κοπροσκυλο ο Αλεκσις πανηγυριζει για το 0,6!
Επισης βλεπω οτι βασιζονται και στο δευτερογενη τομεα πολυ οποτε μαλλον για μπαρουφες μου φαινονται τα λογια της ξεναγου

Economy of Romania

GDP
Increase $197.004 billion (nominal, 2017)

Increase $467.436 billion (PPP, 2017)
GDP rank 41st (PPP, 2017)
GDP growth
Increase 6% (2017)[2]
GDP per capita
Increase $23,709.349 (PPP; 2017) [3]
GDP by sector
agriculture: 11.8%; industry: 36.1; services: 52.1% (2015 est.)
GDP by sector
agriculture: 11.8%; industry: 36.1; services: 52.1% (2015 est.)

Economy of Greece

GDP Decrease$194.248 billion (nominal, 2016)
Increase$289.398 billion (PPP, 2016)
GDP rank 47 (nominal, 2016)
55 (PPP, 2016)[5]
GDP growth
Increase0.8% (Q2 2017 est., year-on-year)[6][7]
GDP per capita
Decrease$17,901 (nominal, 2016)[3]
Increase$26,669 (PPP, 2016)[3]
GDP by sector
services: 82.8%; industry: 13.3%; agriculture: 3.9% (2015 est.)

Romania GDP rank 41st (PPP, 2017)
Greece GDP rank 47 (nominal, 2016)

Τα λογια περιττα...
Ειμαι off-topic αλλα απο που βρηκες αυτα τα στοιχεια? Στη καλυτερη των περιπτώσεων να ειναι αναποδα. :uglystupid:
Εγω βλεπω οτι το δεκεμβριο 2016 :
Romania GDP: 186.69 Billion (Per Capita 10080.97)
Greece GDP: 194.56 Billion (Per Capita 22736.46)
πηγή:
Ολα αυτα μετα απο ενα απιστευτο ξεκολιασμα που εχει υποστει το ελληνικο ΑΕΠ που ηταν καμια 320δις.
H ξεναγος εχει απολυτο δικαιο, καθως ξέρει τα πράγματα.
Σχετικά με τις γκόμενες που μας αφορά κυριως, απλα εχει θολώσει το ματι τους απο τον εφήμερο πλουτο. Οπως έχω πει και το thread του βουκουρεστίου, η Ρουμανια απο παμφτωχη, έγινε φτωχή και αυτο επειδη τους πετάνε ψυχουλα οι αμερικανοι διαμέσου Ευρωπαικων πακέτων χρησιμοποιοντας το έδαφος τους για αμυντικους σκοπους έναντι των Ρώσων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ακόμη και ο ξενερωμένος που εισέπραττε άπειρες πίτες το καλοκαιρι κατάφερε τελικά να γαμήσει τουριστρια.Τι αλλο?Φυσικα Πολωνέζα.

Προσέξτε πώς εκθειάζει τις πολωνικές κωλάρες και τα βυζάρες που έχουμε πολλάκις περιγράψει στο φόρουμ.
Οπως και τα περίφημα σλαβικά πόδια.

"Έμεινα μαλάκας ρε! 1.72 γκόμενα, σωματάρα, ΚΩΛΑΡΑ και ΒΥΖΑΡΕΣ! Το πόδι της ήταν αδύνατο, ήταν ένα μέτρο πόδι και όταν έφτανε μέχρι πάνω κατέληγε σε μια απίστευτη κωλάρα. Λες και την είχανε φτιάξει με μοιρογνομώνιο! Και όλα αυτά ξαναλέω, με ωραίο πρόσωπο και γαλάζια μάτια."

Και φυσικά το απαράμιλλο πολωνικό τσιμπούκι.

"Αλλά έπαιρνε κάτι πίπες...δεν σας έχουν ξαναπάρει τέτοιες πίπες στη ζωή σας! Αν πωλούνταν στο εμπόριο θα λεγότανε πίπα Herb Platinum!"

Φυσικά σαν αδαής ο μικρός έχαψε το παραμύθι της Πολωνέζας για 3 μόνο πρώην πούτσους.

"Η γκόμενα είχε κάνει 3 σχέσεις στη ζωή της που καμία από αυτές δεν είχε κρατήσει έστω ένα χρόνο. Για τόσο μικρή εμπειρία σε σχέσεις μου έκανε εντύπωση για το πόσο καλά ξεσκιζόταν."

Βλέπετε ο τύπος γάμησε τώρα και διαπίστωσε αυτά που γράφουμε από καμιά δεκαετία.

Επίσης βλέπετε τα κλασσικά που γράφουμε πώς χτυπιούνται στο χορό και οτι κυκλοφορούνε συχνά με τις μαμάδες τους.Οπως και το οτι το καμάκι γίνεται συνήθως στην πίστα και οτι είναι γρήγορες δείχνουν αμέσως τις προθέσεις τους.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και μετά άλλαξε πλευρό ο ξενερωμένος...

Στο επόμενο όνειρο μπορεί να του έκατσε και Ρωσίδα ΗΒ 10

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδω μετα το 5:40 τυπικη πολωνικη τρελα.Εχουν πλακα ομως.

Επίσης μετά το 18:25.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας κλασσικός Αμερικανός σπατάλησε όλη την περιουσία του για να μείνει ένα τρίμηνο Πολωνία βασισμένος στο ξεπερασμενο βιβλίο του roosh για να ανακαλύψει τελικά αυτό που γράφουμε εδώ και δεκαετία οτι οι Πολωνέζες σπονσοράρονται.

''I was surprised by the number of women who are either funded by a long-term ultra-provider bordering on sponsorship partner, who works long, hard hours so that his GF or wife can doll herself up in such ways so obviously disproportionate to the average local wage, or who are simply straight up sponsored by one or more men. Past this point it is soft prostitution. It's very difficult to like this kind of girl, even if, as I have, you have a rare positive interaction with them. This is not what I came to Poland for''

Τι να λέμε?Οτι οι τσομπάνηδες είμαστε 10 χρόνια μπροστά?Και λίγο είναι.
Εντάξει τα γράφω χύμα χωρίς σεβασμό στα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις αλλά δε με ενδιαφέρει κιόλας.
I was surprised.Να μη χέσω.Αυτά συμβαίνουν άμα διαβάσεις μόνο roosh και όχι Greek kamaki.

Εδώ τι έγραφα το 2012.

RE: Polish vs Ukrainian girls
With polish girls there are basically three possibilities:future groom,sponsor or lover.

Second possibility is the sponsor.Many polish girls are open to sponsoring especially regarding rent and other expenses.The reason is quite simple.They make on average 350 euro per month in Poland and the rent costs 250-300 euro per month so how they are supposed to live?If they have a poor boyfriend they need a sponsor.On the other hand if they live abroad they get the minimum wage which is let's say 650 euro and their rent is at 300 euro.If they want some extras like fashion clothes,cosmetics,going out to clubs often they are basically fucked.That is why they search for a sponsor to pay for their rent at least.I currently sponsor 3 different polish girls and have 2 more as a lover.

Polish girls feel not guilty at all they have no shame for this and if you present yourself as non judgemental you are due for some high experiences.Just refuse to play the mental games.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom