Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Τύποι, μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτός ο Roosh γιατί είμαι άσχετος και δεν έχω ασχοληθεί?
Τι παίζει?

:think: :S :rolleyes:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τύποι, μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτός ο Roosh γιατί είμαι άσχετος και δεν έχω ασχοληθεί?
Τι παίζει?

:think: :S :rolleyes:

Είναι ένας Αμερικανός διεθνής καμάκιας με τουρκοιρανική καταγωγή που ταξιδεύει από χώρα σε χώρα και δίνει συμβουλές για το πώς θα γαμήσεις και ποιες χώρες είναι καλύτερες.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Είναι ένας Αμερικανός διεθνής καμάκιας με τουρκοιρανική καταγωγή που ταξιδεύει από χώρα σε χώρα και δίνει συμβουλές για το πώς θα γαμήσεις και ποιες χώρες είναι καλύτερες.

Είναι καλός ή παπαντζής Kman2?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι καλός ή παπαντζής Kman2?

Καλός είναι.Τον είδα live στο Πόζναν.Επαγγελματικό καμάκι.
Εδώ το ποστ που αναφέρεται σε εμένα.Με κατηγόρησε οτι έχασε μια γκόμενα εξαιτίας μου επειδή πήγα να λαδώσω τις φίλες της για πούτσο.

Εντωμεταξύ οι φίλες της ήταν μπαζάκια.Και μεθυσμένος να ήμουνα,αποκλείεται να έκανα κάτι τέτοιο.Απλά δεν τις απασχόλησα για να γαμήσει και θίχτηκε που τις έκλασα.
Η πλάκα είναι οτι την ίδια νύχτα που τσακωθήκαμε πήγα 22 από το Czekolada όπως του έλεγα να πάμε από πριν και εκεί βρήκα μια ΜΙΛΦ και τη γάμησα ενώ αυτός έμεινε με το πουλί στο χέρι.
Βέβαια η ΜΙΛΦ ζητάει συνέχεια λεφτά,αυτό είναι άλλο θέμα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Αν οι γκόμενες ψάχνονται για καμάκι,σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου,όλοι καλοί θα είμαστε.Αυτός σε κάθε χώρα που πήγαινε έτρωγε κλάσιμο.Και μετά ανέβαζε βιντεάκια όπου στην ουσία παραδεχόταν ότι δεν έκανε τίποτα.Τώρα λέει ότι τα είχε με κάποια ένα χρόνο και ήθελε να την παντρευτεί αλλά μάλλον του τα φόραγε και χώρισαν.Γενικά το έχει γυρίσει υπερ του γάμου πλέον,που αυτό δεν κολλάει σε τύπο που υποτίθεται γαμάει εύκολα.Αν και όπως είπες κι εσύ,η ηλικία του δεν τον βοηθάει στην Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παντρεμένη Πολωνέζα ασκει κλασσικά το γλυφοκώλι.

Xa1yeA.jpg

Παρά την υπεροχή του  Balkan πεους αρκετές επιλέγουν ολόκληρο το πακέτο.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Kman-αρε μας έφτιαξες πάλι ρε θηρίο.

:hi: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδώ το ποστ που αναφέρεται σε εμένα.Με κατηγόρησε οτι έχασε μια γκόμενα εξαιτίας μου
Νομίζω πως το μπαν το έφαγες λόγω εμφάνισης.. Ήταν missmatch να τη πέσετε σαν δυδιμο εσείς οι δύο σε δυο φίλες.. Όπως κι εγώ μαζί σου αν ήσουν μόνος Ρόδο η κάπου αλλού!
Είσαι καλός για παρέα 2 η τριών ατόμων!Τότε θα είναι φονικό γκρουπ ! Θα εντοπίζεις θα κατευθύνεις και θα χτυπάς ταυτόχρονα !Αλλά δυδιμο με εμφανήσιμους 30-40ιδες δεν μπορείς να κάνεις!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτός θύμωσε που ξεκίνησα δυνατά χωρίς να τον βάλω στο παιχνίδι και μετα δεν τον υποστηριξα με τη γκομενα πιάνοντας τις μέτριες φίλες της για να ξεμοναχιάσει τη δικιά του.
Το θεώρησε disrespect.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Νομίζω πως το μπαν το έφαγες λόγω εμφάνισης.. Ήταν missmatch να τη πέσετε σαν δυδιμο εσείς οι δύο σε δυο φίλες.. Όπως κι εγώ μαζί σου αν ήσουν μόνος Ρόδο η κάπου αλλού!
Είσαι καλός για παρέα 2 η τριών ατόμων!Τότε θα είναι φονικό γκρουπ ! Θα εντοπίζεις θα κατευθύνεις και θα χτυπάς ταυτόχρονα !Αλλά δυδιμο με εμφανήσιμους 30-40ιδες δεν μπορείς να κάνεις!

Και εσύ πηγες σε λάθος γκομενα υπό λάθος γωνία και είχες πολύ κοινωνικό στυλ.Αλλιώς σου είχα πει να πας.
Η θέση του σώματος παίζει μεγάλο ρολο,εμένα συνήθως σε κάποια φάση έρχονται να με σπρωξουν να μου πάρουν τη θέση γιατί είναι πολύ πλεονεκτική.
Πολωνία το Μάρτιο με εσπρωξαν με αγκωνιά επίτηδες και έπεσα απο την καρέκλα για να μιλήσουν αυτοί στις γκομενες.
Και τώρα  Carribean καραδοκουσαν πώς να μου πάρουν τη θέση αλλα έπιασαν τα αρχιδια τους(έχει και σεκιουριτυ βέβαια,δεν είναι ντοπιοι και δεν μπορούν να σπρωξουν εύκολα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μια από τις Πολωνέζες που έχω(παντρεμένη φυσικά) απολαμβάνει Balkan scat.

gGG6fu.jpg

Φοβερό κάτι καμηλογάμηδες Αραβες στο Ντουμπάι να χέζουν τα μοντέλα του ίνσταγκραμ και εμείς να αρκούμαστε στις Πολωνέζες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απευθύνομαι στους γνώστες Πολωνέζικων μυαλών όπως  DR_LOVE  Kman2  Glock Perfection κτλ...

Αυτά έγραφα πριν 2 μέρες παραπάνω. Το αποτέλεσμα, μηδέν και εξηγούμε. Αυτό που γράφω στο 2ο post έγινε! Λοιπόν μου έστειλε το WhatsApp πριν μπει στα αεροπλάνο από Πολωνία, την βρίσκω και τις στέλνω μήνυμα με χαιρετά της απαντάω μετά από 10' (δυστυχώς) αν είναι στο αεροδρόμιο στην Πολωνία και δεν ξανά πήρα απάντηση. Και παίρνω απάντηση 11 παρά από το ΕΛ. Βενιζέλος ότι είμαι στο αεροδρόμιο και περιμένω το αυτοκίνητο!! Μπορώ να έρθω? με ρωτάει και μου κόπηκαν τα πόδια. Και ρωτάω που να έρθεις? Σου είχα στείλει μήνυμα από εχθές της λέω (και είχε μπει στην σελίδα της) ότι θα λείπω σήμερα το βράδυ! Η κοπελιά δεν μου είχε πει ΠΟΤΕ ότι ήθελε να μείνει από το πρώτο βράδυ στο σπίτι!! και όταν προσγειώθηκε της ήρθε να μου το ξεφουρνίσει  :tickedoff:. Μέσα στον πανικό της λέω μείνε εκεί που είσαι (στο αεροδρόμιο) για να έχεις Internet και θα βρω γρήγορα λύση. Βρίσκω λοιπόν καλό ξενοδοχείο στην Βούλα (για πολύ εύκολη πρόσβαση) παίρνω τηλ για δωμάτιο μου λένε υπάρχει και τις στέλνω το νούμερο να πάρει να δώσει τα στοιχεία της(αναγνώστηκε) όλα αυτά εντός 11 λεπτών! Βλέπω ότι δεν διαβάστηκε το επόμενο που έστειλα την διεύθυνση, άρα δεν έμεινε εκεί που της είπα και την καλώ στο κινητό όπου και απαντάει "οδηγάω χαρούμενη το fiataki με κατεύθυνση την Αθήνα, είμαι στην Ελλάδα!" και μένω κάγκελο!  :headbang: Τις λέω για το ξενοδοχείο αν πήρε μου λέει όχι δεν πειράζει θα κοιμηθώ στο αυτοκίνητο!!  :S  Και μου ήρθε ταμπλάς!  :S  Τις λέω τι είναι αυτά που λες και να συνεχίζω να την πιέζω να πάει ξενοδοχείο και θα το πληρώσω εγώ αλλά αυτή να μου απαντά ότι δεν χρειάζεται και δεν θέλει να δώσω λεφτά για αυτή. "Θα βρω μου λέει κάπου να κάτσω και θα σε περιμένω" μου λέει και μου το κλείνει. Τι να κάνω και εγώ ξανά στέλνω παρακαλώντας να πάει στο ξενοδοχείο, δεν απάντησε. Στο τέλος αφού δεν έβλεπα να γίνεται κάτι στέλνω να πάει στην διεύθυνσή μου που είναι μέρος που έχει καταστήματα και γενικά κίνηση για να είναι θεωρητικά εντάξει για το βράδυ. Την άλλη μέρα το πρωί στέλνω μήνυμα ότι έρχομαι και μου απαντάει ότι το ξενοδοχείο νομίζει ότι ήταν ακριβό και δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τα χρήματά μου και ότι βρήκε άλλον για να μείνει, αλλά με ρωτάει αν θέλω ακόμα να συναντηθούμε. Τις απάντησα φυσικά και ότι περιμένω σπίτι και απάντηση δεν ξανά πήρα. Πήρα 4-5 φορές τηλ και δεν ξανά απάντησε. Τι να πω... Το συμπέρασμα είναι ότι πραγματικά ισχύουν όσα έχετε αναφέρει εδώ μέσα π.χ. ότι δίνουν τηλ άνετα αλλά μετά δεν απαντάνε και ότι υπάρχει τρέλα. Είναι δυνατόν να της λέω να πάει στο ξενοδοχείο και να το πληρώσω εγώ έστω και αν έκανε αυτή την μα**κια και να μου λέει ότι δεν θέλω να χαλάσεις τα λεφτά σου για εμένα αλλά θα σε περιμένω και θα κοιμηθώ στο αυτοκίνητο; Και μετά να μου λέει ότι βρήκα άλλον; Πάλι θα μου πεις ότι είναι σε αυτά που έχετε αναφέρει ότι δεν σου τρώνε τα λεφτά σου εύκολα όπως οι Ουκρανέζες. Προτείνεται να την ενοχλήσω πάλι και να γίνω πυρφόρος αφού μου λέει αν εξακολουθώ να θέλω να την γνωρίσω ή να μην ασχοληθώ; Το κακό είναι ότι ήταν πολύ καλή στο πρόσωπο. Άν με είχε ενημερώσει έστω πριν φύγει από Πολωνία ότι θα μείνει σ'εμένα θα είχα επιστρέψει αλλά τι να πω...  Σκέφτομαι να ανεβάσω μια φωτό της να μου πείτε γνώμη. Τι λέτε; Παραθέτω και τα μηνύματα για του λόγου το αληθές. Δείτε ότι δεν αναφέρει ότι θα μείνει σε εμένα άλλα πότε θα έχει χρόνο...

Καλώς ηρθές στο μαγικό μυαλό των ΠΟλωνέζων..Αυτα που έζησα πολλάκις και δεν θέλω να τις βλέπω ξανά ούτε στα 10 km απόσταση. Πραγματικά έχοντας συναναστραφεί με πάνω απο 20 διαφορετικές φυλές ερωτικά , και μην έχόντας κανενα πρόβλημα σχεδόν ποτέ με οποιαδήποτε εθνικότητα, όταν μία μου λεεί πλέον είμαι Πολωνέζα σε διακοπές νησια Αθηνα κλπ απλά εξφανίζομαι.

Θα εκδόσω συντομα βιβλίο που γράφω στον ελέυθερο χρόνο για ιστορίες τρέλας που έζησα Πολωνία πέρα απο κάθε φαντασία.

Η Πολωνεζα δεν θα σου φάει λεφτά ποτε είναι το μόνο πλεονέκτημα.Αυτο μην το φοβάασαι.Αλλά το μυαλό της ειναι καμμενο φίλε.Αν το αντέχεις προχώρα εγω δεν στο συνιστω όμως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπικές Πολωνέζες.Σώματα θανατηφόρα,στη φάτσα δε λένε τόσο.
Πολωνέζες gold diggers.

Πολωνέζες που γουστάρουν μασκοφόρους.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Καλώς ηρθές στο μαγικό μυαλό των ΠΟλωνέζων..Αυτα που έζησα πολλάκις και δεν θέλω να τις βλέπω ξανά ούτε στα 10 km απόσταση. Πραγματικά έχοντας συναναστραφεί με πάνω απο 20 διαφορετικές φυλές ερωτικά , και μην έχόντας κανενα πρόβλημα σχεδόν ποτέ με οποιαδήποτε εθνικότητα, όταν μία μου λεεί πλέον είμαι Πολωνέζα σε διακοπές νησια Αθηνα κλπ απλά εξφανίζομαι.

Θα εκδόσω συντομα βιβλίο που γράφω στον ελέυθερο χρόνο για ιστορίες τρέλας που έζησα Πολωνία πέρα απο κάθε φαντασία.

Η Πολωνεζα δεν θα σου φάει λεφτά ποτε είναι το μόνο πλεονέκτημα.Αυτο μην το φοβάασαι.Αλλά το μυαλό της ειναι καμμενο φίλε.Αν το αντέχεις προχώρα εγω δεν στο συνιστω όμως.

Dr love… Μπορεί να έχασα, αλλά από αυτά που είχα διαβάσει στα προηγούμενα Post όλων από εμπειρίες που έχετε μαζέψει αυτό που έχω να πω είναι ότι  ήταν ΟΛΑ ακριβέστατα διατυπωμένα.  Εδώ στο bou βρίσκεις πληροφορίες από αγωνιστές  που δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ! Παρ’ όλη την τσαντίλα μου λοιπόν είμαι χαρούμενος που επιβεβαιωθήκατε οπότε ξέρω τι να περιμένω πλέον...   Ήταν άθελα μου ένα τεστ προς όλους αν αυτά που γράφεται είναι πράγματι αλήθεια και φυσικά έχασα ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ. Αν διάβασες σε παρακάτω post μου πριν γίνει το όλο σκηνικό είχα ψυλλιαστεί τι μπορεί να κάνει και  ήλπιζα ''να μην έρθει βραδιάτικα και χτυπάει τα κουδούνια'' λόγο του καμμένου Πολωνέζικου μυαλού.  Φταίει το ξερό μου το κεφάλι απλά.  :headbang:
Μπορεί να ανέβω τέλος Μαΐου (οικονομικά και χρόνου) για 3-4 μέρες αλλά δεν ξέρω που να πάω… Βαρσοβία, Κατοβίτσε, Κρακοβία, Πόζναν, Γκτάνσκ.... Να έχει κάτι να δω τουλάχιστον.
Έχω βρει μία μέσω cs που δείχνει να ψάχνεται μανιωδώς. Μπαίνει καθημερινά εδώ και 2 μήνες που την έχω μπανίσει  αλλά είναι στου διαόλου την μάνα Βόρεια του Γκτάνσκ.  Πρόσωπο 8άρι χαλαρά  σώμα 6άρι, λόγο ύψους χάνει πολύ. Over 30 αυτή (38 εγώ) και από αυτά που γράφει στο προφίλ προσπαθεί να δείξει ότι είναι πολύ καλή νοικοκυρά και από τις φώτο του σπιτιού είναι  λες και θα το βάλει στο airbnb.  Μπορεί να ανεβάσω ημερομηνίες να δω τι ψάρια θα πιάσω  γενικά από δαύτες και να πράξω αναλόγως .
Τώρα βέβαια αναμένω γνωριμία με Μοσχοβίτισα. Έγραψα και '' στο τι γίνεται με Κίεβο''. Θέλει μια συνάδελφος να μου την γνωρίσει.  Ζει εδώ, αλλά δεν ξέρω από πότε. Θα δω αν γίνει η συνάντηση θα σας κρατήσω ενήμερους...

Για την ιστορία...

Συνημμένα

• (1).jpg
    (1).jpg
    148 KB · Εμφανίσεις: 60

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπορεί να ανέβω τέλος Μαΐου (οικονομικά και χρόνου) για 3-4 μέρες αλλά δεν ξέρω που να πάω… Βαρσοβία, Κατοβίτσε, Κρακοβία, Πόζναν, Γκτάνσκ.... Να έχει κάτι να δω τουλάχιστον.
Έχω βρει μία μέσω cs που δείχνει να ψάχνεται μανιωδώς. Μπαίνει καθημερινά εδώ και 2 μήνες που την έχω μπανίσει  αλλά είναι στου διαόλου την μάνα Βόρεια του Γκτάνσκ.  Πρόσωπο 8άρι χαλαρά  σώμα 6άρι, λόγο ύψους χάνει πολύ. Over 30 αυτή (38 εγώ) και από αυτά που γράφει στο προφίλ προσπαθεί να δείξει ότι είναι πολύ καλή νοικοκυρά και από τις φώτο του σπιτιού είναι  λες και θα το βάλει στο airbnb.  Μπορεί να ανεβάσω ημερομηνίες να δω τι ψάρια θα πιάσω  γενικά από δαύτες και να πράξω αναλόγως .
Τώρα βέβαια αναμένω γνωριμία με Μοσχοβίτισα. Έγραψα και '' στο τι γίνεται με Κίεβο''. Θέλει μια συνάδελφος να μου την γνωρίσει.  Ζει εδώ, αλλά δεν ξέρω από πότε. Θα δω αν γίνει η συνάντηση θα σας κρατήσω ενήμερους...

Για την ιστορία...

Εξαρτάται τι θες.Θες ευκαιρία για εμφανίσιμες γκόμενες,θες να γαμήσεις σίγουρες γκόμενες,θες nightlife κτλ.
Τώρα η ευκολότερη πόλη είναι το Βρότσλαβ.Αλλά για να γαμήσεις εφτάρι και πάνω είναι το Πόζναν.Εγώ όμως θα πήγαινα στο Βρότσλαβ για πολλούς λόγους.Το Γκντανσκ ξέχνα το.Απίστευτα μπάζα.Το Κράκωβ είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά τελευταία όλο και πιο πολλοί δυσκολεύονται εκεί λόγω μαζικών εισροών ξένων καμακιών.
Κατοβίτσε αξίζει μόνο για ΠΣΚ να μπεις στα διάσημα κλαμπ Pomarancza,Energy 2000.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Προτιμώ τα εύκολα παρά να πάω στα 7+. Βαρσοβία δεν λέει φαντάζομαι πλέον παρά μόνο για αξιοθέατα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βαρσοβία δεν ξέρω πάντως Βρότσλαβ είναι τρομερά εύκολα τα πράγματα.Εχει κάτι κλαμπ το Mundo,γενικά Passaz Niepodolny,Cherry και Grey που γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
Μόνο οι Πολωνέζες είναι τρελέςε,εξτρίμ,μπορεί να σου ζητήσουν ναρκωτικά κόκες κτλ,είναι πολύ παλαβιάρες γκόμενες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μια από τις Πολωνέζες που έχω(παντρεμένη φυσικά) απολαμβάνει Balkan scat.

gGG6fu.jpg

Φοβερό κάτι καμηλογάμηδες Αραβες στο Ντουμπάι να χέζουν τα μοντέλα του ίνσταγκραμ και εμείς να αρκούμαστε στις Πολωνέζες.
χαχαχαχαχ σκατμαν κμαν θυμηθηκα το σκατμαν το τραγουδι χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Club Mundo Wroclaw.Κλασσικός γαμιστρώνας αράπηδων και γενικώς ξένων.Το πιο εύκολο μέρος να βγάλεις γκόμενα Πολωνία που έχω δει.Φυσικά στο Passaz δίπλα στο θρυλικό Melanz(γαμιστρώνας Ισπανών) και καμιά δεκαριά ακόμα κλαμπ όπου γίνεται της κολάσεως.

Για πιο κασεράτους ενδείκνυται το κλαμπ Grey στο Βρότσλαβ τίγκα στις σπονσορέτς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ρεπορτάζ της πολωνικής τηλεόρασης(Βρότσλαβ πολιτιστικη πρωτεύουσα της Ευρώπης 2016) για το Pasaz niepolda στο Βρότσλαβ με τα μεγάλα κλαμπ όπου πάνε όλοι για να γαμήσουνε.

Γενικά είναι παρακμή αλλά έχει πολύ μουνί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom