Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπική Πολωνέζα blachara σε παραδοσιακούς χορούς.

Ατμόσφαιρα στη βαθιά Πολωνία Czestochowa κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βαθιά Πολωνία.Συνήθως τέτοιες φάτσες και ξέκωλα βλέπεις στα κλαμπ.

Η αίσθηση είναι οτι θα γαμήσεις αν καταφέρεις να μη φας ξύλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπικές Πολωνέζες στη Χερσόνησσο.Εχουν πάντα αυτό το έκτακτο λουκ που απογειώνει τους πότσους.Κάπως ξεχωρίζουν πάντα.

Εδώ Ουκρανέζες χορεύουν στη Χερσόνησσο.Είναι οι πιο εύκολες γκόμενες στα ελληνικά νησιά και δεύτερες έρχονται οι Πολωνέζες.

Αυτές οι γκόμενες θεωρούνται εφτάρια στην Ουκρανία.Με 200 ευρώ περίπου τις παίρνεις παρτούζα αν ξέρεις το παίγνιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνέζα στο Paradiso στη Χερσόνησσο.Είναι να μη δουν στύλο.Γενικά στα κλαμπ λικνίζονται πολύ αισθησιακά διαφορετικά από τις Ρωσίδες όμως.

Γενικά Πολωνία βλέπεις στα κλαμπ γκόμενες να φιλάνε η μια την άλλη ή ακόμη και να χαιδεύουν η μία τα βυζιά της άλλης.

Μια φορά μια Πολωνέζα με διέκοψε εκεί που μιλούσαμε και μου λέει συγγνώμη αλλά έχω καυλώσει πολύ με τη φίλη μου.Κοίτα πόσο  όμορφη είναι σήμερα(η φίλη της φόραγε ένα see through φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ).θέλω να τη φιλήσω.
Της πιάνει τα βυζιά επι τόπου και της τραβάει ένα γλωσσόφυλο.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Τυπικές Πολωνέζες στη Χερσόνησσο.Εχουν πάντα αυτό το έκτακτο λουκ που απογειώνει τους πότσους.Κάπως ξεχωρίζουν πάντα.

Εδώ Ουκρανέζες χορεύουν στη Χερσόνησσο.Είναι οι πιο εύκολες γκόμενες στα ελληνικά νησιά και δεύτερες έρχονται οι Πολωνέζες.

Αυτές οι γκόμενες θεωρούνται εφτάρια στην Ουκρανία.Με 200 ευρώ περίπου τις παίρνεις παρτούζα αν ξέρεις το παίγνιο.
αρχοντα του ΒαλκανιοΠουτσισμου,
μηπως κανουν τιποτα κονσομασιον τα ουκρανα για το μαγαζι, πολυ εξω τις βλεπω η για να κερασει πουτο κανας πελατης. εδω μεχρι και σουηδεζες κανουν αυτη τη δουλεια, βολτα φατε ματια, για να πιουνε τσαμπα ολη την εβδομαδα.
το παιγνιο πιο ειναι?
αν δωσεις κιτρινο 200ευρω, θα χαλαστουνε για την μοιρασια ε? οποτε καλητερα 2 πρασινα 100ρικα, ολα μελι γαλα. με καφε 50ρικα θα μας περασουν ζητουλες και οχι αρχοντες. ε ρε φωτοτυπια που θελουνε μια μερα πριν την επιστροφη.
για τις συγκεριμενες θελει πολυ τολμη και γοητεια και κοντινη ηλικια για δωρεαν γευμα. τι λες?
αρχοντα δωσε και κανα τιπ για τις πολωνεζες σε διακοπες.(εκτος και αν ειναι νοσοκομες)
υγ
τελικα τι εγινε με την ουκρανεζα στην γερμανια? για να σαι εδω δεν της εδωσες θαλπωρη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρχοντα του ΒαλκανιοΠουτσισμου,
μηπως κανουν τιποτα κονσομασιον τα ουκρανα για το μαγαζι, πολυ εξω τις βλεπω η για να κερασει πουτο κανας πελατης. εδω μεχρι και σουηδεζες κανουν αυτη τη δουλεια, βολτα φατε ματια, για να πιουνε τσαμπα ολη την εβδομαδα.
το παιγνιο πιο ειναι?
αν δωσεις κιτρινο 200ευρω, θα χαλαστουνε για την μοιρασια ε? οποτε καλητερα 2 πρασινα 100ρικα, ολα μελι γαλα. με καφε 50ρικα θα μας περασουν ζητουλες και οχι αρχοντες. ε ρε φωτοτυπια που θελουνε μια μερα πριν την επιστροφη.
για τις συγκεριμενες θελει πολυ τολμη και γοητεια και κοντινη ηλικια για δωρεαν γευμα. τι λες?
αρχοντα δωσε και κανα τιπ για τις πολωνεζες σε διακοπες.(εκτος και αν ειναι νοσοκομες)
υγ
τελικα τι εγινε με την ουκρανεζα στην γερμανια? για να σαι εδω δεν της εδωσες θαλπωρη.

Οντως δεν πήγα τελικά γιατί ήμουν κουρασμένος και έκανε ψωλόκρυο.Θα την τιμήσω όμως.
Για τις Ουκρανές δε χρειάεται να κουβαλάς βαλίτσες με λεφτά δεν είναι το Μαξίμου.Αρκούν αυτά που έχεις στο πορτοφόλι σου.
Οι Πολωνέζες είναι μακράν οι πιο εύκολες τουρίστριες.(μετά τις Ουκρανές που όμως τις βρίσκεις σπάνια αφού προτιμούν ποιοτικά και φτηνά μέρη όπως Αντάλυα,Μποντρούμ,Μαρμαρίς και Σαρμ Ελ Σείχ).
Παλιά οι Πολωνές και οι Τσέχες άραζαν Παραλία Κατερίης γιατί δεν είχαν να πληρώσουν αεροπορικά και έρχονταν με λεωφορείο από Μπρνο,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε οπότε έβγαινε πάμφθηνο το δεκαήμερο(200-300 ευρώ όλα μαζί ή και λιγότερα).
Τώρα έρχονται αεροπορικώς κυρίως σε Κρήτη,Ρόδο και μένουν στα φτηνότερα ξενοδοχεία.Οπότε βρίσκεις το φτηνότερο κατάλυμα Χερσόνησσο(κάτω από 30 ευρώ τη μέρα) και κλείνεις.Θα είναι γεμάτο Ρωσίδες και Πολωνές που γνωρίζεις άνετα παντού στο μπαρ,στην πισίνα κτλ.
Με τις Πολωνέζες η επιτυχία είναι σίγουρη αν είσαι λίγο γυμνασμένος.Συνήθως βέβαια μέχρι εφτάρια.Παλιά θέλανε πολλές να μείνουν Ελλάδα να δουλέψουνε και πολλές δουλεύανε στην κουζίνα ή σαν καθαρίστριες ή καμαριέρες.Τώρα με την κρίση δεν ξέρω αν ισχύει αυτό.
Η ασφαλής βέβαια λύση είναι να ανοίξεις δικό σου μαγαζί σε Χερσόνησσο ή Παραλία,Λεπτοκαρυά και εκεί να προσλαμβάνεις μόνο Πολωνέζες και Τσέχες.Εκεί μπορεί και να γαμήσεις θεοκόμματους αν το χειριστείς καλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπική πολωνική κατάσταση.Ο άντρας μαγειρεύει και τελικά τρώει σαλάτα ενώ η γκόμενα γυρίζει κουρασμένη από το shopping και φοράει τις ζαρτιέρες της.

Εδώ αφού βαρέθηκε τις γυναίκες παίρνει μια πλαστική.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η ασφαλής βέβαια λύση είναι να ανοίξεις δικό σου μαγαζί σε Χερσόνησσο ή Παραλία,Λεπτοκαρυά και εκεί να προσλαμβάνεις μόνο Πολωνέζες και Τσέχες.Εκεί μπορεί και να γαμήσεις θεοκόμματους αν το χειριστείς καλά.

Τώρα το είπες σωστά.Μόνο εαν έχεις δικό σου μαγαζί ή δουλεύεις σε μαγαζί,έχεις πιθανότητες να φας.

Αυτές οι Ουκρανές που χορεύουν στην πόρτα,κάνουν μπαμ ότι είναι του μαγαζιού για να τραβάνε ψωλαρία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα το είπες σωστά.Μόνο εαν έχεις δικό σου μαγαζί ή δουλεύεις σε μαγαζί,έχεις πιθανότητες να φας.

Αυτές οι Ουκρανές που χορεύουν στην πόρτα,κάνουν μπαμ ότι είναι του μαγαζιού για να τραβάνε ψωλαρία.

Δε χρειάζεται να δουλεύεις εκεί για να γαμήσεις.Αρκεί να πας με γεμάτο πορτοφόλι να είσαι εμφανίσιμος και να έχεις κάποια κοννέ.
Αυτός που δουλεύει εκεί έχει βέβαια τρομερά αυξημένη αξία.Π.χ. μπάρμαν στο New York όπου μαζεύονται οι Ρωσίδες.Αλλά δεν μπορούν να τις καθαρίσουν όλες οι ντόπιοι που σημειωτέον είναι και χωριάτες.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Οντως δεν πήγα τελικά γιατί ήμουν κουρασμένος και έκανε ψωλόκρυο.Θα την τιμήσω όμως.
Παλιά οι Πολωνές και οι Τσέχες άραζαν Παραλία Κατερίης γιατί δεν είχαν να πληρώσουν αεροπορικά και έρχονταν με λεωφορείο
Παλιά θέλανε πολλές να μείνουν Ελλάδα να δουλέψουνε και πολλές δουλεύανε στην κουζίνα ή σαν καθαρίστριες ή καμαριέρες.Τώρα με την κρίση δεν ξέρω αν ισχύει αυτό.
αρχοντα η υγεια απανω απ ολα. προσεχε το κρυο.  Φαε σουσι η μαλλον ντονερ και για εμας!
(για το χειμωνα ρουχα η παπουτσια απο χωρες ανατολικης ευρωπης λενε τιποτα? αξιζει η αγορα?)

σε καποια μερη, δεν λεω για κατερινη,πανε οι καλες εποχες, πεταξε το μουνι...κακουργο ευρω. παρελαση για δουλεια απο λιθουανες πολωνες μεχρι ρουμανες κτλ
μεχρι και ουγγρους ντιτζει και την πολωνεζα να την γαμαει μαυρος.ιστοριες αγνες ελληνικες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρχοντα η υγεια απανω απ ολα. προσεχε το κρυο.  Φαε σουσι η μαλλον ντονερ και για εμας!
(για το χειμωνα ρουχα η παπουτσια απο χωρες ανατολικης ευρωπης λενε τιποτα? αξιζει η αγορα?)

σε καποια μερη, δεν λεω για κατερινη,πανε οι καλες εποχες, πεταξε το μουνι...κακουργο ευρω. παρελαση για δουλεια απο λιθουανες πολωνες μεχρι ρουμανες κτλ
μεχρι και ουγγρους ντιτζει και την πολωνεζα να την γαμαει μαυρος.ιστοριες αγνες ελληνικες.

Τα ρούχα και τα παπούτσια στην Πολωνία είναι άριστα για χειμώνα,τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακά και στο τρίτο της τιμής από τα γερμανικά ρούχα.Δηλαδή παίρνεις πολύ ζεστό μπουφάν με 50 ευρώ π.χ.
Βέβαια αν σε δει η γκόμενα με αυτά τα ρούχα δε σε ξεχωρίζει από Πολωνό οπότε είναι πρακτικής χρήσεως,όχι για πουλ μουρ και καμάκι.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
ΣΚ θα ειμαι Βαρσοβία, κομπλέ εχω κάνει ψακτική γενικά και εδώ στο θρέντ και στο travelstories..

Ερώτηση: 'Εκτος απο βότκες, υπάρχει κάτι που να συμφέρει-αξίζει να αγοράσεις εκεί;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Αααααχχχ τη φάγαμε με το κουτάλι τη Πολωνία,τα παλιά καλά χρόνια !!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ΣΚ θα ειμαι Βαρσοβία, κομπλέ εχω κάνει ψακτική γενικά και εδώ στο θρέντ και στο travelstories..

Ερώτηση: 'Εκτος απο βότκες, υπάρχει κάτι που να συμφέρει-αξίζει να αγοράσεις εκεί;

Λουκάνικα έχει καλά,τοπ παγκοσμίως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνός παίρνει καινούργιο αμάξι και φτιάχνεται με τις ντόπιες.

Βαλίτσες με λεφτά.

Μοντέρνοι Πολωνοί.Μερικοί είναι αρκετά καλοντυμένοι,αλλά δε συγκρίνονται με τα ψωλέ ρούχα των ντόπιων blachary.

Τυπική Πολωνέζα παίζει με όλους τους άντρες στην ακτίνα της.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μοντέρνες Πολωνέζες της φεμινιστικής σχολής.

Πολωνός Αδάμ και Ewa.

Πολωνικά μπαλέτα.

Πολωνικό τριολέ από τις καλές εποχές.Ανια και Χάνια.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Help.. είμαι Βαρσοβία και ψάχνω μαγαζί για βράδυ.. τπτ καλό?

Συνημμένα

• IMG_20180224_114708.jpg
    IMG_20180224_114708.jpg
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 39

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Για  mainstream πήγαινε level27 η the bank.

Αν θες alternative πήγαινε coyotte. Είναι όμως ακριβό και δεν υπάρχει λόγος.

Στα mainstream αν κινηθείς σωστά έχεις καλές πιθανότητες.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Thanks.. τα ψάχνω να τα δω στο net  :hi:

Stories