You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 866K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κίεβο είναι πολύ ασφαλές.Ολοι εκεί πάνε για να γαμήσουνε.Σε όλα τα κλαμπ έχει γκόμενες.
Βασικά Κίεβο είναι το καλύτερο αλλά πάω και Πολωνία,Ρωσία για ποικιλία.
Ευχαριστώ Φιλε! Και σε τι τιμες παιζουν η γκομενες στα club την ωρα?
Μπα, δεν χρειαζεται να δωσεις δωράκι.. Με μερικά ποτάκια, φαγητάκι και καλή διάθεση (ασε τες να μυριστούν και $$$$) χτυπάς αβέρτα.
100-150 ευρώ εκτός από το Ρίο το στριπτιζάδικο που εχει τις καλύτερες στα 300 ευρώ.
Και Πολωνία βρίσκεις στα κλαμπ αλλά θέλει ψάξιμο,δεν είναι πολλές.
100-150 ευρώ εκτός από το Ρίο το στριπτιζάδικο που εχει τις καλύτερες στα 300 ευρώ.
Και Πολωνία βρίσκεις στα κλαμπ αλλά θέλει ψάξιμο,δεν είναι πολλές.
Πωπω τοσο ακριβα στην Ουκρανια?? Με 50-60 ευρω δεν παιζει πουθενα?
Πωπω τοσο ακριβα στην Ουκρανια?? Με 50-60 ευρω δεν παιζει πουθενα?
Μόνο από ίντερνετ στο μάμπα,τίντερ μπορείς να βρεις τέτοιες τιμές.
Εγώ σουλατσάρω στην Κρεσάτικ και ψαρεύω με αυτές τις τιμές γκόμενες για ινσταφάκ που απλά κάνουν βόλτα.
Αλλά με 50 ευρώ συνήθως σαβούρα βρίσκεις εκτός αν κάνεις πολλή υπομονή.Στα μαγαζιά ξέχασέ το δεν υπάρχει γκόμενα να έρθει να γαμηθεί για τόσο λίγα.Στα διαμερίσματα θέλουν 50-75 ευρώ.
Και Πολωνία δύσκολο να βρεις με 50 ευρώ εκτός και αν πας σε καμία μικρή πόλη.Εγώ έχω βρει βέβαια αλλά μιλάω κάπως πολωνικά κτλ.
Εγώ σουλατσάρω στην Κρεσάτικ και ψαρεύω με αυτές τις τιμές γκόμενες για ινσταφάκ που απλά κάνουν βόλτα.
Αλλά με 50 ευρώ συνήθως σαβούρα βρίσκεις εκτός αν κάνεις πολλή υπομονή.Στα μαγαζιά ξέχασέ το δεν υπάρχει γκόμενα να έρθει να γαμηθεί για τόσο λίγα.Στα διαμερίσματα θέλουν 50-75 ευρώ.
Και Πολωνία δύσκολο να βρεις με 50 ευρώ εκτός και αν πας σε καμία μικρή πόλη.Εγώ έχω βρει βέβαια αλλά μιλάω κάπως πολωνικά κτλ.
Φιλε εισαι πολυ ενημερωμενος!! Εγω καμια σχεση! Μια φορα ειχα παει ταυλανδη πριν 10 χρονια αλλα τοτε δεν πηγαινα με πουτανες! Τωρα εχω σκαλωσει να πηδηξω ωραιες γκομενες, αλλα νομιζα οτι θα ειναι πιο φτηνα ανατολικο μπλοκ
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Φιλε εισαι πολυ ενημερωμενος!! Εγω καμια σχεση! Μια φορα ειχα παει ταυλανδη πριν 10 χρονια αλλα τοτε δεν πηγαινα με πουτανες! Τωρα εχω σκαλωσει να πηδηξω ωραιες γκομενες, αλλα νομιζα οτι θα ειναι πιο φτηνα ανατολικο μπλοκ
Μα καλά έφτασες Ταϊλάνδη και δεν πήγαινες με την μια και με την άλλη πως κρατιόσουνα?
Και εγώ έχω φάει απογοήτευση δυστυχώς πάνε οι καλές φτηνές εποχές οι παλαιότεροι ήταν κωλόφαρδοι που τις πετύχανε !!
Μια Πράγα θα την χτυπήσω όμως σε κάνα μήνα+ να φτιάξει λίγο ακόμα ο καιρός.
c79t
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2017
- Like
- 188
- Πόντοι
- 1
Δ.Αρεοπαγίτου και Βύρωνος. Μόνο με το καλσόν και την πουκαμίσα! Πολωνέζα? Πιθανών λόγο ύψους? Πάντως ξένη αλλά δεν μπόρεσα να ακούσω την ομιλία καθαρά. Κάτι νεαρές Αμερικανίδες που ήταν σε παγκάκι καθήμενες την κοιτούσαν σαν να πέρναγε τσολιάς
Συνημμένα
Κμαν, το πιο ευκολο διαβατηριο, στην ευρωπη για να παρεις ποιο ειναι? (θεωρητικα με γαμο)???
@Elias_73 μηπως πηγες ταυ στο πουκετ γαμηλιο ταξιδι σαν ενα φιλο μου?
καλο ειναι παντως να διαβασεις το νημα της Πραγας για ανατολικη ευρωπη.
φθηνα δεν ειναι πουθενα. (εαν εχεις χρονο ξεκινα να διαβαζεις για κιεβο απο την αρχη του χρονου,150σελιδες,ετσι για την ιστορια!)
@c79t μυστη, τελικα τι εγινε με την δασκαλα απο την ρωσσια? εσυ δεν εισαι? (δεν αφηνεις τις πολωνεζες για ρουμανες? -ειδες πως ξενερωσε ο αλλος με την πολωνεζα νοσοκομα)
@Elias_73 μηπως πηγες ταυ στο πουκετ γαμηλιο ταξιδι σαν ενα φιλο μου?
καλο ειναι παντως να διαβασεις το νημα της Πραγας για ανατολικη ευρωπη.
φθηνα δεν ειναι πουθενα. (εαν εχεις χρονο ξεκινα να διαβαζεις για κιεβο απο την αρχη του χρονου,150σελιδες,ετσι για την ιστορια!)
@c79t μυστη, τελικα τι εγινε με την δασκαλα απο την ρωσσια? εσυ δεν εισαι? (δεν αφηνεις τις πολωνεζες για ρουμανες? -ειδες πως ξενερωσε ο αλλος με την πολωνεζα νοσοκομα)
c79t
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2017
- Like
- 188
- Πόντοι
- 1
@ koble εγώ είμαι. Διάβασε παρακάτω για την απορία σου αν και off topic.
Λοιπόν όπως είχα πει μια συνάδελφος ήθελε να μου γνωρίσει μια Ρωσίδα. Τελικά δεν έχει γίνει τίποτα. Οι δικαιολογίες τώρα... όταν ήταν να συναντηθούμε με πήρε τηλ η συνάδελφος και μου είπε ότι στραμπούλισε το πόδι στο λεωφορείο στο μπες ή βγές κτλ. και πήγε μέχρι και στο νοσοκομείο όπου έφαγε όλο το απόγευμα στα έκτακτα. Η συνάντηση θα γινόταν την επόμενη μέρα. Μέσα στην εβδομάδα θα έφευγε για Μόσχα. Ok λέω πάντως αν θέλει δεν έχω πρόβλημα απαντάω τελείως coul. Αυτή μου λέει "τι κρίμα και ενώ τα είχαμε κανονισμένα κτλ". Περνάει καιρός 3-4 εβδομάδες και κανονίζουμε να πάμε σε μία έκθεση. Μου λέει η συνάδελφος ότι αν μπορεί θα έρθει και αυτή. Έρχεται η συνάδελφος με την κόρη της (3η γυμνασίου, έχει σημασία) χωρίς την Ρωσίδα. Λέω α καλά...κατάλαβα.Τώρα μου είπε ότι έχει έρθει η μάνα της από Μόσχα και δεν μπορούσε να έρθει. Εκεί που περιμέναμε λοιπόν να μπούμε στην έκθεση χωρίς να δώσω σημασία αφού μίλαγα με άλλο συνάδελφο (3 ήμασταν) πρόλαβα να δω την κόρη να λέει κάτι στο αυτί της μάνας της και να την παρακαλάει να μην πει τίποτα. Η μάνα της και συνάδελφός μου "της λέει γιατί παιδί μου ντροπή είναι;" και η κόρη φεύγει ντροπιασμένη. Δεν έδωσα βάση αλλά περίεργος ο συνάδελφος τι ρωτάει τι τρέχει; Και τι γυρνάει και μας λέει... ότι της είπε η κόρη της ότι "έχασε που δεν ήρθε η Ρωσίδα να με δει..."και μένω κάγκελο! Όχι μόνο αυτό αλλά μου λέει επιπλέον ότι περιμένει να με γνωρίσει και ένας φίλος της που έχουμε κάποιες κοινές απόψεις για την οικονομική κατάσταση αλλά και ο άντρας της. Πέρνω χαμπάρι λοιπόν ότι έχω γίνει αντικείμενο συζήτησης όχι μόνο μέσα στην οικογένειά της αλλά και στο φιλικό περιβάλλον χωρίς να έχει γίνει τίποτα! Από τότε παρόλο που έχουμε βρεθεί ξανά στην δουλειά 3-4 φορές δεν μου έχει ξαναπεί τίποτα. Έκανε κίνηση χωρίς να ρωτήσει την Ρωσίδα μάλλον και προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για το ότι δεν έγινε η συνάντηση. Αλλά να έχω γίνει βούκινο σε όλους; τι να πω....
Λοιπόν όπως είχα πει μια συνάδελφος ήθελε να μου γνωρίσει μια Ρωσίδα. Τελικά δεν έχει γίνει τίποτα. Οι δικαιολογίες τώρα... όταν ήταν να συναντηθούμε με πήρε τηλ η συνάδελφος και μου είπε ότι στραμπούλισε το πόδι στο λεωφορείο στο μπες ή βγές κτλ. και πήγε μέχρι και στο νοσοκομείο όπου έφαγε όλο το απόγευμα στα έκτακτα. Η συνάντηση θα γινόταν την επόμενη μέρα. Μέσα στην εβδομάδα θα έφευγε για Μόσχα. Ok λέω πάντως αν θέλει δεν έχω πρόβλημα απαντάω τελείως coul. Αυτή μου λέει "τι κρίμα και ενώ τα είχαμε κανονισμένα κτλ". Περνάει καιρός 3-4 εβδομάδες και κανονίζουμε να πάμε σε μία έκθεση. Μου λέει η συνάδελφος ότι αν μπορεί θα έρθει και αυτή. Έρχεται η συνάδελφος με την κόρη της (3η γυμνασίου, έχει σημασία) χωρίς την Ρωσίδα. Λέω α καλά...κατάλαβα.Τώρα μου είπε ότι έχει έρθει η μάνα της από Μόσχα και δεν μπορούσε να έρθει. Εκεί που περιμέναμε λοιπόν να μπούμε στην έκθεση χωρίς να δώσω σημασία αφού μίλαγα με άλλο συνάδελφο (3 ήμασταν) πρόλαβα να δω την κόρη να λέει κάτι στο αυτί της μάνας της και να την παρακαλάει να μην πει τίποτα. Η μάνα της και συνάδελφός μου "της λέει γιατί παιδί μου ντροπή είναι;" και η κόρη φεύγει ντροπιασμένη. Δεν έδωσα βάση αλλά περίεργος ο συνάδελφος τι ρωτάει τι τρέχει; Και τι γυρνάει και μας λέει... ότι της είπε η κόρη της ότι "έχασε που δεν ήρθε η Ρωσίδα να με δει..."και μένω κάγκελο! Όχι μόνο αυτό αλλά μου λέει επιπλέον ότι περιμένει να με γνωρίσει και ένας φίλος της που έχουμε κάποιες κοινές απόψεις για την οικονομική κατάσταση αλλά και ο άντρας της. Πέρνω χαμπάρι λοιπόν ότι έχω γίνει αντικείμενο συζήτησης όχι μόνο μέσα στην οικογένειά της αλλά και στο φιλικό περιβάλλον χωρίς να έχει γίνει τίποτα! Από τότε παρόλο που έχουμε βρεθεί ξανά στην δουλειά 3-4 φορές δεν μου έχει ξαναπεί τίποτα. Έκανε κίνηση χωρίς να ρωτήσει την Ρωσίδα μάλλον και προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για το ότι δεν έγινε η συνάντηση. Αλλά να έχω γίνει βούκινο σε όλους; τι να πω....
μου ειχε μεινει η απορια. σορυ που εγραψες τοσα. μια με πολωνεζες στα αεροδρομια, μια με τη ρωσσιδα, ολο μπερδεματα σου τυχαινουν.
κοιτα και για καμια ρουμανα, μπας και αλλαξει η τυχη.
Βλεπω πηρες τους δρομους, που να σφιξουν οι ζεστες, θα μας κανεις ανταποκρισεις.
κοιτα και για καμια ρουμανα, μπας και αλλαξει η τυχη.
Βλεπω πηρες τους δρομους, που να σφιξουν οι ζεστες, θα μας κανεις ανταποκρισεις.
Εδώ Πολωνέζες φοιτήτριες διαγωνίζονται για τον τίτλο Μις Πολυτεχνείο Lodz.
Φανταστείτε Ελλεεινίδες να διαγωνίζονται για μις Πολυτεχνείο Ξάνθη ή Κρήτη τι θα βλέπαμε αντίστοιχα.
Mis δεκαοχτάρα κτλ.Γενικά οι Πολωνέζες τρελαίνονται για ανάδειξη.
Φανταστείτε Ελλεεινίδες να διαγωνίζονται για μις Πολυτεχνείο Ξάνθη ή Κρήτη τι θα βλέπαμε αντίστοιχα.
Mis δεκαοχτάρα κτλ.Γενικά οι Πολωνέζες τρελαίνονται για ανάδειξη.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Σας τα έλεγα τότε live με τις πολωνέζες μοντέλες! Και τα δημοσιευει ο αρχηγός 2 χρόνια μετά...
Πάρτε τα όλα!!
Μόλις γύρισα σπίτι και ήμουν και στο κλάμπ που ήταν όλες!Όμως εγώ είμαι "δεσμευμένος" αυτές τις μέρες με μια ανώτερη σε εμφάνιση και επίπεδο απο όλες αυτές! !!!Είμουν καλεσμένος στο event με κλειστές πόρτες απο νωρίς!Ήταν συνεργείο της πολωνική τηλεόρασης και οι πόζες τους ήταν σοκαριστικες και το θέαμα απίστευτο!Γευση παραδείσου!!!!!!!Αν και ο κάμεραμαν συνέχεια στη δικιά μου ήταν
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες απο το κινητό μου!Αυριο θα παίξουν πολύ στα σόσιαλ μεντια !!
Πάντως αυτό να πρέπει η Πολωνέζα να φύγει το πρωί και να βάζει το ξυπνητήρι μισή ώρα νωρίτερα για να προλάβει να σου πάρει πίπα πριν φύγει το λεωφορείο απλά δεν υπάρχει στις πιο ανατολικές χώρες.
Ξυπνάς και εσύ φυσικά από τα ανήσυχα δάχτυλα που ψάχνουν τον πότσο σου για να ακολουθήσει το βασιλικό μπούκι και να τη θυμάσαι θετικά ενώ την έκανε.
Είναι μαστόρισσες στην ανδρική ψυχολογία και σκατά να τα κάνουν με την τρέλλα τους,αποζημιώνουν με θεικό μπούκι οπότε δεν έχεις ποτέ κακή γνώμη ενώ είναι θεόμουρλες.Φοβερό.Γαμώ το στανιό τους.Δεν υπάρχουν πιο τρελιάρες.Δηλαδή δεν παίζονται απολύτως οι γκόμενες ανατολικά του Οντερ και δυτικά του Βιστούλα.
Αν οι Πολωνοί δεν είχαν εφεύρει τη βούτκα θα κατέφευγαν μαζικά στα ψυχιατρεία.
Ξυπνάς και εσύ φυσικά από τα ανήσυχα δάχτυλα που ψάχνουν τον πότσο σου για να ακολουθήσει το βασιλικό μπούκι και να τη θυμάσαι θετικά ενώ την έκανε.
Είναι μαστόρισσες στην ανδρική ψυχολογία και σκατά να τα κάνουν με την τρέλλα τους,αποζημιώνουν με θεικό μπούκι οπότε δεν έχεις ποτέ κακή γνώμη ενώ είναι θεόμουρλες.Φοβερό.Γαμώ το στανιό τους.Δεν υπάρχουν πιο τρελιάρες.Δηλαδή δεν παίζονται απολύτως οι γκόμενες ανατολικά του Οντερ και δυτικά του Βιστούλα.
Αν οι Πολωνοί δεν είχαν εφεύρει τη βούτκα θα κατέφευγαν μαζικά στα ψυχιατρεία.
Κμαν, πρεπει να αναλυσεις γιατι ειναι πολωνικος?!Οπως είναι φανερό ο κώλος αυτός είναι πολωνικός.
Εχω καταλαβει την διαφορα των ουκρανιδων με πολωνες, μπρος και πισω σε γενικες γραμμες. Ομως στο μαθημα πορνο γεωγραφιας, με μπερδευει ο μαγυαρικος κωλος.
Με λιγα λογια, γιατι αυτος ο κωλος ειναι πολωνικος και οχι ουγγρικος? Ποια η διαφορα? Ποιο το κρισιμο σημειο διαφοροποιησης?