Τέλη Μαΐου πάω Poznan. Πρώτη φορά Πολωνία για ΠΣΚ. Θα μείνω στην παλιά πόλη σε ξενοδοχείο 500μ από Czekolada και το mall που είναι εκεί δίπλα. Προετοιμασία δεν έχω κάνει τίποτα γιατί απ’ ότι λέτε δεν χρησιμοποιούν και πολύ το Internet. Αξίζει να δοκιμάσω μέσω tinder ή είναι χαμένα λεφτά; Ο χρόνος είναι ελάχιστος για πρώτη φορά βέβαια. Πάω εκεί γιατί βρήκα εισιτήρια με 60€ αφού άργησα να κλείσω για Κρακοβία τα οποία έχουν πάει πάνω από 250€! Διάβασα και 100 σελίδες πίσω ‘καλά’ λόγια οπότε…
Πριν 2 εβδομάδες πήγε η αδελφή μου με τον δικό της Βαρσοβία – Κρακοβία. Πάνω στην κουβέντα τώρα που γύρισαν μου λέει ‘’ ρε συ τι γίνεται από γυναίκες εκεί; Έπαθα πλάκα έχε χάρη που ήμουν με την αδερφή σου… πολύ προσεγγίσιμες μου φάνηκαν…’’ ο άνθρωπος βέβαια δεν έχει καμία ιδέα από Πολωνέζες ούτε από bou-αναλύσεις… χαχα του λέω ξέρω, ξέρω…
Από ντύσιμο τι είναι αποδεκτό; αρκεί Τζήν και μπλουζάκι ή καλό παντελόνι με μπλουζάκι ή πουκάμισο. Αν και έχω διαβάσει ότι όλα παίζουν από απλό έως κοστούμι.
Σημεία για φαί η ενδιαφέροντος στην πόλη;
Κλαμπ που πρέπει να πας είναι το 22,το Pascha,το Czekolada και το Cuba Libre.Επισης το Slodownia.
Χοντρικά:Czekolada πιπινομαγαζο,φοιτητομαγαζο,πολλά φοιτητικά πάρτυ,εξαιρετική ποιότητα.
22:Μεγαλύτερες ηλικίες,95% Πολωνοί,τριώροφο,πολύ παίγνιο σε όλους τους ορόφους αλλά και σκληρές απορρίψεις.Παιζουν και σπονσορέτς.
Cuba Libre:Πάνε οι ξένοι και οι Πολωνέζες που θέλουν να πηδηχτουν με ξένους.Δεν πληρώνεις είσοδο και γίνεται το αδιαχώρητο.
Pascha:Πιο κυριλέ με μοντελοειδεις.Διωροφο.Πολυ καμάκι στην πάνω πίστα από Αραπηδες.
Slodowia.Πιο κλασσικό πολωνικό με εξαιρετική ποιότητα αλλά πιο ψηλομυτες γκόμενες.
Δηλαδή σε ποιότητα Pascha>Slodownia>Czekolada>22>Cuba Libre.
Σε ευκολία για φόρτωμα Cuba Libre>22>Czekolada>Slodownia>Pascha.
Είναι όλα κοντά στην κεντρική πλατεία σε απόσταση 100 μέτρων το ένα από το αλλο οπότε μπορείς να πας σε όλα.
Για φαγητό στάνταρ είναι το Browaria που έχει αυτοσχέδια μπύρα,πολύ καλή.Ειναι πολύ καλό και για να φέρνεις γκόμενες.Επίσης μου άρεσε ένα αμερικανικό με στέκια στην κεντρική πλατεία το Whiskey on the jar.Ειναι όλα στην κεντρική πλατεία Stary Rynek οπότε κάθεσαι όπου έχει περισσότερο κόσμο.
Για ντύσιμο αρκεί το απλό ντύσιμο δε χρειάζεται τίποτα εξεζητημένο.Οι Πολωνέζες κοιτάζουν πολύ το σώμα,πρέπει να είσαι γυμνασμένος.Επισης να ντύνεσαι κάπως πιο μοδάτα από τους Πολωνούς για να ξεχωρίζεις.Παλια οι Πολωνοί ντύνονται εντελώς χάλια και είχαν όλοι στρατιωτικό κούρεμα.Τωρα έχουν βελτιωθεί κάπως λόγω του ξένου ανταγωνισμού.
Η είσοδος στα κλαμπ είναι πάμφθηνα και τα ποτά σχετικά φτηνά.
Να κάνεις γνωριμίες πανεύκολο και οι Πολωνέζες είναι νεροφίδες,πίνουν αβέρτα και είναι επιρρεπείς στα one night stands.Φαση με γλωσσοφιλα,μπαλαμουτι κανεις σίγουρα, 100%.Αν θα κατσουν τελικα εξαρταται από πολλούς παράγοντες.Θα έχεις και την τύχη του πρωταρη.
Πριν πας στα κλαμπ μπορείς να δοκιμάσεις τα ποταδικα Pijalna.Εχει δύο μεγάλα στην κεντρική πλατεία που μαζεύουν μουνίτσες.
Το απόγευμα γνωρίζεις πανεύκολα γκόμενες στα καφέ της παλιάς πόλης και το πρωί στα Starbucks στο Stary Browar.Επισης στο μωλ City Handlowy στο σιδηροδρομικό σταθμό έχει πολύ μουνί.