Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Τουρκοι Σμυρνης,Κωσταντιντουπολης ειναι οντως ωραιοι και πολυ Ισπανοφαση(αναρχοφαση και αθεοι)
ΜΟυ εδειξε εναν Τουρκο η νεα Πολωνεζα που εχω και περιμενα να δω καναν ξεφτιλα και ειδαν εναν τυπο ωραιο γιατρο που σιχαινεται το ισλαμ απ οτι μου πε τον ερνογαν κτλπ
Επειδη γνωρισα και πολλες Τουρκαλες που ειναι ετσι και τρελενονται για πουτσα Ελληνικη για αυτο λεω οτι η χρυση τριαδα για μενα ειναι Τουρκαλες-Αμερικανες-Πολωνεζες σε ευκολια γαμησιου
Οι Τουρκαλες παιρνουν το χρυσο μεταλλιο,οσες γνωρισα τις γαμησα το ιδιο βραδυ
Την Πολωνεζα που αναφέρεις την συνάντησα 2-3 μέρες μετά την άφιξη της στην Αθήνα. Εμένα ουσιαστικά με απερριψε λόγω του ότι είμαι αδύνατος. Πάντως η κοπέλα από τον Μάρτιο που χώρισε με τον Τούρκο δείχνει ότι έχει επηρεαστεί ψυχολογικά. Από την φωνή της το καταλάβαινες. Εγώ σου εύχομαι να ευχαριστηθεις πήδημα, παρόλα αυτά. Το κωλαρακι της είναι καλό και το πρόσωπο της πολύ ωραίο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Την Πολωνεζα που αναφέρεις την συνάντησα 2-3 μέρες μετά την άφιξη της στην Αθήνα. Εμένα ουσιαστικά με απερριψε λόγω του ότι είμαι αδύνατος. Πάντως η κοπέλα από τον Μάρτιο που χώρισε με τον Τούρκο δείχνει ότι έχει επηρεαστεί ψυχολογικά. Από την φωνή της το καταλάβαινες. Εγώ σου εύχομαι να ευχαριστηθεις πήδημα, παρόλα αυτά. Το κωλαρακι της είναι καλό και το πρόσωπο της πολύ ωραίο.

Πως γινεται να ειχατε την ιδια πολωνεζα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ βλέπουμε πόσο διαφέρουν οι Πολωνέζες από τις Ρωσίδες όσο και οι γλώσσες που μιλάνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας Αμερικανός που έπιασε τα αρχίδια του Πολωνία αναζητεί τη λύση για να γαμήσει στις μεθόδους βαλκανικής πούτσας που είχα αναπτύξει παλιά στο θρεντ του roosh.

The long banned GK(Greek kamaki) mentioned the concept of "undergaming" with Polish women. It only takes a dozen or so average young polish couples walking by to see why.

Σκεφτείτε 3 χρόνια πριν με μπάναραν και ακόμα και τα νέα μέλη βρίσκουν τα παλιά ποστ μου επίκαιρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνική πραγματικότητα.Δυτικοποίηση.

Περίπου αυτό βιώνεις στα πολωνικά κλαμπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η επέκταση του δυτικού fitness στην Πολωνία και του νέκταρ της μπανάνας.Ατιμη δυτικοποίηση,χαλάει τις γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας μαλάκας Αμερικανός τον πίνει στο Βρότσλαβ και υπεραναλυει γιατί πήρε τον πουλο Πολωνία.Στην ίδια πόλη που έβγαλα δυο γκομενες το τριήμερο Μάρτιο.
Καμία σχέση εντελώς.Οι Βαλκανιοπουτσοι είμαστε εκπληκτικά ανωτεροι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εδώ ένας μαλάκας Αμερικανός τον πίνει στο Βρότσλαβ και υπεραναλυει γιατί πήρε τον πουλο Πολωνία.Στην ίδια πόλη που έβγαλα δυο γκομενες το τριήμερο Μάρτιο.
Καμία σχέση εντελώς.Οι Βαλκανιοπουτσοι είμαστε εκπληκτικά ανωτεροι.

Είδες τι λέει..
Ότι οι παραμυθάδες έκαψαν το μέρος κάνοντας τις γκομενες επιφυλακτικες και οι φθηνες αεροπορικές έκαψαν επίσης το μέρος..

Καλά έκανα που επαιρνα το αμαξι και πηγαινα Ústí nad Labem.
Παρθενα γη..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είδες τι λέει..
Ότι οι παραμυθάδες έκαψαν το μέρος κάνοντας τις γκομενες επιφυλακτικες και οι φθηνες αεροπορικές έκαψαν επίσης το μέρος..

Καλά έκανα που επαιρνα το αμαξι και πηγαινα Ústí nad Labem.
Παρθενα γη..

Τι μου λες τώρα?Έτσι ήταν και το 2002 όταν πρωτοπηγα Πολωνία.Γιατι ταξίδευα συνεχώς Τσεχία μέχρι το 2010?
Πάντα η Τσεχία είχε edge αν ενδιαφερόσουνα για εμφανίσιμες γκομενες και όχι απλα ψώλες.
Με τους άλλους ξένους δεν έχω καμία σχέση γιατί παίζω κασέρι και ειμαι επικίνδυνος.
Πρακτικά στα πολωνικά κλαμπ δεν υπάρχει ανταγωνισμός αν ξεφεύγεις εμφανισιακά η παίζεις κασέρι,μπορεί όμως να σε σταματήσουν με ξύλο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι μου λες τώρα?Έτσι ήταν και το 2002 όταν πρωτοπηγα Πολωνία.Γιατι ταξίδευα συνεχώς Τσεχία μέχρι το 2010?
Πάντα η Τσεχία είχε edge αν ενδιαφερόσουνα για εμφανίσιμες γκομενες και όχι απλα ψώλες.
Με τους άλλους ξένους δεν έχω καμία σχέση γιατί παίζω κασέρι και ειμαι επικίνδυνος.
Πρακτικά στα πολωνικά κλαμπ δεν υπάρχει ανταγωνισμός αν ξεφεύγεις εμφανισιακά η παίζεις κασέρι,μπορεί όμως να σε σταματήσουν με ξύλο.

Εσύ είσαι άνιωθος robocop,εχεις λιωσει σόλες,πήγες και άφραγκος,πας και φραγκάτος.

Ο μέσος πορνοτουρίστας είναι ο 25άρης που θα πάρει Ryanair να ανακαλύψει την Πολωνια,θα τον παρασύρουν στα strip να του φάνε φραγκα,θα τον κλεψει ο ταξιτζής,θα πάρει πουτάνα από το roksa.pl θα του εμφανιστει άλλη στην πόρτα,αλλά θα ντραπεί να τη διώξει.
Θα της πει πάρε τα 200zl σου και αυτη θα του απαντήσει:"No,no.You didn't understand.200zl is for massage.For sex 300zl"
Kαι θα τα δώσει γιατί η μαμα του εμαθε να είναι ευγενικός με τα κορίτσια,άσε που έχει να γαμήσει και μήνες και η ξανθιά χοντρή θρασύτατη πουτάνα,δεν είναι πιο ασχημη από την παλάμη του.

Αυτός είναι ο μεσος πρωταρης πορνοτουρίστας.

Εμείς πήγαμε,παθαμε,μάθαμε..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εσύ είσαι άνιωθος robocop,εχεις λιωσει σόλες,πήγες και άφραγκος,πας και φραγκάτος.

Ο μέσος πορνοτουρίστας είναι ο 25άρης που θα πάρει Ryanair να ανακαλύψει την Πολωνια,θα τον παρασύρουν στα strip να του φάνε φραγκα,θα τον κλεψει ο ταξιτζής,θα πάρει πουτάνα από το roksa.pl θα του εμφανιστει άλλη στην πόρτα,αλλά θα ντραπεί να τη διώξει.
Θα της πει πάρε τα 200zl σου και αυτη θα του απαντήσει:"No,no.You didn't understand.200zl is for massage.For sex 300zl"
Kαι θα τα δώσει γιατί η μαμα του εμαθε να είναι ευγενικός με τα κορίτσια,άσε που έχει να γαμήσει και μήνες και η ξανθιά χοντρή θρασύτατη πουτάνα,δεν είναι πιο ασχημη από την παλάμη του.

Αυτός είναι ο μεσος πρωταρης πορνοτουρίστας.

Εμείς πήγαμε,παθαμε,μάθαμε..

Μπα όχι.Ο μέσος άφραγκος τουρίστας θα άραζε με 3 ευρώ Pascha ή Shanti στο Πόζναν ή Frantic στο Κράκωβ το 2008 κάτι θα χτύπαγε.Θα έριχνε λίγο χούφτο θα έπαιρνε τηλεφωνάκια,dates θα πήδαγε κανά εξαράκι όλα τα γούστα μέσα,θα έλεγε καλά είναι εδώ.
Τσεχία θα εισέπραττε μισό αρχίδι γιατί δεν έχει κλαμπ.Θα έβρισκε όμως εφτάρια από social στις pub θα έλεγε καλά είναι εδώ,πολλά μουνιά.
Τώρα πάει και μπλέκει κατευθείαν στον ανταγωνισμό.Πάει στο κλαμπ Πολωνία με τους σβέρκους που αν βρεθεί σε λάθος μέρος θα τον πλακώσουν.Αν πάει στα κλαμπ με ξένους βλέπει παντού Αραβότουρκους,πάκια και καμμένες γκόμενες.Σου λέει τι σκατά είναι εδώ,παλιά πρέπει να ήταν καλά αλλά τώρα το μέρος έχει καεί.
Πάει και Τσεχία,βλέπει τη γερμανοποίηση και κλάνει.Σου λέει άργησα 10 χρόνια,στη χώρα μου παίζει να είναι καλύτερα.Για αυτό ας πάω πιο ανατολικά Ουκρανία γιατί Ρωσία δε με παίρνει λόγω βίζας και κόστους.
Κάπως έτσι σκέφτεται ο σύγχρονος διεθνής πόρνος.
Για εμάς τους πουτσιστές είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα γιατί τα βλέπουμε με άλλη προοπτική.Ο σημερινός πόρνος δεν ξέρει πώς ήταν το 2005 και το 1997 τα πράγματα οπότε δεν έχει ιδέα.Δεν έχει το βάθος και τον ορίζοντα των παλαιών.
Οπως και τα άτομα που ανήκουν στο 10% του πληθυσμού εμφανισιακά,εισοδηματικά παίζουν με εντελώς διαφορετικούς όρους δεν ανήκουν στο μέσο όρο.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Καποιοι λενε οτι ενα μερος χαλαει απο οσους πουλανε παραμυθια,εγω πιστευω οτι ετσι το μερος καθαριζει και γινεται καλυτερο
Εγω ευχομαι να υπαρχουν ψευτες οσο πιο πολλοι μπορουνε
Θα πανε θα γαμησουν ενα δυο πεντε χρονια?Μετα θα παιρνουν ολοι αυτοι οι ψευτες τα @@ μου
Και αυτο γινεται
Γνωρισα αλλη μια Πολωνεζα που θα δουλευει καποιο καιρο Αθηνα(οχι τοσο καλη οσο η προηγουμενη) και μου ειπε οτι δεν γουσταρει καθολου Αραβες,Τουρκους κτλπ γιατι ειναι ψευτες και γλοιωδεις
Εγω απλα τις ειπα οτι δουλευω το πρωι οικοδομη(σκοπιμα με υποβαθμιζω ωστε να ερθω πιο κοντα στους Πολωνους και να νιωσει μαζι μου οικειοτητα) και το βραδυ σπουδασω προγραμματισμο
Ενιωσε ωραια γιατι ειδε οτι προσπαθω,οτι δεν λεω ψεματα συν οτι ετσι καθαρισα καθως δεν περιμενει να της πληρωνω γευματα,ποτα κτλπ

Την ρωτησα γιατι στο fb εχει σχολια σε φωτο απο πολλους αραβες,μου ειπε οτι τους γνωρισε στο dating site που γνωριστηκαμε(okc για την ακριβεια)και μου ειπε οτι δεν προκειται να βγει με κανεναν
Μου ειπε οτι μεχρι και καμηλες της εχουνε προσφερει
Αστεια πραγματα...

ΟΛοι αυτοι ειναι τελειωμενοι..εκτος απο ψευτες πλεον ειναι σεσημασμενοι ως τρομοκρατες

Εγω οσες Πολωνεζες γνωριζω κατα 90%+ τις γαμαω,παω με αερα γαμια απεναντι τους
Μονο με Πολωνεζες εχω τετοια σιγουρια να ξερω οτι θα γελασουνε με οτι πω και οτι το βραδακι θα τον εχω μεσα τους

Αμα φοβαστε καποιους ουτε οι φλωροι Αμερικανοι η Ευρωπαιοι πιανουν μια ειτε σε χαβαλε ειτε σε τρελα

Μονο οι Λατινοι και Πορτογαλοι μπορουν να παιξουν μπαλα

Επιβεβαιωση πηρα και απο κολλητο μου,που Πολωνια θερισε εφαγε 5 μη πληρωμενα σε μηνα μεσα ακολουθοντας τις συμβουλες μου
Ο τυπος που βγαζει αρκετα καλα λεφτα για Ελλαδα την εβγαλε με 1000!!!Ευρω!! ολα εισητηρια,σπιτι κτλπ τον μηνα και ειδε την αληθεια

Πιο ευκολα τρως με 5Ευρω στην τσεπη παρα με 200 ειδικα ΠΟλωνεζα
Το ιδιο και ΡΟυμανες,Σερβες

Τετοιες εθνικοτητες θελουν αντρα κατα βαθος κοντα στους δικους τους,δουλευταρα με λιγα,δεν πιστευουν οτι αξιζουν παραπανω και δεν πιστευουν οτι ενας με παραπανω θα κατσει μονο με αυτες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πιο ευκολα τρως με 5Ευρω στην τσεπη παρα με 200 ειδικα ΠΟλωνεζα

Νομίζεις.Αμα αρχίσεις να δίνεις λεφτά σε Πολωνέζα σου φέρνουνε και την ξαδέρφη τους και την αδερφή τους ακόμα και τη μαμά τους να γαμήσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γνωρισα αλλη μια Πολωνεζα που θα δουλευει καποιο καιρο Αθηνα(οχι τοσο καλη οσο η προηγουμενη) και μου ειπε οτι δεν γουσταρει καθολου Αραβες,Τουρκους κτλπ γιατι ειναι ψευτες και γλοιωδεις

Την ρωτησα γιατι στο fb εχει σχολια σε φωτο απο πολλους αραβες,μου ειπε οτι τους γνωρισε στο dating site που γνωριστηκαμε(okc για την ακριβεια)και μου ειπε οτι δεν προκειται να βγει με κανεναν
Μου ειπε οτι μεχρι και καμηλες της εχουνε προσφερει
Αστεια πραγματα...

ΟΛοι αυτοι ειναι τελειωμενοι..εκτος απο ψευτες πλεον ειναι σεσημασμενοι ως τρομοκρατες

Τετοιες εθνικοτητες θελουν αντρα κατα βαθος κοντα στους δικους τους,δουλευταρα με λιγα,δεν πιστευουν οτι αξιζουν παραπανω και δεν πιστευουν οτι ενας με παραπανω θα κατσει μονο με αυτες

Εγώ σου λέω οτι αν ψάξεις λίγο θα βρεις οτι αυτές που γάμησες έχουν ήδη πάει με 10 τουλάχιστον Τούρκους,Αραβες και πάκια απλά ψεύδονται συνεχώς όπως κάνουν οι Πολωνέζες.
Γενικά από τις Πολωνέζες όταν μιλάμε πιστεύω το 5% από όσα λένε.Απλά δείχνεις οτι τα χάφτεις όλα για να έχεις το πάνω χέρι στον αιφνιδιασμό.Είναι η νοοτροπία του Βαλκάνιου.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Νομίζεις.Αμα αρχίσεις να δίνεις λεφτά σε Πολωνέζα σου φέρνουνε και την ξαδέρφη τους και την αδερφή τους ακόμα και τη μαμά τους να γαμήσεις.

Αναλογα την Πολωνεζα εγω οσες γνωρισα ηταν Αθηνα η καποιες Αγγλια οταν ημουν
Με δουλεια που ολες ηταν πανω απο χιλιαρικο
Παντα ημουν υπο τους οικονομικα και ποτε δεν της ενοιαξε καλο γαμησι ηθελαν και να γελανε να περναμε καλα

Αμα μου λες κοπελες απο χωρια η αλκολικες και αυτες που δεν εργαζονται απο επιλογη ισως και να ισχυει

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Μονο που μου
Εγώ σου λέω οτι αν ψάξεις λίγο θα βρεις οτι αυτές που γάμησες έχουν ήδη πάει με 10 τουλάχιστον Τούρκους,Αραβες και πάκια απλά ψεύδονται συνεχώς όπως κάνουν οι Πολωνέζες.
Γενικά από τις Πολωνέζες όταν μιλάμε πιστεύω το 5% από όσα λένε.Απλά δείχνεις οτι τα χάφτεις όλα για να έχεις το πάνω χέρι στον αιφνιδιασμό.Είναι η νοοτροπία του Βαλκάνιου.

Μονο που μου κραζουν τους προηγουμενους με βαζουν σε καλυτερη θεση
Δεν θελουν να φανουν "λιγες" στα ματια μου
Αμα ισχυει η οχι δεν με νοιαζει

ΙΣως να με νοιαζει αμα θελω να γαμησω ακαποτα,για αυτο το αποφευγω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αναλογα την Πολωνεζα εγω οσες γνωρισα ηταν Αθηνα η καποιες Αγγλια οταν ημουν
Με δουλεια που ολες ηταν πανω απο χιλιαρικο
Παντα ημουν υπο τους οικονομικα και ποτε δεν της ενοιαξε καλο γαμησι ηθελαν και να γελανε να περναμε καλα

Αμα μου λες κοπελες απο χωρια η αλκολικες και αυτες που δεν εργαζονται απο επιλογη ισως και να ισχυει

Και εγώ γαμουσα μερικές τζάμπα που τα έτρωγαν απο άλλους,τι σημαίνει αυτό?Και έδινα λεφτά σε Πολωνεζες που βοηθουσαν οικονομικά τους γκόμενους τους,τι σημαίνει αυτό?
Ποιος ενδιαφέρεται αν γαμαει?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μονο που μου

Μονο που μου κραζουν τους προηγουμενους με βαζουν σε καλυτερη θεση
Δεν θελουν να φανουν "λιγες" στα ματια μου
Αμα ισχυει η οχι δεν με νοιαζει

ΙΣως να με νοιαζει αμα θελω να γαμησω ακαποτα,για αυτο το αποφευγω

Και πριν και μετά απο εσένα αραβοτουρκους,πακια και αλμπανια θα έχουν.Έτσι είναι οι Πολωνεζες.
Το θέμα είναι να μη ρουφήξεις το χυσι του Αλμπο στο φιλί για αυτό πάντα κανονίζω τα ραντεβού με τις Πολωνες πριν το απόγευμα,να φάει αυτός τα χυσια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom