Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 890K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
yparxei το δικο μου θρεντ να γραψεις

απο ιντερνετ δλδ αρχιδια βρισκεις σε μουλτινασιοναλς?

Θα γραψω εκει κανα σκηνικο. Σε εταιρειες βρισκεις στα σαιτ των ιδιων των εταιρειων που ενδιαφερεσαι η στο linked in.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Απο ολο το σωρο των  τρισεκατομμυριων pixels κ mbites που εχει γραφει ηλεκτρονικα ο κμαν εδω αγνοηστε τα ολα και κρατηστε ενα πραγμα που ειναι και απο τα σημαντικοτερα που γραφτηκε στο φορουμ ισως γενικα : γραψτε τες ολες στα @@ σας και γκομενες και καμακια κλπ και κοιταξτε τον εαυτο σας και να βγαλετε εσεις χρημα. Αν το εχεις τοτε και στον τριτο παραλληλο να σαι θα ρθουν απο μονες τους .Αν δε το χεις τοτε θα ψαχνεσε μεχρι και στην ανταρκτικη να πας για να βρεξεις το παλαμαρι.

Πώς να το βγάλεις όμως το χρήμα ρε φίλε;Στην Ελλάδα μόνο εαν είσαι κανας γιατρός ή βολεμένος στο δημόσιο σου μένουν φράγκα.Αλλιώς ότι βγάζεις πάει στα έξοδα που τρέχουν:φαγητά,λογαριασμοί,νοίκια,βενζίνη,δε μένει τίποτα.

Μ'αρέσει που λέμε για την Ουκρανία πόσο φτωχοί είναι,ενώ και στην Ελλάδα θα είμαστε σε λίγα χρόνια έτσι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πώς να το βγάλεις όμως το χρήμα ρε φίλε;Στην Ελλάδα μόνο εαν είσαι κανας γιατρός ή βολεμένος στο δημόσιο σου μένουν φράγκα.Αλλιώς ότι βγάζεις πάει στα έξοδα που τρέχουν:φαγητά,λογαριασμοί,νοίκια,βενζίνη,δε μένει τίποτα.

Μ'αρέσει που λέμε για την Ουκρανία πόσο φτωχοί είναι,ενώ και στην Ελλάδα θα είμαστε σε λίγα χρόνια έτσι.

δεν το βλεπω τυπε,λεφτα υπαρχουν  :headbaning1: :headbaning2: :headbaning2:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.590
Πόντοι
216

Ετσι ειναι ακριβως.
Καλα τα λεει ο σεβαλιε κι οι αλλοι, ωραια να τα εχεις σαν στοχο,
αλλα οταν ζεις στην Ελλαδα αυτα τα πραγματα ειναι απλα ανεφικτα για τον μεσο Ελληνα.
Ο μεσος Ελληνας μπορει (ακομη) να μην ψωμολυσαει οπως ο ουκρανος, ομως ή ειναι χρεωμενος ή δεν του μένει μία.
Αρα που λεφτα για χαιλικια με γυναικες;

Εδω που φτασαμε στην Ελλαδα, και απο οικονομικης αποψεως,
μονο καμια ασιατισα αν μεινει μαζι μας, που εχει μηδαμινες απαιτησεις.

Ο Ελληνας σημερα μετα βιας επιβιωνει....να μην το ξεχνουν αυτο οι αγαπητοι Ελληνες του εξωτερικου....
Αυτο ομως σημαινει οτι πρεπει να ζει στην αγαμια;;;;;
Σιγουρα πρεπει να υπαρχουν καποιες λυσεις, και να μην απαιτουν χρημα ως μοναδικο-σοβαρο παραγοντα.

Στο κατω κατω, μιλαμε για ανθρωπινες φυσιολογικες αναγκες.
Αν στην Ελλαδα και στις αλλες δυτικες χωρες, το εχουν κανει επιστημη,
να χεις το ενα σου το αλλο σου, λεφτα μυδια στρειδια, περιουσια κινητα ακινητα κλπ,
ε οχι, αυτο ειναι διαστροφη....

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
oχι ρε με ειχαν στειλει απο κατω. Ντοπα πρεπει να ανοιξω θρεντ με σκηνικα και ξυλικια με σβερκους που ειχα δει οσο ημουνα ( και σα μπονους να βαλω οτι ειχα δει σε διπλανες χωρες που πηγα και να κανουμε και συγκριση οπως ο κμαν με τις γκομενες )

Κρινοντας με βαση τις φωτογραφιες μου μπορω να δειρω Πολωνο ασβερκο; Πιστευω αυτον που με φοβεριζε οταν ημουν 17 τον ειχα με αγκωνια στο διαφραγμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κρινοντας με βαση τις φωτογραφιες μου μπορω να δειρω Πολωνο ασβερκο; Πιστευω αυτον που με φοβεριζε οταν ημουν 17 τον ειχα με αγκωνια στο διαφραγμα.

Μπα,έχουν σωματοδομή σα ντουλάπες.Μόνο Σέρβοι ίσως τους δέρνουν,μπορεί και Ρώσοι που έχουν εξασκηθεί στο μποξ.
Το εντυπωσιακό είναι οτι σε μερικά μαγαζιά είναι όλοι έτσι,φουσκωτοί.Δεν το έχω δει αυτό πουθενά αλλού.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Οι πολωνοι εχουν μεν ογκο, αλλα δεν εχουν νευρο και επιπλεον δεν εχουν καθολου καλη συναρμογη στης κινησεις τους και χαμηλο ηθικο- ηττοπαθεια. Ο λαος που πιστευω ειναι απο τους δυνατοτερους ειναι οι Ουγγροι . Εχουν την ταταρομογγολικη αγριαδα μεσα τους και αυτοι πραγματικα θα σε κοψουν κομματακια. Οι Ουγγροι με το γερμανο-μογγολικο αιμα που εχουν παιζει να ειναι απο τους πιο φυσικα δυνατους λαους με καλη δομη γιατι συνδυαζουν και φυσικη ωμη δυναμη και ροπη προς ογκο και νευρο .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παιρνουν αναβολικα ΚΜΑΝ;

Ναι,πιθανότατα.Αλλά έχουν και την κατασκευή.Είναι γενικά ογκώδεις χωρίς το σκληροτράχηλο και απειλητικό στυλ των Σέρβων.Στην αρχή ψαρώνεις αλλά μετά συνηθίζεις.
Πιο γυμνασμένοι είναι οι Λευκορρώσοι αλλά πιο κοντοί.Οι Ουκρανοί είναι επίσης πιο κοντοί αλλά έχουν και αυτοί μερικούς σα ντουλάπες και πολύ μυώδεις ιδίως σε Ντονέτσκ,Χάρκοβο αλλά και Λβωφ βλέπεις.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
282
Πόντοι
36
yparxei το δικο μου θρεντ να γραψεις

απο ιντερνετ δλδ αρχιδια βρισκεις σε μουλτινασιοναλς?
Στα φεισμπουκ γκρουπ τυπου : Greeks in ....πχ Greeks in London υπάρχουν πολλοί πατριώτες που μπορούν να σου πουν ακόμα και θέσεις εργασίας που δεν βρίσκεις σε σαιτς στο ιντερνετ. Επίσης κάποιοι έχουν μαζέψει όλα τα σαιτς ευρεσης εργασιών για την χώρα που μένουν και τα γράφουν για να σε διευκολύνουν στην εύρεση εργασίας. Οι ρικρουιτερς επίσης μπαίνουν σε αυτά τα σαιτ. Αν επικοινωνήσεις μαζί τους σου στέλνουν θέσεις εργασίας στο μέιλ σου από συνεργαζομενες έταιρειες που δεν τις βγάζουν δημοσίως στο ιντερνετ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι πολωνοι εχουν μεν ογκο, αλλα δεν εχουν νευρο και επιπλεον δεν εχουν καθολου καλη συναρμογη στης κινησεις τους και χαμηλο ηθικο- ηττοπαθεια. Ο λαος που πιστευω ειναι απο τους δυνατοτερους ειναι οι Ουγγροι . Εχουν την ταταρομογγολικη αγριαδα μεσα τους και αυτοι πραγματικα θα σε κοψουν κομματακια. Οι Ουγγροι με το γερμανο-μογγολικο αιμα που εχουν παιζει να ειναι απο τους πιο φυσικα δυνατους λαους με καλη δομη γιατι συνδυαζουν και φυσικη ωμη δυναμη και ροπη προς ογκο και νευρο .

Μπα,δε νομίζω.Οι Ούγγροι ως απόγονοι των Ούννων με σλαβική πρόσμιξη είναι πιο επιθετικοί από τους Πολωνούς αλλά οι Πολωνοί είναι ψηλότεροι και πιο συμπαγείς.Βασικά Σλάβοι όπως οι Πολωνοί είναι ψιλοαναίσθητοι δεν καταλαβαίνουν το ξύλο.Αν αρχίσουν και βαράνε όλοι μαζί θα σε λιώσουν.Είναι απλά να μην αρχίσουνε.Αν δεν ήταν στην ΕΕ,θα τους δέρνανε όλους τους ξένους ειδικά τους μαυριδερούς θα τους είχαν τουλουμιάσει χαλαρά.Τώρα φοβούνται ενώ οι Ρώσοι που δεν είναι στην ΕΕ στα αρχίδια τους.Σε μαυρίζουν σε χρόνο dt αν δεν προσέχεις.
Γενικά οι Σλάβοι τους δέρνουν όλους τους Δυτικοευρωπαίους εκτός από Γερμανούς,Σουηδούς και Ολλανδούς που είναι δυνατότεροι εκ του φυσικού.Είναι ένας από τους λόγους που δεν τους χωνεύουν οι Αγγλοσάξονες γιατί οι Πολωνοί τους έχουν χαλαρά και τους δέρνουν ενώ πάκια,Αραβες κτλ είναι ακίνδυνοι.
Π.χ. εγώ ενώ δε δίνω αφορμές,είμαι σχετικά άσπρος και προσέχω,πάντα τρώω φάπες Πολωνία ειδικά στο τελευταίο ταξίδι ήταν πολύ προβληματικά τα πράγματα,μεγάλη άνοδος του εθνικισμού.Βέβαια και αυτοί νιώθουν σκατά να τους κλέβουν οι ξένοι τις γκόμενες κάτω από τη μύτη τους.Βρότσλαβ έφαγαν πόρτα οι Πολωνοί στο high end club από τους συμπατριώτες τους και έμεινα μόνος μου με τις δύο γκόμενες να φιλάω τη μία και να χουφτώνω την άλλη.
Φανταστείτε Ελλάδα να έμπαινε Αμερικανός στα μπουζούκια αγκαζέ με Ελληνίδες και να έτρωγαν πόρτα οι Ελληνες που τις συνόδευαν.Τι ξύλο θα έπεφτε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γενικά οι Σλάβοι τους δέρνουν όλους τους Δυτικοευρωπαίους εκτός από Γερμανούς,Σουηδούς και Ολλανδούς που είναι δυνατότεροι εκ του φυσικού.

Σουηδία και Ολλανδία ρε αρχηγέ είναι τίγκα στους gay.Από αυτούς θα φάνε ξύλο οι σβέρκοι;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Μπα,δε νομίζω.Οι Ούγγροι ως απόγονοι των Ούννων με σλαβική πρόσμιξη είναι πιο επιθετικοί από τους Πολωνούς αλλά οι Πολωνοί είναι ψηλότεροι και πιο συμπαγείς.Βασικά Σλάβοι όπως οι Πολωνοί είναι ψιλοαναίσθητοι δεν καταλαβαίνουν το ξύλο.Αν αρχίσουν και βαράνε όλοι μαζί θα σε λιώσουν.Είναι απλά να μην αρχίσουνε.Αν δεν ήταν στην ΕΕ,θα τους δέρνανε όλους τους ξένους ειδικά τους μαυριδερούς θα τους είχαν τουλουμιάσει χαλαρά.Τώρα φοβούνται ενώ οι Ρώσοι που δεν είναι στην ΕΕ στα αρχίδια τους.Σε μαυρίζουν σε χρόνο dt αν δεν προσέχεις.
Γενικά οι Σλάβοι τους δέρνουν όλους τους Δυτικοευρωπαίους εκτός από Γερμανούς,Σουηδούς και Ολλανδούς που είναι δυνατότεροι εκ του φυσικού.Είναι ένας από τους λόγους που δεν τους χωνεύουν οι Αγγλοσάξονες γιατί οι Πολωνοί τους έχουν χαλαρά και τους δέρνουν ενώ πάκια,Αραβες κτλ είναι ακίνδυνοι.
Π.χ. εγώ ενώ δε δίνω αφορμές,είμαι σχετικά άσπρος και προσέχω,πάντα τρώω φάπες Πολωνία ειδικά στο τελευταίο ταξίδι ήταν πολύ προβληματικά τα πράγματα,μεγάλη άνοδος του εθνικισμού.Βέβαια και αυτοί νιώθουν σκατά να τους κλέβουν οι ξένοι τις γκόμενες κάτω από τη μύτη τους.Βρότσλαβ έφαγαν πόρτα οι Πολωνοί στο high end club από τους συμπατριώτες τους και έμεινα μόνος μου με τις δύο γκόμενες να φιλάω τη μία και να χουφτώνω την άλλη.
Φανταστείτε Ελλάδα να έμπαινε Αμερικανός στα μπουζούκια αγκαζέ με Ελληνίδες και να έτρωγαν πόρτα οι Ελληνες που τις συνόδευαν.Τι ξύλο θα έπεφτε.

Οι Σλαβοι δερνουν ολους τους δυτικοευρωπαιους.
Αυτα που αναφερεις περι Γερμανων,Σουηδων,Ολλανδων,δηλαδη γερες κατασκευες που ομως τους γαλουχησαν τα τελευταια 50χρονια σαν αδερφες,δεν ισχυουν.

ΑΔΕΡΦΕΣ

Οταν ερχονται οι λαθρο,σου βιαζουν και σκιζουν τα ρουχα απο 600 γυναικες στον κεντρικο σταθμο τρενων της πολης σου και εσυ κοιτας,
εισαι μια γαμημενη αδερφουλα.

• Like
Αντιδράσεις: Krang

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Διαβάζοντας κάτι τέτοια ποστ βλέπω πως ακόμα δεν έχετε πάρει ιδέα του πως βγαίνουν τα λεφτά....Και δεν σας κράζει και κανένας που ονειρεύεστε ακόμα δημόσιο!Γιατρός πάει κι έρχεται ...
Και θα προσφέρω και λίγο ψυχολογική υποστήριξη σε όσους δοκιμάζονται οικονομικά και δεν έχουν λεφτά, αν σας ανακουφίζει να ακούτε πως ενώ φέτος έχω ξεπατωθεί στο χρήμα και ζω απόλυτη οικονομική εκτόξευση ...στο μουνί δεν έχω δει φως και μου έχει στραπατσάρει και τη ψυχολογία αυτή η κατάσταση....Με άλλα λόγια και όσοι έχουν χρήμα μπορεί να είναι πιο δυστυχείς απο άλλους με λιγότερο ή καθόλου...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι Σλαβοι δερνουν ολους τους δυτικοευρωπαιους.
Αυτα που αναφερεις περι Γερμανων,Σουηδων,Ολλανδων,δηλαδη γερες κατασκευες που ομως τους γαλουχησαν τα τελευταια 50χρονια σαν αδερφες,δεν ισχυουν.

ΑΔΕΡΦΕΣ

Οταν ερχονται οι λαθρο,σου βιαζουν και σκιζουν τα ρουχα απο 600 γυναικες στον κεντρικο σταθμο τρενων της πολης σου και εσυ κοιτας,
εισαι μια γαμημενη αδερφουλα.
χμμμμ.....Προσωπικώς ούτε εμένα θα με ένοιαζε ΠΛΕΟΝ  τι κάνουν οι Λάθρο στις Ελλεινίδες...Μήπως έχω ακούσει και καμιά να μην τους θέλει;Ευτυχώς που δεν έχω αδερφή γιατί θα την έσφαζα αν μου έφερνε λάθρο στο σπίτι !Ακόμα και τη μάνα μου να ενοχλήσει γύφτος , αν δεν βάλει μυαλό δεν επεμβαίνω διότι με την αριστερή λοβοτομή τους θεωρεί "μποέμιδες τύπους"....
Εξάλου οι μούνες των δυτικών ξεσκίζονταν επι δεκαετίες στη Μεσόγειο ...Τι  να ασχοληθούν μετά οι άντρες τους;
Αν άξιζε να μάτωνα για κάποια είναι καμια Ρωσίδα της πριν Instagram εποχής...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Διαβάζοντας κάτι τέτοια ποστ βλέπω πως ακόμα δεν έχετε πάρει ιδέα του πως βγαίνουν τα λεφτά....Και δεν σας κράζει και κανένας που ονειρεύεστε ακόμα δημόσιο!Γιατρός πάει κι έρχεται ...
Και θα προσφέρω και λίγο ψυχολογική υποστήριξη σε όσους δοκιμάζονται οικονομικά και δεν έχουν λεφτά, αν σας ανακουφίζει να ακούτε πως ενώ φέτος έχω ξεπατωθεί στο χρήμα και ζω απόλυτη οικονομική εκτόξευση ...στο μουνί δεν έχω δει φως και μου έχει στραπατσάρει και τη ψυχολογία αυτή η κατάσταση....Με άλλα λόγια και όσοι έχουν χρήμα μπορεί να είναι πιο δυστυχείς απο άλλους με λιγότερο ή καθόλου...

Όταν οικονομικά είσαι στα πάνω σου,είναι θέμα χρόνου να φτιάξουν και τα γκομενικά.

Όταν όμως τα οικονομικά ξέρεις ότι δεν θα βελτιωθούν,και ίσως χειροτερέψουν κιόλας στο μέλλον,εκεί να δεις στραπατσάρισμα η ψυχολογία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως με τα χρήματα μπορείς να αντιρροπήσεις την πτώση που φέρνει η ηλικία.Εγώ τώρα με 5000 ευρώ το μήνα έχω τα ίδια αποτελέσματα με τότε που ήμουν 30-35 και έβγαζα 1500 ευρώ το μήνα.
Προφανώς στα 50 θα χρειάζεσαι πάνω από 8000 ευρώ το μήνα για να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
Η Πολωνία ευκόλυνε πολύ για σπόνσορες όπως διαπίστωσα στο τελευταίο ταξίδι πιθανόν στα πλαίσια δυτικοποίησης.Δεν αγγίζει φυσικά τους παραδείσους Ουκρανία,Ρωσία που είναι παιδική χαρά για σπόνσορες τα απόλυτα μέρη.Ενας σαραντάρης Ουκρανία τον έχει τον τριαντάρη για πρωινό,Πολωνία,Τσεχία είναι ακριβώς το αντίθετο.
Σε δύο εβδομάδες ολική επαναφορά Ουκρανία με στόχο 5 πούτσους και 3 καυλιά.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Οντως με τα χρήματα μπορείς να αντιρροπήσεις την πτώση που φέρνει η ηλικία.Εγώ τώρα με 5000 ευρώ το μήνα έχω τα ίδια αποτελέσματα με τότε που ήμουν 30-35 και έβγαζα 1500 ευρώ το μήνα.
Προφανώς στα 50 θα χρειάζεσαι πάνω από 8000 ευρώ το μήνα για να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
Η Πολωνία ευκόλυνε πολύ για σπόνσορες όπως διαπίστωσα στο τελευταίο ταξίδι πιθανόν στα πλαίσια δυτικοποίησης.Δεν αγγίζει φυσικά τους παραδείσους Ουκρανία,Ρωσία που είναι παιδική χαρά για σπόνσορες τα απόλυτα μέρη.Ενας σαραντάρης Ουκρανία τον έχει τον τριαντάρη για πρωινό,Πολωνία,Τσεχία είναι ακριβώς το αντίθετο.
Σε δύο εβδομάδες ολική επαναφορά Ουκρανία με στόχο 5 πούτσους και 3 καυλιά.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

ποια η διαφορα πουτσοι και καυλια?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ναι,γιατί δεν έχεις το killer instinct,πας και πιάνεις απλά κουβέντα στις γκόμενες.Πρέπει να είσαι πιο assertive.Αυτές καταλαβαίνουν τι παίζει,αν είσαι στο παίγνιο το μυρίζονται αμέσως.
Ελα Κίεβο σε δυο βδομάδες να δεις το φως το αληθινό,πώς δουλεύει το σύστημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom