Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πως σκατά γνωρίζεις δηλαδή?Απλα παρεά ή δουλεια!! Αποδέξου το...ΑΝ δεν έχεις τραβάς Ανατολική Ευρωπη.

Μα κι εγώ το λέω ότι μόνο από παρέα ή δουλειά γνωρίζεις εδώ.Αλλά και Ανατολική Ευρώπη,πόσες φορές το χρόνο αντέχει η τσέπη σου να πηγαίνεις;Και τα ταξίδια έχουν γίνει πολυτέλεια πλέον για τον μέσο Έλληνα.Αν βγάζεις 5000 σαν τον Kman στην Γερμανία ή 1500 εδώ,τότε θα σου περισσεύουν για να τραβιέσαι κάθε τρεις και λίγο εκεί πέρα.Αλλιώς πού θα βρεις τα λεφτά;

Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσα να φέρω κάποια εδώ και να την παντρευτώ.Αλλά τώρα δεν θέλουν ούτε να ακουν για Ελλάδα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν ειναι το θέμα μόνο πως Ελλάδα δεν έχει καλή φήμη αν κατεβάσεις μία τι δουλεία θα κάνει?Μπορείτε να ζέίτε μόνο με ενα μισθό τον δικό σου?

Δυστυχώς οι αθωες εποχές που ακολουθουσαν οι ξενες απο τα χωρία τους στην Ελλάδα τελείωσαν.. Ανεξαρτητα το τι γράφουν εδώ εγώ που ταξιδεύω απέιρα στην Ανατολική Ευρώπη αυτές που γνωρίζω και κάνω δεσμούς ειαι δικηγορίνες,managers κλπ γενικά κοπέλες που έχουν μια δουλεια. Σπάνια γνωρίζω άνεργες.

Όταν του λέω πάνω στο χιούμορ έλα να πάμε Ελλάδα κατευθειαν μου λένε και τι δουλειά θα κάνω εγω εκεί? Θα κάθομαι σπίτι απλά? Τι να της απαντήσεις. Οι εποχές άλλαξαν για όλους.. Η γυναίκα δεν είναι πέον σπίτι σε καμιά χωρα ουτε ασφαλώς και στην Ελλάδα όπως ήταν οι μανάδες μας.. Αν βάλεις και σε αυτο την δυσφήμηση της χωρας που μειώνει στο μυαλό της την Πιθανότητα να βρει δουλεια Ελλαδα όλα οδηγουν σε ένα!!
Πας εσύ εκει..Πολωνια ειναι εύκολο γιατι θα βρείς δουλεια, Ουκρανία όμως δύσκολο δεν θα βρεις εύκολα. Πάντα μιλάω να πας για μια γκόμενα.. Για κυνηγητο εγω εχω πει την αποψη μυ πως Πολωνια πέθανε σε σχέση με άλλες χωρες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όντως,για να κατέβει πλέον κάποια στην Ελλάδα,θα πρέπει να είναι εξαθλιωμένη εκεί πέρα.Και ίσως να έχει και κανα παιδί που θα θέλει να στο φορτώσει.Οπότε,κι αυτό το σενάριο το ξεχνάμε.Πού φτάσαμε όμως,να σκέφτεται ο Έλληνας να πάει  Πολωνία για δουλειά.Ποιος θα το πίστευε κάποια χρόνια πριν.

Πάντως ρε παιδιά έχω μπερδευτεί.Άλλοι λένε την Πολωνία παράδεισο για καμάκι,εσύ λες ότι πέθανε,ποιος έχει δίκιο τελικά;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όντως,για να κατέβει πλέον κάποια στην Ελλάδα,θα πρέπει να είναι εξαθλιωμένη εκεί πέρα.Και ίσως να έχει και κανα παιδί που θα θέλει να στο φορτώσει.Οπότε,κι αυτό το σενάριο το ξεχνάμε.Πού φτάσαμε όμως,να σκέφτεται ο Έλληνας να πάει  Πολωνία για δουλειά.Ποιος θα το πίστευε κάποια χρόνια πριν.

Πάντως ρε παιδιά έχω μπερδευτεί.Άλλοι λένε την Πολωνία παράδεισο για καμάκι,εσύ λες ότι πέθανε,ποιος έχει δίκιο τελικά;
Πιστευω πως αν ο Dr Love έμενε Κίεβο και όχι Βαρσοβία για το μεγάλο διάστημα θα έλεγε ότι περίπου έλεγε για τις Πολωνέζες όσον αφορά τα επαγγελματικά !Πως κάνουν καριέρα , δραστηριότητες και ζούν με δυτικό τρόπο ζωής και δεν έχουν καυλες !
Αντιθέτως αν πήγαινε 10ήμερα σαν τουρίστας Βαρσωβία θα έτρωγε μια χαρά όπως και οι φίλοι μου πριν δύο χρόνια (ο ίδιος αρνήθηκε να πάει να τους δει διακριτικά ενώ του είπα χώρο και χρόνο)
Και στη τελική μια χαρά τα πήγαινε Βαρσωβία και με ντόπιες και με τουρίστριες !

Πολύ σωστά όσα λέει όμως για τις προοπτικές μιας ξένης στην Ελλάδα!Σχεδόν αδύνατο πλέον!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Αμα εισαι αραπης μια χαρα βρισκεις γκομενα ελληνιδα και παντρευεσαι. Μολις γυρισα απο Γκαζι που ολοι οι αφρικανοι ειχαν μια ελληνιδα αγκαλια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αμα εισαι αραπης μια χαρα βρισκεις γκομενα ελληνιδα και παντρευεσαι. Μολις γυρισα απο Γκαζι που ολοι οι αφρικανοι ειχαν μια ελληνιδα αγκαλια.

Συνήθως χοντρές βρίσκουν.Δεν έχω δει ποτέ κανονική να τα έχει με αράπη.

Αντίθετα,εχω δει ξανθιές μουνάρες Αγγλίδες,Γαλλίδες,Αμερικανίδες με μαύρους και μαυράκια παιδιά.Τουλάχιστον οι Ελλεηνίδες δεν φτάσανε ακόμα σε τέτοιο σημείο.

• Like
Αντιδράσεις: pixkar

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Φίλε Clock δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ δίοτι σκεφτόμαστε με διαφορετικό τρόπο.Αλλά και οι διχνογμωμίες καλές είναι για να βγάινουν συμπεράσματα.Εγω ειμαι άνθρωπος της λογικής και των μαθηματικών και τα βλέπω πως 1+1=2. Εξηγούμαι. Όταν πηγαίνω πλέον Πολωνία (Ιούνιο εκεί ήμουν) σε 6 μέρες (1 μέρα ήταν η Πολωνέζα για την οποία πήγα) κατάφερα να βγάλω ΜΗΔΕΝ ραντεβού. Δοκιμάστε και απο Tinder και θα δείτε τι matches θα έχετε..Κυρίως Μπαζάκια. Δοκιμάστε μετά Κίεβο αντίστοιχα να συγκρίνεται.

1 εβδομάδα Ουκρανία μπορούσα να επιλέξω και να βγάλω πάνω απο 30 γυναίκες ραντεβού. Έτσι απλά είναι τα πράγματα. Αν διαβάζει κάποιος τα international forums για love-turism θα δείτε τι λένε πλέον για Πολωνία.

Η ουκρανία στο Κίεβο έχει αρχίσει τον Δυτικό τρόπο ζωης σιγα σιγά αλλά έχει και μεγαλη ΦΤΩΧΙΑ!! Οπότε ποτέ δεν θα συγκριθεί με Βαρσοβία που ο μισθός ειναι τουλάχιστον τετραπλάσιος απο Κίεβο και φυσικά είναι και Ευρωπαική Ένωση.

Εγω σας παροτρύνω να δοκιμάσετε και τα δυο. Απλά για μένα πλεόν Πολωνια όσο υπάρχει η Ουκρανία δεν έχει κανένα νόημα. Εκτός αν θέλει κανεις να γνωρίσει καμιά Πολωνέζα για έρωτα και μετεγκατάσταση εκει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Ουκρανία ήταν πάντοτε καλύτερη από την Πολωνία.Και 15 χρόνια πριν η ίδια διαφορά υπήρχε.Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Πολωνία δεν είναι καλή.Η Ουκρανία είναι καλύτερη από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία επίσης.Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει κάποιος να πάει Ρωσία.
Αν δεν υπήρχε η Ουκρανία,όλοι θα τρέχανε Πολωνία,Ρωσία για να γκαμησουνε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγω σας παροτρύνω να δοκιμάσετε και τα δυο. Απλά για μένα πλεόν Πολωνια όσο υπάρχει η Ουκρανία δεν έχει κανένα νόημα. Εκτός αν θέλει κανεις να γνωρίσει καμιά Πολωνέζα για έρωτα και μετεγκατάσταση εκει.

Τουλάχιστον τα μπαζάκια της Πολωνίας έρχονται μαζί σου τζάμπα ή θέλουν κι αυτές κεράσματα;Γιατί στην Ουκρανία απ'ότι λέτε όλοι,άν δεν πληρώσεις δεν γαμάς.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε Clock δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ δίοτι σκεφτόμαστε με διαφορετικό τρόπο.Αλλά και οι διχνογμωμίες καλές είναι για να βγάινουν συμπεράσματα.Εγω ειμαι άνθρωπος της λογικής και των μαθηματικών και τα βλέπω πως 1+1=2. Εξηγούμαι. Όταν πηγαίνω πλέον Πολωνία (Ιούνιο εκεί ήμουν) σε 6 μέρες (1 μέρα ήταν η Πολωνέζα για την οποία πήγα) κατάφερα να βγάλω ΜΗΔΕΝ ραντεβού. Δοκιμάστε και απο Tinder και θα δείτε τι matches θα έχετε..Κυρίως Μπαζάκια. Δοκιμάστε μετά Κίεβο αντίστοιχα να συγκρίνεται.

1 εβδομάδα Ουκρανία μπορούσα να επιλέξω και να βγάλω πάνω απο 30 γυναίκες ραντεβού. Έτσι απλά είναι τα πράγματα. Αν διαβάζει κάποιος τα international forums για love-turism θα δείτε τι λένε πλέον για Πολωνία.

Η ουκρανία στο Κίεβο έχει αρχίσει τον Δυτικό τρόπο ζωης σιγα σιγά αλλά έχει και μεγαλη ΦΤΩΧΙΑ!! Οπότε ποτέ δεν θα συγκριθεί με Βαρσοβία που ο μισθός ειναι τουλάχιστον τετραπλάσιος απο Κίεβο και φυσικά είναι και Ευρωπαική Ένωση.

Κίεβο έχω να πάω πριν απο τις εποχές Μαιντάν! Ίσως είναι έτσι όπως τα λές! Λβιβ έφαγα τα μούτρα μου πέρσι που είναι και αυτή μεγάλη πόλη!
Επίσης ψαρώνω με τα χλιδάτα προφίλ των Ουκρανίδων! Δεν δίνουν την εντύπωση πως κάνουν φτωχή ζωή...

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Ποσο ασφαλές ειναι να πας Ουκρανία με όσα γίνονται εκεί;
Που θα βρεις ευκολότερα βίζιτες για το ξενοδοχείο, Πολωνία ή Ουκρανία;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποσο ασφαλές ειναι να πας Ουκρανία με όσα γίνονται εκεί;
Που θα βρεις ευκολότερα βίζιτες για το ξενοδοχείο, Πολωνία ή Ουκρανία;

Ουκρανία εννοείται.Ουκρανία όλες οι κοπέλες είναι δυνάμει semi pros,δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτό.Σου λένε εμένα θα μου δώσεις τόσα αλλιώς βρες μια πουτάνα.
Ασφάλεια σαφώς μεγαλύτερη Πολωνία,αν και Ουκρανία αν μείνεις στο κέντρο της πόλης και δεν απομακρυνθείς,δεν έχεις κανένα πρόβλημα,αφού υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία.Οι ξένοι κατά 99% είναι στα κέντρα εκτός αν πας γυρεύοντας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τουλάχιστον τα μπαζάκια της Πολωνίας έρχονται μαζί σου τζάμπα ή θέλουν κι αυτές κεράσματα;Γιατί στην Ουκρανία απ'ότι λέτε όλοι,άν δεν πληρώσεις δεν γαμάς.

Εμένα όλες οι Πολωνέζες(πάνω από 30) μου ζήτησαν λεφτά εκτός από δύο που ζήτησαν γάμο.Πιο εύκολα γαμάς τζαμπέ Ουκρανία αφού ισχύει περισσότερο η αίγλη του δυτικού πούτσου.
Βασικά οι δυο εθνότητες είναι ξαδέρφια μεταξύ τους,ίδια νοοτροπία εντελώς,απλώς οι Ουκρανές είναι πάμφτωχες.Αν είχαν τα ίδια λεφτά με τις Πολωνές ούτε για γλυφομούνι δε θα σου επέτρεπαν άνευ 300 ευρώ.Οι Πολωνέζες που βγάζουν όσα οι Ουκρανές(κάτω από όριο επιβίωσης 100-150 ευρώ το μήνα) είναι συνεχώς με την ψωλή στο στόμα,απίστευτα εύκολες και φτηνές,τα Mc girls της Ευρώπης.
Γενικά στις σλαβικές χώρες οι γυναίκες δεν έχουν δικαιώματα εκτός αν πιάσουν το τρομπόνι.Θεωρείται φυσικό να πιπώνουν το αφεντικό,να πηδιούνται με τους πελάτες.Γενικά δεν υπάρχουν νόμοι που να προστατεύουν τις γυναίκες όπως στη Δύση,πρέπει να τα πετύχουν όλα με το μουνί,αλλιώς τίποτα.Καλά κάνουν οι Σλάβοι εδώ που τα λέμε,στη Γερμανία η κατάσταση με τους φεμινισμούς είναι εκνευριστική,άμα τρώγανε οι γκόμενες λίγο ρωσικό πούτσο θα στρώνανε.
Γενικά η εκπαίδευση που κάνουν οι Σλάβοι άντρες στις γκόμενες(να είναι υποτακτικές,να γαμιούνται εύκολα,σοβαρή πίπα,να είναι στυλάκια,εμφανίσιμες,καυλωτικά ντυμένες) είναι εντυπωσιακή.Αρχοντες.Για αυτό νιώθεις γαμάτα στις σλαβικές χώρες,άλλος πλανήτης.
Βέβαια και οι Σλάβες καυλάρουνε να νιώθουν γυναίκες,είναι καυλιάρες και προτιμούν να βάφουν το νύχι αντί να δουλεύουν σαν ηλίθιες στη φάμπρικα και να χαλάνε την εμφάνιση και τη διάθεσή τους.Γενικά στις σλαβικές χώρες ο άντρας πρέπει να είναι σαν άντρας και η γυναίκα σα γυναίκα.Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα,πουστέ φάσεις κτλ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Αντίθετα,εχω δει ξανθιές μουνάρες Αγγλίδες,Γαλλίδες,Αμερικανίδες με μαύρους και μαυράκια παιδιά.Τουλάχιστον οι Ελλεηνίδες δεν φτάσανε ακόμα σε τέτοιο σημείο.
Εχεις χασει επεισοδια τυπε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ισα ίσα οι Ελληνίδες θεωρούνται από τους ευκολότερους στόχους για Αράπηδες.Τις γαμάνε ευκολότατα σε UK,USA,υπάρχει αραποφιλία.
Ελλάδα υπάρχει κοινωνική αντίδραση.Είδα που περιέγραφε ένας Αμερικανός Αράπης πώς πήγε να αγοράσει τσιγάρα με την Ελληνίδα γκόμενά του στην Αθήνα και τη ρώτησε ο περιπτεράς το ξέρει ο μπαμπάς σου?Λέει ο Αράπης,ήθελα να πλακώσω τον περιπτερά.Πιστεύω οτι αν έβλεπαν οι Ελληναράδες γκόμενες να τραβιούνται σε κεντρικά κλαμπ Αθήνα με μαύρους για one night stand όπως συμβαίνει κατά κόρον Πολωνία,θα έπεφτε χοντρό ξυλίκι οπότε οι γκόμενες προσέχουνε,το κάνουν πιο κρυφά.
Ελλάδα δεν είναι τόσο προκλητικές και τρελλές όπως Πολωνία που φιλάνε τον Αράπη φάτσα φόρα μπροστά σε όλους στην κεντρική πλατεία για να τρελαίνονται και να βρίζουν οι Πολωνοί.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ισα ίσα οι Ελληνίδες θεωρούνται από τους ευκολότερους στόχους για Αράπηδες.Τις γαμάνε ευκολότατα σε UK,USA,υπάρχει αραποφιλία.
Ελλάδα υπάρχει κοινωνική αντίδραση.Είδα που περιέγραφε ένας Αμερικανός Αράπης πώς πήγε να αγοράσει τσιγάρα με την Ελληνίδα γκόμενά του στην Αθήνα και τη ρώτησε ο περιπτεράς το ξέρει ο μπαμπάς σου?Λέει ο Αράπης,ήθελα να πλακώσω τον περιπτερά.Πιστεύω οτι αν έβλεπαν οι Ελληναράδες γκόμενες να τραβιούνται σε κεντρικά κλαμπ Αθήνα με μαύρους για one night stand όπως συμβαίνει κατά κόρον Πολωνία,θα έπεφτε χοντρό ξυλίκι οπότε οι γκόμενες προσέχουνε,το κάνουν πιο κρυφά.
Ελλάδα δεν είναι τόσο προκλητικές και τρελλές όπως Πολωνία που φιλάνε τον Αράπη φάτσα φόρα μπροστά σε όλους στην κεντρική πλατεία για να τρελαίνονται και να βρίζουν οι Πολωνοί.
Εχεις χασει επεισοδια ΚΜΑΝ λειπεις καιρο απο Ελλαδα. Εννοειται οτι φιλανε τον Αραπη στη μεση της πλατειας στο Γκαζι και εννοειται οτι δεν μιλαει κανεις και δεν στραβοκοιταει κανεις εκτος απο μενα. Η Ελληνιδα ξεφυγε....πεταει!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχεις χασει επεισοδια ΚΜΑΝ λειπεις καιρο απο Ελλαδα. Εννοειται οτι φιλανε τον Αραπη στη μεση της πλατειας στο Γκαζι και εννοειται οτι δεν μιλαει κανεις και δεν στραβοκοιταει κανεις εκτος απο μενα. Η Ελληνιδα ξεφυγε....πεταει!

Μπα,μη νομίζεις.Αν έρθεις ανατολική Ευρώπη και δεις τι γίνεται με τους Αράπακλες απλά θα ξεράσεις.Ελλάδα δεν έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο τα πράγματα.
Φαντάσου να αράζεις Σύνταγμα ή Πλατεία Ομονοίας και κάθε 10 λεπτά να περνάνε Ελληνίδες χέρι χέρι με Αράπη.Η να βγαίνεις από  κλαμπ και να βλέπεις να φορτώνονται όλες με Αράπηδες και να μπαίνουν στο ταξί.Δε συζητάμε για πάκια.
Πάκης να μπουκάρει κλαμπ ή μπουζούκια και να φορτώσει Ελληνίδα χλωμό.Πολωνία,Ουκρανία το βλέπεις.

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
Εμένα όλες οι Πολωνέζες(πάνω από 30) μου ζήτησαν λεφτά εκτός από δύο που ζήτησαν γάμο.Πιο εύκολα γαμάς τζαμπέ Ουκρανία αφού ισχύει περισσότερο η αίγλη του δυτικού πούτσου.
Βασικά οι δυο εθνότητες είναι ξαδέρφια μεταξύ τους,ίδια νοοτροπία εντελώς,απλώς οι Ουκρανές είναι πάμφτωχες.Αν είχαν τα ίδια λεφτά με τις Πολωνές ούτε για γλυφομούνι δε θα σου επέτρεπαν άνευ 300 ευρώ.Οι Πολωνέζες που βγάζουν όσα οι Ουκρανές(κάτω από όριο επιβίωσης 100-150 ευρώ το μήνα) είναι συνεχώς με την ψωλή στο στόμα,απίστευτα εύκολες και φτηνές,τα Mc girls της Ευρώπης.
Γενικά στις σλαβικές χώρες οι γυναίκες δεν έχουν δικαιώματα εκτός αν πιάσουν το τρομπόνι.Θεωρείται φυσικό να πιπώνουν το αφεντικό,να πηδιούνται με τους πελάτες.Γενικά δεν υπάρχουν νόμοι που να προστατεύουν τις γυναίκες όπως στη Δύση,πρέπει να τα πετύχουν όλα με το μουνί,αλλιώς τίποτα.Καλά κάνουν οι Σλάβοι εδώ που τα λέμε,στη Γερμανία η κατάσταση με τους φεμινισμούς είναι εκνευριστική,άμα τρώγανε οι γκόμενες λίγο ρωσικό πούτσο θα στρώνανε.
Γενικά η εκπαίδευση που κάνουν οι Σλάβοι άντρες στις γκόμενες(να είναι υποτακτικές,να γαμιούνται εύκολα,σοβαρή πίπα,να είναι στυλάκια,εμφανίσιμες,καυλωτικά ντυμένες) είναι εντυπωσιακή.Αρχοντες.Για αυτό νιώθεις γαμάτα στις σλαβικές χώρες,άλλος πλανήτης.
Βέβαια και οι Σλάβες καυλάρουνε να νιώθουν γυναίκες,είναι καυλιάρες και προτιμούν να βάφουν το νύχι αντί να δουλεύουν σαν ηλίθιες στη φάμπρικα και να χαλάνε την εμφάνιση και τη διάθεσή τους.Γενικά στις σλαβικές χώρες ο άντρας πρέπει να είναι σαν άντρας και η γυναίκα σα γυναίκα.Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα,πουστέ φάσεις κτλ.

kman πολυ σταθερός στις αποψεις σου είσαι. πριν 1 βδομαδα έλεγες οτι γαμας ανευ χρημάτων πιο ευκολα στην πολωνία

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Οι Ελλεηνίδες με το που περνάνε τα σύνορα της Ελλάδας,χάνουν αυτόματα όποια αξία έχουν.Εδώ με τους πιρφόρους και τους αγάμητους,κάνουν ότι θέλουν.Όταν πάνε όμως για σπουδές και εράσμους στο εξωτερικό,εκεί δεν τις παίρνει να κάνουν τις μαγκιές τους.Γι'αυτό και τις γαμάνε ευκολότατα.

Πάντως εγώ εαν ήμουν μαύρος σε UK και USA,ούτε που θα τις έβλεπα τις Ελλεηνίδες.Αυτοί μπορούν να γαμάνε εκεί πέρα ότι ξανθό κινείται.Οι ξεκωλιάρες Αγγλίδες και Αμερικανίδες ψοφάνε για μαύρη ψωλή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom