Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 901K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα πράγματα είναι απλά! Κλείνεις εισητηριο που σε καμιά περίπτωση δεν κάνει πάνω απο 100 και στη περίπτωση της Rayan ούτε κάν πάνω απο 50 πήγαινε έλα!
Κλείνεις διαμέρισμα κάπου στο κέντρο με 40Ε την μέρα περίπου ή και με 50 βρίσκεις καλό ξενοδοχείο! Το βράδι ξεκινάς απο το Ελληνικό που γίνεται χαμός και αν δεν φορτώσεις πάς Ενκλάβα ή στα γύρω που γίνεται πάλι χαμός! Καμάκι έχει αύθονο όπως και παίζει πολύ το Tinder! Βέβαια μιλάω για 6 μήνες πριν που πήγα τελευταία φορά! Δεν αποκλείω να έχουν αλλάξει όλα διότι στην εποχή μας όλα αλλάζουν σε μήνες και όχι σε χρόνια!  

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όταν βλέπω στην Ελλάδα κάτι τύπους συνηθισμένους,όχι με καμια σούπερ εμφάνιση,λεφτά ή ακριβό αυτοκίνητο,να έχουν γκόμενες 7αρια και 8αρια,λέω ρε γαμώτο εαν αξίζει τον κόπο να τρέχεις σε άλλες χώρες για να βρεις γκόμενα.

Ήμασταν προχτες σε καφετέρια και καθόταν δίπλα μας ένα ζευγάρι γύρω στα 23 μάλλον.Μιλάμε η γκόμενα ήταν ένα μελαχρινό με ίσιο μαλλί,σορτσάκι,μπουτάρες,μέσα στην καύλα.Ο τύπος ένας αδύνατος με μούσια και τίποτα παραπάνω.Θέλω να πω,εαν είχα κι εγώ μια τέτοια ούτε που θα σκεφτόμουν Πολωνίες και Ουκρανίες.Πόσο τυχεροί είναι ρε πούστη μου μερικοί που τους κάθονται τέτοιες γκόμενες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Φιλε Σαντ-μαν γραφεις πολυ απελπισμενα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όταν βλέπω στην Ελλάδα κάτι τύπους συνηθισμένους,όχι με καμια σούπερ εμφάνιση,λεφτά ή ακριβό αυτοκίνητο,να έχουν γκόμενες 7αρια και 8αρια,λέω ρε γαμώτο εαν αξίζει τον κόπο να τρέχεις σε άλλες χώρες για να βρεις γκόμενα.

Ήμασταν προχτες σε καφετέρια και καθόταν δίπλα μας ένα ζευγάρι γύρω στα 23 μάλλον.Μιλάμε η γκόμενα ήταν ένα μελαχρινό με ίσιο μαλλί,σορτσάκι,μπουτάρες,μέσα στην καύλα.Ο τύπος ένας αδύνατος με μούσια και τίποτα παραπάνω.Θέλω να πω,εαν είχα κι εγώ μια τέτοια ούτε που θα σκεφτόμουν Πολωνίες και Ουκρανίες.Πόσο τυχεροί είναι ρε πούστη μου μερικοί που τους κάθονται τέτοιες γκόμενες.
Δεν ξέρεις φίλε τι υποχωρήσεις στην υπερηφάνειά τους κάνουν αυτοί οι τύποι! Και είναι συνεχώς επί κλωστής κρεμάμενοι μην κάνουν καμιά μικροαπροσεξία ..Αν ακούσουν απο τη γκόμενα την κουβέντα "ξέρεις πόσοι μου την πέφτουν αλλά εγώ είμαι με εσένα" είναι σαν κίτρινη κάρτα!
Είναι δύσκολοι καιροί για σχέσεις...Αν δεν μπορείς να έχεις μια σχέση όπως την θες και σε κάνει ευτυχισμένο, δηλάδη μια εμφανίσιμη που θα είναι και σωστή μαζί σου όπως κι εσύ μαζί της, τότε απλά δεν υπάρχει καμία εκεί έξω! Υπάρχουν όμως γκομενοβάμπιρ, σπονσορέτ, λιμπεραλ, καργιολάκια και λοιπά είδη...

Ο θεός όμως είναι μεγάλος και για να εξισορροπήσει αυτή τη κατάσταση έπλασε την Πολωνία και έδωσε την Πολωνέζα γυναίκα δώρο στον άντρα, όπως ο Προμηθέας την φωτιά στον άνθρωπο!  

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

esy giati den mporeis na xeis tetoia gomena type?    :babycry: :babycry: :babycry::undecided: :undecided: :babycry:

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Συνημμένα

• IMG_3200.JPG
    IMG_3200.JPG
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 68

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν ξέρεις φίλε τι υποχωρήσεις στην υπερηφάνειά τους κάνουν αυτοί οι τύποι! Και είναι συνεχώς επί κλωστής κρεμάμενοι μην κάνουν καμιά μικροαπροσεξία ..Αν ακούσουν απο τη γκόμενα την κουβέντα "ξέρεις πόσοι μου την πέφτουν αλλά εγώ είμαι με εσένα" είναι σαν κίτρινη κάρτα!
Είναι δύσκολοι καιροί για σχέσεις...Αν δεν μπορείς να έχεις μια σχέση όπως την θες και σε κάνει ευτυχισμένο, δηλάδη μια εμφανίσιμη που θα είναι και σωστή μαζί σου όπως κι εσύ μαζί της, τότε απλά δεν υπάρχει καμία εκεί έξω! Υπάρχουν όμως γκομενοβάμπιρ, σπονσορέτ, λιμπεραλ, καργιολάκια και λοιπά είδη...

Ο θεός όμως είναι μεγάλος και για να εξισορροπήσει αυτή τη κατάσταση έπλασε την Πολωνία και έδωσε την Πολωνέζα γυναίκα δώρο στον άντρα, όπως ο Προμηθέας την φωτιά στον άνθρωπο!  

Glock,δεν ξέρω εαν η Πολωνία είναι ο παράδεισος που λες,εγώ όμως λέω κάτι άλλο:γιατί να μην μπορείς να γνωρίσεις μια γκόμενα που σου αρέσει και την έχεις στο 1 μέτρο απόσταση σε ένα μαγαζί ή περνάει από δίπλα σου στο δρόμο.Γιατί να την χαίρεται κάποιος χειρότερος ή έστω ίδιος με σένα κι εσύ να τρέχεις σε άλλες χώρες.Γιατί,γιατί,γιατί.Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταπιώ.

Όταν βλέπω τύπους σαν αυτόν που ανέφερα πιο πάνω,χωρίς ιδιαίτερη εμφάνιση να έχουν τέτοια καυλάκια δίπλα τους και να περνάνε ζάχαρη,νιώθω μαλάκας εαν εγώ τρέχω στην Πολωνία μπας και γνωρίσω κανένα 5αρι-6αρι (στην καλύτερη) που οι Πολωνοί την έχουν χεσμένη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Glock,δεν ξέρω εαν η Πολωνία είναι ο παράδεισος που λες,εγώ όμως λέω κάτι άλλο:γιατί να μην μπορείς να γνωρίσεις μια γκόμενα που σου αρέσει και την έχεις στο 1 μέτρο απόσταση σε ένα μαγαζί ή περνάει από δίπλα σου στο δρόμο.Γιατί να την χαίρεται κάποιος χειρότερος ή έστω ίδιος με σένα κι εσύ να τρέχεις σε άλλες χώρες.Γιατί,γιατί,γιατί.Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταπιώ.

Όταν βλέπω τύπους σαν αυτόν που ανέφερα πιο πάνω,χωρίς ιδιαίτερη εμφάνιση να έχουν τέτοια καυλάκια δίπλα τους και να περνάνε ζάχαρη,νιώθω μαλάκας εαν εγώ τρέχω στην Πολωνία μπας και γνωρίσω κανένα 5αρι-6αρι (στην καλύτερη) που οι Πολωνοί την έχουν χεσμένη.
Λοιπόν φίλε χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη by Bou.com!
Συνοψίζοντας 6500+ σελίδες του νήματος με τις Ελλεινίδες μπορώ να σου πω πως η απόσταση εγκεφαλικά με την μουνάρα ή μπαζόλα που τρίβεται δίπλα σου στο γεμάτο κλαμπ είναι απο εκεί που είσαι μέχρι την ...Νέα Ζηλανδία! Και μακάρι να ήταν, ίσως μιλάμε και για το διάστημα... Η Πολωνία πέφτει πιο κοντά!
Γράφω και κάτι που θα παει στο νήμα με τις Ελλεινίδες-->

Στη χώρα που ζούμε το 99% των κοινωνικών σχέσεων των δυο φύλων συνοψίζονται στον παρακάτω αμήχανο διάλογο--->
(αντάμωση στο δρόμο και κοφτό χαμόγελο εκατέρωθεν)
Γυναίκα: "Γειά σου, τι κάνεις"
Άντρας:"Καλά, εσύ?"
Γυναίκα:"Καλά κι εγώ" (με ύφος όκ τα είπαμε,προχώρα παραπέρα)

Αυτή η συζήτηση γίνεται παντού σε όλη την επικράτεια μεταξύ ημών και των κοριτσιών που γνωρίζουμε!
Παρατηρείστε το! Συμβαίνει παντού! Και το έψαξα πολύ πριν το γράψω!
Μια κουβέντα χωρίς χώρο, χρόνο και ουσία!
Και πολλοί μάλιστα επειδή κρατάνε μια τέτοιου είδους επαφή με μια γκόμενα νομίζουν πως θα την γαμήσουν κάποια μέρα ή θα τους γνωρίσει και φίλη....
Πήγαινε το ταξιδάκι Πολωνία να ξελαμπηκάρεις ψυχολογικά γαμήσεις δεν γαμήσεις! Καλά θα είναι!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Στη χώρα που ζούμε το 99% των κοινωνικών σχέσεων των δυο φύλων συνοψίζονται στον παρακάτω αμήχανο διάλογο--->

Αυτή η συζήτηση γίνεται παντού σε όλη την επικράτεια μεταξύ ημών και των κοριτσιών που γνωρίζουμε!
Και πολλοί μάλιστα επειδή κρατάνε μια τέτοιου είδους επαφή με μια γκόμενα νομίζουν πως θα την γαμήσουν κάποια μέρα ή θα τους γνωρίσει και φίλη....
Πήγαινε το ταξιδάκι Πολωνία να ξελαμπηκάρεις ψυχολογικά γαμήσεις δεν γαμήσεις! Καλά θα είναι!

Ρε φιλε νομιζα οτι μονο σε εμενα συμβαινει αυτο! Και θα εχεις προσεξει οτι παντα εκεινες ξεκινανε το διαλογο και οτι το γεια σου ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ειναι πολυ φιλικο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Λοιπόν φίλε χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη by Bou.com!
Συνοψίζοντας 6500+ σελίδες του νήματος με τις Ελλεινίδες μπορώ να σου πω πως η απόσταση εγκεφαλικά με την μουνάρα ή μπαζόλα που τρίβεται δίπλα σου στο γεμάτο κλαμπ είναι απο εκεί που είσαι μέχρι την ...Νέα Ζηλανδία! Και μακάρι να ήταν, ίσως μιλάμε και για το διάστημα... Η Πολωνία πέφτει πιο κοντά!
Γράφω και κάτι που θα παει στο νήμα με τις Ελλεινίδες-->

Εμένα μου φαίνεται ότι όλα είναι θέμα τύχης.Κάποιοι δεν χρειάζεται να πάνε στην Πολωνία να γαμήσουν γιατί η τύχη είναι εδώ μαζί τους.Πετυχαίνουν τις καλές γκόμενες όταν αυτές ψάχνονται.Σε παρέα,σε σχολή,σε μαγαζί,κι εγώ δεν ξέρω που στο διάολο.Και όταν μια γκόμενα ψάχνεται,πέφτει εύκολα.Ακόμα και η όμορφη.Ένας ας πούμε που είναι σε εμφάνιση 5-6,χωρίς λεφτά,και έχει γκόμενα 7-8,ε μην πει κανένας ότι δεν είναι τυχερός.

Και για τον διάλογο άντρα-γυναίκας,μάλλον πολλά λες.Άντε να λέτε ένα 'γεια' μεταξύ σας,κι αυτό εαν δεν σου γυρίσει αυτή το κεφάλι.Και εννοείται αν είναι μόνη της,γιατί εαν είναι με τον δικό της ούτε θα σε κοιτάξει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι τυχεροί που γαμανε Ελλάδα μουναρες ενώ οι ίδιοι είναι για τον πουτσο εμφανισιακά δεν είναι ούτε 1% του πληθυσμού.Συνήθως βλέπεις το αντίθετο,ωραίους άντρες με μπαζα.
Πολωνία το τελευταίο δεν το βλέπεις ποτέ.Ολοι σπρωχνουν γκομενες ωραιότερες από αυτούς.Μερικές φορές τα mismatch είναι εξτριμ άντρας κοντός,χοντρός,καραφλός,μπατίρης να κυκλοφορεί μοντέλο και να του πληρώνει αυτή και τα έξοδα του ραντεβού.Οι Πολωνεζες είναι και μαζοχιστριες βέβαια ή αλλιώς θεοπαλαβες ή υπερρομαντικες και το κάνουν.
Ένας Βαλκανιος είναι ήδη εξ ορισμού ανώτερος από το 90% των τοπικών αντρών εμφανισιακά(οι Πολωνοι είναι οι ασχημοτεροι και πιο κακοντυμενοι άντρες στην Ευρώπη μετά τους Ουκρανους και εντελώς σπαγγοι).Οι δικές τους τρελαίνονται για Balkan πεος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι τυχεροί που γαμανε Ελλάδα μουναρες ενώ οι ίδιοι είναι για τον πουτσο εμφανισιακά δεν είναι ούτε 1% του πληθυσμού.Συνήθως βλέπεις το αντίθετο,ωραίους άντρες με μπαζα.
Πολωνία το τελευταίο δεν το βλέπεις ποτέ.Ολοι σπρωχνουν γκομενες ωραιότερες από αυτούς.Μερικές φορές τα mismatch είναι εξτριμ άντρας κοντός,χοντρός,καραφλός,μπατίρης να κυκλοφορεί μοντέλο και να του πληρώνει αυτή και τα έξοδα του ραντεβού.Οι Πολωνεζες είναι και μαζοχιστριες βέβαια ή αλλιώς θεοπαλαβες ή υπερρομαντικες και το κάνουν.
Ένας Βαλκανιος είναι ήδη εξ ορισμού ανώτερος από το 90% των τοπικών αντρών εμφανισιακά(οι Πολωνοι είναι οι ασχημοτεροι και πιο κακοντυμενοι άντρες στην Ευρώπη μετά τους Ουκρανους και εντελώς σπαγγοι).Οι δικές τους τρελαίνονται για Balkan πεος.

Σε ποια σλαβική χώρα οι άντρες δεν σπρώχνουν ωραιότερες γκόμενες από αυτούς;Και στην Ρωσία,και στην Ουκρανία,και παντού το βλέπεις.Μήπως δεν έχεις δει Ρωσίδες να τα έχουν  με καράφλες,μυταράδες Ρώσους;Είπαμε,είναι άσχημοι, μπατίρηδες,αλκοολικοί,αλλά γαμάνε τα καλύτερα μουνιά του κόσμου τζάμπα.

Ο 'ανώτερος' Βαλκάνιος,Λατίνος,Αμερικανός θα πάει εκεί να γαμήσει ότι έχουν χιλιογαμήσει και πετάξει αυτοί.Και θα χαίρεται κι από πάνω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε ποια σλαβική χώρα οι άντρες δεν σπρώχνουν ωραιότερες γκόμενες από αυτούς;Και στην Ρωσία,και στην Ουκρανία,και παντού το βλέπεις.Μήπως δεν έχεις δει Ρωσίδες να τα έχουν  με καράφλες,μυταράδες Ρώσους;Είπαμε,είναι άσχημοι, μπατίρηδες,αλκοολικοί,αλλά γαμάνε τα καλύτερα μουνιά του κόσμου τζάμπα.

Ο 'ανώτερος' Βαλκάνιος,Λατίνος,Αμερικανός θα πάει εκεί να γαμήσει ότι έχουν χιλιογαμήσει και πετάξει αυτοί.Και θα χαίρεται κι από πάνω.

Μα για αυτό συμφέρει να ταξιδέψεις σε σλαβική χώρα για να απογειωθεί η αξία σου.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Άδικα το φιλοσοφείτε τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά!! Δεν είναι το θέμα η Πολωνία,η Ελλάδα, η Ουκρανία κ.λ.π. Το θέμα είναι ένα και αυτό απαντάει στο ερώτημα σου "γιατί να μην μπορείς να γνωρίσεις μια γκόμενα που σου αρέσει και την έχεις στο 1 μέτρο απόσταση σε ένα μαγαζί ή περνάει από δίπλα σου στο δρόμο."

Έχει να κάνει καθαρά με ποίο τρόπο η κάθε κοινωνία θεωρεί αποδεκτη την γνωριμία.Στην Ελλάδα η γνωρίμια είναι αποδεκτη ΜΟΝΟ μέσα απο παρέα ή τον εργασιακό σου χώρο!!. Αν σε κανένα απο τα δύο δεν έχεις υλικό μένεις με το πουλί στο χέρι!!!

Θα σου πώ δύο παραδείγματα..Στο γυμναστηριο που πάω τωρα είναι ενα παλικάρι 1.65 ψιλοχοντρούλης με καραφλα αλλά τυγχανει να είναι ένας απο του γυμναστές (μισθός δηλαδή max 500 ευρω)..Επειδή ο χωρος εργασίας του του επιτρέπει να γνωρίζει μουνιά που τον βλέπουν και σαν δάσκαλο τωρα πηδαέι το πιο ωραίο μουνί του Γυμναστηρίου...1.80 κορμαρα πανέρμοφη!! Και ταυτόχρονα πάιζει και με άλλες!!

Δεύτερο παράδειγμα πριν απο 5-6 χρόνια εργαζόμουν σε ένα χώρο με 900 άτομα ηλικίας 26-35 επι το πλέιστον..Επειδη δουλευαμε μαζί και ένιωθαν την κλασσικη Ελληνική Ασφάλεια ξεσκιστηκα των πούτσο!!!
Τωρα πλέον που έχω αλλαξει δουλειά και δουλεύω με 50+ ηλικίες τρέχω απλά Ουκρανια για να πηδάω νεα και ωραία μουνια!!

Τι αλλάζει λοιπον? Πως στην Ελλάδα ο διαδικτυακός τρόπος γνωριμίας δεν είναι αποδεκτός για την Ελληνίδα όποτε επι το πλείστον μπαίνουν μόνο καμμένες γκόμενες εκεί..Επιπλέον ο τροπος διασκέδασης δεν είναι disco όπως το εξωτερικό αλλά να κάθεσαι με ένα ποτάκι και να τα πίνεις με φίλους κοιτόντας τα αστερια.Οπότε και εκεί οι γνωριμίες μη κοινωνικα αποδεκτες.Όσο για τον δρόμο?Αν μιλήσεις σε μία θα σε περάσει για ανώμαλο!!!!Πως σκατά γνωρίζεις δηλαδή?Απλα παρεά ή δουλεια!! Αποδέξου το...ΑΝ δεν έχεις τραβάς Ανατολική Ευρωπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom