Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 890K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
kman πολυ σταθερός στις αποψεις σου είσαι. πριν 1 βδομαδα έλεγες οτι γαμας ανευ χρημάτων πιο ευκολα στην πολωνία

Μα,αυτό λέω οτι οι Πολωνέζες είναι τρελές.Αυτή που εμένα μου ζητάει λεφτά με τον άλλο πάει τζάμπα και τον άλλον τον πληρώνει ακόμα.Εχει σχέση με το αν μπαίνεις στην κατηγορία γαμιάς,σπόνσορας ή γαμπρός.Ο σπόνσορας πληρώνει,το γαμιά τον πληρώνουν,ο γαμπρός γαμάει τζάμπα.
Συνήθως οι Πολωνές θέλουν τουλάχιστον μια τριπλέτα σε άντρες για μίνιμουμ ικανοποίησης.
Παρόμοια λογική έχουν και οι Ουκρανές όμως ο μέσος Ελληνας θα γαμήσει τζάμπα πιθανότερα Πολωνία γιατί θα παίξει στην κατηγορία γαμιάς,γαμπρός ενώ Ουκρανία θα μπει πιθανότερα στην κατηγορία σπόνσορας.Εγώ όμως μπαίνω πάντα στην κατηγορία σπόνσορας Πολωνία αντίθετα με το μέσο Ελληνα οπότε πληρώνω,ενώ Ουκρανία επαρχία μπορεί να γαμήσω και μια στις τόσες τζάμπα.

Δηλαδή η Σλάβα για να πάει μαζί σου χρειάζεται κάποιο λόγο(λεφτά ή σεξ ή πιθανότητα μελλοντικού γάμου) αλλιώς το χάμστερ μπλοκάρει και δεν πηδιούνται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι πώς βλέπει τις Ρωσίδες και γενικά τις Σλάβες ο συνήθης σεξοτουρίστας.

4P0A95.jpg

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
282
Πόντοι
36
Εχεις χασει επεισοδια ΚΜΑΝ λειπεις καιρο απο Ελλαδα. Εννοειται οτι φιλανε τον Αραπη στη μεση της πλατειας στο Γκαζι και εννοειται οτι δεν μιλαει κανεις και δεν στραβοκοιταει κανεις εκτος απο μενα. Η Ελληνιδα ξεφυγε....πεταει!
Δούκα οσον αφορά τα φιλιά που λες αναφέρεσαι στην περίπτωση του μαύρου με το 10αρι Ελληνίδα έξω από το χορευταδικο λατινοκλαμπ που εγραφες σε ποστ σου σε άλλο νήμα ;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δούκα οσον αφορά τα φιλιά που λες αναφέρεσαι στην περίπτωση του μαύρου με το 10αρι Ελληνίδα έξω από το χορευταδικο λατινοκλαμπ που εγραφες σε ποστ σου σε άλλο νήμα ;
Ναι και ηταν τρεις οχι μια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φαντάσου να αράζεις Σύνταγμα ή Πλατεία Ομονοίας και κάθε 10 λεπτά να περνάνε Ελληνίδες χέρι χέρι με Αράπη.Η να βγαίνεις από  κλαμπ και να βλέπεις να φορτώνονται όλες με Αράπηδες και να μπαίνουν στο ταξί.Δε συζητάμε για πάκια.
Πάκης να μπουκάρει κλαμπ ή μπουζούκια και να φορτώσει Ελληνίδα χλωμό.Πολωνία,Ουκρανία το βλέπεις.

Εαν γαμούσαν όλοι οι Έλληνες,νομίζεις θα τους πείραζε τόσο πολύ εαν τα έβλεπαν αυτά κι εδώ;Αλλά επειδή οι περισσότεροι δεν γαμάνε,αν δουν τον μαύρο και τον Πάκη να γαμάει,τότε είναι που τα παίρνουν.

Οι Πολωνοί και οι Ουκρανοί προφανώς δεν στερούνται οι ίδιοι το μουνί,οπότε στα τέτοια τους εαν οι γκόμενες πάνε με μαύρους και πάκηδες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βεβαια. Εσυ τον κμαν διαβαζε , γκαραντι πληροφοριες.

Βαρσοβια

Μπιαλιστοκ

Ποζναν

Αρθρο: "Η Πολωνια γινεται ολοενα και λιγοτερο ανεκτικη στους ξενους".Και εχει διαφορα περιστατικα επιθεσεων σε σκουροχωρμους, ακομη και σε φοιτητες.

Εδω προσφατο αρθρο επιθεση ακομη και σε Ουκρανους! (ναι τα πανε παρα πολυ καλα και εχουν πολυ " ιδια" νοοτροπια Πολωνοι και Ουκρανοι ! )

"Ακομη μια ( kolejny) ρατσιστικη επιθεση σε λεωφορειο της Βαρσοβιας ( και το αρθρο αναφερει και αλλες που εχουν γινει στην πολη μονο τον τελευταιο καιρο)

επιθεση σε νιγηριανο " η πολωνια για τους πολωνους"

Και αυτα ειναι μερικα που βρηκα προχειρα προχειρα. Οπως βλεπεις πακηδες μαυροι κλπ περνανε υπεροχα και αν την πεφτον σε πολωνες δε τρεχει μια. Βαλε google translate και καλη αναγνωση.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Chevalier επιτεθηκαν και σε σενα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Chevalier επιτεθηκαν και σε σενα;

σε μενα οσο ημουν εκει οχι. Αλλα επιτιθενται σε μαυρους και μουσουλμανους ,ασιατες κυριως. Δε σημαινει οτι ολοι οι πολωνοι ειναι ετσι βεβαια, αλλα πολυ περισσοτερο απο οτι στην Ελλαδα πχ ( για να μη πουμε για αλλες ευρωπαικες χωρες οπου εκει οι μαυροι και μουσουλμανοι κανουν και κουμαντο).
Και αν επιτιθονται απροκλητα, μπορει να φανταστει κανεις αν μεσ στη νυχτα την πεφτουν σε πολωνες μπροστα σε τετραγωνοκεφαλες ντουλαπες μεθυσμενους σβερκους. Και οταν λεμε θα επιτιθενται, θα ριξουν γερα μπουκετα, σπασιμο κοκαλα κεφαλια, νοσοκομεια, οχι μια δυο φαπες κανα μπινελικι, τελειωσαμε.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Φιλος μου,μου ειπε οτι μπροστα του Βαρσοβια ανοιξαν το κεφαλι πακι και του σπασανε την μυτη επειδη μιλησε σε μαγαζι σε πολωνεζα  (που ηταν κυριως πολωνοι)..
Πηγε ο ιδιος να δει τι γινεται και του ειπαν στα αγγλικα να φυγει για να μην παθει το ιδιο.
Οπως μου τα πε πλεον στην πολη εχει λατιναδικα που πανε πολωνεζες που ψαχνονται για ξενους αλλα στα μαγαζια που πανε πολωνοι δεν πατας γιατι οι Πολωνοι δεν αφηνουν ξενους να μπουν μεσα

Προσωπικα δεν εχω παει Πολωνια αλλα τα ιδια μου ειπε και η Πολωνεζα που ειχα ΑΘηνα και εντυπωση μου κανανε και οι φιλες της που ολες ειχαν Πολωνους γκομενους και οταν μιλησα μαζι τους ειδα οτι ειναι ακραιες
Μου λεγανε οτι θα σκοτωσουν τους αραπηδες και τους μουσουλμανους αμα προσπαθησουν να κανουν οτιδηποτε στην Πολωνια
Τετοιο φανατισμο απο μουναρες γκομενες δεν περιμενα...

Ασχετο και σχετικο φετος διακοπες στα επτανησα και πρωτη φορα ειδα χεσμενους τους Ιταλους δεν τολμουσανε ουτε κιχ να βγαλουν σε ντοπιες ουτε καν σε Αγγλιδες μετα τις μαπες που φαγανε στον Καβο της Κερκυρας,στο Λαγανα Ζακυνθου.
Ειδικα Κερκυρα μαζεψανε τα τελευταια χρονια απειρο ξυλο.
Κερκυρα τους χωσανε ολους σε ενα μερος μονους τους και δεν τους αφηνουν καν να πανε Καβο που σκανε Αγγλοι,Σερβοι και γινεται της πουτανας

Ξερετε τι κανανε?Τους ξεφτυλισανε τελειως γραφανε εξω απ τα μαγαζια dogs and italians not allowed

Αυτα γιατι πειραζανε σαν μαλακες αγγλιδες,ντοπιες κτλπ

Αμα εγινε αυτο σε νησια και Ελλαδα που ειμαστε και στα @@ μας,αναλογιστειτε τι εχει να γινει Πολωνια σε λιγο καιρο

Σερβια οι Τουρκοι που Γερμανια κανουν οτι γουσταρουν,σου μιλανε και τρεμουν σαν το ψαρι
Οταν ημουν Βελιγραδι διπλα κατι Τουρκοι χωθηκαν φουλ στην Τουρκαλα και ουτε καν με κοιτουσαν

Εγω ενα εχω καταλαβει εσυ βαζεις τα ορια ειτε αφηνεις τους πουστηδες να σε κανουν ισλαμαμπαν η τρωνε στυλιαρι πριν καν ανοιξουν το στομα τους

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Οταν ημουν 17 ειχαμε αγορασει καινουρια επιπλα απο ενα μαγαζι και το χρωμα που εβαψαν τον κρεβατι μου ηταν διαφορετικο απο αυτο που εδειχνε το χρωματολογιο. Οποτε πηρα τηλεφωνο στο μαγαζατορα και μου ειπε να παω εκει να μου δειξει το χρωματολογιο γιατι εκανα λαθος κατα τη γνωμη του. Φτανω στο μαγαζι και βλεπω να καθεται σε μια καρεκλα εξω απο την εισοδο ενας Πολωνος ντουλαπα, δυο μετρα, ξανθος κοντοκουρεμενος. Μπαινω μεσα, ερχεται αυτος αμεσως απο πισω μου. Δεν του εδωσα σημασια. Επιασα κουβεντα με τον καταστηματαρχη και ολη την ωρα που μιλαγαμε, ο Πολωνος στεκοταν κολλημενος διπλα μου στηθος με ωμο και με κοιτουσε στα ματια.

Τελικα συμφωνησα οτι το χρωμα που ειχα παραγγειλει ηταν το ιδιο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Προσωπικα δεν εχω παει Πολωνια αλλα τα ιδια μου ειπε και η Πολωνεζα που ειχα ΑΘηνα και εντυπωση μου κανανε και οι φιλες της που ολες ειχαν Πολωνους γκομενους και οταν μιλησα μαζι τους ειδα οτι ειναι ακραιες
Μου λεγανε οτι θα σκοτωσουν τους αραπηδες και τους μουσουλμανους αμα προσπαθησουν να κανουν οτιδηποτε στην Πολωνια
Τετοιο φανατισμο απο μουναρες γκομενες δεν περιμενα...

Δε μπορεις να εισαι ανεπτυγμενη χωρα και να εχεις τετοια νοοτροπια. Δε θα σε αφησουν. Οι Αλβανοι ναι, θα ειναι ρατσισταροι μεχρι το 3000 γιατι ειναι γενετικα ανικανοι να φτιαξουν σοβαρη χωρα, αλλα οι Πολωνοι θα πατησουν την μπανανοφλουδα. Οσο αναπτυσονται τοσο θα τους ριχνουν προοδευτικα προτυπα στην κουλτουρα τους. Οι γκομενες που περιγραφεις μου θυμιζουν Ελληνιδες μεχρι τα μεσα των 90s. Μετα εγινε της μοδας ο προοδευτισμος. Δε νοειται ομορφη(λεπτη) και νεα ελληνιδα να μην ειναι προοδευτικια. Το αντιθετο θεωρειται γραφικοτητα, αρρωστια. Αυτα που το θηλυκο σιχαινεται. Μωρε θα φανε μαυρη ψωλη οι Πολωνοι και θα πουν και ενα τραγουδι. Καλυτερα να εμεναν φτωχοι ισως.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τουλάχιστον τα μπαζάκια της Πολωνίας έρχονται μαζί σου τζάμπα ή θέλουν κι αυτές κεράσματα;Γιατί στην Ουκρανία απ'ότι λέτε όλοι,άν δεν πληρώσεις δεν γαμάς.

Πολωνία δεν πληρώνεις ποτέ και τίποτα. Στα εκατοντάδες ραντεβού που έχω βγάλει επι το πλείστον ήταν μισα μισα τα λεφτα και ορισμένες φορές παρεξήγηση αν επιμένεις να πληρώσεις εσύ, μου απάνταγαν "τι εννοεις δεν έχω λεφτά να πληρώσω το ποτό μου?" ή "γιατί να πληρωσεις εσύ περιμένεις κάτι απο μένα - σαν να σου λέει πουτάνα είμαι"? Σε αυτό δεν υπάρχει κάποιος να στο πει καλύτερα απο μένα δίοτι έχω βγάλει τα περισσότερα ραντεβού και έχω σπαταλήσει τον περισσότερο χρόνο απο όλους σε αυτή την χώρα. Πότε δεν μου έχει φαέι Πολωνέζα λεφτά. Ακόμα και να πλήρωνα στο επόμενο ραντεβου άνοιγε πορτοφόλι αυτή με το ζόρι.

Ουκρανία ΠΟΤΕ χωρίς καμία εξαίρεση δεν έχει κανει την κίνηση η κοπέλα να πληρώσει ένα καφέ..Θεωρείτε προσβλητικό (όπως και σε Ρωσσία,Λευκορωσσία κλπ) να πληρώσει η γυναίκα. Είναι θέμα νοοτροπίας. Οπότε στα ραντεβού πληρώνεις τα πάντα.Απλα μερικές φορές καταντάει σπαστικό γιατί θυμάμαι σκηνή να ψάχνω κάτι ψιλά που έλειπαν στον λογαριασμό (μιλάμε για 10 λεπτα του ευρώ) και να μην λέει καν η γκόμενα πάρε τα 10 λεπτά όποτε να αναγκάζομαι να πληρώνω με 500αρικο (16 ευρω). Φυσικά δεν σημαίνει πως ειναι πουτάνες απλά είναι θέμα νοοτροπίας το δεχεσαι και προχωρας.

Η μεγαλές διαφορές όμως είναι και άλλες..Πρώτον η διαφορά ομορφιάς. Οι Ουκρανέζες που έχω γνωρίσει τα τελευταία δύο χρόνια είναι αδιαννόητα όμορφες σε σχέση με τις Πολωνέζες που έβγαζα.Είναι τραγικό η Ουκρανέζα που ερωτέυτηκα στο τελευταίο ταξίδι σε μια εβδομάδα να είναι 3 φορές πιο όμορφη απο την ομορφότερη Πολωνέζα που γνώρισα 2 χρόνια κοντά σερί εκεί!!!
Όλοι λένε πηδάνε Πολωνία κανείς δεν λεέι όμως τι πηδάει!!! Οι όμορφες κοπέλες Πολωνία τρώνε πολύ πεφτική πλέον και έχουν καταντησει Ελλεηνίδες.Αυτές που βλέπεις κατα καιρους να λένε πως πηδάνε και ξεσκίζουν στα φορουμς είναι max εξαράκια, όταν στην Ουκρανία βρίσκεις εφταράκια ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ..
Οπότε ομορφια ΟΥΚΡΑΝΙΑ κερδίζει ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ.

Πάμε σε άλλο θετικό για ΠΟλωνία όμως αυτή την φορά.Βαρσοβία αν και μπάζα σε σχέση με Κίεβο ύπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις γκόμενα με μισθό τριπλάσσιο απο σένα, κάτι που Ουκρανία είναι Αδύνατο. Έχω κανει δεσμούς Βαρσοβία με γκόμενες που μέναν σε διαμεσίσματα ολοκαίνουρια με πισινα στο υπόγειο και καθάριζαν 3000 ευρώ..Με έχουν σπιτώσει και τα βίωνα live.Δεν είναι μεγλαό το ποσοστό αλλά παρόλα αυτά μου τύγχαν τρεις τέτοιες περιπτώσεις σε 2 χρόνια Poland.Και 3 περιπτώσεις δεν είναι λίγες. Αυτά Ουκρανία τα ξεχνάς.Ακόμα και στέλεχος να είναι η άλλη 500 ευρώ θα παίρνει max και θα νομίζει πως παίρνει μισθό Πρέσβη. Είναι αστρονομική η διαφορά των δύο χωρων.Η πολωνία μαζί με την Τσεχία είναι οι πιο αναπτυσόμενες χώρες στην Ευρωπαική Ένωση αυτή την στιγμή όταν η Ουκρανία παλεύουν απλά να επιβιώσουν και να μην ξαναπέσουν σε πόλεμο. Άσε που θα βρείς και δουλεία Βαρσοβία αν ασχολείσαι με τεχνολογια ή investment κάτι που δεν πάιζει Ουκρανία.
Οπότε στα οικονομικά μακράν κερδίζει Πολωνία.

Στο μυαλό των γυναικών νικάει κατά κράτος Ουκρανία. Όταν μια Ουκρανέζα θα ασχοληθεί μαζί σου το ΕΝΝΟΕΙ!!! Αν σε φιλήσει το ΕΝΝΟΕΙ!! Σίγουρα θα απαντήσει στο μύνημα,σίγουρα θα βγεί μαζί σου ξανά και αν παίξεις το παιχνίδι των 3-4 ραντεβού ΣΙΓΟΥΡΑ θα την πηδήξεις. Είναι απίστευτο αλλα έχω 100% επιτύχια σε Ουκρανέζες που έδειξαν ενδιαφέρον.Καμία δεν αξαφανίστηκε ή έκανε τρελά πράγματα. Και μάλιστα όταν έφευγα μετά δεν υπήρχαν κλάματα και δράματα.
Πολωνία αυτο που με κούρασε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και αποφάσισα να μην ξαναχοληθώ είναι ο καμμένος εγκεφαλός του. Έβγαινα με 10,φιλίομουν με τις 8 και μετα επικοινωνούσαν μόνο οι δυο ώστε τελικά να πηδήξω την μία και αυτή σε επίπεδο ομορφιας εξαρακι.Αυτή ειναι η αλήθεια για ΠΟλωνια.Πολύ εφέ λίγο αποτέλεσμα.Μην ενθουσιάζεται με τα φιλιά και τα τρτψιματα στην πιστα.Αύριο δεν θα τις ξαναδείτε.Στην αρχή χαιρεσε και λές πωπω γαμάτα είναι εδώ αλλά όσο προχωρας και γίνεσαι έμπειρος και θελεις να ΜΠΑΙΝΕΙ ο σύρτης όχι απλά να χορευείς και ν τρίβεσαι.Οπότε για μενα Ουκρανία έχει ουσία.Γνωρίζεις μια αν σε γουστάρει θα βγείτε 3 ραντεβού  και θα πηδήξεις.Και υα χαρείς πήδημα γιατι είναι ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ.

Τον άλλο μήνα ξαναπάω Ουκρανία έκλεισα με τον έρωατα να πάμε Καρπαθια όρη τετραημερο και μετα θα κάτσω και ενα 4ημερο μονος να παλέψω για καινούρια θύματα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Οτι γραφτηκε απο πανω ειναι λεξη προς λεξη αληθεια.
Και στις 2 χωρες εχω ακριβως τις ιδιες εμπειριες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η διαφορά είναι οτι οι Πολωνέζες κάνουν πάντα λάθος εκτίμηση για όλα,δεν έχουν κοινό νου.Δεν μπορούν να καταλάβουν σωστά την οικονομική κατάσταση και τη θέση κάποιου που οι Ουκρανές οσμίζονται αμέσως.Οι Πολωνέζες είναι losers εκ φύσεως.
Οπότε τρώνε λίγο παραδάκι και μετά την κοπανάνε για να ξαναεμφανιστούν μόλις τους τελειώσει το παραδάκι.Αντίθετα οι Ουκρανές μένουν σταθερές στο άρμεγμα επουδενί δεν αφήνουν την αγελάδα μέχρι εξαντλήσεως.
Οι Πολωνέζες δε σε πάνε στα τοπ ρεστωράν για φαί όπως οι Ρωσίδες και οι Ουκρανές για αυτό μπορούν να πληρώσουν.Και τα ποτά στα κλαμπ στην Πολωνία είναι πολύ φτηνά.Στα high end μέρη όμως οι Πολωνέζες τα τρώνε χαλαρά.

Τυπική συνομιλία με Πολωνέζα.Ζητάει 300 ευρώ για να θεραπεύσει την κατάθλιψή της όπως λέει.

''Za dużo problemów, nerwów.. Chwilę było spokojniej i znów nawał kłopotów. Wiem że jestem,, nie miła,, a jakbym chciała byś mi przesłał 300 euro''

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απο ολο το σωρο των  τρισεκατομμυριων pixels κ mbites που εχει γραφει ηλεκτρονικα ο κμαν εδω αγνοηστε τα ολα και κρατηστε ενα πραγμα που ειναι και απο τα σημαντικοτερα που γραφτηκε στο φορουμ ισως γενικα : γραψτε τες ολες στα @@ σας και γκομενες και καμακια κλπ και κοιταξτε τον εαυτο σας και να βγαλετε εσεις χρημα. Αν το εχεις τοτε και στον τριτο παραλληλο να σαι θα ρθουν απο μονες τους .Αν δε το χεις τοτε θα ψαχνεσε μεχρι και στην ανταρκτικη να πας για να βρεξεις το παλαμαρι.
Α και ακομα ενα καλο εχει πει ο κμαν-η μπυρα warka strong ΓΑΜΑΕΙ ! :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Απο ολο το σωρο των  τρισεκατομμυριων pixels κ mbites που εχει γραφει ηλεκτρονικα ο κμαν εδω αγνοηστε τα ολα και κρατηστε ενα πραγμα που ειναι και απο τα σημαντικοτερα που γραφτηκε στο φορουμ ισως γενικα : γραψτε τες ολες στα @@ σας και γκομενες και καμακια κλπ και κοιταξτε τον εαυτο σας και να βγαλετε εσεις χρημα. Αν το εχεις τοτε και στον τριτο παραλληλο να σαι θα ρθουν απο μονες τους .Αν δε το χεις τοτε θα ψαχνεσε μεχρι και στην ανταρκτικη να πας για να βρεξεις το παλαμαρι.

την δουλεια στην εταιρεια που δουλευες απο το ιντερνετ την βρηκες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
την δουλεια στην εταιρεια που δουλευες απο το ιντερνετ την βρηκες?

oχι ρε με ειχαν στειλει απο κατω. Ντοπα πρεπει να ανοιξω θρεντ με σκηνικα και ξυλικια με σβερκους που ειχα δει οσο ημουνα ( και σα μπονους να βαλω οτι ειχα δει σε διπλανες χωρες που πηγα και να κανουμε και συγκριση οπως ο κμαν με τις γκομενες )

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Απο ολο το σωρο των  τρισεκατομμυριων pixels κ mbites που εχει γραφει ηλεκτρονικα ο κμαν εδω αγνοηστε τα ολα και κρατηστε ενα πραγμα που ειναι και απο τα σημαντικοτερα που γραφτηκε στο φορουμ ισως γενικα : γραψτε τες ολες στα @@ σας και γκομενες και καμακια κλπ και κοιταξτε τον εαυτο σας και να βγαλετε εσεις χρημα. Αν το εχεις τοτε και στον τριτο παραλληλο να σαι θα ρθουν απο μονες τους .Αν δε το χεις τοτε θα ψαχνεσε μεχρι και στην ανταρκτικη να πας για να βρεξεις το παλαμαρι.

Το χρημα φτανει μονο για να γαμας πουτανες και σπονσορετες.
Τετοιες μονο θα ερθουν να σε βρουν.
Πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα απο τον kman δεν υπαρχει.

Επισης Γερμανια πολλοι ειδικα τουρκοι, τις mercedes των 50 χιλιαδων ευρω,στο τελος τς μερας εξω απο το fkk τις παρκαρουν...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
oχι ρε με ειχαν στειλει απο κατω. Ντοπα πρεπει να ανοιξω θρεντ με σκηνικα και ξυλικια με σβερκους που ειχα δει οσο ημουνα ( και σα μπονους να βαλω οτι ειχα δει σε διπλανες χωρες που πηγα και να κανουμε και συγκριση οπως ο κμαν με τις γκομενες )

yparxei το δικο μου θρεντ να γραψεις

απο ιντερνετ δλδ αρχιδια βρισκεις σε μουλτινασιοναλς?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το χρημα φτανει μονο για να γαμας πουτανες και σπονσορετες.
Τετοιες μονο θα ερθουν να σε βρουν.
Πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα απο τον kman δεν υπαρχει.

Επισης Γερμανια πολλοι ειδικα τουρκοι, τις mercedes των 50 χιλιαδων ευρω,στο τελος τς μερας εξω απο το fkk τις παρκαρουν...

Καταρχην μαλακια το εγραψα δεν θα βγαλεις χρημα για τις γκομενες αλλα για παρτη σου. Χρημα βγαλε και τον εαυτο σου να κοιτας. Οι γκομενες δε θα σου δωσουν να φας.
Και αν δε σε βρουν η δε τις βρεις στα ριπαπα σου ναι παρε πουτανες βιζιτες και οτι τραβαει η ορεξη σου και ξεμουνιαζε τες απο το πρωι ως το βραδυ αν εχεις φραγκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom