Τουλάχιστον τα μπαζάκια της Πολωνίας έρχονται μαζί σου τζάμπα ή θέλουν κι αυτές κεράσματα;Γιατί στην Ουκρανία απ'ότι λέτε όλοι,άν δεν πληρώσεις δεν γαμάς.
Πολωνία δεν πληρώνεις ποτέ και τίποτα. Στα εκατοντάδες ραντεβού που έχω βγάλει επι το πλείστον ήταν μισα μισα τα λεφτα και ορισμένες φορές παρεξήγηση αν επιμένεις να πληρώσεις εσύ, μου απάνταγαν "τι εννοεις δεν έχω λεφτά να πληρώσω το ποτό μου?" ή "γιατί να πληρωσεις εσύ περιμένεις κάτι απο μένα - σαν να σου λέει πουτάνα είμαι"? Σε αυτό δεν υπάρχει κάποιος να στο πει καλύτερα απο μένα δίοτι έχω βγάλει τα περισσότερα ραντεβού και έχω σπαταλήσει τον περισσότερο χρόνο απο όλους σε αυτή την χώρα. Πότε δεν μου έχει φαέι Πολωνέζα λεφτά. Ακόμα και να πλήρωνα στο επόμενο ραντεβου άνοιγε πορτοφόλι αυτή με το ζόρι.
Ουκρανία ΠΟΤΕ χωρίς καμία εξαίρεση δεν έχει κανει την κίνηση η κοπέλα να πληρώσει ένα καφέ..Θεωρείτε προσβλητικό (όπως και σε Ρωσσία,Λευκορωσσία κλπ) να πληρώσει η γυναίκα. Είναι θέμα νοοτροπίας. Οπότε στα ραντεβού πληρώνεις τα πάντα.Απλα μερικές φορές καταντάει σπαστικό γιατί θυμάμαι σκηνή να ψάχνω κάτι ψιλά που έλειπαν στον λογαριασμό (μιλάμε για 10 λεπτα του ευρώ) και να μην λέει καν η γκόμενα πάρε τα 10 λεπτά όποτε να αναγκάζομαι να πληρώνω με 500αρικο (16 ευρω). Φυσικά δεν σημαίνει πως ειναι πουτάνες απλά είναι θέμα νοοτροπίας το δεχεσαι και προχωρας.
Η μεγαλές διαφορές όμως είναι και άλλες..Πρώτον η διαφορά ομορφιάς. Οι Ουκρανέζες που έχω γνωρίσει τα τελευταία δύο χρόνια είναι αδιαννόητα όμορφες σε σχέση με τις Πολωνέζες που έβγαζα.Είναι τραγικό η Ουκρανέζα που ερωτέυτηκα στο τελευταίο ταξίδι σε μια εβδομάδα να είναι 3 φορές πιο όμορφη απο την ομορφότερη Πολωνέζα που γνώρισα 2 χρόνια κοντά σερί εκεί!!!
Όλοι λένε πηδάνε Πολωνία κανείς δεν λεέι όμως τι πηδάει!!! Οι όμορφες κοπέλες Πολωνία τρώνε πολύ πεφτική πλέον και έχουν καταντησει Ελλεηνίδες.Αυτές που βλέπεις κατα καιρους να λένε πως πηδάνε και ξεσκίζουν στα φορουμς είναι max εξαράκια, όταν στην Ουκρανία βρίσκεις εφταράκια ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ..
Οπότε ομορφια ΟΥΚΡΑΝΙΑ κερδίζει ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ.
Πάμε σε άλλο θετικό για ΠΟλωνία όμως αυτή την φορά.Βαρσοβία αν και μπάζα σε σχέση με Κίεβο ύπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις γκόμενα με μισθό τριπλάσσιο απο σένα, κάτι που Ουκρανία είναι Αδύνατο. Έχω κανει δεσμούς Βαρσοβία με γκόμενες που μέναν σε διαμεσίσματα ολοκαίνουρια με πισινα στο υπόγειο και καθάριζαν 3000 ευρώ..Με έχουν σπιτώσει και τα βίωνα live.Δεν είναι μεγλαό το ποσοστό αλλά παρόλα αυτά μου τύγχαν τρεις τέτοιες περιπτώσεις σε 2 χρόνια Poland.Και 3 περιπτώσεις δεν είναι λίγες. Αυτά Ουκρανία τα ξεχνάς.Ακόμα και στέλεχος να είναι η άλλη 500 ευρώ θα παίρνει max και θα νομίζει πως παίρνει μισθό Πρέσβη. Είναι αστρονομική η διαφορά των δύο χωρων.Η πολωνία μαζί με την Τσεχία είναι οι πιο αναπτυσόμενες χώρες στην Ευρωπαική Ένωση αυτή την στιγμή όταν η Ουκρανία παλεύουν απλά να επιβιώσουν και να μην ξαναπέσουν σε πόλεμο. Άσε που θα βρείς και δουλεία Βαρσοβία αν ασχολείσαι με τεχνολογια ή investment κάτι που δεν πάιζει Ουκρανία.
Οπότε στα οικονομικά μακράν κερδίζει Πολωνία.
Στο μυαλό των γυναικών νικάει κατά κράτος Ουκρανία. Όταν μια Ουκρανέζα θα ασχοληθεί μαζί σου το ΕΝΝΟΕΙ!!! Αν σε φιλήσει το ΕΝΝΟΕΙ!! Σίγουρα θα απαντήσει στο μύνημα,σίγουρα θα βγεί μαζί σου ξανά και αν παίξεις το παιχνίδι των 3-4 ραντεβού ΣΙΓΟΥΡΑ θα την πηδήξεις. Είναι απίστευτο αλλα έχω 100% επιτύχια σε Ουκρανέζες που έδειξαν ενδιαφέρον.Καμία δεν αξαφανίστηκε ή έκανε τρελά πράγματα. Και μάλιστα όταν έφευγα μετά δεν υπήρχαν κλάματα και δράματα.
Πολωνία αυτο που με κούρασε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και αποφάσισα να μην ξαναχοληθώ είναι ο καμμένος εγκεφαλός του. Έβγαινα με 10,φιλίομουν με τις 8 και μετα επικοινωνούσαν μόνο οι δυο ώστε τελικά να πηδήξω την μία και αυτή σε επίπεδο ομορφιας εξαρακι.Αυτή ειναι η αλήθεια για ΠΟλωνια.Πολύ εφέ λίγο αποτέλεσμα.Μην ενθουσιάζεται με τα φιλιά και τα τρτψιματα στην πιστα.Αύριο δεν θα τις ξαναδείτε.Στην αρχή χαιρεσε και λές πωπω γαμάτα είναι εδώ αλλά όσο προχωρας και γίνεσαι έμπειρος και θελεις να ΜΠΑΙΝΕΙ ο σύρτης όχι απλά να χορευείς και ν τρίβεσαι.Οπότε για μενα Ουκρανία έχει ουσία.Γνωρίζεις μια αν σε γουστάρει θα βγείτε 3 ραντεβού και θα πηδήξεις.Και υα χαρείς πήδημα γιατι είναι ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ.
Τον άλλο μήνα ξαναπάω Ουκρανία έκλεισα με τον έρωατα να πάμε Καρπαθια όρη τετραημερο και μετα θα κάτσω και ενα 4ημερο μονος να παλέψω για καινούρια θύματα.