Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο πάκης με τη γκόμενα.

S6sJMl.jpg

Νιώθεις εντελώς μαλάκας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κωλαρούδες βγάζουν φωτό.

5reZJj.jpg

Pascha.

tV3vWJ.jpg

Αράπης με γκόμενα στο Cuba Libre.

aeHlMg.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εκανα το στρατηγικό λάθος να πάω πρώτα στο κλαμπ 22 και μετά τις 2.30 Cuba Libre όταν οι γκόμενες ήταν πιασμένες.
Πλέον τα μέρη με Πολωνούς μόνο όπως το 22 είναι επικίνδυνα.Πρέπει κανείς να πάει στα κλαμπ με ξένους όπου πάνε και οι γκόμενες που γουστάρουν ξένους.Το Cuba Libre είναι παράδεισος για καμάκι πολλοί φόρτωσαν χτες.
Το Βρότσλαβ είναι πολύ καλύτερο αν σπρώχνεις λεφτά έχει πολλές ψώλες στα μαγαζιά και βρίσκεις αμέσως γκόμενα.
Στο Πόζναν είναι αλλιώς χάλασα με τα πάκια και τους αράπηδες που φορτώνανε ωραίες Πολωνές.Ενα 10% των ξένων φορτώνει και όχι οι καλύτεροι εμφανισιακά συνήθως οι πιο μέτριοι.
Για εμένα βέβαια είναι 10 φορές καλύτερο το Βρότσλαβ.Εκεί είδα πολύ λίγους ξένους να φορτώνουν.
Πόζναν έχει και πολλούς σβέρκους και τώρα οι Πολωνοί κάνουν πλέον τα εξής συστήματα:
1.Μόλις πας να μιλήσεις στη γκόμενα σε σπρώχνουν και μπαίνουν ανάμεσα
2.Οταν παραγγέλνεις ποτά να κεράσεις έρχονται και κάθονται μπροστά σου στο μπαρ για να μην μπορέίς να τα πάρεις.Κάποια στιγμή άπλωσα το χέρι ανάμεσα να πάρω μια μπύρα και τσαμπουκαλεύτηκαν με ρώταγαν τρέχει τίποτα? κτλ
3.Αν μιλάς με γκόμενα έρχονται πάνω σου δήθεν τυχαία και σε απωθούν.Χτες έπεσε ένας μαλάκας πάνω μου και μετά μου τράβηξε και μπουνιά στο κεφάλι οτι και καλά εγώ έφταιγα ενώ ήμουν εντελώς ακίνητος.Λόγω αλκοόλ δεν κατάλαβα τίποτα εκείνη τη στιγμή μετά όμως ήμουν ζαλισμένος.
4.Γενικά πολύ επιθετική συμπεριφορά οι τύποι έχουν αφηνιάσει ιδίως στο Πόζναν.Στα πολωνικά μαγαζιά μιλάμε για ποσοστό σβέρκων άνω του 80%.Μερικές φορές σου μπλοκάρουν τη δίοδο εντελώς δεν μπορείς να κουνηθείς χωρίς να σπρώξεις.

Οι Πολωνέζες πλέον δε γαμιούνται εύκολα με Πολωνούς όπως πριν, έχουν τουπέ.Στο Βρότσλαβ οι δύο Πολωνοί που ήρθαν μαζί εκ των οποίων ο ένας ντουλάπα που είχε κουβαλήσει τη γκόμενα στα χέρια για 100 μέτρα ως το κλαμπ έφαγαν πόρτα στο high end club και μπήκα μόνος μου με τις δυο γκόμενες.
Αντίθετα οι Πολωνές πάνε ευκολότατα με ξένους αυτά που λέει ο roosh οτι έχουν δυσκολέψει είναι βλακείες.Γίνονται πολλά one night stands ακόμα και με μέτριους εμφανισιακά ξένους κυρίως μαυριδερούς.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πόζναν έχει και πολλούς σβέρκους και τώρα οι Πολωνοί κάνουν πλέον τα εξής συστήματα:
1.Μόλις πας να μιλήσεις στη γκόμενα σε σπρώχνουν και μπαίνουν ανάμεσα

2.Οταν παραγγέλνεις ποτά να κεράσεις έρχονται και κάθονται μπροστά σου στο μπαρ για να μην μπορέίς να τα πάρεις.Κάποια στιγμή άπλωσα το χέρι ανάμεσα να πάρω μια μπύρα και τσαμπουκαλεύτηκαν με ρώταγαν τρέχει τίποτα? κτλ

3.Αν μιλάς με γκόμενα έρχονται πάνω σου δήθεν τυχαία και σε απωθούν.Χτες έπεσε ένας μαλάκας πάνω μου και μετά μου τράβηξε και μπουνιά στο κεφάλι

4.Γενικά πολύ επιθετική συμπεριφορά οι τύποι έχουν αφηνιάσει ιδίως στο Πόζναν.Στα πολωνικά μαγαζιά μιλάμε για ποσοστό σβέρκων άνω του 80%.Μερικές φορές σου μπλοκάρουν τη δίοδο εντελώς δεν μπορείς να κουνηθείς χωρίς να σπρώξεις.

Παίκτη, ξεκίνα πολεμικές τέχνες γιατι ανεβαίνουν τα stakes.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παίκτη, ξεκίνα πολεμικές τέχνες γιατι ανεβαίνουν τα stakes.

Εχεις απόλυτο δίκιο.Και παλιά σου κολλούσαν οι Πολωνοί αλλά συνήθως ήταν μόνο λεκτικό δεν έπαιζαν χέρια,μπουνιές κτλ.Τώρα νιώθεις αμέσως την απειλητική ατμόσφαιρα σε μερικά κλαμπ είναι τελείως σκατά.Σε κοζάρουν όλοι απλά δεν μπορείς να κινηθείς.
Βέβαια στο Cuba Libre που έχει πολλούς ξένους δεν έχεις κανένα πρόβλημα όπως και στο Pascha που είναι κάπως κυριλέ.Εκεί όμως που έχει 90% και πάνω Πολωνούς έχεις πλέον πρόβλημα.
Ενας εμφανίσιμος Ελληνας κάτω των 35 μπορεί να γαμάει κάθε νύχτα και διαφορετική γκόμενα είναι απολύτως εφικτό.Εννοώ χωρίς λεφτά.Αν γουστάρουν κάθονται αμέσως είναι απίστευτα γρήγορες.

Ο roosh απορώ πώς γράφει αυτές τις μαλακίες π.χ. οτι ήταν άσκοπο να κυκλοφορέί Βρότσλαβ το ΠΣΚ γιατί τα κλαμπ είναι αρχιδόκαμποι και προτιμούσε να βαράει μαλακία σπίτι.
Αλλά το πιο τρελλό είναι το γούστο των Πολωνέζων.Να βλέπεις σε ένα μαγαζί όλα τα ωραία παιδιά να μένουν αγάμητοι και να γαμάνε κάτι άθλιοι μαυριδεροί,κοντοί καραφλοί,χάλια ντυμένοι συχνά πιο κοντοί από τη γκόμενα.
Και για τους ξένους ισχύει αυτό.Π.χ. ένας αράπης ψηλός,μπρατσέτο σε στυλ NBA θα πιάσει τα αρχίδια του και θα γαμήσει ένας ξέφτιλος σαν τους πλανώδιους στο Μοναστηράκι.Οπότε τα παίζεις εντελώς είναι εντελώς αλλόκοτο θέαμα.

Ακολούθησα π.χ. αυτό τον άθλιο πάκη και πήγε τη γκόμενα στο διαμέρισμα.Καθαρό εφτάρι.
Γερμανία δε θα έβλεπε μουνί ούτε στον ύπνο του όχι να κάνει one night stand.
Γενικά οι Πολωνέζες δίνουν πολλές ευκαιρίες σε εθνικότητες που οι άλλες λευκές δε θα άγγιζαν ούτε με σκατένιο μπαστούνι.

Jnedkz.jpg

Ο Βαλκάνιος πουτσαράς όμως θα γαμούσε σίγουρα παρόλο που είναι εμφανίσμος γιατί έχει σωστή νοοτροπία.Εγώ έχω σωστή νοοτροπία αλλά με γαμάει η ηλικία.
Οσο σκέφτομαι τι παρτούζες χάσαμε στα νιάτα μας ασχολούμενοι με τις Ελληνίδες τρελαίνομαι.Πολωνία είναι τόσο εύκολο καταντάει αατείο.
Φαντάζομαι βέβαια οτι οι ωραίοι νέοι όταν έβλεπαν εμένα τον παππού να τραβάει τις γκόμενες στο Βρότλσαβ θα σκέφτονταν τα ίδια.Τις παλιοπουτάνες πάνε με τον παππού.Απλά απευθύνομαι σε διαφορετικό niche Σιλεσία σε παίρνει να παίξεις σπόνσορας υπάρχει σκηνικό και αρκετές πρόθυμες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρέπει να οργανώσουμε μια διμοιρία βαλκανιοπουτσιστών να εισβάλουμε Πολωνία.Πρέπει να βρω έναν τρόπο να αποφύγω τους θανάσιμους εναγκαλισμούς.

Πολωνέζες στο Cuba Libre.Να μπαίνουν και να βγαίνουν μουνιά ασταμάτητα.

y5AgnB.jpg

1oAFI4.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγώ πάλι πιστεύω πως πολλές απο τις εικονιζόμενες ειναι σπονσορετες και όπως εσένα σου έφυγε μια 200αρα προχθες,έτσι του έφυγε και του πακη..

Όταν τη μια φορά γράφουμε για Πολωνεζες που κοιτανε πρώτα το αρχέγονο πρότυπο άντρα προστάτη και την άλλη postαρουμε τύπισσα 1.75 με κοντοπιθαρο πακη,νομίζω ότι καλό ειναι να υπενθυμίζουμε ότι συνήθως πρόκειται για τύπισσες που βγήκαν να προφέρουν επ'αμοιβη την ψευδαίσθηση της κατάκτησης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ πάλι πιστεύω πως πολλές απο τις εικονιζόμενες ειναι σπονσορετες και όπως εσένα σου έφυγε μια 200αρα προχθες,έτσι του έφυγε και του πακη..

Όταν τη μια φορά γράφουμε για Πολωνεζες που κοιτανε πρώτα το αρχέγονο πρότυπο άντρα προστάτη και την άλλη postαρουμε τύπισσα 1.75 με κοντοπιθαρο πακη,νομίζω ότι καλό ειναι να υπενθυμίζουμε ότι συνήθως πρόκειται για τύπισσες που βγήκαν να προφέρουν επ'αμοιβη την ψευδαίσθηση της κατάκτησης.

Λες?Δεν τον έκοψα για τόσο φραγκάτο τον πάκη.
Ενα πρόβλημα Πόζναν σε σχέση με Βρότσλαβ είναι οτι δεν έχει high end clubs και vip για να θέλουν οι γκόμενες να πάνε.
Στο Βρότσλαβ στα vip παίζει τοπ μουνί εννιάρια και είναι προσεγγίσιμες.Πόζναν κάτι παρόμοιο σε επίπεδο γκόμενας είναι το Pascha αλλά έχει μέσα και αράπηδες κτλ καμία σχέση με Βρότλαβ που είναι όλοι κουστουμάτοι.
Γενικά η Πολωνία έχει πλέον μολυνθεί με αράπηδες,πάκηδες,ασιάτες,Αραβες και Τούρκους αφού βγήκε η βρώμα οτι οι Πολωνέζες πηδιούνται μαζί τους.

Ελα Πόζναν την επόμενη φορά να τεστάρουμε αν είναι σπονσορέτες.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Kαι γω νομιζα οτι μονο οι βρωμερες "ελλεινιδες" πανε με πακια και μαυρους (Απο αλλο θρεντ) ενω στις "περηφανες" σλαβοπολωνες  γινεται το παρτυ των τριτοκοσμικων κακομοιρηδων !τα μεμετια τις εχουν αλλαξει τα φωτα!!!!by the way πολυ σπονσορσιπ πρεπει να πεφτει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kαι γω νομιζα οτι μονο οι ελλεινιδες πανε με πακια και μαυρους (Απο αλλο θρεντ) ενω στις περηφανες σλαβοπολωνες εδω γινεται το παρτυ των τριτοκοσμικων κακομοιρηδων ..by the way πολυ σπονσορσιπ πρεπει να πεφτει

Δεν μπορείς να φανταστείς.Είναι σα να σου δίνουν γροθιά στο στομάχι.Να βλέπεις τη γκόμενα που μίλαγες πριν λίγο να τραβιέται με αράπη.Τουλάχιστον 5 αράπηδες είδα να φορτώνουν χτες.Οι περισσότερες εξάρια αλλά δεν έχει σημασία.
Ελλάδα σιγά μην αφήσουν οι Ελληναράδες να γίνουν τέτοια σκηνικά σε μπουζούκια και κλαμπ.

Εκεί που έλεγα οτι δε θα δω άλλο και πήρα ταξί στις 4.00 το πρωί μας σταματάει μια Πολωνέζα για να μπει με τον αράπη.
Σου έρχεται να ξεράσεις.
Και όλα κάτω από τη μύτη των Πολωνών που δέρνονται μεταξύ τους.
Φαντάζομαι στο UK που είναι γεμάτο αράπηδες και πάκια θα έχουν σκυλογαμηθεί οι Πολωνές μαζί τους.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
μα αυτο λεω κι εγω ελλαδα μονο μια στις 10 να καταδεχτει να παει με μαυρο θα την κραξουν ολοι οι γυρω,σε κλαμπ ή μπουζουκια ποιος μαυρος θα μας φαει γκομενα????μονο κατι μπαζα αναρχοαπλυτες πανε με δαυτους,ενω στην πολωνια απο αυτα που λετε και βλεπω γινεται του Interracial το καγκελο αραβες τουρκοι μεμετια πακια χαμος και εχουν περαση και γαμανε!!!!!τα ιδια και χειροτερα ειδα στην αγγλια,γκομενες με εμφανιση λεφτα και επιπεδο να τραβιουνται με κατι ινδους!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μα αυτο λεω κι εγω ελλαδα μονο μια στις 10 να καταδεχτει να παει με μαυρο θα την κραξουν ολοι οι γυρω,σε κλαμπ ή μπουζουκια ποιος μαυρος θα μας φαει γκομενα????μονο κατι μπαζα αναρχοαπλυτες πανε με δαυτους,ενω στην πολωνια απο αυτα που λετε και βλεπω γινεται του Interracial το καγκελο αραβες τουρκοι μεμετια πακια χαμος και εχουν περαση και γαμανε!!!!!τα ιδια και χειροτερα ειδα στην αγγλια,γκομενες με εμφανιση λεφτα και επιπεδο να τραβιουνται με κατι ινδους!!

Και εκεί Πολωνέζες θα είναι άντε και βαλτικές.
Είναι κάτι σα διαστροφή που έχουνε ίσως λόγω πίεσης να πάνε με λευκό,ψηλό,ευκατάστατο επιλέγουν έναν άθλιο μαύρο από αντίδραση.
Κάπως σα να πάνε με το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είναι οι ίδιες.(ψηλές ξανθιές με κοντούς,μαυριδερούς).Καυλώνουν με την ιδέα πώς να το πώ?ή νομίζουν οτι επειδή είναι οι τύποι τόσο χάλια θα έλκονται πάντα από αυτές?
Εχουν ανωμαλία οι Πολωνέζες είναι κάτι μοναδικό και το μυστικό έίναι έξω για τους τριτοκοσμικούς.

Πιο εύκολα τις γαμάνε οι αράπηδες,μετά οι πάκηδες,ύστερα οι Αραβες και μετά οι Κούρδοι.Οσο πιο μαύρος τόσο περισσότερο τον προτιμούν.Είναι τραγικό.Ξεφτίλα.

Παλιά έβλεπες και Τσεχία κάτι τέτοια αλλά τώρα οι Τσέχες έχουν στρώσει.Το κάνουν και Ουκρανές αλλά από ανάγκη όχι για τις καύλες τους.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Αντιθετως εγω στο uk,ειδα πολλες πολωνες με αγγλους λευκους ή ευρωπαιους και ελληνες, γνωστος μου θα παντρευτει πολωνεζα,τον εχει τυλιξει για τα καλα και οι φιλες κοιτανε αναλογο πορτοφολι κυριως λευκου ευρωπαιου αντρα..αν δεν τα καταφερουν μενουν με τον πολωνο!! οι πολωνεζες στο Uk νοιωθουν μειονεκτικα και κοιτανε και την αποκατασταση γιατι ο μισθος δεν φτανει!ενω οι αγγλιδες που ειναι ανετες απο δουλεια και λεφτα και εχουν εμφανιση πανε ανετα με "εξωτικους" ή καμμενους,εχουν εξοικοιωθει πολλα χρονια στον αραπη!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φαντάζεσαι να βλέπεις τέτοια γκόμενα με Αράπη?Κουφάθηκα τελείως.Φαντάσου να το έβλεπες Ελλάδα αυτό.

IajCjk.jpg

Κορυφαίο μουνί στο κλαμπ και βγήκε από το μαγαζί με αράπη αν και δεν ξέρω αν ο μαύρος είχε αυτή ή τη φίλη της.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
:vomit: απιστευτο..και οι πολωνοι κοιτανε σαν χανοι? :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:vomit: απιστευτο..και οι πολωνοι κοιτανε σαν χανοι? :jerking:

Ναι ρε φίλε το πιστεύεις?Τους τρώνε τις γκόμενες οι τριτοκοσμικοί κάτω από τα μάτια τους και αυτοί κοιτάζουν απαθείς.
Και μιλάμε για ωραίες γκόμενες όχι μπάζα.
Η πλάκα είναι οτι μίλησα στη συγκεκριμένη γκόμενα και αντί να ακολουθήσει την ευκαιρία ήρθε στον αράπη.Χάλασα τελείως.
Παλιά αυτές πηγαίνανε μαζί μας.Στο Κίεβο δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αυτό.

Οι Πολωνοί πάντως έχουν αρχίσει να θυμώνουν.Κάποια στιγμή θα ξεσπάσουν.Αυτά που περιγράφω(σπρωξιές,μπουνιές κτλ) έχουν σχέση.

Χτες χαλαρά είδα να φορτώνουν 5 αράπηδες,δύο πάκια,μερικοί Ινδοί,3 Αραβες,ένας Τούρκος και δυο Λατίνοι.Και ήμουνα μόνο δύο ώρες στο κλαμπ!
Τέτοια πράγματα Γερμανία δε γίνονται ποτέ και πουθενά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σκέφτομαι τώρα να πάω μόνο Βρότσλαβ,Κατοβίτσε που είναι γεμάτα σπονσορέτες τρως άνετα.
Παλιά το Βρότλαβ δε μου άρεσε καθόλου και γούσταρα Πόζναν τώρα το αντίθετο ακριβώς.
Δηλαδή για εμένα Βρότσλαβ-Πόζναν 5-0 σε ευκολία.

Εδώ μερικές ακόμα Ποζνανιάνκες στο Cuba Libre(μαγαζί με 50% ξένους,έρχονται για ξένο πούτσο).

MB2kue.jpg

PEdYxW.jpg

Ινδός με ωραίο μουνάκι στο Mundo στο Βρότσλαβ(επίσης μαγαζί τίγκα στους ξένους).Ξεράστε ελεύθερα.

RwfBfL.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας Ισπανός καμάκιας πρώην φοιτητής Εράσμους στο Βρότσλαβ περιγράφει την κατάσταση αρκετά καλά αλλά με γενικεύσεις.Μιλάει για τα κλαμπ του Passaz φυσικά(Melanz,Mundo κτλ είναι κάπου πέντε συνολικά) και όχι για τα κυριλέ μαγαζιά(με τους κουστουμάτους και την ακριβή είσοδο).

Δε λέει και άλλα όπως για τη συνεργασία των μαύρων στο Mundo κτλ.
Φανταστείτε αν ο Εράσμους έκανε αυτά που λέει τι μπορεί να κάνει ο Ελληναράς πουτσαράς.
Αλλά οι Ελληνες εκτός τόπου και χρόνου είδα κάτι τουρίστες νεολαίους αξιοθρήνητους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας πορτογάλος καμάκιας με αντέγραψε και έκανε ένα photo datasheet του Βρότσλαβ το 2014.Τότε πράγματι οι Πολωνοί ήταν χάλια ντυμένοι.Τώρα είναι πιο ματσό μπρατσωμένοι με στεροειδή και πολύ καλύτερα ντυμένοι.

Αυτό που δείχνει είναι ο μέσος όρος.Θα σας δείξω έναν πραγματικό σιλεσιανό κώλο είναι πραγματικά καυλωτικοί.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οι Πολωνεζες γαμιουνται με ολους οντως ειναι απιστευτο..Πολλες που γνωριζω τις τσεκαρω λεγοντας οτι εχουμε γεμισει πακιδες Ελλαδα και μου λενε οτι οι μαυριδεροι πακιδες με μπλε ματια ειναι υπεροχοι χαχα..Ειναι οι μονες στην Ευρωπη που γαμιουνται με ολους..
Γνωρισα και βγαινω με Πολωνεζα Ελλαδα που ειναι 7+ 1,77 και μου λεει με πακιδες,αραπιδες δεν θα πηγαινε ποτε αν και πολλες Πολωνεζες το κανουν.Βεβαια η ιδια μου ειπε οτι εβγαινε με Λατινους που τους προτιμα αν και πιο κοντοι απ αυτην..Πολλες Πολωνεζες θελουν να βγαινουν με νανους ειναι αστειο.
Το 40-50% των υπερμουνων Πολωνεζων το εχουν Πολωνοι(Γερμανοι-Αγγλοι αμα μενουν εξωτερικο) μετα τα 6αρια-7αρια πανε με Ιταλους,Ισπανους,Πορτογαλους,Ελληνες και Λατινους κατα σειρα προτεραιοτητας οπως τα γραφω.
Ενα 20%-30% γαμιεται με αραποπακιδες,βεβαια εγω οσες Πολωνεζες ειδα Αθηνα και νησια με τετοιους ηταν απλα ψηλες αλλα χοντρες με μυτογκες και μαπα χαλια..Τωρα Πολωνια δεν ξερω τι γινεται..Μην ξεχναται οτι καποιοι Τουρκοι,Ινδοι κτλπ σκανανε με λεφτα διετιας με μονο σκοπο να γαμησουν Ευρωπαιες εχουν τρελα πραγματικη.
Αρκει να σκεφτειται οτι Ινδια βιαζουν μεχρι και νεογεννητα η αγαμια εχει βαρεσει ταβανι,οποτε μαζευουν λεφτα και οι κακομοιρηδες το παιζουν εμιρηδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom