Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συγκρινόμαστε εμείς ή οι Πολωνοί με δυτικούς με φάτσα σαν του...Νταισεμπλουμ...???Αλλά ένας Πολωνός σβέρκος πλέον είναι καλύτερος απο το Γερμανάκι με τα παπούτσια 5 χρόνων...
Εμείς όπως λες είμαστε εκτός συναγωνισμού !!!

Balkan power!!

Η Πολωνία παραμένει η μοναδική χώρα της ΕΕ που μπορείς να πας στο άσχετο και να κάνεις one night stand από το πουθενά.Μιλάμε οι γκόμενες είναι διψασμένες για Balkan πέος.
Φάση κάνεις σίγουρα το ΠΣΚ και οι πιθανότητες γαμησιού είναι τεράστιες αν σπρώξεις ρευστό.
Αν είσαι κάτω των 35 γαμάς και τζάμπα.Σε όλη την ανατολική Ευρώπη η Πολωνία κρατάει τα σκήπτρα στο fast γαμήσι.Για αυτό τις αποκαλούνε Mc girls είναι σα να πηδάς ύψος 20 εκατοστών.Το πιο εύκολο πράγμα.
Θα ξαναπάω σε δυο εβδομάδες που έχω frei μόνο για Σαββατόβραδο.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά Ανατολική Ευρώπη πρέπει να έχεις το στυλ του Βαλκάνιου γκάνγκστερ.

Μη μιλάς καριόλη μου εδώ είναι η πόλη μου,βγάζω το πιστόλι μου και μπουμ
Δε μιλάω καριόλη μου μιλάει το πορτοφόλι μου

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6

με τετοιο στυλ θα σκισει σιγουρα! :2funny:
για βλακαν τον κοβω κ οχι balkan γκανγκστερ,ενα ζαβο με το πιρσινγκ στο φρυδι- τατου γελοια παντου, που ειναι σαν τουρκογυφτος κ ομιλει σαν τον ντοναλντ ντακ θα σαρωσει στην μασοβιτσκι..!!
βεβαια με λεφτα και οι κουασιμοδοι φορτωνουν! :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ βίντεο που είχα τραβήξει πέρυσι από το Pascha.Συχνά Πολωνέζες χορεύουν μόνες περιμένοντας Βαλκάνιους καβαλιέρος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ παρόμοιες καταστάσεις σε D Lux Κίεβο.

Πίλσεν Τσεχία.

Απόλυτη σλαβική εμπειρία.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Aυτά τα αλβανοστρουμφάκια ακόμη και Τσεχία θα μαζέψουν φάπες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα πάρτυ στις σλαβικές χώρες δεν παίζονται.Επόμενο ΣΚ Βρότσλαβ.Οσοι πιστοί προσέλθετε.
Βαλκάνιε πουτσαρά πρέπει να αφήσεις την ποιότητα και να ανέβεις Πολωνία για την ποσότητα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Grey club.Ενα upscale club του Βρότσλαβ όπου μουνάρες είναι ανοιχτές στους Βαλκάνιους σπόνσορες.Οι μισοί πούτσοι στο μαγαζί με κουστούμια.

Γενική ατμόσφαιρα Βρότσλαβ.Πολλά καυλάκια έτοιμα για όλα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τα πάρτυ στις σλαβικές χώρες δεν παίζονται.Επόμενο ΣΚ Βρότσλαβ.Οσοι πιστοί προσέλθετε.
Βαλκάνιε πουτσαρά πρέπει να αφήσεις την ποιότητα και να ανέβεις Πολωνία για την ποσότητα.

Σιγά μην αφήσω το Τσάμπιονς Λιγκ για να έρθω να παίξω τοπικό ερασιτεχνικό :grin:

nostyra

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τύποι λέει η Πολωνία για σόλο ταξίδι αύγουστο-σεμπτέμβρη;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σιγά μην αφήσω το Τσάμπιονς Λιγκ για να έρθω να παίξω τοπικό ερασιτεχνικό :grin:

Και εγώ έτσι έλεγα.Τέσσερα χρόνια μου έφαγαν οι άτιμες οι Τσέχες.
Ενα πρόβλημα Τσεχία είναι οτι νιώθεις εντελώς μαλάκας αφού το μουνί είναι απίθανο οπότε δε θέλω να πάω για να μη νιώθω ηλίθιος που δεν έμεινα εκεί.
Καλύτερα Πολωνία με τα εύκολα και τις καυλιάρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα θέλει να επισκεφτεί το ΣΚ μια Ουκρανή εκ Πολωνίας ορμώμενη για Balkan πέος.Να δούμε αν θα διεξαχτεί η πορεία προς Ανατολάς ή προς Δυσμάς.Αλλά έχει πιο πολλή πλάκα να πας για περιπέτεια χωρίς κοννέ.

nostyra

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ η ανάλυση που είχα κάνει το 2012 για τις διαφορές Πολωνέζων Ουκρανέζων.Διαχρονικές σταθερές.

Διάβασα αυτά που λες αλλα εμένα δεν με βοηθάει καθόλου.Καταλαβαίνω οτι έχεις μια "Α" εμπειρία στο θέμα οπότε αν θα μπορούσες να μου απαντήσεις θα βοηθούσε πολύ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Διάβασα αυτά που λες αλλα εμένα δεν με βοηθάει καθόλου.Καταλαβαίνω οτι έχεις μια "Α" εμπειρία στο θέμα οπότε αν θα μπορούσες να μου απαντήσεις θα βοηθούσε πολύ.

Σε τι να σου απαντήσω?Πολωνία παραμένει σταθερή αξία μην κοιτάς τι γράφεται εδώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε τύποι λέει η Πολωνία για σόλο ταξίδι αύγουστο-σεμπτέμβρη;

Αύγουστο είναι η μέγιστη μαλακία να πας Πολωνία αφού όλες οι φοιτήτριες είναι εκτός παραθερίζουν.Οι καλύτεροι μήνες είναι ο Οκτώβριος που έρχονται οι πρωτοετίνες διψασμένες για πούτσο και ο Απρίλιος,Μάιος που καυλώνουν όλες λόγω ανοίξεως.Οι κορυφαίες πόλεις είναι οι φοιτητουπόλεις Βρότσλαβ,Πόζναν,Λούμπλιν,Κράκωβ με αυτή τη σειρά.Τώρα που θα πάω Σαββατόβραδο Βρότσλαβ θα είναι κορυφή.Το Πάσχα θα είναι χάλια βέβαια φεύγουν όλες στα χωριά τους.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Η Πολωνεζα που εχω τωρα Αθηνα ενω μου ελεγε ποσο σιχαινεται τους αραβες κτλπ μου ξεφουρνισε οτι την ξεπαρθενιασε Πακιστανος αλλα και καλα δεν θα το ξανακανε ποτε.Οχι οτι υπηρχε καμια υποψια να την δω σοβαρα αλλα εκτος οτι θεωρω τις Πολωνεζες πηδιολες(καθε μια που γνωριζω επιβεβαιωνομαι και παραπανω) τις θεωρω και ψευτρες πλεον..
Μην κανει κανενας το λαθος και πιστεψει Πολωνεζα οτι ειναι καθολικια και δηθεν "παρθενα" εχουν κυριολεκτικα μπει τραινα με ολα τα βαγονια.

Αυτα τα λεω γιατι εχω φιλαρακι σκαλωμενο να παντρευτει Πολωνεζα..Εγω του λεω μαλακα συνελθε θα την χαιρεταει ολος ο ντουνιας και θα αναρωτιεσαι γιατι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Πολωνεζα που εχω τωρα Αθηνα ενω μου ελεγε ποσο σιχαινεται τους αραβες κτλπ μου ξεφουρνισε οτι την ξεπαρθενιασε Πακιστανος αλλα και καλα δεν θα το ξανακανε ποτε.Οχι οτι υπηρχε καμια υποψια να την δω σοβαρα αλλα εκτος οτι θεωρω τις Πολωνεζες πηδιολες(καθε μια που γνωριζω επιβεβαιωνομαι και παραπανω) τις θεωρω και ψευτρες πλεον..
Μην κανει κανενας το λαθος και πιστεψει Πολωνεζα οτι ειναι καθολικια και δηθεν "παρθενα" εχουν κυριολεκτικα μπει τραινα με ολα τα βαγονια.

Αυτα τα λεω γιατι εχω φιλαρακι σκαλωμενο να παντρευτει Πολωνεζα..Εγω του λεω μαλακα συνελθε θα την χαιρεταει ολος ο ντουνιας και θα αναρωτιεσαι γιατι

Πακιστανός στην Ελλάδα?Πόσα χρόνια είναι η Πολωνέζα Ελλάδα?Και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πάνε με αυτούς τους βρωμύλους.
Για τα ψέμματα που λένε οι Πολωνέζες κατά κόρον έχω γράψει πολλές φορές.

Εδώ είναι μερικά που έχω γράψει για τις Πολωνέζες.

Λένε πολλές βρισιές αλλά πολλές φορές το κάνουν για πλάκα.Το θέμα είναι οτι λένε ψέμματα με το τσουβάλι.Να έχω δυο φίλες γυμνές στο κρεβάτι να τις παίρνουν τηλέφωνο οι γκόμενοι και να τους λένε οτι είναι μαζί για ψώνια και ψάχνουν να βρουν κάτι στα μαγαζιά να σου έρχεται να ξεραθείς στα γέλια.Γενικά πολύ δούλεμα.Το μούσι το έχουν δεύτερη φύση.Αμα δεις κινητό ή facebook Πολωνέζας θα ξεράσεις.Είναι εμετός αυτά που κάνουν μιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο.Αλλά τα καταφέρνουν να κάνουν τους άλλους να πιστέψουν οτι είναι αθώες καλές κοπέλες κτλ.Πώς το καταφέρνουν αυτό μυστήριο.
Οι πιο μαλάκες είναι αυτοί που τις ερωτεύονται.Μιλάμε για απόλυτα θύματα τους γδέρνουν χαλαρά και τους κερνάνε χύσι.
Στην Πολωνία είναι το ίδιο απλώς στη Δύση εκπουτανίζονται εντελώς γιατί υπάρχουν πολλοί άντρες έτοιμοι να τους τα σκάσουνε(Polki wkurwia sie zagranici).

Ναι.Αμα τα  χαλάσεις με μια Πολωνέζα πάντα συνεχίζεις να τη γαμάς κάπου κάπου ενώ έχει βρει άλλον ή είναι παντρεμένη.Μερικές που έκανα παρτούζες έχουν τώρα παντρευτεί.Αν τις ρωτήσεις πόσους από τους γκόμενούς σου απάτησες?Απαντούνε όλους.
Πολύ συχνά γαμιούναι με αφεντικά,γκόμενους φίλων τους και παντρεμένους.Τους αρέσει γενικά να μεταφέρουν χύσια από τον έναν άντρα στον άλλο και πάρα πολλές πάνε με πάκηδες,Αφγανούς,μαύρους,Ιρακινούς ακόμα και στην Ελλάδα.Μερικές από τις πιο ωραίες τις έχουν Αλβανοί γενικά στις Πολωνέζες αρέσει να κυλιούνται στο βούρκο.

Εδώ ένας άλλος που συμφωνεί.

επειδη εχω διδακτορικο στο θεμα:
Πολωνεζες στην Ελλαδα: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑΣ..
Ο καργιολαρες σερβες μπροστα τους ειναι Γ Α Τ Α Κ Ι Α
Ξερω παραδειγματα οπου παντρεμενες με Ελληνα πολωνεζες γαμιουνται με το αφεντικο,με πελατες στη δουλεια και στον ανδρα δειχνουν ΠΑΝΑΓΙΕΣ..
πραγματικα πιο μεγαλες καργιολες απο τις Πολωνεζες της Ελλαδας,ειναι πολυ σπανιο να βρεις(οι αλβανιδες ειναι εκτος συναγωνισμου γιατι ειναι απο αλλο πλανητη στο θεμα ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ)...
Βεβαια ΒΡΙΣΚΟΥΝ Κ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ γιατι οι αγαπουληδες του Ελλαδισταν ειναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
Θα εδιναν ΕΥΚΟΛΑ το νεφρο τους για να γαμησουν μια παχυσαρκη πολωνεζα που δουλευει πχ σε τυροπιτταδικο..

Γενικά δεν πιστεύω ούτε λέξη από αυτά που λένε.Απλά Πολωνία είναι ωραία να πας για πάρτυ βγάζεις αμέσως γκόμενα αφού όλες είναι καυλιάρες και κυνηγάνε τον πούτσο.Τελευταία φορά πριν από 3 βδομάδες έβγαλα δύο γκόμενες σε τρεις μέρες.Τώρα θα πάω Βρότσλαβ μόνο για νύχτα Σαββατόβραδο και είμαι σίγουρος οτι θα βρω γκόμενα.
Πολωνία ένα καλό είναι οτι είναι όλες συνεχώς διαθέσιμες είτε παντρεμένες είτε σε σχέση ή μη ενώ Ουκρανία π.χ. οι παντρεμένες αποσύρονται από την αγορά.

nostyra

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αύγουστο είναι η μέγιστη μαλακία να πας Πολωνία αφού όλες οι φοιτήτριες είναι εκτός παραθερίζουν.Οι καλύτεροι μήνες είναι ο Οκτώβριος που έρχονται οι πρωτοετίνες διψασμένες για πούτσο και ο Απρίλιος,Μάιος που καυλώνουν όλες λόγω ανοίξεως.Οι κορυφαίες πόλεις είναι οι φοιτητουπόλεις Βρότσλαβ,Πόζναν,Λούμπλιν,Κράκωβ με αυτή τη σειρά.Τώρα που θα πάω Σαββατόβραδο Βρότσλαβ θα είναι κορυφή.Το Πάσχα θα είναι χάλια βέβαια φεύγουν όλες στα χωριά τους.
Σε ευχαρίστω για την απάντηση.Για την περίοδο Αυγουστο-Σεπτέμβρη ποιες χώρες ειναι καλές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom