Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Το φαινομενο Πολωνιας που γαμιουνται με ολους και πολλοι μετροι και ασχημοι(οι καλοι παντα γαμανε) αντρες βλεπουν τους ξενους να χωνουν τις δικες τους γινεται σε τρελο βαθμο και με τις Τουρκαλες.Αυτο σας το λεω επιβεβαιωμενο.Εχω γαμησει 4 Τουρκαλες one night stand η μια σχεδον παρθενα.Ολες μου κανουν παραπονα για το τι μαλακες ειναι τα μεμετια.
Μακραν οι πιο ευκολες στο να τις γαμησεις ακομα και απο Πολωνεζες.
Η μονη διαφορα ειναι οτι οι ξενοι πανε Πολωνια και τις γαμανε εκτος εδρας(αν και οι Πολωνοι πλεον αντιδρανε,φιλη μου Πολωνεζα μου λεει ακομα και εσυ που εισαι ελαχιστα μαυριδερος παιζει να στην πεσουν) ενω οι Τουρκοι θα σε σκοτωσουν στο ξυλο αμα την πεσεις σε καμια δικια τους,αφορμη ψαχνουν.Αυτο ειναι και αληθεια,στην Τουρκια εχει πολλους ξενους νεκρους επειδη την πεσανε στην αδερφη,γκομενα,φιλη καποιας παρεας αντρων(χωρις να το ξερουν οι τουριστες).
Αποτελεσμα ειναι οι Τουρκαλες να τρωνε πουτσες τρελες οταν ειναι εκτος εδρας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνεζες γαμιουνται με ολους οντως ειναι απιστευτο..Πολλες που γνωριζω τις τσεκαρω λεγοντας οτι εχουμε γεμισει πακιδες Ελλαδα και μου λενε οτι οι μαυριδεροι πακιδες με μπλε ματια ειναι υπεροχοι χαχα..Ειναι οι μονες στην Ευρωπη που γαμιουνται με ολους..
Γνωρισα και βγαινω με Πολωνεζα Ελλαδα που ειναι 7+ 1,77 και μου λεει με πακιδες,αραπιδες δεν θα πηγαινε ποτε αν και πολλες Πολωνεζες το κανουν.Βεβαια η ιδια μου ειπε οτι εβγαινε με Λατινους που τους προτιμα αν και πιο κοντοι απ αυτην..Πολλες Πολωνεζες θελουν να βγαινουν με νανους ειναι αστειο.
Το 40-50% των υπερμουνων Πολωνεζων το εχουν Πολωνοι(Γερμανοι-Αγγλοι αμα μενουν εξωτερικο) μετα τα 6αρια-7αρια πανε με Ιταλους,Ισπανους,Πορτογαλους,Ελληνες και Λατινους κατα σειρα προτεραιοτητας οπως τα γραφω.
Ενα 20%-30% γαμιεται με αραποπακιδες,βεβαια εγω οσες Πολωνεζες ειδα Αθηνα και νησια με τετοιους ηταν απλα ψηλες αλλα χοντρες με μυτογκες και μαπα χαλια..Τωρα Πολωνια δεν ξερω τι γινεται..Μην ξεχναται οτι καποιοι Τουρκοι,Ινδοι κτλπ σκανανε με λεφτα διετιας με μονο σκοπο να γαμησουν Ευρωπαιες εχουν τρελα πραγματικη.
Αρκει να σκεφτειται οτι Ινδια βιαζουν μεχρι και νεογεννητα η αγαμια εχει βαρεσει ταβανι,οποτε μαζευουν λεφτα και οι κακομοιρηδες το παιζουν εμιρηδες

Πολωνία γαμάς πολύ εύκολα αφού έχουν συνηθίσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο άντρα.Φαντάσου τώρα πήγα εγώ χωρίς καμία προυπόθεση με όλα εναντίον μου(άνω των 40 ετών,για πενθήμερο μόνο,κακή εμφάνιση,κακή γενική κατάσταση σε βαθμό εξαντλήσεως) και πάλι κατάφερα να γαμήσω δύο γκόμενες χωρίς καθόλου prearranged contacts από το ίντερνετ με μηδενικά κοννέ κτλ.
Αν πήγαινε κάποιος με καλές προυποθέσεις(κάτω των 35,γυμνασμένος κτλ) θα έκανε κάθε μέρα one night stand αν είχε γνώση του παιγνίου και κινούταν όπως εγώ(γρήγορα,στα ίδια μαγαζιά κτλ).
Η Πολωνία είναι σαφώς η ευκολότερη χώρα εντός ΕΕ όπως έχω τονίσει αρκετές φορές.

Σε κάποια φάση οι δυο Πολωνοί έφαγαν πόρτα στο κυριλέ πολωνικό κλαμπ και άφησαν εμένα μόνο με τις δυο γκόμενες.(ενώ η μία ήταν μέχρι τότε του άλλου).Τότε με πιάνουν και οι δύο γκόμενες ταυτόχρονα αγκαζέ κάνω θριαμβευτική είσοδο στο μαγαζί και λέει η άλλη:Τον είδες τον Ελληνα?Μόνο αυτόν άφησαν να περάσει.Είναι το αφεντικό.Και η δικιά μου λέει:He is my boyfriend.He is always the boss.Ja kochalam.(τον ερωτεύτηκα).
Και μιλάμε τις είχα γνωρίσει μία ώρα πριν.Απλά είναι υπερφυσικά γρήγορες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η φίλη με φωτογραφίζει να φιλάω την ξανθιά.Φόραγε ένα αβυσαλέο ντεκολτέ τα βυζιά της είχαν πεταχτεί σχεδόν έξω και έβαζε συνέχεια τα χέρια μου πάνω τους για να τα χουφτώσω.

tGXUPr.jpg

Μετά φίλαγε τη φόλη της στο στόμα και μου έβαζε τα χέρια στα βυζιά της φίής της.Χάνεις τη μπάλλα.

Την ίδια μέρα σέλφι από το ραντεβού με την Ουκρανή που την επόμενη μέρα ζήτησε γάμο.

e99ukh.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοιτάξτε τι έγραφα το 2012.

RE: Where in Europe are the girls the easiest to pick up/bang?

"Poland is the easiest.Girls there have the lowest standards."

Και τι γράφω τώρα.

Η Πολωνία είναι σαφώς η ευκολότερη χώρα εντός ΕΕ όπως έχω τονίσει αρκετές φορές.

Οπως βλέπετε είμαι σταθερός στις απόψεις μου.Καμία κωλοτούμπα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πολλες που γνωριζω τις τσεκαρω λεγοντας οτι εχουμε γεμισει πακιδες Ελλαδα και μου λενε οτι οι μαυριδεροι πακιδες με μπλε ματια ειναι υπεροχοι χαχα..

Πάνο, την επόμενη φορά για ρώτα τες αν οι πάκηδες με τα μπλε μάτια έρχονται καβάλα σε τίποτα λευκούς μονόκερους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Πολωνία είναι η μόνη χώρα όπου έχω δει πάκηδες να φορτώνουν γκόμενες για one night stands.Και μερικές φορές εμφανίσιμες.
Οσο σκέφτομαι τι μαλακία έκανα να μην επισκεφτώ μεταξύ 2008-2012 ενώ το 2008 είχα εντυπωσιαστεί πόσο είχαν ευκολύνει τα πράγματα σε σχέση με 5 χρόνια πριν,τρελαίνομαι.Το είχα ρίξει όμως στις Τσέχες τότε,γάμαγα ντουζίνες,μερικές εντυπωσιακές και μου φαίνονταν πολύ καλύτερη επιλογή και σωστές,αξιόπιστες,άνετες και δεν ήθελα να μπλέκω με τις τρελιάρες.

Εντωμεταξύ Tinder Στεττίν έκανα match με μία γκόμενα που μου δήλωσε οτι με ήξερε.Ρωτάω από πού?Μου λέει από την Galeria Kaskada.
Τότε θυμήθηκα τι είχε γίνει.Μια νύχτα στο Σένσο πριν από 4 χρόνια δαχτύλιαζα μια τύπισσα με διαφανές στρινγκ(τα είχα σηκώσει όλα στην πολυθρόνα στα σκοτεινά) και έρχονται δυο Πολωνέζες και μου λένε αυτή που έχεις είναι φίλη μας,παντρεμένη,δε θα κοιμηθεί μαζί σου,εμείς είμαστε ελεύθερες.Εντάξει λέω και τις χουφτώνω ενώ είχα ακόμα το δάχτυλο στο μουνί της άλλης.Μετά μου προτείνουν ψώνια την επόμενη μέρα Galeria με αντάλλαγμα τριολέ.
Η παντρεμένη επιβιβάζεται σε ταξί υποβασταζόμενη καθώς είχε λιώσει από το αλκοόλ.
Την επόμενη μέρα συναντώ τις γκόμενες Galeria Kaskada(κεντρική στο Στεττίν) και διαλέγουν μπότες έκαστη γύρω στα 150 ευρώ συνολικά.Πάω να πληρώσω και μου λέει το σύστημα οτι η έχω ξεπεράσει το όριο στην πιστωτική.Λέω στις κοπέλες περιμένετε να βγάλω χρήματα από το ΑΤΜ έξω από την Γκαλέρια.Προς έκπληξή μου το ΑΤΜ δε δίνει λεφτά.Είχα κάνει το φοβερό λάθος να μπερδέψω την πιστωτική με την EC κάρτα και νόμιζα οτι η πιστωτική ήταν το ίδιο.(μόλις είχα φτάσει Γερμανία).
Ξαφνικά δεν είχα λεφτά ούτε για το ξενοδοχείο εγκλωβισμένος στο Στεττίν.Εξαφανίζομαι λούης αφήνοντας τις γκόμενες με το μουνί στη χούφτα Γκαλέρια και τηλεφωνώ σε μια πολωνέζα παντρεμένη ΜΙΛΦ 190 ύψος,σε χωριό κάπου 200 χλμ μακριά.Της εξηγώ το πρόβλημα οτι πρέπει να έρθει να με σώσει,να πληρώσει το ξενοδοχείο και να με μεταφέρει πίσω Γερμανία με το αυτοκίνητό της.
Η ΜΙΛΦ καταφτάνει σαν από μηχανής Θεός,πληρώνει,με γυρνάει πίσω Γερμανία(κάπου 7 ώρες διαδρομή με το όχημα),μένει μαζί μου μια μέρα διαμέρισμα και της ρίχνω ένα φοβερό ξεκώλιασμα.(ο άντρας της δούλευε στη Βόρεια Γερμανία και είχε συνέχεια καύλες μόνη στο χωριό).

Θα σας δείξω το διάλογο από το τίντερ με τη γκόμενα του Στεττίν που με θυμήθηκε όταν είδε τη φάτσα μου οτι κάποτε τις είχα στήσει στη Γκαλέρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά από τις 50 και πλέον Πολωνέζες που έχω γαμήσει ως τώρα όλες εκτός από δύο ζήτησαν λεφτά ό,τι και αν λέει αυτό.Οι δύο με πίεζαν για γάμο.
Με λίγο παραδάκι γαμείς και δέρνεις Πολωνία.Δεν είναι βέβαια Ουκρανία όπου είσαι ημίθεος και βάλε αλλά τη δουλειά σου την κάνεις.Το πλεονέκτημα Ουκρανίας είναι
1.Το ίντερνετ
2.Τα έτοιμα σκηνικά στα κλαμπ
3.Οτι τα κλαμπ είναι κυριλέ και δεν αφήνουν επικίνδυνους τύπους που μπορεί να σου την πέσουν.
Το πλεονέκτημα Πολωνία είναι
1.Η φοβερή νυχτερινή ζωή με τα ξέκωλα έτοιμα για one night stand

Δηλαδή Πολωνία πρέπει λίγο να πολεμήσεις για το σκηνικό δεν είναι έτοιμο και πρέπει να το φτιάξεις εσύ ενώ Ουκρανία οι σπονσορέτς συνασπίζονται και κάνουν τον ευατό τους εύκολα διαθέσιμο.Δε χρειάζεται να μοχθήσεις πολύ να χτυπηθείς με σβέρκους κτλ είναι όλα έτοιμα low hanging fruit.

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
332
Πόντοι
21
Οι Πολωνέζες είναι φοβερά ανοιχτομυαλες, μιλάω τώρα με μια μέσω σελίδας γνωριμιών, μου έχει στείλει φωτό που είναι τσιτσίδι, είναι όμορφο μουνακι, την έχω ψήσει να έρθει Κρήτη το καλοκαίρι, συμφώνησαμε δωρεάν δωμάτιο από εμένα και από αυτήν το κορμί της κάθε φορά που έχω καβλες, δλδ συνέχεια. Γενικά αυτή η ράτσα το έχει το σεξ στο μυαλό τους

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γενικά από τις 50 και πλέον Πολωνέζες που έχω γαμήσει ως τώρα όλες εκτός από δύο ζήτησαν λεφτά ό,τι και αν λέει αυτό.Οι δύο με πίεζαν για γάμο.
Με λίγο παραδάκι γαμείς και δέρνεις Πολωνία.Δεν είναι βέβαια Ουκρανία όπου είσαι ημίθεος και βάλε αλλά τη δουλειά σου την κάνεις.Το πλεονέκτημα Ουκρανίας είναι
1.Το ίντερνετ
2.Τα έτοιμα σκηνικά στα κλαμπ
3.Οτι τα κλαμπ είναι κυριλέ και δεν αφήνουν επικίνδυνους τύπους που μπορεί να σου την πέσουν.
Το πλεονέκτημα Πολωνία είναι
1.Η φοβερή νυχτερινή ζωή με τα ξέκωλα έτοιμα για one night stand

Δηλαδή Πολωνία πρέπει λίγο να πολεμήσεις για το σκηνικό δεν είναι έτοιμο και πρέπει να το φτιάξεις εσύ ενώ Ουκρανία οι σπονσορέτς συνασπίζονται και κάνουν τον ευατό τους εύκολα διαθέσιμο.Δε χρειάζεται να μοχθήσεις πολύ να χτυπηθείς με σβέρκους κτλ είναι όλα έτοιμα low hanging fruit.
Αρχηγέ βλέπω πως στο τελευταίο ταξίδι με Ουκρανέζες κατέληξες στη Πολωνία με το γνωστό σου παιχνίδι!
Κι εγώ τον Φεβρουάριο Ουκρανέζα έφαγα στη Βαρσοβία!Το ίδιο και ένας φίλος !
Τι συμβαίνει με τις Πολωνέζες;
εν τω μεταξί όλα αυτά με τους παρακμιακούς μου θυμίζουν δυτική Ευρώπη της προηγούμενης 15ετίας...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ βλέπω πως στο τελευταίο ταξίδι με Ουκρανέζες κατέληξες στη Πολωνία με το γνωστό σου παιχνίδι!
Κι εγώ τον Φεβρουάριο Ουκρανέζα έφαγα στη Βαρσοβία!Το ίδιο και ένας φίλος !
Τι συμβαίνει με τις Πολωνέζες;
εν τω μεταξί όλα αυτά με τους παρακμιακούς μου θυμίζουν δυτική Ευρώπη της προηγούμενης 15ετίας...

Εφαγα και Πολωνέζα.Απλά οι Πολωνέζες έχουν σκληρύνει ενώ οι Ουκρανές είναι μαλακές.Δηλαδή πλέον οι Πολωνές μοιράζουν σκληρές απορρίψεις ενώ παλιά και να σε απέρριπταν δεν το καταλάβαινες ήταν ευγενικές.Αυτό όμως έχει το καλό οτι ξεμπερδεύεις γρήγορα,δεν κάθεσαι να ασχολείσαι με άσκοπα leads.
Το κακό είναι οτι έχουν αγριέψει οι Πολωνοί και οι τριτοκοσμικοί έχουν πάρει κεφάλι.Πλέον οι Πολωνές είναι σκληρές και με τους Πολωνούς.
Τα θεάματα με τους τριτοκοσμικούς είναι εξωφρενικά.Θα έλεγα οτι κερδίζουν και τους Ισπανούς κτλ.Στο Μελάνζ π.χ. τίγκα στους Λατίνους η αγαμία βάραγε κόκκινο.(αναλογία αντρών γυναικών 80 προς 20,τίγκα στους ερασμιακούς).

Σε όσες γκόμενες πήγα και με φτύσανε φτύσανε και όλους όσους πήγαν μετά.Συνεπώς η τάση είναι γενική.Δε σημαίνει οτι ο άλλος θα κάνει περισσότερα πράγματα.Το κλειδί είναι να βρεις πρώτος τις εύκολες και τις καυλωμένες όπως και τις σπονσορέτς και έχει αληθινά πολλές.Την Παρασκευή ένιωθα οτι είναι θέμα χρόνου υπήρχαν άπειρες.(βρήκα σε 10 λεπτά από την είσοδο στο κλαμπ).

Γενικά έχω επιθετική προσέγγιση.Πράγματα όπως να σε σπρώχνουν από την καρέκλα για να μη μιλήσεις σε γκόμενα να έρχονται ενδιάμεσα μόλις πάρεις θέση ή να σου τραβάνε μπουνιές από πίσω στα καλά καθούμενα δε γίνονταν με τίποτα παλιά.
Οταν έβγαλα το κασέρι για την Ουκρανή ένιωσα μια απίστευτα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα από τους μπάρμεν μέχρι τους Πολωνούς και τους ξένους.Η σφαλιάρα αιρούνταν στην ατμόσφαιρα.Αρνιόνταν να με εξυπηρετήσουν,δε μου έδιναν στυλό να γράψω το τηλέφωνό της οι σπρωξιές έπεφταν σύννεφο.
Θέλει δηλαδή κάπως μάχη για να επιβάλεις την ανωτερότητά σου.Ακόμα Πολωνία δρέπεις καρπούς αλλά πρέπει να περιμένεις το ξύλο.
Τσεχία,Ουκρανία(στα κυριλέ μαγαζιά) αντίθετα είναι πολύ κυριλέ δεν πέφτει ποτέ ξύλο με εξαίρεση Στροντόλνι που έχουν το ταπεραμέντο των Πολωνών.

Εδώ ο roosh αναλύει το αιώνιο δίλημμα των γαμιάδων Πολωνία vs Ουκρανία.Δεν είναι τυχαίο οτι πέρασε στις δυο αυτές χώρες τα 5 από τα τελευταία 6 χρόνια.

Βέβαια αυτά που λέει για τις Ουκρανές είναι επιεικώς για τον πούτσο.Βλέποντας οτι δεν τον παίρνει πια πολύ λόγω ηλικίας Πολωνία χωρίς ρευστό θέλει να πουλήσει παπά σε ουκρανικό οχτάρι να το παντρευτεί για να μείνει μαζί του Πολωνία.(σε δυτική χώρα θα τον εγκατέλειπε σ 2 εβδομάδες για πιο ευκατάστατο πούτσο ενώ Πολωνία δεν έχει επιλογές την έχει στο χέρι).Βλέπετε πόσο πούστικα σκέφτονται οι Αραβες καμία σχέση με την ανωτερότητά μας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ας πούμε ο roosh περιγράφει το 2012 τα χαρακτηριστικά των Πολωνέζων 1 χρόνο αφού πήγε εκεί και λέει οτι είναι μονογαμικές,γλυκιές,αθώες κτλ.

Εγώ απαντάω στο ίδιο θρεντ οτι είναι τρομερά εύκολες,πάνε με ξέφτιλους και τριτοκοσμικούς και αλλάζουν τους γκόμενους σαν τα πουκάμισα.Εξαπατούν με τη δήθεν αθώα εμφάνιση.

Greek kamaki • 5 years ago
I agree with the above although there are more negative sides on polish girls:
1.Very gullible easily believing fairy tales.It can be sometimes annoying they cannot dicern the fraud when it is clearly obvious.This makes them easy preys for some guys who have no luck with other nationalities.
2.Very often lying.They can lie about everything and in your face.
3.Often in a slavic blue mode.Suffering from sth describing their diseases.
4.Poor judgement of certain conditions.
5.Attempt to extract material offers from several guys.Many get sponsored but they try to hide it.

6.Giving chances to guys who tell them the most ridiculous things.I have overheard phone calls to girls when they were at my home and the stupidity of the guys talking to them was unbelievable.They did not reject them straight however.I do not understand how they put up with so low level.I also experienced blatant lying of guys talking to them and polish girls eating it up.I do not understand how they are not warned beforehand.

7.No shame.They have no morals or whatever they will do whatever they feel is good at the moment or beneficial for them.Moving between several boyfriends fast changing them like T-shirts.It is deadly mistake to fall in love with them kamaki speaking.

Greek kamaki • 5 years ago
Another quality of polish girls is that they can appear innocent while they are doing the most outrageous stuff.(cheating,sleeping with several guys simultaneously,perversions etc).Personally I never treat them as innocent because I know the dark side.They also like to be punished sometimes it is like the price they have to pay for entering the West.

Τελικά ο roosh το 2017 ομολογεί οτι εξαπατήθηκε οι Πολωνέζες που νόμιζε οτι ήταν γλυκιές και αθώες και πήγαιναν μόνο μαζί του έτρωγαν τελικά άπειρο πούτσο από όλους.(στο 10:55,13:15):(υπολόγισε 50 πούτσες αν έμειναν εξάμηνο Ισπανία,200 πούτσες αν μιλάνε ισπανικά κτλ).Εξαπατήθηκα λέει από την αθώα τους εμφάνιση και την ευγένεια.

Υπολογίζω ο roosh να πληροφορηθεί σε καμιά πενταριά χρόνια οτι οι Πολωνέζες σπονσοράρονται κιόλας για να διαφωτίσει το κοινό του.
Και να σκεφτείτε οτι μπάναρε εμένα που εξηγούσα στον κόσμο πώς θα γαμήσει για να μείνει αυτός και οι μίνιον να λένε μαλακίες.Πλέον τα θρεντ του φόρουμ του roosh της ανατολικής Ευρώπης έχουν γίνει άχρηστα ενώ το bourdela έχει γίνει σχολείο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Υπολογίζω ο roosh να πληροφορηθεί σε καμιά πενταριά χρόνια οτι οι Πολωνέζες σπονσοράρονται κιόλας για να διαφωτίσει το κοινό του.
Και να σκεφτείτε οτι μπάναρε εμένα που εξηγούσα στον κόσμο πώς θα γαμήσει για να μείνει αυτός και οι μίνιον να λένε μαλακίες.Πλέον τα θρεντ του φόρουμ του roosh της ανατολικής Ευρώπης έχουν γίνει άχρηστα ενώ το bourdela έχει γίνει σχολείο.
:rockon: :rockon: :rockon:
Τα έλεγες :hi: :hi: :hi: και τα λες  :kneel: :kneel: :kneel:

Νομίζω πως την προηγούμενη πενταετία έπεσε τόση ξένη πούτσα απο ...μόδα σε συνδιαςμό με τις low cost πτήσεις που μια γενιά πολωνέζων είναι εξαρτημένη απο το αλλοδαπό πέος!!!!
Οι μικρές όμως τώρα αποκτούν άμυνες διότι και οι Πολωνοί είναι καλύτεροι απο τους περισσότερους δυτικούς που με την αριστερή κουλτούρα που τους διακατέχει είναι γελοίοι αλλά και διότι υπάρχει υπερπροσφορά άρα και απομυθοποίηση!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:rockon: :rockon: :rockon:
Τα έλεγες :hi: :hi: :hi: και τα λες  :kneel: :kneel: :kneel:

Νομίζω πως την προηγούμενη πενταετία έπεσε τόση ξένη πούτσα απο ...μόδα σε συνδιαςμό με τις low cost πτήσεις που μια γενιά πολωνέζων είναι εξαρτημένη απο το αλλοδαπό πέος!!!!
Οι μικρές όμως τώρα αποκτούν άμυνες διότι και οι Πολωνοί είναι καλύτεροι απο τους περισσότερους δυτικούς που με την αριστερή κουλτούρα που τους διακατέχει είναι γελοίοι αλλά και διότι υπάρχει υπερπροσφορά άρα και απομυθοποίηση!!!

Ποιοι Πολωνοί καλύτεροι?Πόσες Δυτικές πηδιούνται με Πολωνούς?Πολωνία έχεις τεράστιο αβαντάζ.
Ειδικά σαν πουτσαράς Βαλκάνιος φορτώ δεν παίζεσαι.Αστείος ανταγωνισμός.
Ακόμα και στα high end clubs με τους κουστουμάτους Πολωνούς αγκαζέ με τα μοντέλα δεν ένιωθα οτι υπήρχε ανταγωνισμός.Είναι η πρώτη εντύπωση.Στην αρχή όντως μπορεί να ψαρώσεις με όλους τους σβέρκους και τους φουσκωτούς γύρω αλλά μετά βλέπεις οτι οι γκόμενες δεν τους θέλουν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ποιοι Πολωνοί καλύτεροι?Πόσες Δυτικές πηδιούνται με Πολωνούς?Πολωνία έχεις τεράστιο αβαντάζ.
Ειδικά σαν πουτσαράς Βαλκάνιος φορτώ δεν παίζεσαι.Αστείος ανταγωνισμός.
Ακόμα και στα high end clubs με τους κουστουμάτους Πολωνούς αγκαζέ με τα μοντέλα δεν ένιωθα οτι υπήρχε ανταγωνισμός.Είναι η πρώτη εντύπωση.Στην αρχή όντως μπορεί να ψαρώσεις με όλους τους σβέρκους και τους φουσκωτούς γύρω αλλά μετά βλέπεις οτι οι γκόμενες δεν τους θέλουν.
Συγκρινόμαστε εμείς ή οι Πολωνοί με δυτικούς με φάτσα σαν του...Νταισεμπλουμ...???Αλλά ένας Πολωνός σβέρκος πλέον είναι καλύτερος απο το Γερμανάκι με τα παπούτσια 5 χρόνων...
Εμείς όπως λες είμαστε εκτός συναγωνισμού !!!

Balkan power!!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
συμφωνω οι "βαλκανιοι" ειμαστε πανεμορφοι και ολες πανε για την ομορφια μας και οχι για το χρημα!!!!!!τι να κλασει ο σουηδος ξανθομπουμπουρας ,ο πολωνος μυτογκας μπροστα στο αρχεγονο προτυπο ομορφιας πχ οπως του αδωνη κμαν2 !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συγκρινόμαστε εμείς ή οι Πολωνοί με δυτικούς με φάτσα σαν του...Νταισεμπλουμ...???Αλλά ένας Πολωνός σβέρκος πλέον είναι καλύτερος απο το Γερμανάκι με τα παπούτσια 5 χρόνων...
Εμείς όπως λες είμαστε εκτός συναγωνισμού !!!

Balkan power!!

Ο Βαλκάνιος έχει άλλη παρουσία μετράει αλλιώς.Αν βάλεις Ελληνες,Σέρβους ή Βούλγαρους στα πολωνικά κλαμπ θα σκίσουν κωλέους μιλάμε ο ανταγωνισμός είναι αμελητέος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
συμφωνω οι "βαλκανιοι" ειμαστε πανεμορφοι και ολες πανε για την ομορφια μας και οχι για το χρημα!!!!!!τι να κλασει ο σουηδος ξανθομπουμπουρας ,ο πολωνος μυτογκας μπροστα στο αρχεγονο προτυπο ομορφιας πχ οπως του αδωνη κμαν2 !
Τρολ?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο Βαλκάνιος έχει άλλη παρουσία μετράει αλλιώς.Αν βάλεις Ελληνες,Σέρβους ή Βούλγαρους στα πολωνικά κλαμπ θα σκίσουν κωλέους μιλάμε ο ανταγωνισμός είναι αμελητέος.
Βούλγαρο ή Σέρβο δεν έχω συναντήσει ποτέ σε ταξίδι σε Ανατολική χώρα!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
δεν χρειαζεται να τον τρολλαρουμε, αυτοτρολλαρεται και μονος του, με τις φωτο του και οταν καμακωνει εσκορτς!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βούλγαρο ή Σέρβο δεν έχω συναντήσει ποτέ σε ταξίδι σε Ανατολική χώρα!

Εγώ έχω δει Σέρβους να καμακώνουν Πολωνία Pascha και είχε πολλή πλάκα.Ελεγαν στις γκόμενες την ατάκα ''my balls are swollen,lets go to the hotel!''Οι Πολωνέζες γελούσανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom