panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Το φαινομενο Πολωνιας που γαμιουνται με ολους και πολλοι μετροι και ασχημοι(οι καλοι παντα γαμανε) αντρες βλεπουν τους ξενους να χωνουν τις δικες τους γινεται σε τρελο βαθμο και με τις Τουρκαλες.Αυτο σας το λεω επιβεβαιωμενο.Εχω γαμησει 4 Τουρκαλες one night stand η μια σχεδον παρθενα.Ολες μου κανουν παραπονα για το τι μαλακες ειναι τα μεμετια.
Μακραν οι πιο ευκολες στο να τις γαμησεις ακομα και απο Πολωνεζες.
Η μονη διαφορα ειναι οτι οι ξενοι πανε Πολωνια και τις γαμανε εκτος εδρας(αν και οι Πολωνοι πλεον αντιδρανε,φιλη μου Πολωνεζα μου λεει ακομα και εσυ που εισαι ελαχιστα μαυριδερος παιζει να στην πεσουν) ενω οι Τουρκοι θα σε σκοτωσουν στο ξυλο αμα την πεσεις σε καμια δικια τους,αφορμη ψαχνουν.Αυτο ειναι και αληθεια,στην Τουρκια εχει πολλους ξενους νεκρους επειδη την πεσανε στην αδερφη,γκομενα,φιλη καποιας παρεας αντρων(χωρις να το ξερουν οι τουριστες).
Αποτελεσμα ειναι οι Τουρκαλες να τρωνε πουτσες τρελες οταν ειναι εκτος εδρας.
Μακραν οι πιο ευκολες στο να τις γαμησεις ακομα και απο Πολωνεζες.
Η μονη διαφορα ειναι οτι οι ξενοι πανε Πολωνια και τις γαμανε εκτος εδρας(αν και οι Πολωνοι πλεον αντιδρανε,φιλη μου Πολωνεζα μου λεει ακομα και εσυ που εισαι ελαχιστα μαυριδερος παιζει να στην πεσουν) ενω οι Τουρκοι θα σε σκοτωσουν στο ξυλο αμα την πεσεις σε καμια δικια τους,αφορμη ψαχνουν.Αυτο ειναι και αληθεια,στην Τουρκια εχει πολλους ξενους νεκρους επειδη την πεσανε στην αδερφη,γκομενα,φιλη καποιας παρεας αντρων(χωρις να το ξερουν οι τουριστες).
Αποτελεσμα ειναι οι Τουρκαλες να τρωνε πουτσες τρελες οταν ειναι εκτος εδρας.